• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
هاهاها با توجه که نگاه میکنم بعضی جاها این آقای وحشی اصلأ ضربش به حریف نمیخوره و حریف انگار روحش رو کشیدن بیرون همینطوری میوفته زمین . خیلی لذت بخشه این مسابقات . یادم باشه اوقات تفریحم رو پر کنم .

ضربه های کند - بدون قدرت - بی هدف .. خیلی خیلی جالب بود برام . دستتون درد نکنه بابت کلیپ . عالی بود . وینگ چون کار واقعی به خودش اجازه نمیده در این مسابقات غیر انسانی شرکت کنه اصلأ ... نه فقط وینگچون بلکه هیچ کدوم از سبکهای اصیل پدر مادر دار مثل کاراته - کونگ فوهای مختلف - جودو و خیلی های دیگه .

طرف وایمیسه کتک میخوره حتی وقتی که ضربه ای نخورده . دستاش رو میذاره رو صورتش . خوب مرده حسابی اگه ازش میترسی واسه چی اومدی تو زمین . اگه نمیترسی واسه که مسابقه شروع میشه سریع دستتو میذاری جلو صورتت و میری سمت عقب .

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
هاهاها با توجه که نگاه میکنم بعضی جاها این آقای وحشی اصلأ ضربش به حریف نمیخوره و حریف انگار روحش رو کشیدن بیرون همینطوری میوفته زمین . خیلی لذت بخشه این مسابقات . یادم باشه اوقات تفریحم رو پر کنم .

ضربه های کند - بدون قدرت - بی هدف .. خیلی خیلی جالب بود برام . دستتون درد نکنه بابت کلیپ . عالی بود . وینگ چون کار واقعی به خودش اجازه نمیده در این مسابقات غیر انسانی شرکت کنه اصلأ ... نه فقط وینگچون بلکه هیچ کدوم از سبکهای اصیل پدر مادر دار مثل کاراته - کونگ فوهای مختلف - جودو و خیلی های دیگه .

طرف وایمیسه کتک میخوره حتی وقتی که ضربه ای نخورده . دستاش رو میذاره رو صورتش . خوب مرده حسابی اگه ازش میترسی واسه چی اومدی تو زمین . اگه نمیترسی واسه که مسابقه شروع میشه سریع دستتو میذاری جلو صورتت و میری سمت عقب .

چي بگم والا :lol:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
معذرت میخوام قصد توهین به سبکی رو ندارم ولی در مبارزه واقعی که در خیابون صورت میگیره نه در روی تاتامی های المپیک ، این ضربه منسوخ شدس از لحاظ سبک به روز وینگ چون .

خب از اول میگفتین مبارزات خیابونی.من فکر کردم منظورتون تو رینگ یا تاتامیه.:D باهاتون موافقم خیلی از رزمی کار ها توی مبارزات واقعیه از این ضربات استفاده نمیکنن مخصوصا توی جاهای شلوغ : دی
ولی خب بازم دیدم که استفاده کردن و حریف رو ترسوندن!

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
خب از اول میگفتین مبارزات خیابونی.من فکر کردم منظورتون تو رینگ یا تاتامیه.:D باهاتون موافقم خیلی از رزمی کار ها توی مبارزات واقعیه از این ضربات استفاده نمیکنن مخصوصا توی جاهای شلوغ : دی
ولی خب بازم دیدم که استفاده کردن و حریف رو ترسوندن!

مبارزات خیابونی با مبارزات تو تاتامی خیلی فرق داره بعضی از رزمی کارا شاید رو تاتامی خیلی هم موفق باشن ولی تو مبارزات خیابونی حرفی برا گفتن ندارن
مثل اکثر تکواندو کارا (امیدوارم اگه تکواندو کاری این جا هست از دست من ناراحت نشه )

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
نمیدونم چرا ناخودآگاه از کونگ فو بدم میاد شاید بخاطر سبک بیخود توا باشه

ولی اگر کسی کیوکوشین و تکواندو کار کرده باشه کسی نمیتونه در برابر ضربات فریبنده پاها مقاومت کنه

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

ولی اگر کسی کیوکوشین و تکواندو کار کرده باشه کسی نمیتونه در برابر ضربات فریبنده پاها مقاومت کنه

هنرهای رزمی گرفتار آشفتگی و لمپنیسم هست. کم نیستن ادمایی مثل این یارو میرزایی.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
مبارزات خیابونی با مبارزات تو تاتامی خیلی فرق داره بعضی از رزمی کارا شاید رو تاتامی خیلی هم موفق باشن ولی تو مبارزات خیابونی حرفی برا گفتن ندارن
مثل اکثر تکواندو کارا (امیدوارم اگه تکواندو کاری این جا هست از دست من ناراحت نشه )
:hmm::grrr: :دی
نه داداش راست میگی حق با یو هست ولی یکم توی اجتماع و رشته های دیگه دارن خیلی تکواندو را ضعیف جلوه میدن(از لحاظ استفاده ی خیابانی! و قدرت)
که این حرف رد میشه وقتی شما از روی هوگو ضرباتی میخوری که از بس سنگینی شکم سفتتون هم تحمل نکنه و نفست بگیره و با یه ضربه سر مدهوش بشیو تا چند روز قضای آبکی بخوری !
حساب کار دستت میاد
به حر حال به نظر من یه تکواندو کار توی مبارزه خیابانی اگه از سرعتش استفاده کنه حریفش شاید نتونه کاری از دستش بر بیاد که برای خودمم پیش آمده
به هر حال پای سنگین هم تر داره دیگه ;)

:rsc::specool::thumbsup::ph34r2:
یا علی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
برابچ این در خواستی که ازتون توی 7-8 صفحه قبل کردمو همه پشت گوش انداختین ها
لطف کنین پی شا بگیرید شاید فرجی شد
"برابچ گل و فعال این تاپیک برای حمایت از تاپیک و استارتر بیشتر گلش
و همچنین همون قضیه ی لایک به این تاپیک برید و حمایت خودتونا اعلام کنین
دفتر مدیر ورزش ...بفرمایید
یا علی
"
یا حق

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

یک جنگجوی خوب میتونه توی مبارزات ناهماهنگ خیابانی موفق باشه نه یک رزمی کار خوب . این دو مغنا و طریق کاملا با هم متفاوت هستن.

در مبارزات نامنظم خیابانی به علت بینظمی احتمال هر وقوعی و علت و معلولی وجود داره و به خاطر بی نظمی یک متخصص جنگ های نامنظم پیروزه .

ابن رو سال پیش تو همین تاپیک گفتم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آموزش هوجو جوتسو

حق مطلب محفوظ

هوجو جوتسو یک هنر اصل ژاپنی است که یک محصول منحصر به فرد از تاریخ و فرهنگ ژاپنی است.به عنوان بخشی از یک برنامه آموزشی تحت حمایت مدرسهای بزرگ بوگویی (مدارس رزمی سنتی) بوده . این سیستم به سامورایی و نظامی های مخصوص امپراطوری و گارد چیرکی و ویژه و جاسوسی (نینجا) امپراطوزی آموزش داده میشده. در مدارس قیمی نینجا این سیستم رو به نام ناواجوتسو میشناسن ( یک سیستم پیشرفته و مخفی)

هوجو جوتسو را می توان به دو دسته عمده تقسیم کرد. دستگیری (هایانوا) و نگهدارنده (کورو). که معمولا از یک بند قوی و نرم 4 میلیمتری استفاده میشده.

موارد موشکافی رو این جا نوضیح نمیدم اگر کسی دوست داشت بنا به تشخیص خودم در پست خصوصی توضیح میدم:)
مشاهده پیوست 140278مشاهده پیوست 140279

آین هم زوکای هوجوتسو از سیکو استاد استاد استاد بنده
مشاهده پیوست 140280

حق مطلب محفوظ و فقط شامل بچه های انجمن هنرهای رزمی pt میشه

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
هااااااااا
سلام علیکم جمیعا!!!!
خوب من گفتم تا وقتی که استاد میلاد نباشن ما هم نیستیم پس حالا که هستن ما هم هستیم!
البته با عرض پوزش از دوست خوبم آقا میلاد که اون شب ...........
خوب در کل کمپلت ارتباطم با دنیای ناپاک!اینترنت قطع شده بود
وتازه امروز دوباره وصل شد و دیدم چقدر از دنیا عقبمو تاپیک که یه زمانی سوت و کور بود 3-4 صفحه از ما جلو زده
هنوز خیلی چیزارو نخواندم ولی 4-5 تا ست از صفحه آخر خواندم الانم پون وقتش نیست نمتانم بقیه رو بخوانم و یه سری که در مورد ضربه به سر بودو جواب بدم
ضربه به سر:کار هر مرد نیست خرمن کوفتن
همینو بس
یا علی

خیلی ممنون

همه ما باید بدونیم ما رزمی کارا 武道 از قدزت های خاصی برخوردار هستیم و این تاپیک با کل انجمن های persiantools متفاوت هست . دارای معنا و مفهوم بزرگه . ما نه تنها میتوانیم معلم اخلاق باشیم بلکه از قدرتی خاص برخورداریم

ممنون از خسن توجه شما

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
تقکز همه جیز است. گاهی یک انسان معمولی اما با تفکر جنگجویانه 40 مرد رزمی حریف میباشد.

قسمتی از کتاب بانسن شوکای

ممنون از حسن توجه شما

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
تقکز همه جیز است. گاهی یک انسان معمولی اما با تفکر جنگجویانه 40 مرد رزمی حریف میباشد.

قسمتی از کتاب بانسن شوکای

ممنون از حسن توجه شما

ممنون از توضیحاتتون در مورد هنر فوق العاده فوق العاده هوجو جوتسو،فکر کنم اگر کسی رو اینجوری ببندن عمرا قادر به فرار نباشه،حرکت اول توی دستگیر کردن که عکسش رو گذاشتین شبیه تکنیکهای کاتا وازا توی ایکیدوست مخصوصا شبیه "یون کیو اوموته".
یه قسمتش رو نگفتین!:میشه حریف رو همون که رو زمین تسلیم کردیم بدون اینکه دست از روش بکشیم طناب پیچ کنیم؟ یعنی حمله حریف رو با نیروی خودش بلوکه کنیم و بعد هم با یه طناب به قطر 4 میل،ببندیمش؟!!! بدون هیچ آسیبی و مثل یه تیکه ساکن بزاریمش یه گوشه شبیه کمد یا جارو برقی!
حیف از روی عکس به سختی بشه یاد گرفت.
باز هم میگم فوق العاده ست.

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
سلام .من الان کیوکوشین کار میکنم میخوام در کنارش موی تای هم کار کنم.به نظر شما خوبه یا بد؟ اگه توضیح هم بدید ممنون میشم.کسی میدونه استاد محمد توحیدی(بنیانگذار موی تای در ایران) کدوم باشگاه آموزش میدن؟ چون ظاهرا دیگه باشگاه هیگر نیستن. با تشکر

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام .من الان کیوکوشین کار میکنم میخوام در کنارش موی تای هم کار کنم.به نظر شما خوبه یا بد؟ اگه توضیح هم بدید ممنون میشم.کسی میدونه استاد محمد توحیدی(بنیانگذار موی تای در ایران) کدوم باشگاه آموزش میدن؟ چون ظاهرا دیگه باشگاه هیگر نیستن. با تشکر

به نظر من به خاطر دوگانگی آموزشی کار درستی نیست . در یک لیوان هم آب و هم آب پرتقال نمیریزن با هم بخورن .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
آموزش هوجو جوتسو

حق مطلب محفوظ

هوجو جوتسو یک هنر اصل ژاپنی است که یک محصول منحصر به فرد از تاریخ و فرهنگ ژاپنی است.به عنوان بخشی از یک برنامه آموزشی تحت حمایت مدرسهای بزرگ بوگویی (مدارس رزمی سنتی) بوده . این سیستم به سامورایی و نظامی های مخصوص امپراطوری و گارد چیرکی و ویژه و جاسوسی (نینجا) امپراطوزی آموزش داده میشده. در مدارس قیمی نینجا این سیستم رو به نام ناواجوتسو میشناسن ( یک سیستم پیشرفته و مخفی)

هوجو جوتسو را می توان به دو دسته عمده تقسیم کرد. دستگیری (هایانوا) و نگهدارنده (کورو). که معمولا از یک بند قوی و نرم 4 میلیمتری استفاده میشده.

موارد موشکافی رو این جا نوضیح نمیدم اگر کسی دوست داشت بنا به تشخیص خودم در پست خصوصی توضیح میدم:)
مشاهده پیوست 140278مشاهده پیوست 140279

آین هم زوکای هوجوتسو از سیکو استاد استاد استاد بنده
مشاهده پیوست 140280

حق مطلب محفوظ و فقط شامل بچه های انجمن هنرهای رزمی pt میشه

ممنون از حسن توجه شما
بسیار بسیار جالب بود .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

سلام دوست عزیز . چرا می خواهی موی تای کار کنی ؟
(( منظورم این نیست که موی تای بده . می خواهم هدفت را بدونم . شاید بتونم کمکت کنم ))

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوست عزیز . چرا می خواهی موی تای کار کنی ؟
(( منظورم این نیست که موی تای بده . می خواهم هدفت را بدونم . شاید بتونم کمکت کنم ))سلام میخوام از قدرت بدنی و استقامت کیوکوشین به اضافه قدرت پا و مبارزه موی تای استفاده کنم تا در مسابقات رینگی موفق بشم.بعدش برم سانشو چون المپیکیه از بچگی دوست داشتم تو المپیک شرکت کنم.بخاطر معروف شدن و پول و این چیزا نیست

Last edited:
بالا