• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

kallantar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باعرض سلام خدمت اساتید
من سانشو کار میکنم
اگه سوالی داشتید در خدمتم.

ebrahim30

Registered User
لایک‌ها
0
باعرض سلام خدمت اساتید . من به عنوان کاربر مهمان پست های مفید عزیزان را میخواندم ولی سوالی داشتم که مجبور شدم اکانت ایجاد کنم تا از شما بپرسم .
با توجه به اینکه دوستان تجربه زیادی در ورزشهای رزمی دارند میخواستم بپرسم با توجه به اینکه سن اینجانب 30 سال است و چندین سال است که ورزش خاصی نکرده ام فقط گاهی به صورت پراکنده بدنسازی تمرین کرده ام ، شما چه ورزش رزمی را به من پیشنهاد میکنید ؟
اصلا با توجه به سن من مناسب است که به ورزش رزمی بپردازم ؟
همچنین اگر ورزش رزمی پیشنهاد میکنید ، ورزشی باشد که بیشتر روی ساختن بدن تمرکز کند و درگیری و صدمه به صورت و دست و پا تا حد امکان کم باشد چون در صورت مصدوم شدن از نظر شغلی به مخاطره می افتم .
واقعا ممنون میشوم از پاسخ های دوستان .
با تشکر

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
باعرض سلام خدمت اساتید . من به عنوان کاربر مهمان پست های مفید عزیزان را میخواندم ولی سوالی داشتم که مجبور شدم اکانت ایجاد کنم تا از شما بپرسم .
با توجه به اینکه دوستان تجربه زیادی در ورزشهای رزمی دارند میخواستم بپرسم با توجه به اینکه سن اینجانب 30 سال است و چندین سال است که ورزش خاصی نکرده ام فقط گاهی به صورت پراکنده بدنسازی تمرین کرده ام ، شما چه ورزش رزمی را به من پیشنهاد میکنید ؟
همچنین اگر ورزش رزمی پیشنهاد میکنید ، ورزشی باشد که بیشتر روی ساختن بدن تمرکز کند و درگیری و صدمه به صورت و دست و پا تا حد امکان کم باشد چون در صورت مصدوم شدن از نظر شغلی به مخاطره می افتم .
با تشکر

سلام
نه اقا مگه ورزش رزمی مال زیر 18 ساله که اینطوری میگی
البته در ایران مردم اینطوری فکر میکنن شما به دل نگیر
ورزش های زیادی هست به نظر من ایکیدو برای شرایط شما خوبه

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
با تشکر

به نظر من برای شما ووشو تای چی چوان فوقالعاده س . اگر جنبه زد و خورد ورزش رزمی مد نظرتون نباشه این سبک واقعأ یه سبک خارق العاده س .

مورد بعد هم آیکیدو که در ایران به نظر من بهتر از بقیه سبکها آموزش داده میشه ( البته اینطور شنیدم )

farhadaus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایکیدو چطور ورزشیه؟
تمریناش در باشگاه چطوریه؟
دفاع شخصی هستش یا مثل کونگ فو الکی باید لگد پرتاب کرد

من از ورزشی خودشم بیاد که بیشتر داخلش از حرکات دست کمک گرفته شده باشه

blackdany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ایکیدو چطور ورزشیه؟
تمریناش در باشگاه چطوریه؟
دفاع شخصی هستش یا مثل کونگ فو الکی باید لگد پرتاب کرد

من از ورزشی خودشم بیاد که بیشتر داخلش از حرکات دست کمک گرفته شده باشه

نه در ایکیدو تماما تکنیک قفل مفصل (کاته ماوازا ) و تکنیک های پرتابی ( ناگه وازا ها ) وجود دارد
وسعت تکنیکی بسیار بالا 2000 یا بیشتر تکنیک را شامل میشود
اگر علاقه نداشته باشی بدلیل عدم هیجان و حرکات اکروباتیک مخصوصا در اول کار ممکن است نامید بشی

وب سایت ایکیدو خراسان رضوی

http://www.aikido-razavi.ir/

blackdany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

farhadaus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا ازش خوشم نیامد
همه حرکاتش نمایشی
یکی زا دوستان چند صفحه قبل کلیپ فنون جوجیتسو رو برای دانلود گذاشته بودن
اون خیلی حال داد
انگار جوجتیسو مثل ایکیدو نباید نمایشی باشه

blackdany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اصلا ازش خوشم نیامد
همه حرکاتش نمایشی
یکی زا دوستان چند صفحه قبل کلیپ فنون جوجیتسو رو برای دانلود گذاشته بودن
اون خیلی حال داد
انگار جوجتیسو مثل ایکیدو نباید نمایشی باشه

بله و باز هم مشکل مکتب های کوریو که از بیرون به صورت نمایشی دیده میشوند ولی در داخل .....
من به شما پیشنهاد میکنم حتما یا با دوستان فروم مشورت کنید و نمایشی بودن یا نبودن ایکیدو رو بپرسید یا به باشگاه ایکیدو برید و این مطلب را با استاد انجا در میان بگذارید در جفت حالات نتیجه مشابهی می گیرید:lol:
من راهنمایی خواستید کردم .... البته رشته جوجیتسو هم احترام مخصوص به خودش رو داره و قابل احترامه :)
اما ایکیدو طریقت و راه زندگی هم داره :rolleyes:
و در پایان رشته های مکتب های رزمی ژاپن هیچکدام نمایشی نیستند مطمئن باشید چون این مکاتب مکاتب به جا مانده از جنگ های خونین داخلی ژاپن هستند که از امتحان سر بلند بیرون امده اند:f34r:;):lol:

وب سایت ایکیدو خراسان رضوی
http://www.aikido-razavi.ir/

farhadaus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی که فیلمو دیدم راحت نمایشی بود
مثلا اون یارو چوب دستش گرفته به طرف مقابل حمله میکنه بعدش حریف وقتیکه چوب رو از دستش میگیریه حمله کننده خودش الکی معلق میزنه

blackdany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
وقتی که فیلمو دیدم راحت نمایشی بود
مثلا اون یارو چوب دستش گرفته به طرف مقابل حمله میکنه بعدش حریف وقتیکه چوب رو از دستش میگیریه حمله کننده خودش الکی معلق میزنه
چی بهت بگم والا :lol::f34r:
شما میخواین از تو فیلم فشار مفاصل و درک کنین
:p بابا درک از روی فیلم lol:p

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
اقا کجای ایکیدو نمایشی است !!!!!!!!!!!
این که میبینی خودشون رو پرت می کنن برای اینکه کمتر اسیب ببینن وگرنه وقتی قفل شدی دیگه کارت تمومه
خیلی کاربردیه دفاع هاش
در سطح بالاش با یک دست حریف رو ناکار می کنی بدون زور باورت نمیشه باید از نزدیک ببینی
یک ایکیدو کار پیدا کن بهش بگو یک قفل روت بره ببین چطور میشه
خوبی این ورزش اینه وقتت رو روی حرکات نمایشی بیخود حدر نمیدی

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
هیچ سبکی الکی نیست که شما میگید مثلا آیکیدو یا کونگ فو الکیه .

یعنی چی که میگید الکی لگد پرتاب میکنن ؟ مگه دیوانه ان ؟

حالا باز برخی از سبکهای من در آوردی رو میگفتید یه چیزی . اومدید دست گذاشتید روی 2 تا سبک اصیل و واقعی مثل آیکیدو و کونگ فو .

عجیبه .

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
هیچ سبکی الکی نیست که شما میگید مثلا آیکیدو یا کونگ فو الکیه .

یعنی چی که میگید الکی لگد پرتاب میکنن ؟ مگه دیوانه ان ؟

حالا باز برخی از سبکهای من در آوردی رو میگفتید یه چیزی . اومدید دست گذاشتید روی 2 تا سبک اصیل و واقعی مثل آیکیدو و کونگ فو .

عجیبه .

softkadeh به دل نگیر منظورش کنگفوی سنتی نبوده
از این کنگفو جدیدا توا و پرتوا و 21 و.... که زیاده منظورش بوده نه کنگفوی چین

بالا