• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام به دوستان . كساني كه دوست دارند به صورت اشتراكي فيلم هاي آموزشي رزمي جديد رو تهيه كنيم اينجا اعلام آمادگي كنند . اين فيلم هاي شامل : آموزش بوكس / جيوجيتسوي برزيلي / موآي تاي / سيستما / ووشو / كشتي / شنا / دفاع شخصي / كار با سلاح / تمرينات سرعت / MMA / مسابقات شامل يو اف سي و K1 و Strike Force و .... مي باشد . حجم فيلم هاي مربوطه حداقل 500 گيگ خواهد شد .

توضیح بیشتر می دی ببینیم قضیه از چه قراره؟

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
توضیح بیشتر می دی ببینیم قضیه از چه قراره؟

به صورت اشتراكي هزينه دانلود اينا رو مي ديم بعد بين بچه ها پخش مي كنيم مثلا اگه هزينه دانلودش ميشه دويست هزار تومن چهار نفر جمع ميشن نفري پنجاه تومن ميدن هر چقدر هم بيشتر بشيم مبلغ تقسيم به تعداد ميشه . از اين تهيه محصول اشتراكي تو فروم هاي ديگه زياد انجام دادم ولي كسي رزمي كار نبوده كه اينارو بخوايم با هم بگيريم .

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم هستم اشتراکی میخریم

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
منم هستم اشتراکی میخریم

مرسي بهنام ديگه كيا پايه هستن ؟ يه كار ديگه هم مي تونيم بكنيم من فايل تورنت همه اينا رو به سختي گير آوردم از يك سايت تورنت خصوصي كه بايد حداقل 500 گيگ آپلود كني تا بذارن عضو بشي . مي تونم فايل هاي تورنت رو تقسيم كنم هر كسي يه قسمتي رو دانلود كنه بعد به هم بديم اين چطوره ؟ من الان دارم موآي تاي ها رو دانلود مي كنم كه 60 گيگ ميشه

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
مرسي بهنام ديگه كيا پايه هستن ؟ يه كار ديگه هم مي تونيم بكنيم من فايل تورنت همه اينا رو به سختي گير آوردم از يك سايت تورنت خصوصي كه بايد حداقل 500 گيگ آپلود كني تا بذارن عضو بشي . مي تونم فايل هاي تورنت رو تقسيم كنم هر كسي يه قسمتي رو دانلود كنه بعد به هم بديم اين چطوره ؟ من الان دارم موآي تاي ها رو دانلود مي كنم كه 60 گيگ ميشه
منadsl2mb نامحدود دارم.:guitar::rolleyes: به کار میاد ؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
]

سلام آقامیلاد,ممنمون که پاسخ دادید.
میخواستم بدونم ظرافت های که در شودوکای هست موجب ظرافت در اجرا فنون یا شمشیر زنی میشه ؟ اگه مشه تاریخچه/خاستگاه و این که بیشتر کجا استفاده میشه رو هم بگید.من از رزمی چیز زیادی نمیدونم .خلاصه منو در صورت امکان براتون به طور کامل با این موضوع آشنا کنید. با تشکر از راهنمایی های بی دریغ شما استاد گرامی وارزشمند...اُنه گاشیماس

سلام دوست من

جواب شما رو تو پست خصوصی دادم منتظر تماس شما هستم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
15th.jpg
با سلام دوستانی که موافق هستن در مدرسه سویو ریو ثبت نام کنن و مشکل ویزا ندارن یک سمینار فنی 15 روزه برگزار شده. عدم مشکل ویزا و پاسپورت میتونم دوستان و علاقمندان رو اینجا اسم نویسی کنم.

زیر نظر سوک کاتسوسه یوشیمیتسو ، یکی از اساتید بزگ کن جوتسو . اسم سمینار امسال هست کن کرو ( شمشیر سامورایی مرگبارترین سلاح سرد )

http://www2.wbs.ne.jp/~nck/suiou/suioumenkyo.htm

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:
  • Like
Reactions: lya

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
با سلام دوستانی که موافق هستن در مدرسه سویو ریو ثبت نام کنن و مشکل ویزا ندارن یک سمینار فنی 15 روزه برگزار شده. عدم مشکل ویزا و پاسپورت میتونم دوستان و علاقمندان رو اینجا اسم نویسی کنم.

زیر نظر سوک کاتسوسه یوشیمیتسو ، یکی از اساتید بزگ کن جوتسو . اسم سمینار امسال هست کن کرو ( شمشیر سامورایی مرگبارترین سلاح سرد )

سلام آقا میلاد عزیز.
هم موضوع سمینار و هم استاد که فوق العاده هستن. یعنی من یکی که دیوونه موضوع سمینارم، حیف و هزران حیف که مشکل پاسپورت دارم!!

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام آقا میلاد عزیز.
هم موضوع سمینار و هم استاد که فوق العاده هستن. یعنی من یکی که دیوونه موضوع سمینارم، حیف و هزران حیف که مشکل پاسپورت دارم!!

با سلام دوست من

اشکالی نداره . امیدوارم به زودی مشکلت حل بشه.

اگه بتونم سعی میکنم حتما خودم شرکت کنم.

ممنون از حسن توجه شما

• Like
Reactions: lya

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
با سلام دوست من

اشکالی نداره . امیدوارم به زودی مشکلت حل بشه.

اگه بتونم سعی میکنم حتما خودم شرکت کنم.

ممنون از حسن توجه شما

سلام آقا میلاد عزیز :rolleyes:

ممنونم، منم امیدوارم :guilty:

عالیه پس اگه شرکت کردید، عکس یادتون نره :wub: از استاد یوشیمیتسو و مخصوصاً از شمشیرهــــــــا :blush:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام آقا میلاد عزیز :rolleyes:

ممنونم، منم امیدوارم :guilty:

عالیه پس اگه شرکت کردید، عکس یادتون نره :wub: از استاد یوشیمیتسو و مخصوصاً از شمشیرهــــــــا :blush:

چشم حتما

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
با سلام به دوستان

نقاطی از دست و پا که به وسیله آن ضربه وارد میکنیم همراه با معرفی آنها

مشاهده پیوست 149742

سلام
تصاویر خیلی خوبین مخصوصا برای آماتورها
من قسمت haisoku جفت پام ورم کرده چکار کنم زود خوب بشه؟
یعنی طوری که اصلا نمیتونم چهار زانو یا جفت زانو بشینم؟!
یا علی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
تصاویر خیلی خوبین مخصوصا برای آماتورها
من قسمت haisoku جفت پام ورم کرده چکار کنم زود خوب بشه؟
یعنی طوری که اصلا نمیتونم چهار زانو یا جفت زانو بشینم؟!
یا علی

با سلام و درود

برای کاهش درد این نقطه داروهای سنتی هست که کمکت میکنه. روغن الوک. که در شهر ما خوشبختانه این گیاه وجود داره و من خودم دانش گرفتن روغنش دارم و میگیرم. اگر خواستی به شما هم میدم.

یک روغن دیگه که تو گوشتو پوستو استخون خوب نفوذ میکنه و همه جا هم پیدا میشه روغن شتر مرغه اصل هست. البته به قوبی روغن الوک نیست.

ممنون از حسن توجه شما

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
دوستان لطفا از پست های مفید هم تشکر کنین.حیفه این تاپیک با وجود این همه مطالب آموزشی و مفید انقدر کم لایک خورده باشه

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
دوستان لطفا از پست های مفید هم تشکر کنین.حیفه این تاپیک با وجود این همه مطالب آموزشی و مفید انقدر کم لایک خورده باشه

دقیقا تشکر یا همون لایک نشانه شخصیت آدمهاست
یا علی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بالا