natars
کاربر تازه وارد
تا جاییکه سواد بنده حقیر اجازه میده وینگ چون بوکس چینی هستش که ضربات پا بیشتر از بالای زانوی حریف نداره
استاد خودتيمنظورت از سيلات ، پنچاك سيلاته ؟
در اين كليپ كه مربوط به تورنمنت قهرماني كاراته سال 1967 هست بروسلي براي نمايش جيت كان دو در مقابل ويك مور قهرمان چندين دوباره كاراته جهان قرار مي گيره . بروسلي به مور ميگه كه مي خواد مشت بزنه توي صورتش و اون بايد بلاك كنه مشت بروس لي رو . بعد دور ميشه و به فاصله مناسب كه مي رسه ضربه رو ميزنه و قبل از اينكه به صورت مور بخوره كنترلش ميكنه . بروس لي هشت مشت كنترل شده به صورت مور ميزنه كه مور حتي يه دونه رو هم نمي تونه بلاك كنه . اين هم لينك ويدئو براي تماشا :
Bruce Lee vs Vic Moore (Karate World Champion) - YouTube
باعث خوشحالیه که پست زدین.سلام دوست عزیز
خوشحالم که دوستانی که در این تاپیبک هستن همه به نوعی دانشمند و دارای احترامن . عذرخواهی نیازی نیست ء شما هم یکی از اعضای محترم این تاپیک هستی. (البته تا زمانی که ما همه به هم احترام بگذاریم)
من در جایگاه خود از دوستان میخواهم برگردن. آقای یا علی موال ؛جناب لیا، خانم سارا ،جناب علی رضا ،جناب tree heart و....... این بار من از شما خواهش میکنم برگردید. اگر هم برنگردید من هم دیگر نمی مانم
هنر های رزمی شامل احترام، اخلاق، اصالت دانش است
ممنون از حسن توجه دوستان
مشاهده پیوست 136328
تا جاییکه توی کلیپ نشون میده بروسلی کاراته کار رو با مشت نزدیک پرت میکنه رو صندلی اینم از هنر وینگ چون هستش
باقی کلیپ کیفیتش مشخص نبود بروسلی چکار میکنه
من یه سوال دارم :
باز کردن 180 برای چه کاریه ؟ هدفش چیه دقیقأ ؟
باعث خوشحالیه که پست زدین.
اگر امکانش هست در مورد عکسی که گذاشتید. لطفا توضیح بدید که معنیش چیه؟
باز كردن 180 درجه پا براي كمك كردن به زدن ضربات High Kick يعني ضربه پا به گردن و سر هستش . البته اگه كسي اشتباه تمرينات 180 رو انجام بده پاهاش ممكنه باز بشه 180 ولي نتونه ضربه هاي كيك درست بزنه .
سلام
میخوام هم زمان توی شیراز آیکیدو و جودو کار کنم آدرس باشگاه خوب و استاد خبو رو میخوام
واقعا آیکیدو حرف نداره اوج دفاع شخصی هستش
شیش ماهه نینجا کار می کنم اما جز اکروبات کاریانجام ندادیم
من به دلیلی این ورزش رو انتخاب کردم که هم رزم و هم اکروبات بود اما....
از چیزی که بدم میاد حرکات نمایشی کونگ فو و کل مشتقات شائولین منهای وینگ چون هستم
کاراته هم جالب نیست
اون طور که من شنیدم بهترین اساتید جیت کان دو در آلمان هستند
آره کراو ماگا منظورم بودم فیلم های آموزشی اینو دارم
در مورد سامبو درسته کشتی هستش ولی میشه در مورد سیستما بیشتر توضیح بدی
با درود به شما
وجود دوستانی فعال چون شما مارو به اینجا میکشه
قطعه ای از شودوکای (خوشنویسی) موماچی هست که حقیقت و علت نیجوتسو رو تفصیر میکنه. و هدف هنر ها و مکاتب جنگی. اگر بازم توضیح و معنی کاملش رو خواستی بگم.
باز كردن 180 درجه پا براي كمك كردن به زدن ضربات High Kick يعني ضربه پا به گردن و سر هستش . البته اگه كسي اشتباه تمرينات 180 رو انجام بده پاهاش ممكنه باز بشه 180 ولي نتونه ضربه هاي كيك درست بزنه .
و اگر بتونه زاویه کمتری رو پوشش بده و بزنه دیگه نیازی به 180 باز کردن نیست . برای زدن ضربه پا به صورت حریف نیاز به 180 نیست مگر اینکه صورت حریف بالای سر ما باشه .
بیشتر متقاعد میخوام بشم .
شرمنده زحمت میدم،اگر معنیش رو بگید همگی استفاده میکنیم.
دو سوال دیگه:
معنی لفظی کلمات کوته گائشی(kote gaeshi) و چوکو (choco zuki)چیه؟ در ایکیدو استفاده میشه.
فرق zuki و tsuki با هم چیه؟ معمولا به جای هم زیاد توی کلاسها گفته میشه.
کویچی توهه در حال اجرای تکنیک کوته گائشی
مشاهده پیوست 136466
بچه ها من انتخاب کردم آیکیدو
بهترین باشگاه و استاد در شیراز رو میخوام بدونم آدرس بدید
تا جاییکه میدونم بروسلی توی خیلی از دفاع شخصی های جیت کان دو از آیکیدو استفاده کرده توی فیلم مشت خشم بطور وسیع از ایکیدو استفاده کرده
و اگر بتونه زاویه کمتری رو پوشش بده و بزنه دیگه نیازی به 180 باز کردن نیست . برای زدن ضربه پا به صورت حریف نیاز به 180 نیست مگر اینکه صورت حریف بالای سر ما باشه .
بیشتر متقاعد میخوام بشم .
الان لینک دانلود رو ندارم ولی تو اینترنت هستشدر آیکیدو مبارزه بر مبنای عمل و عکس العمل نیزوی حریف بر علیه حریف شکل گرفته. (کل فلسفه دایتو ریو رو به نقش میکشه)
اگر فیلم رو بزارید ممنون میشم
در مورد معنی : داره میگه که نینجوتسو و دانشور هنرهای رزمی چیزی نیست که انسان از آن اسفاده شخصی کند ؛ بلکه برای نجات کشور یا نجات ارباب یا در زمانی که شخصی در خطر است . اگر کسی برای استفاده شخصی خود استفاده کند؛ خیلی زود نابود خواهد شد.
در مورد kote gaeshi choco zuki تنها در آیکیدو وجود نداره در کاراته و سبک های اکیناوایی هم دیده میشه و در دایتو ریو تاکید بیشتری روش بوده.
در مورد کوته گائشی : خود کلمه کوته معنای مج دست میدهد . و گائشی معنای پیجیدن میدهد . که میتونه هر هنکایی داشته باشه.
در مورذ چوکو زوکی : چوکو معنای سوراخ کردن میده یا به عبارتی چیزی که به سرعت فرو میره . و زوکی هم معنای همون مشت رو میده. که انواع مختلف همر داره مسه چوکو زوکی چودان ،جودان
سوال سومت فرق zuki و tsuki با هم چیه؟ سوال خیلی خوب و حرفه ای بود و اکثر رزمی کارا اینو نمیدونن و بدبختانه منابع انگلیسی زبان هم معنای غلطی رو ترویج میکنن.
زوکی همان مشت هست یا به عبارتی ضربه مشت در هر نقطه
اما تسوکی به معنای فرو کردن هست . حال با این تفاوت که تسوکی به معنای فرو کردن ضربه مشت به نقطه حساس بدن. تفاوتش در اینجاس![]()
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم
ممنون از حسن توجه شما