به مناسبت فوت بروسلی بنیانگذار سبک جیت کان دو عذادار می شویم
سلامی خدمت بروبچ رزمی کار
ورزش رزمی فقط کاراته
من دان یک کاراته رشته گوجوریو رو دارم
هر کی هر سوالی از این رشته رو داره من در خدمتم
سلام به همه من تازه واردم...امید وارم مشکلی داشتم کمکم کنید...خودمو معرفی کنم بهتره..من دان یک سبک کیوکوشین بین الملل کاراته هستم...سبک استاد سوسای اویاما..ولی به خاطر دانشگاه که دور تر بود از باشگاهم..نینجوتسو ام کار کردم ولی خیلی کم ولی کتابای زیادی در مورد نینجا خوندم..سبک خیلی تمیزیه..سرعتش حرف نداره...میخواستم منم تو جمعتون جا بدید ممنون بازم...تاکاهارا...اووس
salam dostan kesi adres kelas ninjutsu soragh dare dar shiraz:lol:
سلام
دوستان من تازه عضو سايت شدم فقط به خاطر اين تاپيك لطفا كمك كنيد بهترين سبك مبارزه اي رو بشناسم . من توي يك شهر كوچيك زندگي مي كنم و شناخت زيادي از باقي سبك ها ندارم . و چيزهايي كه اينجا مي نويسم از استادم آموختم . استادم چند دوره توي شهرستان و استان قهرمان كيوكوشين كاراته بوده
مي خوام بدونم اگه بين قهرمان هاي اصلي كيوكوشين ايران با باقي سبك ها مثل كونگ فو و تكواندو مسابقه اي ترتيب دهند كدومشون احتمال موفقيتشون بيشتره
سلام
دوستان من تازه عضو سايت شدم فقط به خاطر اين تاپيك لطفا كمك كنيد بهترين سبك مبارزه اي رو بشناسم . من توي يك شهر كوچيك زندگي مي كنم و شناخت زيادي از باقي سبك ها ندارم . و چيزهايي كه اينجا مي نويسم از استادم آموختم . استادم چند دوره توي شهرستان و استان قهرمان كيوكوشين كاراته بوده
مي خوام بدونم اگه بين قهرمان هاي اصلي كيوكوشين ايران با باقي سبك ها مثل كونگ فو و تكواندو مسابقه اي ترتيب دهند كدومشون احتمال موفقيتشون بيشتره
خيلي وقته از اين پست مي گذره رزمي كاري وجود نداره كه نظر بده
چطور مگه؟