Persiana
مدیر بازنشسته
مثل اينکه من خيلي وقته به اين تاپيک سر نزدم! فعلا برم اين دو صفحه اي رو که از دست دادم بخونم بعد بيام نويسندگي کنم براتون!
از اینکه از آموزش زبان کره ای استقبال کرده اید خوشحالم ولی باید بگم من زبان کره ای را کامل بلد نیستم و فقط اونهایی را که ما در سوپر هاپکیدو به کار می بریم را بلدم
خوب حالا بریم یر آموزش
کمان keuman : پایان
گالیو gullyeo : قطع
گه سو gyeso : ادامه
بار...
که یکی از فیلم های جدید هاتسومی سنسی هست و قیمتش بین 55-60$ و 700 مگابایت هست رو میتونید فقط برای 15000 تومان اگر نینجا کار هستید سفارش دهید ! قیمتی هنوز برای افراد خارج از بوجینکان تعین نشده...
سلام به دوستان
این حقیر در زمینه هنرهای رزمی تجربه و تکنیک قلیلی دارم.
لطفا با برهان به بنده اثبات کنید این "انرژی درونی " وجود دارد.. بنده دلیلی بر وجود ان نیافتم.
ین نقاط حساس هم که فرمودید , محل عبور انواع اعصاب می باشند لذا ربطی به نیروی درونی و امثالهم ندارد.
لطفا بنده را روشن فرمایید
با تشکر
کیوکوشین کار داریم اینجا ؟ ترجیحا اویاما ! ماتسویی رو ولش
مثل اينکه من خيلي وقته به اين تاپيک سر نزدم! فعلا برم اين دو صفحه اي رو که از دست دادم بخونم بعد بيام نويسندگي کنم براتون!
به نقل از Dong Fang BuBai :سلام به دوستان
این حقیر در زمینه هنرهای رزمی تجربه و تکنیک قلیلی دارم.
لطفا با برهان به بنده اثبات کنید این "انرژی درونی " وجود دارد.. بنده دلیلی بر وجود ان نیافتم.
این نقاط حساس هم که فرمودید , محل عبور انواع اعصاب می باشند لذا ربطی به نیروی درونی و امثالهم ندارد.
لطفا بنده را روشن فرمایید
با تشکر
به نقل از cyb3rninja666 :شرمنده من گیره انگلیسی و آلمانی کردن سایت بودم ! الان 6 ضفح از سایت انگلیسی بالا هست ! بقیشم تا امشب میاد !
خوب اثبات دیگه این مداع ، حاله های انرژی دور بدن هستن که تو عکس برداری ها مشخص شده و در نقاط مرکزی چی از قدرت بیشتری برخوردارند .
همچنین Telekinesis با Psychokinesis که تکان دادن و یا تاثیر بر اجسام و فکر افراد است که نینجا های قدیم نیز به تمرین آن مشغول بودند ، اثبات دیگر این مداع یا بهتر بگم حقیقت است !![]()
به نقل از Dong Fang BuBai :برادر cyb3rninja666
باید بگویم بسیار عکس خوبی است , هنرمندانه گرفته شده..
از قرار معلوم شما از خفن رزمی کاران هستید.
بعد هم شرمنده من خیلی با yahoo messenger کار نمی کنم.
با اجازه
دکتر ببخشید .اگه میشه یک چند وقتی درس کره ای رو عقب بندازید.این روزا در گیر امتحاناتیم.وقت نداریم کره ای یاد بگیریم.درساتون زیاد بشه نمی تونیم خوب یاد بگیریم.به نقل از Dr.Amir.Hessam :به ریم سر آموزش
یوپ : پهلو
دیت : پشت و عقب
آن : خارج به داخل
باکات : داخل به خارج
دولیو : چرخش
موم دولیو : چرخش بدن
موم : بدن
گیورگی : مبارزه آزاد
جوموک : مشت
مه جوموک : نرمی مشت
آگوم سان : هلالی دست
موک : گردن
توک : چانه
پال موک : ساعد دست
پال کوپ : آرنج
:f34r:
نینجوتسو با هدف دفاع از خود ، روشی برای زندگی و ایجاد صلح و هنگه داری از آن و حمایت از مظلومان ساخته شد و به این منظور هنوز هم آموزش داده میشه