با سلام خدمت شما اساتيد محترم
میشود یک اطلاعاتی از ورزش فول کنتاک در اختیار من قرار بدهید
دوست عزيز استاد cyb3rninja666 اطلاعات مفيدي برايتان ارائه كرد
من هم شخصا مطالب زيادي در اين زمينه دارم كه به اميد خدا بعد از اتمام امتحانات حتما در اختيار شما دوست عزيز قرار مي دهم
عزیزان من محمد جواد هستم.16 ساله.زیر نظر کانچو فرجی بودم و خواهم بود.
ضمنا من میتونم اطلاعات جالبی درباره نیروهای درونی و مواد منفجره به همه بدم
محمد جان خوش آمديد
خوشحالم كه كم كم بچه هاي نين جوتسو دارند به فروم ما ميان
دوست عزيز همان طور كه همرزم cyb3rninja666 هم گفتند شما نينجا هستيد و نبايد مطالب سري را در اختيار ديگران قرار بديد كه خوشحالم متوجه شديد
همچنين من هم منتظر مطالب ارزنده شما در مورد نيروي درون هستم
در ضمن ميشه بگيد در كدام دوجو كار مي كنيد؟
سلام
نیروهای درونی در سوپر هاپکیدو :
از نظر طب سوزنی بدن انسان دارای 657 نقطه اصابتی 364 نقطه حساس و 164 مفصل است به عبارت ساده تر هر فرد با هر شرایط سنی و جسمی دارای 1185 نقطه حساس در بدن خود است
در این ورزش رزمی در کمربندها و دان های بالاتر تعداد تکنیک ها کمتر شده بیشتر تمرکز روی انرژی درونی بدن انسان قرار می گیرد وزمانی که این انرژی موثر قرار گیرد دفاع بسیار آسان می شود
هر فردی دارای یک انرژی قبل از تولد و یک انرژی بعد از تولد است که اگر آنها را به طور صحیح موازنه و ترکیب کند می تواند از کیفیت بالاتری در اجرای حرکات برخوردار باشد
بر اساس فلسفه هاپکیدو منبع انرژی درونی انسان مرکز ثقلی است که حدود 21 اینچ پایین تر از ناف که به زبان کره ای یا ژاپنی کی نامیده می شود این انرژی که ا...........
استاد Dr.Amir.Hessam هم كه عالي كار كردند
استاد ممنون ار اطلاعاتتون
بر اساس فلسفه هاپکیدو منبع انرژی درونی انسان مرکز ثقلی است که حدود 21 اینچ پایین تر از ناف که به زبان کره ای یا ژاپنی کی نامیده می شود
در هنر هاي ژاپني به اين نقطه هارا هم گفته مي شود كه اگر به مطالبي كه چند صفحه قبل ارائه كرده ام مراجعه كنيد در اين مورد كمي توضيح داده ام
...عزیزان اگه میخواهید نیروی درونیتون زیاد بشه:
1-از همین الان شروع به عبادت و نماز کنید.
2-از گناه های بزرگ و کوچک دوری بگیرید.
3-از خدا کمک بخواهید....
.....
استاد عالي بود حرف دل منو زديد....
از استاد امير چه خبر مدتي كه به اينجا ها سر نميزنند ؟
نكنه در حال انجام عمليات نينجاي

استاد داشتم عمليات PASS TERM رو انجام مي دادم تا يكم تمومه :evil:
راستي دوستان من از يه استاد جوجيتسو و فول كيك بوكسينگ دعوت كردم تا به فروم ما بيان كه ايشون تا به حال قهرماني زيادي رو در سبكهاي خودشون و سبكهاي ديگر بدست آورده اند. همچنين اطلاعات كامل و خوبي هم در زمينه هاي ديگر هنر هاي رزمي دارند كه اميد وارم هر چه زود تر شاهد حضور اين استاد بزرگ باشيم
همچنين از استاد كيوكشين كاراته كه داراي قهرماني كاتا و كميته مي باشد هم دعوت كردم تا به فروم ما بيايند كه
با حظور اين اساتيد حتما سطح فروم ما بالاتر خواهد رفت :rambo:
يه چيز جالب اينكه اگر در گوگل كلمه نين جوتسو را در قسمت سايت جستجو كنيد فروم ما به عنوان ششمين سايت پر مخاطب در صفحه اول گوگل ظاهر مي شود كه اين بيان كننده استقبال زياد ازاين فروم است
اين هم چند تا از عكسهاي استادم