• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
درسته تا حدودی.
ولی درباره مبارزه با یه کیک بوکسر نه.
تو کیک بوکس که کار میکنی 50 . 50 رو دست و پا کار میکنی و هر دو متوسط قوی میشن.ولی تو بوکس 95 دصد فقط رو دسته حرکات.مشت یه بوکسور خیلی بالا تر از کیک بوکسور هست.تیپا رو هم که هر انسانی بلده
گفتم که تکنیکهای بوکس خیلی خوبن.بوکس به همراه وینگ چون تو ضربات دست جزو بهترینها هستن.ولی من میگم آدم یه ورزشی بره که از پاهاش هم استفاده کنه و فقط سر و صورت رو داغون نکنه.تکنیکهاشو یاد بگیری خوبه ولی کلا سبکهای شرقی یه چیظ دیگه هست.موفق باشی

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
بله حتما . روزي فقط يك ساعت و نيم . برنامه اينجوريه كه شما در طول هفته به صورت يك روز در ميون تمرين هوازي + تمرين بدنسازي داريد در برنامه p90x . يك روز كار با وزنه سينه و پشت يك روز پلايومتريكس ( تمرينات پرش و سرعت ) و الي آخر . روزهايي كه تمرين بدنسازي داريد يك ربع قبل يا بعدش بايد حركات شكم رو بزنيد . من بعد از اينكه دو دور تمرينات p90x رو انجام دادم يعني شش ماه ، در روزهايي كه بايد تمرينات هوازي انجام بشه يك ربع قبلش تمرينات ماركو لالا براي 180 درجه باز كردن پا رو انجام ميدادم ( كه لينك دانلودش رو در صفحات قبل گذاشتم ) . يكي از روزهاي برنامه p90x مربوط ميشه به تمرين kenpo كه نوع هوازي شده براي فيتنس ورزشهاي رزمي هست . شما روزهايي كه تمرين هوازي داري رو با تمرينات رزمي جايگزين مي كني . سه روز ميشه در هفته يك روزش رو موآي تاي كار مي كني . يك روزش رو جيوجيتسو برزيلي و يك روز هم سيستما . يك روز آخر هفته يعني جمعه هم استراحت مي كني . هر سه ماه يك بار هم يك هفته ورزش نمي كني كلا ميري عشق و حال :lol: متوجه شديد برنامه رو ؟ شما كلا با يك تا يك ساعت و نيم تمرين در روز در چهار رشته متخصص ميشي با اين برنامه : بدنسازي / موآي تاي / جيوجيتسو برزيلي / سيستما
باز هم ممنون.حوالی تهرانپارس باشگاهی هست که جوجیتسو برزیلی رو آموزش بدن؟ سیستما چطور؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام به همهمژدهبا پیگیری دوستان و مدیران ارشد بخش ورزش توانستیم لایک تاپیک هنرهای رزمی رو هم فعال کنیم. باتشکر از دوستان من جمله جناب ya_ali_mavla و xavi68 که در این موضوع فعالیت خود را نشان دادنداما توجه داشته باشید که فعال کردن لایک باعث نشه که تعداد پست ها کمتر بشه. امیدوارم موفق باشیدممنون از حسن توجه شما
خواهش استاد جاناین دربرابر آموزه های شما و دیگر دوستان فعال این تاپیک پشیزی هم ارزش نداشتفقط از همه دوستان خواهش میکنم که به همون تاپیک قبلی که گفتم مراجعه کنن و اینبار درخواست یک مدیر برای این تاپیک بدندفعه قبل که اصلا فعالیتتان در این رابطه دلگرم کننده نبود ولی ایشالله که اینبار...........یا علی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اتفاقا قبل از کیوکوشین بوکس رفتم.چند جلسه رفتم دیدم بیشتر روی سر و صورت ضربه میزنن.دفاع به اون صورت نداره.

نه این درست نیست. بخش عمده ای از بوکس حرکات دفاعی هست که شامل انواع بلاک، دفع حمله و جاخالی دادن و غیره میشه. از این نظر بوکس در مقایسه با خیلی از سبک های کلاسیک رزمی، کارآمدتر هست.

پیشنهاد می کنم صرفا به باشگاه رفتن اکتفا نکنید. خودتون درباره سبک های مختلف مطالعه کنید. قدیما برای تحقیق درباره ی یه موضوع، به شدت توی مضیقه بودیم ولی خب الان اینطور نیست.

Last edited:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ضمن تشکر از دوستان رزمی کار
این رفیق ما بما گیرداده میگه بیا کیوکوشین
ما هم تنبلی مون میشه
چکار کنم بنظر شما؟
کیوکوشین رو حداکثر از چه سنی میشه شروع کرد؟؟؟
مرسی

سلام.
من به شما پیشنهاد میکنم تا میتوانی تحقیق کن. و راه درست رو خودت انتخواب کن.

کاراته دارای فرهنگ و منشا اصیل میباشد. کیوکوشین انتخواب خوبی هست

ممنون از حسن توجه شما

ممنون از پاسخ شما
خب در حال تحقیق کردن هستم دیگه منتهی تو پی تی
سوالم بی جواب موند
تا چه سنی میشه شروع کرد؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خواهش استاد جاناین دربرابر آموزه های شما و دیگر دوستان فعال این تاپیک پشیزی هم ارزش نداشتفقط از همه دوستان خواهش میکنم که به همون تاپیک قبلی که گفتم مراجعه کنن و اینبار درخواست یک مدیر برای این تاپیک بدندفعه قبل که اصلا فعالیتتان در این رابطه دلگرم کننده نبود ولی ایشالله که اینبار...........یا علی

ممنون از حسن توجه شما دوست عزیز :)

رزمی کاران خوب معلمان خوب هستن

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام و درود

حق مطلب محفوظ

دوستان امروز آشنایی با یکی از سری ترین آموزشهای کوریو های قدیمی سامورایی و نینجا اومدم.

کوجی این قبلا در موردش توضیح دادم اما یواش یواش کاملش میکنم. اما فقط تا حد آشنایی نه آموزش.

طبق تصویری که از دست خودم برای شما آماده کردم دنبال کنید. اگر کیفیت نداره ببخشید با مبایل گرفتم.
20130211664.jpg
FX1zxqhQLkdsw9ob02Qvy7nuo1_500.jpg

با آشنایی قبلی که از کوجی این و کوجی کیری دارید دیگه مطالب قبلی رو نمیگم.
درون دست نصف النهار هایی وجود داره که انرژی کی درون آن جریان داره که جهت حرکت اون رو تو عکس رو دستم کشیدم. هر نصف النهار دارای یک یا چندین دروازه کورسوگوکی هست (دروازه ورود انرژی) که توی عکس با نقطه روی دستم مشخص کردم. دانستن این ها الزامی است جهت حرکت , مکان، و...... که بیشتر از این نمی تونم توضیح بدم. (منو ببخشید)

حرکاتی که با دست در تصویر میبینید این ها معروف به 9 برش است که شامل : کی. رین. هیی. توه. شا. کای. جین. رتسو. زای . زن

ضربان فلب رو به دروازه های انرژی نزدیک میکنیم در پشت هر دروازه و...........................;)
هر کدام فلسفه عمیقی داره و........:f34r::wacko: همراه با حرکات خاص دست مثلا رتسو دعای خودش رو داره: اوی جیوتیهو چوگوکا جیوا تایوشوا

و رتسو مفهوم غلبه به زمان و مکان رو میده

ببخشید بیش از این نمیتونم جلو برم

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
سلام و درود

حق مطلب محفوظ

دوستان امروز آشنایی با یکی از سری ترین آموزشهای کوریو های قدیمی سامورایی و نینجا اومدم.

کوجی این قبلا در موردش توضیح دادم اما یواش یواش کاملش میکنم. اما فقط تا حد آشنایی نه آموزش.

طبق تصویری که از دست خودم برای شما آماده کردم دنبال کنید. اگر کیفیت نداره ببخشید با مبایل گرفتم.
مشاهده پیوست 141100
مشاهده پیوست 141101

با آشنایی قبلی که از کوجی این و کوجی کیری دارید دیگه مطالب قبلی رو نمیگم.
درون دست نصف النهار هایی وجود داره که انرژی کی درون آن جریان داره که جهت حرکت اون رو تو عکس رو دستم کشیدم. هر نصف النهار دارای یک یا چندین دروازه کورسوگوکی هست (دروازه ورود انرژی) که توی عکس با نقطه روی دستم مشخص کردم. دانستن این ها الزامی است جهت حرکت , مکان، و...... که بیشتر از این نمی تونم توضیح بدم. (منو ببخشید)

حرکاتی که با دست در تصویر میبینید این ها معروف به 9 برش است که شامل : کی. رین. هیی. توه. شا. کای. جین. رتسو. زای . زن

ضربان فلب رو به دروازه های انرژی نزدیک میکنیم در پشت هر دروازه و...........................;)
هر کدام فلسفه عمیقی داره و........:f34r::wacko: همراه با حرکات خاص دست مثلا رتسو دعای خودش رو داره: اوی جیوتیهو چوگوکا جیوا تایوشوا

و رتسو مفهوم غلبه به زمان و مکان رو میده

ببخشید بیش از این نمیتونم جلو برم

ممنون از حسن توجه شما

ميلاد جان دستت درد نكنه ، ولي كوجي-اين ( 9 هجا ) و نينجوتسو هيچ ارتباطي به هم ندارند و كوجي - اين فقط يك سري ذكر ( مانترا ) هست كه براي تمركز كردن خوانده و انجام ميشه جزو بدعت گذاري هايي هست كه از تائوئيسم در نينجوتسو ايجاد شده و بنيان سستي در اين زمينه داره . صفحه ويكي پدياي كوجي - اين كه توضيحات كامل رو در اين زمينه داده .

Kuji-in - Wikipedia, the free encyclopedia

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
اين هم فايل تورنت برنامه p90x براي شما كه شامل پي دي اف برنامه تمريني و رژيم غذايي و توضيحات برنامه ميشه كه خيلي مهم هستند . دانلود كه كرديد بگين تا توضيحات لازم رو درباره نحوه استفاده از برنامه براتون بگم . براي اينكه با نتايج اين برنامه آشنا بشيد اين كليپ رو ببينيد .

P90X Results - Chris's P90X and Power 90 Workout Transformation Results P90X2 (PX90) - Team D2R - YouTube

براي اينكه كليپ هاي بيشتري از افرادي كه با اين برنامه كار كردن ببينيد در يوتيوب سرچ كنيد : p90x results

به علت سنگين بودن برنامه قبل از شروع براي چك آپ و مشورت درباره انجام برنامه حتما به پزشك مراجعه كنيد .
متاسفانه نتونستم دانلود کنم.فکر کنم بخاطر حجمش باشه.نمیشه بطور خلاصه برنامه شو بگید؟ البته اگر زحمتی نیست.خیلی ممنون

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
منظورم برنامه تمرینش هست

برنامه تمريني ماه اولش رو برات مي نويسم ، چون برنامه ش بر اساس تكنيك گيج كردن عضله است ( براي اينكه در اثر عادت به يكنواختي تمرين سرعت رشدت پايين نياد ) هر ماه يك برنامه داره ولي ماه اولش اينه :

هفته يك تا سه ( روز اول سينه و پشت + شكم / روز دوم پلايومتريكس ( تمرينات پرش و سرعت ) / روز سوم شانه و بازو +شكم / روز چهارم يوگا // روز پنجم پا و پشت / روز ششم كنپو / روز هفتم استراحت يا حركات كششي ( اختياري )
هفته چهارم ( روز اول يوگا / روز دوم كر سينرجتيكس ( تمرينات كل بدن ) / روز سوم كنپو / روز چهارم كششي / روز پنجم كر سينرجتيكس ( تمرينات كل بدن ) / روز ششم يوگا / روز هفتم استراحت يا حركات كششي ( اختياري )

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ميلاد جان دستت درد نكنه ، ولي كوجي-اين ( 9 هجا ) و نينجوتسو هيچ ارتباطي به هم ندارند و كوجي - اين فقط يك سري ذكر ( مانترا ) هست كه براي تمركز كردن خوانده و انجام ميشه جزو بدعت گذاري هايي هست كه از تائوئيسم در نينجوتسو ايجاد شده و بنيان سستي در اين زمينه داره . صفحه ويكي پدياي كوجي - اين كه توضيحات كامل رو در اين زمينه داده .

Kuji-in - Wikipedia, the free encyclopedia

بله دوست من این رو میدونم . البته اطلاعات درون ویکی پراز کمیت و نقص هست واکثر افراد ریوبوکوجی میدونن و از کان کوریو کوجی این بی خبرن

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوازده ساعت فيلم رو چجوري خلاصه كنم :(

فکر کنم نرم افزارهایی باشه که بتونه فشردش کنه. که دوستان بتونن از این فیلما استفاده کنن.

باید ار کسانی که تو کامپیوتر واردن سوال کرد

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
من این فیلم 12 ساعتیو قبلا دانلود کردم (پارسال)
ولی چون بیشتر حالت آیروبیکی داشت زیاد خوشم نیامد و با اینکه دانلودش زیاد طول کشید پاکیدمش
ولی فایل کم حجم ترش و کامل رو یادمه از سایت کمیاب گرفتم دوستان برن اونجا یه سرچ بزنن حتما پیداش میکنن
برای تیکه تیکه کردن هرچیزه سنگینی و پر حجمی توی کامپیوتر برنامه های زیادی وجود داره که از مشهورتریناش همون وین رره و یا UltraISO و یا ...........
موفق باشید
یا علی

jomoking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هرکی میخواد تجربه یه ورزشپر حیجان بکنه فقط بوکس

بالا