• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
نه عزیز دل منظورش توی سرعت ضرباته
یعنی میخواد بگه که ضربه پا به سنبت اگه درست و اصولی زده بشه خیلی از ضربه مشت سنگین تر و کشنده تره
و ضربه مشتم همین تعریفو میتونه داشته باشه اگه ایم اصولی و درست باشه
یه کتاب از یکی از قهرمانهای تکواندو میخواندم که توی چنیدین رشته کمربند مشکی گرفته بود و از 8 سالگی کار کرده بود اکثر رشته ها رو
توی یه قسمت که آموزش میداد میگفت که اگه ضربه پا رو درست و اصولی و با سرعت بزنید حتی از یک ضربه مشت هم سرعتره(دست بخاطر نزدیکی به سر زمان رسیدن ضربش به صورت و بدن از پا ها زودتره) در حالی که اگه پاها سریع باشن از مشتم سریع تر میشن
یه چیزی تو همین مایه ها منظورش بوده
یا علی

ممنون از مطلبت و فعالیتت تو تاپیک

در مورد مشت و ضربه پا باید بگم. هر دو دارای حمله و دفاع خاص خود میباشن

ممنون از توجهت به تاپیک هنرهای رزمی

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
در مورد سرعت در ورزشهاي رزمي :

بر اساس قوانين فيزيك ، سرعت بيشتر منجر به وارد شدن نيروي بيشتر بر سوژه ميشه . به عنوان مثال يك ماشين پرايد رو در نظر بگيريد ، اگر اين ماشين كه وزن ثابتي داره با سرعت پنج كيلومتر در ساعت با شما برخورد كنه اتفاقي براي شما نميافته ، ولي اگر همون ماشين با همون وزن ثابت با سرعت 100 كيلومتر در ساعت با شما برخورد كنه تمام استخوان هاي شما خرد خواهند شد .

وینگ چون هم برای ضربات مشت همینو میگه . البته اینکه سطح ضربه زننده هرچی کمتر از سطح ضربه خورنده باشه تأثیرش بیشتره ، بحثش جداس .

برای تقویت سرعت مشت عضله ای که باید تقویت بشه عضلات زیر بغل و کتف ( پشت ) هست که عامل اصلی در افزایش سرعت و در نتیجه تأثیر گذاریه بیشتره .
موضوع ساعد مربوط به خود ساعد و روی دست میشه .
و طبق نتیجه ای که خودم بهش رسیدم ، اگر عضلات مچ دست هم تقویت نشده باشه ضربه درست زدن محاله .

یک نمونه خیلی ساده از سرعت :
Really Fast Hands - YouTube
البته ایشون هنوز wt کار هستن و خیلی از مراحل سبک واقعی وینگ چون رو یاد نگرفتن و نمیگیرن ( در WT )

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در فیلم مشت خشم اون قسمت آخر فیلم که استاد بروس لی با قهرمان کاراته روس مبارزه میکنه خیلی از تکنیک های وینگ چوون استفاده میکنه حرکات دست چرخشی که باعث فریب دادن چشم های حریفش میشه حرکات واقعی هستند
کلا بروس لی وینگ چوون رو به بهترین نحوه با بوکس غربی ارتقاء داد
صحبت بی نظیر بروس لی :
جیت کون دو از تمامی فنون سایر هنرهای رزمی استفاده میکنه ولی در عین حال از هیچ سبکی پیروی نمیکنه

معنیش اینکه در مبارزه هیچ روشی رو کامل ترین روش ندادن

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام

دوستانی که به بخش هنرهای رزمی میان و به صورت اختصاصی تو بخش هنرهای رزمی در حال فعالیت هستن به شیوه نگارش امضا کاربری خودشون دقت کنن.

بارها گفتم این تاپیک دارای جایگاه و احترام خاصی هست.

توجه به قانون شیوه نگارش امضا از طرف ادمین: (از بخش محدودیت در امضا)

معیار امضای مناسب به این صورت است:
- حداكثر اندازه فونت: اندازه استاندارد نوشته ها، مشابه امضای من، که میتونه حداکثر Bold باشه.
- حداكثر تعداد خطوط: امضاي بيشتر از 5 خط مجاز نيست.
- حداكثر سايز عكس: سايز عكسهايي كه در امضا به كار برده ميشه حداكثر ميتونه 468 (عرض) در 60 (طول) باشه.
(در صورت استفاده از این سایز عکس، استفاده از متن فقط در حداکثر 2 خط مجاز است)
- حداکثر تعداد عکس: 1 عدد با رعایت سایز بالا .
- عکس استفاده شده نباید تبلیغ سرویس یا محصول خاصی باشد
- ترکیب عکس و متن: حداکثر 1 عکس و 3 خط نوشته.
- حداکثر حجم عکسهای موجود در امضا 100 کیلوبایت باشد

از تاریخ ارسال این مطلب تا 7 روز کاربران فرصت دارند امضاهای خودشون رو ویرایش کنند.

با تشکر از جناب احسان مدیر

ممنون از حسن توجه دوستان

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
اگر قرار باشه اینچنین قوانینی حتی برای امضای کاربری تحمیل بشه ، بنده ترجیح میدم در این تاپیک پست ندم .
هرچند فکر کنم تمام این قوانین برای من رعایت شده است از قبل .

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ذن در کاراته بیشتر بر پاک کردن ذهن تاکید داره ولی به طور کل یکی شدن با محیط برای من بهترین شکل تعریف مادی ذن هستش، درخت از منه و من هم از درختم و در واقع من و درخت یکی هستیم، به یک سو میریم و مقصدی یکسان داریم؛بسوی مرگ!!
از هاگاکوره (Hagakure)نقل میکنن:"راه یک جنگجو راهی بسوی مرگ است" درک واقعی این جمله منجر به این میشه که دیگه هیچ حریفی برای فرد وجود نداره.

مطالعه من درباره ذن به هنرهای رزمی محدود نمی شه. به طور کلی علاقمند بودم به این مکاتب. به شخصه یک هایکوی سه خطی رو که در حالت شهود یا همون سَـتوری سروده شده رو ترجیح می دم به یه قصیده ی سیصد بیتی.

اما به اصل مطلب بپردازیم.​
برای اینکه بتونیم یک پدیده رو بررسی کنیم و شناخت خوبی از اون پیدا کنیم، باید بریم سراغ خاستگاه اون پدیده. ببنیم که چه کسانی، در چه جغرافیایی و با چه زمینه ی فرهنگی اون رو بوجود آوردن.​
حتی اگه چیزی هم از عرفان های چینی ژاپنی مثل ذن ندونیم، با توجه به آمیختگی این مکاتب با زندگی مردم اون کشورها، کاملا قابل فهمه که هنرهای رزمی هم از این موضوع تاثیر پذیرفته باشن.​
مراحلی که یک کاراته کا باید طی بکنه تا به مرحله استادی برسه بی شباهت نیست به مراحلی که یک رَهرو یا سالک ِ ذن طی میکنه تا به درک کاملی از ذن برسه. اشاره علیرضا به یکی از مراحل چندگانه ی ذن هست که به اون "یگانگی با طبیعت" گفته میشه. زمانی که طبیعت بخشی از هستی تو میشه.
به طور کلی در تمام مراحل ذن، ما تلاش می کنیم تا از پوسته و نمای بیرونی هر چیز عبور کنیم و به دورن و جوهر اون برسیم. از دوگانگی ها و تناقض و هرج و مرج، به یگانگی برسیم.​
علاوه بر این در ذن تمرینی هست به اسم کو - ان (Ko - an) که شخص در یک حالت مراقبه ای مفاهیم عرفانی ِ ذن رو در ذهن مرور می کنه. این حالت مراقبه مانند رو می شه به خوبی با هنرهای رزمی منطبق کرد. یعنی می تونیم تمرینات رزمی رو به یکجور مراقبه تشبیه کنیم.

Last edited:

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان.میخواستم بدونم برایه دفاع شخصی باید از کجا و چه طوری شروع کنم؟:)اینو هم بگم که من امکان رفتن به باشگاه رو ندارم یعنی این سبکهایی که دوستان کار می کنند تو شهر ما نیست.
مثله فیلمه زیر:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
منظورم اینه که هنرهای رزمی صرفا برای دعوای خیابونی و استفاده در درگیری های تن به تن کاربرد نداره،کما اینکه در کنار تمرین به این معنا هم میشه رسید.
شخصا،لذت میبرم از تمرین،اوایل فقط به فکر این بودم که دعوا شد اینجوری بزنم و .........
نمیدونم تا چه حد در مورد ذن و مدیتیشن مطالعه یا تجربه داشتین، وقتی در کنار تمرین رزمی مراقبه داشته باشین به طور کل فلسفه تمرینی شما دگرگون میشه و اگر الان در ورزش رزمی کمرنگ شده،به خاطر فیلمهای هالیوودیه که ترویج خشونت میکنن و نتیجه ش میشه این که از هنر رزمی بخشی پر رنگ تر میشه که جز ضرر و دورشدن از اصل و فلسفه هنرهای رزمی که در یک کلام میتونم بگم صلح هستش چیز دیگه ای در بر نداره و از دیگر مضرات بزرگش به وجود اومدن سبکهای پوشالی و تبلیغیه که ذهن و وقت افراد بی تجربه رو از واقعیت دور میکنه.

علیرضای عزیز
کاملا درسته که هنرهای رزمی رو تنها برای مبارزه - اون هم از نوع خشونت آمیز و غرب پسندش - ندونیم و جنبه های دیگه رو هم در نظر بگیریم. اما یه نکته؛ اگه طوری وانمود کنیم که هدف اصلی از هنرهای رزمی "مبارزه" نیست، خودمون رو به بیراهه بردیم.
اینکه جوری حرف بزنیم انگار هنرهای رزمی برای مراقبه یا هر چیز دیگه غیر از مبارزه بوجود اومدن به نظر من توجیهی نداره. اگه اینطور بود اسمش رو می گذاشتن هنر مراقبه، نه هنر رزم.

برای اینکه یه رزمی کار خوب باشید، باید مبارزه رو در اولویت قرار بدید، هر چند منظور من مبارزه به سبک ufc نیست! من به شخصه انتقادای جدی ای دارم به اون جور مسابقات، هر چند همون ها هم جنبه های مثبتی دارن.
شاید بهترین راه حل تمرین مبارزه با تجهیزات ایمنی کامل باشه که آسیب به حداقل برسه.

Last edited:

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
سلام خدمت دوست عزیز miladninja یه سوال داشتم شما که در این زمینه رزمی سررشته دارید در مورد رابطه خوشنویسیه حروف و کلمات ژاپنی و شمیر زنی چیزی میدونید؟چون من عکس تمامی بنیانگذاران سبک های مادر و شمشیر زن های حرفه ای رو دیدم که در حال خوش نویسی هستند.(همانگونه که کار با سلاح مقدس{کاتانا} موجب به جریان یافتن انرژی ki یا chiدر بدن میشه)

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
علیرضای عزیز
کاملا درسته که هنرهای رزمی رو تنها برای مبارزه - اون هم از نوع خشونت آمیز و غرب پسندش - ندونیم و جنبه های دیگه رو هم در نظر بگیریم. اما یه نکته؛ اگه طوری وانمود کنیم که هدف اصلی از هنرهای رزمی "مبارزه" نیست، خودمون رو به بیراهه بردیم.
اینکه جوری حرف بزنیم انگار هنرهای رزمی برای مراقبه یا هر چیز دیگه غیر از مبارزه بوجود اومدن به نظر من توجیهی نداره. اگه اینطور بود اسمش رو می گذاشتن هنر مراقبه، نه هنر رزم.

برای اینکه یه رزمی کار خوب باشید، باید مبارزه رو در اولویت قرار بدید، هر چند منظور من مبارزه به سبک ufc نیست! من به شخصه انتقادای جدی ای دارم به اون جور مسابقات، هر چند همون ها هم جنبه های مثبتی دارن.
شاید بهترین راه حل تمرین مبارزه با تجهیزات ایمنی کامل باشه که آسیب به حداقل برسه.
با حرفهای شما موافقم ولی نه به این پر رنگی!
ماساتوس اویاما(بنیانگذار کیوکوشین): هنر رزمی که در آن مبارزه نباشد به سان درختی است که میوه ندارد.
من عرض کردم صرفا برای مبارزه نیست نه اینکه صد در صد.
به قول دوستمون(میلاد) رزمی کار بودن با جنگجو بودن با هم متفاوت هستن، سبکهایی مثل آیکیدو و کاراته دو برای جنگ بوجود نیامدن،بلکه با عنایت به معنی "دو" میشه گفت طریقت صلح.
من هم بنای صحبتم بر روی سبکها یا روشهایی ست که توش تجربه دارم و غیر از اون رو به دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن محول میکنم.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اگر قرار باشه اینچنین قوانینی حتی برای امضای کاربری تحمیل بشه ، بنده ترجیح میدم در این تاپیک پست ندم .
هرچند فکر کنم تمام این قوانین برای من رعایت شده است از قبل .

دوست من قوانین برای همه هست.

این کلی بود نه فقط برای شما.

شما عضو فعال و خوب تاپیک ما هستی

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
مطالعه من درباره ذن به هنرهای رزمی محدود نمی شه. به طور کلی علاقمند بودم به این مکاتب. به شخصه یک هایکوی سه خطی رو که در حالت شهود یا همون سَـتوری سروده شده رو ترجیح می دم به یه قصیده ی سیصد بیتی.

اما به اصل مطلب بپردازیم.​
برای اینکه بتونیم یک پدیده رو بررسی کنیم و شناخت خوبی از اون پیدا کنیم، باید بریم سراغ خاستگاه اون پدیده. ببنیم که چه کسانی، در چه جغرافیایی و با چه زمینه ی فرهنگی اون رو بوجود آوردن.​
حتی اگه چیزی هم از عرفان های چینی ژاپنی مثل ذن ندونیم، با توجه به آمیختگی این مکاتب با زندگی مردم اون کشورها، کاملا قابل فهمه که هنرهای رزمی هم از این موضوع تاثیر پذیرفته باشن.​
مراحلی که یک کاراته کا باید طی بکنه تا به مرحله استادی برسه بی شباهت نیست به مراحلی که یک رَهرو یا سالک ِ ذن طی میکنه تا به درک کاملی از ذن برسه. اشاره علیرضا به یکی از مراحل چندگانه ی ذن هست که به اون "یگانگی با طبیعت" گفته میشه. زمانی که طبیعت بخشی از هستی تو میشه.
به طور کلی در تمام مراحل ذن، ما تلاش می کنیم تا از پوسته و نمای بیرونی هر چیز عبور کنیم و به دورن و جوهر اون برسیم. از دوگانگی ها و تناقض و هرج و مرج، به یگانگی برسیم.​
علاوه بر این در ذن تمرینی هست به اسم کو - ان (Ko - an) که شخص در یک حالت مراقبه ای مفاهیم عرفانی ِ ذن رو در ذهن مرور می کنه. این حالت مراقبه مانند رو می شه به خوبی با هنرهای رزمی منطبق کرد. یعنی می تونیم تمرینات رزمی رو به یکجور مراقبه تشبیه کنیم.

با تشکر از شما دوست من بسیار مفید بود و استفاده کردیم

و تشکر از دوستانی همچون شما که تاپیک هنرهای رزمی رو به یک دژ قدرتمند تبدیل کردن. ممنون از اطلاعاتت.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوستان.میخواستم بدونم برایه دفاع شخصی باید از کجا و چه طوری شروع کنم؟:)اینو هم بگم که من امکان رفتن به باشگاه رو ندارم یعنی این سبکهایی که دوستان کار می کنند تو شهر ما نیست.
مثله فیلمه زیر:

باسلام دوست من

از همین جا باید به شما بگویم اگر امکان ارتباط رو با یک استاد واقعی نداری اصلا نزدیک فیلم و سی دی و یادگیری از روی فیلم نشو و خودت رو گول نزن و خیانت به خودت نکن.

میتونی فیلم ها و .......... زیادی رو ببینی و رویو کنی و تحقیق کن تا زمانی که یک استاد خوب و هنر مورد علاقت رو پیدا کنی . ولی سرخود عمل نکن

ممنون از حسن توجه شما به تاپیک

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام خدمت دوست عزیز miladninja یه سوال داشتم شما که در این زمینه رزمی سررشته دارید در مورد رابطه خوشنویسیه حروف و کلمات ژاپنی و شمیر زنی چیزی میدونید؟چون من عکس تمامی بنیانگذاران سبک های مادر و شمشیر زن های حرفه ای رو دیدم که در حال خوش نویسی هستند.(همانگونه که کار با سلاح مقدس{کاتانا} موجب به جریان یافتن انرژی ki یا chiدر بدن میشه)

RaiUnShodoKai.jpg
با سلام دوست من

امیدوارم فعالیتت تو تاپیک بیشترو بیشتر بشه

درمورد این گونه خوشنویسی ها ما بهش میگیم شودوکای بیشتر همراه ماکیمونوهای ارفانی نوشته و ترسیم میشه

بله و من دوره ای در این مورد دیدم سوالی داشتی در خدمتم

ممنون از حسن توجه شما

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
سلام به دوستان . كساني كه دوست دارند به صورت اشتراكي فيلم هاي آموزشي رزمي جديد رو تهيه كنيم اينجا اعلام آمادگي كنند . اين فيلم هاي شامل : آموزش بوكس / جيوجيتسوي برزيلي / موآي تاي / سيستما / ووشو / كشتي / شنا / دفاع شخصي / كار با سلاح / تمرينات سرعت / MMA / مسابقات شامل يو اف سي و K1 و Strike Force و .... مي باشد . حجم فيلم هاي مربوطه حداقل 500 گيگ خواهد شد .

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
مشاهده پیوست 148956
با سلام دوست من

امیدوارم فعالیتت تو تاپیک بیشترو بیشتر بشه

درمورد این گونه خوشنویسی ها ما بهش میگیم شودوکای بیشتر همراه ماکیمونوهای ارفانی نوشته و ترسیم میشه

بله و من دوره ای در این مورد دیدم سوالی داشتی در خدمتم

ممنون از حسن توجه شما
jujitsu.jpglogo-sin-letras-grise.jpg

سلام آقامیلاد,ممنمون که پاسخ دادید.
میخواستم بدونم ظرافت های که در شودوکای هست موجب ظرافت در اجرا فنون یا شمشیر زنی میشه ؟ اگه مشه تاریخچه/خاستگاه و این که بیشتر کجا استفاده میشه رو هم بگید.من از رزمی چیز زیادی نمیدونم .خلاصه منو در صورت امکان براتون به طور کامل با این موضوع آشنا کنید. با تشکر از راهنمایی های بی دریغ شما استاد گرامی وارزشمند...اُنه گاشیماس

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
در نشست ها یه نشست داریم به اسم شی گو داچی(رتسو) کسی از دوستان تمرینات خاصی رو میدونه که در مدت کم بشه این نشست رو به مدت زیاد انجام داد
(منظور رو رسوندم؟)
ممنون

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
در نشست ها یه نشست داریم به اسم شی گو داچی(رتسو) کسی از دوستان تمرینات خاصی رو میدونه که در مدت کم بشه این نشست رو به مدت زیاد انجام داد
(منظور رو رسوندم؟)
ممنون
نمی دونم منظورت همون نشست جوجوم سوگی توی تکواندو ااا یا نه؟
منظورت نشستیه که پا ها رو به اندازه ارض شانه یکم بیشتر یاز میکنی و بعد زانو ها رو خم میکنی و میشینی روی پا؟
که بعد از اون عموما حرکات کلاسیک دستو میزنن؟
اگه منظورت این بود بگو تا بگم
یا علی

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
نمی دونم منظورت همون نشست جوجوم سوگی توی تکواندو ااا یا نه؟
منظورت نشستیه که پا ها رو به اندازه ارض شانه یکم بیشتر یاز میکنی و بعد زانو ها رو خم میکنی و میشینی روی پا؟
که بعد از اون عموما حرکات کلاسیک دستو میزنن؟
اگه منظورت این بود بگو تا بگم
یا علی
دقیقا گزینه اول

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
دقیقا گزینه اول
به شدت به انعطاف پا و وزن بدن در ارتباطه
1 - گرم بودن بدن
2- داشتن انعطاف خوب در پا حداقل 165 به بالا که اگه 180 رو بزنی خیلی راحت تر میشه برات
3- هرچقدر وزن بدنت کمتر باشه فشار کمتر به زانو ها و کشاله رانت میاد و سبک تر میتونی بشینی
4- تمرین زیاد توی این حالت و رفتن روی پای چپ راست که عموما توی گرم کردن کششی انجام میشه(به روی همین نشت میشینی و بعد به سمت راست بدنتو میبری و برعکس هر طرف 10-12 ثانیه)
5- تو فکر سختی کار نبودن که خیلی تاثیر داره!
6- یه داستان میگم حالشو ببری!(روزی شخصی به نزد دانشمندی(ملایی) میرود و از او بخاطر زود گزشتن وقت شکایت میکند!ملا که فرد را بسیر شاکی میبیند به او میگوید که نه اصلا اینطور نیست و وقت هم خیلی کند میرود و ما ارزش آن را نمیدانیم طرف شاکی میشه و میگه این چرت و پرتا چیه میگی ! ملا بهش میگه تو به مدت 5 دقیقه با حالت نشستن روی صندلی بشین(صندلی ای در کار نیست و فقط حالت صندلی میشینه) طرف بعد از 15 ثانیه میگه چی شد تموم نشد ملا میگه نه تازه 15 ثانیه رفته! بعد از 30 ثانیه که دیگه خسته شده بوده دوباره میپرسه و ملا میگه هنوز خیلی مونده! و بعد از لحظاتی طرف دیگه خسته میشه و حرفشو پس میگیره و میگه اگه میدونستم 5 دقیقه انقدر طولانیه هیچوقت اینجا نمیومدم!
نتیجه:به هرحال هر نشستی سختیهای خودشو داره البه با تمرین میشه جبرانش کرد
اینکه گفتم به فکر سختیه کار نباشی بخاطر همین دلیل 6 بود که وقت برات خیلی دیر دیر میره و احساس بدی بهت دست میده
با تمرین و قوی کردن ران و زانو و مخصوصا کشاله ران و ماهیچه پشت ساق و رااحت نشستن نه سنگین نشستن و موارد دیگر که گفتم مشکلت حل میشه
دیگه چیزی نمیدونم اگه دیگر دوستان راهنمایی کنن ما هم استفاده میکنیم
امیدورام تونسته باشم کمکی کنم
حق چاپ محفوظ
یا علی

بالا