• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
مثل اينکه من خيلي وقته به اين تاپيک سر نزدم! فعلا برم اين دو صفحه اي رو که از دست دادم بخونم بعد بيام نويسندگي کنم براتون!

Dr.Amir.Hessam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اینکه از آموزش زبان کره ای استقبال کرده اید خوشحالم ولی باید بگم من زبان کره ای را کامل بلد نیستم و فقط اونهایی را که ما در سوپر هاپکیدو به کار می بریم را بلدم
خوب حالا بریم یر آموزش
کمان keuman : پایان
گالیو gullyeo : قطع
گه سو gyeso : ادامه
بارو buro : پایان حرکت
شو shieo : آزاد
پال پاگو pul pa go : عوض کردن پا
اورون oron : راست
ون wen : چپ
مومتنگ momtong : وسط بدن
اولگول eolgul : بالای بدن
پیان pium : مجموع
اره arae : پائین بدن
آپ ap : جلو
:f34r:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام به اساتيد محترم
اين روزا امتحانات پايان ترمه اساتيد كم به فروم ميان اين امتحانات كه تموم بشه سطح تاپيكو بالا مي بريم

از اینکه از آموزش زبان کره ای استقبال کرده اید خوشحالم ولی باید بگم من زبان کره ای را کامل بلد نیستم و فقط اونهایی را که ما در سوپر هاپکیدو به کار می بریم را بلدم
خوب حالا بریم یر آموزش
کمان keuman : پایان
گالیو gullyeo : قطع
گه سو gyeso : ادامه
بار...

استاد ممنون از آموزشتان من كه از علاقه مندان زبان ژاپني و چيني و حالا هم با كره اي هستم
كه با زحمات شما اين زبان رو دارم ياد مي گيرم

که یکی از فیلم های جدید هاتسومی سنسی هست و قیمتش بین 55-60$ و 700 مگابایت هست رو میتونید فقط برای 15000 تومان اگر نینجا کار هستید سفارش دهید ! قیمتی هنوز برای افراد خارج از بوجینکان تعین نشده...

چه عالي :lol: من يكي رو به زودي از شما تهيه مي كنم :happy:

سلام به دوستان
این حقیر در زمینه هنرهای رزمی تجربه و تکنیک قلیلی دارم.
لطفا با برهان به بنده اثبات کنید این "انرژی درونی " وجود دارد.. بنده دلیلی بر وجود ان نیافتم.
ین نقاط حساس هم که فرمودید , محل عبور انواع اعصاب می باشند لذا ربطی به نیروی درونی و امثالهم ندارد.
لطفا بنده را روشن فرمایید
با تشکر

با سلام خدمت شما استاد محترم Dong Fang BuBai خيلي خوش آمديد
استاد شكسته نفسي مي فرماييد " ما چهار تا هم حريف شما نمي شيم "
در مورد اثبات نيروي درون هم بطور مختصر مي توانم به فرايندي كه به طور عموم به " چشم شور " يا همان چشم زدن معروف است اشاره كنم در اين مورد من با افرادي كه اين فورمي بودند صحبت كردم و جالبه بدونيد كه خوده آنها در اين مورد چيزي نمي دونستند.
يه چيز جالب كه مي گفتند اين بود كه ، وقتي ما از چيزي بدمان مي آيد تمام وجودمان از آن متنفر مي شود.
اين در واقع همان تمركز تمام اعضا بر روي يك چيز است كه باعث نابودي آن مي شود.اين افراد به طور غير ارادي و نا خواسته از نيروي دروني استفاده مي كنند و آن را بر روي يك چيز واحد متمركز كرده و از طريق چشم ها كه مهم ترين و اساسي ترين نقطه خروجي مي باشند خارج كرده و تاثير مي گذارند.
البته اين موضوع بسيار گسترده مي باشد كه به اميد خدا بعد از پاس اين ترم كاملا در اين باره بحث مي كنيم
در مورد سوال دوم هم بله در بدن نقاط عصبي زيادي وجود دارد كه اين هفت نقطه از اساسي ترين نقاط براي جذب انرژي مي باشند و تمركز بر روي آنها انجام مي شود

کیوکوشین کار داریم اینجا ؟ ترجیحا اویاما ! ماتسویی رو ولش

با سلام مجدد خدمت شما استاد saeed_violinist
بله اتفاقا من از يكي از اساتيد كيوكوشين كاراته دعوت كردم تا به فروم ما بيايند كه ايشان از قهرمانان كيوكوشين بوده و اميد وارم دعوت من را بپذيرند. بي صبرانه منتظر حضور اين استاد بزرگ هستم

مثل اينکه من خيلي وقته به اين تاپيک سر نزدم! فعلا برم اين دو صفحه اي رو که از دست دادم بخونم بعد بيام نويسندگي کنم براتون!

استاد خوشحالم كه به اين فروم سر زديد ولي مثل اينكه از نويسندگي شما محروميم :(
در هر صورت حضور شما در اين فرون براي ما بسيار ارزشمند است
ممنون :rambo:

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
برادر amirhvr

از توضیحات شما سپاسگزارم , منتظر توضیحات جامع تر هستم.

با اجازه

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نقل از Dong Fang BuBai :
سلام به دوستان

این حقیر در زمینه هنرهای رزمی تجربه و تکنیک قلیلی دارم.

لطفا با برهان به بنده اثبات کنید این "انرژی درونی " وجود دارد.. بنده دلیلی بر وجود ان نیافتم.

این نقاط حساس هم که فرمودید , محل عبور انواع اعصاب می باشند لذا ربطی به نیروی درونی و امثالهم ندارد.

لطفا بنده را روشن فرمایید

با تشکر

شرمنده من گیره انگلیسی و آلمانی کردن سایت بودم ! الان 6 ضفح از سایت انگلیسی بالا هست ! بقیشم تا امشب میاد !

خوب اثبات دیگه این مداع ، حاله های انرژی دور بدن هستن که تو عکس برداری ها مشخص شده و در نقاط مرکزی چی از قدرت بیشتری برخوردارند .
همچنین Telekinesis با Psychokinesis که تکان دادن و یا تاثیر بر اجسام و فکر افراد است که نینجا های قدیم نیز به تمرین آن مشغول بودند ، اثبات دیگر این مداع یا بهتر بگم حقیقت است ! :)

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
یه تقاضا داشتم

می خواستم ببینم میشه همه عکس های واقعی خودشونو بزارن اینجا خصوصا رزمی کارا تو لباس رزمی خودشون ، اونطوری اینجا خیلی خشگل تر میشه !

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از cyb3rninja666 :
شرمنده من گیره انگلیسی و آلمانی کردن سایت بودم ! الان 6 ضفح از سایت انگلیسی بالا هست ! بقیشم تا امشب میاد !

خوب اثبات دیگه این مداع ، حاله های انرژی دور بدن هستن که تو عکس برداری ها مشخص شده و در نقاط مرکزی چی از قدرت بیشتری برخوردارند .
همچنین Telekinesis با Psychokinesis که تکان دادن و یا تاثیر بر اجسام و فکر افراد است که نینجا های قدیم نیز به تمرین آن مشغول بودند ، اثبات دیگر این مداع یا بهتر بگم حقیقت است ! :)

برادر cyb3rninja666

بنده از جواب شما تشکر مینمایم.

راستی نمی خواهید بگویید که عکس شما واقعی ایست؟

با اجازه

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
بله واقعی است ! شما میتونید عکس سایر هم باشگاهی و همرزم های منو در

www.redshinobi.com قسمت آلبوم ها ببینید !

www.redshinobi.com/fal.html اینم لینک مستقیمش !

مگه ایرادی به این عکس هست که شما اینگونه سوال نمودید ؟!

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
برادر cyb3rninja666

باید بگویم بسیار عکس خوبی است , هنرمندانه گرفته شده..

از قرار معلوم شما از خفن رزمی کاران هستید.

بعد هم شرمنده من خیلی با yahoo messenger کار نمی کنم.

با اجازه

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نقل از Dong Fang BuBai :
برادر cyb3rninja666

باید بگویم بسیار عکس خوبی است , هنرمندانه گرفته شده..

از قرار معلوم شما از خفن رزمی کاران هستید.

بعد هم شرمنده من خیلی با yahoo messenger کار نمی کنم.

با اجازه

لول شرمندگی از ماست خفنی از خودتونه
لول من عکس های بچه ها را ترجیح میدم تا ماله خودمو

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام خدمت اساتيد
پيشنهاد استاد cyb3rninja666 بسيار جالب بود ...
شايد بهتر باشه اول استادم را به شما معرفي كنم

كانچو فرجي بنيانگذار سبك نين جوتسو در ايران و خاور ميانه

n23.jpg

IMG_1934.JPG

Dr.Amir.Hessam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از اینکه استاد خودتون را معرفی کرده اید
یه سوال داشتم لطفا بگویید اسم اون سلاح که در دست استادتون هست ( تو عکس اولیه ) چیه و در موردش یه توضیح بدهید

Dr.Amir.Hessam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به ریم سر آموزش
یوپ : پهلو
دیت : پشت و عقب
آن : خارج به داخل
باکات : داخل به خارج
دولیو : چرخش
موم دولیو : چرخش بدن
موم : بدن
گیورگی : مبارزه آزاد
جوموک : مشت
مه جوموک : نرمی مشت
آگوم سان : هلالی دست
موک : گردن
توک : چانه
پال موک : ساعد دست
پال کوپ : آرنج

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Dr.Amir.Hessam :
به ریم سر آموزش
یوپ : پهلو
دیت : پشت و عقب
آن : خارج به داخل
باکات : داخل به خارج
دولیو : چرخش
موم دولیو : چرخش بدن
موم : بدن
گیورگی : مبارزه آزاد
جوموک : مشت
مه جوموک : نرمی مشت
آگوم سان : هلالی دست
موک : گردن
توک : چانه
پال موک : ساعد دست
پال کوپ : آرنج

دکتر ببخشید .اگه میشه یک چند وقتی درس کره ای رو عقب بندازید.این روزا در گیر امتحاناتیم.وقت نداریم کره ای یاد بگیریم.درساتون زیاد بشه نمی تونیم خوب یاد بگیریم.

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
استاد امير بحث نيروهاي دروني چي شد؟ :eh:
تازه داشتين مقدمش ميگفتين كه متوقف شد !
منتظر ادامه بحث هستيم .

در مورد نينجتسو ؛ نينجا در طول تاريخ ، بيشتر مثبت بودن يا منفي ؟
همان طور كه خودتون هم گفتين تو بيشتر فيلم ها نينجا ها نقشاي منفي دارن
تو فيلماي هم كه مثبتا بر عليه نينجا هاي منفي مبارزه ميكنن خلاصه هيچوقت ...
(تو فيلم بتمن هم همينطور بود) .
من فكر ميكنم بيشتر بدليل روشهاي مبارزه اي باشه كه در نينجتسو تعليم ميدن.
و اينكه به نظر مياد كه يه سبك هجومي باشه تا دفاعي ، و به نظر نمياد براي دفاع ساخته شده باشد

نينجتسو با چه هدفي به وجود امد ؟ و تعليم داده ميشد؟​

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

سلام عزیزان من یک رزمی کار هستم که نینجوتسو کار میکنم و در مورد مواد منفجره و نیروهای درونی اطلاعاتی رو در اختیارتون میزارم.(بعدا)

ما تو سایت www.persiantalk.com درباره مواد منفجره بحث میکردیم اما سایت رو بستند و میخواهم همه بچه ها را در این سایت جمع کنم.

با تشکر

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
درباره سلاح !

این سلاح ها به سلاح های فضایی و یا جند وجهی یا فانتزی مشهورن ! حتی اگه سابفه تاریخی داشته باشن تو خارج بهشون میشه گفت فانتزی !

=====
درباره نینجوتسو !

هیچ وقت بحث مثبت و منفی در قدیم برای نینجوتسو مطرح نبوده !
همونطور که قبلا گفتم کانجی نینجوتسو از دو بخش تشکیل شده بخش اولش که نین ( نینجا ) یا همون شینوبی هست خودش دارای دو جز هست ! جز بالای که به معنی شمشیی و جز پایینی که به معنی قلب است یعنی ذهن و قلبت هست که شمشیرت رو کنترل میکنه ! یعنی هرچی تو فکر کنی درسته اونو انجام میدی

در ژاپن چون بیش از 6 قرن جنگ مردمی داشتن و بعد اون هم باز حکومت شوگان ( دیکتاتور نظامی ) وجود داشت ،
اربابان میومدن نینجا برای کار های چریکی استخدام میکردن و یا اصلا خود گروه های نینجا در پی قدرت همچین کاری میکردن و یا بعضا یک گروه نینجا در اختیار دو ارباب( دایمو - حاکم ایالتی ) مخالف بود !
چون نینجوتسو به صورت گروه های سلولی ( کسایی که آموزش نظامی یا القاعده رو خونده باشن میفهمن من چی مگم ! ) بود و این افراد عقایدشون یکی بود و همه حرف جونین رو آخرین حرف حساب میکردن و جونین یک آدم تیزهوش و سیاست مدار بود و هیچ وقت کاری بر ضد منافع گروه نمی کرد خوب و بد معنایی نداشت اونم در دوران جنگ مردمی !

در مورد فیلم ها و اونم فیلم های هالی وود حرف نزنید ! که اون وقت باری اینکه پول به جیب خودشون به زنن هر کاری میکنن !

نینجوتسو با فلسفه دفاعی به وجود آمد ولی چون تعداد و امکاناتشون کم بود شروع کردن به استفاده از روش نویینی برای جنگ که اون زمان ناشناخته بود و الانم جز روش های ویژه هست ! استفاده از استراتژی های پیچیده ، مراسم مذهبی خاص ، ایجاد ترس و انجام ترور ، استفاده از هر چیزی برای سلاح و پیشبرد اهداف ، آموزش های ویژه ای که اونا را برای رسیده به اهدافشون کمک کنه ، مثلا نینجا ها استاد مبرازه در برف و زمین های کنار آب و در آب هستن و همچنین سم سازان ماهر !

در ضمن نینجوتسو یک سبک رزمی نیست ! یک مکتب و مسلک چریکی-رزمی هست ! اسکال شما ها اینه که این مورد رو توجه نمی کنید پس دچار سردرگمی میشد !

تای جوتسو (حرکت بدن -)، شینوبی ایری ( راه رفتن های یک نینجا ) ، و ... که شما اونو دید و فکر میکنید نینجا اینه و برا این فک میکنید نینجا سبک رزمی هست فقط بخش کوچکی از نینجوتسو هست !

نینجوتسو با هدف دفاع از خود ، روشی برای زندگی و ایجاد صلح و هنگه داری از آن و حمایت از مظلومان ساخته شد و به این منظور هنوز هم آموزش داده میشه - نیروی عجیبی در نینجوتسو هست که وقتی شخصی از آون در راه منفی استفاده میکنه آخرش نابود میشه : --- :f34r:

=======

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
ممنون از توضيحي كه دادين

ولي اين قسمتش در تضاد با بقيه قسمت هاست :

نینجوتسو با هدف دفاع از خود ، روشی برای زندگی و ایجاد صلح و هنگه داری از آن و حمایت از مظلومان ساخته شد و به این منظور هنوز هم آموزش داده میشه

يا اينكه اين هدف به طور كامل فرامش شد ، مثل گروه هاي ديگه اي كه با همچين هدف هاي تشكيل شدن

ولي نينجتسو حلا هرچي كه هست بعيد به نظر مياد براي دفاع درست شده باشه روش هاش كه حالت دفاعي
ندارن شايد بشه گفت يه جور حالت جنگ گريز داره و در اصل براي ضربه زدن درست شده
و شيوه هاي مبارزش زياد جوانمردانه نيست .

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
نه نینجوتسو هدفش فراموش نشده ،
الانم اکثر افرادی که به آموزش های تخصصی نینجوتسو میپردازن عضو SWAT, FBI, SAS, ارتش اسپانیا و .... هستن
کما اینکه سوک ماساکی هاتسومی عضو افتخاری و دایم اوناست !

توجه کنید که نینجوتسو روش جنگ هست نه هنر رزمی ! و برای مقابله با طبقه اشرافی و قاتل سامورایی ها به وجود آمد که تعدادشون بیش از 1000 برابر افرادی بود که اون موقع از دست اونها به کوه ها فرار کردن و امکانا و وسایلشون هم همین طور !
در ضمن ت.وجه کنید که تو اون زمان داشتن و حمل و نگهداری هرگونه سلاح در ژاپن به معنی مرگ بود ، اسب سواری هم همین معنی رو داشت ! البته جز طبقه سامورایی !

برای همین نینجاها مجبور شدن که از ابزار متافاوتی برای به هدف رسیدن استفاده کنن و هرگونه وسیله ای را سلاح کردن طوری که سامورایی ها نفهمن !

در ضمن در جنگ هدف وسیله و نوع عمل را توجیه میکنه ! پس چیزی به اسم جوانمردی وجود نداره !

نینجا ها در اون زمان از روش های جنگ روانی استفاده میکردن که CIA va رتش آمریکا برای اولین بار توی نیکاراگوئه ازش استفاده کردن ! یک تیکه از این جنگ رو ما fukuro gaeshi zen jutsu میگیم !

در ضمن نینجا ها در %90 مواقع رودر رو نمی جنگیدن و به صورت چریکی عمل میکردن ! برای همین اکثر تای جوتسو اونها حالت دفاعی داره و از 12 نوع کامائه اصلی در نینجوتسو ، 70% کامائه دفاعی است از جمله عادی و اصلی ترینش که همون " Ichi monji no kamae " هست یا نشست نوع اول که میشه ترجمه فارسیش !

در ضمن شما اگه سوگند نامه های نینجوتسو ، مراسم مذهبی و روان شناسیش و ... رو ببینید همچین چیزی نمی گفتید چون اگه جز این بود الان 83 کشوری که توش نینجا آموزش داده میشه وجود نداشتن !
نیرویی در این رزم هست که باعث نابودی کسی میشه که به دنبال کار منفی و یا رسیدن به قدرت نامشروع هست میشه :

Chihayafuru Kami No Oshie Wa Tokoshie Ni Tadashiki Kokoro Mio Mamoruran که معنیش میشه :

با داشتن قلبي زلال و ذهني آرام ، خدا برای شخص زندگي خوب به ارمغان می آورد

یا :

Shikin Haramitsu Daikomyo
اين عبارت را نمی توان بطور دقيق به فارسي ترجمه كرد چون پر از احساسات و تركيبات عاطفي است . اما چند نوع برداشت از اين عبارت به معاني زير می باشد :

1- يك لحظه اثر متقابل بين مغز و روح مي تواند راهي باشد براي روشن فكر كردن .

2- روشن فكر كردن به معناي هماهنگي بين روح و مغز است كه بايد آن را در درون خود كشف كرد .

3- ما با جسم و روح به دتبال نور آسماني هستيم .

===============

Ninjutsu is the Wine of Purity, not the Vinegar of Hostility

===============

بالا