• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
از دوستان فعال تاپیک خواهش میشه تاپیک رو آپ نگه دارید ممون.

جناب آبتین / یا علی / فایر 666/ megalomaniac/ میگ میگ/ s.alireza / lya /و.... از همه اساتید خواهش میشه تاپیک رو با دانش خوبشون آپ نگه دارن.

ممون از همه دوستان

ما که رزمی کار هم نیستیم، استاد شمایی و باقی دوستان. به خاطر مشکلاتی کمتر تونستم سر بزنم ولی خب از مطالب شما و دوستان استفاده میکنم :rolleyes:

به به
میبینم جمع اساتید جمعه . آقا کسی شمشیر سامورایی اصل سراغ نداره ؟ میخوام بخرم . بدخواهام زیاد شدن

برای بدخواه ها، قمه هم جواب میده، نیازی به شمشیر اصل ژاپنی نیس :D

-----------------

حالا که پست دادم، بد نیست دست خالی هم نباشم. یه فایل وُرد برای دوستانی که علاقمند هستن میذارم. واژگان شمشیر ژاپنی. :wub:
JapaneseSwordTerminology.doc - 4shared.com - document sharing - download

King Wizard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمامی دوستداران رزمی
در مورد ورزش نینجوتسو سوالی برام پیش اومده
چند ماه پیش یه سفر کاری داشتم به آنکارا
فرصتی پیش اومد که یه سر به باشگاه های رزمی دور و بر هتل محل اقامتم بزنم
استاد باشگاه آموزشهايي که خیلی شبیه نینجوتسو بود به شاگرداش می داد
وقتی ازش پرسیدم که نینجوتسو آموزش میدین؟
گفتش آره ولی توی ترکیه اینکار قانونی نیستش و دولت ترکیه آموزش نینجوتسو رو به عنوان یه آموزش تروریستی میدونه
و یه چند دقیقه در مورد مشکلاتشون با قانون و حساس بودن بخشهای نظارتی سازمان ورزش ترکیه به سبک نینجوتسو صحبت کرد
حالا برام این سوال پیش اومده که این وضعیت غیرقانونی بودن نینجوتسو تو کشورهای دیگه هم وجود داره ؟
تا اونجا که میدونم اکثر کشورهای اروپایی روی اینجور آموزشها خیلی حساس هستند

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به تمامی دوستداران رزمی
در مورد ورزش نینجوتسو سوالی برام پیش اومده
چند ماه پیش یه سفر کاری داشتم به آنکارا
فرصتی پیش اومد که یه سر به باشگاه های رزمی دور و بر هتل محل اقامتم بزنم
استاد باشگاه آموزشهايي که خیلی شبیه نینجوتسو بود به شاگرداش می داد
وقتی ازش پرسیدم که نینجوتسو آموزش میدین؟
گفتش آره ولی توی ترکیه اینکار قانونی نیستش و دولت ترکیه آموزش نینجوتسو رو به عنوان یه آموزش تروریستی میدونه
و یه چند دقیقه در مورد مشکلاتشون با قانون و حساس بودن بخشهای نظارتی سازمان ورزش ترکیه به سبک نینجوتسو صحبت کرد
حالا برام این سوال پیش اومده که این وضعیت غیرقانونی بودن نینجوتسو تو کشورهای دیگه هم وجود داره ؟
تا اونجا که میدونم اکثر کشورهای اروپایی روی اینجور آموزشها خیلی حساس هستند

دوست من تو كدوم باشگاه رفتي؟؟

اگه باشگاه نماينده كشور تركيه رفتي كه شيدوشي (اركان سربات) هست. ايشون از دوستان من هست و چندين بار باهاش مصاحبه هم داشتم و.......... چنين مواردي كه شما ميگي وجود نداره

درثاني ايشون بوجينكان بودو تايجوتسو آموزش ميدن كه بارها گفتم بوجينكان خيلي با نينجوتسو واقعي فرق داره فقط قسمتي از باجوتسوش شبيه نينجاس . و اكثر دنيا در اشتباهن

ببخشيد سواد من در مورد نينجوتسو 0 هست

به تاپيك خوش آمدي
ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد دمت گرم . آب پاکی رو ریختی رو دستم . جوجیتسو موریس یا بهتر بگم جوجیتسو مورگان چه قدر به جوجیتسو گدشته ژاپن شباهت دارد ؟؟

rm.jpgHachi Dan Certificate.JPG
اطلاعات شما در مورد جوجيتسو فوق العاده هست

در مورد موريس بحث زيادي هست ولي ايشون بعد از يادگيري به قول خودش جوجيتسو شروع به تبليغ و گسترش در تمام دنيا كرد و چيزي كه از جوجيتسو وجد داره خارج از ‍ژاپن همين شيوه موريس هست كه كه حتي اكثر اساتيد جوجيتسو در ‍ژاپن ايشون رو قبول ندارن. و اين كه در خود ژاپن هم افراد زيادي ادعا ميكنن جوجيتسو واقعي ميدونن اما مك دوجويي بيش نيستن.

در مورد اين مرد موارد مشكوك زياده

لطفا اين بحث رو ادامه بده جناب fire666

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
مشاهده پیوست 155307مشاهده پیوست 155308
اطلاعات شما در مورد جوجيتسو فوق العاده هست

در مورد موريس بحث زيادي هست ولي ايشون بعد از يادگيري به قول خودش جوجيتسو شروع به تبليغ و گسترش در تمام دنيا كرد و چيزي كه از جوجيتسو وجد داره خارج از ‍ژاپن همين شيوه موريس هست كه كه حتي اكثر اساتيد جوجيتسو در ‍ژاپن ايشون رو قبول ندارن. و اين كه در خود ژاپن هم افراد زيادي ادعا ميكنن جوجيتسو واقعي ميدونن اما مك دوجويي بيش نيستن.

در مورد اين مرد موارد مشكوك زياده

لطفا اين بحث رو ادامه بده جناب fire666

خواهش میکنم استاد . اگر هم چیزی میدونم از اطلاعات شما و بقیه دوستان و اساتید است . تا جایی که من میدونم و همونطور هم که خودتون قبلا گفته بودید جوجیتسو انواع مختلفی دارد . طبق تحقیقاتی که کردم ، آغاز دوره واقعی و تکامل جوجیتسو ( فکر کنم تلفظ درستش جیو جوتسو باشه ) همزمان با شخصیتی چون " موروماچی " بوده . هدف جوجیتسو هم غلبه بر دشمنی بوده که سلاح و زره داشته . در همه منابعی که مطالعه کردم اشاره شده که در حدود قرن 18 از فنون جوجیتسو به شدت کاسته شده یا بهتر بگم فراموش شد . مثلا kabuto wari و kakushi buki ,............
حال با این اوصاف چطور میشه اسم این سبک و گذاشت جوجیتسو ؟؟ چه راهی هست برای اینکه بشه در مورد جوجیتسوی واقعی اطلاعات زیاد بدست آورد ؟؟

بن دائم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
برای بدخواه ها، قمه هم جواب میده، نیازی به شمشیر اصل ژاپنی نیس :D
قمه از سرشون زیاده . یه چیزی میخوام که کم ارزش تر باشه . همین شمشیر سامورایی مثلا خوبه . چاقو زنجانم واسشون زیاده حتی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
قسمت دوم:

رابرت بیکر در ارتباط چینی

از بهترین سکانس های مبارزه در فیلم، زمانی هست که چن زن به باشگاه ژاپنی ها می ره تا با سوزوکی ( سردسته ژاپنی های منطقه و متهم اصلی در پرونده قتل استاد) روبرو بشه، اما اول باید با بادیگارد روسی Petrov مبارزه کنه.

! Da Russian Fighter

0.jpg

Robert Baker از شاگردان ارشد شاخه ی اوکلند - یکی از سه باشگاه اصلی جیت کان دو در زمان حیات بروس لی - بود. ( بروس لی تنها سه مدرسه در آمریکا تاسیس کرد. دو باشگاه دیگه در لوس آنجلس و سیاتل بودند.)

متولد 1940 فردی خوش قد و قامت و درشت اندام بود که قبل از پرداختن به جیت کان دو، در رشته های کلاسیک مثل کاراته، جودو، بوکس پیشینه ی خوبی داشت.
بیکر در 1993 در اثر عارضه قلبی فوت کرد.

images.jpg

وقتی صحبت از فیلم های بروس لی و مبارزاتش در اون فیلم ها باشه، عمدتا به یاد مبارزه ی او با چاک نوریس، کاراته چمپیــن مشهور در کلوزئوم می افتیم .

در مقایسه، سکانس مبارزه ی بروس لی و نوریس در راه اژدها، سکانس طولانی تر وغنی تری بود. اما چرا مبارزه با بادیگارد روس برای من جذاب تر هست؛ شاید به این دلیل که Fist of Fury فیلم بهتری هست، داستان و شخصیت پردازی بهتری داره.

بروس لی شخصا رابرت بیکر رو برای بازی در این نقش انتخاب کرد، به خاطر مهارت و همین طور ابهت بیکر.

در صحنه ای از مبارزه بیکر حریف رو در یک موقعیت Armlock قرار می ده که بروس با گاز گرفتن پای بیکر، موقعیت رو عوض می کنه. این حرکت به Directness در جیت کان دو اشاره داره که یعدا بهش خواهیم پرداخت.

از لحظات خوب مبارزه میشه اشاره کرد به جایی که بروس لی، ضربه های جب ِ سریعی به سمت صورت بیکر پرتاب میکنه که بیکر نمی تونه ضربه ها رو دفع کنه.
این نحوه ضربه زدن در جیت کان دو مربوط می شه به بحث Non-Telegraphic Punch ( مشت غیر تلگرافی) و بروس لی اولین بار در مسابقات بین المللی کاراته ی Long Beach، اون رو در برابر کاراته کاهای با سابقه به اجرا گذاشت، به این صورت که به کاراته کا می گفت که ضربه رو به سمت صورت خواهد زد، اما با وجود آگاهی قبلی، هیچ کس موفق به دفاع نشد. درباره مشت غیر تلگرافی بیشتر صحبت خواهیم کرد.

یکی دیگه از برنامه های بروس در مسابقات بین المللی کارته ی لانگ بیچ اجرا کرد ضربه مشت ِ یک اینچی بود. نکته ی جالب اینکه یکی از داوطلب ها همین آقای باب بیکر بود.

بروس در فیلم هاش وقتی حریفی رو می کشت ( یا مجبور به کشتن حریف بود)، در چهره اش حالتی از خشم و غم ِ توام دیده میشد. این حالت رو می تونید در لحظه ی کشتن بیکر مشاهده کنید.

رابرت بیکر نقل میکنه زمانی که آشنایی ما بیشتر شد، او من رو به عنوان بادیگارد خودش به دیگران معرفی میکرد. به نظر میرسه در مقاطعی بیکر واقعا بعنوان بادیگارد بروس لی استخدام شده بود و او رو همراهی می کرد و این موضوع صحت داشت. البته بیکر خوب می دونست که بادیگارد بروس لی بودن تلویحات جالبی می تونه داشته باشه.

collage_lb_image_page38_6_1.png

در قسمت بعدی به نام " مرگ تدریجی یک رویا " از زبان رابرت بیکر به شرح جیت کان دو و وقایع دهه های هفتاد و هشتاد خواهیم پرداخت.

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
قسمت دوم:

رابرت بیکر در ارتباط چینی ................................

از بهترین سکانس های مبارزه در فیلم، زمانی هست که چن زن به باشگاه ژاپنی ها می ره تا با سوزوکی ( سردسته ژاپنی های منطقه و متهم اصلی در پرونده قتل استاد) روبرو بشه، اما اول باید با بادیگارد روسی Petrov مبارزه کنه
در صحنه ای از مبارزه بیکر حریف رو در یک موقعیت Armlock قرار می ده که بروس با گاز گرفتن پای بیکر، موقعیت رو عوض می کنه. این حرکت به Directness در جیت کان دو اشاره داره که یعدا بهش خواهیم پرداخت.
.....................

در قسمت بعدی به نام " مرگ تدریجی یک رویا " از زبان رابرت بیکر به شرح جیت کان دو و وقایع دهه های هفتاد و هشتاد خواهیم پرداخت.

دستت درد نکنه . خیلی عالیه . تا حالا مشابهش را نخونده بودم . خسته نباشی .

Ashikava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزيز
جودو ورزش اصيل و كاملا دوست داشتني در ژاپنه فقط كمي با استخون و مفاصل مشكل داره كه معمولا باعث ميشه يه نفر براي انتخاب اين رشته دودل بشه:blush:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام.چطوره درباره جودو صحبت کنیم؟

من فکر کنم جوجیستو برزیلی خیلی کاربردی تر از جودو ! نظر شما چیه ؟

موافقم . خب نمیشه گفت کدوم بهتره . اما برای یه نبرد کامل یا برای ..... 100% جوجیتسو برزیلی بهتره . به هر حال گریسی دان 6 جودو داشته !

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
باید این نکته رو هم در نظر گرفت که تو ایران خیلی از شهر ها حتی باشگاه جوجیتسو ندارن ولی تا دلت بخواد باشگاه جودو هست که باعث میشه خیلی ها رشته ای رو کار کنن که انتخاب اولشون نبوده !

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
باید این نکته رو هم در نظر گرفت که تو ایران خیلی از شهر ها حتی باشگاه جوجیتسو ندارن ولی تا دلت بخواد باشگاه جودو هست که باعث میشه خیلی ها رشته ای رو کار کنن که انتخاب اولشون نبوده !

بله . صحیح است . و متاسفانه اکثر کسایی که تدریس جوجیتسو میکنند ، به درستی نمیدونند که در حال تمرین یا آموزش چه چیزی هستند.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
هنرها و مكاتب ‍ژاپني چيز پيچيده اي هست . اميدوارم دوستان بحث رو ادامه بدن

بالا