باعرض سلام خدمت اساتید
من سانشو کار میکنم
اگه سوالی داشتید در خدمتم.
باعرض سلام خدمت اساتید . من به عنوان کاربر مهمان پست های مفید عزیزان را میخواندم ولی سوالی داشتم که مجبور شدم اکانت ایجاد کنم تا از شما بپرسم .
با توجه به اینکه دوستان تجربه زیادی در ورزشهای رزمی دارند میخواستم بپرسم با توجه به اینکه سن اینجانب 30 سال است و چندین سال است که ورزش خاصی نکرده ام فقط گاهی به صورت پراکنده بدنسازی تمرین کرده ام ، شما چه ورزش رزمی را به من پیشنهاد میکنید ؟
اصلا با توجه به سن من مناسب است که به ورزش رزمی بپردازم ؟
همچنین اگر ورزش رزمی پیشنهاد میکنید ، ورزشی باشد که بیشتر روی ساختن بدن تمرکز کند و درگیری و صدمه به صورت و دست و پا تا حد امکان کم باشد چون در صورت مصدوم شدن از نظر شغلی به مخاطره می افتم .
واقعا ممنون میشوم از پاسخ های دوستان .
با تشکر
سانشو چه ورزشیه؟
نمایشی یا رزمی؟
باعرض سلام خدمت اساتید . من به عنوان کاربر مهمان پست های مفید عزیزان را میخواندم ولی سوالی داشتم که مجبور شدم اکانت ایجاد کنم تا از شما بپرسم .
با توجه به اینکه دوستان تجربه زیادی در ورزشهای رزمی دارند میخواستم بپرسم با توجه به اینکه سن اینجانب 30 سال است و چندین سال است که ورزش خاصی نکرده ام فقط گاهی به صورت پراکنده بدنسازی تمرین کرده ام ، شما چه ورزش رزمی را به من پیشنهاد میکنید ؟
اصلا با توجه به سن من مناسب است که به ورزش رزمی بپردازم ؟
همچنین اگر ورزش رزمی پیشنهاد میکنید ، ورزشی باشد که بیشتر روی ساختن بدن تمرکز کند و درگیری و صدمه به صورت و دست و پا تا حد امکان کم باشد چون در صورت مصدوم شدن از نظر شغلی به مخاطره می افتم .
واقعا ممنون میشوم از پاسخ های دوستان .
با تشکر
باعرض سلام خدمت اساتید
من سانشو کار میکنم
باعرض سلام خدمت اساتید
من سانشو کار میکنم
ایکیدو چطور ورزشیه؟
تمریناش در باشگاه چطوریه؟
دفاع شخصی هستش یا مثل کونگ فو الکی باید لگد پرتاب کرد
من از ورزشی خودشم بیاد که بیشتر داخلش از حرکات دست کمک گرفته شده باشه
یعنی همش دفاع شخصی؟
اصلا ازش خوشم نیامد
همه حرکاتش نمایشی
یکی زا دوستان چند صفحه قبل کلیپ فنون جوجیتسو رو برای دانلود گذاشته بودن
اون خیلی حال داد
انگار جوجتیسو مثل ایکیدو نباید نمایشی باشه
چی بهت بگم والا :lol::f34r:وقتی که فیلمو دیدم راحت نمایشی بود
مثلا اون یارو چوب دستش گرفته به طرف مقابل حمله میکنه بعدش حریف وقتیکه چوب رو از دستش میگیریه حمله کننده خودش الکی معلق میزنه
هیچ سبکی الکی نیست که شما میگید مثلا آیکیدو یا کونگ فو الکیه .
یعنی چی که میگید الکی لگد پرتاب میکنن ؟ مگه دیوانه ان ؟
حالا باز برخی از سبکهای من در آوردی رو میگفتید یه چیزی . اومدید دست گذاشتید روی 2 تا سبک اصیل و واقعی مثل آیکیدو و کونگ فو .
عجیبه .