• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
الان قویترین سبک نوین چریکی و کماندویی کراو ماگا هستند
ورزش هایی نظیر نینجاتسو هم بعنوان سمبل هستند

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اقا این کسی که شما هی بهش حرف میگید از ژاپن مدرک داره و خیلی ها هم در ایران قبولش دارن

كسي حرف نگفت دوست من كمي به مطلب توجه كن و متن هاي انگليسي خبر رو بخون

و توجه داشته باشيد به اين جمله تون (از ژاپن مدرک داره) خودت قضاوت كن از تجربه فني شما بدوره جناب three heart از شما توقع نداشتم...........:eek:

ممنون از حسن توجه دوستان

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
کسی نبود جواب منو بده ؟‌

کسی اطلاعاتی در مورد کیک بوکسینگ داره ؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
کسی نبود جواب منو بده ؟‌

دوست من كمي سرچ كن در همين تاپيك

دادن پست هاي تكراري مساوي با اسپم

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
كسي حرف نگفت دوست من كمي به مطلب توجه كن و متن هاي انگليسي خبر رو بخون

و توجه داشته باشيد به اين جمله تون (از ژاپن مدرک داره) خودت قضاوت كن از تجربه فني شما بدوره جناب three heart از شما توقع نداشتم...........:eek:

ممنون از حسن توجه دوستان

من هم با حالت عصبانی نگفتم با حالت اطلاع دادن گفتم:D
چون من که اصلا ورزش نمیکنم چه برسه به این که نینجوتسو کار کنم مثل این نینجا ها
اقا مدرک داره دیگه استاد فرجی در سایتش هم هست مدرکش
شاگرد هم زیاد داره

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
کسی نبود جواب منو بده ؟‌

چی می خوای بدونی در موردش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشت و لگد میزنن دیگه
تاپیک رو نگاه کن و سایت ها رو چک کن اطلاعات هست اونوقت اگر سوال داشتی بپرس

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
کسی چیزی از دفاع شخصی میدونه ؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
کسی نبود جواب منو بده ؟‌

همون کاراته هستش ضربات پاش از کیوکوشین
ضربات مشت و آرنج از بوکس غربی و موی تای
تکواندو ضربات چرخشی

همین ..چیز خاصی نداره

و زیباترین کیک بوکسینگ دنیا که زیرکانه ترین سبک کیک بوکسینگ فرانسوی هست اسم سبک ساواته
مخصوص دعوا های خیابونی طراحی شده ور ضمن جان کلود وندام هم در زمان خودش جز بهترین های کیک بوکسینگ بوده

و دیگر عرضی ندارم
من ا... توفیق

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
بله
مادر تمامی هنر های رزمی در دفاع شخصی سلاح مخفی سامورایی یعنی جوجیتسو و آیکیدو است
و در عصر حاضر تنها هنر رزمی که هم دفاع و هجومی است کراو ماگا است

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بله
مادر تمامی هنر های رزمی در دفاع شخصی سلاح مخفی سامورایی یعنی جوجیتسو و آیکیدو است
و در عصر حاضر تنها هنر رزمی که هم دفاع و هجومی است کراو ماگا است

دوست من شما چند كتاب ژاپني و كدام مكاتب و كوتوزوا ( معارف مكاتب مدرسه هاي باستاني ژاپن ) و......................... مطالعه كردين؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ بدون محتوا نگويد مادر هنرهاي رزمي

8 سال در مورد مكاتب هنر هاي جنگي و رزمي ژاپن مطالعه كردم چندين سال كتب هاي ژاپني كوتوزوا به زبان ژاپني مطالعه كردم ، كتابهايي مثل بانسن شوكاي . سانتزو. كاراشي سوا ، كتاب ميا موتو موسوشي، و................

با نيهون كودوكان و نيهون شينكوكاي ( سازمان بررسي مدرسه هاي قديمي ژاپن) مصاحبه كردم چنين چيزي كه شما ميكيد جايي نشنيدم :hmm: دوست من بدون منبع رفي نزنيد

آيكيدويي كه شما ميگوييد خودش متشكل شده از فنو و منابع (دايتو ريو ) هست كه مدت ها پيش در موردش بارها بحث كردم. و از دايتو ريو بوجود اومده .
جوجيتسو درسته يه روش قديمي هست اما جو جيتسو هم از روي ناناجوتسو كه به سالها دورتر از جو جيتيسو بوده شكل گرفته

دوست من تاپيك رو خوب مطالعه كن ..................................................................... لطف ميكنيد لطفا

افرادي نا آگاه وارد تاپيك ميشوند و مهر تاييد به حرف شما ميزنند غافل از اين كه ................................. و نتيجش ميشه چيزي كه جامعه رزمي تو ايران درگيرش هست

ممنون از حسن توجه شما

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
دوست من شما چند كتاب ژاپني و كدام مكاتب و كوتوزوا ( معارف مكاتب مدرسه هاي باستاني ژاپن ) و......................... مطالعه كردين؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ بدون محتوا نگويد مادر هنرهاي رزمي

8 سال در مورد مكاتب هنر هاي جنگي و رزمي ژاپن مطالعه كردم چندين سال كتب هاي ژاپني كوتوزوا به زبان ژاپني مطالعه كردم ، كتابهايي مثل بانسن شوكاي . سانتزو. كاراشي سوا ، كتاب ميا موتو موسوشي، و................

با نيهون كودوكان و نيهون شينكوكاي ( سازمان بررسي مدرسه هاي قديمي ژاپن) مصاحبه كردم چنين چيزي كه شما ميكيد جايي نشنيدم :hmm: دوست من بدون منبع رفي نزنيد

آيكيدويي كه شما ميگوييد خودش متشكل شده از فنو و منابع (دايتو ريو ) هست كه مدت ها پيش در موردش بارها بحث كردم. و از دايتو ريو بوجود اومده .
جوجيتسو درسته يه روش قديمي هست اما جو جيتسو هم از روي ناناجوتسو كه به سالها دورتر از جو جيتيسو بوده شكل گرفته

دوست من تاپيك رو خوب مطالعه كن ..................................................................... لطف ميكنيد لطفا

افرادي نا آگاه وارد تاپيك ميشوند و مهر تاييد به حرف شما ميزنند غافل از اين كه ................................. و نتيجش ميشه چيزي كه جامعه رزمي تو ايران درگيرش هست

ممنون از حسن توجه شما

میلاد الان دقیقا چه ورزشی کار میکنی ؟
اینطور که میگی درباره همه ورزش ها اطلاعات داری

اگه جسارت نشه بگو چند سالته
الان باید به درجه استادی رسیده باشی ، درسته؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116

ممنون از حسن توجه شما

من کاری ندارم شما چی مطالعه کردی
کسیکه میاد اینجا نه حوصله کتاب خوندن داره و نه اسم های قدیمی ژاپنی رو
کسیکه میاد اینجا میخواد فنون کاربردی رشته هیا رزمش یور یاد بگیره
اگر فردا توی خیابون با چاقو اسلحه بش حمله شد دیگه دزد یا زورگیر دیگه ازش نمیپرسه کدوم مکتب رزمی خونه رزمی کار هم بیاد فکر کنه
مطالب شما بیشتر به درد فدراسیون هنرهای رزمی میخوره تا دیگری های خیابانی

بروسلی هم با این نتایج رسید که فنون کاربردی جیت کان یعنی مدیریت همزمان دفاع و حمله رو که این سبک رو اختراع کرد

اگر توی خیبون شخصی به سمت شما چوب یا زنجیر پرت کرد چطوری باید دفاع انجام بشه

حالا من کاری به سبک جیت کان دو ندارم
وقتیکه میگم جوجیتسو یعین با دست خالی جلوی دشمن ایستادن
این چیزا و فنون رو باید نشون کاربران داد
نه این کتاب های ژاپنی رو که فقط به درد فدراسیون و تشک مسابقه میخوره

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من کاری ندارم شما چی مطالعه کردی
کسیکه میاد اینجا نه حوصله کتاب خوندن داره و نه اسم های قدیمی ژاپنی رو
کسیکه میاد اینجا میخواد فنون کاربردی رشته هیا رزمش یور یاد بگیره
اگر فردا توی خیابون با چاقو اسلحه بش حمله شد دیگه دزد یا زورگیر دیگه ازش نمیپرسه کدوم مکتب رزمی خونه رزمی کار هم بیاد فکر کنه
مطالب شما بیشتر به درد فدراسیون هنرهای رزمی میخوره تا دیگری های خیابانی

بروسلی هم با این نتایج رسید که فنون کاربردی جیت کان یعنی مدیریت همزمان دفاع و حمله رو که این سبک رو اختراع کرد

اگر توی خیبون شخصی به سمت شما چوب یا زنجیر پرت کرد چطوری باید دفاع انجام بشه

حالا من کاری به سبک جیت کان دو ندارم
وقتیکه میگم جوجیتسو یعین با دست خالی جلوی دشمن ایستادن
این چیزا و فنون رو باید نشون کاربران داد
نه این کتاب های ژاپنی رو که فقط به درد فدراسیون و تشک مسابقه میخوره

دوست من كتاب هايي كه شما مگيد همش اساتيد برزرگ ......................

اينجا كسي نمياد فن ياد بگيره هيچكس رو اينترنت و فيلم و سي دي چيزي ياد نميگيره (انجام اين كار خيانت در حق دوستانه)

دادن اطلاعات نادرست به مردم كاري كه شما.....................

به هر حال از شيوه نگارش شما بار فني و علمي شما رو تشخيص دادم . هركسي هم بخونه ميفهمه من چي ميگم. و فهميدم جواب دادن به شما كار درستي نيست و وقت جواب دادن به شما تازه وارد كه به خودش وقت خوندن تاپبك رو نميده ندارم.

قدم تازه شما به تاپيك هنر هاي رزمي خوش آمد

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
میلاد الان دقیقا چه ورزشی کار میکنی ؟
اینطور که میگی درباره همه ورزش ها اطلاعات داری

اگه جسارت نشه بگو چند سالته
الان باید به درجه استادی رسیده باشی ، درسته؟

چون سوال كردي ج ميدم

سلام دوست من، من28 سالم هست كه حدود 24 ساله دارم ورزش ميكنم يعني از 4 سالگي.

4 سالم كه بود رفتم ژيمناستيك و چندين سال كار كردم و اون زمان قهرمان شدم تو استان اما دوره بعدش به علت رفتن مربيم به خارج ديگه ادامه ندادم

مدتي شنا كار كردم سال 75 قهرمان كشور تو شنا سرعت ،و شنا رو تمام و رو به رزمي آوردم

تكواندو ، كيوكوشين، كونگفو ، كشتي ، وشو، جودو، جوجيتسو، كن جوتسو ( همه اينا رو به صورت نا منظم كار كردم)

و نينجوتسو كه خيلي وقته ( كه يه چيزايي از خود ‍ژاپن داريم ;) ) و (قصش درازه ) تاپيك رو بخوني............:D

به هر حال بماند................ اما بيشتر وقتم رو صرف مطالعه و بررسي حقيقت هنر رزمي و مكاتب رزمي كردم . توجه داشته باش كه هنر رزمي با مكتب رزمي و جنگي فرق ميكنه كه بارها توضيح دادم در موردش.

ممنون از حسن توجه شما

بالا