• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
:D:D
ای ولا خوشم اومد. به زودی تمام این مجوزها و حکم ها رو خونده بررسی میکنیم.

به زودی بررسی میشه

ممنون از فعالیتت. و این که اسم این اشخاص رو مخفی نگه داشتی
زیادم مخفی نیست ها؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
عكس هاي گذاشته شده هيچ كدوم حكم نيستند و همه لوح تقدير هستند ! حتي عكس سوم يه نامه است در حد آقا زنگ بزن كارت دارم تازه يارو سوئدي با اون انگليسيش گند زده به زبان انگليسي ! :D

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
منظورم اینه که هنرهای رزمی صرفا برای دعوای خیابونی و استفاده در درگیری های تن به تن کاربرد نداره،کما اینکه در کنار تمرین به این معنا هم میشه رسید.
شخصا،لذت میبرم از تمرین،اوایل فقط به فکر این بودم که دعوا شد اینجوری بزنم و .........
نمیدونم تا چه حد در مورد ذن و مدیتیشن مطالعه یا تجربه داشتین، وقتی در کنار تمرین رزمی مراقبه داشته باشین به طور کل فلسفه تمرینی شما دگرگون میشه و اگر الان در ورزش رزمی کمرنگ شده،به خاطر فیلمهای هالیوودیه که ترویج خشونت میکنن و نتیجه ش میشه این که از هنر رزمی بخشی پر رنگ تر میشه که جز ضرر و دورشدن از اصل و فلسفه هنرهای رزمی که در یک کلام میتونم بگم صلح هستش چیز دیگه ای در بر نداره و از دیگر مضرات بزرگش به وجود اومدن سبکهای پوشالی و تبلیغیه که ذهن و وقت افراد بی تجربه رو از واقعیت دور میکنه.

مرسی علیرضا.
من به شخصه به ذن و مکاتب عرفانی فلسفی که از بودیسم مشتق می شه علاقه مندم. میشه لطفا یه مقدار درباره رابطه ی ذن و کاراته که رشته ی خودت هست توضیح بیشتر بدی؟
درباره نگاه غربی ها به هنرهای رزمی و فیلم های هالیوودی هم می تونیم جداگانه صحبت کنیم.

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
:D:D
ای ولا خوشم اومد. به زودی تمام این مجوزها و حکم ها رو خونده بررسی میکنیم.

به زودی بررسی میشه

ممنون از فعالیتت. و این که اسم این اشخاص رو مخفی نگه داشتی

عكس هاي گذاشته شده هيچ كدوم حكم نيستند و همه لوح تقدير هستند ! حتي عكس سوم يه نامه است در حد آقا زنگ بزن كارت دارم تازه يارو سوئدي با اون انگليسيش گند زده به زبان انگليسي ! :D

بله دوستان همونطور که متوجه شدید نزدیک به 99% از افرادی که به عنوان استاد در حال آموزش جودو و جوجیتسو هستند نه تنها حکم درست و حسابی ندارند . بلکه از ناکجا آباد و سازمان های ...... certificate دارند و کلی هم به خودشون می نازن .... در ادامه اسناد بیشتری را برای مشاهده قرار میدهم . ممنون

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
بله دوستان همونطور که متوجه شدید نزدیک به 99% از افرادی که به عنوان استاد در حال آموزش جودو و جوجیتسو هستند نه تنها حکم درست و حسابی ندارند . بلکه از ناکجا آباد و سازمان های ...... certificate دارند و کلی هم به خودشون می نازن .... در ادامه اسناد بیشتری را برای مشاهده قرار میدهم . ممنون

در تمام رشته ها همينه ، من هر باشگاهي مي رفتم طرف چند تا فتوكپي زده بود به ديوار از همينا :lol: آقا يه بارم يه بنده خدايي رو تو اينترنت ديدم تبليغش رو زده بود رئيس سازمان جهاني ... ! :lol: هر كي ندونه فكر ميكنه طرف رئيس UFC ه

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان يه سوال

رئيس سبك يعني چي ؟ اينا از كي مدرك رياست ميگيرن ؟ :lol:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
دوستان يه سوال

رئيس سبك يعني چي ؟ اينا از كي مدرك رياست ميگيرن ؟ :lol:

معمولا چند نفر دور هم جمع میشن و سبک هارو بین خودشون تقسیم میکنن. دقیقا اتفاقی که برای کاراته توی یکی از شهر ها افتاد.3 تا برادر سبک ها رو بین خودشون تقسیم کردن و الانم هنوز دارن حال میکنن :D...:(

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
مرسی علیرضا.
من به شخصه به ذن و مکاتب عرفانی فلسفی که از بودیسم مشتق می شه علاقه مندم. میشه لطفا یه مقدار درباره رابطه ی ذن و کاراته که رشته ی خودت هست توضیح بیشتر بدی؟
درباره نگاه غربی ها به هنرهای رزمی و فیلم های هالیوودی هم می تونیم جداگانه صحبت کنیم.

ذن در کاراته بیشتر بر پاک کردن ذهن تاکید داره ولی به طور کل یکی شدن با محیط برای من بهترین شکل تعریف مادی ذن هستش، درخت از منه و من هم از درختم و در واقع من و درخت یکی هستیم، به یک سو میریم و مقصدی یکسان داریم؛بسوی مرگ!!
از هاگاکوره (Hagakure)نقل میکنن:"راه یک جنگجو راهی بسوی مرگ است" درک واقعی این جمله منجر به این میشه که دیگه هیچ حریفی برای فرد وجود نداره.

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان.امروز به ابن کتاب برخوردم گفتم اینجا بذارم امیدوارم مورده توجه دوستان و علاقمندان به ورزشهای رزمی قرار بگیره.

اسرار و رموز نینجا

فایل های ضمیمه

• Ninja-www.farsibooks.ir.rar
    1.1 MB · نمایش ها: 25

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا فرق دقیق آیکیدو با هاپکیدو چیه؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوستان.امروز به ابن کتاب برخوردم گفتم اینجا بذارم امیدوارم مورده توجه دوستان و علاقمندان به ورزشهای رزمی قرار بگیره.

اسرار و رموز نینجا

33740079.png

باسلام و درود فراوان

ممنون دوست من بابت این کتاب. اما چندین سال پیش بود در همین تاپیک در مورد این کتابا گفتم.

این کتاب نوشته ( آشیدا کیم ) هست. و کتاب ها و pdf کتاباش تو اینترنت فراون هست. آشیداکیم نینجا نیست و دولت ژاپن ایشون رو قانونی نمیدونه. و از نظر دایجیتن و کوریوهای نینجا ایشون و مطالبش هیچ اعتباری ندارن.

در این کتاب پراز نقص و تفسیر نادرست از نینجوتسو هست.

به هر حال ممنون از فعالیتت در تاپیک هنر های رزمی .

پیشاپیش ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام به دوستان

به زودی مطالبی در مورد این که چطوری یک منکیو ( حکم یا لیسانس آموزش) قلابی رو از واقعی تشخیص بدید میگم که تو کشورمون زیاده.

مطلبی در مورد فیلم ها آموزشی. و جوجیتسو آقای موریس ، و جو جیتسو برزیلی و این چیزایی که در اروپا و امریکا قرارداره رو................. موارد پشت پرده هنرهای رزمی لاین خواهد شد.

در ارتباط جدیدم با دایجیتن موارد و حقایقی رو در مورد هنرهای پوشالی و مک دوجوهای معروف اروپایی و امریکایی که مدعی مدرک و آموزش کوریوهای ژاپنی هستن به دست آوردم که ....................................

به زودی

تاپیک رو دنبال کنید

ممنون از حسن توجه شما

• Like
Reactions: lya

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید خودم/ بی ادبیه ولی یه توضیح کوچولو وناقص از بنده حقیر که انشاالله اساتید کاملش میفرمایند : 80درصد شبیه به هم هستند که بیشتر مربوط میشه به ضربات پا که هاپکیدو داره در ضمن هاپکیدو مثل آیکیدو دارای چند سبکه مثل موسول وان و.... که اونه هم توی جزییات داری تفاوتهای اندکی با یکدیگر هستند .سرعتش یه نمه از ژاپنیش بفهمی نفهمی!بیشتره ولی ژاپنیش که همون آیکیدو هستش فنی تره. دلیل این شباهت زیادش بر میگرده به یکی بودن استاد دو بنیانگذار این رشته ها که زیر نظر سنسه تاکدا آموزش دیدن...

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید خودم/ بی ادبیه ولی یه توضیح کوچولو وناقص از بنده حقیر که انشاالله اساتید کاملش میفرمایند : 80درصد شبیه به هم هستند که بیشتر مربوط میشه به ضربات پا که هاپکیدو داره در ضمن هاپکیدو مثل آیکیدو دارای چند سبکه مثل موسول وان و.... که اونه هم توی جزییات داری تفاوتهای اندکی با یکدیگر هستند .سرعتش یه نمه از ژاپنیش بفهمی نفهمی!بیشتره ولی ژاپنیش که همون آیکیدو هستش فنی تره. دلیل این شباهت زیادش بر میگرده به یکی بودن استاد دو بنیانگذار این رشته ها که زیر نظر سنسه تاکدا آموزش دیدن...

سلام و تبریک برای ورود به تاپیک
یه مورد دیگه هم باعث تمایز این دو میشه،خشونت؛در هاپکیدو شاهد خشونت بیشتری هستیم نسبت به آیکیدو،چون o-sensei فردی به شدت مذهبی و دارای افکار صلح آمیز بوده است. دایتو ریو هم که رشته مادر آیکیدوست،بسیار خشن است و شخص اوشیبا سنسی این تفاوت رو ایجاد و گسترش داده است.
البته اساتید خشن هم در آیکیدو هستن که برای نمونه Kazuo Chiba از شناخته ترین ها در این مورد هست.

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
سلام و تبریک برای ورود به تاپیک
یه مورد دیگه هم باعث تمایز این دو میشه،خشونت؛در هاپکیدو شاهد خشونت بیشتری هستیم نسبت به آیکیدو،چون o-sensei فردی به شدت مذهبی و دارای افکار صلح آمیز بوده است. دایتو ریو هم که رشته مادر آیکیدوست،بسیار خشن است و شخص اوشیبا سنسی این تفاوت رو ایجاد و گسترش داده است.
البته اساتید خشن هم در آیکیدو هستن که برای نمونه Kazuo Chiba از شناخته ترین ها در این مورد هست.
شاگردان مستقیم اوو سنسی که من بین شون عاشق Gozo Shioda سلطان قفل مفاصل و Koichi Toheiدارای قدرت کیاتسو تراپی(درمان با انرژی کی) هستم.
(1935-1921):
Zenzaburo Akazawa
Masahiro Hashimoto
Takuma Hisa
Yasuhiro Konishi
Noriaki Inoue
Ikkusai Iwata
Hisao Kamada
Minoru Mochizuki
Gozo Shioda

( 1945 -1936):
Tadashi Abe
Minoru Hirai
Kansh
Bansen Tanaka
Saburo Tenry
Koichi Tohei
Michio Hikitsuchi
(1955 -1946):
Seiseki Abe
Sadateru Arikawa
Katsuaki Asai
Hiroshi Kato
Yasuo Kobayashi
Yoshio Kuroiwa
Mutsuro Nakazono
Shoji Nishio
André Nocquet
Masamichi Noro
1964 -1956:
Kazuo Chiba
Terry Dobson
Seishiro Endo
Robert Frager
Gaku Homma
Norihiko Ichihashi
Shizuo Imaizumi
Mitsunari Kanai

ūū Sunadomari

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داشتم کتاب آموزش جیت کان دو کتاب واقعیشو میخوندم نوشته بود ضربه مشت باید مثل ضربه پا قوی باشه
و ضربه پا مثل ضربه مشت قوی باشه

کسی معنی حرفشو میدونه؟
شاید منظورش به ترکیب بوکس غربی با تکواندو بوده؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
داشتم کتاب آموزش جیت کان دو کتاب واقعیشو میخوندم نوشته بود ضربه مشت باید مثل ضربه پا قوی باشه
و ضربه پا مثل ضربه مشت قوی باشه

کسی معنی حرفشو میدونه؟
شاید منظورش به ترکیب بوکس غربی با تکواندو بوده؟
سلام
نه عزیز دل منظورش توی سرعت ضرباته
یعنی میخواد بگه که ضربه پا به سنبت اگه درست و اصولی زده بشه خیلی از ضربه مشت سنگین تر و کشنده تره
و ضربه مشتم همین تعریفو میتونه داشته باشه اگه ایم اصولی و درست باشه
یه کتاب از یکی از قهرمانهای تکواندو میخواندم که توی چنیدین رشته کمربند مشکی گرفته بود و از 8 سالگی کار کرده بود اکثر رشته ها رو
توی یه قسمت که آموزش میداد میگفت که اگه ضربه پا رو درست و اصولی و با سرعت بزنید حتی از یک ضربه مشت هم سرعتره(دست بخاطر نزدیکی به سر زمان رسیدن ضربش به صورت و بدن از پا ها زودتره) در حالی که اگه پاها سریع باشن از مشتم سریع تر میشن
یه چیزی تو همین مایه ها منظورش بوده
یا علی

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
نه عزیز دل منظورش توی سرعت ضرباته
یعنی میخواد بگه که ضربه پا به سنبت اگه درست و اصولی زده بشه خیلی از ضربه مشت سنگین تر و کشنده تره
و ضربه مشتم همین تعریفو میتونه داشته باشه اگه ایم اصولی و درست باشه
یه کتاب از یکی از قهرمانهای تکواندو میخواندم که توی چنیدین رشته کمربند مشکی گرفته بود و از 8 سالگی کار کرده بود اکثر رشته ها رو
توی یه قسمت که آموزش میداد میگفت که اگه ضربه پا رو درست و اصولی و با سرعت بزنید حتی از یک ضربه مشت هم سرعتره(دست بخاطر نزدیکی به سر زمان رسیدن ضربش به صورت و بدن از پا ها زودتره) در حالی که اگه پاها سریع باشن از مشتم سریع تر میشن
یه چیزی تو همین مایه ها منظورش بوده
یا علی

ولی فلسفه جیت کون دو مثلا در مورد مرغ میگه که :
مرغ با بال ها و نوکش دفاع میکنه و با پاهاش حمله
مثلا جای دیگه بروسلی میگه وقتیکه داری حمله میکنی انگار داری دفاع میکنی
وقتیکه داری دفاع میکنی انگار داری حمله میکنی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ولی فلسفه جیت کون دو مثلا در مورد مرغ میگه که :
مرغ با بال ها و نوکش دفاع میکنه و با پاهاش حمله
مثلا جای دیگه بروسلی میگه وقتیکه داری حمله میکنی انگار داری دفاع میکنی
وقتیکه داری دفاع میکنی انگار داری حمله میکنی

سلام دوست من

به تاپیک هنرهای رزمی خوش اومدی .

حمله و دفاع اصلی ترین قسمت هنرهای رزمی رو نشون میده . مهم نیست که چکسی و کسانی اون رو چطوری تفسیر میکنند. هردو باید به سختی تمرین و تلاش کرد

ممنون از حسن توجه شما

بالا