• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
full contact به جای اینکه اسم یک ورزش باشه اسم نوعی روش مبارزه هست که همونطور که ازش پیداس تماس کامل و مستقیم درمبارزه وجود داره

توی مسابقات کیک بوکس ( کاراته و ... ) 3 روش اصلی که ومجود داره : فول کنتاکت ، سمی کنتاکت Semi Contact و لو کنتاکت ( لایت کنتاکت ) low/light contact هست .

:f34r:

کافی بود یا ..... ؟:f34r:

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

عزیز به اون سلاح اولیه در خارج HIBBEN میگویند و دومی هم یک بو(چوب) است که به 2 سر آن نیزه بسته اند.

با تشکر

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

عزیزان من محمد علی هستم.16 ساله.زیر نظر کانچو فرجی بودم و خواهم بود.
ضمنا من میتونم اطلاعات جالبی درباره نیروهای درونی و مواد منفجره به همه بدم.

با تشکر

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از cyb3rninja666 :
full contact به جای اینکه اسم یک ورزش باشه اسم نوعی روش مبارزه هست که همونطور که ازش پیداس تماس کامل و مستقیم درمبارزه وجود داره

توی مسابقات کیک بوکس ( کاراته و ... ) 3 روش اصلی که ومجود داره : فول کنتاکت ، سمی کنتاکت Semi Contact و لو کنتاکت ( لایت کنتاکت ) low/light contact هست .

کافی بود یا ..... ؟:f34r:

دستت درد نکنه ولی اگه بیشتر توضیح بدی ممنون می شوم.:blush:

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

از آقای سایبر معذرت میخواهم من مطالبی را که برای من نوشته بودید ندیدم و این مطالب را نوشتم.
پس فقط مطالب نیروهای درونی را اگه شما اجازه بدید تا حدی مطرح کنم!
عزیز من مدتی است که دنبال سمهای مختلف هستم چه گیاهی و چه شیمیایی و کتابی را که شما در این باره در سایت گذاشتید را هنوز نمیشه دانلود کرد.اگه میشه کمکم کنید؟

راستی عزیز اگه میشه تو سایتت عکس وسایل و ابزار هایی را که برای فروش است را بزار؟

با تشکر فراوان

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
جشم هم رزم !

فک کردم دیگه همرزما می دونن این سلاح ها چیه !

برا کتابایی که شما هم خواستید کد سری نینجاتونو لطف کنید تا ما ببینیم اون واقعی هسات یا نه !

این اولین قدمه

من تو اوم پست قصد توهین نداشتم اگه همچین برداشتی پیش آمده شرمنده همرزم !

سانامورا

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نقل از soheilstar :
دستت درد نکنه ولی اگه بیشتر توضیح بدی ممنون می شوم.:blush:

دوست گرامی شما بگید من در چه مورد توضیح بدم چشم !
قوانیین داوری ! یا منظورتون از فول کنتاکت ، سبک فول کنتاکت کیک بوکس هست یا چیز خاصص دیگه ؟!

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

عزیز دستت درد نکنه کدم هم برات میفرستم ولی عزیز شما اجازه میدی من بحث نیروهای درونی را ادامه بدم؟
راستی عزیز همونطور که میدونی سلاحهای نینجا خیلی متنوع است و من میخواستم بدونم چه نوعی و شکلی داره.
(راستی عزیز اگه در ترجمه متون انگلیسی کمک خواستی من نزدیک به 6 سال است که زبان میخونم و میتونم کمکت کنم.

با تشکر از شما استاد عزیز

Dr.Amir.Hessam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نیروهای درونی در سوپر هاپکیدو :
از نظر طب سوزنی بدن انسان دارای 657 نقطه اصابتی 364 نقطه حساس و 164 مفصل است به عبارت ساده تر هر فرد با هر شرایط سنی و جسمی دارای 1185 نقطه حساس در بدن خود است
در این ورزش رزمی در کمربندها و دان های بالاتر تعداد تکنیک ها کمتر شده بیشتر تمرکز روی انرژی درونی بدن انسان قرار می گیرد وزمانی که این انرژی موثر قرار گیرد دفاع بسیار آسان می شود
هر فردی دارای یک انرژی قبل از تولد و یک انرژی بعد از تولد است که اگر آنها را به طور صحیح موازنه و ترکیب کند می تواند از کیفیت بالاتری در اجرای حرکات برخوردار باشد
بر اساس فلسفه هاپکیدو منبع انرژی درونی انسان مرکز ثقلی است که حدود 21 اینچ پایین تر از ناف که به زبان کره ای یا ژاپنی کی نامیده می شود این انرژی که از تکنیک های تنفسی ایجاد می شود هم از نظر خارجی و هم از نظر داخلی بدن انسان را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث عملکرد بهتر می شود
:D
انواع حرکت تنفسی در سوپر هاپکیدو :
حرکت تنفسی پایین
حرکت تنفسی بالا
حرکت تنفسی مشت مستقیم
حرکت تنفسی پیانگ سو
" " جلو
" " بالا
" " طرفین
و ...............

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نقل از HCSPN :
سلام

عزیز دستت درد نکنه کدم هم برات میفرستم ولی عزیز شما اجازه میدی من بحث نیروهای درونی را ادامه بدم؟
راستی عزیز همونطور که میدونی سلاحهای نینجا خیلی متنوع است و من میخواستم بدونم چه نوعی و شکلی داره.
(راستی عزیز اگه در ترجمه متون انگلیسی کمک خواستی من نزدیک به 6 سال است که زبان میخونم و میتونم کمکت کنم.

با تشکر از شما استاد عزیز

اون که اره می دونم متنوست ولی آخه اینا تو جزوه نینجوتسو بود %80 ولی چشم دارم عکسا را می زارم
بحث نیروهای درونی ؛ هونا ، اینا اشکالی نداره ولی یه سری چیز هست مثه کوجی گیری (آدمای خیلی کمی هم میدونن کامل تو ایران ! منم کامل نمیدونم ولی یه بار امتحان کردم اثر کرد ! ) یا بمب های دودزا و ... به خاطر نوع بحث و سری بودن نباید گفته شه !

برای ترجمه متون فلا ترجمه آلمانی نیاز دارم که اونم دارم میکنم ! البته نه خودم چون خودم 1 ماه دارم میرم کلاسش برا انگلیسی هم مشکلی ندارم از آمادگی تا پیش دانشگاهی انگلیسی خوندم و هم نوجوانان و هم بزرگسالILI رو تموم کردم :f34r:

به هر حال DO ITA SHIMA SHITE ( Do-e Ta Shima Shite ) ...... با دو لهجه گفتم ::f34r:

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
آقا اون کوجی گیری آخرش ک باید باشه نه گ ، به معنی برش هم هست ! ولی اونطوری که مینوشتم پست میدادم مشترک مورد نظر میداد :cool:

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز من میخواستم اطلاعاتی در باره مدیتیشن کلی و نه روشهای خاص بگم.

یک نصیحت خیلی خوب به تجربه خودم به خوانندگان عزیز میگم:

عزیزان اگه میخواهید نیروی درونیتون زیاد بشه:
1-از همین الان شروع به عبادت و نماز کنید.
2-از گناه های بزرگ و کوچک دوری بگیرید.
3-از خدا کمک بخواهید....

تمرینهای اصلی را به زودی میگم!
===========================================
راستی عزیز شما درباره فوت نینجاها چیزی میدونید؟
با تشکر

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
باز هم از بابت جواب ممنون

مخصوصا كه خوب جواب داده بوديد اون قسمت اخرشو صبح امدم پاك كنم ولي ديدم شما جواب داديد . :)
اما همه اين طوري فكر نميكنن
در ضمن در جنگ هدف وسیله و نوع عمل را توجیه میکنه ! پس چیزی به اسم جوانمردی وجود نداره

عزیز من میخواستم اطلاعاتی در باره مدیتیشن کلی و نه روشهای خاص بگم.
خوبه ، ولي اميدوارم اون قدر كلي نگين كه نه استفاده اي براي ما داشته باشه و نه خودتون به نتيجه برسيد .
و درحد يه مقاله نباشه . :eek:
ممنون.

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
از استاد امير چه خبر مدتي كه به اينجا ها سر نميزنند ؟ :worried:
نكنه در حال انجام عمليات نينجاي...

راستی عزیز شما درباره فوت نینجاها چیزی میدونید؟
ممنون ميشم توضيح بديد .

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتيد محترم

میشود یک اطلاعاتی از ورزش فول کنتاک در اختیار من قرار بدهید

دوست عزيز استاد cyb3rninja666 اطلاعات مفيدي برايتان ارائه كرد
من هم شخصا مطالب زيادي در اين زمينه دارم كه به اميد خدا بعد از اتمام امتحانات حتما در اختيار شما دوست عزيز قرار مي دهم

عزیزان من محمد جواد هستم.16 ساله.زیر نظر کانچو فرجی بودم و خواهم بود.
ضمنا من میتونم اطلاعات جالبی درباره نیروهای درونی و مواد منفجره به همه بدم

محمد جان خوش آمديد
خوشحالم كه كم كم بچه هاي نين جوتسو دارند به فروم ما ميان
دوست عزيز همان طور كه همرزم cyb3rninja666 هم گفتند شما نينجا هستيد و نبايد مطالب سري را در اختيار ديگران قرار بديد كه خوشحالم متوجه شديد
همچنين من هم منتظر مطالب ارزنده شما در مورد نيروي درون هستم
در ضمن ميشه بگيد در كدام دوجو كار مي كنيد؟

سلام
نیروهای درونی در سوپر هاپکیدو :
از نظر طب سوزنی بدن انسان دارای 657 نقطه اصابتی 364 نقطه حساس و 164 مفصل است به عبارت ساده تر هر فرد با هر شرایط سنی و جسمی دارای 1185 نقطه حساس در بدن خود است
در این ورزش رزمی در کمربندها و دان های بالاتر تعداد تکنیک ها کمتر شده بیشتر تمرکز روی انرژی درونی بدن انسان قرار می گیرد وزمانی که این انرژی موثر قرار گیرد دفاع بسیار آسان می شود
هر فردی دارای یک انرژی قبل از تولد و یک انرژی بعد از تولد است که اگر آنها را به طور صحیح موازنه و ترکیب کند می تواند از کیفیت بالاتری در اجرای حرکات برخوردار باشد
بر اساس فلسفه هاپکیدو منبع انرژی درونی انسان مرکز ثقلی است که حدود 21 اینچ پایین تر از ناف که به زبان کره ای یا ژاپنی کی نامیده می شود این انرژی که ا...........

استاد Dr.Amir.Hessam هم كه عالي كار كردند
استاد ممنون ار اطلاعاتتون
بر اساس فلسفه هاپکیدو منبع انرژی درونی انسان مرکز ثقلی است که حدود 21 اینچ پایین تر از ناف که به زبان کره ای یا ژاپنی کی نامیده می شود
در هنر هاي ژاپني به اين نقطه هارا هم گفته مي شود كه اگر به مطالبي كه چند صفحه قبل ارائه كرده ام مراجعه كنيد در اين مورد كمي توضيح داده ام

...عزیزان اگه میخواهید نیروی درونیتون زیاد بشه:
1-از همین الان شروع به عبادت و نماز کنید.
2-از گناه های بزرگ و کوچک دوری بگیرید.
3-از خدا کمک بخواهید....
.....
استاد عالي بود حرف دل منو زديد....

از استاد امير چه خبر مدتي كه به اينجا ها سر نميزنند ؟
نكنه در حال انجام عمليات نينجاي

:D استاد داشتم عمليات PASS TERM رو انجام مي دادم تا يكم تمومه :evil:

راستي دوستان من از يه استاد جوجيتسو و فول كيك بوكسينگ دعوت كردم تا به فروم ما بيان كه ايشون تا به حال قهرماني زيادي رو در سبكهاي خودشون و سبكهاي ديگر بدست آورده اند. همچنين اطلاعات كامل و خوبي هم در زمينه هاي ديگر هنر هاي رزمي دارند كه اميد وارم هر چه زود تر شاهد حضور اين استاد بزرگ باشيم
همچنين از استاد كيوكشين كاراته كه داراي قهرماني كاتا و كميته مي باشد هم دعوت كردم تا به فروم ما بيايند كه
با حظور اين اساتيد حتما سطح فروم ما بالاتر خواهد رفت :rambo:
يه چيز جالب اينكه اگر در گوگل كلمه نين جوتسو را در قسمت سايت جستجو كنيد فروم ما به عنوان ششمين سايت پر مخاطب در صفحه اول گوگل ظاهر مي شود كه اين بيان كننده استقبال زياد ازاين فروم است

اين هم چند تا از عكسهاي استادم

inter2.jpg

inter6.jpg

mordab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یه سوال داشتم من در دوران بچگی آی کیدو کار میکردم متاسفانه چند تا آسیب دیدم
الان از نظر جسمی خیلی ضعیف شدم میخوام بر گردم به رزم اما نمیدونم کدوم چون هم میخوام بدنم رو فرم بیاد
هم رزم رو فرا بگیرم اما نمیتونم مبارزه کنم چه ورزشی رو پیشنهاد میکنین با توجه به این که 5 ساله هیچ ورزشی نکردم

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
خوب مسلما ورزش ایی که فقط گرفتن توش باشه مثله جودو و ... نمیخوای بری
ورزشایی هم که توش حتما باید مبرازه کنی مثه کیک بوکس و موی تای و ... هم که هیچ
یا بیا نینجوتسو یا یکی از این سبک های کاراته که فقط فرم و کاتا داره !:f34r:

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

عزيزان نقاط حساس بدن عبارت اند از 7 چاکراي اصلي و 21 چاکراي فرعي و نقاطي که رگها بدن نزديک اند و ميشود انهارا کسيد و نقاط عصبي بدن که
ميتوان آنها را لمس کرد.
با ضربه به اين نقاط ميتوان براي لحظه اي کوتاه خون آن قسمت را قطع کرد و يا با اعصاب آن بازي کرد و يا باعث پخش شدن انرژي در بدن شد که بدون
آمادگي لازم و تجربه کافي عوارض جبران نا پذيري در پي دارد و با عث دردهاي شديد و يا از بالانس درآمدن مواد ضروري بدن ميشود(مثل عقابهاي مبارز)که
بسيار خطرناک است.
راستی شرمنده که مطالبم دیر شد امروز آخرین امتحانم رو میدم و براتون مینویسم.
من در بوجین کان دوجوی مرکزی کار کردم.

با تشکر

mordab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید من به کاتا یا حرکات نمایشی علاقه ندارم دوست دارم هجومی باشه اما دنبال یه استاد کار درست میگردم که اجازه بده مبارزه نکنم فقط یاد بگیرم یا هر جا کم اوردم قطع کنم استراحت کنم!

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
این امتحانات مجال نمیده آن لاین بشیم.:( :( :(
به دوستان جدید خوش آمد میگم.:lol:

بالا