• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بچه ها اگه بخواين بريد تو رينگ مبارزه كه صد هزار نفر هم تماشاچي داره ، قبلش چه آهنگي رو گوش مي كنيد ؟

قبلش به آهنگ مرگ گوش میدم :lol:

تو ژاپن بهش میگن کازاوو در قدیم مبارزه هایی که در انتهاش یک نفر میمرده و بعد سرش رو از تنش جدا میکردن استفاده میشده و میزدن که من چندتاشو دارم میخوای؟ :p

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
با سلام

در مورد این که اساتیدی که در ایران هستن و کارامد نیستن این رو بارها گفتم بله درسته پس چون اینها وجود نداره باید از کورس های کار درخانه و فیلم و سی دی یاد گرفت؟؟؟. حالا به این نکته دقت کنید : همین اساتید میدونید مشکلشون از کجا آب میخوره ؟:) بله همین اساتید شروع به یادگیری از روی فیلم و سی دی ؛ اینترنت و......... کردن و اکنون در ایران شروع به آموزش کردن و این خیانت رو در حق مردم.............. کمی فکر کنیم که چرا شاگردانشان از دست میدن و.............

استادانی که بدون داشتن مجوز ( منکیو و مینکو کایدن) شروع به تدریس میکنن و مجوزهای تقلبی که.................... اسامیشون زیاده که اسمشون نمیبرم. حتی میدونم از کجا فیلم و سی دی میگیرن .

دوستان هنرهای رزمی پر از رمز و راز و بدل کوروشو (قلق های تجربی ) و.................... که در فیلم اصلا قابل بررسی نیست.

یادگیری بدون استاد هرچند با دانش فراوان نه تنها یک ریسک جسمانی و روحی هست بلکه مقادیر زیادی از پتانسیل حرفه ای و فنی خالیست.

مثلا کیوشو جوتسو هنر نقاط حساس و حیاتی فیلم های آموزشی زیادی داره که آدم اگر بدون استاد تمرین بکنه خطرهای جبران ناپذیری داره که........... نمونش زیاد تجربه شده.

یک استاد میراث یک شاگرده و یک استاد هست که میتونه شاگردش رو به یک استاد تبدیل کنه. هیچکس استاد متولد نمیشه اما استاد های واقعی استادانی را متولد و به وجود می آورند

حتی در خود ژاپن هم مک دوجوها ( دوجوهای تقلبی) از کن جوتسو . باجوتسو . جوجیتسو . نینجوتسو و............. وجود داره که آدم نباید گولش رو بخوره چه برسه به ایران. و..........

و از هنرها و روش های پوشالی تصویری و مک دوجوها و................... دوری کنیم تا وقتی که دیر نشده

تون این مدت تمام حرف من همین بوده
ممنون از حسن توجه همه دوستان

درسته ميلاد ، من شرايط اينجا رو در نظر نگرفته بودم . حرفم رو پس مي گيرم :happy:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75

تو ژاپن بهش میگن کازاوو در قدیم مبارزه هایی که در انتهاش یک نفر میمرده و بعد سرش رو از تنش جدا میکردن استفاده میشده و میزدن که من چندتاشو دارم میخوای؟ :p

ايول، انتخاب فوق العاده ايه ، حس خيلي خرابي داره موسيقي سنتي ژاپن ، دقيقا حس مرگ ، يه آرشيوي از موسيقي سنتي ژاپن دارم الان نگاه مي كنم بايد احتمالا باشه توش . ممنون براي اسمش :happy:

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
ياد فيلم ميهن پرست مل گيبسون افتادم:D ، ممنون براي پاسخ :happy:

نزدیک رقابت های المپیک هستیم.امیدوارم بچه های ایران مدال آور باشن.خداییش بغضم میگیره وقتی میبینم در حضور بچه های با استعداد کشورمون،چینی ها چپ و راست مدالها رو درو میکنن.کی مسئولین ما میخوان قدر این جوونها رو بدونن خدا میدونه.ببخشید که صحبتهام بی ربط بود.حرفهای دلم بود.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
نزدیک رقابت های المپیک هستیم.امیدوارم بچه های ایران مدال آور باشن.خداییش بغضم میگیره وقتی میبینم در حضور بچه های با استعداد کشورمون،چینی ها چپ و راست مدالها رو درو میکنن.کی مسئولین ما میخوان قدر این جوونها رو بدونن خدا میدونه.ببخشید که صحبتهام بی ربط بود.حرفهای دلم بود.

شما حق داری.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
تکواندو ورزش قشنگیه، من شخصا از تماشای حرکات پای تکواندو لذت می برم. می دونم که شما هم سبکت رو دوست داری و ازش لذت می بری. هیچ ایرادی نداره و اصلا درستش هم همین هست. یکی از انگیزه هایی که آدم رو به سمت یه رشته ی ورزشی می بره همینه که از اون ورزش لذت می بریم و خوشمون میاد.
کاملا موافقم
اما یه نکته ی مهم. اینکه ما از یه سبکی لذت می بریم، آیا به این معنیه که اون سبک خیلی مفید و خوب و کارآمده؟ نه این طور نیست.
سبکتون رو تحلیل کنید، نقاط ضعف و قوتش رو بررسی کنید. نگذارید علاقه جای منطق رو بگیره.
دوست عزیز اگه زحمت کشیده باشی و صفحات قبلی رو خوانده باشی حتما دیدی که من بصورت مفصل نقاط ضعف و قوت تکواندو را بیان کردم و از دوستانم درخواست کردم که اونها هم نقاط ضعف و دقت رشته خودشان را بگن که متاصفانه هیچ کدام از دوستان این کار رو نکردن!
در مورد اینکه چرا در مسابقات تکواندو از ضربات دست استفاده نمی کنن، جواب من این هست که هر دلیلی برای خودشون دارن، به شدت خنده دار و اشتباس. اینکه شما موقع مبارزه دستات رو نادیده بگیری و فقط لگد بزنی زمانی می تونه توجیه داشته باشه که شما اصلا دست نداشته باشی!
خوب این موضوع تقریبا 2-3 سال پیش برطرف شد و از 3 سال پیش تا بحال ضربه مشت هم البته به هوگو نه به سر در تکواندو رسمی شد که هر ضربه درست و پر قدرت دارای یک امتیاز که به اندازه همون ضربه پا امتیاز داره و این نشان میده که به مشت هم اهمیت میدن و دستکش هم اجباری شد(از تجربه خود من :یکی از هم رزمام که سبک وزنه و خیلی آینده داره توی مسابقات کشوری 7-2 باخت!جالبه که 7 ضربه مشت خورد و هفت امتیاز داد و باخت که این موضوع به یک سال و نیم پیش برمیگرده)
خوب لگد زدن که مال ..... آره...
چرا اتفاقا توی تکواندو دست نداشته باشی یعنی حرف بیا هرچی امتیازه بگیر!(اهمیت دست از لحاظ دفاعی و گارد)
ضربه درست و اصولی پا قطعا با لگد زدن و شوت زدن و این حرفا که هر انسان ورزش کرده یا نکرده از 5 ساله بگیر به بالا توانایی انجامش رو داره یه مقوله ی دیگس و هیچوقت ضربات پای تکواندو کا ها و تمام رزمی کار ها رو با
لگد مقایسه نکن که نیمشه میگه اینکه بلد نباشه یا تازه کار باشه!:happy:
سبکای دیگه رو هم امتحان کن. البته نه کیوکشین! ;)
مگه کیوکشین چشه؟!!
توضيح كامل درباره ورزش تكواندو :

ورزش تكواندو ، همونطور كه معني اسمش هم مي‌رسونه از دست استفاده بسياري مي‌كنه !

تائه ( Tae ) به معني حمله با پا + كوان ( kwon ) به معني حمله با دست ! + دو ( do ) به معني روش = تائه‌كوان‌دو ( تكواندو ) = شيوه حمله با دست و پا !

اين ورزش داراي حركات و فنون بسيار خطرناكي بوده كه شامل حركات و فنون دست و حتي گرپلينگ و مبارزه در خاك ميشده ! البته تا دهه 60 ميلادي . اتفاقي كه براي اين رشته رزمي افتاد اين بود كه در كره براي اينكه بتونن اين رشته رو وارد المپيك كنند و به اصطلاح خودشون اين رشته رو جهاني كنند ، مشت رو از اين رشته حذف كردند ! و كلي از ضربات دبگه رو ! به همين علت اين ورزش خراب شد و چيزي كه در حال حاضر به عنوان تكواندو در ايران و ساير كشورها تدريس ميشه نوع ساده شده اين ورزش و به اصطلاح حالت نمايشي اين رشته است . براي اينكه تكواندو واقعي ياد بگيريد بايد به كشور كره سفر كرده و تازه اونجا هم كلي پرس و جو كنيد تا اساتيد قديمي اين رشته رو پيدا كنيد . البته اين اتفاق نمايشي شدن رشته هاي رزمي و خراب شدنشون فقط براي تكواندو نيفتاد بلكه براي : كونگ فو ، ووشو ، كيوكوشين و... هم در پنجاه سال اخير افتاده كه يك سري افراد سعي كردند با نمايشي كردن و فلسفي كردن اين رشته ها ! اون ها رو گسترش بدن كه منجر به نابود شدن اين رشته ها شد . نمونه بارزش در كشور ايران هم كسي نيست جز ميرزايي كه نسل كونگ فو رو در ايران منقرض كرد .
ممنون از توضیحت درباره تکواندو تقریبا خوب و کامل بود فقط اینکه گفتی الان نمایشی شده رو باهات موافق نیستم!کم نیست مسابقات تکواندویی که توش مرگ شکستگی و ضربه بد و جبران ناپذیری به یک هنرجو وارد میشه اگه ندید میتانی یه سرچی توی نت بزنی که ماشالله خودت استادی نمونه بارزشم همین المپیک پیش که یه یارو یونانیه مسابقه فینال بردنش بیمارستان نمیدانم زنده ماند یا نه به خاطر برخورد بد و کشنده ضربه موم دولیو یه کره ای به سرش ! وی ا خود هادی ساعی که با دست شکسته توی مسابقه فینال گل کاشت و برنده شد!و این که اونقد ها هم که توی اجنماع بد جا افتاده تکواندو نمایشی نیست و هنوز یه سری از اون رگه های اصلی خودشا داره.(مثلا خود من الان با پای مضدوم نشستمو میتایپم):blush:

ولی با باقیه حرفات موافقم و ممنونم از اینکه انقدر خوب به سوال من توجه کردی و جواب دادی
موفق باشی
برای درک کسانی که تکواندو را خیلی ساده و نچندان کاربردی میبینن
خوردن این ضربات خیلی دردناکه حالا چه توی شیاپ چانگ(رینگ مسابقه) چه توی خیابان!

امیدوارم تو خیابون وقتی شلوار جین هم پاش کرده بتونه یه همچین ضربه ای بزنه !!!
داداش یادت نره که با کاپ(بی ضه بند) اینجوری ضربه میزنن !
البته شلوار جینم خطریه حق باشماس اونجا دیگه مسئله آبرو و خشتکو اینجور چیزاس؟؟!!!(برای جلوگیری از این مسئله تصمیم میگیریم که از شلوار جین تا اطلاع ثانوی استفاده نکنیم :دی)

در مورد اون عکس فک کنم پرچمی که رو بازوش داره ماله کوبا باشه
ممنون آره درسته همون کوباس که گفتی البته با این حرکتش نشان دادن بهتره برن همون کشتیشونا بچسبن!
درباره یاد گیری از طریق سی دی میدی و یا باشگاه اینو بگم که اگه شما از دانش استادتان نامطمئن و یا ناراضی هستین میتونین در کنار باشگاه رفتن از این آموزش ها هم استفاده کنید(البته نه سرخود یه چیزی یاد بگیرید و برید توی باشگاه بزنید خودتان و دوستانتان را آشو لاش کنید!)به این جهت که تمیرین یا تکینیکی که در درستی آن مشکوکید را در آموزش های اساتید بزرگ نه قلابی ببینید و تصحیح کنید و به آموزه های خودتان بیافزایید و در باشگاه هم در مقابل حریفان استفاده کنید ولی بدون باشگاه و حریف تمرینی که باعث تجربه میشه هیچ خاصیتی نداره و تجربه توی رشته ها و هنرهای رزمی به نظر من اگه حرف اولا نزنه جزو مهم ترین خصلت هاست
ممنون از توجه همه دوستان
یا علی

Gellert

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

میشه لینک دانلودش بزاری؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
میشه لینک دانلودش بزاری؟

والا من حتی رو اینترنت مشخصش رو ندیدم چه برسه به لینک دانلودش.

من اینو از شهر کاتسورا گیر اوردم . اگر میخوای واست آپلود کنم یا اگر دوستان بخوان

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
"ضربه درست و اصولی پا قطعا با لگد زدن و شوت زدن و این حرفا که هر انسان ورزش کرده یا نکرده از 5 ساله بگیر به بالا توانایی انجامش رو داره یه مقوله ی دیگس و هیچوقت ضربات پای تکواندو کا ها و تمام رزمی کار ها رو با لگد مقایسه نکن که نیمشه میگه اینکه بلد نباشه یا تازه کار باشه"

ممنونم که راهنمایی کردی آقای یا علی مولا اما، "لگد" ترجمه ی kick در انگلیسی هست! شما مثلا spin kick یا مثلا Round House Kick رو چی ترجمه می کنی دوست عزیز؟!!

Gellert

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

من اینو از شهر کاتسورا گیر اوردم . اگر میخوای واست آپلود کنم یا اگر دوستان بخوان

اگه آپلود کنید ممنون میشم:)

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
بچه ها چرا امضاي من تا پست 3991 هست و بعدش نيست ؟؟؟؟ :eek:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
مثل اينكه امضام درست شد . دوستان اين ويدئو رو ببينيد . يكي از فيلم هاي رزمي مورد علاقه من هست . فقط مي تونم بگم فوق العاده است .

Undisputed 2 - Last Man Standing - All the free fight scenes in HQ - YouTube

شكست ناپذير 2 - با بازي اسكات ادكينز در نقش بويكا از روسيه . واقعا اسكات ادكينز خداي اجراي حركات نمايشي تو فيلم رزميه اصلا خيلي باهاش فاز مي گيرم نگاش مي كنم . دقيقه 1:50 رو من حداقل دويست بار نگاه كردم :lol:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
"ضربه درست و اصولی پا قطعا با لگد زدن و شوت زدن و این حرفا که هر انسان ورزش کرده یا نکرده از 5 ساله بگیر به بالا توانایی انجامش رو داره یه مقوله ی دیگس و هیچوقت ضربات پای تکواندو کا ها و تمام رزمی کار ها رو با لگد مقایسه نکن که نیمشه میگه اینکه بلد نباشه یا تازه کار باشه"

ممنونم که راهنمایی کردی آقای یا علی مولا اما، "لگد" ترجمه ی kick در انگلیسی هست! شما مثلا spin kick یا مثلا Round House Kick رو چی ترجمه می کنی دوست عزیز؟!!

اسپین ضربه اصولی پا! :دی
راوند هوز ضربه اصولی تر پا :دی
این انگلیسیای پدر سوخته تمام فرهنگ مارم شوت کردن با لگد بردن! :دی
مشکلی نیس داداش حث باشماس ولی یه وقت نری یه باشگاه رزمی مخصوصا تکواندو بگی "داداش یه دوتا لگد بزن ما هم ببینیم" که اونوقت لگدا شاید به سمت خودت بشه! :دی از ما گفتن بود!
توی کشورای اصلیش که دیگه هیچی نگییییییییییییی بهتره!
یا علی

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423

چند تا آهنگ لطف کن بذار موفعی که تمرین می کنم گوش کنم

http://ofoghnews.ir/1391/02/21/33578/زور-بازوی-خانم-رزمی-کار-تصاویر/
دمش گرم

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
از امشب كل تمرينات رو قطع كردم و وارد يك برنامه خاص شدم كه در طول چهار هفته بتونم تعداد بارفيكس هام رو به 50 ، و تعداد شنا هام رو به 100 برسونم . 4 هفته ديگه نتايج رو همين جا پست مي كنم . :happy:

الان رکوردت چند تاست

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اسپین ضربه اصولی پا! :دی
راوند هوز ضربه اصولی تر پا :دی
این انگلیسیای پدر سوخته تمام فرهنگ مارم شوت کردن با لگد بردن! :دی
مشکلی نیس داداش حث باشماس ولی یه وقت نری یه باشگاه رزمی مخصوصا تکواندو بگی "داداش یه دوتا لگد بزن ما هم ببینیم" که اونوقت لگدا شاید به سمت خودت بشه! :دی از ما گفتن بود!
توی کشورای اصلیش که دیگه هیچی نگییییییییییییی بهتره!
یا علی

خب من داشتم از کم سوادی رزمی کارا گله می کردم. عزیزم شما نمونه ی تمام عیار یه رزمی کار "بی سواد" ایرانی هستی. برای خودمون متاسفم.

بالا