15 بارفيكس ددهنگ
50 شنا
در يك ست
سلام.آدم اگه کوه علم هم باشه نباید کسی رو تحقیر کنه.چون اگه یه کم فکر کنه یادش میاد خودشم یه روزی شاگرد بوده و چیزی نمیدونسته.من هم مثل شما متاسفم.ولی نه برای بی سوادها برای افرادی که خودشون رو علامه میدونن و بقیه رو سیب زمینی.خب من داشتم از کم سوادی رزمی کارا گله می کردم. عزیزم شما نمونه ی تمام عیار یه رزمی کار "بی سواد" ایرانی هستی. برای خودمون متاسفم.
یه سوال داشتم ترتیب کمربندهای جودو و نینجا چیه؟
میشه از هر دو مورد مثالهایی بزنید؟ هنر رزمی مثل...............مکتب رزمی مثل..............با تشکردر هر صورت مکاتب رزمی کمربند ندارند. که با هنر های رزمی فرق داره
مشاهده پیوست 145244
سلام به همه
تاپیک هنر های رزمی دارای احترام خاص و جایگاه حساسی است.
دوستان سعی کنن در این مکان به شخصی یا چیزی بی احترامی نشه.
جناب Abtin 63 و جناب ya_ali_mavla امیدوارم در شیوه نگارش ؛ و نحوه پست ها تون کمی تجدید نظر کنید. ( از شما بعیده)
پیشاپیش ممنون از حسن توجه شما
سلام.آدم اگه کوه علم هم باشه نباید کسی رو تحقیر کنه.چون اگه یه کم فکر کنه یادش میاد خودشم یه روزی شاگرد بوده و چیزی نمیدونسته.من هم مثل شما متاسفم.ولی نه برای بی سوادها برای افرادی که خودشون رو علامه میدونن و بقیه رو سیب زمینی.
شما چه سبکی کار میکنی؟ یا شاید فقط تحقیق کردی و از بیرون به سبکهای مختلف نگاه میکنی و هر کدوم که خوشت نمیاد رو نقد و هر کدوم که خوشت میاد ازش تمجید میکنی؟ من کیوکوشین کار میکنم.انسان با این سبک به قدرت دفاع از خود در درگیری های خیابانی،توانایی شرکت در مبارزات آزاد،آرامش،اعتماد بنفس،تواضع،ادب و احترام به دیگران و خیلی چیزهای مثبت دیگه میرسه.پس سبک خوبی هست و نیازی نیست به بحثهای خسته کننده که جز هدر دادن انرژی دو طرف هیچ ثمری نداره بپردازیم.تازه مگه هر کس جواب کس دیگه رو نمیده معنیش این هست که جوابی نداره؟ در ضمن من به وظیفه خودم عمل کردم که از شما خواستم کسی رو تحقیر نکنید.به عنوان مثال من هیچ علاقه ای به نینجوتسو و مطالب مرتبط با نینجوتسو ندارم.ولی هیچوقت به خودم اجازه ندادم به این مکتب توهین کنم.چون میدونم افراد زیادی هستند که عاشق نینجوتسو هستند .به شخصه فردی هستم که نه از تعریف و تمجید سرمست میشم و نه از انتقاد سرخورده.پس این که جنابعالی منو.....فرض کنی کوچکترین اهمیتی نداره.برام جالبه که جهان غرب به دنبال ضربه زدن به کشورمون هست در حالی که ما ایرانی ها خودمون با خودمون مشکل داریم و سر مسائل بعضا جزئی بهم میپریم.با این وضعیت ما دشمن میخواهیم چکار؟ موفق باشیبنده نه کوه علم هستم نه علامه نه استاد. بیشتر از همه اینا خودم رو محقق می دونم. پست قبلیم رو هم بی احترامی به کسی نمی دونم، صرفا بیان یک واقعیت درباره اون فرد و وضعیت اسفناک جامعه رزمی مون بود.
آقا سردگم در عالم
من اومدم از کیوکشین انتقاد کردم حالا با ادبیات مخصوص خودم، شما که خودت داری به این رشته می پردازی عکس العملت چی بود؟ به جای اینکه سعی کنی به شیوه ی منطقی از سبکت دفاع کنی، دیگه به پست های من جواب ندادی. این داستان، دانش ِ من رو اثبات نمی کنه، اما ضعف و کم دانشی تو رو نشون میده.
تو اگر می خوای سیب زمینی فرض نشی برو روی این موضوع کار کن.
شما چه سبکی کار میکنی؟ یا شاید فقط تحقیق کردی و از بیرون به سبکهای مختلف نگاه میکنی و هر کدوم که خوشت نمیاد رو نقد و هر کدوم که خوشت میاد ازش تمجید میکنی؟ من کیوکوشین کار میکنم.انسان با این سبک به قدرت دفاع از خود در درگیری های خیابانی،توانایی شرکت در مبارزات آزاد،آرامش،اعتماد بنفس،تواضع،ادب و احترام به دیگران و خیلی چیزهای مثبت دیگه میرسه.پس سبک خوبی هست و نیازی نیست به بحثهای خسته کننده که جز هدر دادن انرژی دو طرف هیچ ثمری نداره بپردازیم.تازه مگه هر کس جواب کس دیگه رو نمیده معنیش این هست که جوابی نداره؟ در ضمن من به وظیفه خودم عمل کردم که از شما خواستم کسی رو تحقیر نکنید.به عنوان مثال من هیچ علاقه ای به نینجوتسو و مطالب مرتبط با نینجوتسو ندارم.ولی هیچوقت به خودم اجازه ندادم به این مکتب توهین کنم.چون میدونم افراد زیادی هستند که عاشق نینجوتسو هستند .به شخصه فردی هستم که نه از تعریف و تمجید سرمست میشم و نه از انتقاد سرخورده.پس این که جنابعالی منو.....فرض کنی کوچکترین اهمیتی نداره.برام جالبه که جهان غرب به دنبال ضربه زدن به کشورمون هست در حالی که ما ایرانی ها خودمون با خودمون مشکل داریم و سر مسائل بعضا جزئی بهم میپریم.با این وضعیت ما دشمن میخواهیم چکار؟ موفق باشی
آبتین عزیز میشه بگی کدوم تیکه از حرفای من نشان از کم سوادی یا بی سوادی میداد؟! اینکه معنی چارتا کلمه انگلیسیا نمدونم نشانه بی سوادی دیگرانه؟!اینکه حال نکردم چارتا کلمه را برات معنی کنم بچسبونم توی پستم به نظر یو...........؟چی بگم والله اگه بی سوادی اینه تقریبا نود درصد جمعیت دانشجوی ایرانی بی سواده!؟ اگه نه منظورت چیزی دیگس که فکر میکنم اینطوره بگو تا خودمان هم بفهمیم و بعدا جایی جلوی چارتا غریبه آبرومان نره خیلیم ازت ممنون میشم.خب من داشتم از کم سوادی رزمی کارا گله می کردم. عزیزم شما نمونه ی تمام عیار یه رزمی کار "بی سواد" ایرانی هستی. برای خودمون متاسفم.
دوست عزیز میلاد جانمشاهده پیوست 145244
سلام به همه
تاپیک هنر های رزمی دارای احترام خاص و جایگاه حساسی است.
دوستان سعی کنن در این مکان به شخصی یا چیزی بی احترامی نشه.
جناب Abtin 63 و جناب ya_ali_mavla امیدوارم در شیوه نگارش ؛ و نحوه پست ها تون کمی تجدید نظر کنید. ( از شما بعیده)
پیشاپیش ممنون از حسن توجه شما
آبتین عزیز میشه بگی کدوم تیکه از حرفای من نشان از کم سوادی یا بی سوادی میداد؟! اینکه معنی چارتا کلمه انگلیسیا نمدونم نشانه بی سوادی دیگرانه؟!اینکه حال نکردم چارتا کلمه را برات معنی کنم بچسبونم توی پستم به نظر یو...........؟چی بگم والله اگه بی سوادی اینه تقریبا نود درصد جمعیت دانشجوی ایرانی بی سواده!؟ اگه نه منظورت چیزی دیگس که فکر میکنم اینطوره بگو تا خودمان هم بفهمیم و بعدا جایی جلوی چارتا غریبه آبرومان نره خیلیم ازت ممنون میشم.
بد کردم گفتم توی ورزش رزمی به ضربه پا نگو لگد خوب یه چیزایی توی فرهنگ ما زمین تا آسمان با اونور آبیا فرق میکنه تو فردا برو بیرون به یه آدم خوشتیپ شصت مبارک دستتا نشان بده دیگه بعدش با خودته.............ولی همین عمل توی همون انگلیسی که گفتی معنیه خیلی خوبی داره که خودت بهتر میدانی و یا خیلی از چیزا که اینجا جای گفتنش نیس ........(این دقیقا میتانه مثال گفتن لگد توی یه باشگاه رزمی تو ایران باشه که با انگلس و معنی و پکلماتشان و فرهنگشان قطعا فرق میکنه)
دوست عزیز میلاد جان
من به هیچ وجه در هیچ کدام از پستام نه خواستم و نمیخوام بی احترامی کنم شاید دوستان دیگه معنی حرف منا بد بگیرن و در نظر خودشان بی احترامی بیاد ولی من به هیچ وجه قصد بی احترامی به کسیا نداشتم و ندارم
تا جایی هم که تانستم سعی کردم نوشته هام طوری باشه که ایجاد کسالت نکنه و یه حالت تنوعی و fun برای بچه داشته باشه تا از دیدن و خواندن مطالبی با کلمات و جملات کتابی و قلمبه سلمبه خسته نشن و اگه تازه واردی بینمان اضافه شد یکم احساس راحتی بکنه .
از همینجا هرکسی که با خواندن پست های من بهش برخورده یا بد متوجه شده یا احساس کرده من قصد بی احترامی دارم یا............ من ازش معذرت میخوام و اون کسی که باید بدونه میدونه که من هیچکدوم از این قصدا رو نداشتم
موفق باشیم
یا علی
سلامبنده نه کوه علم هستم نه علامه نه استاد. بلکه بیشتر خودم رو محقق می دونم. پست قبلیم رو هم بی احترامی به کسی نمی دونم، صرفا بیان یک واقعیت درباره اون فرد و وضعیت اسفناک جامعه رزمی مون بود.
آقا سردگم در عالم
من اومدم از کیوکشین انتقاد کردم حالا با ادبیات مخصوص خودم، شما که خودت داری به این رشته می پردازی عکس العملت چی بود؟ به جای اینکه سعی کنی به شیوه ی منطقی از سبکت دفاع کنی، دیگه به پست های من جواب ندادی. این داستان، دانش ِ من رو اثبات نمی کنه، اما ضعف و کم دانشی تو رو نشون میده.
تو اگر می خوای سیب زمینی فرض نشی برو روی این موضوع کار کن.
خب باید بگم که پست شرافتمدانه ای بود. اگه تا الان اینطور فک می کردی که من مغرورم یا با غرض با تو صحبت کردم باید بهت بگم که اینطور نیست. چن تا نکته توی حرفات بود که جواب میدم.
اینکه آیا من درباره ی سبک های مختلف سلیقه ای نظر میدم یا چمدونم، از بیرون نگاه می کنم و اینا، از پست هایی که تا الان نوشتم قابل تشخیصه. قضاوت رو به دیگران می سپرم.
این توضیحت درباره ویژگی های کیوکشین (قدرت دفاع از خود در درگیری های خیابانی،توانایی شرکت در مبارزات آزاد،آرامش،اعتماد بنفس،تواضع،ادب و احترام به دیگران ) در وهله ی اول خیلی تاثیر گذار و جذاب به نظر میرسه. اما یه سوال، دقت کردی اکثر سبک ها درباره ی خودشون همین ادعاها رو دارن؟ شما کونگ فو توا هم که بری همین ها رو بهت می گن! چرا اینجوریه پس؟!
گفتی: "نیازی نیست به بحثهای خسته کننده که جز هدر دادن انرژی دو طرف هیچ ثمری نداره بپردازیم."
اگه کسی نمی خواد بحث کنه حالا به هر دلیلی ( روحیه ش رو نداره، حوصله ش رو نداره و ... ) خب پس اصن توی این تاپیک چه کار میکنه؟ بحث کردن رو با کل کل کردن و رو کم کنی اشتباه نگیر دوست من. بحث کردن با روش درست و معقول باعث میشه که ما رشد کنیم، خودمون و اطرافیانمون رو ارتقا بدیم و ...
در نهایت "دشمن" ما کم سوادی و کم دانشی ماست که باید نگرانش باشیم و باهاش بجنگیم، نه هیچ چیزی یا کسی ...
سلام دوست عزیز گل گلاب (متاسفانه اسمتو یادم رفته همشهری):blush:هر چند وقت یکبار سر این که کدوم سبک یا رشته خوبه یا بد چند صفحه بحث میشه.مسلما همه رو رشته ای که کار کردن و وقتشون رو روش گذاشتن تعصب دارن ولی به نظر من تو هر رشته یا سبکی که آدم علاقه داشته باشه و زیر نظر یه مربی خوب کار کنه بهترین رشته برای خود فرده و میتونه با اون رشته بین رزمی کار ها بهترین باشه.
سلام دوست عزیز گل گلاب (متاسفانه اسمتو یادم رفته همشهری)![]()
این چیزی که نوشتیو قبول دارم ولی اگه منظورت با من بود و من یه طرف قضیت قرار دارم باید بگم من از همینجا اعلام میدارم! که هیچوقت قصد تثبیت و یا بالا آوردن رشته رزمیه خودما نداشتم و قطعا به عنوان یه آدم منطقی کاملا قبول دارم که رشته هایی هستند که واقعا از تکواندو قوی تر و کاربردی ترن و هیچوقت هیچ جای دنیا نمیگم که تکواندو بهترینه!
یه چیز جالبم در باره تکواندو بگم دوستان اگه بد نگیرن استفاده کنن
توی سریال بروسلی که از شبکه 2 پخش شد اگه دقت کرده باشین یکیار سخت ترین مبارزات بروسلی که کمی توش به مشکل خورد و واقعا فکر کرد تا برنده بشه(البته این اسطوره همیشه فکر میکرد) توی مبارزه با اون تکواندو کاره البته توی مسابقات رسمی بود که توی شاب جانگ برگزار میشد!
یا علی
به نظر من تو هر رشته یا سبکی که آدم علاقه داشته باشه و زیر نظر یه مربی خوب کار کنه بهترین رشته برای خود فرده و میتونه با اون رشته بین رزمی کار ها بهترین باشه.
آبتین عزیز میشه بگی کدوم تیکه از حرفای من نشان از کم سوادی یا بی سوادی میداد؟! اینکه معنی چارتا کلمه انگلیسیا نمدونم نشانه بی سوادی دیگرانه؟!اینکه حال نکردم چارتا کلمه را برات معنی کنم بچسبونم توی پستم به نظر یو...........؟چی بگم والله اگه بی سوادی اینه تقریبا نود درصد جمعیت دانشجوی ایرانی بی سواده!؟ اگه نه منظورت چیزی دیگس که فکر میکنم اینطوره بگو تا خودمان هم بفهمیم و بعدا جایی جلوی چارتا غریبه آبرومان نره خیلیم ازت ممنون میشم.
بد کردم گفتم توی ورزش رزمی به ضربه پا نگو لگد خوب یه چیزایی توی فرهنگ ما زمین تا آسمان با اونور آبیا فرق میکنه تو فردا برو بیرون به یه آدم خوشتیپ شصت مبارک دستتا نشان بده دیگه بعدش با خودته.............ولی همین عمل توی همون انگلیسی که گفتی معنیه خیلی خوبی داره که خودت بهتر میدانی و یا خیلی از چیزا که اینجا جای گفتنش نیس ........(این دقیقا میتانه مثال گفتن لگد توی یه باشگاه رزمی تو ایران باشه که با انگلس و معنی و پکلماتشان و فرهنگشان قطعا فرق میکنه)
سلام
جناب آبتین در این مدت با توجه به نگرش فنی به مطالب شما متوجه شدم شما محقق خوب و دانایی هستی و متوجه شدم در مورد رشته های ژاپنی تحقیقات به سزایی هم دارید. تشکر میکنم از این روش و پتانسیل شما نسبت به هنرهای رزمی.
دوست خوبمون جناب یا علی قصد بی احترامی به شما نداشتند این شیوه نگارش ایشون هست که کمی مفهوم رو رزرو شده بیان میکند. و مطلب ایشون هیچ نشانه ای بی احترامی به شما نداره.
از شما هم خواهش دارم دیگه ناراحت نباشید.
ممنون از حسن توجه شما
مثل اينكه امضام درست شد . دوستان اين ويدئو رو ببينيد . يكي از فيلم هاي رزمي مورد علاقه من هست . فقط مي تونم بگم فوق العاده است .
Undisputed 2 - Last Man Standing - All the free fight scenes in HQ - YouTube
شكست ناپذير 2 - با بازي اسكات ادكينز در نقش بويكا از روسيه . واقعا اسكات ادكينز خداي اجراي حركات نمايشي تو فيلم رزميه اصلا خيلي باهاش فاز مي گيرم نگاش مي كنم . دقيقه 1:50 رو من حداقل دويست بار نگاه كردم :lol: