دقیقا تشکر یا همون لایک نشانه شخصیت آدمهاست
یا علی
با تشکر فراوان . فعالیت شما همیشه در تاپیک جای تشکر داره
دقیقا تشکر یا همون لایک نشانه شخصیت آدمهاست
یا علی
با سلام و درود
برای کاهش درد این نقطه داروهای سنتی هست که کمکت میکنه. روغن الوک. که در شهر ما خوشبختانه این گیاه وجود داره و من خودم دانش گرفتن روغنش دارم و میگیرم. اگر خواستی به شما هم میدم.
یک روغن دیگه که تو گوشتو پوستو استخون خوب نفوذ میکنه و همه جا هم پیدا میشه روغن شتر مرغه اصل هست. البته به قوبی روغن الوک نیست.
ممنون از حسن توجه شما
سلام
میلاد جان من به اینجور چیزا خیلی نیاز دارم
چقدر درمیاد این روغن الوک و از چه گیاهیه؟(الوک؟)
تقلبیم داره یا همه جا اصلشه؟
مدت اثر گزاریش چقده زود اثر میکنه یا طول میکشه
خیلی دنبال اینجور چیزایی میگشتم ولی کس نبود که کمکم کنه ممنون از اینکه راهنمایی کردی
یا علی
واسه شما مجانی:lol: خیلی زیاد دارم
روغن شتر مرغ هم واسه درد مفاصل و استخوان خیلی خوبه. اصلش یک قوطی قرمز داره و فرانسوی هست. میتونی به مکان پرورش شتر مرغ بری و وقتی کشتار میکنن چربیشو بگیری و آب کنی بعد سردش کن واسه یک هفته تو شیشه در بسته بعد میتونی استفاده کنی
چند وقته می خوام سلسله مطالبی درباره جیت کان دو بنویسم. به دلایلی بی انگیزه بودم. راستش یه دلیلش اینکه مطمئن نیستم چندان مورد استقبال قرار بگیره. بچه ها حتی مطالب رو لایک هم نمی زنن که شما احساس کنی داری برای یک مخاطب حرف میزنی و خب وقتی حس کنی حرفت مخاطب نداره بهتره که اصلن چیزی نگی دیگه.
اما بهرحال تصمیم گرفتم شروع کنم، به این خاطر که در سایت های فارسی زبان هیچ مطلب بـروز، مفید و آگاهانه ای از جیت کان دو پیدا نمی کنید. هر چی که پیدا کنید عمدتا یکسری مطالب قدیمی هست که ترجمه شده و ملت از این ور اون ور کپی پیست کردن. از طرفی این تاپیک هم جای خوبیه برای طرح موضوع؛ حداقلش اینه که یه سری آدم علاقمند جمع هستن.
در سایت های خارجی هم مطالب مفید چندان دردسترس نیستن یا عمومیت ندارن چون جیت کان دو در همه جای دنیا تا حدودی ناشناخته ست و اون چیزی که به عنوان جیت کان دو تا امروز بیشتر مورد توجه بوده و شناخته شده، یک برداشت انحرافی ست تحت عنوان JKD Concepts. طبیعیه که اوضا در ایران وخیم تر هم باشه.
مطالبی که بنا دارم بنویسم با محوریت جیت کان دو و ابداع کننده ش بروس لی و هر موضوع مرتبط دیگه ست که اونها رو در پارت های مختصر اینجا قرار می دم. فرصت بشه هر چند وقت یکبار یک پارت جدید اضافه می کنم.
از اونجا که موضوع گسترده ست، خودم هم در اینکه از کجا باید شروع کرد و به کجا باید رسید، مشکل دارم اما به نظر می رسه در یک تاپیک عمومی نمی شه و - لازم هم نیست - که یک موضوع رو از ابتدا شروع کنیم و با نظم خاصی جلو بریم. من تصمیم گرفتم هر پارت رو به طور ذوقی و نامنظم بنویسم، یعنی بدون اینکه ارتباط منطقی یا ترتیب زمانی خاصی رو رعایت کنم.
در این بین بچه ها هم می تونن اگر سوالی داشتند مطرح کنن تا در قالب پارت های بعدی توضیح بدم.
پارت اول به نام "ارتباط ِ چینی" را فردا بخونید.
ممنون ار فعالیت شما در تاپیک
فقط توجه داشته باش که اگر مطالبت مال خودت هست در ابتدا یا انتهایش حق مطلب رو محفوظ کنی. افراد زیادی هستن که به تاپیک میان و مطالب رو میدزدن مواظب باش
با تشکر فراوان ممنون از حسن توجه شما
ممنون ار فعالیت شما در تاپیک
فقط توجه داشته باش که اگر مطالبت مال خودت هست در ابتدا یا انتهایش حق مطلب رو محفوظ کنی. افراد زیادی هستن که به تاپیک میان و مطالب رو میدزدن مواظب باش
با تشکر فراوان ممنون از حسن توجه شما
تایید میشه
البته یه نکته ای دیگم هست اینکه سعی کن مطالبت جذاب باشه و نه کسل کننده و اینکه هرچقدر کوتاهتر و پربار تر بهتر
یا علی
قسمت اول:
ارتباط چینی
در قسمت اول و دوم به نکاتی درباره ی فیلم Fist of Fury ( نام دیگر:The Chinese Connection) اشاره خواهم کرد. از قسمت سوم نقبی خواهیم زد به جیت کان دو.
نکاتی درباره ی فیلم:
این فیلم، ماجرای یک رزمی کار جوان و باغیرت چینی به نام Chen Zhen هست که به خون خواهی ِ استادش شروع به مبارزه با ژاپنی ها میکنه. کرکتر چن زن تخیلی بود اما استاد مقتول، در واقع یک ووشو کار مشهور به نام (Huo Yuanjia (1869-1910 که در سالهای ابتدایی قرن بیستم، به دلیل مبارزاتی که با غربی ها و ژاپنی ها انجام داد، تبدیل به قهرمان ملی چین شد. می تونید شرح زندگی و مبارزاتش رو جستجو کنید. فیلم Fearless هم در سال 2005 بر اساس زندگی این شخصیت، با بازی جت لی ساخته شد.
مرگ مشکوک به قتل ِ Huo Yuanjia، الهام بخش خیلی از فیلمهای اکشن هنگ کنگی بود. حتما شما هم فیلم هایی با موتیف ِ " به قتل رسیدن استاد و انتقام توسط شاگردانش " رو به یاد میارید.
در سکانس های ابتدایی ِ فیلم، ژاپنی ها به باشگاه چینی ها میان چینی ها رو "sick men of Asia" خطاب می کنن. این جمله ی توهین آمیز، در واقع توهین یک کشتی گیر روس خطاب به چینی ها بود. Huo Yuanjia با کشتی گیر روس مبارزه کرد و او رو شکست داد. در نهایت با عذر خواهی کشتی گیر روس قائله ختم شد.
Fist of Fury سبک و سیاق فیلم های اکشن هنگ کنگی رو متحول کرد. تا اون زمان فیلم های هنگ کنگی، شاید تحت تاثیر فیلم های ژاپنی و سامورایی، بیشتر به مبارزه با شمشیر می پرداختند. اما در دهه ی هفتاد و بعد از فیلم های بروس لی شمشیرزنی از رونق افتاد و مبارزات کونگ فو بدون سلاح مرسوم شد که از اون به عنوان عصر طلایی فیلم های کونگ فو نام می برند.
شاید بشه گفت این فیلم برای چینی ها در حکم فیلم " قیصر" برای ایرانی هاست! درونمایه ی فیلم " انتقام " هست و می شه اون رو یکجور اعاده ی حیثیت به سبک چینی دونست. داستان فیلم به زمان اشغال نظامی بخش های وسیعی از شرق چین بر می گرده (جنگ دوم چین و ژاپن 1937-1945). این دوره طبیعتا برای چینی ها تحقیر آمیز بوده و هست. این فیلم به همراه صحنه های کتک خوردن کاراته کاهای ژاپنی ها می تونست التیام بخش جامعه ی تحقیر شده چین باشه، هر چند که باعث کدورت و خشم ژاپنی ها هم می شد.
البته باید بدونید که بروس لی در ژاپن هم طرفداران زیادی داره، کسایی که جیت کان دو تمرین میکنند که شخصا با بعضی هاشون رابطه داشتم.
کرکتر Chen Zhen و فیلم Fist of Fury بارها بوسیله انواع و اقسام بازیگرهای هنگ کنگی به شکل فیلم و سریال بازسازی شده - و هنوز هم میشه - و خب همین مطلب نشون دهنده محبوبیت و اهمیت این فیلم برای چینی هاست.
قسمت بعدی به نام "رابرت بیکر در ارتباط چینی" رو اواخر هفته بخونید.
قسمت اول:
.
با تشکر از شما برای بررسی فیلم های رزمی بروسلی.
امیدوارم فعالیت شما روز به روز تو تاپیک هنرهای رزمی بیشتر بشه
صبح شما بخیر.
البته برنامه ای که در نظر دارم همون طور که گفتم معرفی تفکرات بروس لی و جیت کان دو هست ( البته در حد توان ) و نه سابقه ی سینمایی بروس لی. اما بهرحال به هر موضوع مفید و مرتبط مثل نقد فیلم هم می پردازم.
استاد میلاد امیدوارم این مجموعه نوشته ها رو دنبال کنی، پشیمون نمی شی :happy:
میلاد جان یه سوال
در ژاپن باستان در خانواده های نینجا، بچه ها از سنین کودکی تحت آموزشهای زیادی قرار می گرفتن تا در بزرگسالی تبدیل به نینجا بشن. خب اون زمان نینجوتسو حرفه ی اونها هم محسوب میشده.
الان با چه هدف هایی باید سراغ نینجوتسو رفت؟ دوست دارم نظر شما رو بدونم.
با سلام
اکنون حدود 400 سال هست که نینجایی وجود نداره اما در یک سری از کوریوهای قدیمی نینجوتسو آموزش داده میشه. اما نینجا دیگه وجود نداره. نینجا یک شغل بوده که تو امپراطوری بهشون میگفتن سربازان متخصص شیوه های فوق پشرفته رزمی و نظامی تمرین میکردن به صورت کاملا سرری برای رفتارها spy و چیریکی تمرین و آموزش میدیدن. حتی اساتید نینجا نینجا نبودن فقط دستور آموزش هنر (شیوه) مخفی رو داشتن.
در مورد روش مخفی ( نینجوتسو) موارد مخفی وسنتی وجود داره که من بنا به قولی که دادم، هم اجازه گفتنش رو ندارم هم مجبورم این سنت رو حفظ کنم و سکوت کنم. (در این قسمت شرمنده)
با من تماس بگیر واسه اطلاعات بیشتر . شماره تلفنم رو واست میزارم