ya_ali_mavla
Registered User
اگه اشتباه نکنم توی همون نسخه 3 این فیلم بود که توی مبارزه آخر بین تو مبارز اصلی بویکا میزنه فکر کنم پای Dolor را میشکنه که یه ساق خیلی قشنگ میگیره این صحنه جلوه ی ویژه خیلی قشنگی داشت ولی میخواستم بدونم که جدا پای طرف میشکنه چون توی تصویر اینجور نشان میداد و فکر نکنم جلوه ویژه و اینجور چیزا باشه؟یه پیشنهاد خوب برای فعال شدن تاپیک می تونه همین معرفی فیلم های خوب رزمی باشه.شکست ناپذیر 2 و3 از بهترین فیلمای رزمی چند سال اخیر هستن بدون شک. در شکست ناپذیر 2 علاوه برا اسکات ادکینز، Michael Jai White هم بازی میکنه، کسی که هفت کمربند مشکی از سبک های مختلف داره و یکی از مطرح ترین بازیگرهای حال حاضر سینمای رزمیه.
اما مگ، فیلم محبوب من 3 Undisputed هست.بازیگرهای بیشتر، مبارزه های متنوع تر، Choreographyعالی صحنه های رزمی و ...
توی این نسخه، یوری بویکا در حالی که زانوی شکسته ش رو با تمرینات سخت ترمیم کرده به یکسری مسابقات بین زندان ها در روسیه فرستاده میشه. در اونجا یک دوست آمریکایی بوکسور پیدا میکنه که ماجراهای جالبی با هم دارن.ولی نقطه قوت این نسخه، حضوربازیگر اهل شیلی Marko Zaror در نقش Dolor هست. کسی که به Latin Dragon معروف هست. سبک ایشون جیت کان دو هست و البته متخصص حرکت نمایشی هم هست. فوق العاده ست این رزمی کار.
از فیلم های قبلی ش Kiltro رو بهتون پیشنهاد می کنم.
Last edited: