• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
بدنسازی(چه رزمی چه غیر رزمی)چغدر میتونه در یک ورزش رزمی (از جمله نینجا)تاثیر گزار باشه؟
ایا بدن قوی در نبر موثر یا تکنیک زیاد داشتن؟

هم بدن قوی لازمه هم سرعت در اجرای تکنیک.باید بدنسازی رو طوری کار کنید که موجب کندی شما نشه

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
خر و عاقبت استفاده از استروئيد و دارو در بدنسازي . تازه اين خيلي خوش شانس بوده كه دچاره سرطان كبد ، از كار افتادگي كليه و سكته قلبي نشده

Last edited:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
در مورد سرعت در ورزشهاي رزمي :

بر اساس قوانين فيزيك ، سرعت بيشتر منجر به وارد شدن نيروي بيشتر بر سوژه ميشه . به عنوان مثال يك ماشين پرايد رو در نظر بگيريد ، اگر اين ماشين كه وزن ثابتي داره با سرعت پنج كيلومتر در ساعت با شما برخورد كنه اتفاقي براي شما نميافته ، ولي اگر همون ماشين با همون وزن ثابت با سرعت 100 كيلومتر در ساعت با شما برخورد كنه تمام استخوان هاي شما خرد خواهند شد .

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
در مورد سرعت در ورزشهاي رزمي :

بر اساس قوانين فيزيك ، سرعت بيشتر منجر به وارد شدن نيروي بيشتر بر سوژه ميشه . به عنوان مثال يك ماشين پرايد رو در نظر بگيريد ، اگر اين ماشين كه وزن ثابتي داره با سرعت پنج كيلومتر در ساعت با شما برخورد كنه اتفاقي براي شما نميافته ، ولي اگر همون ماشين با همون وزن ثابت با سرعت 100 كيلومتر در ساعت با شما برخورد كنه تمام استخوان هاي شما خرد خواهند شد .

درسته و این نقطه قوت سبک وینگ چوون هستش
اگر وینگ چوون رو اصولی یاد بدند هیچ کسی رقیب شما نیست درست مثل فشنگی که از گلوله سریع بیرون میاد و نمیدونی چطور سریع به سمتت میاد

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
اگر وینگ چوون رو اصولی یاد بدند هیچ کسی رقیب شما نیست درست مثل فشنگی که از گلوله سریع بیرون میاد و نمیدونی چطور سریع به سمتت میاد
سلام.کاملا با شما موافقم.ضربات در وینگچون به شکل حیرت آوری سریع و غیر قابل مهاره.همه جور ضربه ای هم آموزش داده میشه. البته خلاف بعضی ورزشها و سبکها به شکلی کاملا علمی و اصولی!

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75

سلام ، مي تونيد كمي از تمريناتي كه براي افزايش سرعت در وينگ چون انجام ميشه رو براي ما توضيح بديد ؟ ممنون .

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
اکثر تمرینات وینگ چون باید نفر به نفر با قوی کردن ساعد شروع کرد وقتیکه ساعد ها قوی تر شد سرعت مشت خیلی زیاد میشه
از سافتکده سوال کنید

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
اکثر تمرینات وینگ چون باید نفر به نفر با قوی کردن ساعد شروع کرد وقتیکه ساعد ها قوی تر شد سرعت مشت خیلی زیاد میشه
از سافتکده سوال کنید

متاسفانه متوجه ارتباط قوي شدن ساعد به افزايش سرعت نشدم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوستان
بحث سرعت شد گفتم بیام وسط
همونطور که شما همه اساتید! در جریانید لازمه تکواندو ضربات سریع و غیرقابل تشخیصه که برای اینکار شما باید بیشتر تمرینات استارتی انجام بدید
که شامل دوهای 50 و 100 متر یا کمتر و بیشتر با سرعت بالاوانواع پرشها و انواع حرکاتی که شمارا در سرعت و جهش و چابکی بیشتر کمک کنند
زیگ زاگ ، جامبو جامبو(پرش درجا با زانوی توی سینه)و.........و پله زدن که تاثیر خیلی خوبی داره
البته من با ورزش وینگ چون آشنایی ندارم و نمیدانم تا چه حد این ورزش سریعه ئلی خیلی دوست دارم بدونم اگه دوست عزیزمان لطف کنن توضیح بدن و یک فیلم همدر این مورد بزارن
خلاصه کلام اینکه یک تکواندو کا قبل از هرچیز باید یک فکر اماده و یک بدن چابک و سریع در کنار تکنیکی خیلی خوب داشته باشه
یک نکته هم درباره تکنیک بگم که تکنیکو با تمرین زیاد حرکات(ضربات)کلاسیک رشته ی خودتان میتوانید قوی کنید و خوب و عالی بشید چیزی که من توش ضعف دارم و شروع کردم به رفع این ضعفم.
حق چاپ محفوظ(با کسب اجازه مشکلی ندارد در پ خ:D)

موفق باشیم
یا علی

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
سلام دوستان
بحث سرعت شد گفتم بیام وسط
همونطور که شما همه اساتید! در جریانید لازمه تکواندو ضربات سریع و غیرقابل تشخیصه که برای اینکار شما باید بیشتر تمرینات استارتی انجام بدید
که شامل دوهای 50 و 100 متر یا کمتر و بیشتر با سرعت بالاوانواع پرشها و انواع حرکاتی که شمارا در سرعت و جهش و چابکی بیشتر کمک کنند
زیگ زاگ ، جامبو جامبو(پرش درجا با زانوی توی سینه)و.........و پله زدن که تاثیر خیلی خوبی داره
البته من با ورزش وینگ چون آشنایی ندارم و نمیدانم تا چه حد این ورزش سریعه ئلی خیلی دوست دارم بدونم اگه دوست عزیزمان لطف کنن توضیح بدن و یک فیلم همدر این مورد بزارن
خلاصه کلام اینکه یک تکواندو کا قبل از هرچیز باید یک فکر اماده و یک بدن چابک و سریع در کنار تکنیکی خیلی خوب داشته باشه
یک نکته هم درباره تکنیک بگم که تکنیکو با تمرین زیاد حرکات(ضربات)کلاسیک رشته ی خودتان میتوانید قوی کنید و خوب و عالی بشید چیزی که من توش ضعف دارم و شروع کردم به رفع این ضعفم.
حق چاپ محفوظ(با کسب اجازه مشکلی ندارد در پ خ:D)

موفق باشیم
یا علی

چند تا کلیپ این جا هست
گالری ویدئو | سی فو قهرمانی

وینگ چون کونگ فو از دای سی فو اِمین بزتپ
مبارزه با چشمان بسته
وینگ چون - بهترین ضربه ها
اینم برای افزایش سرعت دست ولی این که مفید هست یا نه رو نمیدونم
وسیله جدید تمرینی وینگ چون

Last edited:

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
خبر رسيد به زودي مسابقات K-1 در ايران برگزار خواهد شد !

ناصردرازه

Registered User
لایک‌ها
6
من هم کیوکوشین کار میکنم هم تکواندو
میخوام سبک کیوواندو رو درست کنم

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
علیرضا جمله ت یه کم برام مبهمه. اگه ممکنه یه توضیح مختصری بده.

منظورم اینه که هنرهای رزمی صرفا برای دعوای خیابونی و استفاده در درگیری های تن به تن کاربرد نداره،کما اینکه در کنار تمرین به این معنا هم میشه رسید.
شخصا،لذت میبرم از تمرین،اوایل فقط به فکر این بودم که دعوا شد اینجوری بزنم و .........
نمیدونم تا چه حد در مورد ذن و مدیتیشن مطالعه یا تجربه داشتین، وقتی در کنار تمرین رزمی مراقبه داشته باشین به طور کل فلسفه تمرینی شما دگرگون میشه و اگر الان در ورزش رزمی کمرنگ شده،به خاطر فیلمهای هالیوودیه که ترویج خشونت میکنن و نتیجه ش میشه این که از هنر رزمی بخشی پر رنگ تر میشه که جز ضرر و دورشدن از اصل و فلسفه هنرهای رزمی که در یک کلام میتونم بگم صلح هستش چیز دیگه ای در بر نداره و از دیگر مضرات بزرگش به وجود اومدن سبکهای پوشالی و تبلیغیه که ذهن و وقت افراد بی تجربه رو از واقعیت دور میکنه.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بوجوتسو :

حق مطلب محفوظ

img25.gifIMG_9315.JPG

بو جوتسو همان روش و هنر کار با چوب هست. چیزی که در هنرهای رزمی ژاپن و سایر هنر های دیگه به عنوان یک سلاح کلاسیک و دم دست و پر کاربرد که همه جا پیدا میشه.

چوب میتوان به عنوان یک سلاح بسیار قدیمی و کارا یاد کرد با ظاهری کاملا ساده اما کاربردی فراوان. اکنون درون بسیاری از مدارس قدیمی و پایبند به سنن شیوه جنگ آوری به وسیله چوب رو آموزش میدن.

حتی چوب روش تمرین و شیوه روان شناسی خاص خودش رو داره. و یا به انتهای چوب سلاح های دیگری هم متصل میشود مثل چاقو و............. که بعدها به ناگیناتا و........... تغیر پیدا کرد. ( تا این قسمت ترجمه قسمتی از کتاب بود)

خوب : بسیاری از افراد فکر میکنند یک چوب دست گرفتن و چرخاندن و.......... حرکات از این قبیل باعث ترس در دشمن و نشانه خشم و بلد بودن کار با چوب هستن. باید بگم خیر
کسی که در چوب چیره دست هست هیچگاه اونو نمیچرخونه یا حرکاتی از این قبیل چون این کار باعث خستگی و تخلیه انرژی و کاهش خشم میشه.

اکثر افراد فکر میکنند که رزمی کارانی که با چوب حرکات آکروباتیک مثل چرخوندن هاش و.......... انجام میدن پس در کار با چوب واردن ، باید بگم خیر این گونه حرکات هیچ خاصیتی در یک مبارزه واقعی نداره و این حرکات فقط جنبه نمایشی داره و حتی ممکنه به ضرر شخص اتمام بشه.

روش استفاده از چوب دانش خاص و تمرینات سخت و منظمی دارد که یک متخصص استفاده از اون در کمال آرامش ضربات مرگباری رو میتونه وارد کنه.

روانشناسی چوب : مثلا اگر کسی دیدید که چوب به دست که بالای سرخود نگه داشته همراه سرو صدا به طرف شما می آید بدونید این شخص هیچ دانشی از استفاده از چوب رو نداره و شاید هم اصلا حمله نکنه شما میتوانید با دونستن این تشخیص ضربات جبران ناپذیری بهش وارد کنید.( تو اکثر دعوا ها میبینیم :D )

اشخاصی که در کمال سکوت و آرامش چوب رو به صورت آرایش خاص دست گرفتن احتمال 80% دهید که در چوب چیره دست هست.

اکثر افراد فکر میکنند چوب رو باید به هر مکانی از بدن وارد کرد. خیر یک متخصص ضربه هاشو به نقاط کاری وارد میکنه که من یکیش رو میگم : نقاطی که پوست گوشتی کم که روی استخوان قرار دارد مثل فرق سر. کف سر. نوک آرنج . زانو پا و....................

پیوست : قسمتی ترجمه کتاب توی عکس. وقسمتی از دانش فرا گرفته خودم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
منظورم اینه که هنرهای رزمی صرفا برای دعوای خیابونی و استفاده در درگیری های تن به تن کاربرد نداره،کما اینکه در کنار تمرین به این معنا هم میشه رسید.
شخصا،لذت میبرم از تمرین،اوایل فقط به فکر این بودم که دعوا شد اینجوری بزنم و .........
نمیدونم تا چه حد در مورد ذن و مدیتیشن مطالعه یا تجربه داشتین، وقتی در کنار تمرین رزمی مراقبه داشته باشین به طور کل فلسفه تمرینی شما دگرگون میشه و اگر الان در ورزش رزمی کمرنگ شده،به خاطر فیلمهای هالیوودیه که ترویج خشونت میکنن و نتیجه ش میشه این که از هنر رزمی بخشی پر رنگ تر میشه که جز ضرر و دورشدن از اصل و فلسفه هنرهای رزمی که در یک کلام میتونم بگم صلح هستش چیز دیگه ای در بر نداره و از دیگر مضرات بزرگش به وجود اومدن سبکهای پوشالی و تبلیغیه که ذهن و وقت افراد بی تجربه رو از واقعیت دور میکنه.

بله دوست من . ممنون نسبت به دیدگاه خوب شما

هنرهای رزمی خالی از وحشی بازی های نوین سینما و مسابقات نوین امریکایی و غربی میباشد. (چشم بسته و به دید یک هنر نگاه میکنند)

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
از دوستانی که تازه به تاپیک میان یک خواهش دارم و آن هم این که قبل از دادن هر پست تاپیک رو کمی مطالعه کنن.

بارها گفته شده این تاپیک با تاپیک های دیگر فرق داره و دارای معنا و مفهوم بزرگی هست.

شما نه تنها میتونید معلم قدرت هنرهای رزمی باشید بلکه معلم اخلاق و یک الگوی واقعی از یک انسان کامل هستید. (افراد زیاد به این جا میان امیدوارم درک کنید)

و استفاده از کلمات و نگارش نا مناسب شخصیت شما رو نشون میده .

پیشاپیش ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام به همه خیلی وقته که نیومدم . اینقدر سطح تاپیک بالاست که جرات نمیکنم پست بزارم یا حتی اظهار نظر کنم . به هر حال کاری را که قبلا انجام میدادم ادامه میدم . همونطور که قبلا هم گفته بودم و خودتون هم میدانید وضعیت جودو و جوجیتسو در کشور ما افتضاح است . پس ابتدا کمی درباره وضعیت جودو و جوجیتسو در کشور و حقایقی در مورد آن می پردازم و بعد از آن به فکر یک راه چاره برای یادگیری بهتر این دو سبک میپردازیم ( با کمک هم ) .
لطفا به عکس های زیر توجه کنید ::
dcm3rlq8mszz95ltmlrv.jpghfwp7dlxh1otllvy1qwh.jpgkv0prnja2lvc5r83eh50.jpg

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
این هم مابقی عکس ها ::
2xu4b2cpl8uhtrhczly.jpg376cberfgwkyoxn4gza.jpgm4ww32m3xz4s4kh0h4kc.jpgsloi5dkt6znxfit5wdx4.jpg

بالا