• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
کلیپ تکواندو و موی تای رو دانلود کردم
فقط ضربات تکواندو رو نشون میداد.موی تای کاره هم به نظر ماهر نمیومد

كليپ هاي مبارزه دو سبك با هم ، معمولا افراد تازه كار هستند كه جو باشگاه مي گيرتشون . فقط مبارزه اي بين دو سبك ارزش ديدن داره كه دو طرف استاد تمام و با دان هاي بالا در رشته خودشون باشن و مطرح باشن . مثل مبارزه بروس لي با ويك مور ( استاد تمام جيت كان دو و استاد تمام كيوكوشين )

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
از عزیزان ممنون میشم که درباره اینکه چرا توی تکواندو مشت خیلی کم استفاده میشه و فلسفشا بگن ممنون میشم
البته اینطور که من فهمیدم در کزه 25 سبک و حالت از تکواندو وجود داره که از کودک 6 ساله تا پیرزن 90 ساله میتونن هرکدوم که بهشان میخوره را انتخاب و تمرین کنند
همچنین اینکه یه تعدادی از سبکهای مبارزه ایش آنچنان وحشتناک و سنگینه که حتی کیوکشین کار ها هام قابلیت شرکت در اون رو ندارن؟!!
از دوستان صاحب نظر ممنون میشم که در این رابطه ها نظر بدن
من اینارو از یه کیوکشین کار شنیدم و حقیقتشم نمیدانم؟
چون منبع دقیقی رو اعلام نکرد برای گفته هاش
ممنون
یا علی

تکواندو ورزش قشنگیه، من شخصا از تماشای حرکات پای تکواندو لذت می برم. می دونم که شما هم سبکت رو دوست داری و ازش لذت می بری. هیچ ایرادی نداره و اصلا درستش هم همین هست. یکی از انگیزه هایی که آدم رو به سمت یه رشته ی ورزشی می بره همینه که از اون ورزش لذت می بریم و خوشمون میاد.

اما یه نکته ی مهم. اینکه ما از یه سبکی لذت می بریم، آیا به این معنیه که اون سبک خیلی مفید و خوب و کارآمده؟ نه این طور نیست.
سبکتون رو تحلیل کنید، نقاط ضعف و قوتش رو بررسی کنید. نگذارید علاقه جای منطق رو بگیره.

در مورد اینکه چرا در مسابقات تکواندو از ضربات دست استفاده نمی کنن، جواب من این هست که هر دلیلی برای خودشون دارن، به شدت خنده دار و اشتباس. اینکه شما موقع مبارزه دستات رو نادیده بگیری و فقط لگد بزنی زمانی می تونه توجیه داشته باشه که شما اصلا دست نداشته باشی!

سبکای دیگه رو هم امتحان کن. البته نه کیوکشین! ;)

Last edited:

Gellert

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همگی
من یه نکته ای بگم برای کسانی که میخوان فیلم های آموزش رزمی رو اینترنتی بخرن
من چند ماه پیش که میخواستم جوجیتسو یاد بگیرم توی اینترنت جستجو کردم و آموزش جوجیتسو توسط دیمیان مایا که7تاdvd بود رو 20تومن خریدم از پیک ورزش
ولی طرف متقلب بود و 3تا dvd رو به اسم7تا می فروخت!!
یعنی dvdهای 1,2,3 فیلم آموزشی بود.ولی dvdهای 4,5,6 همون dvd3بود!!
dvd هفتم هم به اسم" 50 اصل هنرهای رزمی"بود که اون هم زیرنویس نداشت.بدردم نمیخورد

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
شوخي مي كني ؟؟؟؟؟ 20 هزار تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا خودت دانلود نكردي ؟؟؟؟؟؟؟

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
از امشب كل تمرينات رو قطع كردم و وارد يك برنامه خاص شدم كه در طول چهار هفته بتونم تعداد بارفيكس هام رو به 50 ، و تعداد شنا هام رو به 100 برسونم . 4 هفته ديگه نتايج رو همين جا پست مي كنم . :happy:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
توضيح كامل درباره ورزش تكواندو :

ورزش تكواندو ، همونطور كه معني اسمش هم مي‌رسونه از دست استفاده بسياري مي‌كنه !

تائه ( Tae ) به معني حمله با پا + كوان ( kwon ) به معني حمله با دست ! + دو ( do ) به معني روش = تائه‌كوان‌دو ( تكواندو ) = شيوه حمله با دست و پا !

اين ورزش داراي حركات و فنون بسيار خطرناكي بوده كه شامل حركات و فنون دست و حتي گرپلينگ و مبارزه در خاك ميشده ! البته تا دهه 60 ميلادي . اتفاقي كه براي اين رشته رزمي افتاد اين بود كه در كره براي اينكه بتونن اين رشته رو وارد المپيك كنند و به اصطلاح خودشون اين رشته رو جهاني كنند ، مشت رو از اين رشته حذف كردند ! و كلي از ضربات دبگه رو ! به همين علت اين ورزش خراب شد و چيزي كه در حال حاضر به عنوان تكواندو در ايران و ساير كشورها تدريس ميشه نوع ساده شده اين ورزش و به اصطلاح حالت نمايشي اين رشته است . براي اينكه تكواندو واقعي ياد بگيريد بايد به كشور كره سفر كرده و تازه اونجا هم كلي پرس و جو كنيد تا اساتيد قديمي اين رشته رو پيدا كنيد . البته اين اتفاق نمايشي شدن رشته هاي رزمي و خراب شدنشون فقط براي تكواندو نيفتاد بلكه براي : كونگ فو ، ووشو ، كيوكوشين و... هم در پنجاه سال اخير افتاده كه يك سري افراد سعي كردند با نمايشي كردن و فلسفي كردن اين رشته ها ! اون ها رو گسترش بدن كه منجر به نابود شدن اين رشته ها شد . نمونه بارزش در كشور ايران هم كسي نيست جز ميرزايي كه نسل كونگ فو رو در ايران منقرض كرد .

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
كليپ هاي مبارزه دو سبك با هم ، معمولا افراد تازه كار هستند كه جو باشگاه مي گيرتشون . فقط مبارزه اي بين دو سبك ارزش ديدن داره كه دو طرف استاد تمام و با دان هاي بالا در رشته خودشون باشن و مطرح باشن . مثل مبارزه بروس لي با ويك مور ( استاد تمام جيت كان دو و استاد تمام كيوكوشين )

نتیجه مبارزه چی شد ؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به همگی
من یه نکته ای بگم برای کسانی که میخوان فیلم های آموزش رزمی رو اینترنتی بخرن
من چند ماه پیش که میخواستم جوجیتسو یاد بگیرم توی اینترنت جستجو کردم و آموزش جوجیتسو توسط دیمیان مایا که7تاdvd بود رو 20تومن خریدم از پیک ورزش
ولی طرف متقلب بود و 3تا dvd رو به اسم7تا می فروخت!!

یعنی dvdهای 1,2,3 فیلم آموزشی بود.ولی dvdهای 4,5,6 همون dvd3بود!!
dvd هفتم هم به اسم" 50 اصل هنرهای رزمی"بود که اون هم زیرنویس نداشت.بدردم نمیخورد

dax-sports-lehrmaterial-buecher-dvd-judo.jpg

با سلام و درود خدمت شما
به تاپیک خوش آمدی.

در مورد فیلم . دی ویدی . کلیپ . یوتیوب. و........... بارها تو تاپیک گفتم . هیچگاه سعی نکنید از روی فیلم و سی دی چیزی یاد بگیرید . افرادی که از روی فیلم و سی دی یاد میگیرند بزرگترین خیانت رو به خودشون کردن. و اگر هم فیلم بینه و بره به یکی دیگه آموزش بده از خیانت هم عبور کرده

این روزها یادگیری از روی فیلم و سی دی شده یک درآمد مالی و مارکتینگ.

یک نگاهی به این نمونه بندازین BLACK BELT HOME STUDY COURSE

آموزش کمربند مشکی در خانه :lol: و.............................

دوستان فیلم دوبعدی هست و سرشار از ابهام و سکوت و خالی از قلق و ....................... در صورتی که تمرین با استاد و فرد متخصص سه بعدی . عملی . قلق گیری و.....................

حتی اگر فیلم های اساتید بزرگ باشه . اکثر اساتید قدیمی راه رو خلاف میدونن .

فیلم و سی دی زمانی خوب هست که شما به تکنیک های زیادی با یک استاد زنده و واقعی چیره دست هستی و بلدی، و این جا از فیلم برای رویوی حرکات استفاده میکنید نه آموزش

ضرر دیگر یادگیری از روی فیلم این هست که یک تکنیک رو به اشتباه یادگرفته که این در یک محیط واقعی وقتی به کار برده بشه به موجب نقص حتی موجب مرگ خود یا طرف مقابل میشوید.

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
توضيح كامل درباره ورزش تكواندو :

ورزش تكواندو ، همونطور كه معني اسمش هم مي‌رسونه از دست استفاده بسياري مي‌كنه !

تائه ( Tae ) به معني حمله با پا + كوان ( kwon ) به معني حمله با دست ! + دو ( do ) به معني روش = تائه‌كوان‌دو ( تكواندو ) = شيوه حمله با دست و پا !

اين ورزش داراي حركات و فنون بسيار خطرناكي بوده كه شامل حركات و فنون دست و حتي گرپلينگ و مبارزه در خاك ميشده ! البته تا دهه 60 ميلادي . اتفاقي كه براي اين رشته رزمي افتاد اين بود كه در كره براي اينكه بتونن اين رشته رو وارد المپيك كنند و به اصطلاح خودشون اين رشته رو جهاني كنند ، مشت رو از اين رشته حذف كردند ! و كلي از ضربات دبگه رو ! به همين علت اين ورزش خراب شد و چيزي كه در حال حاضر به عنوان تكواندو در ايران و ساير كشورها تدريس ميشه نوع ساده شده اين ورزش و به اصطلاح حالت نمايشي اين رشته است . براي اينكه تكواندو واقعي ياد بگيريد بايد به كشور كره سفر كرده و تازه اونجا هم كلي پرس و جو كنيد تا اساتيد قديمي اين رشته رو پيدا كنيد . البته اين اتفاق نمايشي شدن رشته هاي رزمي و خراب شدنشون فقط براي تكواندو نيفتاد بلكه براي : كونگ فو ، ووشو ، كيوكوشين و... هم در پنجاه سال اخير افتاده كه يك سري افراد سعي كردند با نمايشي كردن و فلسفي كردن اين رشته ها ! اون ها رو گسترش بدن كه منجر به نابود شدن اين رشته ها شد . نمونه بارزش در كشور ايران هم كسي نيست جز ميرزايي كه نسل كونگ فو رو در ايران منقرض كرد .

با تشکر از دیدگاه فنی و بعد علمی مطلب

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
نتیجه مبارزه چی شد ؟

ويك مور نتونست هيچ كدوم از ضربات بروس لي رو بلاك كنه ، بروسلي هم ديد كه سطح مور از اون خيلي پايين تره فقط در حد نمايشي اجرا كرد فنون رو روي مور .

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
مشاهده پیوست 144705

با سلام و درود خدمت شما
به تاپیک خوش آمدی.

در مورد فیلم . دی ویدی . کلیپ . یوتیوب. و........... بارها تو تاپیک گفتم . هیچگاه سعی نکنید از روی فیلم و سی دی چیزی یاد بگیرید . افرادی که از روی فیلم و سی دی یاد میگیرند بزرگترین خیانت رو به خودشون کردن. و اگر هم فیلم بینه و بره به یکی دیگه آموزش بده از خیانت هم عبور کرده

دوستان فیلم دوبعدی هست و سرشار از ابهام و سکوت و خالی از قلق و ....................... در صورتی که تمرین با استاد و فرد متخصص سه بعدی . عملی . قلق گیری و.....................

فیلم و سی دی زمانی خوب هست که شما به تکنیک های زیادی با یک استاد زنده و واقعی چیره دست هستی و بلدی، و این جا از فیلم برای رویوی حرکات استفاده میکنید نه آموزش

ضرر دیگر یادگیری از روی فیلم این هست که یک تکنیک رو به اشتباه یادگرفته که این در یک محیط واقعی وقتی به کار برده بشه به موجب نقص حتی موجب مرگ خود یا طرف مقابل میشوید.

ممنون از حسن توجه شما

سلام ميلاد جان ، من يه مقدار در اين زمينه باهات موافق نيستم . به خاطر اينكه وقتي ميگي بايد از يك استاد فنون رو ياد گرفت ، اولين سوالي كه مطرح ميشه اينه كه كدوم استاد ؟؟ آيا ما در ايران استاد داريم ؟ :happy:
وقتي رنزو گريسي استاد بزرگ جيوجيتسوي برزيلي مياد روي فيلم تمام فنون رو ياد ميده ، حيف نيست آدم بره يك باشگاهي كه اصلا معلوم نيست طرف كجا آموزش ديده و تمام فنون رو اشتباه ياد بگيره ؟
من خودم شخضا هر چي ياد گرفتم از روي ويدئو بوده و عقيده ام هم اين هست كه هيچ چيزي در دنيا نيست كه شما از روي ويدئو نتوني ياد بگيري .
در مورد دو بعدي بودن فيلم مثلا همين آقاي رنزو گريسي هر فني كه اجرا ميكنه رو از سه زاويه نشون ميده ديگه اونها چون اساتيد خيلي بزرگ هستند به اين محدوديت هاي ويدئو هم اشنايي دارن و سعي مي كنند كه فنون رو چوري اجرا كنند كه بيننده كاملا متوجه بشه .
نكته ديگه اي كه البته هست اينه متاسفانه فيلم هاي قلابي بسيار زياد هست در اينترنت و هر چيزي كه مي خواد كسي ياد بگيره بايد فقط فيلم اساتيد يا قهرمانان رو دانلود كنه كه اساميشون كاملا مشخص هست .
البته اين كه شما مي فرماييد بايد حريف تمريني داشت صد در صد درست هست و اصلا بدون حريف تمريني معني نداره رزمي كار كردن .

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام ميلاد جان ، من يه مقدار در اين زمينه باهات موافق نيستم . به خاطر اينكه وقتي ميگي بايد از يك استاد فنون رو ياد گرفت ، اولين سوالي كه مطرح ميشه اينه كه كدوم استاد ؟؟ آيا ما در ايران استاد داريم ؟ :happy:
وقتي رنزو گريسي استاد بزرگ جيوجيتسوي برزيلي مياد روي فيلم تمام فنون رو ياد ميده ، حيف نيست آدم بره يك باشگاهي كه اصلا معلوم نيست طرف كجا آموزش ديده و تمام فنون رو اشتباه ياد بگيره ؟
من خودم شخضا هر چي ياد گرفتم از روي ويدئو بوده و عقيده ام هم اين هست كه هيچ چيزي در دنيا نيست كه شما از روي ويدئو نتوني ياد بگيري .
در مورد دو بعدي بودن فيلم مثلا همين آقاي رنزو گريسي هر فني كه اجرا ميكنه رو از سه زاويه نشون ميده ديگه اونها چون اساتيد خيلي بزرگ هستند به اين محدوديت هاي ويدئو هم اشنايي دارن و سعي مي كنند كه فنون رو چوري اجرا كنند كه بيننده كاملا متوجه بشه .
نكته ديگه اي كه البته هست اينه متاسفانه فيلم هاي قلابي بسيار زياد هست در اينترنت و هر چيزي كه مي خواد كسي ياد بگيره بايد فقط فيلم اساتيد يا قهرمانان رو دانلود كنه كه اساميشون كاملا مشخص هست .
البته اين كه شما مي فرماييد بايد حريف تمريني داشت صد در صد درست هست و اصلا بدون حريف تمريني معني نداره رزمي كار كردن .

فک می کنم موضوع حساسیه و میشه درباره ش صحبت کرد. اینکه آیا این نسخه رو برای همه می شه تجویز کنیم؟ اینکه آیا می شه از صفر و بدون هیچ تجربه ی باشگاهی از روی ویدئو یا کتاب یه رشته رو یاد گرفت یا نه و سوالایی اینچنینی.
من فک میکنم کسی که تجربه ی خوبی در یک یا چند رشته رزمی داره، درک، سواد و حوصله ی تحقیق و مطالعه رو هم داره، به منابع خوب هم دسترسی داره، می تونه یه رشته رو از صفر هم حتی شروع کنه و پیشرفت هم بکنه هر چند که بهرحال فیلم یا کتاب آموزشی نمی تونه جای یه استاد خوب رو بگیره.

می شه به چشم یه پروژه شخصی بهش نگاه کرد. اما عملی نیست که اون فرد باشگا بزنه به دیگران تدریس کنه رشته رو تدریس کنه.

megalomaniac اسم کوچیکت رو می گی؟ :)

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
فک می کنم موضوع حساسیه و میشه درباره ش صحبت کرد. اینکه آیا این نسخه رو برای همه می شه تجویز کنیم؟ اینکه آیا می شه از صفر و بدون هیچ تجربه ی باشگاهی از روی ویدئو یا کتاب یه رشته رو یاد گرفت یا نه و سوالایی اینچنینی.
من فک میکنم کسی که تجربه ی خوبی در یک یا چند رشته رزمی داره، درک، سواد و حوصله ی تحقیق و مطالعه رو هم داره، به منابع خوب هم دسترسی داره، می تونه یه رشته رو از صفر هم حتی شروع کنه و پیشرفت هم بکنه هر چند که بهرحال فیلم یا کتاب آموزشی نمی تونه جای یه استاد خوب رو بگیره.

می شه به چشم یه پروژه شخصی بهش نگاه کرد. اما عملی نیست که اون فرد باشگا بزنه به دیگران تدریس کنه رشته رو تدریس کنه.

megalomaniac اسم کوچیکت رو می گی؟ :)

آبتين عزيز . قبل از ورود به هر رشته رزمي ، دو مورد بايد در شخص وجود داشته باشه . اول آمادگي بدني بالا و دوم انعطاف بدني بالا . . اين دو رو كه شما تموم كنيد نه تنها ديگه مبتدي نيستيد بلكه خودتون به مرحله مربيگري فيتنس و امادگي جسماني مي رسيد . بعد از اون شخص مي تونه وارد رشته هاي رزمي دلخواهش بشه و خيلي خيلي جلوتر از تمام كساني كه حتي سالها در باشگاه ها تمرين كردند خودش رو نشون بده . اگر كسي زبان انگليسي ش خوب باشه و تمام صحبت هاي اساتيدي مثل رنزو گريسي رو از روي ويدئو بفهمه و تكنيك ها رو همونطور كه اموزش داده ميشه از روي ويدئو ياد بگيره ، نه تنها بهترين مربي ايران خواهد شد بلكه ميتونه در سطح جهاني هم مطرح بشه . شما نمي توني كسي كه فنون رو از شخص بنيان گذار سبك ياد گرفته رو با افرادي كه دو كلاس سواد ندارند و معلوم نيست منبع اطلاعاتيشون چه فردي بودي و اون فرد اصلا خودش از كجا ياد گرفته مقايسه كني ، اون هم در ايران كه هر كسي براي خودش سبك اختراع ميكنه ! اينها البته همه نظر شخصي من هست و نظر شما و استاد ميلاد براي بنده محترم هست من فقط جهت مشاركت در تاپيك نظراتم رو مي نويسم و ممكنه همه حرفهاي من اشتباه باشه .

Last edited:

Gellert

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مشاهده پیوست 144705

با سلام و درود خدمت شما
به تاپیک خوش آمدی.

ممنون از حسن توجه شما

بله میلاد جان مطالبتون رو خونده بودم.اگر اون موقع این مطالب رو دیده بودم نمیخریدم
قصد من این بود که با دوستم تمرین کنیم! بعد تصمیم گرفتم فیلم ها رو بدم به استادمون و اون بهمون یاد بده
وقتی فیلم ها رو دید گفت: اینا که همش توی موقعیت خاکه! توی ووشو اگر زانوت به زمین بخوره امتیاز از دست دادی!!
یعنی گفت بدرد نمیخوره:blink:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
آبتين عزيز . قبل از ورود به هر رشته رزمي ، دو مورد بايد در شخص وجود داشته باشه . اول آمادگي بدني بالا و دوم انعطاف بدني بالا . براي رسيدن به اين دو مورد همونطور كه قبلا هم گفتم شخصا از متد p90x و روش ماركو لالا استفاده كردم . اين دو رو كه شما تموم كنيد نه تنها ديگه مبتدي نيستيد بلكه خودتون به مرحله مربيگري فيتنس و امادگي جسماني مي رسيد . بعد از اون شخص مي تونه وارد رشته هاي رزمي دلخواهش بشه و خيلي خيلي جلوتر از تمام كساني كه حتي سالها در باشگاه ها تمرين كردند خودش رو نشون بده . اگر كسي زبان انگليسي ش خوب باشه و تمام صحبت هاي اساتيدي مثل رنزو گريسي رو از روي ويدئو بفهمه و تكنيك ها رو همونطور كه اموزش داده ميشه از روي ويدئو ياد بگيره ، نه تنها بهترين مربي ايران خواهد شد بلكه ميتونه در سطح جهاني هم مطرح بشه . شما نمي توني كسي كه فنون رو از شخص بنيان گذار سبك ياد گرفته رو با افرادي كه دو كلاس سواد ندارند و معلوم نيست منبع اطلاعاتيشون چه فردي بودي و اون فرد اصلا خودش از كجا ياد گرفته مقايسه كني ، اون هم در ايران كه هر كسي براي خودش سبك اختراع ميكنه ! اينها البته همه نظر شخصي من هست و نظر شما و استاد ميلاد براي بنده محترم هست من فقط جهت مشاركت در تاپيك نظراتم رو مي نويسم و ممكنه همه حرفهاي من اشتباه باشه .

در مورد اسم هم عزيزم هر چي دوست داري مي توني من رو صدا كني . meg :happy:

خب باشه پس من مِگ صدات میکنم.:lol:
راستش نظر من شاید یه چیزی بین نظر تو و میلاد بود. تو شرایط خاصی داری. دانشش رو داری، اهل مطالعه هستی و انگیزه ش رو هم داری. اما آیا همه این شرایط رو دارن؟ من می گم نه.
چرا سطح سواد استادای رزمی تو ایران انقدر افتضاحه؟ یه دلیل مهمش اینه که کسایی هم که تو ایران می رن دنبال این ورزشا به همون استادای بی سواد قانعن! نمی دونم توی ایران چقدر با رزمی کارا سر و کار داشتی. نمی خوام توهین به کسی بکنم حرفم کلی هست. منم ایرانی هستم دلم می خواد ملت یه کم عمیق تر و حساس تر باشن نسبت به قضیه!

یادمه یه باشگاه کیک بوکسینگ می رفتم یه زمانی البته نه برای یادگیری، برای اینکه تمرین کنم و یه پارتنر پیدا کنم و از امکانات باشگا استفاده کنم اینا. مربیای این باشگاه خیلی ادعاشون می شد که ما با بقیه فرق داریم علمی کار می کنیم و اینا. ولی واقعا همه چی افتضاح بود، سطح آموزش به شدت پایین، برنامه ی تمرینات به شدت مزخرف و کسالت آور و خلاصه همه چی داغون. اما نکته ی جالب این بود که بچه های باشگاه همه شون فک می کردن که اینجا بهترین باشگاه هست و خیلی هم حال می کردن!

می خوام بگم نمی شه برای بقیه این نسخه رو پیچید، چون شرایطش رو ندارن، یه وخ دچار سو تفاهم میشن به قول میلاد خودشون رو به کشتن می دن ...

Last edited:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
خب پس من مِگا صدات میکنم.:lol:
راستش نظر من شاید یه چیزی بین نظر تو و میلاد بود. تو شرایط خاصی داری مگا. دانشش رو داری، اهل مطالعه هستی و انگیزه ش رو هم داری. اما آیا همه این شرایط رو دارن؟ من می گم نه.
چرا سطح سواد استادای رزمی تو ایران انقدر افتضاحه؟ یه دلیل مهمش اینه کسایی هم که تو ایران می رن دنبال این ورزشا به همون استادای بی سواد قانعن! نمی دونم توی ایران چقدر با رزمی کارا سر و کار داشتی. نمی خوام توهین به کسی بکنم حرفم کلی هست. منم ایرانی هستم دلم می خواد ملت یه کم عمیق تر و حساس تر باشن نسبت به قضیه!

یادمه یه باشگاه کیک بوکسینگ می رفتم یه زمانی البته نه برای یادگیری، برای اینکه تمرین کنم و یه پارتنر پیدا کنم و از امکانات باشگا استفاده کنم اینا. مربیای این باشگاه خیلی ادعاشون می شد که ما با بقیه فرق داریم علمی کار می کنیم و اینا. ولی واقعا همه چی افتضاح بود، سطح آموزش به شدت پایین، برنامه ی تمرینات به شدت مزخرف و کسالت آور و خلاصه همه چی داغون. اما نکته ی جالب این بود که بچه های باشگاه همه شون فک می کردن که اینجا بهترین باشگاه هست و خیلی هم حال می کردن!

می خوام بگم نمی شه برای بقیه این نسخه رو پیچید، چون شرایطش رو ندارن، یه وخ دچار سو تفاهم میشن به قول میلاد خودشون رو به کشتن می دن ...

درسته ، من حرفم رو پس ميگيرم :happy:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
بچه ها اگه بخواين بريد تو رينگ مبارزه كه صد هزار نفر هم تماشاچي داره ، قبلش چه آهنگي رو گوش مي كنيد ؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام

در مورد این که اساتیدی که در ایران هستن و کارامد نیستن این رو بارها گفتم بله درسته پس چون اینها وجود نداره باید از کورس های کار درخانه و فیلم و سی دی یاد گرفت؟؟؟. حالا به این نکته دقت کنید : همین اساتید میدونید مشکلشون از کجا آب میخوره ؟:) بله همین اساتید شروع به یادگیری از روی فیلم و سی دی ؛ اینترنت و......... کردن و اکنون در ایران شروع به آموزش کردن و این خیانت رو در حق مردم.............. کمی فکر کنیم که چرا شاگردانشان از دست میدن و.............

استادانی که بدون داشتن مجوز ( منکیو و مینکو کایدن) شروع به تدریس میکنن و مجوزهای تقلبی که.................... اسامیشون زیاده که اسمشون نمیبرم. حتی میدونم از کجا فیلم و سی دی میگیرن .

دوستان هنرهای رزمی پر از رمز و راز و بدل کوروشو (قلق های تجربی ) و.................... که در فیلم اصلا قابل بررسی نیست.

یادگیری بدون استاد هرچند با دانش فراوان نه تنها یک ریسک جسمانی و روحی هست بلکه مقادیر زیادی از پتانسیل حرفه ای و فنی خالیست.

مثلا کیوشو جوتسو هنر نقاط حساس و حیاتی فیلم های آموزشی زیادی داره که آدم اگر بدون استاد تمرین بکنه خطرهای جبران ناپذیری داره که........... نمونش زیاد تجربه شده.

یک استاد میراث یک شاگرده و یک استاد هست که میتونه شاگردش رو به یک استاد تبدیل کنه. هیچکس استاد متولد نمیشه اما استاد های واقعی استادانی را متولد و به وجود می آورند

حتی در خود ژاپن هم مک دوجوها ( دوجوهای تقلبی) از کن جوتسو . باجوتسو . جوجیتسو . نینجوتسو و............. وجود داره که آدم نباید گولش رو بخوره چه برسه به ایران. و..........

و از هنرها و روش های پوشالی تصویری و مک دوجوها و................... دوری کنیم تا وقتی که دیر نشده

تون این مدت تمام حرف من همین بوده
ممنون از حسن توجه همه دوستان

بالا