• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
میگم که فیلم های بروسلی رو چند بار باید دید جیت کان دو خیلی نکات فکری ظریفی داره
در سبک ساواته یاد می گیری که اگر دستتاتو بسته باشند چطوری فقط با ضربات پا برنده بشی
فرانسوی ها مخترع پارگور هم بودند

بروسلی معتقد بود اگر در دعوای خیابانی پارگور بلند نیستی فرار کن
:lol:
:lol::lol:

دوست من عمر پاركور بيشتر از 15 سال نيست من از سال 82 پاركور تمرين ميكردم چنين جمله اي نشنيدم:lol:

به هر حال ممنون از حسن توجه شما

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
:lol:
:lol::lol:

دوست من عمر پاركور بيشتر از 15 سال نيست من از سال 82 پاركور تمرين ميكردم چنين جمله اي نشنيدم:lol:

به هر حال ممنون از حسن توجه شما

شرمنده داداش
ک و گ در کیبرد کناره همند اشتباه چاپی بود
خیلی سالها پیش حدودای 50 سال پیش به اسم پارکور شناخته نمیشده

ضمنا یادتون باشه اگر بخواین توانایی های بروسلی رو انکار کنید باید chuck norris رو هم که قهرمان کاراته بود و در فیلم راه اژدها با بروسلی بازی کرده بود و رو هم انکار کنید
این هنرپیشه الان زندس و توی خیلی از فیلمای آمریکایی بازی کرده

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
شرمنده داداش
ک و گ در کیبرد کناره همند اشتباه چاپی بود
خیلی سالها پیش حدودای 50 سال پیش به اسم پارکور شناخته نمیشده

ضمنا یادتون باشه اگر بخواین توانایی های بروسلی رو انکار کنید باید chuck norris رو هم که قهرمان کاراته بود و در فیلم راه اژدها با بروسلی بازی کرده بود و رو هم انکار کنید
این هنرپیشه الان زندس و توی خیلی از فیلمای آمریکایی بازی کرده

در مورد 50 سال پيش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

پاركور از يكي از تاكتيك هاي نينجوتسو اومده بنام (شوتنو جوتسو) و كلمه قديمي ترش (شوكوجوكوتو جوتسو) كه به 700 سال پيش برميگرده روش هايي كه نينجاها براي فرار و بالا رفتن از ديوار و موانع ......... استفاده ميكردن.
همچنين خود سپاستين و دويد بل (در فرانسه) گفتن ما با الهام از فيلم هاي نينجايي پاركور رو بنا كرديم. دوست من قبل از نوشتن مطالب سري به پست هاي قبل بزنيد من از سال 2006 در اين مورد در همين تاپيك زياد بحث كردم و بحث شد.:f34r::cool:

توانايي هاي بروس كسي انكار نكرد . :) من با اساتيد زيادي از جيت كاندو در ايران و خارج از ايران حتي چين در ارتباط بودم و ايشان رو از نظر توانايي تصديق ميكنم.

كسي اسمي از چاك نوريس نبرد. بله ايشون زنده هست و همكنون در تبلغات تلوزيوني شركت ميكنه در تلوزيون مجارستان
درضمن با خود چاك نوريس (معروف به ببر سفيد ) در اينترنت و تلوزيون cctv زياد مصاحبه رويو كردم

ممنون از حسن توجه شما

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
ممنون از دوستان
همه ی دوستان نظرات خوبی میدن

ولی نتیجه گیری دقیقی نشده

مبازرات تن به تن ، یا درگیری های خیابانی ، یعنی سبکی که مبارزه کردن بیشتر به واقعیت نزدیک باشه ، چه سبکی هست؟یعنی بدن رو در همه حالت ها اماده میکنه

من هم تکواندو کار کردم هم کنفوتوا هم فول کنتاک کار کردم ، ولی به نظرم بیشتر جنبه نمایشی و امتیاز گیری هس

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوستان
از اساتید و مخصوصا استاد گرامی میلاد میخواستم بپرسم که آیا راهی هست که رشته پاروکور (پارکو) را بدون آسیب دیدگی و شکستگی یاد گرفت؟
خیلی علاقه به این رشته داشتم و دارم ولی به خاطر آسیب دیدگی هایی که همیشه میگن 100 در صد برات اتفاق می افته دنبالش نرفتم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
یا علی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوستان
از اساتید و مخصوصا استاد گرامی میلاد میخواستم بپرسم که آیا راهی هست که رشته پاروکور (پارکو) را بدون آسیب دیدگی و شکستگی یاد گرفت؟
خیلی علاقه به این رشته داشتم و دارم ولی به خاطر آسیب دیدگی هایی که همیشه میگن 100 در صد برات اتفاق می افته دنبالش نرفتم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
یا علی

سلام

بله خود من 9 ساله دارم تمرين ميكنم آسيب نداشتم. دوست من اصولي تمرين كردن مهمه. بارها به شاگردانم و دوستانم هشدار دادم اما كو گوش شنوا:hmm: (تحت تاثير فيلم هاي هاليودي و كليپ ها اينترنتي هستن )

روش داره هر كاري دوست من

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
از دید من کاربردی ترین سبک مبارزه چند گانه سبک جدید کراو ماگا هست
این سبک خیلی زا فنون جوجتیسو رو دزدیده

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
از دید من کاربردی ترین سبک مبارزه چند گانه سبک جدید کراو ماگا هست
این سبک خیلی زا فنون جوجتیسو رو دزدیده

با نظرت موافقم
کراو مگا ورزش خوبی است
زندگی نامه کسی که ساختش رو میدونی؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
با نظرت موافقم
کراو مگا ورزش خوبی است
زندگی نامه کسی که ساختش رو میدونی؟

کراو ماگا رو یک یهودی در جریان چهان جهانی دوم و یورش آلمان به فرانسه عده ای از یهودیان از آلمان فرار میکنند و گشتاپو در تعقیب این یهودیها بوده بعد از جنگ این شخص به اسم ایمی اسده این روش رو ابدا میکنه

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
کراو ماگا رو یک یهودی در جریان چهان جهانی دوم و یورش آلمان به فرانسه عده ای از یهودیان از آلمان فرار میکنند و گشتاپو در تعقیب این یهودیها بوده بعد از جنگ این شخص به اسم ایمی اسده این روش رو ابدا میکنه

ممنون
چه ورزشی کار کرده بوده؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
ممنون
چه ورزشی کار کرده بوده؟

ایمی اسده از مهاجران یهودی به اسراییل بود که در جنگ اسراییل و اعراب شرکت داشت خودش کمربند مشکی تکواندو و کمربند مشکی جوجتیسو رو داشت

برای موفقیت در کراو ماگاه باید شب و روز توی کمپ تمرین کنن
امتحان نهایی هم 10 نفر که همگی کمربند های مشکی کاراته و تکواندو و کونگ فو دارن میریزن سرت باید طبق تعلیماتی که دیدی یک نفری از خودت دفاع کنی اگر بیشتر از دو ضربه کاری بخوری در امتحان مردود میشی

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
سلام دوستان

مدتیه تصمیم گرفتم یک رشته رزمی رو شروع کنم ولی قبلش دو تا سوال داشتم

۱ - هنوز در مورد رشته رزمی دلخواهم به نتیجه نرسیدم . من دوست دارم رشته ای رو شروع کنم که مبارزات جذابی داشته باشه
مثلا تکواندو همش خلاصه میشه توی لگد زدن و جودو هم همش همدیگه رو پرت میکنن رو زمین که از نظر من جذابیتی نداره.
دوست دارم رشته ای که می رم مبارزات و مسابقات جذاب و پویایی داشته باشه
خودم به نینجوتسو علاقه دارم ولی نمیدونم آیا مبارزه و مسابقات هم داره یا نه

۲ - من ۲۶ سالمه و قد و وزنم هم به ترتین ۱۷۵ و ۸۰ کیلو هستش آیا برای شروع ورزش رزمی دیر نشده ؟

لطفا بنده رو راهنمایی کنید

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بعد از 7 سال کونگ فو و گرفتن خط 4 توی درگیری خیابونی بیشتر اوقات سلاح سرد استفاده میشه بیشتر چاقو که هیچ نوع ورزشی شمارو در برابرش ایمن 100 درصد نمیکنه فقط درصد آسیب دیدن میتونه پایین بیاره و یک بدن آماده احتمال مرگ کمتری داره و میتونه از آسیب به نقاط حیاتی بدن جلوگیری کنه در کل توی دعوای خیابونی هر 2 طرف بازندن چه اونیکه زده چه خورده :) ورزش برای سلامتی باید انجام داد نه برای شاخ شدن (زبان نرم بهترین ورزش برای دعوای خیابونی)

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
بعد از 7 سال کونگ فو و گرفتن خط 4 توی درگیری خیابونی بیشتر اوقات سلاح سرد استفاده میشه بیشتر چاقو که هیچ نوع ورزشی شمارو در برابرش ایمن 100 درصد نمیکنه فقط درصد آسیب دیدن میتونه پایین بیاره و یک بدن آماده احتمال مرگ کمتری داره و میتونه از آسیب به نقاط حیاتی بدن جلوگیری کنه در کل توی دعوای خیابونی هر 2 طرف بازندن چه اونیکه زده چه خورده :) ورزش برای سلامتی باید انجام داد نه برای شاخ شدن (زبان نرم بهترین ورزش برای دعوای خیابونی)

آیا مخاطب این پست شما من هستم ؟
اگه با من بودید باید عرض کنم که منظور من رو اشتباه متوجه شدید . من منظورم اصلا مبارزات خیابانی نبود . من عرض کردم مسابقات
و برام مهمه که اون سبک مسابقات جذابی داشته نه مثلا مثل جودو که خلاصه میشه تو پرت کردن حریف روی زمین

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

دوست من اين فقط نظر شما

از نظر حرفه اي خالي از محتواست.

بارها از مدت ها پيش در تاپيك گفتم قبل از هر پستي تاپيك را خوب مطالعه كنيد.

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوستان

مدتیه تصمیم گرفتم یک رشته رزمی رو شروع کنم ولی قبلش دو تا سوال داشتم

۱ - هنوز در مورد رشته رزمی دلخواهم به نتیجه نرسیدم . من دوست دارم رشته ای رو شروع کنم که مبارزات جذابی داشته باشه
مثلا تکواندو همش خلاصه میشه توی لگد زدن و جودو هم همش همدیگه رو پرت میکنن رو زمین که از نظر من جذابیتی نداره.
دوست دارم رشته ای که می رم مبارزات و مسابقات جذاب و پویایی داشته باشه
خودم به نینجوتسو علاقه دارم ولی نمیدونم آیا مبارزه و مسابقات هم داره یا نه

۲ - من ۲۶ سالمه و قد و وزنم هم به ترتین ۱۷۵ و ۸۰ کیلو هستش آیا برای شروع ورزش رزمی دیر نشده ؟

لطفا بنده رو راهنمایی کنید

دوست من نينجوتسو مكتب و روش جنگ هست ( روش هاي جاسوسي) ماسبقه نداره مدت هاست همه اينو سوال ميكنند . چون همه به نينجا هاتسومي و چيزي كه در ايران هست توجه ميكنن و فكر ميكنند نينجا اينه و ميبينن مسابقه داره مثل ايران، البته بوجينكان بودو تايجوتسو مسابقه وجود نداره( هر چند 100 نينجوتسو نيست)

به وب سايت من بياين اميدوارم جواب سوالاتتون بگيريد: اولین سایت فارسی هنرها و مکاتب رزمی ژاپن - Just another WordPress site

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
Iran trains 3,000 female ninja assassins - Yahoo!

چيزي كه منو بفكر فرو ميبره تيتر اين خبر :lol: خبر نگار اين خبر:rolleyes: و ..................................... واقا واسه جامعه ( مكاتب رزمي ژاپن متاسفم) البته اينم يه نوعشه

اقا این کسی که شما هی بهش حرف میگید از ژاپن مدرک داره و خیلی ها هم در ایران قبولش دارن

بالا