• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
stop_new.gif
سلام به همه

تاپیک هنر های رزمی دارای احترام خاص و جایگاه حساسی است.

دوستان سعی کنن در این مکان به شخصی یا چیزی بی احترامی نشه.

جناب Abtin 63 و جناب ya_ali_mavla امیدوارم در شیوه نگارش ؛ و نحوه پست ها تون کمی تجدید نظر کنید. ( از شما بعیده)

پیشاپیش ممنون از حسن توجه شما

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
خب من داشتم از کم سوادی رزمی کارا گله می کردم. عزیزم شما نمونه ی تمام عیار یه رزمی کار "بی سواد" ایرانی هستی. برای خودمون متاسفم.
سلام.آدم اگه کوه علم هم باشه نباید کسی رو تحقیر کنه.چون اگه یه کم فکر کنه یادش میاد خودشم یه روزی شاگرد بوده و چیزی نمیدونسته.من هم مثل شما متاسفم.ولی نه برای بی سوادها برای افرادی که خودشون رو علامه میدونن و بقیه رو سیب زمینی.

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
یه سوال داشتم ترتیب کمربندهای جودو و نینجا چیه؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یه سوال داشتم ترتیب کمربندهای جودو و نینجا چیه؟

در مورد ترتیب کمربند جودو که تو اینترنت بگردی هم پیدا میشه

و در مورد نینجا باید بگم که در نینجوتسو کمربندی وجود نداره . چون یک مکتب جنگی و نظامی بوده. و رده های درجه بندی روی اصول خاص هست. چیزی هم که در ایران . امریکا و حتی بعضی از دوجوها قلابی تو خود ژاپن که میبینی کمربند رنگی میبندن نینجا نیست . تعدادیشون هم از روی کم اطلاعی یک سری بهانه های خاص می آورن مثل فدراسیونو ........................ در هر صورت مکاتب رزمی کمربند ندارند. که با هنر های رزمی فرق داره

ممنون از حسن توجه شما

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
مشاهده پیوست 145244
سلام به همه

جناب Abtin 63 و جناب ya_ali_mavla امیدوارم در شیوه نگارش ؛ و نحوه پست ها تون کمی تجدید نظر کنید. ( از شما بعیده)

سلام.آدم اگه کوه علم هم باشه نباید کسی رو تحقیر کنه.چون اگه یه کم فکر کنه یادش میاد خودشم یه روزی شاگرد بوده و چیزی نمیدونسته.من هم مثل شما متاسفم.ولی نه برای بی سوادها برای افرادی که خودشون رو علامه میدونن و بقیه رو سیب زمینی.

بنده نه کوه علم هستم نه علامه نه استاد. بلکه بیشتر خودم رو محقق می دونم. پست قبلیم رو هم بی احترامی به کسی نمی دونم، صرفا بیان یک واقعیت درباره اون فرد و وضعیت اسفناک جامعه رزمی مون بود.

آقا سردگم در عالم
من اومدم از کیوکشین انتقاد کردم حالا با ادبیات مخصوص خودم، شما که خودت داری به این رشته می پردازی عکس العملت چی بود؟ به جای اینکه سعی کنی به شیوه ی منطقی از سبکت دفاع کنی، دیگه به پست های من جواب ندادی. این داستان، دانش ِ من رو اثبات نمی کنه، اما ضعف و کم دانشی تو رو نشون میده.
تو اگر می خوای سیب زمینی فرض نشی برو روی این موضوع کار کن.

Last edited:

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
بنده نه کوه علم هستم نه علامه نه استاد. بیشتر از همه اینا خودم رو محقق می دونم. پست قبلیم رو هم بی احترامی به کسی نمی دونم، صرفا بیان یک واقعیت درباره اون فرد و وضعیت اسفناک جامعه رزمی مون بود.

آقا سردگم در عالم
من اومدم از کیوکشین انتقاد کردم حالا با ادبیات مخصوص خودم، شما که خودت داری به این رشته می پردازی عکس العملت چی بود؟ به جای اینکه سعی کنی به شیوه ی منطقی از سبکت دفاع کنی، دیگه به پست های من جواب ندادی. این داستان، دانش ِ من رو اثبات نمی کنه، اما ضعف و کم دانشی تو رو نشون میده.
شما چه سبکی کار میکنی؟ یا شاید فقط تحقیق کردی و از بیرون به سبکهای مختلف نگاه میکنی و هر کدوم که خوشت نمیاد رو نقد و هر کدوم که خوشت میاد ازش تمجید میکنی؟ من کیوکوشین کار میکنم.انسان با این سبک به قدرت دفاع از خود در درگیری های خیابانی،توانایی شرکت در مبارزات آزاد،آرامش،اعتماد بنفس،تواضع،ادب و احترام به دیگران و خیلی چیزهای مثبت دیگه میرسه.پس سبک خوبی هست و نیازی نیست به بحثهای خسته کننده که جز هدر دادن انرژی دو طرف هیچ ثمری نداره بپردازیم.تازه مگه هر کس جواب کس دیگه رو نمیده معنیش این هست که جوابی نداره؟ در ضمن من به وظیفه خودم عمل کردم که از شما خواستم کسی رو تحقیر نکنید.به عنوان مثال من هیچ علاقه ای به نینجوتسو و مطالب مرتبط با نینجوتسو ندارم.ولی هیچوقت به خودم اجازه ندادم به این مکتب توهین کنم.چون میدونم افراد زیادی هستند که عاشق نینجوتسو هستند .به شخصه فردی هستم که نه از تعریف و تمجید سرمست میشم و نه از انتقاد سرخورده.پس این که جنابعالی منو.....فرض کنی کوچکترین اهمیتی نداره.برام جالبه که جهان غرب به دنبال ضربه زدن به کشورمون هست در حالی که ما ایرانی ها خودمون با خودمون مشکل داریم و سر مسائل بعضا جزئی بهم میپریم.با این وضعیت ما دشمن میخواهیم چکار؟ موفق باشی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
شما چه سبکی کار میکنی؟ یا شاید فقط تحقیق کردی و از بیرون به سبکهای مختلف نگاه میکنی و هر کدوم که خوشت نمیاد رو نقد و هر کدوم که خوشت میاد ازش تمجید میکنی؟ من کیوکوشین کار میکنم.انسان با این سبک به قدرت دفاع از خود در درگیری های خیابانی،توانایی شرکت در مبارزات آزاد،آرامش،اعتماد بنفس،تواضع،ادب و احترام به دیگران و خیلی چیزهای مثبت دیگه میرسه.پس سبک خوبی هست و نیازی نیست به بحثهای خسته کننده که جز هدر دادن انرژی دو طرف هیچ ثمری نداره بپردازیم.تازه مگه هر کس جواب کس دیگه رو نمیده معنیش این هست که جوابی نداره؟ در ضمن من به وظیفه خودم عمل کردم که از شما خواستم کسی رو تحقیر نکنید.به عنوان مثال من هیچ علاقه ای به نینجوتسو و مطالب مرتبط با نینجوتسو ندارم.ولی هیچوقت به خودم اجازه ندادم به این مکتب توهین کنم.چون میدونم افراد زیادی هستند که عاشق نینجوتسو هستند .به شخصه فردی هستم که نه از تعریف و تمجید سرمست میشم و نه از انتقاد سرخورده.پس این که جنابعالی منو.....فرض کنی کوچکترین اهمیتی نداره.برام جالبه که جهان غرب به دنبال ضربه زدن به کشورمون هست در حالی که ما ایرانی ها خودمون با خودمون مشکل داریم و سر مسائل بعضا جزئی بهم میپریم.با این وضعیت ما دشمن میخواهیم چکار؟ موفق باشی

خب باید بگم که پست شرافتمدانه ای بود. اگه تا الان اینطور فک می کردی که من مغرورم یا با غرض با تو صحبت کردم باید بهت بگم که اینطور نیست. چن تا نکته توی حرفات بود که جواب میدم.

اینکه آیا من درباره ی سبک های مختلف سلیقه ای نظر میدم یا چمدونم، از بیرون نگاه می کنم و اینا، از پست هایی که تا الان نوشتم قابل تشخیصه. قضاوت رو به دیگران می سپرم.

این توضیحت درباره ویژگی های کیوکشین (قدرت دفاع از خود در درگیری های خیابانی،توانایی شرکت در مبارزات آزاد،آرامش،اعتماد بنفس،تواضع،ادب و احترام به دیگران ) در وهله ی اول خیلی تاثیر گذار و جذاب به نظر میرسه. اما یه سوال، دقت کردی اکثر سبک ها درباره ی خودشون همین ادعاها رو دارن؟ شما کونگ فو توا هم که بری همین ها رو بهت می گن! چرا اینجوریه پس؟!

گفتی: "نیازی نیست به بحثهای خسته کننده که جز هدر دادن انرژی دو طرف هیچ ثمری نداره بپردازیم."
اگه کسی نمی خواد بحث کنه حالا به هر دلیلی ( روحیه ش رو نداره، حوصله ش رو نداره و ... ) خب پس اصن توی این تاپیک چه کار میکنه؟ بحث کردن رو با کل کل کردن و رو کم کنی اشتباه نگیر دوست من. بحث کردن با روش درست و معقول باعث میشه که ما رشد کنیم، خودمون و اطرافیانمون رو ارتقا بدیم و ...

در نهایت "دشمن" ما کم سوادی و کم دانشی ماست که باید نگرانش باشیم و باهاش بجنگیم، نه هیچ چیزی یا کسی ...

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
خب من داشتم از کم سوادی رزمی کارا گله می کردم. عزیزم شما نمونه ی تمام عیار یه رزمی کار "بی سواد" ایرانی هستی. برای خودمون متاسفم.
آبتین عزیز میشه بگی کدوم تیکه از حرفای من نشان از کم سوادی یا بی سوادی میداد؟! اینکه معنی چارتا کلمه انگلیسیا نمدونم نشانه بی سوادی دیگرانه؟!اینکه حال نکردم چارتا کلمه را برات معنی کنم بچسبونم توی پستم به نظر یو...........؟چی بگم والله اگه بی سوادی اینه تقریبا نود درصد جمعیت دانشجوی ایرانی بی سواده!؟ اگه نه منظورت چیزی دیگس که فکر میکنم اینطوره بگو تا خودمان هم بفهمیم و بعدا جایی جلوی چارتا غریبه آبرومان نره خیلیم ازت ممنون میشم.
بد کردم گفتم توی ورزش رزمی به ضربه پا نگو لگد خوب یه چیزایی توی فرهنگ ما زمین تا آسمان با اونور آبیا فرق میکنه تو فردا برو بیرون به یه آدم خوشتیپ شصت مبارک دستتا نشان بده دیگه بعدش با خودته.............ولی همین عمل توی همون انگلیسی که گفتی معنیه خیلی خوبی داره که خودت بهتر میدانی و یا خیلی از چیزا که اینجا جای گفتنش نیس ........(این دقیقا میتانه مثال گفتن لگد توی یه باشگاه رزمی تو ایران باشه که با انگلس و معنی و پکلماتشان و فرهنگشان قطعا فرق میکنه)

مشاهده پیوست 145244
سلام به همه

دوست عزیز میلاد جان
من به هیچ وجه در هیچ کدام از پستام نه خواستم و نمیخوام بی احترامی کنم شاید دوستان دیگه معنی حرف منا بد بگیرن و در نظر خودشان بی احترامی بیاد ولی من به هیچ وجه قصد بی احترامی به کسیا نداشتم و ندارم
تا جایی هم که تانستم سعی کردم نوشته هام طوری باشه که ایجاد کسالت نکنه و یه حالت تنوعی و fun برای بچه داشته باشه تا از دیدن و خواندن مطالبی با کلمات و جملات کتابی و قلمبه سلمبه خسته نشن و اگه تازه واردی بینمان اضافه شد یکم احساس راحتی بکنه .
از همینجا هرکسی که با خواندن پست های من بهش برخورده یا بد متوجه شده یا احساس کرده من قصد بی احترامی دارم یا............ من ازش معذرت میخوام و اون کسی که باید بدونه میدونه که من هیچکدوم از این قصدا رو نداشتم
موفق باشیم
یا علی

Last edited:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
هر چند وقت یکبار سر این که کدوم سبک یا رشته خوبه یا بد چند صفحه بحث میشه.مسلما همه رو رشته ای که کار کردن و وقتشون رو روش گذاشتن تعصب دارن ولی به نظر من تو هر رشته یا سبکی که آدم علاقه داشته باشه و زیر نظر یه مربی خوب کار کنه بهترین رشته برای خود فرده و میتونه با اون رشته بین رزمی کار ها بهترین باشه.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آبتین عزیز میشه بگی کدوم تیکه از حرفای من نشان از کم سوادی یا بی سوادی میداد؟! اینکه معنی چارتا کلمه انگلیسیا نمدونم نشانه بی سوادی دیگرانه؟!اینکه حال نکردم چارتا کلمه را برات معنی کنم بچسبونم توی پستم به نظر یو...........؟چی بگم والله اگه بی سوادی اینه تقریبا نود درصد جمعیت دانشجوی ایرانی بی سواده!؟ اگه نه منظورت چیزی دیگس که فکر میکنم اینطوره بگو تا خودمان هم بفهمیم و بعدا جایی جلوی چارتا غریبه آبرومان نره خیلیم ازت ممنون میشم.
بد کردم گفتم توی ورزش رزمی به ضربه پا نگو لگد خوب یه چیزایی توی فرهنگ ما زمین تا آسمان با اونور آبیا فرق میکنه تو فردا برو بیرون به یه آدم خوشتیپ شصت مبارک دستتا نشان بده دیگه بعدش با خودته.............ولی همین عمل توی همون انگلیسی که گفتی معنیه خیلی خوبی داره که خودت بهتر میدانی و یا خیلی از چیزا که اینجا جای گفتنش نیس ........(این دقیقا میتانه مثال گفتن لگد توی یه باشگاه رزمی تو ایران باشه که با انگلس و معنی و پکلماتشان و فرهنگشان قطعا فرق میکنه)

دوست عزیز میلاد جان
من به هیچ وجه در هیچ کدام از پستام نه خواستم و نمیخوام بی احترامی کنم شاید دوستان دیگه معنی حرف منا بد بگیرن و در نظر خودشان بی احترامی بیاد ولی من به هیچ وجه قصد بی احترامی به کسیا نداشتم و ندارم
تا جایی هم که تانستم سعی کردم نوشته هام طوری باشه که ایجاد کسالت نکنه و یه حالت تنوعی و fun برای بچه داشته باشه تا از دیدن و خواندن مطالبی با کلمات و جملات کتابی و قلمبه سلمبه خسته نشن و اگه تازه واردی بینمان اضافه شد یکم احساس راحتی بکنه .
از همینجا هرکسی که با خواندن پست های من بهش برخورده یا بد متوجه شده یا احساس کرده من قصد بی احترامی دارم یا............ من ازش معذرت میخوام و اون کسی که باید بدونه میدونه که من هیچکدوم از این قصدا رو نداشتم
موفق باشیم
یا علی

با سلام دوست من

شما یکی از اعضای فعال تاپیک هنرهای رزمی هستی و در رشته خود متخصص . ما به شماتو تاپیک هنرهای رزمی نیاز داریم. خیلی خوشحالیم که از هر سبک یک فرد متخصص تو تاپیک داریم.

پیشاپیش زحمات شما و همکاری شما رو برای بخش لایک تاپیک هنرهای رزمی فراموش نمیشه و تشکر میکنیم. این حسن نیت شما رو میرسونه.

من به همراه چند تا از دوستان مطالب اخیر شمارو مورد بازبینی قرار دادیم چیزی به عنوان بی احترامی دیده نمیشه اما توجه داشته باشید که شیوه نگارش شما وجهه خاص به خود گرفته برای همین تذکری تجربی به شما بود. (متسفانه بارها با این مشکل رو برو بودیم من جمله خود من).

من از شما خواهش دارم که بحث رو همین جا نگه دارید و جلو تر نرید .

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بنده نه کوه علم هستم نه علامه نه استاد. بلکه بیشتر خودم رو محقق می دونم. پست قبلیم رو هم بی احترامی به کسی نمی دونم، صرفا بیان یک واقعیت درباره اون فرد و وضعیت اسفناک جامعه رزمی مون بود.

آقا سردگم در عالم
سلام

جناب آبتین در این مدت با توجه به نگرش فنی به مطالب شما متوجه شدم شما محقق خوب و دانایی هستی و متوجه شدم در مورد رشته های ژاپنی تحقیقات به سزایی هم دارید. تشکر میکنم از این روش و پتانسیل شما نسبت به هنرهای رزمی.

دوست خوبمون جناب یا علی قصد بی احترامی به شما نداشتند این شیوه نگارش ایشون هست که کمی مفهوم رو رزرو شده بیان میکند. و مطلب ایشون هیچ نشانه ای بی احترامی به شما نداره.

از شما هم خواهش دارم دیگه ناراحت نباشید.

ممنون از حسن توجه شما

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
خب باید بگم که پست شرافتمدانه ای بود. اگه تا الان اینطور فک می کردی که من مغرورم یا با غرض با تو صحبت کردم باید بهت بگم که اینطور نیست. چن تا نکته توی حرفات بود که جواب میدم.

اینکه آیا من درباره ی سبک های مختلف سلیقه ای نظر میدم یا چمدونم، از بیرون نگاه می کنم و اینا، از پست هایی که تا الان نوشتم قابل تشخیصه. قضاوت رو به دیگران می سپرم.

این توضیحت درباره ویژگی های کیوکشین (قدرت دفاع از خود در درگیری های خیابانی،توانایی شرکت در مبارزات آزاد،آرامش،اعتماد بنفس،تواضع،ادب و احترام به دیگران ) در وهله ی اول خیلی تاثیر گذار و جذاب به نظر میرسه. اما یه سوال، دقت کردی اکثر سبک ها درباره ی خودشون همین ادعاها رو دارن؟ شما کونگ فو توا هم که بری همین ها رو بهت می گن! چرا اینجوریه پس؟!

گفتی: "نیازی نیست به بحثهای خسته کننده که جز هدر دادن انرژی دو طرف هیچ ثمری نداره بپردازیم."
اگه کسی نمی خواد بحث کنه حالا به هر دلیلی ( روحیه ش رو نداره، حوصله ش رو نداره و ... ) خب پس اصن توی این تاپیک چه کار میکنه؟ بحث کردن رو با کل کل کردن و رو کم کنی اشتباه نگیر دوست من. بحث کردن با روش درست و معقول باعث میشه که ما رشد کنیم، خودمون و اطرافیانمون رو ارتقا بدیم و ...

در نهایت "دشمن" ما کم سوادی و کم دانشی ماست که باید نگرانش باشیم و باهاش بجنگیم، نه هیچ چیزی یا کسی ...

سلام.همین (تو) خطاب کردن من نشون دهنده از بالا نگاه کردن و برتر دونستن شما نسبت به بنده هست.مگه شما منو میشناسی؟ شاید از شما سنم بیشتر باشه. در مورد بحث کردن باید بگم هنوز هم اعتقاد دارم بی فایده هست.شما اگه از کیوکوشین خوشت نمیاد من هر چقدر هم با دلیل و منطق سعی در اثبات این سبک داشته باشم،شما باز هم دلیل دیگه ای میاری.در این مواقع بنظر من سکوت بهتر هست.همون کاری که جناب میلاد در برابر پست اینجانب انجام دادن(این که گفتم به نینجوتسو علاقمند نیستم).البته باز هم میگم همیشه به مکتب نینجوتسو احترام گذاشتم و میذارم و منظور خاصی نداشتم.و اما در خصوص کم سوادی خدمت شما عارضم که قرار نیست آدمیزاد در همه امور متخصص باشه.مثلا دوست خوبمون جناب یا علی شاید نسبت به شما کمی_فقط کمی_اطلاعاتشون ناقص باشه ولی مطمئن باشید اطلاعاتی دارن که من و شما نداریم.این رو واقعا میشه نسبت به همه افراد جامعه تعمیم داد.مثلا من بلد نیستم درب و پنجره بسازم(آهنگری) خوب یعنی اگه من برم پیش یه آهنگر باتجربه و بگم بلد نیستم کار شما رو انجام بدم باید منو بیسواد خطاب کنه؟ نه دوست من باید بدون تحقیر کردن بهم یاد بده.کریمانه و با کمال میل باید اینکار رو انجام بده.مولا علی (صلوات الله علیه)میفرمایند:هر چیزی زکاتی دارد.زکات علم هم یاد دادن آن است.پس مابه کسی که در موردی خاص اطلاعی نداره و ازما سوال میکنه باید با کمال میل و رغبت و از خدا خواسته! بطور مفصل جواب بدهیم.موفق باشی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
هر چند وقت یکبار سر این که کدوم سبک یا رشته خوبه یا بد چند صفحه بحث میشه.مسلما همه رو رشته ای که کار کردن و وقتشون رو روش گذاشتن تعصب دارن ولی به نظر من تو هر رشته یا سبکی که آدم علاقه داشته باشه و زیر نظر یه مربی خوب کار کنه بهترین رشته برای خود فرده و میتونه با اون رشته بین رزمی کار ها بهترین باشه.
سلام دوست عزیز گل گلاب (متاسفانه اسمتو یادم رفته همشهری):blush:
این چیزی که نوشتیو قبول دارم ولی اگه منظورت با من بود و من یه طرف قضیت قرار دارم باید بگم من از همینجا اعلام میدارم! که هیچوقت قصد تثبیت و یا بالا آوردن رشته رزمیه خودما نداشتم و قطعا به عنوان یه آدم منطقی کاملا قبول دارم که رشته هایی هستند که واقعا از تکواندو قوی تر و کاربردی ترن و هیچوقت هیچ جای دنیا نمیگم که تکواندو بهترینه!
یه چیز جالبم در باره تکواندو بگم دوستان اگه بد نگیرن استفاده کنن
توی سریال بروسلی که از شبکه 2 پخش شد اگه دقت کرده باشین یکیار سخت ترین مبارزات بروسلی که کمی توش به مشکل خورد و واقعا فکر کرد تا برنده بشه(البته این اسطوره همیشه فکر میکرد) توی مبارزه با اون تکواندو کاره البته توی مسابقات رسمی بود که توی شاب جانگ برگزار میشد!
یا علی

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سلام دوست عزیز گل گلاب (متاسفانه اسمتو یادم رفته همشهری)
blushsmiley.gif

این چیزی که نوشتیو قبول دارم ولی اگه منظورت با من بود و من یه طرف قضیت قرار دارم باید بگم من از همینجا اعلام میدارم! که هیچوقت قصد تثبیت و یا بالا آوردن رشته رزمیه خودما نداشتم و قطعا به عنوان یه آدم منطقی کاملا قبول دارم که رشته هایی هستند که واقعا از تکواندو قوی تر و کاربردی ترن و هیچوقت هیچ جای دنیا نمیگم که تکواندو بهترینه!
یه چیز جالبم در باره تکواندو بگم دوستان اگه بد نگیرن استفاده کنن
توی سریال بروسلی که از شبکه 2 پخش شد اگه دقت کرده باشین یکیار سخت ترین مبارزات بروسلی که کمی توش به مشکل خورد و واقعا فکر کرد تا برنده بشه(البته این اسطوره همیشه فکر میکرد) توی مبارزه با اون تکواندو کاره البته توی مسابقات رسمی بود که توی شاب جانگ برگزار میشد!
یا علی

سلام عرفان بودم
rolleyessmileyanim.gif

درمورد اون حرفم هم کاملا کلی گفتم و منظورم با هیچ کس یا رشته خاصی نبود.کسی برداشت بد نکنه!

به نظر من تو هر رشته یا سبکی که آدم علاقه داشته باشه و زیر نظر یه مربی خوب کار کنه بهترین رشته برای خود فرده و میتونه با اون رشته بین رزمی کار ها بهترین باشه.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

علی جان
من هم از تو عذر می خوام اگه رنجیدی. حالا یه چیزی بگم درباره ی بحثمون.

اتفاقا من خودم خیلی موافقم که باید روی واژه هایی که به عنوان معادل استفاده می کنیم حساس باشیم. اما حساسیت هم باید منطق درستی داشته باشه دیگه.​

ببین مثلا توی کاراته "اوکه" ([FONT=&amp]受[/FONT] [FONT=&amp]け[/FONT]) برای دفع حمله حریف بکار میره. در انگلیسی اون رو "block" ترجمه کردن و خب در فارسی هم می گن "دفاع". اما در واقع این کلمه ها مفهوم متفاوت دارن.
وقتی شما در انگلیسی می گید بلاک، چیزی که از مفهوم این کلمه به ذهن میرسه یکجور stop هست، یکجور سد کردن؛ یعنی متوقف کردن یک حرکت. در فارسی هم ما وقتی میگیم دفاع، همون مفهوم به ذهن می رسه.

اما معنای لغوی اوکه می شه "رسیدن" و منظور این هست که تکنیک حریف به شما میرسه، شما انرژی اون رو جذب می کنید و اون رو deflect می کنید به یک جهت دیگه. از شکل ظاهری تکنیک هم قابل فهمه که ما ضربه ی حریف رو سد نمی کنیم، بلکه اون رو با چرخاندن مچ منحرف می کنیم.

اما این قضیه در مورد لگد صدق نمی کنه. ببین لگد کلمه ی بی ادبانه ای نیست. ما می تونیم بگیم لگد ِ چرخشی (spin kick) ، لگد ِ جانبی (side kick) و الی آخر.
همون طور که می گیم مشت و لازم نیست بگیم ضربه ی دست، می تونیم بگیم لگد و نگیم ضربه ی پا.​
بهرحال من نظرم رو گفتم و به نظر تو هم احترام میذارم.

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام

جناب آبتین در این مدت با توجه به نگرش فنی به مطالب شما متوجه شدم شما محقق خوب و دانایی هستی و متوجه شدم در مورد رشته های ژاپنی تحقیقات به سزایی هم دارید. تشکر میکنم از این روش و پتانسیل شما نسبت به هنرهای رزمی.

دوست خوبمون جناب یا علی قصد بی احترامی به شما نداشتند این شیوه نگارش ایشون هست که کمی مفهوم رو رزرو شده بیان میکند. و مطلب ایشون هیچ نشانه ای بی احترامی به شما نداره.

از شما هم خواهش دارم دیگه ناراحت نباشید.

ممنون از حسن توجه شما

آقا میلاد عزیز
ممنونم از توضیحت و همین طور لطفت نسبت به من. شما خودت می دونی که هدف من از این بحث ها، برتر نشون دادن خودم و یا تحقیر کسی نبوده و نیست.
هدف یک چیزه اونم اینه که ما به کمک هم و در کنارهم به درک بهتری از ورزش های رزمی برسیم.​

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
بچه ها لطفا جواب تعداد و دقيقه اي كه مي تونيد تمرين هاي زير رو انجام بديد رو بنويسيد . من با خودم شروع مي كنم :

بارفيكس : پانزده

شنا : پنجاه

دويدن آرام ( jogging ) : هفتاد دقيقه .

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
مثل اينكه امضام درست شد . دوستان اين ويدئو رو ببينيد . يكي از فيلم هاي رزمي مورد علاقه من هست . فقط مي تونم بگم فوق العاده است .

Undisputed 2 - Last Man Standing - All the free fight scenes in HQ - YouTube

شكست ناپذير 2 - با بازي اسكات ادكينز در نقش بويكا از روسيه . واقعا اسكات ادكينز خداي اجراي حركات نمايشي تو فيلم رزميه اصلا خيلي باهاش فاز مي گيرم نگاش مي كنم . دقيقه 1:50 رو من حداقل دويست بار نگاه كردم :lol:

یه پیشنهاد خوب برای فعال شدن تاپیک می تونه همین معرفی فیلم های خوب رزمی باشه.​
شکست ناپذیر 2 و3 از بهترین فیلمای رزمی چند سال اخیر هستن بدون شک. در شکست ناپذیر 2 علاوه برا اسکات ادکینز، Michael Jai White هم بازی میکنه، کسی که هفت کمربند مشکی از سبک های مختلف داره و یکی از مطرح ترین بازیگرهای حال حاضر سینمای رزمیه.
اما مگ، فیلم محبوب من 3 Undisputed هست.​
بازیگرهای بیشتر، مبارزه های متنوع تر، Choreographyعالی صحنه های رزمی و ...
توی این نسخه، یوری بویکا در حالی که زانوی شکسته ش رو با تمرینات سخت ترمیم کرده به یکسری مسابقات بین زندان ها در روسیه فرستاده میشه. در اونجا یک دوست آمریکایی بوکسور پیدا میکنه که ماجراهای جالبی با هم دارن.​
ولی نقطه قوت این نسخه، حضوربازیگر اهل شیلی Marko Zaror در نقش Dolor هست. کسی که به Latin Dragon معروف هست. سبک ایشون جیت کان دو هست و البته متخصص حرکت نمایشی هم هست. فوق العاده ست این رزمی کار.
از فیلم های قبلی ش Kiltro رو بهتون پیشنهاد می کنم.

بالا