• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
البته رونین از نظر اتیمالوژی به معنای "آدم معلق" هست و در ژاپن باستان به سامورایی ای اطلاق می شده که ارباب نداشته.
با در نظر گرفتن سنت ها و قوانین، می شه گفت رونین ها آدم های بدبختی بودن. از طرفی بر اساس مانیفست سامورایی ها ( بوشیدو ) از دست دادن ارباب، سامورایی رو دچار شرمندگی می کرده و شرافتش رو ازش سلب می شده. از طرف دیگه رونین ها حقوقی هم نداشتن، زمین زراعتی هم نداشتن، در نتیجه ممر درآمدی هم نداشتن.
در نهایت زندگی بدون شرافت، همراه با سرخوردگی و تحقیر اونها را به سمت سپوکو سوق می داده ...
:(

بله دوست من
توجه داشته باش که در سایت ها و وبلاگ های خازجی رونین رو اینگونه به اشتباه به تصویر کشیده حتی فیلم هایی به این اسم تولید شد مثل فیلم رونین که جان رنو توش بازی میکنه. در کتب کاروگوچی نازاوا و همچنین کایسو نوکورو که ترجمه انگلیسیش وجود نداره تصویری کاملا عکس رو داره.

رونین ها به خاطر فشار بیش از حد ارباباشون خود مخطار میشدن و فرار میکردن و گاهی دست به سپکو (خودکشی) میزدن.
در مورد این رونین ها آدم های بدبختی بودن خیر رونین ها بعد از رانده شدن شروع به جمع آوری سلاح و آموزش نیروهای بیشتری برای شورش میکردن.

و...................

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
بله دوست من
توجه داشته باش که در سایت ها و وبلاگ های خازجی رونین رو اینگونه به اشتباه به تصویر کشیده حتی فیلم هایی به این اسم تولید شد مثل فیلم رونین که جان رنو توش بازی میکنه. در کتب کاروگوچی نازاوا و همچنین کایسو نوکورو که ترجمه انگلیسیش وجود نداره تصویری کاملا عکس رو داره.

رونین ها به خاطر فشار بیش از حد ارباباشون خود مخطار میشدن و فرار میکردن و گاهی دست به سپکو (خودکشی) میزدن.
در مورد این رونین ها آدم های بدبختی بودن خیر رونین ها بعد از رانده شدن شروع به جمع آوری سلاح و آموزش نیروهای بیشتری برای شورش میکردن.

و...................

من نخواستم حرف تو رو نقض کنم البته. اونچه که مطالعه کردم رو با شما و بقیه در میون گذاشتم.
بهرحال از یک مساله تاریخی یکسری اسناد و شواهد باقی مونه و ما هم بر اساس همون ها قضاوت می کنیم و حدس هایی میزنیم.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من نخواستم حرف تو رو نقض کنم البته. اونچه که مطالعه کردم رو با شما و بقیه در میون گذاشتم.
بهرحال از یک مساله تاریخی یکسری اسناد و شواهد باقی مونه و ما هم بر اساس همون ها قضاوت می کنیم و حدس هایی میزنیم.

درود به شما دوست من شما استادی

پیشاپیش از فعالیت خوبت و اطلاعاتت تو تاپیک تشکر میکنم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ميلاد جان اگر جايي مشاهده كردي ، آدرس رو اطلاع بده كه يك تصميم جدي در اين زمينه بگيريم . دزدي اطلاعات از ديگران و عدم ذكر منبع و انتشار با نام جعلي غير از نويسنده اصلي متاسفانه خيلي رايج شده

سلام

بله این چیزا زیاد دیده میشه . از قدیم با این مورد تو تاپیک برخورد کردم.

مواظب مطالبت باش استاد. حتما پایین مطالب انحصاری خودت حق مطلب محفوظ رو بزار;)

ممنون از حسن توجه شما

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
دوستان من میخواستم یه دست لباس تکواندوی درست حسابی و یه کمربند درست حسابی تر بگیرم البته از توی اینترنت که اصلا سایتی وجود نداشت یا قیمتها خیلیی فضایییییییییییی بود
اینجا چون هرچی میارن(کرمانشاه) از تهرانه جنسای زیاد خوبی نمیارن یا قیمتهات نسبت به تهران خیلی بیشتره
به هر حال من یه دست لباس تکواندو مارک شائولین سوپر A گرفتم که خیلی خوبه میشه گفت در حد Adidas va Nike هست و قیمتشم بهتره و یه کمربند خوب که زده بود صادراتی که جنسشم خوبه و راضیم همچنین حمایت از تولیدات ایرانی و بهترین تولیدکنندگان لباس رزمی توی کشوره که میشه به پیشتاز و پیشور و ..... هم اشاره کرد که تقریبا از همه بهترن
ولی منظورم از زدن این پست برای این بود که اگه از دوستان توی ای تاپیک کسی فروشگاه یا تولیدی ای چیزی داره یا آشنای قابل اعتمادی داره خودشا معرفی کنه و یه تاپیک هم بزنه که بچه ها بتونن بهترین جنسا با کمترین قیمت ها رو با خیال راحت از اینجا که اکثرا حرفه این تهیه کنن همچنین درباره اون جنس و اون انتخاب نظر و تجربه خودشان را هم بگن
موفق باشیم
حق مطلب محفوظ!!
یا علی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
-----------

در مورد بروسلی و ضربه پای بالای کمر در وینگ چون : بروسلی چیز زیادی از وینگ چون یاد نگرفت . خود اییپ من هم ضربه بالای کمر نگفته نزنید . ولی بعد از اون که وینگ چون شاخه شاخه شد اینطوری شد که بعضی هاشون گفتن نباید بزنید . یعنی توی WT که الان داره توی کل دنیا تدریس میشه ( و همش باند بازیه ) اینطوریه که میگن نباید بزنید . ولی در وو وای تائو اینطور نیست و اگر تشخیص داده بشه که ضربه ای که با پا به بالای کمر حریف زده میشه ممکنه منجر به شکست باشه ، زده نمیشه .

بروسلی رو اونقدر بزرگ نکنید تورو خدا . وقتی ایپ من یا خیلی از اساتید الان هستن چرا صحبت از بروسلی ؟ اونم در وینگ چون ؟
چرا از امین بزتپه یا لو من کام یا .... حرف نزنیم .

چرا صحبت از بروس لی؟ سوال خوبیه.
چیزی که بروس لی رو از بقیه متمایز می کرد، ذهن بلند پرواز و آزادش بود. بروس لی متعصب نبود و از دیگرانی که متعصب بودن - و هستن - می خواست که تعصب رو کنار بذارن.

من جیت کان دو کار میکنم و از اونجایی که تقریبا مطمئنم جیت کان دو به معنای درستش اصلا توی ایران وجود نداره و یا شناخته شده نیست، باید سر فرصت بیام به تفصیل درباره ش صحبت کنم.

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
سلام.در مورد رزم اوران میشه توضیح بدید؟.ارزش رفتن داره؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718

من چند وقتی رزم آوران کار کردم تا مسابقات کشوریش هم پیش رفتم ولی دیدم فایده نداره. یکی دو جلسه تمریناتشون رو نگاه کن اگه دیدی اون چیزی که میخوای هست ثبت نام کن. فقط بدون سطح برگزاری مسابقاتش جالب نیست !!!

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

سلام دوست من

این رو باید بدونی که سبک های من دراوردی باعث پیشرفت نمیشه. برعکس

ممنون از حسن توجه شما

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
بیشتر میتونی توضیح بدی.مرسی

کسی که می خواد یه سبک جدید ایجاد کنه (صرف نظر از اینکه اصولا آیا باید سبک جدید بوجود آورد یا از تعداد سبک های موجود کاست) باید دلایلی برای کارش داشته باشه دوست عزیز. یعنی اولا باید دانشش رو به معنای واقعی کلمه داشته باشه که خودش جای بحث داره، ثانیا حقیقتا احساس کنه که توی سبک های موجود جای یه سری چیزهای ضروری خالیه و باید خلاء رو پرکرد. مثلا کسایی که کراو ماگا رو ابداع کردن یه جور احساس نیاز می کردن و باید اون نیاز برطرف میشد.

در حال حاضر به اندازه کافی سبک وجود داره، شما اگر هم در زمینه ای کمبودی احساس می کنی سبکت رو با سبک دیگه ای ترکیب می کنی.
متاسفانه این کسایی که از قدیم الایام توی ایران سبک تولید می کردن، بعضا حتی سواد درستی هم نداشتن. تنها هدفشون جلب توجه بوده.

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
کسی که می خواد یه سبک جدید ایجاد کنه (صرف نظر از اینکه اصولا آیا باید سبک جدید بوجود آورد یا از تعداد سبک های موجود کاست) باید دلایلی برای کارش داشته باشه دوست عزیز. یعنی اولا باید دانشش رو به معنای واقعی کلمه داشته باشه که خودش جای بحث داره، ثانیا حقیقتا احساس کنه که توی سبک های موجود جای یه سری چیزهای ضروری خالیه و باید خلاء رو پرکرد. مثلا کسایی که کراو ماگا رو ایجاد کرد یه جور احساس نیاز می کردن و باید اون نیاز برطرف میشد.

در حال حاضر به اندازه کافی سبک وجود داره، شما اگر هم در زمینه ای کمبودی احساس می کنی سبکت رو با سبک دیگه ای ترکیب می کنی.
متاسفانه این کسایی که از قدیم الایام توی ایران سبک تولید می کردن، بعضا حتی سواد درستی هم نداشتن. تنها هدفشون جلب توجه بوده.

با تشکر از نگاه علمی و فنی شما

امیدوارم روز به روز فعالیت شما به این خوبی بیشتر شود

ممنون از حسن توجه شما

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
کسی که می خواد یه سبک جدید ایجاد کنه (صرف نظر از اینکه اصولا آیا باید سبک جدید بوجود آورد یا از تعداد سبک های موجود کاست) باید دلایلی برای کارش داشته باشه دوست عزیز. یعنی اولا باید دانشش رو به معنای واقعی کلمه داشته باشه که خودش جای بحث داره، ثانیا حقیقتا احساس کنه که توی سبک های موجود جای یه سری چیزهای ضروری خالیه و باید خلاء رو پرکرد. مثلا کسایی که کراو ماگا رو ایجاد کردن یه جور احساس نیاز می کردن و باید اون نیاز برطرف میشد.

من خودم کونگ فو توا کار میکنم.خواستم در مورد رزم اوران بدونم ضعف و قوتش بدونم.نمیخوام سبک عوض کنم فقط میخوام اطلاعاتم در مورد این سبک بیشتر بشه.مرسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
من خودم کونگ فو توا کار میکنم.خواستم در مورد رزم اوران بدونم ضعف و قوتش بدونم.نمیخوام سبک عوض کنم فقط میخوام اطلاعاتم در مورد این سبک بیشتر بشه.مرسی

اَی بابا اونم مث رزم آورانه دیگه. من پیشنهاد می کنم هدفت رو بگو. می خوای مسابقه بدی مدال بگیری، می خوای سلف دیفنس یاد بگیری یا فقط می خوای ورزش کنی مثلا؟ این که مشخص بشه بقیه هم می تونن راهنماییت کنن.

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
اَی بابا اونم مث رزم آورانه دیگه. من پیشنهاد می کنم هدفت رو بگو. می خوای مسابقه بدی مدال بگیری، می خوای سلف دیفنس یاد بگیری یا فقط می خوای ورزش کنی مثلا؟ این که مشخص بشه بقیه هم می تونن راهنماییت کنن.
در مورد مسابقه اگه توضیح بدی ممنون میشم.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در مورد مسابقه اگه توضیح بدی ممنون میشم.

اینکه چه رشته ای رو بخوای انتخاب کنی، بهرحال به سلیقه و ذائقه ی خودت مربوط میشه ولی بهرحال نظر من این هست که سراغ سبکی بری که به درد سلف دیفنس یا همون دفاع شخصی هم بخوره.
همون طور که می دونی مثلا تکواندو خیلی محبوب هست تو ایران، باشگاه های تکواندو پر از بچه های هفت هشت ده ساله ای هست که می خوان هادی ساعی بشن مدال بگیرن و اینا و یا مثلا کیوکوشین هم جزو رشته های محبوب هست. ولی من اینجور رشته ها رو توصیه نمی کنم. مهمترین دلیلم این هست که همه باید اینو در نظر بگیرن که هدف اصلی رشته های رزمی باید مبارزه واقعی باشه.
وقتی شما در یک موقعیت دشوار دفاع از خود قرار میگیرید، هر تصمیم اشتباه یا هر کار غلطی می تونه تبعات سنگینی داشته باشه و اصلن هم شوخی بردار نیست. توی موقعیت های اینچنینی ما به یک لگد نمایشی آنچنانی احتیاج نداریم و از طرفی، قرار هم نیست با حریف مون مسابقه استقامت بدیم مشت و لگد بزنیم ببینیم کی زودتر کم میاره!

کوتاه ِ سخن اینکه می تونی بری سراغ یکی از اقسام کیک بوکس که مسابقات هم داره. رشته های متنوعی هستن بهرحال. اما باز اولویت با کارامد بودن هست. شاید ساندا گزینه بدی نباشه به این خاطر که علاوه بر مشت و لگد از تکنیک های grappling ـه موثری هم استفاده میکنن.

بالا