• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
استاد میلاد و دوستان و استادان گرامی :: یه بحثی در سال گذشته در مورد جودو و جوجیتسو داشتیم که در نهایت به نتیجه نرسید . اگر موافق باشید دوباره میخوام نبش قبر کنم . به طور کلی در مورد وضعیت جودو و جوجیتسو در ایران و جهان و افرادی خاص که از جمله جریان certificate ها و خلاصه بررسی فنون و ..... یه بحثی داشته باشیم .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام میخوام از قدرت بدنی و استقامت کیوکوشین به اضافه قدرت پا و مبارزه موی تای استفاده کنم تا در مسابقات رینگی موفق بشم.بعدش برم سانشو چون المپیکیه از بچگی دوست داشتم تو المپیک شرکت کنم.بخاطر معروف شدن و پول و این چیزا نیست

حالا شد . خوب افرادی که موی تای کار میکنند هم بدن محکم و استقامت زیادی دارند . اما چرا یه راست به هدف نمیزنی ؟؟ چرا می خواهی از راه های فرعی به هدف برسی ؟؟ اگه هدفت سانشو و المپیک است ، برو سانشو . ساندا ( سانشو ) نباید جدا از وشو آموزش داده بشه . اگر استادی یا شخصی ساندا را جداگانه آموزش میده ، مطمئن باش که یه جایی از کارش مشکل داره . درسته یه شباهت هایی بین کیک بوکسینگ و موی تای و ساندا است اما این کجا و آن کجا .

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
حالا شد . خوب افرادی که موی تای کار میکنند هم بدن محکم و استقامت زیادی دارند . اما چرا یه راست به هدف نمیزنی ؟؟ چرا می خواهی از راه های فرعی به هدف برسی ؟؟ اگه هدفت سانشو و المپیک است ، برو سانشو . ساندا ( سانشو ) نباید جدا از وشو آموزش داده بشه . اگر استادی یا شخصی ساندا را جداگانه آموزش میده ، مطمئن باش که یه جایی از کارش مشکل داره . درسته یه شباهت هایی بین کیک بوکسینگ و موی تای و ساندا است اما این کجا و آن کجا .
ممنون از بابت جواب.آخه شنیدم موی تای کارها در مسابقات ساندا هم شرکت میکنن.در ضمن ساندا از نظر مبارزه به موی تای نمیرسه و از نظر قدرت بدنی هم به کیوکوشین.در مورد نوع مبارزات ساندا هم فکر میکنم چند ماه ساندا کار کنم بتونم در مسابقاتش شرکت کنم.البته امیدوارم

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ممنون از بابت جواب.آخه شنیدم موی تای کارها در مسابقات ساندا هم شرکت میکنن.در ضمن ساندا از نظر مبارزه به موی تای نمیرسه و از نظر قدرت بدنی هم به کیوکوشین.در مورد نوع مبارزات ساندا هم فکر میکنم چند ماه ساندا کار کنم بتونم در مسابقاتش شرکت کنم.البته امیدوارم
هر سبکی بدن سازی خاص خودشو داره . به هر حال امیدوارم موفق باشی .

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
آموزش هوجو جوتسو

حق مطلب محفوظ

هوجو جوتسو یک هنر اصل ژاپنی است که یک محصول منحصر به فرد از تاریخ و فرهنگ ژاپنی است.به عنوان بخشی از یک برنامه آموزشی تحت حمایت مدرسهای بزرگ بوگویی (مدارس رزمی سنتی) بوده . این سیستم به سامورایی و نظامی های مخصوص امپراطوری و گارد چیرکی و ویژه و جاسوسی (نینجا) امپراطوزی آموزش داده میشده. در مدارس قیمی نینجا این سیستم رو به نام ناواجوتسو میشناسن ( یک سیستم پیشرفته و مخفی)

هوجو جوتسو را می توان به دو دسته عمده تقسیم کرد. دستگیری (هایانوا) و نگهدارنده (کورو). که معمولا از یک بند قوی و نرم 4 میلیمتری استفاده میشده.

موارد موشکافی رو این جا نوضیح نمیدم اگر کسی دوست داشت بنا به تشخیص خودم در پست خصوصی توضیح میدم:)
مشاهده پیوست 140278مشاهده پیوست 140279

آین هم زوکای هوجوتسو از سیکو استاد استاد استاد بنده
مشاهده پیوست 140280

حق مطلب محفوظ و فقط شامل بچه های انجمن هنرهای رزمی pt میشه

ممنون از حسن توجه شما
خیلی جالب بود ولی من مثه همون گره ها مغزم گره پیچ شده و الان شکل اینم:questionm

خیلی ممنون

همه ما باید بدونیم ما رزمی کارا 武道 از قدزت های خاصی برخوردار هستیم و این تاپیک با کل انجمن های persiantools متفاوت هست . دارای معنا و مفهوم بزرگه . ما نه تنها میتوانیم معلم اخلاق باشیم بلکه از قدرتی خاص برخورداریم

ممنون از خسن توجه شما
این الان تعریف و تمجید بود یا نهی و انتقاد؟!!
تقکز همه جیز است. گاهی یک انسان معمولی اما با تفکر جنگجویانه 40 مرد رزمی حریف میباشد.

قسمتی از کتاب بانسن شوکای

ممنون از حسن توجه شما
عالی بود خیلی قشنگ بود رفت توی لیست بهترین جمله های شنیدنی عمرم واقعا منطقی و زیباست روح جمله عااااااااااااااالی بود(ماشاالله احسن الخالقین که اینطور قدرتی به انسان ها داده)

سلام میخوام از قدرت بدنی و استقامت کیوکوشین به اضافه قدرت پا و مبارزه موی تای استفاده کنم تا در مسابقات رینگی موفق بشم.بعدش برم سانشو چون المپیکیه از بچگی دوست داشتم تو المپیک شرکت کنم.بخاطر معروف شدن و پول و این چیزا نیست
علیک سلام!
به فکرت و راهت تبریک میگم واقعا که رشته ها و هنرهای زیبا و قدرتمندی رو انتخاب کردی
البته زیاد با سانشو موافق نیستم ولی کیوکشین و موی تای رو به خاطر ظاهر اصیل و قدرتمندی که دارن خیلی دوست دارم
سانشو هم که جدیدا شده هل دادن یا پا گرفتن دیگه کمتر جرات میکنن پا بزنن
اگه بدن سریع و انعطاف پذیری داری و می خوای بری المپیک برو تکواندو واگر اینطور نیست هیچوقت دنبال تکواندو نرو و همون سانشو را(البته برای المپیک)سفت بچسب ولی تنها به سانشو تکیه نکن(همون کاری که میخوای بکنی خیلی خوبه)
یا علی

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
علیک سلام!
به فکرت و راهت تبریک میگم واقعا که رشته ها و هنرهای زیبا و قدرتمندی رو انتخاب کردی
البته زیاد با سانشو موافق نیستم ولی کیوکشین و موی تای رو به خاطر ظاهر اصیل و قدرتمندی که دارن خیلی دوست دارم
سانشو هم که جدیدا شده هل دادن یا پا گرفتن دیگه کمتر جرات میکنن پا بزنن
اگه بدن سریع و انعطاف پذیری داری و می خوای بری المپیک برو تکواندو واگر اینطور نیست هیچوقت دنبال تکواندو نرو و همون سانشو را(البته برای المپیک)سفت بچسب ولی تنها به سانشو تکیه نکن(همون کاری که میخوای بکنی خیلی خوبه)
یا علی
خیلی ممنون.به نظر شما بهترین غذا برای یه رزمیکار چی میتونه باشه؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
بچه ها معذرت ولی این چه وضع پشت همو گرفتنه مثلا ما همه باهم وجه تشابهی داریم و اونم رزمی کار بودنه
برای خودمانه نه کسی دیگه پشت همدیگرو بگیرید
یه سر به اون تاپیکی که گفتم بزنید
دفتر مدیر ورزش ...بفرمایید
سلام خدمت دوستان

واقعیتش من انتظار داشتم دوستان بیشتری از کل بخش ورزش نظرشون رو بگن. ولی به هر حال به احترام صحبتهای همین تعداد دوستانی که زحمت کشیدن نظر دادند به روی چشم من درخواستش رو به ادمینهای فروم میدم انشاا... هر چه زودتر عملی بشه .

شاد و پیروز باشید
بسیار بسیار از لطفت ممنون
متاسفانه بچه ها کم لطفی کردن
اگه یه نگاهی به تاپیک بندازی همه واقعا خواستار این موضوع بودند ولی چرا رقبت به نظر دادن نمیکنن خدا میدانه و بس

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
عالی بود خیلی قشنگ بود رفت توی لیست بهترین جمله های شنیدنی عمرم واقعا منطقی و زیباست روح جمله عااااااااااااااالی بود(ماشاالله احسن الخالقین که اینطور قدرتی به انسان ها داده)
یا علی

با تشکر و درود فراوان برای فعالیت شما دز تاپیک

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام .من الان کیوکوشین کار میکنم میخوام در کنارش موی تای هم کار کنم.به نظر شما خوبه یا بد؟ اگه توضیح هم بدید ممنون میشم.کسی میدونه استاد محمد توحیدی(بنیانگذار موی تای در ایران) کدوم باشگاه آموزش میدن؟ چون ظاهرا دیگه باشگاه هیگر نیستن. با تشکر

سلام دوست من

من همیشه معتقد هستم که هز کسی خودش راه حقیقی رو پیدا میکنه.

من فقط یک چیز میگوم . به گدشته حود فکر نکن به حال و آینده خودت فکر کن که آیا میتونی در آینده و حال هر دو سبک رو ادامه بدی؟؟؟ کمی فکر کن

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
سلام .من الان کیوکوشین کار میکنم میخوام در کنارش موی تای هم کار کنم.به نظر شما خوبه یا بد؟ اگه توضیح هم بدید ممنون میشم.کسی میدونه استاد محمد توحیدی(بنیانگذار موی تای در ایران) کدوم باشگاه آموزش میدن؟ چون ظاهرا دیگه باشگاه هیگر نیستن. با تشکر

اگه تمرکزت رو یکدوم باشه بهتره
چون اگه بخوای حرفه ای کار کنی باید هر روز تمرین کنی
می تونی تو یه روز هم موی تای کار کنی هم کیوکوشین !!!

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به همه

مژده

با پیگیری دوستان و مدیران ارشد بخش ورزش توانستیم لایک تاپیک هنرهای رزمی رو هم فعال کنیم. باتشکر از دوستان من جمله جناب ya_ali_mavla و xavi68 که در این موضوع فعالیت خود را نشان دادند

اما توجه داشته باشید که فعال کردن لایک باعث نشه که تعداد پست ها کمتر بشه. امیدوارم موفق باشید
ممنون از حسن توجه شما

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ضمن تشکر از دوستان رزمی کار
این رفیق ما بما گیرداده میگه بیا کیوکوشین
ما هم تنبلی مون میشه
چکار کنم بنظر شما؟
کیوکوشین رو حداکثر از چه سنی میشه شروع کرد؟؟؟
مرسی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ضمن تشکر از دوستان رزمی کار
این رفیق ما بما گیرداده میگه بیا کیوکوشین
ما هم تنبلی مون میشه
چکار کنم بنظر شما؟
کیوکوشین رو حداکثر از چه سنی میشه شروع کرد؟؟؟
مرسی

سلام.
من به شما پیشنهاد میکنم تا میتوانی تحقیق کن. و راه درست رو خودت انتخواب کن.

کاراته دارای فرهنگ و منشا اصیل میباشد. کیوکوشین انتخواب خوبی هست

ممنون از حسن توجه شما

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
اگر آقای megalomaniac نظرتونو درباره کار کردن همزمان کیوکوشین و موی تای بگید ممنون میشم.چون خود شما سه سبک متفاوت رو کار میکنید فکر کنم بهتر بتونید راهنمایی کنید. با تشکر

Gellert

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه ی عزیزان
من مشغول خوندن کل صفحات هستم و تا 192صفحه رو خوندم
خیلی از اطلاعاتی که میخواستم رو بدست آوردم
قبلا سن11-12 سالگی یک سال و اندی ووشو کار می کردم.
بعدش دیگه کلاس نرفتم تا چند ماه پیش که تصمیم گرفتم دفاع شخصی یاد بگیرم
تحقیق کردم و تصمیم گرفتم جوجیتسو یاد بگیرم ولی توی شهرمون بعضی استادها هم نمی فهمن جوجیتسو چیه!
برای همین مجددا رفتم کلاس ووشو تا استادش دفاع شخصی هم یادم بده
ولی متاسفانه بعد از دو ماه زانوی چپم آسیب دید(بدم آماده نبود فشار آوردم) و الان سه ماهه که نتونستم کار کنم.
بی صبرانه منتظرم تا آسیب دیدگی برطرف شه و برم تمرین
بقیه صفحات رو که خوندم سوالات و موارد مورد بحث رو مطرح می کنم
ممنون از همگی:)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به همه ی عزیزان
من مشغول خوندن کل صفحات هستم و تا 192صفحه رو خوندم
خیلی از اطلاعاتی که میخواستم رو بدست آوردم
قبلا سن11-12 سالگی یک سال و اندی ووشو کار می کردم.
بعدش دیگه کلاس نرفتم تا چند ماه پیش که تصمیم گرفتم دفاع شخصی یاد بگیرم
تحقیق کردم و تصمیم گرفتم جوجیتسو یاد بگیرم ولی توی شهرمون بعضی استادها هم نمی فهمن جوجیتسو چیه!
برای همین مجددا رفتم کلاس ووشو تا استادش دفاع شخصی هم یادم بده
ولی متاسفانه بعد از دو ماه زانوی چپم آسیب دید(بدم آماده نبود فشار آوردم) و الان سه ماهه که نتونستم کار کنم.
بی صبرانه منتظرم تا آسیب دیدگی برطرف شه و برم تمرین
بقیه صفحات رو که خوندم سوالات و موارد مورد بحث رو مطرح می کنم
ممنون از همگی:)

ورود شما رو به تاپیک خوش آمد میگوییم

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
اگر آقای megalomaniac نظرتونو درباره کار کردن همزمان کیوکوشین و موی تای بگید ممنون میشم.چون خود شما سه سبک متفاوت رو کار میکنید فکر کنم بهتر بتونید راهنمایی کنید. با تشکر

سلام . اگر مي خوايد دو رشته رو همزمان تمرين كنيد بايد اون دو رشته مكمل همديگه باشن يعني تكنيك هايي رو پوشش بدن كه رشته ي ديگه پوشش نميده . شما موآي تاي كه كار كني يعني علاوه بر حركات كيوكوشين ، ضربات مشت در صورت و ضربات هاي كيك و كلي تكنيك ديگه كه در كيوكوشين وجود نداره رو هم داريد تمرين مي كنيد پس تمرين اين دو رشته با هم بي فايده است . همونطور كه قبلا گفتم يك رشته مبارزه فول كانتكت مثل موآي تاي به علاوه يك رشته مبارزه در خاك مثل جودو يا جيوجيتسوي برزيلي يك تركيب عالي رو مي سازند چون تكنيك هايي رو تمرين مي كنيد كه در رشته مقابل وجود ندارند . :happy:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
در مورد سبک رنبوکای و استاد ماسایوکی کوید
کسی اطلاعاتی داره

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
سلام . اگر مي خوايد دو رشته رو همزمان تمرين كنيد بايد اون دو رشته مكمل همديگه باشن يعني تكنيك هايي رو پوشش بدن كه رشته ي ديگه پوشش نميده . شما موآي تاي كه كار كني يعني علاوه بر حركات كيوكوشين ، ضربات مشت در صورت و ضربات هاي كيك و كلي تكنيك ديگه كه در كيوكوشين وجود نداره رو هم داريد تمرين مي كنيد پس تمرين اين دو رشته با هم بي فايده است . همونطور كه قبلا گفتم يك رشته مبارزه فول كانتكت مثل موآي تاي به علاوه يك رشته مبارزه در خاك مثل جودو يا جيوجيتسوي برزيلي يك تركيب عالي رو مي سازند چون تكنيك هايي رو تمرين مي كنيد كه در رشته مقابل وجود ندارند . :happy:
لطف کردید جواب دادید.من کیوکوشین رو فقط بخاطر بدنسازیش دارم میرم.موی تای رو بخاطر مبارزه و تکنیکهاش میخوام.من سه چهار سالی بدنسازی کار کردم.قدم 181 وزنم حدود 70 کیلو هست.استیلم کاملا مناسب موی تای هست(دست و پای لاغر و دراز) با این تفاوت که شونه های پهن و عضلات سینه تقریبا بزرگ دارم.حالا با این شرایطی که دارم بنظر شما برای اینکه قدرت بدنیمو بالا ببرم،مبارز خوبی بشم و حدود ده کیلوگرم هم به وزنم اضافه کنم چکاری باید انجام بدم؟ ضمنا من همونطور که قبلا گفتم دلم میخواد در رشته ساندا بخاطر المپیکی بودنش فعالیت کنم.البته بعد از رسیدن به چیز هایی که گفتم.خیلی ممنون

بالا