• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
دوست من ممنون . ورزش هاي رزمي تركيبي يا MMA يعني كار كردن هم زمان چند رشته رزمي كه تمام مبارزات در خاك grappling ، مبارزات فول كانتكت يا تماس كامل كه شامل تمام ضربات پا و دست ميشه و مبارزات از نزديك close combat و دفاع شخصي در مقابل اسلحه هاي سرد و گرم در شرايط خاص مثل مبارزه در ماشين و مبارزه در آب رو پوشش بدن . من براي مبارزه در وضعيت خاك جيوجيتسوي برزيلي رو پيشنهاد مي كنم كه فرم بسيار پيشرفته ي جودو هست . براي مبارزات فول كانتكت موآي تاي يا همون بوكس تايلندي رو پيشنهاد مي كنم . براي كلوز كامبت و مبارزه در شرايط خاص هم سيستما كه مخصوص نيروهاي اليت ارتش روسيه است رو پيشنهاد مي كنم . اين سه رشته رو كار كنيد در همه ي شرايط مي تونيد مبارزه كنيد و افرادي كه فقط يك سبك رو كار كردن نمي تونن با شما مبارزه كنند .

مشكل عمده ي رزمي كارها در ايران core conditioning يا آماده سازي بدن براي مبارزه است . نرمش كردن و مشت زدن به ميت و كيسه بوكس كافي نيست . بايد يك از يك روش بدنسازي پيشرفته و سنگين براي ورزش هاي رزمي استفاده كنيد كه اگه علاقمند بوديد اين روش رو به همراه روش باز كردن 180 درجه پا فقط در سه ماه در هر سني در پست بعدي براتون مي نويسم موفق باشيد .

سلام میشه لطف کنی برنامه بدنساز ی که برای رزمی کاراست بذاری

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
سلام میشه لطف کنی برنامه بدنساز ی که برای رزمی کاراست بذاری

فوق العاده است مي توني از سايتهاي تورنت دانلودش كني . البته بايد دقت كني كه پي دي اف دفترچه هاش و برنامه هاش داخلش باشه چون اونا خيلي مهمه و بايد بر اساس دستورات كار كني و نتايجت رو هر شب يادداشت كني .

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
اقا این تاپیک دیگه مثل قدیم نیست
من دیگه کم کم دارم از این تاپیک میرم

مثل قدیم بودنش فقط و فقط به فعالیت خودمون برمیگرده رفیق عزیزم.

امروز داشتم طبق روال همیشگی شبکه NHK World ژاپن رو میدیدم. یه برنامه جالب داشت که قسمتیش راجع به شهری به نام Koga در ژاپن بود و اینکه این شهر از سالهای بسیار دور به خاطر هنرها و مکاتب رزمی معروف بوده. مجری برنامه توی این شهر به خونه ای رفت که بهش Ninja House میگن. که البته به صورت یه نمایشگاه کوچیک در اومده بود و داخلش انواع سلاح های نینجا بود. و بعضی از راه های مخفی که توی خونه برای فرار کردن و پنهان شدن وجود داشت. صاحب این مکان شخصی بود به فامیلی Watanabe اگه درست خاطرم باشه که میگفت نیاکانش از 300 سال پیش نینجا بودن.

چند تا مورد نظرمو جلب کرد! بعضی سلاح ها و تجهیرات برام جالب بودند. مثل یه حلقه چوبی که به وسیله اون نینجا ها داخل آب شناور میموندن و یا دمپایی های چوبی که کفشون یه تکه چوب اضافه داشت برای پا زدن در داخل آب! ای کاش اسمشونو یادداشت میکردم تا یه سرچی هم میکردم. یکم توضیح دادن در موردشون سخته.

اگه آقا میلاد هنوزم سر میزنه به تاپیک دوس دارم بدونم این احیاناً به اون نینجا کوگا که ازش حرف میزد مرتبط هست؟

خلاصه که برنامه جالبی بود.

zlatan

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
دوست عزیز megalomaniac من هیچ موقع نتونستم پاهامو 180 باز کنم میشه راهنماییم کنید چطوری میتونم اینکارو انجام بدم؟
ممنون از شما

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
دوست عزیز megalomaniac من هیچ موقع نتونستم پاهامو 180 باز کنم میشه راهنماییم کنید چطوری میتونم اینکارو انجام بدم؟
ممنون از شما

سلام . بله عزيزم . ببين تو باشگاه هاي رزمي بلد نيستن بهت ياد بدن چجوري پات رو 180 باز كني معمولا يه سري حركات كششي انجام ميدن بدون برنامه درست و يك شايعه اي هم در باشگاه هاي ايران رايجه كه ميگن اگه تا يك سني ( معمولا تا 15 ) نتونستي باز كني ديگه نمي توني كه صد در صد اشتباهه شما در سن شصت سالگي هم مي توني با سه ماه تمرين 180 باز كني . به باز كردن باز به صورت 180 درجه ميگن side split و به باز كردن باز به صورت 180 درجه از جلو ميگن front split كه خيلي سخت تره از صد و هشتاد درجه معمولي . اگه هم بخواي بيشتر از صد و هشتاد درجه باز كني پاهات رو ميشه Negative Split . من تمام آموزش هايي كه در اين زمينه بود رو مطالعه كردم و يا ديدم همشون مزخرف بودن و فرد آموزش دهنده خودش انعطاف فوق العاده اي نداشت . بهترين روشي كه پيدا كردم روش آقاي ماركو لالا هست كه ايشون خودشون قهرمان چند سبك هستند و فوق العاده انعطاف بدني بالايي دارن . اسم ويدئو آموزشي ايشون هست Beyond Splits كه در دو قسمته . با اينكه اين ويدئو مال دهه 80 ميلاديه ولي تا همين الان بهتر از روش ايشون من نديدم . برنامه تمرينيش هم اينجوريه كه شما سه روز در هفته روزي 15 دقيقه و روز آخر هفته يك ساعت اول تمرين رزمي تون يا آخر تمرين رزمي تون اين حركات رو انجام ميدين . يكي از دوستان روسي زحمت كشيده آپلود كرده روي يوتيوب اين نوار اموزشي رو سريع دانلود كنيد تا پاك نشده .

قسمت اول : http://www.youtube.com/watch?v=spuuhfOZVZc

قسمت دوم : BEYOND SPLITS.VOL.2. Посадка в шпагат. - YouTube

قسمت دومش براي تمرين باز كردن بيشتر از 180 درجه است . خود ماركو ميگه من اول چون اين روش رو كامل درست نكرده بودم پاي خودم شش ماه طول كشيد تا 180 باز بشه ولي وقتي اين روش رو براي كارآموزهام به وجودآوردم چون پيشرفته تر از تمرينات قبليم بود اونا تونستن تو سه ماه باز كنن براي خود من هم همينقد طول كشيد .

Lover h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شیش ماهه نینجا کار می کنم اما جز اکروبات کاریانجام ندادیم
من به دلیلی این ورزش رو انتخاب کردم که هم رزم و هم اکروبات بود اما....

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
شیش ماهه نینجا کار می کنم اما جز اکروبات کاریانجام ندادیم
من به دلیلی این ورزش رو انتخاب کردم که هم رزم و هم اکروبات بود اما....

حالا كه اينو گفتي ، يه مطلبي رو درباره نينجوتسو برات ميگم كه براي افرادي كه قبلا اومدن اينجا از مكاتب جنگي ! ( :lol: ) نام بردن هم قضيه روشن بشه . نينجوتسو تمركز اصليش بر روي استفاده از سلاح هاي مختلف هست . نود درصد اين سلاح ها امروزه هيچ كاربردي ندارند و فقط نمايشي هستند . يه بنده خدايي چند تا پست بالاتر نوشته كه دمپايي چوبي دارن نينجاها براي شنا كردن تو آب كه يه تيكه چوب اضافه داره :lol: شما خودت تا آخرش رو بخون ديگه . مطلب ديگه اينه كه ، نينجوتسو كه بر خلاف توهمي كه برخي از عزيزان اين تاپيك دارن ، يك رشته كاملا نامردي و غير اخلاقيه و نابود كردن حريف تنها چيزيه كه مد نظرش هست براي همين بيشتر تكنيك هاي نينجوتسو شامل غافل گيري و ضربه زدن از پشت ميشه . كلا اصلا توصيه نمي كنم كار كردن اين رشته رو . اگه مي خواي مبارزه واقعي بكني برو يك باشگاه موآي تاي پيدا كن .

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سعی کن احترام خودتو نگه داری. :hmm: نحوه حرف زدن هر شخص میزان شعور و شخصیتش رو نشون میده. که شک دارم اصلاً بدونی راجع به چی حرف میزنم. :D
تو در حدی نیستی بخوای راجع به مکاتب و هنرهای رزمی ژاپنی حرفی بزنی چه برسه به اینکه به سخره بگیریش. :hmm: پس بهتره بیشتر از این در این مورد حرف نزنی. :f34r:
یادم نمیاد توی پستم تو رو مورد خطاب قرار داده باشم :eh:، مخاطب اون پست آقا میلاد عزیز بود. که جواب پستمم از ایشون گرفتم. :rolleyes:
به جای این کارا بهتره دنبال هدف خودت باشی که غول مرحله آخر شدن ورزشهای رزمیه (!). :lol:

متأسفم که کار این تاپیک به جایی کشیده که به جای بحث های فنی باید با آدمهایی که چیزی از احترام سرشون نمیشه سر و کله بزنم. :jealous:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
سلام
میخوام هم زمان توی شیراز آیکیدو و جودو کار کنم آدرس باشگاه خوب و استاد خبو رو میخوام
واقعا آیکیدو حرف نداره اوج دفاع شخصی هستش

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
اگر صد ميليون نفر كاري رو اشتباه انجام بدن دليل نميشه چون افراد زيادي اون كارو مي كنند اون كار درست باشه . دوست عزيز بيشتر از پنجاه درصد كساني كه كاراته كار مي كنند اين رشته رو بعد از چند سال ترك مي كنند و وارد رشته هاي ديگه اي ميشن به همون دلايلي كه در بالا گفتم . در ضمن MMA رشته نيست كه پدر داشته باشه . MMA تركيبي از چند رشته است . در مورد عدم درك فلسفه مكاتب جنگي هم كه تهمت عدم دركش رو به من ميزني . دوست عزيز چيزي به اسم مكتب جنگي وجود نداره تمام هنرهاي رزمي انفرادي هستند . اون بنده خداي ديگه هم اين تركيب رو استفاده مي كرد . فلسفه مكاتب جنگي . چند تا از اين مكاتب جنگي ! رو نام ببر ببينم منظور شما چيه از اين مكاتب جنگي ؟ نكنه منظورت نينجوتسو ئه ؟ كي اين اصطلاحات رو درست ميكنه به خورد شما ميده ؟

پروفسور نظر شما در مورد جیت کان دو بروسلی چیه؟
خیلیا میگن جیت کان دو سرآغاز ایجاد هنز رزمی MMA بوده

سیک های سیستما سامبو و کراو واگا و آموزش میک مپ ویژه ارتش های دنیاست
که بقولی مثل میزنن توی هر عطاری پیدا نمیشه

واسه ما که تو ایران خراب شده هستیم همون جودو و آیکیدو کفایت میکنه

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
پروفسور نظر شما در مورد جیت کان دو بروسلی چیه؟
خیلیا میگن جیت کان دو سرآغاز ایجاد هنز رزمی MMA بوده

واسه ما که تو ایران خراب شده هستیم همون جودو و آیکیدو کفایت میکنه

اولا پروفسور لقب استاد ميرزاييه :lol: اسطوره ورزش هاي رزمي جهان با ورزشي شامل هفتاد و دو هزار حركت هاااا هاااااا :lol:

جيت كان دو خوبه . كاملا درسته بروسلي يكي از اولين نظريه پردازان MMA هست . هر كاري ميخواي بكني تمومش كن . اگه مي خواي جيت كان دو كار كني تا اخرش برو .

Last edited:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75

سامبو اسم كشتي روسيه ربطي به ارتش نداره . كراو ماگا ( درستش اينه ) اينم برا اسرائيله ميگن براي مبارزه با چند تا حريف همزمان خوبه ولي من اطلاعاتي درباره ش ندارم .

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
اولا پروفسور لقب استاد ميرزاييه :lol: اسطوره ورزش هاي رزمي جهان با ورزشي شامل هفتاد و دو هزار حركت هاااا هاااااا :lol:

جيت كان دو خوبه . كاملا درسته بروسلي يكي از اولين نظريه پردازان MMA هست . هر كاري ميخواي بكني تمومش كن . اگه مي خواي جيت كان دو كار كني تا اخرش برو .

سامبو اسم كشتي روسيه ربطي به ارتش نداره . كراو ماگا ( درستش اينه ) اينم برا اسرائيله ميگن براي مبارزه با چند تا حريف همزمان خوبه ولي من اطلاعاتي درباره ش ندارم .

از چیزی که بدم میاد حرکات نمایشی کونگ فو و کل مشتقات شائولین منهای وینگ چون هستم
کاراته هم جالب نیست
اون طور که من شنیدم بهترین اساتید جیت کان دو در آلمان هستند
آره کراو ماگا منظورم بودم فیلم های آموزشی اینو دارم
در مورد سامبو درسته کشتی هستش ولی میشه در مورد سیستما بیشتر توضیح بدی

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
از چیزی که بدم میاد حرکات نمایشی کونگ فو و کل مشتقات شائولین منهای وینگ چون هستم
کاراته هم جالب نیست
اون طور که من شنیدم بهترین اساتید جیت کان دو در آلمان هستند
آره کراو ماگا منظورم بودم فیلم های آموزشی اینو دارم
در مورد سامبو درسته کشتی هستش ولی میشه در مورد سیستما بیشتر توضیح بدی

سيستما روش دفاع شخصي مبتني بر فضاهاي تنگ و بسته است . كه خيلي روي شرايط خاص كار ميكنه مثلا مبارزه تو ماشين . چيزايي كه تو ورزش هاي باستاني وجود نداشته .

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
حالا به اون ميلاد بگين بياد قهر نكنين . ليا تو هم بيا . اون بقيه هم اگه ناراحت شدن بيان آشتي . دوست باشيم :D

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
استاد خیلیا میگن بروسلی مسابقات رینگی انجام نداد و نمیشه بروسلی رو قهرمان مسابقات قانونی نامید
بخاطر این میگن چون در جیت کان دو رگه هایی از سیلات هم وجود داره

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
استاد خیلیا میگن بروسلی مسابقات رینگی انجام نداد و نمیشه بروسلی رو قهرمان مسابقات قانونی نامید
بخاطر این میگن چون در جیت کان دو رگه هایی از سیلات هم وجود داره

استاد خودتي :D منظورت از سيلات ، پنچاك سيلاته ؟

در اين كليپ كه مربوط به تورنمنت قهرماني كاراته سال 1967 هست بروسلي براي نمايش جيت كان دو در مقابل ويك مور قهرمان چندين دوباره كاراته جهان قرار مي گيره . بروسلي به مور ميگه كه مي خواد مشت بزنه توي صورتش و اون بايد بلاك كنه مشت بروس لي رو . بعد دور ميشه و به فاصله مناسب كه مي رسه ضربه رو ميزنه و قبل از اينكه به صورت مور بخوره كنترلش ميكنه . بروس لي هشت مشت كنترل شده به صورت مور ميزنه كه مور حتي يه دونه رو هم نمي تونه بلاك كنه . اين هم لينك ويدئو براي تماشا :

Bruce Lee vs Vic Moore (Karate World Champion) - YouTube

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
آقاي ميگ ميگ ، آقاي ميلاد ، آقاي ليا ، آقاي three heart ، و آقاي

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بچه ها اگه كسي از دست من ناراحت شد من معذرت خواهي مي كنم . ببخشيد . اون آقايي كه مي نوشت يا علي زير پست هاش . آقاي ميگ ميگ ، آقاي ميلاد ، آقاي ليا ، آقاي three heart ، و آقاي s.alireza . ببخشيد . من عذر خواهي مي كنم از شما عزيزان .

سلام دوست عزیز

خوشحالم که دوستانی که در این تاپیبک هستن همه به نوعی دانشمند و دارای احترامن . عذرخواهی نیازی نیست ء شما هم یکی از اعضای محترم این تاپیک هستی. (البته تا زمانی که ما همه به هم احترام بگذاریم)

من در جایگاه خود از دوستان میخواهم برگردن. آقای یا علی موال ؛جناب لیا، خانم سارا ،جناب علی رضا ،جناب tree heart و....... این بار من از شما خواهش میکنم برگردید. اگر هم برنگردید من هم دیگر نمی مانم

هنر های رزمی شامل احترام، اخلاق، اصالت دانش است

ممنون از حسن توجه دوستان

sanday1.jpg

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
من یه سوال دارم :
باز کردن 180 برای چه کاریه ؟ هدفش چیه دقیقأ ؟

بالا