• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

بله من کاملا نوشته های آقای The_Last_Dragon را که تازه به جمع ما آمدند را تایید میکنم.

مطالب اون سایت در آخر منجر به عرفان و یا ایمان و نیروی درونی بسیار زیادی میشه که در هنرهای رزمی کاربرد داره.

و مراقبه ی (مدیتیشن) من برای زیاد شدن و متمرکز شدن نیرو است که گفتم ولی مراقبه های اون سایت برای عالم اسرار است که اگه موفق بشید به لطف و کرم پروردگار میتونید جواب خیلی از سوالهاتون را حتی درباره هنرهای رزمی بگیرید.

با تشکر از تمامی دوستان

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام به اساتيد محترم

قبل هر هر چيز به استاد محترم The_Last_Dragon خوش آمد مي گويم

ممنون از سايت خوبتان من كه خيلي استفاده كردم

اقا من به اين ، توكوگاوا شوگارنيت خيلي علاقه مند شدم.
حلا اين چي هست؟ اسم محل يا فلسفه؟

دوست عزيز ببخشيد كمي با تاخير پاسخ داده ام
توكوگاوا شوگارنيت نام يك فرقه است و همچنين توكوگاوا نام يك روستا هم مي باشد
در قديم در ژاپن نام فرقه و گروه ها بر اساس مكان و محل زندگيشان انتخاب مي شد مثل نينجاهاي ايگا كه در روستاي ايگا اوئنو كه هم اكنون در شهر آياما منطقه ي مايه قرار دارد و يا نينجاهاي كوگا كه در شهر كوگا منطقه شيگاي كنوني مي باشد

چنتا سئوال درباره نينجوتسو برام پيش امده اگر اساتيد زحمتشو بكشن ممنون ميشم.
نينجوتسو فرم داره ؟
شيوه مبارزه شما به چه شكلي؟ مثل ما كه نيست.
بالا رفتن شال يا كمر بند ( حلا هرچيزي كه در نينجوتسو هست) به چه شكليه ؟
مسابقه هاي ليگي بين باشگاهي يا در سطح كشوري هم داريد؟در بقيه كشور هاچي مثل ژاپن

بله نينجوتسو هم فرم يا بهتره بگويم كاتا دارد با نام هاي جي ماي ،ميگي جيفو ، هيداري جيفو، جي سان ، جي آلفا و ...
در نين جوتسو ما پنج نوع مبارزه داريم
اوپن كوميته،جيو كوميته،تاي جوتسو،ياسوكو كوميته،مبارزه با سلاح
در اوپن كه مانند سبك هاي ديگر مي باشد
در جيوكوميته همه چيز آزاد است جز گاز گرفتن (مبارزه ي كاملا آزاد)
تاي جوتسو يا دفاع شخصي
مبارزه با سلاح كه معمولا به صورت نمايشي در ايران اجرا مي شود و اجراي آن به صورت واقعي ممنوع است
بالا رفتن كمربند :
در نين جوتسئ ما 10 كيو داريم كه كيو 10 بعد از سه ماه بسته مي شود و در واقع همان كمربند سفيد بوده كه به معني لياقت سفيد بستم مي باشد
بعد از آن كيو 9 يا زرد => كيو 8 زرد => كيو 7 بنفش => كيو 6 بنفش => كيو 5 سبز => كيو 4 سبز=> كيو 3 قرمز => كيو 2 قهوهاي => كيو 1 مشكي
درجات و القاب هم در نين جوتسو به قرار زير است
بنيانگذار كانچو kANGO
هنرجوي مبتدي - آغازگر شوشين شاه shoshinsha
هنرجوي رسمي (سازمان يافته) اوچي دي شي uchi deshi
هنرجوي بالاي دوسال كاركرده كوهاي kohai
هنرجوي ارشدبالاي 4سال كاركرده سن پاي senpai
كمك مربي ومربي ( مشكي دان 2) سن سي sensei
معلم جوان (دان 3تا4) شي دوشي هو ho shidoshi
مربي باتجربه دان 5 الي 7 شي دوشي shidoshi
ارشدمربيان دان 7الي 9 شيهان sheHAN
لقب بالاترين مسئول سبك درجهان (پدر) سوك Soke​

در مورد مبارزات بين باشگاهي و جهاني هم بله داريم
اتفاقا اسفند ماه در دوجوي انزلي مسابقات جيو كميته و همچنين مسابقات قهرمانی كشور در 28/11 در دوجوي مركزي برگزار مي شود
اميد وارم توضيحاتم كافي بوده باشه
موفق و پيروز باشيد..

TECH.gif

LIN KHU CHU

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون استفاده کردیم...
------------------------------
یک سوال؛ اگه بخوام وسایل نین جوتسو بخصوص ستاره های پرتاپ رو بگیرم آیا سایتی هست که اونها رو بفروشه
قیمتشون رو اگه می دونید بنویسید
----------------------
با تشکر از شما امیر جان

hamid911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LIN KHU CHU :
ممنون استفاده کردیم...
------------------------------
یک سوال؛ اگه بخوام وسایل نین جوتسو بخصوص ستاره های پرتاپ رو بگیرم آیا سایتی هست که اونها رو بفروشه
----------------------
با تشکر از شما امیر جان

ستاره یا همون ترو استار هست سایتی که بفروشه ولی توی خارج
باید مستر کارت داشته باشی
یه موقعی دونه یک دلار بود
چاقو پرتاب هم هست
اگر خواستی باید بگردم سایتشو پیدا کنم
ولی باید یکی رو توی آمریکا داشته باشی که بفرستی در خونش بعد اون برات بفرسته چون گرون در میاد

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با تشکر از شما امیر جان
سلام
بله در ايران هم ستاره ( شورايكن) و هم سلاح هاي مخصوص نين جوتسو با قيمت ارزان فروخته مي شود ولي نه به هر كسي شما بايد ابتدا عضو نينجاهاي ايران شويد ( بوجين كان دو جو نينجاي ايران ) و پس از گرفتم كارت عضويت و كد نينجا به خريد آنها از طريق خود كانچو فرجي و يا از طريق سايت هاي مربوطه اقدام كنيد

throw1111.jpg

throw731.jpg

hamid911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirhvr :
سلام
بله در ايران هم ستاره ( شورايكن) و هم سلاح هاي مخصوص نين جوتسو با قيمت ارزان فروخته مي شود ولي نه به هر كسي شما بايد ابتدا عضو نينجاهاي ايران شويد ( بوجين كان دو جو نينجاي ايران ) و پس از گرفتم كارت عضويت و كد نينجا به خريد آنها از طريق خود كانچو فرجي و يا از طريق سايت هاي مربوطه اقدام كنيد

throw1111.jpg

throw731.jpg

فکر نمیکنم لازم باشه کسی عضو بشه تا بهش بفروشند
این وسائل به صورت آزاد فروخته می شه توی تهران میدان منیریه
روبروی باشگاه هیگر هم یه موقعی داشت

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
yen.gif
با سلام خدمت اساتيد محترم

تاي چي چوان
در تمرينات تاي چي هيچ گاه از قدرت عضلاني استفاده نمي كنيم صبر مي كنيم تا انرژي خود به خود از نقطه اي به نقطه ي ديكر منتقل و در مرحله ي بعدي مي توانيم اين انرژي را به عنوان يك انرژي فشار دهنده به حريف منتقل سازيم.
تاي چي نيز مانند يوگا علاوه بر اين كه يك ورزش يا يك هنر مستقل است مي تواند تكميل كننده ي ورزشهاي ديگر نيز باشد تا به اين ترتيب ورزش كار بتواند همزمان كه قدرت عضلات خود را تغييرمي دهد نيرو و انرژي دروني خود را نيز را توسعه بخشد.
هنگام تمرين تاي چي بايد چنان متمركز روي حركات باشيم و خود را سبك حس كنيم كه هيچ گاه احساس خستگي در ما بوجود نيايد . براي اين منظور بدن بايد كاملا راحت و آرام باشد و فقط در مراحل بعدي به تحريك انرژي مي پردازيم بدن تغييراتي را حس خواهد كرد.
در تاي چي چوان گفته مي شود كه ريشه ورزشكار در پاهاي اوست و اين ريشه قادر است كليه ي قسمتهاي بدن را محكم نگه دارد و نيز قبل از پرداختن به هر حركت جديدي در تاي چي بايد حركت قبلي به درستي انجام شده باشد. ديگر آنكه هيچ گاه تنفس را قطع نمي كنيم زيرا تنفس ( دم و بازدم ) دسترسي ما را به انرژي آسان تر مي كند.
اميدوارم اين مطالب اندك كمك شاياني در زمينه ي آگاهي شما اساتيد از هنر رزمي تاي چي چوان شده باشد.

ctchealing_video.jpg

fan_video.jpg

5animals_video.jpg

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
با سلام....
اگر کسی با من بوده باشد و مطالب من را دیده باشد سایتی در موردنیروهای درنی در ورزشهای رزمی معرفی کردم....www.innerpowercourse.comاما حالا من آن کتابها که در حدود 400 دلار بود خریده ام و شروع به تمرین کردم .... آقا بدون زدن دست میتوانی یک لیوان را بترکونی........... فعلا به اینجا رسیده ام...... اگر بیشتر خودم جلو رفتم میخواهم این هنر درونی را با ورزشهای رزمی قاطی کرده و اگر به نتیجه ای رسیدم به همه یاد بدهم....
فقط چیزی که هست تمرینات باید در یک جای بسیار آرام و با هوایی تمیز باشد که خوشبختانه من سربازم و وسط بیابان...... در شب تمرین کردن خیلی حال میدهد ..... اما دیدم که حتی در کتابهای این استاد چینی هم به تایچی زیاد سفارش شده...نمیدانم چرا.....تایچی بیشتر روحیه و نیرو میدهد

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
تای چی یا تای چی چوان (Tai Chi Chuan) نوعی ورزش رزمی چینی است که برای بهبود سلامتی، افزایش طول عمر و آرامش روحی انجام می شود.

این ورزش در رده ورزشهای رزمی ملایم (Soft Martial Arts) قرار دارد و باعث می شود تا عضلات بدن با انجام تمرینات نرم و ساده، انعطاف‌پذیر و قوی شوند. درست برعکس ورزشهای رزمی سخت که با فشار و شدت تمرین عضلات را تقویت می کنند.

تمرینات و نرمشهای تای چی چوان با حرکات کند، آرام، و معمولا" به صورت گروهی هنگام صبح انجام می شوند. متخصصین این ورزش معتقدند که تمرینات تای چی به صورت دسته جمعی، اثر بهتری نسبت به تمرینات فردی آن دارد.

این ورزش چینی در خود کشور چین از طرفداران زیادی برخوردار است، بطوریکه تقریبا تمام پارکهای کشور چین، صبح‌ها مملو از افرادی هستند که در حال تمرین تای چی می باشند.

فواید تای چی
از فواید عمده تای چی می توان به تقویت عضلات بدن، انعطاف پذیری نرم عظلات، تمرکز و آرامش فکری (Meditation)، تقویت روحی و عصبی و آموزش دفاع شخصی اشاره کرد.

تحقیقات به عمل آمده نشان می دهید که تاچی قادر است تا بیماریهای شدید، مزمن و حتی ژنتیکی را درمان کند. برای مثال با تمرین تاچی می توان امراض قلبی را درمان و یا از بروز آنها جلوگیری کرد. همچنین این ورزش می تواند استرس – که عامل بسیاری از بیماریهاست - را از بین برد.

تمرینات تنفسی این ورزش همچنین می تواند به سالم ماندن ریه و بهبود جریان گردش خون در بدن نیز کمک کند. آهستگی و نرمی در تمرینات تای چی باعث می شود تا تمرکز فکری بالا رود که این مساله خود به کنترل دستگاه عصبی فرد در شرایط بحرانی و فشارهای عصبی بسیار کمک می کند.

آمار نشان می دهد که افرادی که تای چی تمرین می‌کنند کمتر عصبی شده و حتی از دروغ گفتن نیز پرهیز می کنند.

توصیه می شود که این با آموختن این ورزش، هرروز آنرا تمرین کنید. برای آموزش اول لازم است تا با سبک‌های آن آشنا شوید.

سبک‌های تای چی
در تای چی پنج سبک اصلی وجود دارد که از میان آنها برخی سبکهای مدرن نیز بوجود آمده‌اند : - سبک چن (Ch’en) - سبک یانگ (Yang) - سبک وو یا وو هاو (Wo or Wo Hao) - سبک وو یا وو یچاون یو (Wu or Wu Ch’aon yu) - سبک سان (Sun)

فهرست سبکهای بالا به ترتیب ارشدیت آنها هستند. البته ترتیب محبوبیت آنها بدین صورت است: یانگ، وو، چن، سان و وو هاو.

سبکهای مدرن زیادی نیز در این ورزش وجود دارند. برای مثال سبک hybird و offshoots از مهمترین این سبکهای مدرن هستند.

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
سلام امیر جان
اقا من فکر می کنم اگه خودت هم rax رو در جدیان بگذاری که دوبله شو گفتی واست بگیرم بهتر باشد
اگر این رو خوندی یک off تو یاهو بذار یا جواب این پست رو بده
ممنون

سلام دوست عزيز
چرا؟ مگه مهمه كه اون بدونه !! آخه من مي خوام از شما بگيرم با شما بيشتر آشناييت دارم تا با ايشون
ولي بازم ممنون و اگر براتون مشكل هست باشه من خودم با ايشون تماس مي گيرم
پيروز باشيد..

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
Muhammadinfo تای چی یا تای چی چوان (Tai Chi Chuan) نوعی ورزش رزمی چینی است که برای بهبود سلامتی، افزایش طول عمر و آرامش روحی انجام می شود.
این ورزش در رده ورزشهای رزمی ملایم (Soft Martial Arts) قرار دارد و باعث می شود تا عضلات بدن با انجام تمرینات نرم و ساده، انعطاف‌پذیر و قوی شوند. درست برعکس ورزشهای رزمی سخت که با فشار و شدت تمرین عضلات را تقویت می کنند.

تمرینات و نرمشهای تای چی چوان با حرکات کند، آرام، و معمولا" به صورت گروهی هنگام صبح انجام می شوند. متخصصین این ورزش معتقدند که تمرینات تای چی به صورت دسته جمعی، اثر بهتری نسبت به تمرینات فردی آن دارد.
این ورزش چینی در خود کشور چین از طرفداران زیادی برخوردار است، بطوریکه تقریبا تمام پارکهای کشور چین، صبح‌ها مملو از افرادی هستند که در حال تمرین تای چی می باشند.......

با سلام خدمت اساتيد
استاد از مطالب خوبي كه ارائه كرديد كمال تشكر و قدر داني را دارم
چند وقتي هست دوستان به اين بخش سر نمي زنند
از اساتيد و دوستاران محترم خواهشمندم مطالب و نظرات خودشان را در مورد هنر هاي رزمي بيان كنند تا هم سطح علمي ما هم در اين زمينه بالا رود و هم بتوانيم ازتجربيات شما اساتيد استفاده كنيم
موفق و پيروز باشيد ..

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
martial_arts.gif
با سلام خدمت شما اساتيد محترم
هرچند تاريخ هنرهای رزمی پيچیده بوده و چندان با دقت ثبت نشده است، اما آثار و شواهدی که از هنرهای رزمی اوليه در دست است نشان مي دهد که از ابتدا شکلهای فراوانی از هنرهای رزمی وجود داشته است و هرکدام به طور جداگانه آغاز شده و شکل گرفته اند. اما به طور کلی، بعضی تمدنهای خاص، تاثير فراوان و بيشتری بر شکل گيری هنرهای رزمی داشته اند.
تاريخ هنرهای رزمی معاصر بيشتر به فرهنگ آسيایی نسبت داده مي شود اما در حقيقت هزاران سال است که در هر سرزمين، اشکال مختلفی از هنرهای رزمی وجود داشته و دارد. در يونان و روم باستان شکلی از هنر رزمی به نام پانکراسیون (Pankration) وجود داشته است که هنر قدرت محض بوده است. این هنر شامل ترکیبی از شيوه های مبارزه مانند کشتی، پرتاب قلاب و گرز و تور افکنی بوده است. همچنين از تکنيکهای مشت زنی نيز در آن استفاده مي شده است. قديمی ترين مدرک از وجود پانکراسيون به 700 سال قبل از ميلاد برميگردد اما نشانه هايی وجود دارد که اين هنر رزمی مدت بسياری قبل از اين دوره نيز وجود داشته است و هنوز هم در يونان به آن پرداخته ميشود.
سامبو کشتی روسی کشتی سامبو(Sambo)، که در سال 1938 توسط کميته فرهنگ سلامت جسمی در اتحاد جماهير شوروی به عنوان يک ورزش شناخته شد نيز ريشه در دوران باستان دارد و اين شيوه مبارزه در حال حاضر در ارتش روسيه برای مبارزه تن به تن تدريس ميشود. در حال حاضر سامبو روسی توسط فدراسيون جهانی کشتی آماتوری، به عنوان يکی از سه روش بين المللی کشتی شناخته شده است و روز به روز محبوبيت بيشتری مي يابد.
روميان باستان هم با شيوه ای متفاوت به هنرهای رزمی مي پرداختند. آموزش هنرهای رزمی رومی شامل تدريس تلفيقی از سلاحها و سپرها با حرکات بدنی است. دليل اين کار نيز واضح است، مسابقات مهارتهای جنگی آن زمان معمولا به مرگ ختم ميشد و حريف لزوما انسان نبود. روميان باستان از تماشای نبرد منجر به مرگ انسان و جانوران وحشی بسيار لذت ميبردند! اين شيوه مبارزه، استفاده از اسلحه را ضروری ميکرد و در عين حال موجب پيدايش تکنيکهای رزمی بسيار موثری شد که در طول زمان همچنان کارآمد باقی مانده اند.
علی رغم اينکه بيشتر تمدنها به نوعی از هنرهای رزمی ميپرداخته اند، اکثر روشهای معاصر مبارزه تن به تن، ريشه در فرهنگ آسيايی دارد. با توجه به پيشينه هنرهای رزمی در چين که به حدود 5000 سال قبل از ميلاد برميگردد، شکی نيست که نقش چين در شکل گيری اين فنون بسيار پر اهميت بوده است. هرچند مورخين بسياری از تکنيکهای رزمی چينی را به بودی دارما (Bodhidharma) راهب هندی - شخصی که آيين ذن بوديسم را به چين آورد - نسبت ميدهند، مدتها قبل از آمدن او، در چين باستان به انجام حرکات و فنون رزمی پرداخته ميشده است و البته نبايد نقش بودی دارما را در پيشبرد و حفظ فنون هنرهای رزمی چين ناديده گرفت.
...

sambo.jpg

سامبو (Sambo)

icym_cov_s.jpg

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
اقا با عرض سلام همان طور که گفتم کتابهای آموزشی تانگا دالام به دستم رسید.

mnsr_nicscom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اول اينكه در مورده جودو و فن هاي مختلفش هم لطف كنيد بنويسيد
بعد در مورد فرمول هاي گازهاي نينجوتسو هم بنويسيد (دودزا و اشك آور و از اين حرفا)
خيلي ممنون
يا علي

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از Electronics Art :
با سلام خدمت دوستان و استید گرامی
من یه سوال داشتم البته نمیدونم تو این 19 صفحه پرسیده شده یا نه
هنوز وقت نکردم بخونم ولی اگه فرصت باشه حتماً مطالعه میکنم
میخواستم بدونم فعالیت در رشته های رزمی نیازمند سن خاصی هستش ؟
یعنی اینکه مثلاً باید از سنین کودکی شروع کرد یا میشود در 20 سالگی هم شروع کرد ؟ :)

سلام برادر Electronics Art

مشکلی نیست , فقط همت لازم است , بسیاری از رزمی کاران در همین حدود شروع میکنند.

من به شما رشته کنگ فو توآ را پیشنهاد میکنم . با توجه به سن شروع بعد از گذشت حدود یک سال شما دارای

مهارت کافی برای اولیه برای دفاع از خود می شوید.البته پر واضح است که هر چه جلو تر روید بهتر است.

البته مانند تمام سبک های دیگر پیدا کردن استاد خوب از همه چیز مهمتر است ...

پس شاید بهتر باشد اولویت را به استاد و سپس به رشته بدهید ... چرا که هنر رزم مانند یک قالیچه زیبا می باشد

و رشته ها و سبک های مختلف همه تار و پودهای آن قلیچه زیبا هستند.

با اجازه

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
با عرض سلام خدمت اساتید محترم

با احترام می خواستم اعلام کنم که من مدتی است که یک:
نینجا شده ام:f34r:
می خواستم زودتر ابن تایپک را بزارم که بنا به دلایلی نشد:blush:
با ادای احترام مجدد خدمت اساتید:rambo:

پیروز باشید

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
به نقل از Xing ying :
با عرض سلام خدمت اساتید محترم
با احترام می خواستم اعلام کنم که من مدتی است که یک:
نینجا شده ام
می خواستم زودتر ابن تایپک را بزارم که بنا به دلایلی نشد
با ادای احترام مجدد خدمت اساتید
پیروز باشید

با سلام خدمت شما همرزم محترم
خوشحالم كه شما همرزم محترم را در جامعه ي رزمي كاران بخصوص در هنر رزمي نين جوتسو (نينجا) مي بينم.
اميد وارم در تمامي مراحل زندگي موفق و پيروز باشيد.

نينجا ري شيماس اوس

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
چوانگ چوان سبك استاندارد شمالي

چا ء چوان ٬ فنزی چوان ٬ شائولين چوان ٬ باگوا ژانگ و
شائولين لوهان چوان از جمله سبک های شمالی هستند.چانگ چوان که در لغت
به معنای مشت کشيده است نماينده تمام سبک های شمالی شائولين می باشد
و همچنين به عنوان يکی از سه سبک اصلی ووشو نيز فعاليت می کند .
از خصوصيات سبک های شمالی می توان به زدن ضربات کشيده و بلند و همچنين جهش و پرش بسيار اشاره کرد . ضربات پا در اين شيوه ها به صورت بلند و سرعتی زده می شوند .

يك نفر به جمعيت نينجا هاي دنيا افزوده شد بايد مواظب باشيم:happy:
چند وقت ميخوام به عنوان يك عامل شريف ستون پنجمي وارد نينجوتسو بشم ببينم ..:cool: ... و..:f34r: .​

بالا