• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام

آموزش نقاط حساس

در ابتدا بگویم حق مطلبم محفوظ هست دوستانی به این تاپیک میان و دیدم مطالب تاپیک رو برمیدارن و در وبلاگ و سایتشون میزارن خواهش میکنم اگر کپی پیست میکنید نیازی نیست بنویسید از طرف کی بنویسید از طرف بچه های انجمن pt و لینک اینجا رو بزارید. مطالب این تاپیک حق بچه های این تاپیک است

جلسه اول : (کیوشو جوتسو)

دوستان امروز با یک آموزش اومدم خدمتتون .ضربه زدن و فشار آوردن به نقاط حساس که خودش نیاز به یک تخصص خواص داره که تو ژاپن بهش میگن کیوشو جوتسو و در چین میگن دیماک.

خوب حالا من کمی از اصول اولیش و...... توضیح میدم.

دوستان برای ضربه زدن به نقاط حساس باید به چندین چیز توجه و تخصص داشت. 1.ضخامت پوست آن نقطه 2.مکان عصب 3. نقطه رگ کور 4.نحوه قرارگرفتن عصب کنار استخوان 5.محل قرارگیری تاندون ها 6. رباط های نگه دارنده

اولا دوستان باید بدونید که ضربه زدن به نقاط حساس هر نقطه ای از بدن به نحو خاصی باید انجام بشه یعنی اول باید بدونی چطور باید ضربه رو وارد کنی (گاهی فشاری برابر یک نیوتون موجب مرگ میشه)

40% ضربات معمولا با نحوه خاصی از انگشتان دست وارد میشه : شیشین کن. سان شیتان کن. بوشی کن . شیتو کن. کاپاکن. کوروسوگو . توکورو و.............
باید شناخت کافی در مورد این که رگی که از روی عصب رد میشود چه نوعی داشته باشیم ( سیاه رگ . سرخ رگ)........

نکته: ضربه نباید محکم باشه ( خیلیها فکر میکنن ضربه باید محکم باشه تا اثر کنه) دقیقا بر عکسه .
ضربه باید دقیق باشه
سرعت خیلی مهمه خیلییییی
تا آموزش بعدی :)

ممنون از حسن توجه شما
puntoscuerpo.gif

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در مورد نیروی درونی (نیروی چی ) میشه یه توضیح بدین

در ژاپنی بهش میگن کی و در چینی میگن چی

این بحث مفصلی داره شما سوال کن ما ح میدیم

به قول ژاپنی ها あなたの木のエネルギーです。 انرژِی درون درختی است پر از راز و رمز و شگفتی

ممنون از توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان اگه مطلب ما برد نخور و کهنه هست بگید ادامه ندم :D . آخه تاپیک خیلی ساکت شده.

تاپیک خیلییییییییی ساکت شده کجاید دوستان؟؟؟؟؟

Last edited:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان اگه مطلب ما برد نخور و کهنه هست بگید ادامه ندم :D . آخه تاپیک خیلی ساکت شده.

تاپیک خیلییییییییی ساکت شده کجاید دوستان؟؟؟؟؟

داريم استفاده مي كنيم آقا ادامه بديد ، براي اينكه از اين حالت در بياد منم يه كليپ باورنكردني از يه سامورايي مي ذارم . تا نبينيد باور نمي كنيد ! كارايي كه تو فيلم ماتريكس با كامپيوتر شبيه سازي شده بود رو اين تو واقعيت انجام ميده با شمشير !

Modern Samurai UNBELIEVABLE SKILLS. with subtitles - YouTube

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
داريم استفاده مي كنيم آقا ادامه بديد ، براي اينكه از اين حالت در بياد منم يه كليپ باورنكردني از يه سامورايي مي ذارم . تا نبينيد باور نمي كنيد ! كارايي كه تو فيلم ماتريكس با كامپيوتر شبيه سازي شده بود رو اين تو واقعيت انجام ميده با شمشير !

Modern Samurai UNBELIEVABLE SKILLS. with subtitles - YouTube

با سلام و درود فراوان

ممنون بابت این کلیپ

من مدل های دیگه رو از این چنین کلیپ ها دیده بودم. چیزی که از تو فیلم فهمیدم یک جور حرکات نمایشی سامورایی مدرن هست. امیدوارم این فیلم ها تبلیغات مارکتینگ یک شخص خاصی نباشه چون درون این گونه فیلم ها یک حالت شخصیتی داره.

وگرنه در گذشته تاماشیگری تا به امروز به کل متفاوت بوده.

نظر شما چیست جناب megalomaniac فکر میکنم شما هم با من هم عقیده باشید؟

البته دوستان هم باید دید چه نظری دارن

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
با سلام و درود فراوان

ممنون بابت این کلیپ

من مدل های دیگه رو از این چنین کلیپ ها دیده بودم. چیزی که از تو فیلم فهمیدم یک جور حرکات نمایشی سامورایی مدرن هست. امیدوارم این فیلم ها تبلیغات مارکتینگ یک شخص خاصی نباشه چون درون این گونه فیلم ها یک حالت شخصیتی داره.

وگرنه در گذشته تاماشیگری تا به امروز به کل متفاوت بوده.

نظر شما چیست جناب megalomaniac فکر میکنم شما هم با من هم عقیده باشید؟

البته دوستان هم باید دید چه نظری دارن

راستش من فكم افتاد وقتي ديدمش اصلا برام قابل تصور نيست كه به يك نفر شليك كنند و اون با شمشير گلوله رو از وسط نصف كنه ، كارايي رو ميكنه كه تو انيمه هاي ژاپني ، شخصيت هاي كارتوني انجام ميدن ! به نظر من اين شخص قدرت ذهنش فراتر از افراد عادي هستش ، البته بازم دارم ويدئو هاي اينجوري ولي خيلي كم هستن افرادي كه چنين قدرت هايي دارن . نظر شخصي من در مورد نمايش اين حركات اينه كه چون باعث موتيويشن در افراد ميشه و اونا رو تحت تاثير قرار ميده خيلي خوبه چون بعدش افراد حتي از سر جوگير شدن هم كه شده ميرن دنبال ورزش ، اينكه اولش با چه انگيزه اي وارد ورزش ميشن مهم نيست چون بعد از مدتي راه خودشون رو پيدا مي كنن . بالاخره هر چي بيشتر ورزشكار داشته باشيم بهتره . :D

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
منم خیلی وقت پیش کلیپ های این شخص رو دیدم. اسمش Isao Machi هست و رئیس سبک Syushinryu.
تنها کاری که ازش دیدم برام جالب بود انجام تاماشیگیری بود اونم بدون اینکه حصیر رو روی پایه بذاره و فقط روی زمین بود و فکر کنم تا 8 برش متوالی انجام داد بدون اینکه حصیر از حال عمودی به زمین بیوفته. این کارش میزان سرعت، قدرت و دقت در برش رو میرسوند که برام خیلی جالب بود.

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
چند وقت پیش یکی از استادان این سبک (نینجا) یه فن انجام داد فکر کنم بهش میگفت کششی که با حریف حدود بیست سانت فاصله داشت و میتونست اون رو در به زمین بندازه (ولی اینکار حداقل 5 دقیقه طول کشید و با حرکات عجیب دست که پشت کمر اون انجام میداد همراه بود) یکو توضیح راجب این و چند مثال دیگه از این فن ها می خوام

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
چند وقت پیش یکی از استادان این سبک (نینجا) یه فن انجام داد فکر کنم بهش میگفت کششی که با حریف حدود بیست سانت فاصله داشت و میتونست اون رو در به زمین بندازه (ولی اینکار حداقل 5 دقیقه طول کشید و با حرکات عجیب دست که پشت کمر اون انجام میداد همراه بود) یکو توضیح راجب این و چند مثال دیگه از این فن ها می خوام

سلام

دوست من این حقه دیگه قدیمی شده . حالا دقیقا فهمیدم که حتی اسم اون مربی ها چی هست.

دوست من وقتی آدم زیاد رو پاهاش ثابت وای میسته چشم آدم سیاهی میره و میفته ابن هم یک علت علمی داره.

یارو رو روبروی دیوار ایستاده بوده بد کشیدش درسته؟ :lol::lol: این کار یه حقه هست که مثلا بگن ما انرژی درون داریم:lol:

چنتا از شاگردای آقای...................... این کارو کردن و بعدا هم گندش در اومد. تازه من خودم هم واسه سرگرمی و خنده تو دانشگاه سر هم کلاسیام در آوردم :lol:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
خوب منم همون اول همين رو گفتم ديگه ، گفتم كه اگه اشتباه تمرينات اسپليت رو انجام بديد مي تونيد 180 باز كنيد اما ضربه هاي كيك رو نمي تونيد درست بزنيد . هر چيزي روش و اصول فني داره كه بايد درست دنبال بشه . در مورد جمله اول شما ، هر چقدر عضلات در حركت آزادي بيشتري داشته باشند اين مسئله بيانگر انعطاف بدني بيشتر خواهد بود . و قطعا انعطاف بدني كسي كه پاش 180 درجه باز ميشه بيشتر از كسي هست كه 130 پاش باز ميشه . من سيفو قهرماني رو نميشناسم ، كلا چون خودم تمرين مي كنم كساني كه مطرح هستن رو شناخت ندارم ولي جمله هاي اينجوري به نظرم بهانه آوردن براي پيشرفت نكردنه . آخه چرا وقتي مي توني انعطاف بدني بيشتري داشته باشي اين كار رو نكني ؟ زماني هم نمي بره آخه كه اصلا بخواي براي رد كردنش جمله بگي :)

صبحت من دقیقأ اینه که وقتی ضربه ای که میزنیم بیشتر از 130 درجه ( مثال ) نیاز نداره ، باز کردن 180 درجه ای پا یعنی وقت تلف کردن .

شما خودتون تمرین میکنید چه کسی به شما اشتباهاتتون رو گوشزد میکنه ؟ خود من شخصأ هر جلسه مربیم 1000 تا ایراد ازم میگیره !

-----------

در مورد بروسلی و ضربه پای بالای کمر در وینگ چون : بروسلی چیز زیادی از وینگ چون یاد نگرفت . خود اییپ من هم ضربه بالای کمر نگفته نزنید . ولی بعد از اون که وینگ چون شاخه شاخه شد اینطوری شد که بعضی هاشون گفتن نباید بزنید . یعنی توی WT که الان داره توی کل دنیا تدریس میشه ( و همش باند بازیه ) اینطوریه که میگن نباید بزنید . ولی در وو وای تائو اینطور نیست و اگر تشخیص داده بشه که ضربه ای که با پا به بالای کمر حریف زده میشه ممکنه منجر به شکست باشه ، زده نمیشه .

بروسلی رو اونقدر بزرگ نکنید تورو خدا . وقتی ایپ من یا خیلی از اساتید الان هستن چرا صحبت از بروسلی ؟ اونم در وینگ چون ؟
چرا از امین بزتپه یا لو من کام یا .... حرف نزنیم .

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
سلام

دوست من این حقه دیگه قدیمی شده . حالا دقیقا فهمیدم که حتی اسم اون مربی ها چی هست.

دوست من وقتی آدم زیاد رو پاهاش ثابت وای میسته چشم آدم سیاهی میره و میفته ابن هم یک علت علمی داره.

یارو رو روبروی دیوار ایستاده بوده بد کشیدش درسته؟ :lol::lol: این کار یه حقه هست که مثلا بگن ما انرژی درون داریم:lol:

چنتا از شاگردای آقای...................... این کارو کردن و بعدا هم گندش در اومد. تازه من خودم هم واسه سرگرمی و خنده تو دانشگاه سر هم کلاسیام در آوردم :lol:
بنده خودم هم یه کیلیپ از هاتسومی دیدم با این تفاوت که این کار رو از دور انجام میداد و حریفش رو از بالای دیوار به روی زمین انداخت!

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
صبحت من دقیقأ اینه که وقتی ضربه ای که میزنیم بیشتر از 130 درجه ( مثال ) نیاز نداره ، باز کردن 180 درجه ای پا یعنی وقت تلف کردن .

شما خودتون تمرین میکنید چه کسی به شما اشتباهاتتون رو گوشزد میکنه ؟ خود من شخصأ هر جلسه مربیم 1000 تا ایراد ازم میگیره !

.

هيچ تمريني كه حرفه اي انجام بشه ، وقت تلف كردن نيست . من خودم آخر هر بار تمرين با دوربين ديجيتال از خودم فيلم ميگيرم در حال اجراي حركت ها و بعد تماشا مي كنم و با حركت اصلي مقايسه مي كنم . اشكالاتم رو يادداشت مي كنم و زاويه ها رو براي دفعه ي بعد .

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
هيچ تمريني كه حرفه اي انجام بشه ، وقت تلف كردن نيست . من خودم آخر هر بار تمرين با دوربين ديجيتال از خودم فيلم ميگيرم در حال اجراي حركت ها و بعد تماشا مي كنم و با حركت اصلي مقايسه مي كنم . اشكالاتم رو يادداشت مي كنم و زاويه ها رو براي دفعه ي بعد .

شما اگر با مربی تمرین کنید مطئنأ اشکالاتی از شما در میاره که فکرش رو هم نمیکردید . شاید این اشکال از اولین روز شروع تمرین شما باشه .

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
شما اگر با مربی تمرین کنید مطئنأ اشکالاتی از شما در میاره که فکرش رو هم نمیکردید . شاید این اشکال از اولین روز شروع تمرین شما باشه .

هيچ وقت در مورد كسي كه ازش چيزي نمي دوني قضاوت نكن دوست من

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
آقا میلاد این Samurai Hanbo Jutsu،آیا رشته یا سبک خاصیه؟ Shoto Tanemura رو نوشته بود در مورد آموزشش توی نت. میشناسیدش؟
در مورد کیهون هایken و Bo آیا رشته اصلی وجود داره؟ منظورم اینه که تمام رشته هایی که تمرین اینها رو دارند آیا از خودشونه؟ یا ریشه خاصی داره؟
Hojo Jutsu از مهارتهای سامورایی هاست؟ در کدام رشته ها این رو آموزش میدن؟
با تشکر از شما.

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
میلاد جان یه سوال اصلا ما چیزی به عنوان فایت یا مبارزه دو به دو در نینجا داریم یا نه؟

بالا