تلاش و کنجکاوی شما مرا شگفت زده کرده.
من رو هم همینطور:lol::lol:
تلاش و کنجکاوی شما مرا شگفت زده کرده.
استاد گرامی توجه فرمایید:شوتنو جوتسو یکی از جوتسو های (روش،هنر) نینجا ها بوده. در بوجینکان، گنبوکان،جنینکان،آکبان به صورت خیلی خیلی جزئی تمرین میشه (البته اگه بشه) تو ایران که حتی اسمش هم نمی دونن :lol: .
بسیار بسیار مورد نیاز یک نینجا بوده . و نینجا های واقعی برای فرار و........... استفاده میکردن
سوالی دیگر در این مورد داشتی و روش هاش رو واست بگم.
در مورد لایک هم از ادمین وب سایت سوال کنید![]()
اگه بگی خیلی ممنون میشم اگرم طوری بگی که بشه مثلا فردی یا 2 نفری هم (خارج از باشگاه ) بتونم تمرین کنم و چیزی یاد بگیرم ممنون میشمشوتنو جوتسو یکی از جوتسو های (روش،هنر) نینجا ها بوده. در بوجینکان، گنبوکان،جنینکان،آکبان به صورت خیلی خیلی جزئی تمرین میشه (البته اگه بشه) تو ایران که حتی اسمش هم نمی دونن :lol: .
بسیار بسیار مورد نیاز یک نینجا بوده . و نینجا های واقعی برای فرار و........... استفاده میکردن
سوالی دیگر در این مورد داشتی و روش هاش رو واست بگم.
در مورد لایک هم از ادمین وب سایت سوال کنید![]()
استاد گرامی توجه فرمایید:
هنر رزمی عبارتی نادرست است. ترسوهایی که به جنگ(با همه زشتیهایش) به دید یک هنر نگاه میکنند.
با تشکر:blush:
اگه بگی خیلی ممنون میشم اگرم طوری بگی که بشه مثلا فردی یا 2 نفری هم (خارج از باشگاه ) بتونم تمرین کنم و چیزی یاد بگیرم ممنون میشم
چون از پارکو خیلی قدیمی تره و تویه رشته خیلی دوست داشتنی جوجیتسو و از اعمال اصلی نینجاها بوده یه دفعه خیلی نسبت بهش علاقه پیدا کردم
اگه راهنمایی کنین بسیار بسیار ممنون میشم
یا علی
راستی اگه درباره گرم کردن بدن با استفاده از فکر هم توضیح بدین ممنون میشم
چطور میشه که همیشه بدن اماده باشه و گرم و آماده ی مبارزه؟؟بدون فعالیت بدنی گرم کردن؟
من رو هم همینطور:lol::lol:
ولی کسایی که کار میکنن بدن های های فوق العاده خوبو محکمی دارن
کسی یه برنامه تمرینی داره واسه حرکات شناو شکم کارکنیم بدنمون حال بیاد
استاد عزیز اصلا تو فکرشم نرید مگه نشنیدید که جئاب ابلهان خاموشیستدوست من تا وقتی دوستانی در اینجا قصد مسخره کردن رو دارن جای من اینجا نیست .
استاد عزیز اصلا تو فکرشم نرید مگه نشنیدید که جئاب ابلهان خاموشیست
کسانی که راجع به موضوعی اطلاعات ندارند برای کم نیاوردن به مسخره کردن میپردازند
بهشان اهمیت ندید
اگه یه کسیم بی ادبی شده معذرت میخوام
بقیه هم بهتره بیاین مثه یه رزمی کار غرورتان را بشکنید و از استاد عزیز معذرت خواهی کنید
حیف نیست از این همه اطلاعات و دانش و تجربه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا علی
دوست من تا وقتی دوستانی در اینجا قصد مسخره کردن رو دارن جای من اینجا نیست .
استاد گرامی توجه فرمایید:
هنر رزمی عبارتی نادرست است. ترسوهایی که به جنگ(با همه زشتیهایش) به دید یک هنر نگاه میکنند.
با تشکر:blush:
با تشکر از شما برای مسخره کردن من :hmm: دوست من بارها در مورد جوتسو صحبت کردم . و در شوتنو جوتسو مبازره وجود نداره . روش و هنر فرار کردن و بلا رفتن از موانع و.... هست. (که فرار کردن یک روش تاکتیکی و هنر است).
شاید برای این که گفتم کاراته قدمتی نداره ناراحت شدید؟ حقیقت همینه. این به این معنا نیست که کاراته بد هست دوست من.
با این حرف شما نطر من در مورد بعد فنی شما تغییر کرد استاد علی رضا
شما دایجیتن رو مطالعه کردییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟ بخون کمی و در مورد کاراته همه چیز رو میفهمی.
اگه به جمله من دقت کنی خودت میفهمی معنیش چیست
ما فقط شوخی کردیم،که متاسفانه جور دیگه ای برداشت شد.
اگر فکر میکنید توهینی شده معذرت میخوام؛ولی قصدی در کار نبوده.
یک سوال داشتم
کسی می دونه ریشه کنگفو توا از کجا اومده و چیه؟
یعنی ورزشی که خالق کنگفو توا تمرین می کرده؟
کنگفو توا جناب پروفسور میرزایی درست کرد (من درآوردی) هیچ ریشه ای نداره.
یک سوال داشتم
کسی می دونه ریشه کنگفو توا از کجا اومده و چیه؟
یعنی ورزشی که خالق کنگفو توا تمرین می کرده؟