• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
درسته تاپیک باید آزادی بیان داشته باشه ولی تا وقتی که به کسی یا باورهاش توهین نشه.شما با همه بحث راه انداختین و حیفه این تاپیک اینجوری خراب بشه. منم خودم قبلا با هدف مبارزه و دفاع از خود وارد ورزش رزمی شدم اما بعد از یه مدت فهمیدم ورزش رزمی فقط به مبارزه ختم نمیشه و یه چیزی بیشتر از این حرفاست.

اگر منظورت از توهين ، نقد عقايد ديگرانه كه بايد بهت بگم سخت در اشتباهي . اگر تو به خودت بمب بستي و رفتي جايي رو به خاطر عقيدت منفجر كردي انتظار نداشته باش همه ساكت بشينن و به خاطر ورزش هايي مثل كاراته به شدت عقب افتاده هستند و فقط وقت بچه ها رو تلف مي كنند . حضور در اين باشگاه ها فقط باعث هدر رفتن زمان و انرژي و پول مملكت ميشه و به همه ي افراد از جنبه هاي مختلف آسيب مي رسونه . نقد عقايد ديگران اگر همراه با دليل باشه نه تنها مشكلي نداره بلكه صد در صد عمل درستيه . شما هم دوست عزيز سعي كن ذهنت رو باز كني اينقدر آسيب پذير نباشه انديشه ات .

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
megalomaniac

دوست عزیز شما میخوای نظرتو بگی بگو، کسی هم نمیگه شما حق نظر دادن نداری ولی قرار نیس به اصالت مکاتب و هنرهای رزمی که دوستان دیگه کار میکنن و یا بهش علاقه دارن توهین کنی. روی چه حساب میگی از رده خارج هستن؟ فقط به بهانه "هیولا شدن در دنیای ورزش های رزمی"؟ شما هر چقدر هم مطالعه کرده باشی نمیتونی در مورد همه رشته ها نظر بدی. مطالعه کجا و داشتن دانش و رزمی کار بودن کجا. بعضی از مکاتبی که شما از رده خارج میدونی اگه تمام عمرتم پاش بذاری هنوز مطالبی برای آموختن داره. با چند تا کتاب که نمیشه این همه مکتب و هنر رزمی رو نادیده گرفت. اینجا هیشکی برای مباره خیابونی ارزشی قائل نیست. شما میگی این رشته های رزمی باستانی (!) از رده خارج هستن و نمایشی چون تکنیکهاش به روز نشده. اولاً که این مکاتب در جنگها مورد استفاده بوده و شیوه ای برای از بین بردن حریف. اونوقت من نمیدونم جنگ واقعی موقعیتی جدی تره یا مبارزه خیابونی! در ثانی من پیشنهاد میکنم شما به جای اینکه دنبال یه رشته باشی که تکنیکهاش برای مبارزه خیابونی به روز شده کمی نظرات و افکارتون رو به روز کنید. توی دنیای امروز، مبارزه خیابونی یعنی شکست! چه بزنی چه بخوری در هر دو حالت ضرر کردی. اگه بزنی که با قانون طرفی و اگه بخوری هم که به بدنت آسیب رسیده. اینجا اکثریت دنبال افکاری بسیار با ارزش تر هستند.

چون دیدم زیاد بی احترامی کردی توی تاپیک لازم دیدم که این پست رو بدم. اینجا توی تاپیک هنرهای رزمی جایی برای بی احترامی نیس. اگه رزمی کار هستی باید به رزمی کاران دیگه احترام بذاری حتی. امیدوارم که دیگه ادامه دار نباشه این مسئله.

اگه ایشون میخوان به همین منوال پست بدن از دوستان خواهش میکنم روال عادی تاپیک رو بدون توجه به پستهای ایشون ادامه بدن و فقط ریپورت کنن. این تاپیک از این اتفاقات زیاد داشته و بهترین راه هم نادیده گرفتن اینجور پستهاست.

از آقا میلاد عزیز هم خواهش میکنم همچنان به تاپیک سر بزنن. @};-

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
اگر منظورت از توهين ، نقد عقايد ديگرانه كه بايد بهت بگم سخت در اشتباهي . اگر تو به خودت بمب بستي و رفتي جايي رو به خاطر عقيدت منفجر كردي انتظار نداشته باش همه ساكت بشينن و به خاطر چيزي كه تو اسمش رو گذاشتي آزادي بيان چيزي بهت نگن . ورزش هايي مثل كاراته به شدت عقب افتاده هستند و فقط وقت بچه ها رو تلف مي كنند . حضور در اين باشگاه ها فقط باعث هدر رفتن زمان و انرژي و پول مملكت ميشه و به همه ي افراد از جنبه هاي مختلف آسيب مي رسونه . نقد عقايد ديگران اگر همراه با دليل باشه نه تنها مشكلي نداره بلكه صد در صد عمل درستيه . شما هم دوست عزيز سعي كن ذهنت رو باز كني اينقدر آسيب پذير نباشه انديشه ات .

اقا چی شد من چند تا سوال پرسیدم چرا جواب نمیدی؟

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
megalomaniac
اولاً که این مکاتب در جنگها مورد استفاده بوده و شیوه ای برای از بین بردن حریف. اونوقت من نمیدونم جنگ واقعی موقعیتی جدی تره یا مبارزه خیابونی! در ثانی من پیشنهاد میکنم شما به جای اینکه دنبال یه رشته باشی که تکنیکهاش برای مبارزه خیابونی به روز شده کمی نظرات و افکارتون رو به روز کنید.

عكس هاي كتاب هاي تاريخ دبيرستان رو هم اگه نگاه كني مي فهمي كه جنگ در قديم با شمشير و نيزه بوده نه با M4 و كلاش و كلت ! مرسي آقا خيلي وقت بود اينقدر بلند بلند نخنديده بودم:lol:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
اقا چی شد من چند تا سوال پرسیدم چرا جواب نمیدی؟

شوخي مي كني ؟ نكنه فكر كردي با اين فضايي كه اينجا داره من اونقدر احمقم كه اطلاعاتم رو در اختيار كسي قرار بدم ؟ :blink:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
اگر منظورت از توهين ، نقد عقايد ديگرانه كه بايد بهت بگم سخت در اشتباهي . اگر تو به خودت بمب بستي و رفتي جايي رو به خاطر عقيدت منفجر كردي انتظار نداشته باش همه ساكت بشينن و به خاطر چيزي كه تو اسمش رو گذاشتي آزادي بيان چيزي بهت نگن . ورزش هايي مثل كاراته به شدت عقب افتاده هستند و فقط وقت بچه ها رو تلف مي كنند . حضور در اين باشگاه ها فقط باعث هدر رفتن زمان و انرژي و پول مملكت ميشه و به همه ي افراد از جنبه هاي مختلف آسيب مي رسونه . نقد عقايد ديگران اگر همراه با دليل باشه نه تنها مشكلي نداره بلكه صد در صد عمل درستيه . شما هم دوست عزيز سعي كن ذهنت رو باز كني اينقدر آسيب پذير نباشه انديشه ات .

ظاهرا شما به یه شکل دیگه به قضایا نگاه میکنی که نکته جالبش اینجاست که به مخاطبت میگی با ذهن بسته حرف میزنه !!!!!!! منم فکر نمیکنم شما تا حالا بیشتر از 1 ماه رشته ورزشی رو دنبال کرده باشی چون تمام صحبت هات تو 2 تا فیلم شائولین دوبله شده از شبکه 1 خلاصه میشه
در مورد کاراته هم ادامه ندین بهتر چون حرفات یکم جنبه طنز داشت و دلیلی نمیبینم بخوام نقدش کنم...!!!
امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی چون به قول خودت عقایدت رو نقد کردم.موفق باشی

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
اين پست رو براي روشن كردن موضوع مي زنم . تمام رشته هاي رزمي داراي نقص هستند . به عنوان مثال آيكيدو جزو رشته هاي كلوز كامبت يا مبارزه از فاصله ي نزديكه . اگر كسي با شما فاصله داشته باشه نمي تونيد فنون آيكيدو رو روش اجرا كنيد . و همين طور سبك هاي مبارزه در خاك فقط به درد مبارزه با يك نفر مي خورند . مثل جودو ، جيوجيتسو ، جيو جيتسوي برزيلي . تكواندو از قسمت دست ها دچار ضعف . كاراته كا ها اگر ضربه به صورتشون بخوره ثانيه اول ناك اوت ميشن چون كار نكردن روي اون قسمت و الي آخر . شما آقاي عزيزي كه تعصب بيجا داري روي رشته ورزشيت هر كسي هستي اين رو بدون كه اين تعصبت باعث ميشه هميشه درجا بزني و خيلي چيزها رو ياد نگيري . وقتي من ميگم دو يا سه رشته موآي تاي / جيوجيتسوي برزيلي و سيستما رو كار كن به خاطره اينه كه حتي همين ها هم در بعضي جاها دچار ضعف هستن و فقط در صورتي مهارت هات كامل ميشه همه رو با هم كار كرده باشي . روي سخن من با اونهايي نبود كه براي سرگرمي و وقت تلف كني ميرن باشگاه آقاي عزيز اگر براي هر چيزي غير از مبارزه ميري باشگاه داري اشتباه مي كني بهت اشتباه ياد دادن از بچگي مثل همون تعصب بيجايي كه با شستشوي مغزي داخل باشگاه ها وارد ذهن شما مي كنند . من هيچ وقت حرفي از دعوا كردن نزدم . من فقط گفتم اگر ميخوايد در ورزش هاي رزمي بهترين باشيد شيوه اش اينه تركيب اين چند رشته اي كه نام بردم . حالا يك آقايي كه اومد بدون بحث علمي كردن شروع كرد به متلك انداختن اونم با چه شيوه اي كه در ايران فقط يك نفر سيستما كار ميكنه . آخه شما نگاه كن به اين حرف . من هيچ استادي نداشتم . الان براي همه ي رشته ها ي رزمي بهترين استادان جهان ساعت ها فيلم آموزشي دادند چيزهايي كه تو هيچ باشگاهي توي ايران به شما ياد نمي دن . حالا اين آقا اومده ميگه يك نفر تو ايران كار ميكنه اونم توي اين فروم . بعد يك نفر ديگه هم دوست همون شخص هست و به من متلك انداخته مياد ميپرسه كتاب خوب براي فلان رشته چيه و بلافاصله در پست بعديش به من توهين ميكنه انتظار داره جواب سوالش رو هم بدم سوالي كه فكر كرده مي تونه باهاش مچ گيري نكنه . در واقع نه براي افزايش اطلاعاتش كه براي مچگيري سوال رو پرسيده .

نتيجه گيري كلي : همه ي ورزش هاي رزمي ناقص هستند و در جايي دچار ضعف هستند مثل مثال هايي كه در بالا زدم . تنها راه از بين بردن اين ضعف ها MMA يا ورزش هاي رزمي تركيبيه . تركيب اين رشته ها با هم . يك آقايي هم روي كلمه ي هيولا فوكوس كرده بود كه من نوشتم و گفته بود تو مي خواي بچه ها رو هيولا كني . شما اگه يه ذره حس طنز داشتي مي فهميدي كه اون متن با حس طنز نوشته شده وقتي ميگم غول مرحله اخر شما تبديل به بازي سگا نميشي عزيز من ! حالا من هم مثل همون دوستتون اينجا رو ترك مي كنم هر چقدر دوست داريد كساني كه وارد اين تاپيك ميشن رو مسخره كنيد و فحاشي كنيد بهشون ولي اين راهش نيست اينجوري بزرگ نمي شيد عزيزان من . بعدا به اين حرف من مي رسيد . شب همگي خوش .

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
هیچ سبک رزمی کامل نیست،اگر کامل بود "علی الاطلاق" میشد و همه هم همونو کار میکردن.
ولی بحث اینه که این دلیل نمیشه که صراحتا بگیم که کاراته یا آیکیدو بدرد نمیخوره.
بیشترین تعداد رزمی کاران دنیا را کاراته کاران تشکیل میدن و بیشترین رشته های پر تعداد و رونق دنیا هم ژاپنی هستند، و این واقعیتیه که نشون میده وقت بچه ها! و پول مملکت!! تلف نمیشه.
بر اساس دید شخصی خودم و تجربه ورزشی که داشتم (البته تمرین کردم نه اینکه تحقیق کنم و کتاب خونده باشم) سه دسته سبک پر رنگ هستند:
سبک های زد و خوردی که با دست و پا مبارزه میکنن مثل کاراته دو
سبک های گلاویزی مثل جودو
سبک های دفاع شخصی مثل آیکیدو
اگر فردی بتونه با کیفیت بالا این سه نوع رو یاد بگیره تقریبا به تمام جوانب میتونه تسلط داشته باشه ولی نه برای درگیری خیابونی چون اهداف به مراتب تجربه و فعالیت، متعالی تر و با ارزش تر میشن.
فلسفه مکاتب جنگی نیز چیزی ماورای رویای قهرمانی و رشته های میکس شده ی هزار پدری مثل MMA هستند که درک آن نیز از عهده بعضی از افراد به دلایل روشن،خارج است.

zlatan

Registered User
لایک‌ها
21
اين پست رو براي روشن كردن موضوع مي زنم . تمام رشته هاي رزمي داراي نقص هستند . به عنوان مثال آيكيدو جزو رشته هاي كلوز كامبت يا مبارزه از فاصله ي نزديكه . اگر كسي با شما فاصله داشته باشه نمي تونيد فنون آيكيدو رو روش اجرا كنيد . و همين طور سبك هاي مبارزه در خاك فقط به درد مبارزه با يك نفر مي خورند . مثل جودو ، جيوجيتسو ، جيو جيتسوي برزيلي . تكواندو از قسمت دست ها دچار ضعف . كاراته كا ها اگر ضربه به صورتشون بخوره ثانيه اول ناك اوت ميشن چون كار نكردن روي اون قسمت و الي آخر . شما آقاي عزيزي كه تعصب بيجا داري روي رشته ورزشيت هر كسي هستي اين رو بدون كه اين تعصبت باعث ميشه هميشه درجا بزني و خيلي چيزها رو ياد نگيري . وقتي من ميگم دو يا سه رشته موآي تاي / جيوجيتسوي برزيلي و سيستما رو كار كن به خاطره اينه كه حتي همين ها هم در بعضي جاها دچار ضعف هستن و فقط در صورتي مهارت هات كامل ميشه همه رو با هم كار كرده باشي . روي سخن من با اونهايي نبود كه براي سرگرمي و وقت تلف كني ميرن باشگاه آقاي عزيز اگر براي هر چيزي غير از مبارزه ميري باشگاه داري اشتباه مي كني بهت اشتباه ياد دادن از بچگي مثل همون تعصب بيجايي كه با شستشوي مغزي داخل باشگاه ها وارد ذهن شما مي كنند . من هيچ وقت حرفي از دعوا كردن نزدم . من فقط گفتم اگر ميخوايد در ورزش هاي رزمي بهترين باشيد شيوه اش اينه تركيب اين چند رشته اي كه نام بردم . حالا يك آقايي كه اومد بدون بحث علمي كردن شروع كرد به متلك انداختن اونم با چه شيوه اي كه در ايران فقط يك نفر سيستما كار ميكنه . آخه شما نگاه كن به اين حرف . من هيچ استادي نداشتم . الان براي همه ي رشته ها ي رزمي بهترين استادان جهان ساعت ها فيلم آموزشي دادند چيزهايي كه تو هيچ باشگاهي توي ايران به شما ياد نمي دن . حالا اين آقا اومده ميگه يك نفر تو ايران كار ميكنه اونم توي اين فروم . بعد يك نفر ديگه هم دوست همون شخص هست و به من متلك انداخته مياد ميپرسه كتاب خوب براي فلان رشته چيه و بلافاصله در پست بعديش به من توهين ميكنه انتظار داره جواب سوالش رو هم بدم سوالي كه فكر كرده مي تونه باهاش مچ گيري نكنه . در واقع نه براي افزايش اطلاعاتش كه براي مچگيري سوال رو پرسيده .

نتيجه گيري كلي : همه ي ورزش هاي رزمي ناقص هستند و در جايي دچار ضعف هستند مثل مثال هايي كه در بالا زدم . تنها راه از بين بردن اين ضعف ها MMA يا ورزش هاي رزمي تركيبيه . تركيب اين رشته ها با هم . يك آقايي هم روي كلمه ي هيولا فوكوس كرده بود كه من نوشتم و گفته بود تو مي خواي بچه ها رو هيولا كني . شما اگه يه ذره حس طنز داشتي مي فهميدي كه اون متن با حس طنز نوشته شده وقتي ميگم غول مرحله اخر شما تبديل به بازي سگا نميشي عزيز من ! حالا من هم مثل همون دوستتون اينجا رو ترك مي كنم هر چقدر دوست داريد كساني كه وارد اين تاپيك ميشن رو مسخره كنيد و فحاشي كنيد بهشون ولي اين راهش نيست اينجوري بزرگ نمي شيد عزيزان من . بعدا به اين حرف من مي رسيد . شب همگي خوش .

گرچه پستهای قبل شما رو نخوندم ولی با این حرفتون که تموم رشته های رزمی دنیا نقص دارند کاملاً موافقم همین کیوکوشین کار اگه با یک تکواندوکار مبارزه کنه بنظر من با همون ضربه اول پای تکواندوکار ناک اوت میشه چون ضربات پای یک کارته کا بسیار ضعیفه فک نکنید دارم از تکواندو تعریف میکنم اصلاً تکواندو کارها هم توی مشت زدن بسیار نقص دارند با اینکه خودم کیوکوشین کار میکردم ولی حرف شما رو قبول دارم اما اینکه شما میفرمائید باید ورزش رزمی ترکیبی کار کنیم میتونم بپرسم چطوری میشه اینکارو انجام داد؟

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
گرچه پستهای قبل شما رو نخوندم ولی با این حرفتون که تموم رشته های رزمی دنیا نقص دارند کاملاً موافقم همین کیوکوشین کار اگه با یک تکواندوکار مبارزه کنه بنظر من با همون ضربه اول پای تکواندوکار ناک اوت میشه چون ضربات پای یک کارته کا بسیار ضعیفه فک نکنید دارم از تکواندو تعریف میکنم اصلاً تکواندو کارها هم توی مشت زدن بسیار نقص دارند با اینکه خودم کیوکوشین کار میکردم ولی حرف شما رو قبول دارم اما اینکه شما میفرمائید باید ورزش رزمی ترکیبی کار کنیم میتونم بپرسم چطوری میشه اینکارو انجام داد؟

دوست من ممنون . ورزش هاي رزمي تركيبي يا MMA يعني كار كردن هم زمان چند رشته رزمي كه تمام مبارزات در خاك grappling ، مبارزات فول كانتكت يا تماس كامل كه شامل تمام ضربات پا و دست ميشه و مبارزات از نزديك close combat و دفاع شخصي در مقابل اسلحه هاي سرد و گرم در شرايط خاص مثل مبارزه در ماشين و مبارزه در آب رو پوشش بدن . من براي مبارزه در وضعيت خاك جيوجيتسوي برزيلي رو پيشنهاد مي كنم كه فرم بسيار پيشرفته ي جودو هست . براي مبارزات فول كانتكت موآي تاي يا همون بوكس تايلندي رو پيشنهاد مي كنم . براي كلوز كامبت و مبارزه در شرايط خاص هم سيستما كه مخصوص نيروهاي اليت ارتش روسيه است رو پيشنهاد مي كنم . اين سه رشته رو كار كنيد در همه ي شرايط مي تونيد مبارزه كنيد و افرادي كه فقط يك سبك رو كار كردن نمي تونن با شما مبارزه كنند .

مشكل عمده ي رزمي كارها در ايران core conditioning يا آماده سازي بدن براي مبارزه است . نرمش كردن و مشت زدن به ميت و كيسه بوكس كافي نيست . بايد يك از يك روش بدنسازي پيشرفته و سنگين براي ورزش هاي رزمي استفاده كنيد كه اگه علاقمند بوديد اين روش رو به همراه روش باز كردن 180 درجه پا فقط در سه ماه در هر سني در پست بعدي براتون مي نويسم موفق باشيد .

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
هیچ سبک رزمی کامل نیست،اگر کامل بود "علی الاطلاق" میشد و همه هم همونو کار میکردن.
ولی بحث اینه که این دلیل نمیشه که صراحتا بگیم که کاراته یا آیکیدو بدرد نمیخوره.
بیشترین تعداد رزمی کاران دنیا را کاراته کاران تشکیل میدن و بیشترین رشته های پر تعداد و رونق دنیا هم ژاپنی هستند، و این واقعیتیه که نشون میده وقت بچه ها! و پول مملکت!! تلف نمیشه.
بر اساس دید شخصی خودم و تجربه ورزشی که داشتم (البته تمرین کردم نه اینکه تحقیق کنم و کتاب خونده باشم) سه دسته سبک پر رنگ هستند:
سبک های زد و خوردی که با دست و پا مبارزه میکنن مثل کاراته دو
سبک های گلاویزی مثل جودو
سبک های دفاع شخصی مثل آیکیدو
اگر فردی بتونه با کیفیت بالا این سه نوع رو یاد بگیره تقریبا به تمام جوانب میتونه تسلط داشته باشه ولی نه برای درگیری خیابونی چون اهداف به مراتب تجربه و فعالیت، متعالی تر و با ارزش تر میشن.
فلسفه مکاتب جنگی نیز چیزی ماورای رویای قهرمانی و رشته های میکس شده ی هزار پدری مثل MMA هستند که درک آن نیز از عهده بعضی از افراد به دلایل روشن،خارج است.

اگر صد ميليون نفر كاري رو اشتباه انجام بدن دليل نميشه چون افراد زيادي اون كارو مي كنند اون كار درست باشه . دوست عزيز بيشتر از پنجاه درصد كساني كه كاراته كار مي كنند اين رشته رو بعد از چند سال ترك مي كنند و وارد رشته هاي ديگه اي ميشن به همون دلايلي كه در بالا گفتم . در ضمن MMA رشته نيست كه پدر داشته باشه . MMA تركيبي از چند رشته است . در مورد عدم درك فلسفه مكاتب جنگي هم كه تهمت عدم دركش رو به من ميزني . دوست عزيز چيزي به اسم مكتب جنگي وجود نداره تمام هنرهاي رزمي انفرادي هستند . اون بنده خداي ديگه هم اين تركيب رو استفاده مي كرد . فلسفه مكاتب جنگي . چند تا از اين مكاتب جنگي ! رو نام ببر ببينم منظور شما چيه از اين مكاتب جنگي ؟ نكنه منظورت نينجوتسو ئه ؟ كي اين اصطلاحات رو درست ميكنه به خورد شما ميده ؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49

من به شما توهین نکردم اگر کردم یک نمونه بگو
در مورد پستتم که معلومه شما اصلا ورزش ایکیدو و کاراته و... رو تمرین نکردی و فقط از روی فیلم و کتاب دیدی
از روی فیلم و کتاب به هیچ جا نمیرسی عزیز
فیلم و کتاب فقط به درد اشنایی می خوره نه منبعی که از روش یاد بگیری
سوالهای من رو هم که جواب ندادی
نتیجه گیری کلی من از شما اینه که شما یک تازه وارد به دنیای ورزشهای رزمی هستی معمولا افراد تازه وارد اینجوری حرف میزنن و فکر می کنن خیلی می دونن
دانشتون رو هم که دیدیم:D
امیدوارم موفق باشی در راهی که میری

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
اگر صد ميليون نفر كاري رو اشتباه انجام بدن دليل نميشه چون افراد زيادي اون كارو مي كنند اون كار درست باشه . دوست عزيز بيشتر از پنجاه درصد كساني كه كاراته كار مي كنند اين رشته رو بعد از چند سال ترك مي كنند و وارد رشته هاي ديگه اي ميشن به همون دلايلي كه در بالا گفتم . در ضمن MMA رشته نيست كه پدر داشته باشه . MMA تركيبي از چند رشته است . در مورد عدم درك فلسفه مكاتب جنگي هم كه تهمت عدم دركش رو به من ميزني . دوست عزيز چيزي به اسم مكتب جنگي وجود نداره تمام هنرهاي رزمي انفرادي هستند . اون بنده خداي ديگه هم اين تركيب رو استفاده مي كرد . فلسفه مكاتب جنگي . چند تا از اين مكاتب جنگي ! رو نام ببر ببينم منظور شما چيه از اين مكاتب جنگي ؟ نكنه منظورت نينجوتسو ئه ؟ كي اين اصطلاحات رو درست ميكنه به خورد شما ميده ؟

50 % ؟؟؟؟
اشتباه میکنید بیش از 70 درصد بعد از مدتی کوتاه کاراته رو ترک میکنن و در آیکیدو هم 30 درصد؛اما نه به خاطر اینکه بدرد نمیخوره بلکه برای این که سخته و هر کسی از نظر بدنی توانایی ماندگاری نداره.
همزمان و در حال حاضر هر دو سبک رو کار میکنم و قضاوت شما رو کاملا رد میکنم.
در مورد مکاتب جنگی تحقیق کن،اگر هم میخوای مچ گیری کنی،من هیچ ادعایی ندارم شما از الان برنده هستی.
نین جوتسو را مخصوصا سبک و سیاقی که در ایران تدریس میشه رو به هیچ عنوان قبول ندارم ولی برای من، هم بوجینکان و هم هنرجویانش قابل احترام هستند و حتی دوستانی هم در بینشون دارم.
فلسفه و اصالت کاراته دو و آیکیدو به صورت مستتر باعث جذب هنرجویان میشه وگرنه از دور چیزی جز چند حرکت ساده نیست،دقیقا برخلاف MMA و ....... که اصالت و بن درستی ندارند.

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
در مورد پستتم که معلومه شما اصلا ورزش ایکیدو و کاراته و... رو تمرین نکردی و فقط از روی فیلم و کتاب دیدی
نتیجه گیری کلی من از شما اینه که شما یک تازه وارد به دنیای ورزشهای رزمی هستی

آقا جون تو راست ميگي آيكيدو رشته كلوز كامبت نيست . منم تازه واردم شما هم خدايي . برو بذار فيلممون رو نگاه كنيم :lol:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
آقا جون تو راست ميگي آيكيدو رشته كلوز كامبت نيست . منم تازه واردم شما هم خدايي . برو بذار فيلممون رو نگاه كنيم :lol:

منظورت از فیلم اینه که چند روزه بچه های اینجا رو فیلم کردی:lol:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
اقا این تاپیک دیگه مثل قدیم نیست
من دیگه کم کم دارم از این تاپیک میرم
این اقای megalomaniac هم فهمید که هنوز خیلی راه داره تا رزمی کار بشه
ممنون از همه بروبچ

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها