ya_ali_mavla
Registered User
زیادم مخفی نیست ها؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای ولا خوشم اومد. به زودی تمام این مجوزها و حکم ها رو خونده بررسی میکنیم.
به زودی بررسی میشه
ممنون از فعالیتت. و این که اسم این اشخاص رو مخفی نگه داشتی
زیادم مخفی نیست ها؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به زودی بررسی میشه
منظورم اینه که هنرهای رزمی صرفا برای دعوای خیابونی و استفاده در درگیری های تن به تن کاربرد نداره،کما اینکه در کنار تمرین به این معنا هم میشه رسید.
شخصا،لذت میبرم از تمرین،اوایل فقط به فکر این بودم که دعوا شد اینجوری بزنم و .........
نمیدونم تا چه حد در مورد ذن و مدیتیشن مطالعه یا تجربه داشتین، وقتی در کنار تمرین رزمی مراقبه داشته باشین به طور کل فلسفه تمرینی شما دگرگون میشه و اگر الان در ورزش رزمی کمرنگ شده،به خاطر فیلمهای هالیوودیه که ترویج خشونت میکنن و نتیجه ش میشه این که از هنر رزمی بخشی پر رنگ تر میشه که جز ضرر و دورشدن از اصل و فلسفه هنرهای رزمی که در یک کلام میتونم بگم صلح هستش چیز دیگه ای در بر نداره و از دیگر مضرات بزرگش به وجود اومدن سبکهای پوشالی و تبلیغیه که ذهن و وقت افراد بی تجربه رو از واقعیت دور میکنه.
به زودی بررسی میشه
عكس هاي گذاشته شده هيچ كدوم حكم نيستند و همه لوح تقدير هستند ! حتي عكس سوم يه نامه است در حد آقا زنگ بزن كارت دارم تازه يارو سوئدي با اون انگليسيش گند زده به زبان انگليسي !![]()
بله دوستان همونطور که متوجه شدید نزدیک به 99% از افرادی که به عنوان استاد در حال آموزش جودو و جوجیتسو هستند نه تنها حکم درست و حسابی ندارند . بلکه از ناکجا آباد و سازمان های ...... certificate دارند و کلی هم به خودشون می نازن .... در ادامه اسناد بیشتری را برای مشاهده قرار میدهم . ممنون
دوستان يه سوال
رئيس سبك يعني چي ؟ اينا از كي مدرك رياست ميگيرن ؟ :lol:
مرسی علیرضا.
من به شخصه به ذن و مکاتب عرفانی فلسفی که از بودیسم مشتق می شه علاقه مندم. میشه لطفا یه مقدار درباره رابطه ی ذن و کاراته که رشته ی خودت هست توضیح بیشتر بدی؟
درباره نگاه غربی ها به هنرهای رزمی و فیلم های هالیوودی هم می تونیم جداگانه صحبت کنیم.
سلام دوستان.امروز به ابن کتاب برخوردم گفتم اینجا بذارم امیدوارم مورده توجه دوستان و علاقمندان به ورزشهای رزمی قرار بگیره.
اسرار و رموز نینجا
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید خودم/ بی ادبیه ولی یه توضیح کوچولو وناقص از بنده حقیر که انشاالله اساتید کاملش میفرمایند : 80درصد شبیه به هم هستند که بیشتر مربوط میشه به ضربات پا که هاپکیدو داره در ضمن هاپکیدو مثل آیکیدو دارای چند سبکه مثل موسول وان و.... که اونه هم توی جزییات داری تفاوتهای اندکی با یکدیگر هستند .سرعتش یه نمه از ژاپنیش بفهمی نفهمی!بیشتره ولی ژاپنیش که همون آیکیدو هستش فنی تره. دلیل این شباهت زیادش بر میگرده به یکی بودن استاد دو بنیانگذار این رشته ها که زیر نظر سنسه تاکدا آموزش دیدن...
شاگردان مستقیم اوو سنسی که من بین شون عاشق Gozo Shioda سلطان قفل مفاصل و Koichi Toheiدارای قدرت کیاتسو تراپی(درمان با انرژی کی) هستم.سلام و تبریک برای ورود به تاپیک
یه مورد دیگه هم باعث تمایز این دو میشه،خشونت؛در هاپکیدو شاهد خشونت بیشتری هستیم نسبت به آیکیدو،چون o-sensei فردی به شدت مذهبی و دارای افکار صلح آمیز بوده است. دایتو ریو هم که رشته مادر آیکیدوست،بسیار خشن است و شخص اوشیبا سنسی این تفاوت رو ایجاد و گسترش داده است.
البته اساتید خشن هم در آیکیدو هستن که برای نمونه Kazuo Chiba از شناخته ترین ها در این مورد هست.
سلامداشتم کتاب آموزش جیت کان دو کتاب واقعیشو میخوندم نوشته بود ضربه مشت باید مثل ضربه پا قوی باشه
و ضربه پا مثل ضربه مشت قوی باشه
کسی معنی حرفشو میدونه؟
شاید منظورش به ترکیب بوکس غربی با تکواندو بوده؟
سلام
نه عزیز دل منظورش توی سرعت ضرباته
یعنی میخواد بگه که ضربه پا به سنبت اگه درست و اصولی زده بشه خیلی از ضربه مشت سنگین تر و کشنده تره
و ضربه مشتم همین تعریفو میتونه داشته باشه اگه ایم اصولی و درست باشه
یه کتاب از یکی از قهرمانهای تکواندو میخواندم که توی چنیدین رشته کمربند مشکی گرفته بود و از 8 سالگی کار کرده بود اکثر رشته ها رو
توی یه قسمت که آموزش میداد میگفت که اگه ضربه پا رو درست و اصولی و با سرعت بزنید حتی از یک ضربه مشت هم سرعتره(دست بخاطر نزدیکی به سر زمان رسیدن ضربش به صورت و بدن از پا ها زودتره) در حالی که اگه پاها سریع باشن از مشتم سریع تر میشن
یه چیزی تو همین مایه ها منظورش بوده
یا علی
ولی فلسفه جیت کون دو مثلا در مورد مرغ میگه که :
مرغ با بال ها و نوکش دفاع میکنه و با پاهاش حمله
مثلا جای دیگه بروسلی میگه وقتیکه داری حمله میکنی انگار داری دفاع میکنی
وقتیکه داری دفاع میکنی انگار داری حمله میکنی