اين پست رو براي روشن كردن موضوع مي زنم . تمام رشته هاي رزمي داراي نقص هستند . به عنوان مثال آيكيدو جزو رشته هاي كلوز كامبت يا مبارزه از فاصله ي نزديكه . اگر كسي با شما فاصله داشته باشه نمي تونيد فنون آيكيدو رو روش اجرا كنيد . و همين طور سبك هاي مبارزه در خاك فقط به درد مبارزه با يك نفر مي خورند . مثل جودو ، جيوجيتسو ، جيو جيتسوي برزيلي . تكواندو از قسمت دست ها دچار ضعف . كاراته كا ها اگر ضربه به صورتشون بخوره ثانيه اول ناك اوت ميشن چون كار نكردن روي اون قسمت و الي آخر . شما آقاي عزيزي كه تعصب بيجا داري روي رشته ورزشيت هر كسي هستي اين رو بدون كه اين تعصبت باعث ميشه هميشه درجا بزني و خيلي چيزها رو ياد نگيري . وقتي من ميگم دو يا سه رشته موآي تاي / جيوجيتسوي برزيلي و سيستما رو كار كن به خاطره اينه كه حتي همين ها هم در بعضي جاها دچار ضعف هستن و فقط در صورتي مهارت هات كامل ميشه همه رو با هم كار كرده باشي . روي سخن من با اونهايي نبود كه براي سرگرمي و وقت تلف كني ميرن باشگاه آقاي عزيز اگر براي هر چيزي غير از مبارزه ميري باشگاه داري اشتباه مي كني بهت اشتباه ياد دادن از بچگي مثل همون تعصب بيجايي كه با شستشوي مغزي داخل باشگاه ها وارد ذهن شما مي كنند . من هيچ وقت حرفي از دعوا كردن نزدم . من فقط گفتم اگر ميخوايد در ورزش هاي رزمي بهترين باشيد شيوه اش اينه تركيب اين چند رشته اي كه نام بردم . حالا يك آقايي كه اومد بدون بحث علمي كردن شروع كرد به متلك انداختن اونم با چه شيوه اي كه در ايران فقط يك نفر سيستما كار ميكنه . آخه شما نگاه كن به اين حرف . من هيچ استادي نداشتم . الان براي همه ي رشته ها ي رزمي بهترين استادان جهان ساعت ها فيلم آموزشي دادند چيزهايي كه تو هيچ باشگاهي توي ايران به شما ياد نمي دن . حالا اين آقا اومده ميگه يك نفر تو ايران كار ميكنه اونم توي اين فروم . بعد يك نفر ديگه هم دوست همون شخص هست و به من متلك انداخته مياد ميپرسه كتاب خوب براي فلان رشته چيه و بلافاصله در پست بعديش به من توهين ميكنه انتظار داره جواب سوالش رو هم بدم سوالي كه فكر كرده مي تونه باهاش مچ گيري نكنه . در واقع نه براي افزايش اطلاعاتش كه براي مچگيري سوال رو پرسيده .
نتيجه گيري كلي : همه ي ورزش هاي رزمي ناقص هستند و در جايي دچار ضعف هستند مثل مثال هايي كه در بالا زدم . تنها راه از بين بردن اين ضعف ها MMA يا ورزش هاي رزمي تركيبيه . تركيب اين رشته ها با هم . يك آقايي هم روي كلمه ي هيولا فوكوس كرده بود كه من نوشتم و گفته بود تو مي خواي بچه ها رو هيولا كني . شما اگه يه ذره حس طنز داشتي مي فهميدي كه اون متن با حس طنز نوشته شده وقتي ميگم غول مرحله اخر شما تبديل به بازي سگا نميشي عزيز من ! حالا من هم مثل همون دوستتون اينجا رو ترك مي كنم هر چقدر دوست داريد كساني كه وارد اين تاپيك ميشن رو مسخره كنيد و فحاشي كنيد بهشون ولي اين راهش نيست اينجوري بزرگ نمي شيد عزيزان من . بعدا به اين حرف من مي رسيد . شب همگي خوش .
من به شما توهین نکردم اگر کردم یک نمونه بگو
در مورد پستتم که معلومه شما اصلا ورزش ایکیدو و کاراته و... رو تمرین نکردی و فقط از روی فیلم و کتاب دیدی
از روی فیلم و کتاب به هیچ جا نمیرسی عزیز
فیلم و کتاب فقط به درد اشنایی می خوره نه منبعی که از روش یاد بگیری
سوالهای من رو هم که جواب ندادی
نتیجه گیری کلی من از شما اینه که شما یک تازه وارد به دنیای ورزشهای رزمی هستی معمولا افراد تازه وارد اینجوری حرف میزنن و فکر می کنن خیلی می دونن
دانشتون رو هم که دیدیم

امیدوارم موفق باشی در راهی که میری