• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
یه پیشنهاد خوب برای فعال شدن تاپیک می تونه همین معرفی فیلم های خوب رزمی باشه.​
شکست ناپذیر 2 و3 از بهترین فیلمای رزمی چند سال اخیر هستن بدون شک. در شکست ناپذیر 2 علاوه برا اسکات ادکینز، Michael Jai White هم بازی میکنه، کسی که هفت کمربند مشکی از سبک های مختلف داره و یکی از مطرح ترین بازیگرهای حال حاضر سینمای رزمیه.
اما مگ، فیلم محبوب من 3 Undisputed هست.​
بازیگرهای بیشتر، مبارزه های متنوع تر، Choreographyعالی صحنه های رزمی و ...
توی این نسخه، یوری بویکا در حالی که زانوی شکسته ش رو با تمرینات سخت ترمیم کرده به یکسری مسابقات بین زندان ها در روسیه فرستاده میشه. در اونجا یک دوست آمریکایی بوکسور پیدا میکنه که ماجراهای جالبی با هم دارن.​
ولی نقطه قوت این نسخه، حضوربازیگر اهل شیلی Marko Zaror در نقش Dolor هست. کسی که به Latin Dragon معروف هست. سبک ایشون جیت کان دو هست و البته متخصص حرکت نمایشی هم هست. فوق العاده ست این رزمی کار.
از فیلم های قبلی ش Kiltro رو بهتون پیشنهاد می کنم.
اگه اشتباه نکنم توی همون نسخه 3 این فیلم بود که توی مبارزه آخر بین تو مبارز اصلی بویکا میزنه فکر کنم پای Dolor را میشکنه که یه ساق خیلی قشنگ میگیره این صحنه جلوه ی ویژه خیلی قشنگی داشت ولی میخواستم بدونم که جدا پای طرف میشکنه چون توی تصویر اینجور نشان میداد و فکر نکنم جلوه ویژه و اینجور چیزا باشه؟

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اگه اشتباه نکنم توی همون نسخه 3 این فیلم بود که توی مبارزه آخر بین تو مبارز اصلی بویکا میزنه فکر کنم پیا Dolor را میشکنه که یه ساق خیلی قشنگ میگیره این صحنه جلوه ی ویژه خیلی قشنگی داشت ولی میخواستم بدونم که جدا پای طرف میشکنه چون توی تصویر اینجور نشان میداد و فکر نکنم جلوه ویژه و اینجور چیزا باشه؟

آره علی جان همون فیلمه. اما هیچ وقت توی فیلم های رزمی ضرباتشون رو به حریف اصابت نمی دن و کسی هم قرار نیست آسیب ببینه، مگه اینکه اتفاقی کسی آسیب ببینه.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
آره علی جان همون فیلمه. اما هیچ وقت توی فیلم های رزمی ضرباتشون رو به حریف اصابت نمی دن و کسی هم قرار نیست آسیب ببینه، مگه اینکه اتفاقی کسی آسیب ببینه.
ممنون درسته اینا میدانم که تمام ضربات به شکل سایه زده میشه ولی توی اون صحنه خیلی قشنگ نشان میدن که پای طرف به شکل عجیبی تا میشه که فکر کنم اگه جلوه ی ویژه بوده باشه به عنوان بهترین جلوه ی ویژه ای بوده که دیدم
درمورد اینکه هیچوقت ضربه نمیزنن و اتقاقی باشه هم باهات موافقم ولی یکی مثه جکی جان توی اکثر فیلماش یه چند نفرو ناکار میکنه!اگه پشت صحنه های فیلماشو دیده باشی بعضی مواقع برای اینکه دیگه خیلی ضایس که سایه بزنن یا امکان سایه زدن نیست یا اینکه می خوان به بیننده جدیت کارو نشان بدین یه جاهایی یه ضرباتیم میزنن
پس اینکه همیشه سایه کار میکنن میتونه جمبه غلطی باشه وباید بگیم به طور معمول و اکثرا سایه کار میکنن.
و اینکه اسمم علی باشه اصلا بهات موافق نیستم!:happy::eek:
کوچیک شما و همه دوستان محمدم
یا علی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به دوستان

این خیلی خوبه که دنیای فیلم و هالیود هنرهای رزمی رو به جهانیان معرفی میکنه و..........

اما دوستان توجه داشته باشید فیلم و هالیود رو وارد دنیای واقعی هنر های رزمی نکنید. همین فیلمهای هالیودی هست که با اغراق فراوان از یک سبک یا کاستی دنیای هنرهای رزمی را به آشوب کشیده و تفکر کودکان و افراد کوته نگر رو نابود میکنه .

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام به دوستان

این خیلی خوبه که دنیای فیلم و هالیود هنرهای رزمی رو به جهانیان معرفی میکنه و..........

اما دوستان توجه داشته باشید فیلم و هالیود رو وارد دنیای واقعی هنر های رزمی نکنید. همین فیلمهای هالیودی هست که با اغراق فراوان از یک سبک یا کاستی دنیای هنرهای رزمی را به آشوب کشیده و تفکر کودکان و افراد کوته نگر رو نابود میکنه .

قطعا همین طوره میلاد. هیچ فیلم رزمی ای منطبق با واقعیت نیست. اما من فک می کنم برای کسی که به رزمی علاقمند باشه تماشای فیلم رزمی جزو بهترین تفریح هاست. شخصا همه جور فیلم رزمی ای رو نگاه می کنم و لذت می برم.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
یه مستند هم یکی از شبکه ها پخش میکرد به اسم 'علم نبرد' چند قسمتش رو دیدم خیلی جالب بود

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
یه مستند هم یکی از شبکه ها پخش میکرد به اسم 'علم نبرد' چند قسمتش رو دیدم خیلی جالب بود
آره یه مستندم بود که هی این پسر عمم میگفت بیا ببین و تعریف میکرد
رفتیم بلاخره خانشان و شبکه من و تو بئ که نشان میداد اسمشم...................یادم نیست!:blush:
جریانش دوتا آمریکایی بودن که به کشورای آسیای شرقی میرفتن که با ریشه و نوع اون ورزشا و همچنین سبک ها مختلفشان دیدن کنن و آشنا بشن
یکیشان رزمی کار بود یکیشانم کشتی کج کار (اگه اشتباه نکنم)
در کل مستند خیلی جالبی بود و پسندیدمش و دوبله شبکه من و تو هم خوب بود
من قسمت مربوط به تکواندو و کره رفتن آن ها را ندیدم دی کل دو سه قسمت دیدم
ولی یه مدت توی اینترنت دربارش سرچ کردم و تانستم قسمت مربوط به تکواندو و کره ی اونها رو پیدا و دانلود کنم البته به زبان اصلی که خیلی هم جالب بود
از این مستندات دارین بزارین استفاده میکنیم
شاید این مستند برای دوست عزیزمان جنام استاد میلاد جالب باشه نیمدانم این مستند را دیده یا نه ولی یادمه که یه قسمتشم مربوط به نینجیتسو بود
شاید از سنسی های معروفم توش بوده باشه؟؟ولی توی قسمت تکواندوش مثلا به باشگاه استاد کانگ میرن که یه مدت مربیه تیم پومسه ایران بود که فک کنم الان هم هست
یا علی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آره یه مستندم بود که هی این پسر عمم میگفت بیا ببین و تعریف میکرد
رفتیم بلاخره خانشان و شبکه من و تو بئ که نشان میداد اسمشم...................یادم نیست!:blush:
جریانش دوتا آمریکایی بودن که به کشورای آسیای شرقی میرفتن که با ریشه و نوع اون ورزشا و همچنین سبک ها مختلفشان دیدن کنن و آشنا بشن
یکیشان رزمی کار بود یکیشانم کشتی کج کار (اگه اشتباه نکنم)
در کل مستند خیلی جالبی بود و پسندیدمش و دوبله شبکه من و تو هم خوب بود
من قسمت مربوط به تکواندو و کره رفتن آن ها را ندیدم دی کل دو سه قسمت دیدم
ولی یه مدت توی اینترنت دربارش سرچ کردم و تانستم قسمت مربوط به تکواندو و کره ی اونها رو پیدا و دانلود کنم البته به زبان اصلی که خیلی هم جالب بود
از این مستندات دارین بزارین استفاده میکنیم
شاید این مستند برای دوست عزیزمان جنام استاد میلاد جالب باشه نیمدانم این مستند را دیده یا نه ولی یادمه که یه قسمتشم مربوط به نینجیتسو بود
شاید از سنسی های معروفم توش بوده باشه؟؟ولی توی قسمت تکواندوش مثلا به باشگاه استاد کانگ میرن که یه مدت مربیه تیم پومسه ایران بود که فک کنم الان هم هست
یا علی

بله من این مستند رو دیدم

و اصلا قبول نداشتم چون سبک ها م مکاتبی که از ژاپن میرفت اکثرا مک دوجوها بودن حتی در مورد نینجوتسوش که روفته بود به مدرسه قلابی آقای....................... به هر حال

در مورد سبک های چینیش نمیدونم ولی من قبلول نداشتم

راستی اون دو شخص هم یکشون کیک بوکس کار بود یکیشم کشتی کج میگره

ناصردرازه

Registered User
لایک‌ها
6
مزخرف ترین سبک ها کاراته و کونگ فو توآ هستند

بهترین سبک های درگیری نفر به نفر نظیر جودو .جوجیتسو و هاپکیدو و آیکیدو هستند و مشتقات اونها نیک مپ _ کراو ماگا _ سیستما هستند

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
ظاهرا این بحث تمام شدنی نیست :wacko:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

بهترین سبک های درگیری نفر به نفر نظیر جودو .جوجیتسو و هاپکیدو و آیکیدو هستند و مشتقات اونها نیک مپ _ کراو ماگا _ سیستما هستند

کونگ فو توا اصلن سبک نیست که بخوایم تحلیلش کنیم. کاراته رو هم نمی شه اینجوری یهویی زیر سوال برد و در آخر، رشته هایی که مثال زدی به تنهایی کافی نیستند ...

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238

کراوماگا و سیستما که دفاع شخصی مربوط به ارتش اسرائیل و روسیه هستند و فکر کنم با هنرهای رزمی کمی فرق داشته باشه.

اون نیک مپ چه؟

ناصردرازه

Registered User
لایک‌ها
6
کراوماگا و سیستما که دفاع شخصی مربوط به ارتش اسرائیل و روسیه هستند و فکر کنم با هنرهای رزمی کمی فرق داشته باشه.

اون نیک مپ چه؟

نیک مپ کتابچه سبک های ترکیبی و کاربردی تمامی هنرهای رزمی ویژه آموزش تفنگداران دریایی ارتش آمریکا

کراو ماگا ویژه تیم ضد ترور ارتش اسراییل از این سبک استفاده میکنن آموزش هایشون تیو شرایط بد آب و هوایی انجام میشه
مثلا نصف شب براشون خشم شب میزنند یک عده میریزن تیو سرباز خونه ها کسانیکه خوابیدند باید در حین غافلگیری از خودشون دفاع کنن

ناصردرازه

Registered User
لایک‌ها
6
کونگ فو توا اصلن سبک نیست که بخوایم تحلیلش کنیم. کاراته رو هم نمی شه اینجوری یهویی زیر سوال برد و در آخر، رشته هایی که مثال زدی به تنهایی کافی نیستند ...

فکر نمی کنم بدن کونگ فو کار و کاراته کار به اندازه جودو کار محکم باشه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

با سلام دوست من

ابتدا به تاپیک هنرهای رزمی خوش آمدی

دوست من توجه داشته باش قبل از زدن پست سعی کن کمی تاپیک رو بخونی. استفاده از کلامات بهترین سبک و مزخرف ترین........یا تبلیغات مارکتی کار نادرستی است.

تمام افرادی که در این مکان هستن همه به نوعی در رشته خود متخصص بوده . و شیوه نگارش شما باعث بر هم زدن لاوین تاپیک میشه.

با استفاده از کلماتی بهتر میتونید عضو فعال و خوب تاپیک بمونید

ممنون از حسن توجه شما

ناصردرازه

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام دوست من

ابتدا به تاپیک هنرهای رزمی خوش آمدی

دوست من توجه داشته باش قبل از زدن پست سعی کن کمی تاپیک رو بخونی. استفاده از کلامات بهترین سبک و مزخرف ترین........یا تبلیغات مارکتی کار نادرستی است.

تمام افرادی که در این مکان هستن همه به نوعی در رشته خود متخصص بوده . و شیوه نگارش شما باعث بر هم زدن لاوین تاپیک میشه.

با استفاده از کلماتی بهتر میتونید عضو فعال و خوب تاپیک بمونید

ممنون از حسن توجه شما

سلام
دوست عزیز بدلیل اینکه بنده هر دو این رشته رو کار کرده فقط توش فرم اجرا میشد و وقت تلف کردن بود
در صورتیکه در جودو از همون اول درگیری یاد داده میشه همراه با بدنسازی روی تشک

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سلام
دوست عزیز بدلیل اینکه بنده هر دو این رشته رو کار کرده فقط توش فرم اجرا میشد و وقت تلف کردن بود
در صورتیکه در جودو از همون اول درگیری یاد داده میشه همراه با بدنسازی روی تشک

تجربه خودتون رو به دیگران تعمیم ندید،همه که برای درگیری نمیرن به دنبال فراگیری هنرهای رزمی.
جودو سبک خوبی است.
دوست من رفت برای یادگیری جودو و در همون جلسه اول کتفش در اثر یک اشتباه احمقانه شکست و به جلسه دوم نرسید چه برسه به درگیری.
این فرد الان هرجا میره میگه مزخرف تر از جودو ورزشی وجود نداره، دقیقا کاری که شما داری میکنی.

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
تجربه خودتون رو به دیگران تعمیم ندید،همه که برای درگیری نمیرن به دنبال فراگیری هنرهای رزمی.
جودو سبک خوبی است.
دوست من رفت برای یادگیری جودو و در همون جلسه اول کتفش در اثر یک اشتباه احمقانه شکست و به جلسه دوم نرسید چه برسه به درگیری.
این فرد الان هرجا میره میگه مزخرف تر از جودو ورزشی وجود نداره، دقیقا کاری که شما داری میکنی.

موافقم ، بعضي از كساني كه به عنوان استاد فعاليت مي كنند در باشگاه ها فوق العاده بي شعور و احمق هستند و كارهاي احمقانه اي از قبيل مجبور كردن فرد مبتدي به مبارزه و يا انداختن افراد مبتدي به قديمي تر ها انجام ميدن . اين اتفاق متاسفانه در باشگاه هاي بوكس خيلي زياد ميفته . به دوستان مبتدي توصيه مي كنم حواسشون باشه بعضي از باشگاه ها عده اي رو نگه ميدارن به عنوان كيسه بوكس براي تمرين شاگردهاي ممتاز . به شدت حواستون جمع اين افراد باشه .

Last edited:

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
بدنسازی(چه رزمی چه غیر رزمی)چغدر میتونه در یک ورزش رزمی (از جمله نینجا)تاثیر گزار باشه؟
ایا بدن قوی در نبر موثر یا تکنیک زیاد داشتن؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
موافقم ، بعضي از كساني كه به عنوان استاد فعاليت مي كنند در باشگاه ها فوق العاده بي شعور و احمق هستند و كارهاي احمقانه اي از قبيل مجبور كردن فرد مبتدي به مبارزه و يا انداختن افراد مبتدي به قديمي تر ها انجام ميدن . اين اتفاق متاسفانه در باشگاه هاي بوكس خيلي زياد ميفته . به دوستان مبتدي توصيه مي كنم حواسشون باشه بعضي از باشگاه ها عده اي رو نگه ميدارن به عنوان كيسه بوكس براي تمرين شاگردهاي ممتاز . به شدت حواستون جمع اين افراد باشه .

کاملا موافقم. متاسفانه خیلی وقت ها هم جلسه اول به مبتدی سخت میگیرن که یا طرف از رشته زده میشه یا این که بدنش جمام میشه و تا یه هفته نمیتونه تکون بخوره. چون خیلی از مبتدی ها هم سنشون کمه با این کار از ورزش زده میشن!

بالا