• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
نينجا جان ياد بگير اگر خواستي از گفته هاي كسي اشكال بگيري با ذكر مورد و دليل اين كار رو بكني ، حرف تو اشتباهه و هزار نفر ديگه اينجا حرف زدن روش بحث نيست عزيزم . نوشته هاي من كوچك ترين اشتباه و غلطي توشون نيست در ضمن من در مورد جيو جيتسو ( اول نوشتنش رو ياد بگير ) هيچ گزارشي ندادم شما مثل اينكه هنوز فرق جيو جيتسو رو با جيو جيتسوي برزيلي نمي دوني . البته از طرز صحبت شما و اون جمله ي بسيار خنده دارت كه گفتي فقط يك نفر تو ايران سيستما كار ميكنه مشخصه يا سنت خيلي كمه و يا دنبال جلب توجه هستي .
سلام
غول جدید تاپیک اول از همه خوش اومدی:D
دوم از همه به قول دوست خوبم استاد عزیز میلاد اینجا رینگ مبارزه نیست
صحبت های شما به گونه ایه که انگار دارین به مخاطبتون حمله میکنید که این اصلا درست نیست
اگه میلاد عزیز به شما ایرادی گرفته شما سعی کنین با سند و مدرک ایرادی که ایشان گرفتند را رفع کنین نه با مقابله بمثله تقریبا زشت بخوای جواب ایشانو بدی
اگه میخوای خودتا قوی نشان بدی و بگی که سری تو سرا داری با نوع حرف زدن و اینجور چیزا ینست بلکه با منش و پهلوانیه که هر ورزش کاری که اینو نداشته باشه هیچی نداره و اصلا ورزشکار به حساب نمیاد
در مورد اون رشته هایی که معرفی کردی و کاربردهایی که گفتی فقط یه چیزی بهت میگم:
همه برای جنگ و مرافه ورزشکار رزمی نمیشن و هدف فقط قوی شدن و زدن دیگران نیست
زور بازو و قدرت بدن تا حدی خوبه که بتانی از خودت دفاع کنی و نزاری حقتا بخورن نه اینکه انقدر به قول خودت غول بشی که ........که چی آخر سر همه میمیریم
مگه هرکسی تو عمرش چند بار دعوا میکنه؟؟؟!!!!!!!!!
بسه این همه فکرای غلط و روش های غلط برای فراگیری ورزش های نادرست و خطرناکو توی جامعه باب نکنید طرف میره ورزش برای سلامتی و افزایش توانایی و قدرت دفاعی بدن ،نه اینکه بره یه ورزش هایی انجام بده که علاوه بر اینکه سلامتیش به خطر بیفته مشکلات دیگه ایم براش پیش بیاد
این جمله از خودمه به جان بسپارش
هر چیزی ارزش امتحان کردن نداره
یا علی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
بله دوست من سن من بسیار کم است و بی سواد و از هنرهای رزمی هیچ نمی دانم. (با تشکر از شما)

خدا حافظ شما و این تاپیک

یعنی چی مگه من میزارم مگه از رو نعش من رد شی:hmm:
حالا این شخص اینجوریه شما چرا آخه؟:eek:
اگه بری مطمئن باش همه میریم و این تاپیکم به ناریخ میپیونده:(
مگه نه بچه ها؟؟:confused:
کجایید شما تاپیکو خالی کردید؟؟؟؟؟؟؟؟
thumbsdownsmileyanim.gif

یا حق

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
لطفا این ماجرا رو دیگه کش ندین
.

دوست من دیگر جای من در این جا نیست.از سال 2006 به این ور با این موارد زیاد برخورد کردم. دیگه باید داد دست جدیدا . راست میگه من آپدیت نیستم.

با تشکر از همه شما دوستان در این مدت

Last edited:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
بله دوست من سن من بسیار کم است و بی سواد و از هنرهای رزمی هیچ نمی دانم. (با تشکر از شما)

خدا حافظ شما و این تاپیک

يه چيز جالب . رفتم صفحه هاي قبلي اين تاپيك ديدم كه تو حداقل ده بار خداحافظي كردي و برگشتي . بزرگ شو . زشته به خدا . مي دونم مشكلات زندگي زياده ولي اين راهش نيست . با اين جلب توجه كردن ها به هيچ جا نمي رسي . اگه مي خواي بري برو ديگه باز نياي كامنت بذاري مثل دفعه هاي قبل .

sara2546

Registered User
لایک‌ها
0

خدا حافظ شما و این تاپیک

استاد میلاد نه

خواهش میکنم نرید. تاپیک بدون شما هیچ لطفی نداره. اگه برید من هم دیگه نمیام

آقای megalomaniac شیوه برخورد شما با یکی از پیشکسوت ترین عضو تاپیک اصلا درست نبود. ایشون جای استاد ماست.
شما میدونید وجود چنین اشخاصی حتی به تعداد انگشتان دست هم در این کشور نیستن. و میدونید ایشون در چه سطح و درجه و مکانی از هنرهای رزمی ژاپنی برخوردار هستن؟؟؟؟؟؟

ایشون شیوه نگارش شما رو گوشزد کرد . شما با این شیوه نگارشتون دارید به هنر های رزمی مثل کاراته،تکواندو،کونگفو............ و هنرهای قدیمی توهین میکنید.

اگر باعث بشید ایشون از تاپیک بره من هم میروم. :devil:.

Last edited:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
غول جدید تاپیک اول از همه خوش اومدی:D
دوم از همه به قول دوست خوبم استاد عزیز میلاد اینجا رینگ مبارزه نیست
صحبت های شما به گونه ایه که انگار دارین به مخاطبتون حمله میکنید که این اصلا درست نیست
اگه میلاد عزیز به شما ایرادی گرفته شما سعی کنین با سند و مدرک ایرادی که ایشان گرفتند را رفع کنین نه با مقابله بمثله تقریبا زشت بخوای جواب ایشانو بدی
اگه میخوای خودتا قوی نشان بدی و بگی که سری تو سرا داری با نوع حرف زدن و اینجور چیزا ینست بلکه با منش و پهلوانیه که هر ورزش کاری که اینو نداشته باشه هیچی نداره و اصلا ورزشکار به حساب نمیاد
در مورد اون رشته هایی که معرفی کردی و کاربردهایی که گفتی فقط یه چیزی بهت میگم:
همه برای جنگ و مرافه ورزشکار رزمی نمیشن و هدف فقط قوی شدن و زدن دیگران نیست
زور بازو و قدرت بدن تا حدی خوبه که بتانی از خودت دفاع کنی و نزاری حقتا بخورن نه اینکه انقدر به قول خودت غول بشی که ........که چی آخر سر همه میمیریم
مگه هرکسی تو عمرش چند بار دعوا میکنه؟؟؟!!!!!!!!!
بسه این همه فکرای غلط و روش های غلط برای فراگیری ورزش های نادرست و خطرناکو توی جامعه باب نکنید طرف میره ورزش برای سلامتی و افزایش توانایی و قدرت دفاعی بدن ،نه اینکه بره یه ورزش هایی انجام بده که علاوه بر اینکه سلامتیش به خطر بیفته مشکلات دیگه ایم براش پیش بیاد
این جمله از خودمه به جان بسپارش
هر چیزی ارزش امتحان کردن نداره
یا علی

عمو تو هم مثل اينكه حالت خوب نيست . اولا كه اولين پست من اينجا فقط جنبه اطلاع رساني داشت نينجا ميلاد با بي ادبي تمام به جاي تشكر ، شروع به توهين كردن كرد . از قديم گفتن بايد با هر كس مثل خودش برخورد كرد . شما هم اگه براي مبارزه ورزشكار نشدي عزيز جون برو فوتبال بازي كن اينجا چكار مي كني ؟

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
استاد میلاد نه

خواهش میکنم نرید. تاپیک بدون شما هیچ لطفی نداره. اگه برید من هم دیگه نمیام

آقای megalomaniac شیوه برخورد شما با یکی از پیشکسوت ترین عضو تاپیک اصلا درست نبود. ایشون جای استاد ماست.
شما میدونید وجود چنین اشخاصی حتی به تعداد انگشتان دست هم در این کشور نیستن. و میدونید ایشون در چه سطح و درجه و مکانی از هنرهای رزمی ژاپنی برخوردار هستن؟؟؟؟؟؟

ایشون شیوه نگارش شما رو گوشزد کرد . شما با این شیوه نگارشتون دارید به هنر های رزمی مثل کاراته،تکواندو،کونگفو............ و هنرهای قدیمی توهین میکنید.

اگر باعث بشید ایشون از تاپیک بره من هم میروم. :devil:

ميزان شعور و دانش افراد با سن سنجيده نميشه . جواد خياباني هم پيشكسوت ترين گزارشگر فوتبال تو ايرانه . از كي تا حالا كاراته مقدس شده و كسي نمي تونه نظر بده دربارش ؟ اينجا يك فروم عموميه و آزادي بيان در اينجا حكم فرماست هر كس هم مي تونه نظرش رو در هر موردي بگه خوشبختانه دست جنابعالي و استادتونم نيست وگرنه همه بايد خفه خون ميگرفتن . عجب چيزايي مي خونه آدم اين روزا ! شما تا حالا كجا بودي ؟ سال 2012 ثبت نام كردي بعد از كجا فهميدي كه استادت پيشكسوته ؟؟؟؟

sara2546

Registered User
لایک‌ها
0
يه چيز جالب . رفتم صفحه هاي قبلي اين تاپيك ديدم كه تو حداقل ده بار خداحافظي كردي و برگشتي . بزرگ شو . زشته به خدا . مي دونم مشكلات زندگي زياده ولي اين راهش نيست . با اين جلب توجه كردن ها به هيچ جا نمي رسي . اگه مي خواي بري برو ديگه باز نياي كامنت بذاري مثل دفعه هاي قبل .

واییییی اسم خودتو گذاشتی رزمی کار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چه نوع حرف زدنه وجود افرادی مثل تو قابل تحمل نیست وجوابشون سکوته.

Last edited:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
واییییی اسم خودتو گذاشتی رزمی کار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چه نوع حرف زدنه وجود افرادی مثل تو قابل تحمل نیست وجوابشون سکوته

پست و تاريخ عضويت سال 2012 .

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
اقا من یک چند مدتی اینترنتم خرابه نمیتونم بیایم تاپیک
مثل اینکه خبر های زیادی هست
من چند تا سوال از استاد megalomaniac
ورود شما رو به این تاپیک خوش امد می گم البته شما از ما پیشکسوت تر هستی:D
میشه شما دقیقا بگید منظورتون از ورزش های سنتی چیست؟
میشه اسم چند تا از کتابهایی رو که خوندین بگین و چه ورزشهایی رو تمرین کردین؟
ممنون

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
بچه ها بعد از مدت ها تحقيق در مورد ورزش هاي رزمي و مطالعه درباره تمام سبك ها و ديدن مسابقات اونها و اجراي اونها در دنياي واقعي به نتايجي رسيدم كه خواستم با شما در ميون بذارم . تمام رشته هاي رزمي باستاني از رده خارج شده هستند نمايشي هستند و به درد مبارزه خياباني نمي خورن . چون تكنيك هاشون به روز نشده . تنها راه به روز كردن اين ورزش ها تركيب اونهاست . در مبارزات MMA كه همتون در جريانش هستيد همين اتفاق مي افته . حالا كدوم سبك ها ارزش ياد گرفتن دارند و شما رو تبديل به يك هيولا در دنياي ورزش هاي رزمي مي كنند ؟ 1- موآي تاي رشته رزمي تايلند كه خطرناك ترين ورزش رزمي به حساب مياد ، كار با پاي فوق العاده اي داره و علاوه بر تكنيك هاي بوكس كار با دست و حركات منحصر به فرد زيادي در مبارزه با بالا تنه داره . 2- جيوجيتسوي برزيلي كه فرم بسيار پيشرفته جودو هست و مخصوص مبارزه در خاك هست . فوق العاده است اين سبك . بنيانگذارش پدر رنزو گريسي قهرمان مسابقات واله تودو هست كه از خطرناك ترين مسابقات رزميه جهانه كه تقريبا هيچ قانوني نداره و حتي اگه حريف زمين بخوره شما اجازه داريد به سرش لگد بزنيد . تركيب اين دو ورزش شما رو تبديل به يك هيولا ميكنه . البته براي تكميل شدن و تبديل شدن به غول مرحله آخر بايد اين سبك رو هم كار كنيد . سيستما كه سبك ويژه دفاع شخصيه نيروهاي ويژه ارتش روسيه است . اين سيستم دفاع شخصي به طور خيلي خاص روي شرايط خاص كار ميكنه مثلا مبارزه در ماشين ، مبارزه در آب ، مبارزه همزمان با چند نفر . اميدوارم كه اين اطلاعات به دردتون بخوره و شما رو در مرحله اخر ببينم :D

دوست من منابع مطالعات شما چه بوده. لطفا کمی دقت کنید. کار شما یک نوع تبلیغ است

در مورد سیستما فقط یک نفر در ایران هست که این شیوه رو میدونه و در خود روسیه هم آموزش دیده که ایشون هم یکی از اعضای همین تاپیک است

در مورد پست هایتان دقت کنید .
ممنون از حسن توجه شما

دوست من من نگفتم شما داری تبلیغ میکنی و........ من میگویم شیوه نگارش شما مورد داره

خوب بنده خدا اگر 100 ها کتاب خوندی پس چطور هنرهای رزمی رو ،ورزش رزمی معرفی میکنی و اینگونه مکاتب رزمی کهن بزرگ رو بی اثر و نمایشی معرفی میکنی. ( دوست من صحنه جنگ و نبرد ، صحنه رینگ و فیلم هالیودی نیست)

دوست من اینجا رینگ مسابقه نیست. تحقیقات شما به جا. ولی توجه داشته باش افراد درون این تاپیک هرکدام به نوعی دارای دانش فراوان هستن.

گزارش شما حتی در مورد جوجیتسو گزارش درستی نیست .در این تاپیک بارها بحث شده.

به هر حال نظر شخصی شما این بود.

عمو تو هم مثل اينكه حالت خوب نيست . اولا كه اولين پست من اينجا فقط جنبه اطلاع رساني داشت نينجا ميلاد با بي ادبي تمام به جاي تشكر ، شروع به توهين كردن كرد . از قديم گفتن بايد با هر كس مثل خودش برخورد كرد . شما هم اگه براي مبارزه ورزشكار نشدي عزيز جون برو فوتبال بازي كن اينجا چكار مي كني ؟
خوب اینجوری که دست آدم رو میشه!
اون از پست اول خودت اونم از پستی اول و دومی که استاد میلاد به شما دادن
کی بی ادبی کرده و بی ادبه؟؟
خوب این کاملا روشنه
یا اصلا فکر کنم توی فهم مطالب مشکل داشته باشی
من نگفتم برای مبارزه ورزشکار نشدم من گفتم برای جنگ و مرافه کسی مگه ابله باشه که هنر های رزمی رو انتخاب کنه این یه هنر که هرکسیم قادر به یادگیریش نیست
و بی هنران را در آن جایی نیست
مبارزه به معنیه جنگ مرافه و درگیری های خیابانی که شما میگید نیست برو اول معنیشا یاد بگیر بعد بیا اینجا پست بزن و تاپیکو بهم بریز
یا علی

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
مبارزه به معنیه جنگ مرافه و درگیری های خیابانی که شما میگید نیست برو اول معنیشا یاد بگیر بعد بیا اینجا پست بزن و تاپیکو بهم بریز
یا علی

براي تو شايد ، قرار نيست همه مثل تو فكر كنند . براي من مبارزه يعني مبارزه شما هم اگر مي ترسي به نصيحت من گوش كن برو فوتبال بازي كن ورزش هاي رزمي براي هر كسي نيستند عزيزم .

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
اقا من یک چند مدتی اینترنتم خرابه نمیتونم بیایم تاپیک
مثل اینکه خبر های زیادی هست
من چند تا سوال از استاد megalomaniac
ورود شما رو به این تاپیک خوش امد می گم البته شما از ما پیشکسوت تر هستی:D
میشه شما دقیقا بگید منظورتون از ورزش های سنتی چیست؟
میشه اسم چند تا از کتابهایی رو که خوندین بگین و چه ورزشهایی رو تمرین کردین؟
ممنون

عزيزم كتابهاي خوب رو در كدوم رشته برات نام ببرم ؟ تعداد رشته ها زياد هست شما نام رشته رو بگو تا من بهت بگم چه كتابايي خوبه كه مطالعه شون كني . البته اگه انگليسي بلدي اگه بلد نيستي كه ديگه هيچي .

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
عزيزم كتابهاي خوب رو در كدوم رشته برات نام ببرم ؟ تعداد رشته ها زياد هست شما نام رشته رو بگو تا من بهت بگم چه كتابايي خوبه كه مطالعه شون كني . البته اگه انگليسي بلدي اگه بلد نيستي كه ديگه هيچي .

میشه چند تا کتاب در مورد وینگ چون معرفی کنی
اگه لینک دانلودشو هم داری بذار

three heart

Registered User
لایک‌ها
49

ممنون
در زمینه ورزش سنتی اگر میشه چند تا کتاب معرفی کنید
اگر امکانش هست به بقیه سوالاتم هم جواب بدید

1-میشه شما دقیقا بگید منظورتون از ورزش های سنتی چیست؟
2-میشه اسم چند تا از کتابهایی رو که خوندین بگین و
3- چه ورزشهایی رو تمرین کردین؟

خیلی ممنون استاد:D

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
بروبچ من از استاد میلاد خیلی خواهش کردم که بمونه ولی انگار ایشون دیگه نمی خواد بمونه
اگر میشه شما هم به ایشون بگید شاید تجدید نظر کرد
هر چی باشه ایشون یکی از افرادی است که خیلی میشه از دانششون استفاده کرد
اگر این اتفاق برای هر یک از بچه های تاپیک می افتاد من همین کار رو میکردم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
بروبچ من از استاد میلاد خیلی خواهش کردم که بمونه ولی انگار ایشون دیگه نمی خواد بمونه
اگر میشه شما هم به ایشون بگید شاید تجدید نظر کرد
هر چی باشه ایشون یکی از افرادی است که خیلی میشه از دانششون استفاده کرد
اگر این اتفاق برای هر یک از بچه های تاپیک می افتاد من همین کار رو میکردم
این کارو کردیم ولی.............
امان از دست ابلهان مردم

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
درسته تاپیک باید آزادی بیان داشته باشه ولی تا وقتی که به کسی یا باورهاش توهین نشه.شما با همه بحث راه انداختین و حیفه این تاپیک اینجوری خراب بشه. منم خودم قبلا با هدف مبارزه و دفاع از خود وارد ورزش رزمی شدم اما بعد از یه مدت فهمیدم ورزش رزمی فقط به مبارزه ختم نمیشه و یه چیزی بیشتر از این حرفاست.

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
من خودم حدود یکسال ورزش رزمی کار کردم و در طول این مدت از نظر اخلاقی واقعآ درسهای زیادی یاد گرفتم...

بالا