• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام دوست عزیز . چرا می خواهی موی تای کار کنی ؟
(( منظورم این نیست که موی تای بده . می خواهم هدفت را بدونم . شاید بتونم کمکت کنم ))سلام میخوام از قدرت بدنی و استقامت کیوکوشین به اضافه قدرت پا و مبارزه موی تای استفاده کنم تا در مسابقات رینگی موفق بشم.بعدش برم سانشو چون المپیکیه از بچگی دوست داشتم تو المپیک شرکت کنم.بخاطر معروف شدن و پول و این چیزا نیست

موای تای و ساندا هر دو خوب هستن، هر چند به نظر من ساندا کامل تر و مفید تر هست.
اما پیشنهاد می دم کیوکشین رو کنار بذاری چون ورزش بی پایه و بی هدفی هست.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

با سلام و درود فراوان

دوست من سعی کنیم در تاپیک به سبک خاصی توهین نشه

ممنون از جسن توجه شما

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
سلام .باید خدمتتون عرض کنم که کیوکوشین کاراته سالیان سال هست که امتحانشو به نحو احسن پس داده.از رشته های پرطرفدار در تمام دنیا و حتی کشور خودمون هست.در ضمن من خودم تا حالا نشنیدم که کسی کیوکوشین کار کرده باشه و پشیمون شده باشه.

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
لطف کردید جواب دادید.من کیوکوشین رو فقط بخاطر بدنسازیش دارم میرم.موی تای رو بخاطر مبارزه و تکنیکهاش میخوام.من سه چهار سالی بدنسازی کار کردم.قدم 181 وزنم حدود 70 کیلو هست.استیلم کاملا مناسب موی تای هست(دست و پای لاغر و دراز) با این تفاوت که شونه های پهن و عضلات سینه تقریبا بزرگ دارم.حالا با این شرایطی که دارم بنظر شما برای اینکه قدرت بدنیمو بالا ببرم،مبارز خوبی بشم و حدود ده کیلوگرم هم به وزنم اضافه کنم چکاری باید انجام بدم؟ ضمنا من همونطور که قبلا گفتم دلم میخواد در رشته ساندا بخاطر المپیکی بودنش فعالیت کنم.البته بعد از رسیدن به چیز هایی که گفتم.خیلی ممنون

خواهش مي كنم . ببينيد بدنسازي در ورزش هاي رزمي يك امر كاملا جداگانه است . من خودم شخصا هيچ رشته رزمي رو نديدم كه به صورت علمي و اصولي بدنسازي و كر كانديشنينگ رو كار كنند . يه سري حركات خيلي ساده اي رو انجام ميدن كه بيشتر استقامتي هست تا قدرتي . مثلا در ووشو حركاتي انجام ميشه مثل مابو كه جزو حركات استقامتي هستن . اين حركات خيلي خوب هستند اما قدرت شخص رو افزايش نميدن يعني بايد در كنارش اگر قصدتون قهرماني جهان هست حتما تمرينات قدرتي هم انجام بديد . براي انجام اين تمرينات بزرگترين اشتباهي كه ميشه انجام داد رفتن به باشگاه بدنسازيه ! حضور در باشگاه علاوه بر هزينه زمان بسياري رو از شما ميگيره در صورتي كه شما مي تونيد تمام حركات حرفه اي رو با يك كش بدنسازي و دو جفت دمبل ( براي شروع يك جفت پنج كيلويي و يك جفت ده كيلويي ) و يك ميل شنا و يك ميل بارفيكس در منزل انجام بديد . توصيه من به شما اينه كه براي بدنسازي يك دوره سه ماهه P90x رو انجام بدين . كاملترين و به روزترين روش بدنسازي دنياست كه توسط توني هورتون ساخته شده . اين آقا الان پنجاه و سه سال داره اگه شما ببينيش باورت نميشه . 120 بارفيكس ميزنه در طول يك ساعت تمرين تازه به غير از ساير تمريناتي كه انجام ميشه در p90x . يعني شما هم كه اين روش رو انجام بدي در سه ماه قدرتت ميرسه به همون حد . فايل تورنت كامل اين برنامه رو ميذارم براي شما كه دانلود كنيد حجمش فكر مي كنم هشت گيگ باشه . دانلود كه كرديد در مورد برنامه و نحوه انجام برنامه بيايد كه بهتون توضيحات لازم رو بدم . اين هم عكس آقاي توني هورتون سازنده اين برنامه در سن پنجاه و سه سالگي ! مشاهده پیوست 140896

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
اين هم فايل تورنت برنامه p90x براي شما كه شامل پي دي اف برنامه تمريني و رژيم غذايي و توضيحات برنامه ميشه كه خيلي مهم هستند . دانلود كه كرديد بگين تا توضيحات لازم رو درباره نحوه استفاده از برنامه براتون بگم . براي اينكه با نتايج اين برنامه آشنا بشيد اين كليپ رو ببينيد .

P90X Results - Chris's P90X and Power 90 Workout Transformation Results P90X2 (PX90) - Team D2R - YouTube

براي اينكه كليپ هاي بيشتري از افرادي كه با اين برنامه كار كردن ببينيد در يوتيوب سرچ كنيد : p90x results

به علت سنگين بودن برنامه قبل از شروع براي چك آپ و مشورت درباره انجام برنامه حتما به پزشك مراجعه كنيد .

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
خواهش مي كنم . ببينيد بدنسازي در ورزش هاي رزمي يك امر كاملا جداگانه است . من خودم شخصا هيچ رشته رزمي رو نديدم كه به صورت علمي و اصولي بدنسازي و كر كانديشنينگ رو كار كنند . يه سري حركات خيلي ساده اي رو انجام ميدن كه بيشتر استقامتي هست تا قدرتي . مثلا در ووشو حركاتي انجام ميشه مثل مابو كه جزو حركات استقامتي هستن . اين حركات خيلي خوب هستند اما قدرت شخص رو افزايش نميدن يعني بايد در كنارش اگر قصدتون قهرماني جهان هست حتما تمرينات قدرتي هم انجام بديد . براي انجام اين تمرينات بزرگترين اشتباهي كه ميشه انجام داد رفتن به باشگاه بدنسازيه ! حضور در باشگاه علاوه بر هزينه زمان بسياري رو از شما ميگيره در صورتي كه شما مي تونيد تمام حركات حرفه اي رو با يك كش بدنسازي و دو جفت دمبل ( براي شروع يك جفت پنج كيلويي و يك جفت ده كيلويي ) و يك ميل شنا و يك ميل بارفيكس در منزل انجام بديد . توصيه من به شما اينه كه براي بدنسازي يك دوره سه ماهه P90x رو انجام بدين . كاملترين و به روزترين روش بدنسازي دنياست كه توسط توني هورتون ساخته شده . اين آقا الان پنجاه و سه سال داره اگه شما ببينيش باورت نميشه . 120 بارفيكس ميزنه در طول يك ساعت تمرين تازه به غير از ساير تمريناتي كه انجام ميشه در p90x . يعني شما هم كه اين روش رو انجام بدي در سه ماه قدرتت ميرسه به همون حد . فايل تورنت كامل اين برنامه رو ميذارم براي شما كه دانلود كنيد حجمش فكر مي كنم هشت گيگ باشه . دانلود كه كرديد در مورد برنامه و نحوه انجام برنامه بيايد كه بهتون توضيحات لازم رو بدم . اين هم عكس آقاي توني هورتون سازنده اين برنامه در سن پنجاه و سه سالگي ! مشاهده پیوست 140896

شگفت انگیزه.حجم قابل قبول در کنار خلوص عضلانی،تفکیک و تناسب. واقعا ممنون از توضیحات کاملتون فقط متوجه نشدم لینک رو بعدا میذارید یا الان قرار دادید.چون چیزی ندیدم.باز هم تشکر

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام .باید خدمتتون عرض کنم که کیوکوشین کاراته سالیان سال هست که امتحانشو به نحو احسن پس داده.از رشته های پرطرفدار در تمام دنیا و حتی کشور خودمون هست.در ضمن من خودم تا حالا نشنیدم که کسی کیوکوشین کار کرده باشه و پشیمون شده باشه.

تا منظور شما از اینکه امتحانش رو پس داده چی باشه. این هم که یک رشته پر طرفدار باشه یا نباشه چیزی رو ثابت نمی کنه. اصولا حساسیت نشون دادن به یک سبک ِ خاص اولین نشانه ی ناآگاه بودن و جمود هست به عقیده ی بنده.
هدف اصلی رشته های رزمی چیه؟ اگر سر اصول به تفاهم برسیم می شه به جزییات پرداخت.

Last edited:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
شگفت انگیزه.حجم قابل قبول در کنار خلوص عضلانی،تفکیک و تناسب. واقعا ممنون از توضیحات کاملتون فقط متوجه نشدم لینک رو بعدا میذارید یا الان قرار دادید.چون چیزی ندیدم.باز هم تشکر

فايل تورنت رو براتون آپلود كردم در پست شماره 3859

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
فايل تورنت رو براتون آپلود كردم در پست شماره 3859
بله ممنون دیدم فقط نمیدونم چرا یه کم دانلود میشه بعد کلا ارور میده.فردا دوباره امتحان میکنم.فقط یه سوال شما هم با این برنامه کار کردید؟

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
بله ممنون دیدم فقط نمیدونم چرا یه کم دانلود میشه بعد کلا ارور میده.فردا دوباره امتحان میکنم.فقط یه سوال شما هم با این برنامه کار کردید؟

بله من خودم با اين برنامه كار كردم . فقط مي تونم بگم كه بهترين برنامه بدنسازيه كه تا حالا كار كردم .

jomoking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام.من 15 سالمه و 2 سال تکوتاندو کار کردم.مویتای و ووشو ورزش هایی هستن که من قبلا کار کردم و الانم حدود 1 ساله که بکس کار میکنم.تو این یک سال هم رفتم تو قسمت کسایی که 3 سال کار کردن کار میکنم.تابستونا هم بسکتبال در کنارش کار میکنم.خیلی رزمی رو دوست دارم.از نظر من هیچ بدی نداره.من با اینکه رزمی کار هستم و بدن محکم و قوی دارم ولی تا حالا مجموعا تو 2 سال اخیر 3 بار فقط بحث و دعول داشتم.
همینجا هم به هرکسی که میخواد یه ورزش رزمی خوب انتخواب کنه ولی نمیتونه تصمیم بگیره پیشنهاد میدم بیاد بکس.اخه واقعا ورزش کاملی هست.

با تشکر از همه

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
بله من خودم با اين برنامه كار كردم . فقط مي تونم بگم كه بهترين برنامه بدنسازيه كه تا حالا كار كردم .
جسارتا میشه روز و ساعات ورزشهایی که انجام میدین رو بگید؟ چون واقعا گیج شدم چطور یه نفر میتونه موای تای،جیوجیتسوی برزیلی، سیستما و تازه در کنار اینها برنامه سنگین آقای هورتون رو هم کار کنه؟

jomoking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تو خودت چه ورشایی کار مکینکنیی ؟

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
تو خودت چه ورشایی کار مکینکنیی ؟
اگه طرف سوالتون منم،تازه کارم کیوکوشین میرم.قبلش بدنسازی کار میکردم.خداییش بدنم قشنگ شده بود.ولی مشکلاتی پیش اومد که ولش کردم و بدجوری لاغر شدم تا اینکه به این نتیجه رسیدم برم رزمی

jomoking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
رزمی دوست داری نرو کیوکوشین.بوکس انتخواب بهتری هست. اگر دوست داغری بدن محکمی داشته باشی فقط بوکس.بوکس یه ورزش جهانیه.اگر تحقیق کنی خودت به همین نتیجه میرسی.من بهت یه پیشنهاد میکنم حتما یه بار یه سری به خانه بوکس شهرتون بزن.آخه اکثرا خانه بوکس ها امکانات خوبی دارن.کیشه بوکس و رینگ مسابقه و دیش و وسایل بدنسازی و وسایل مخصوص.

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
جسارتا میشه روز و ساعات ورزشهایی که انجام میدین رو بگید؟ چون واقعا گیج شدم چطور یه نفر میتونه موای تای،جیوجیتسوی برزیلی، سیستما و تازه در کنار اینها برنامه سنگین آقای هورتون رو هم کار کنه؟

شما كلا با يك تا يك ساعت و نيم تمرين در روز در چهار رشته متخصص ميشي با اين برنامه : بدنسازي / موآي تاي / جيوجيتسو برزيلي / سيستما

Last edited:

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
رزمی دوست داری نرو کیوکوشین.بوکس انتخواب بهتری هست. اگر دوست داغری بدن محکمی داشته باشی فقط بوکس.بوکس یه ورزش جهانیه.اگر تحقیق کنی خودت به همین نتیجه میرسی.من بهت یه پیشنهاد میکنم حتما یه بار یه سری به خانه بوکس شهرتون بزن.آخه اکثرا خانه بوکس ها امکانات خوبی دارن.کیشه بوکس و رینگ مسابقه و دیش و وسایل بدنسازی و وسایل مخصوص.
اتفاقا قبل از کیوکوشین بوکس رفتم.چند جلسه رفتم دیدم بیشتر روی سر و صورت ضربه میزنن.دفاع به اون صورت نداره.صلاح ندیدم ادامه بدم.البته از نظر تکنیک مبارزه خیلی ورزش باحالیه.خیلی هم کاربردیه.تمام سبکهای رینگی هم تکنیکهای بوکس رو کار میکنن مثل کیک بوکس و موی تای.ولی فکرشو بکن کلی عرق بریزی و زحمت بکشی بشی یه بوکسور قابل بعد مثلا با یه کیک بوکسر دعوا یا مبارزه کنی یه لوکیک بهت بزنه پشیمون میشی که چرا بوکس رفتی.خداییش گدان(کاراته)،لوکیک(کیک بوکس) خیلی درد داره مثل مشت نیست آدم بتونه تحمل کنه.باز هم میگم بوکس خیلی تکنیکهاش باحال و بدرد بخوره.از من میشنوی یه مدت کیوکوشین کار کن.پشیمون نمیشی.آدم در کنار قدرتی که به دست میاره متواضع میشه و احساس آرامش و امنیت میکنه.ولی تو باشگاه خودتون یه نگاه به باتجربه ها بنداز. اگه مثلا یه حرف کوچیک بهشون بزنی باهات درگیر میشن.آدمهای شری نیستن.بخاطر ضرباتی که به سر و صورتشون خورده آستانه تحملشون پایین اومده.البته همه هم اینطور نیستن.

jomoking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اتفاقا قبل از کیوکوشین بوکس رفتم.چند جلسه رفتم دیدم بیشتر روی سر و صورت ضربه میزنن.دفاع به اون صورت نداره.صلاح ندیدم ادامه بدم.البته از نظر تکنیک مبارزه خیلی ورزش باحالیه.خیلی هم کاربردیه.تمام سبکهای رینگی هم تکنیکهای بوکس رو کار میکنن مثل کیک بوکس و موی تای.ولی فکرشو بکن کلی عرق بریزی و زحمت بکشی بشی یه بوکسور قابل بعد مثلا با یه کیک بوکسر دعوا یا مبارزه کنی یه لوکیک بهت بزنه پشیمون میشی که چرا بوکس رفتی.خداییش گدان(کاراته)،لوکیک(کیک بوکس) خیلی درد داره مثل مشت نیست آدم بتونه تحمل کنه.باز هم میگم بوکس خیلی تکنیکهاش باحال و بدرد بخوره.از من میشنوی یه مدت کیوکوشین کار کن.پشیمون نمیشی.آدم در کنار قدرتی که به دست میاره متواضع میشه و احساس آرامش و امنیت میکنه.ولی تو باشگاه خودتون یه نگاه به باتجربه ها بنداز. اگه مثلا یه حرف کوچیک بهشون بزنی باهات درگیر میشن.آدمهای شری نیستن.بخاطر ضرباتی که به سر و صورتشون خورده آستانه تحملشون پایین اومده.البته همه هم اینطور نیستن.

درسته تا حدودی.
ولی درباره مبارزه با یه کیک بوکسر نه.
تو کیک بوکس که کار میکنی 50 . 50 رو دست و پا کار میکنی و هر دو متوسط قوی میشن.ولی تو بوکس 95 دصد فقط رو دسته حرکات.مشت یه بوکسور خیلی بالا تر از کیک بوکسور هست.تیپا رو هم که هر انسانی بلده

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درسته تا حدودی.
ولی درباره مبارزه با یه کیک بوکسر نه.
تو کیک بوکس که کار میکنی 50 . 50 رو دست و پا کار میکنی و هر دو متوسط قوی میشن.ولی تو بوکس 95 دصد فقط رو دسته حرکات.مشت یه بوکسور خیلی بالا تر از کیک بوکسور هست.تیپا رو هم که هر انسانی بلده

به تاپیک هنرهای رزمی خوش اومدی

بالا