• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

jalalisales

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mordab :
تشکر ار توضیحات شما من میخوام باشما مشورت کنم دنباله ورزشی هستم که علاوه بر رزم بدن رو هم بسازه راستی بد نیست در رابطه با بدن سازی برای ورزشهای رزمی هم یه توضیحی بدید تشکر
با سلام
اول بگویید منظور شمااز رزم چیست؟
هدف شما از بدنسازی چیست؟
تا راحتتر به شما در انتخاب ورزشتان کمک کنم

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام به شما اساتيد محترم

با سلام به تمام استادان رزمی کار
من از اینکه همچین بخشی را در وبلاگ گذاشته اید خیلی خوشحالم
من عاشق هنرهای رزمی هستم اونم خیلی زیاد از 13 سالگی هم قرار بود برم کلاس کونگ فو که دکتر خانوادگی عوضی ما به مامان و بابام گفت این ورزش رزمی برای دختر ضرر داره بعد من به هر دری زدم دیگه نذاشتن برم و داغش تا الانم تو دلم مونده
به شما حسودیم میشه
از اشناییتون خیلی خوشحالم

خوش آمديد
استاد خوشحالم كه به فرو ما آمديد
من را ببخشيد كه اشتباها شما را آقا خطاب كردم راستش بر اساس يوزرنيمتان نمي شد تشخيص داد
در هر صورت gomen nasay
bowdown.gif

در مورد اون دكتره احتمالا ديپلمم به زور گرفته چه برسه به دكترا چون كلا ورزش و بخصوص هنر هاي رزمي براي خانم ها بسيار مفيد و مهم هست اگه صفحه اول اين فروم رو مطالعه كنيد متوجه مي شيد

...بعد هم اگر امير اقا نخوان ادامه بدن كافيه بگن من ديگه اسرار نميكنم...

استاد شما لطف داريد
من هيچ وقت چنين جسارتي نمي كنم
امتحانات منم تموم شده و به زودي شروع مي كنم

...يه رزمي كار با قرار دادن بدنش در حالت هاي مختلف ميتونه هر دستگاه بدن سازي رو شبيه سازي كنه
من كه كلا از كار كردن با دستگاه و ابزار بدم مياد . بهترين وسيله تمرين من چنتا درخته . سنگ هم كه خدا داده
كلاس روياي من يه زمين كه يه مقدارش مسطح باشه يه جاهاشم شيب داشته باشه با چنتا درخت ، اگر چمن هم باشه كه ديگه عاليه
شكر خدا اين ديگه تو شهر ما زياد پيدا ميشه.
موقع تمرين تو كلاس هيچ وقط نبايد انرژي رو ذخيره كرد، كه يعني ادم به خودش بگه اگه من اين تمرين رو تا اخر يا كامل انجام بدم براي تمرين بعدي كم ميارم...

استاد منم بد جوري با نظر شما موافقم
بهترين روش تنفس رو من از استاد اوياما بنيانگذار كيو كوشين ياد گرفتم
در مورد تمرينات بدنسازي هم كاملا درسته
كار با وزنه و دستگاه ممكنه باعث افزايش حجم بشه ولي بر روي سرعت تاثير بدي مي گذارد كه براي هيچ رزمي كاري مناسب نيست من شخصا شنا (به انواع مختلف ) شكم ( به شكلهاي مختلف ) و بارفيكس (به انواع ...) رو از بهترين و كامل ترين روش بدنسازي رزمي ميدونم
حتي به شما اساتيد مثل استاد Xing ying و استاد mordab كه مستقيما نمي تونند رزمي كار كنند اين رزشها رو پيشنهاد مي كنم
خيلي دوست دارم بيشتر تو اين زمينه بگويم كه به زودي....

در مورد نیروی درون باید این رو بگم که چون این مطالب جزو اسرار هنرهای رزمی است و برای ررسیدن به اون ها تلاش های زیادی می شه بیشتر از این نمیشه اونها رو ادامه داد

درسته كه جزو اسراره و رسيدن به آن بسيار مشكل
همان طور كه ميدونيد كسي كه به اين نيرو و قدرت دست پيدا كنه اگه روح و ذهن شيطاني داشته باشه مي تونه از آن در كارهاي شيطانيش استفاده كنه و باعث اذيت و حتي نابودي ديگران بشه
ولي من به اين اعتقاد دارم : ديگران را خوب اند مگر خلافش ثابت بشه
و همچنين تمام دوستاني كه در اين فروم هستند همه رزمي كارند از عضو جديدمان تا به ...
رزمي كار بودن به اين نيست كه حتما باشگاه بريد و ... در سريال افسانه عقابهاي مبارز اين قسمت مطلب مهمي در اين زمينه اشاره كرد

...اما باید بگویم برای ورزش هیچگاه دیر نیست...

كاملا درسته
چه كوچك چه بزرگ چه دختر چه پسر چه سالم چه ناقص ...
هدف هنرهاي رزمي رسيدن به درجات بالاي قهرماني يا مبارزات خياباني و از اين قبيل نيست ميشه اينها رو جزو پايين ترين درجه اهميت هنر هاي رزمي شمرد
هنر هاي رزمي همان طور كه از اسمش هم مشخصه يك هنر است براي رسيدن به سعادت
:cool:

در هر حال
امروزم من با يك استاد شائولين صحبت كردم و از ايشان دعوت كردم تا به فروم ما بيايند كه اميد وارم هر چه زودتر شاهد حظور اين استاد بزرگ هم باشيم
حظور بيشتر اساتيد در فروم ما باعث افزايش سطح علم و آگاهي ما در اين زمينه مي شود

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام

البته من می دونم که این هنرهای رزمی نه تنها خوب بلکه عالیه ولی خوانوادم قبول نمیکنن
ایا من الانم می تونم شروع کنم؟

بله چرا كه نه :rambo:
براي هنر هاي رزمي همان طور كه دوستان گفتند هيچ وقت دير نيست
ما منتظر حظور شما استاد بزرگ در جامعه ي رزمي كاران هستيم
bowdown.gif

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بوجين كان دوجو مركزي هنرهاي رزمي نين جوتسو
God grant me the serenith. to accept the

Things J cannot change

Jhe courage to change

The things j can And the wisdom to

. Know the difference

خدايا به من آرامش عطافرما تا بپذيرم آنچه را كه نمبتوانم تغيير دهم
شجاعتي تا تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم وبصيرتي تا تشخيص دهم تفاوت اين دو را

زمان وكلمات را بيهوده مصرف نكنيد چرا كه هرگز قابل برگشت نخواهد بود.

هنگاميكه در مسير تان مانعي قرارميگيرد گريه راختم پايان دهيدوتلاش
راشروع نماييدوهرگز تسليم نشويد.
يكي ازبرزگترين دشمنان نينجا بي حوصلگي و اراده ضعيف اوست .
فاصله شكـست تا موفقـيت قـدري عـزم و شـهامت و صبر است .
ورزش – قدرت – فروتني اتحاد باعث قدرت است
با قدرت تمرين كن و باقدرت انديشه را به پرواز دربياور هرگز خسته مشو

نين جوتسو گاوش در درون خود است آن رادرونی کن تا دگرگوني را تجربه كني و زندگی نوعی را آغاز کرده سلاحی به نام آرامش را بسازی

به کار نینداختن فکر همانقدر برای شخص بد است که ورزش نکردن برای بدن - یا حتی بدتر​
با تشكر از استادم كانچو فرجي كه هر آنچه مي دانم از آن اوست

jalalisales

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Xing ying :
سلام به اساتید عزیز و محترم
مخصوصا دوست عزیزم jalalisales

راستش در جواب شما باید بگم من قبل از ان کلاس های ژيملاستيك را رفته بودم و می خواستم وارد ورزش های رزمی بشم که این طور شد

الانم 22 سال دارم و بعد از ان جریان ژيملاستيك رفتنمم قطع شد

الان دیگه در هیچ ورزشی نیستم
متاسفانه...
باسلام
شما می توانید دوباره شروع کنیدو با توجه به علاقه شما مطمِنا موفق خواهید شد
ان شاا...

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از jalalisales :
باسلام
شما می توانید دوباره شروع کنیدو با توجه به علاقه شما مطمِنا موفق خواهید شد
ان شاا...

ممنون به خاطر روحیه دادنتون!:rsc:

jalalisales

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Xing ying :
ممنون به خاطر روحیه دادنتون!:rsc:
با سلام
خواهش می کنم
مطمنا راهی برای رازی کردن خوانواده بیدا خواهید کرد
{هرگزناامید نباش چرا که ممکن است آخرین کلید همه درها را بگشاید}
موفق باشید
یا علی

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
امتحانات منم تموم شده و به زودي شروع مي كنم

امروزم من با يك استاد شائولين صحبت كردم و از ايشان دعوت كردم تا به فروم ما بيايند كه اميد وارم هر چه زودتر شاهد حظور اين استاد بزرگ هم باشيم

با كمال ميل منتظريم :rolleyes:

Dr.Amir.Hessam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سوال شما هدفتون از اينكه دوست داريد به ورزش و هنر هاي رزمي رو بياريد چيه ؟
آيا شما هم از افرادي هستيد كه براي يادگرفتن دفاع شخصي و ... به اين ورزش علاقه داريد ؟
آيا شما از افرادي هستيد كه با ديدن چند فيلم رزمي به اين ورزش علاقه مند شده ؟
((( لطفا به طور دقيق به اين سوالها پاسخ دهيد )))
:f34r:

jalalisales

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Dr.Amir.Hessam :
آيا شما هم از افرادي هستيد كه براي يادگرفتن دفاع شخصي و ... به اين ورزش علاقه داريد ؟
((( لطفا به طور دقيق به اين سوالها ژاسخ دهيد )))
:f34r:
سلام
رزمی برای من نوعی شارز روحی یه
یک گرایش درونی
+ راهی برای تقویت جسم و روحم

که از اون لذت می برم

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام به شما اساتيد
در فرآيند يادگيري هنرهاي رزمي سه رکن اساسي وجود دارد که ترتيب اهميت:
آموزش گيرنده (شاگرد)، آموزش دهنده (استاد)و روش آموزشي (سبک) ميباشند.
همانطور که ميدانيد انسان براي پيشرفت در راه آموختن و جلوگيري از اتلاف وقت و انرژي،علاوه بر داشتن انکيزه و تلاش نياز به راهنمايي براي يافتن مسير درست و کوتاه را دارد که اين کار به عهده آموزش دهنده يا مربي است.
سودمندانه يافتن استاد و راهنماي راستين در اين آشفته بازار کنوني امريست بسيار دشوار و همانند پيدا کردن سوزني در انبار کاه است.
البته در تمام دوران تاريخ انساني راهنمايان دروغ پرداز و استادان قلابي وجود داشته اند که بعضي از آنان چنان در کار نادرست خود در فريب اذهان عمومي تبحر داشته اند که حتي امروز نيز پس از گذشت ساليان بسيار و قرنهاي متمادي همراه با پيشرفت دانش و تکنولوزي دستشان براي اذهان ساده انديش باز نشده و حيله و مکرشان همچنان پابرجاست.
در عرصه هنرها و ورزشهاي رزمي در سالهاي اخير افراد زيادي تحت نامهاي مختلف به تبع استفاده از شيوه هاي تبليغاتي گوناگون به شهرتي کاذب دست يافته اند و با غرض ورزي و ناداني خود باعث دوري هنرهاي رزمي از اهداف اصيل و حقيقي خود شده و گاهي موجب بد نامي آن نيز شده اند.
بسياري از افرادي که امروز به عنوان آموزش دهنده رشته هاي رزمي به فعاليت مشغولند اين عنوان را نه به دليل شايستگي و دانش خود به دست آورده اند بلکه از راههاي نادرست مثل داشتن آشنا و فاميل و دوست در نهادها يا فدراسيونهاي مختلف مرتبط يا خريدن کمربند و دان و غيره آن رشته رزمي کسب کرده اند.
از ديدگاه من يک استاد راستين و واقعي هنرهاي رزمي فرديست که:
هنرش را با شاگردش تقسيم ميکند و به صرف نشان دادن هنرش به او بسنده نميکند.
راه درست را به او نشان ميدهد و او را در اين راه ياري کرده و به سوي پيشرفت و تکامل سوق ميدهد و مهمتر اينکه حق انتخاب و تصميم گيري را از شاگردش سلب نميکند زيرا ميداند هيچ انساني بدون داشتن فرديت مستقل و آزادي انتخاب نميتواند به گوهـــر وجود خويش که در هر فردي متفاوت از ديگريست دست يابد.
البته چنين استاداني در مورد انتخاب شاگردان و ياد دادن تکنيکهاي ويژه و پيشرفته به آنان با دقت نظر عمل کرده و همه چيز را به همه کس ياد نميدهند.
سخن پايانــــي:
نا اميدي را به خود راه نداده و به تمرينات ادامه دهيد تا مرواريــــد هنرهاي رزمي در وجودتان متبلور گردد.​
نا اميدي مرگ نينجاست . هر بار که به گذشته فکر ميکنيد لحظه را ازدست داده ايد.​
با تشكر از استادم كانچو فرجي كه هر چه دارم از اوست
inter7.jpg

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

عزیزان امروز بحثی را آغاز میکنم برای نیروهای درونی که جزو هیچ سر و رازی نیست و گفتنش هم آزاده.

مدیتیشن(مراقبه و مکاشفه):
یعنی به درون خود فرو رفتنو به دنبال قدرت لاینتناهی(خدا) گشتن.ارادی مثل کوروش کبیر که اولین کتیبه صلح جهانی را نوشتن با اهورامزدا(خدا) به مراقبه میپرداختند و علومی از فقه و ... که در دست ماست حاصل مراقبه و مکاشفه ی شیوخ بزرگی چون شیخ بهایی،ملاصدرا،مولانا و ... است.
مثلا من خودم فکر میکردم که این شعر حافظ (شراب تلخ میخواهم که مرد افکن بود زورش تا به یک دم بیاسایم ز دنیا و زر و زورش) یک معنی غیر اخلاقی داره ولی متوجه شدم که اینطور نیست و معنی عرفانی داره.
اگه گناه کارید و خدا و نسروهای درونی را منکر میشوید که راه خیلی دشواری در پی داری وگرنه که را آسان است.
انسان از روز متولد شدن طبق آیات قرآن از خاکی است که با شبنم عشق درآمیخته و تبدیل به گل و سپس انسان شد و خداون از روح خود به درون آن دمید.
پس انسان هم کارهای خداوند را حد خودش میتواند انجام دهد.انسان روز اول روحش بزرگتر از جسمش بود ولی بواسطه گناهان روحش کوچکتر از جسمش شد.که البته خداوند متعال برای انسان راه های زیادی گذاشته.
مراقبه در هر دین و آیینی فرق داره و شاخه های زیادی داره ولی من طور کلی را برای شما میگم.

این مطلب را بخاطر زیغ وقت در پست بعدی کامل میکنم.

با تشکر

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
عزیزان ببخشید متن بالا را تصیح میکنم انسان به دنیا که میاد پاکه و لی وقتی بزرگ بشه و گناه کنه ناپاک میشه.

با تشکر

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتيد محترم

با سلام
عزیزان امروز بحثی را آغاز میکنم برای نیروهای درونی که جزو هیچ سر و رازی نیست و گفتنش هم آزاده.
مدیتیشن(مراقبه و مکاشفه):
یعنی به درون خود فرو رفتنو به دنبال قدرت لاینتناهی(خدا) گشتن.ارادی مثل کوروش کبیر که اولین کتیبه صلح جهانی را نوشتن با اهورامزدا(خدا) به مراقبه میپرداختند و علومی از فقه و ... که در دست ماست حاصل مراقبه و مکاشفه ی شیوخ بزرگی چون شیخ بهایی،ملاصدرا،مولانا و ... است.
مثلا من خودم فکر میکردم که این شعر .......

بحث خيلي خوبي را آغاز كرديد كه طرف داران زيادي هم دارد

...خداون از روح خود به درون آن دمید.
پس انسان هم کارهای خداوند را حد خودش میتواند انجام دهد.انسان روز اول روحش بزرگتر از جسمش بود ولی بواسطه گناهان روحش کوچکتر از جسمش شد.که البته خداوند متعال برای انسان راه های زیادی گذاشته...

به مبحث مهمي اشاره كرديد كه اتفاقا چند وقت پيش با استادم در اين رابطه در حال بحث بوديم
نظر من بر اين بود كه همان طور كه مي گوييم خداوند از روح خود در ما دميده پس ما هر كاري كه خداوند قادر به انجامش باشد مي توانيم انجام دهيم هر كاري كه سخت ترين آن رسيدن به خود وجود خداست كه از بين اين همه انسان خلق شده در تاريخ از زمان حضرت آدم (ع) تا به حال فقط يك نفر به خدا رسيده و آن پيامبر گرامي اسلام حضرت رسول اكرم (ص) بود كه به معراج رفت .
تنها كاري كه خدا وند تواناييش را از انسان گرفته جدا كردن قطعه اي از روحمان است و انتقال آن به يك موجود بي جان.
استادم به من گفت كه : به نظر تو اين روح خدايي هنوز در اين انسان ها هست ؟ اگر هست پس چرا ...
ايشون فرمودند كه انسان با هر گناهي اين روح خدايي خود را كمرنگ تر و كمرنگ تر مي كند .
منتظر ادامه ي مباحث شما هستيم

دكتر ، سوالات خوبي را مطرح كرده ايد ، (شما دكتراي روانشناسي داريد)

هدف ... مهمترين چيزي كه سرنوشت يك رزمي كار را رقم مي زند
من بر اساس پنج هدف به هنر هاي رزمي روي آوردم كه پايين ترين آن مبارزات خياباني و هنر دفاع از خود مي باشد

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

بله عزیز انسان چون جزئی از خداست میتواند کارهای خدا را در حد خود که غیر قابل تصور است انجام دهد.عزیز من نمیخواهم وارد وسایل عرفان شوم ولی بعضی ها عقیده دارند که وقتی پیامبر به معراج رفن و قوسی (فاصله کم) به خدا فاصله داشت که هیچ انسانی نمیتواند جلوتر رود چون به صفات خدا میرسد که این معراج همان فنا فی الله عارفانی مثل مولانا،حافظ،شیخ بهایی و ... است.

به هر حال میریم سر اصل مطلب:
مراقبه را معمولا به صورت ساده به 3 بخش تبدیل میکنند :1-ریلکس بدن.2- تمرکز.3-اصل مدیتیشن.
در همه جا به تفضیل از این موارد سخن گفته ولی من کاری را که خودم میکنم برای شما میگویم که میشه گفت گلچینی از همه جا است.
در شرق دور هرجا و مکانی روش مختص به خودش را داشته و دارد.

1-ریلکس شدن:خوب عزیزان شاید راحت ترین مرحله باشه شما به هر صورتی که مایل و راحت هستید مثل خوابیده و نشسته میتوانید انجام دهید.اگر خوابیده انجام میدهید بهتره پشت شما صاف و محکم باشد و میتونید یک بالش کوتاه زیر سرتون بزارید.
و اگر نشسته اید چهارزانو باشید و پشت شما صاف و سر شما به روبرو باشه.
دستها در حالت خوابیده موازی بدن است و کف دست رو به بدن است و در حالت نشسته دستها را روی زانو بزارید و انگشت شصت خود را به انگشت چهارو خودتون(خنزل) آرام فشار دهید.
حالا اینها حالتش بود میریم سر اصلش:
در یکی از دوحالت بالا قرار بگیرید و تمام بدن خودتون را از کوچکترین عضله تا بزرگترین آن شل و منبسط کنید و در حالتی آرام قرار بگیرید و فعلا فقط در فکر منبسط کردن عضله هاتون باشیبد.
برای شل کردن عضله هم کافیست آنرا شل کنید و به نظر من کار سختی نیست.

ولی اگه سوالی دارید در خدمتم.

با تشکر

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام به شما اساتيد محترم

با سلام
بله عزیز انسان چون جزئی از خداست میتواند کارهای خدا را در حد ....
به هر حال میریم سر اصل مطلب:
مراقبه را معمولا به صورت ساده به 3 بخش تبدیل میکنند :1-ریلکس بدن.2- تمرکز.3-اصل مدیتیشن.
در همه جا به تفضیل ......

استاد ممنون از توضيحاتتان
روش شما شبيه ّ چن ّ در كونگ فو است
ولي در هر حال منتظر ادامه ي آموزش شما استاد بزرگ هستيم

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
با اجازه دوستان من اين بحث رو به بخش گفتگوي آزاد منتقل ميكنم.
موفق باشيد

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
The Martial Arts Of NIN JUTSU
هنري زيبا با شيوه هاي تكنيكي و يك هنر كهن و سري كه ساليان متمادي با اعمال خارق العاده خود دنياي هنر رزمي را مات و مبهوت ساخته است .نين جوتسو فقط تكنيكهاي جنگي نيست بلكه قسمتي از روان شناسي هنر رزمي نيز هست .
نين جوتسو هنري است به لطافت گل به سختي فولاد و به تندي رعد
معروفترين خانواده نينجاها = هاتوري - موموچي و فوجي باياشي بودند .
اسامي متوليان اين هنر كه در ترويج وشناخت اين ورزش تلاش بسياركرده اند .
كوموري ماتومون: استاد تغيير قيافه ،نينجايي بود كه در تغيير قيافه استاد بود .وي از نينجاهاي ساجي گوروبي بود معروف به کوتاه قدها .نينجاها با تغيير قيافه خود را به شكل افراد زير درمي آورند :
1) جنگجويان 2-كشاورزان 3-هنرمندان 4-هنرپيشه هاي تئاتر 5- بازرگانان 6- روحانيون
7-كاهنها و يا راهبه ها . يكي ديگر از استادان تغيير قيافه ( يامادايمون ) بود.
با چنان سرعت و به چنان صور گوناگون تغيير قيافه ميدهد كه اگر از ميان جمعيت انبوهي عبورميكرد تا پيش ازخارج شدن ازجمعيت خود را به بيش از شش قيافه مختاف درآورده بود.
كاسومي روتسوكه : نينجايي كه بعلت حقه ها و ترفندهاي زيركانه اش معروف بود .
نيسموتسوگه كيزارو :استاد تكنيكهاي پرش بود . چنان عالي و بلند مي پريد كه بي اغراق كسانيكه موفق به ديدن پرشهاي او مي شدند تصور ميكردند كه او پرواز ميكند .
هاجيسوكه تسو:مهارت در كندن و حفاري زمين به هنگام فرار شهرت بسزايي يافته بود. مي گويند او چنان سريع زمين راحفرميكرد كه موش كور هم نميتوانست با اورقابت كند. (يکي از روشهاي ايتون نوجوتسو)
ساروتوبي ساسوكه :نينجايي كه نامش به معني پرش ميمون بود و بخاطر مهارتهاي آكروباتيك ميمون وار خودوقدرت وخشونتي كه در جنگهاي تن به تن داشت زبان زد همه بود. اوداراي انعطاف بدني زيادي بود كه باعث ميشداعمال خارق العاده اي چون دويدن ،پريدن وبالارفتن ازدرخت را به نمايش بگذارد .
يكي از جنبه هاي مهم اعمال نينجا كيفيت وفاداري و چگونگي تصميماتش در خدمتگذاري به استاد ، **** و مريدشان بود.نينجاها اغلب شكست ناپذيربودند واگر اتفاقي مي افتاد كه باعث لو رفتنشان مي شد خود به زندگيشان خاتمه مي دادند .
هاتوري هانزو : يكي از نينجا بسيار باهوش بود وي جونين معروف بود كه در كار پرتاب نيزه مهارت زيادي داشت . وي يکي از صدها استادکاربرد انواع سلاحهاي نين جوتسو بود.
كاسومي دانجو : يكي از استادان نيرنگ و حيله بود كه به حقه اي كه به كپناچي **** نينجاهاي ادا زد توانست با ضربه سختي كه به گردن او وارد كرد وي را از پا درآورد .
يوكينونه كيناچي :مهارت در پرتاب سوزنهاي سمي از دهان . شينوبي فوکي باري جوتسو
نينجاي كوتوله براي انجام ماموريت ها خاص وي حدود يك متر قد داشت و تعليم ديده بود كه در اجراي عمليات در محيطهاي تنگ و محدود ساعتها بسر ببرد .
سامپو جنزاي :نينجاي ماهر و كاردان بود كه توانست با زيركي خود زهر مهلكي را كه در چاي و نان قندي او ريخته بودند تشخيص دهد و از مرگ حتمي نجات پيدا كند .
كائي جوزو:نينجايي كه نگران كشته شدن به دست نينجاهاي توكوگاوا بود و با نقشه اي ماهرانه كه با دوست قديميش توفي طرح ريزي كرده بود توانست مرگ قلابي را به نمايش بگذارد .
ساجي گوروبي :نينجايي كه در گذشتن از آب با وسايل شناور مهارت زيادي داشت و بوسيله دستگاههاي شناورعجيب خودبه نام ميزوگوموتوانست ازآن ساحل خطرناك عبوركندوبه پايگاه خود برسد.
عده اي از نينجاها كه آموزش راهزني دريايي ديده بودند . فوماكاتيين بودند فوماكوتارو يكي از رهبران آنها در ضربه زدن به تاسيسات توكوگاوا بود .
اداجاجيرو :يكي از نينجاهاي كوزوكه بودو نينجايي جوان ، خوش سيما و نوازنده ماهر كه با نزديك كردن خود به راهب بزرگ و به قتل رساندن او توانست دست نوشته سحرآميز را بدست آورد .
كوسونواكي ماساشيگه :يكي از فرماندهان نظامي كه از هوش سرشاري برخوردار بود كه افراد نينجاي زيادي را براساس آرايش تاكتيكي خود آموزش مي داد كه باعث موفقيت او در نبرها ميشد .
توسالاي :يكي از نينجاهاي مشهور 480ساله پيش كه بعلت بي احتياطي كه كرد دستگير شد به طرز فجيحي به قتل رسيد.به دستورارباب كووانا پوست بدنش را ذره ذره کندن .
تويسوكاجيرو :فرزند توتساكاي كه واقعه مرگ پدرش را فراموش نكرده بود و سوگند خورده بود انتقام بگيرد و حيثيت خانواده و مسلك نينجايي خود را اعاده كند .
كاتوتانزو:نينجايي كه توانست طلسم قلعه سووا را بشكند و با استفاده از پنج نينجاي ديگر كه در خندق خود را معلق كرده بودند توانست قلعه را تصاحب كنند .
ياماگوچي يمون :يكي ازنينجاهاي وفادارساجي گوروبي بود كه توسط جنگجويان بيگنوا دستگير وسپس كشته شد. وي از نينجاهاي وفداري بود که براي هر نوع ماموريت داوطلبان از خود گذشتگي داشت . وي يکي از اسطوره هاي عملياتي اين هنر بشمار ميرود.
تاكي گوچي ياسوكه : نينجا دو جانبه بود كه براي كشتن كريگاكوره فرستاده شده بود .
فيودو:يكي از خانواده هاي نينجا كه در پرتاب شوريكن ( ستاره ) مهارت داشت كه مسئول توسعه شيوه هاي متعدد و موثر كاربرد اين سلاح مخرب و رمزي بود .
توشيت سوگو تا كاما تسو: استاد بزرگ هنرهاي رزمي نين جوتسو پدر او کبريت ساز بود .تاکاماتسو مردي بسيار باهوش وشجاع بودوي لقب سوک ((Soke را به شاگردخود ماساکي هاتسومي بين سالهاي 1960 تا 1970 اهداکرد. تاکاماتسو خدمات فراواني براي زنده ماند نين جوتسو به نينجاهاي سراسر دنيا کرد. نام وي درنامودا-کاکه بوجينکان دوجوي توگاکورو نوشته شده است.
دکتر ماساکي هاتسومي : مسئول بوجين کان توگاکيورريو نينجوتسو (هنبو) شهر نواد ژاپن مي باشد وي پيش ازپنجاه سال از عمر خود را جهت معرفي ،توسعه ، اموزش اين هنر وزين گذرانده است.وي چندين کتب وفيلمهاي آموزشي دراين امربسيارمهم به چاب رسانيده است
جمله اي ازسوک : هنر رزمي نين جوتسو حقيقت هنري است براي بهتر زندگي كردن و بهتر بودن نينجوتسو يك هنر آزاد است كه مسئوليت پذيري را مي طلبد.
معلم من نوه (شين ريوكن ماسامي تسوتو (Shin ryuken Masami tsutodo) سي و دويمن سوك (توگاكيور ريو) بود. ما پشتوانه اي از 8 قرن تاريخ و سنت را دارا مي باشيم كه به موسس اين سيستم دامي سوكي شينا ( Daisuke Nishina) از اهالي دهكده (توگاكيور) باز مي گردد. پس از شكست از سپاهيان هايك (Heike) ، داي سوگ اززادگاهش درناگانو متواري شد ودرمنطقه دورافتاده ايگا سكونت گزيد. در آنجا او نام داي سوك توگاكيو را برگزيد و بعدها اعتبار تاسيس سيستم (توگاكيور ريو) ي نينجوتسو، بدو اختصاص يافت.
در حاليكه برخي اعتقاد دارند كه اسرار نينجوتسو بتدريج و با رشد توكوگاوا شوگارنيت (Tokugava shogunate) در طول قرن هفدهم از ميان رفته است و يا در زير آوارهاي جنگ جهاني دوم مدفون گرديده، استاد من مي دانست كه حقايق و رموز هنر شنوبي همواره زنده خواهند ماند. ارزش و اهميت خرد و حكمت معلم استاد من و معلمين و اساتيد آنها را مي توان در تلاش و كوشش (توشيت سوگو تاكاماتسو) Toshitsugu Atakamatsu-s فقيد در ارائه عصاره و ماهيت واقعي نينجوتسو، مشاهده نمود. جوهره اصلي كليه هنرهاي رزمي و استراتژي هاي نظامي در واقع حفاظت از خود و پيشگيري از خطر مي باشد. نينجوتسو چكيده اي است از كليه ايده ها و مفاهيم عيني حفاظت از خود كه از طريق تمرينات رزمي ميسر ميگردد، بدين صورت كه هنر نينجا نه تنها با پرورش و حفاظت فيزيكي بلكه با تزكيه روحي نيز سر و كار دارد. روش نينجا در واقع تحمل، مقاومت و دوام آوردن و فائق آمدن بر همه چيزها و مواردي است كه باعث فنا و نابودي شخص ميگردد.
........
با تشكر از سنسي سعيده عابديني
و با قدر داني از استادم كانچو فرجي​

photo85.jpg

توشيت سوگو تا كاما تسو

photo35.jpg

Hatsumi%20Ryu.jpg

دکتر ماساکي هاتسومي

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
ارسطو:بزرگترین خدمت علم به بشر این است که جلوی غفلتهای او را می گیرد.

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
خوب سلام
من باز اومدم !
:-س
تمیرنات من شده 3 روز در هفته اونم روزی 1.5 ساعت ! الان هم که دیگه باشگاه نمی رم ! شیراز هم که نیستم لبه مرز خوش میگزره کسیچیزی ار زابل نمی خواد ؟

بالا