• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
برنامه تمريني ماه اولش رو برات مي نويسم ، چون برنامه ش بر اساس تكنيك گيج كردن عضله است ( براي اينكه در اثر عادت به يكنواختي تمرين سرعت رشدت پايين نياد ) هر ماه يك برنامه داره ولي ماه اولش اينه :

هفته يك تا سه ( روز اول سينه و پشت + شكم / روز دوم پلايومتريكس ( تمرينات پرش و سرعت ) / روز سوم شانه و بازو +شكم / روز چهارم يوگا // روز پنجم پا و پشت / روز ششم كنپو / روز هفتم استراحت يا حركات كششي ( اختياري )
هفته چهارم ( روز اول يوگا / روز دوم كر سينرجتيكس ( تمرينات كل بدن ) / روز سوم كنپو / روز چهارم كششي / روز پنجم كر سينرجتيكس ( تمرينات كل بدن ) / روز ششم يوگا / روز هفتم استراحت يا حركات كششي ( اختياري )
واقعا ممنونم.خیلی زحمت دادم.امیدوارم بتونم انجامش بدم

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
در مورد تغذیه یه رزمیکار راهنمایی میخوام.کلا چه جور غذاهایی مفیدن و چه غذاهایی مضر؟

jomoking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ميلاد جان دستت درد نكنه ، ولي كوجي-اين ( 9 هجا ) و نينجوتسو هيچ ارتباطي به هم ندارند و كوجي - اين فقط يك سري ذكر ( مانترا ) هست كه براي تمركز كردن خوانده و انجام ميشه جزو بدعت گذاري هايي هست كه از تائوئيسم در نينجوتسو ايجاد شده و بنيان سستي در اين زمينه داره . صفحه ويكي پدياي كوجي - اين كه توضيحات كامل رو در اين زمينه داده .

Kuji-in - Wikipedia, the free encyclopedia

بابا این حکتا چیه ؟
اینا که علامت های شیطان پرستیه !!!!

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
هرکی میخواد تجربه یه ورزشپر حیجان بکنه فقط بوکس

نقط ضعف بوکس پاهای بوکسر هستش
هرکسی که هنر رزمی ساوات کار کنیه راحت میتونه زانو های بوکسور رو نشون بگیره

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
من این فیلم 12 ساعتیو قبلا دانلود کردم (پارسال)
ولی چون بیشتر حالت آیروبیکی داشت زیاد خوشم نیامد و با اینکه دانلودش زیاد طول کشید پاکیدمش
ولی فایل کم حجم ترش و کامل رو یادمه از سایت کمیاب گرفتم دوستان برن اونجا یه سرچ بزنن حتما پیداش میکنن
برای تیکه تیکه کردن هرچیزه سنگینی و پر حجمی توی کامپیوتر برنامه های زیادی وجود داره که از مشهورتریناش همون وین رره و یا UltraISO و یا ...........
موفق باشید
یا علی

سلام . آئروبيك نوع ساده شده‌ي ورزش هاي هوازي يا كارديو واسكيولار هست . شما در بدنسازي هر روزي كه تمرين مي كنيد بايد يك روز به اون عضلات درگير استراحت بديد چون سيستم رشد عضلات به اين صورت هست كه وقتي شما تمرين مي كنيد در عضلات پارگي هاي بسيار كوچكي به وجود مياد كه در طول هشت تا ده ساعت ترميم پيدا مي كنند و فضاي خالي بين اونها پر ميشه و بافت عضلاني به اين شكل رشد ميكنه و اضافه ميشه . به عنوان مثال شما يك روز كه تمرينات شكم رو انجام ميديد نبايد روز بعد هم اون تمرينات رو انجام بديد چون عضلات ترميم پيدا نمي كنند و اين كار شما باعث از بين رفتن بافت عضلاني ميشه . دليل اينكه در برنامه پي نود ايكس هم هر يك روز در ميون تمرينات هوازي مثل يوگا هست همينه . شما يك بار ديگه دانلود كن با برنامه برو جلو اونجوري كه فكر مي كني نيست كه با ديدن فيلم هاش بتوني متوجه بشي قبلش بايد حداقل پنجاه صفحه توضيح درباره برنامه رو حتما بخوني . موفق باشي .

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
فکر کنم نرم افزارهایی باشه که بتونه فشردش کنه. که دوستان بتونن از این فیلما استفاده کنن.

باید ار کسانی که تو کامپیوتر واردن سوال کرد

ميلاد جان اين فايل تورنت كه دادم تازه فشرده شده ، شده هشت گيگ . اصلش دوازده تا دي وي دي هستش . ديگه از اين بياد پايين تر كيفيتش اصلا جالب نميشه براي تماشا .

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام . آئروبيك نوع ساده شده‌ي ورزش هاي هوازي يا كارديو واسكيولار هست . شما در بدنسازي هر روزي كه تمرين مي كنيد بايد يك روز به اون عضلات درگير استراحت بديد چون سيستم رشد عضلات به اين صورت هست كه وقتي شما تمرين مي كنيد در عضلات پارگي هاي بسيار كوچكي به وجود مياد كه در طول هشت تا ده ساعت ترميم پيدا مي كنند و فضاي خالي بين اونها پر ميشه و بافت عضلاني به اين شكل رشد ميكنه و اضافه ميشه . به عنوان مثال شما يك روز كه تمرينات شكم رو انجام ميديد نبايد روز بعد هم اون تمرينات رو انجام بديد چون عضلات ترميم پيدا نمي كنند و اين كار شما باعث از بين رفتن بافت عضلاني ميشه . دليل اينكه در برنامه پي نود ايكس هم هر يك روز در ميون تمرينات هوازي مثل يوگا هست همينه . شما يك بار ديگه دانلود كن با برنامه برو جلو اونجوري كه فكر مي كني نيست كه با ديدن فيلم هاش بتوني متوجه بشي قبلش بايد حداقل پنجاه صفحه توضيح درباره برنامه رو حتما بخوني . موفق باشي .

حرف شما متین
ولی متاسفانه من اون 50 صفحه! توضیحاتشو ندیدم و نخوندم؟؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خوشحالم که تاپیک هنز های رزمی دوباره داره با این سرعت رشد میکنه و فعال شده.

ممنون از حسن توجه دوستان فعال تاپیک

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
در مورد تغذیه یه رزمیکار راهنمایی میخوام.کلا چه جور غذاهایی مفیدن و چه غذاهایی مضر؟

ببينيد هر انساني نبايد اين چيزايي كه مي نويسم رو به هيچ وجه بخوره اينا سم هستند : نوشابه / فست فود ( سوسيس / همبرگر / كالباس / پيتزا ) / قند وشكر / روغن ( به جز روغن زيتون )

چيزايي هم بايد بخوريد بستگي داره كه بخوايد بريد تو حجم يا اينكه لين شيد ( چربي زدايي كنيد ) . در مورد اول غذاهاي پروتئين دار و در مورد دوم مواد داراي كربو هيدرات .

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
حرف شما متین
ولی متاسفانه من اون 50 صفحه! توضیحاتشو ندیدم و نخوندم؟؟

به خاطر اينكه سايت هاي ايراني فقط فيلم هاش رو ميذارن براي دانلود در صورتي كه مهم ترين بخش برنامه دستورات برنامه و تقويم و برنامه غذايي ش هست كه چندين پي دي اف هست . براي همين من لينك سايت ايراني ندادم و فايل تورنت رو دادم چون خودم فايلش رو چك كردم كه تمام اسناد رو داشته باشه .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
هرکی میخواد تجربه یه ورزشپر حیجان بکنه فقط بوکس

دوست من تمام هنرهای رزمی دارای حیجان خاص خود میباشد. استفاده شما از کلمه فقط در اینجا یک نوع تبلیغات مارکتینگ محصوب میشه. لطفا کمی بیشتر توجه کنید.

پیشروی شما به این صورت سطح اسپم تاپیک رو بالا میبرید

حهت تذکر ممنون از حسن توجه شما

jomoking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست من تمام هنرهای رزمی دارای حیجان خاص خود میباشد. استفاده شما از کلمه فقط در اینجا یک نوع تبلیغات مارکتینگ محصوب میشه. لطفا کمی بیشتر توجه کنید.

پیشروی شما به این صورت سطح اسپم تاپیک رو بالا میبرید

حهت تذکر ممنون از حسن توجه شما

والا من نمیدونم از کی تاحالا....
هیچ.
اینجا انگار فقط یه گروه خاصی حکم رانی میکنند
با اجازه >

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
والا من نمیدونم از کی تاحالا....
هیچ.
اینجا انگار فقط یه گروه خاصی حکم رانی میکنند
با اجازه >

با سلام

دوست من اینجا هیچ حکم رانی نیست. اینجا یک فرم آزاده . ولی توجه داشته باش افراد زیادی به این تاپیک میان که خیلیهاشون نا آگاه هستن و خیلی از نماینگان سبک های کشور به این جا میان و مطالب اینجا رو میخونن که من چندتاشون رو میشناسم و افراد نا آگاه مهر تایید به حرف های شما میزنن که باعث.....................

دوست من ما تذکر تجربمون رو به شما میدیم به عنوان یک دوست

امیدوارم همیشه تو تاپیک فعال باشی و مباحث فنی رو دنبال کنی

ممنون از حسن توجه شما

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در ادامه پست قبلی ام درباره مبحث دیفِنس در بوکس، لینک دوتا ویدئوی دوست داشتنی رو می گذارم که امیدوارم ببینید:

The greatest defensive artists of all time Part 1 - YouTube
The greatest defensive artists of all time Part 2 - YouTube

البته اگر هدف یک مبارزه ی آزاد و تمام عیار باشه، مسلما بوکس رو باید با ورزش های دیگه ترکیب کرد. و یا، مهارت های ضروری رو بهش اضافه کرد که مثلا میشه چیزی تو مایه های Panantukan (بوکس فیلیپینی).

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
میشه درباره ضربه فیلیپینی یکم توضیح بدید چطوری به صورت عالی این ضربه رو بزنیم؟

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
ببينيد هر انساني نبايد اين چيزايي كه مي نويسم رو به هيچ وجه بخوره اينا سم هستند : نوشابه / فست فود ( سوسيس / همبرگر / كالباس / پيتزا ) / قند وشكر / روغن ( به جز روغن زيتون )

چيزايي هم بايد بخوريد بستگي داره كه بخوايد بريد تو حجم يا اينكه لين شيد ( چربي زدايي كنيد ) . در مورد اول غذاهاي پروتئين دار و در مورد دوم مواد داراي كربو هيدرات .
ممنون از بابت توضیحاتتون.من در مورد تغذیه در بدنسازی حجمی کم و بیش اطلاعات دارم.مثل اینکه وعده آخر به هیچ وجه کربوهیدرات نباید باشه.کالری دریافتی از مصرفی در طول روز بیشتر باشه و...ولی در مورد رزمی چیزی نمیدونم.مثلا برای صبحانه چه چیزهایی مناسب هستند؟ در طول روز چه غذاهایی،چه میوه هایی؟ چه چربی هایی؟(پسته،گردو و...) کلا میخوام اگر امکانش هست نام ببرید. اگر جناب میلاد نینجا هم نظر بدن ممنون میشم.با تشکر فراوان

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
میشه درباره ضربه فیلیپینی یکم توضیح بدید چطوری به صورت عالی این ضربه رو بزنیم؟

:D این تو تخصص منهههههههههههههههه!!!! البته + دوستان:D
فیلیپینی قشنگ ترین حالاتش یه نوعه که بهش میگن فیبیپینی تک پا که از فرط زیبایی دهنتون باز میمونه
متاسفانه من تک پارا بلد نیستم ولی دو سه تا از بچه های باشگاه تک پا میزنن که هم بسیار زیبا هست هم ارتفاع بیشتری به ضربتون میده و پرش بیشتری هم نیاز داره(تا بیش از 2 مترو خورده ای رو میزنه)
نمی دانم چطور بخوام برات توضیح بدم؟تئوری؟شاید اصلا نشه شایدم از توانایی من خارج باشه ولی احتمال اینکه دوستان دیگه بتونن تئوری بگن هست که منم استفاده میکنم
برای یادگیریش تمیرین زیاد میخواد مخصوصا روی پای غیر تخصصی اونم عملی تئوریشو دیگه............
راستی قبل از اینکه استاد میلاد بگن من میگم :
به تاپیک خوش اومدی دوست عزیز!!

یا علی

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
چرا برای چربی سوزی کربوهیدرات و برای حجم پروتئین تجویز کردید !؟؟

بالا