natars
کاربر تازه وارد
الان قویترین سبک نوین چریکی و کماندویی کراو ماگا هستند
ورزش هایی نظیر نینجاتسو هم بعنوان سمبل هستند
ورزش هایی نظیر نینجاتسو هم بعنوان سمبل هستند
اقا این کسی که شما هی بهش حرف میگید از ژاپن مدرک داره و خیلی ها هم در ایران قبولش دارن
کسی نبود جواب منو بده ؟
کسی اطلاعاتی در مورد کیک بوکسینگ داره ؟
كسي حرف نگفت دوست من كمي به مطلب توجه كن و متن هاي انگليسي خبر رو بخون
و توجه داشته باشيد به اين جمله تون (از ژاپن مدرک داره) خودت قضاوت كن از تجربه فني شما بدوره جناب three heart از شما توقع نداشتم...........
ممنون از حسن توجه دوستان
کسی نبود جواب منو بده ؟
کسی چیزی از دفاع شخصی میدونه ؟
کسی نبود جواب منو بده ؟
کسی چیزی از دفاع شخصی میدونه ؟
همه سبک ها دفاع شخصی دارن
ولی مادر تمایم هنرهای رزمی در دفاع شخصی جوجیتسو و آیکیدو هست
بله
مادر تمامی هنر های رزمی در دفاع شخصی سلاح مخفی سامورایی یعنی جوجیتسو و آیکیدو است
و در عصر حاضر تنها هنر رزمی که هم دفاع و هجومی است کراو ماگا است
دوست من شما چند كتاب ژاپني و كدام مكاتب و كوتوزوا ( معارف مكاتب مدرسه هاي باستاني ژاپن ) و......................... مطالعه كردين؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ بدون محتوا نگويد مادر هنرهاي رزمي
8 سال در مورد مكاتب هنر هاي جنگي و رزمي ژاپن مطالعه كردم چندين سال كتب هاي ژاپني كوتوزوا به زبان ژاپني مطالعه كردم ، كتابهايي مثل بانسن شوكاي . سانتزو. كاراشي سوا ، كتاب ميا موتو موسوشي، و................
با نيهون كودوكان و نيهون شينكوكاي ( سازمان بررسي مدرسه هاي قديمي ژاپن) مصاحبه كردم چنين چيزي كه شما ميكيد جايي نشنيدم :hmm: دوست من بدون منبع رفي نزنيد
آيكيدويي كه شما ميگوييد خودش متشكل شده از فنو و منابع (دايتو ريو ) هست كه مدت ها پيش در موردش بارها بحث كردم. و از دايتو ريو بوجود اومده .
جوجيتسو درسته يه روش قديمي هست اما جو جيتسو هم از روي ناناجوتسو كه به سالها دورتر از جو جيتيسو بوده شكل گرفته
دوست من تاپيك رو خوب مطالعه كن ..................................................................... لطف ميكنيد لطفا
افرادي نا آگاه وارد تاپيك ميشوند و مهر تاييد به حرف شما ميزنند غافل از اين كه ................................. و نتيجش ميشه چيزي كه جامعه رزمي تو ايران درگيرش هست
ممنون از حسن توجه شما
دوست من شما چند كتاب ژاپني و كدام مكاتب و كوتوزوا ( معارف مكاتب مدرسه هاي باستاني ژاپن ) و......................... مطالعه كردين؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ بدون محتوا نگويد مادر هنرهاي رزمي
8 سال در مورد مكاتب هنر هاي جنگي و رزمي ژاپن مطالعه كردم چندين سال كتب هاي ژاپني كوتوزوا به زبان ژاپني مطالعه كردم ، كتابهايي مثل بانسن شوكاي . سانتزو. كاراشي سوا ، كتاب ميا موتو موسوشي، و................
با نيهون كودوكان و نيهون شينكوكاي ( سازمان بررسي مدرسه هاي قديمي ژاپن) مصاحبه كردم چنين چيزي كه شما ميكيد جايي نشنيدم :hmm: دوست من بدون منبع رفي نزنيد
آيكيدويي كه شما ميگوييد خودش متشكل شده از فنو و منابع (دايتو ريو ) هست كه مدت ها پيش در موردش بارها بحث كردم. و از دايتو ريو بوجود اومده .
جوجيتسو درسته يه روش قديمي هست اما جو جيتسو هم از روي ناناجوتسو كه به سالها دورتر از جو جيتيسو بوده شكل گرفته
دوست من تاپيك رو خوب مطالعه كن ..................................................................... لطف ميكنيد لطفا
افرادي نا آگاه وارد تاپيك ميشوند و مهر تاييد به حرف شما ميزنند غافل از اين كه ................................. و نتيجش ميشه چيزي كه جامعه رزمي تو ايران درگيرش هست
ممنون از حسن توجه شما
من کاری ندارم شما چی مطالعه کردی
کسیکه میاد اینجا نه حوصله کتاب خوندن داره و نه اسم های قدیمی ژاپنی رو
کسیکه میاد اینجا میخواد فنون کاربردی رشته هیا رزمش یور یاد بگیره
اگر فردا توی خیابون با چاقو اسلحه بش حمله شد دیگه دزد یا زورگیر دیگه ازش نمیپرسه کدوم مکتب رزمی خونه رزمی کار هم بیاد فکر کنه
مطالب شما بیشتر به درد فدراسیون هنرهای رزمی میخوره تا دیگری های خیابانی
بروسلی هم با این نتایج رسید که فنون کاربردی جیت کان یعنی مدیریت همزمان دفاع و حمله رو که این سبک رو اختراع کرد
اگر توی خیبون شخصی به سمت شما چوب یا زنجیر پرت کرد چطوری باید دفاع انجام بشه
حالا من کاری به سبک جیت کان دو ندارم
وقتیکه میگم جوجیتسو یعین با دست خالی جلوی دشمن ایستادن
این چیزا و فنون رو باید نشون کاربران داد
نه این کتاب های ژاپنی رو که فقط به درد فدراسیون و تشک مسابقه میخوره
میلاد الان دقیقا چه ورزشی کار میکنی ؟
اینطور که میگی درباره همه ورزش ها اطلاعات داری
اگه جسارت نشه بگو چند سالته
الان باید به درجه استادی رسیده باشی ، درسته؟