• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
مرسی بابت جوابت و همین طور شماره تماس.
نینجوتسو موضوع مبهم و کنجکاوی بر انگیزیه. ژاپن باستان جای عجیبی بوده ...
راستی نسبت به سوالی که از میلاد راجع به نینجوتسو پرسیدی یه چیزی به ذهنم آمد
اینکه همین روال هم الان توی ایران وجود داره مثلا ورزش باستانی یا کشتی پهلوانی یا یه سری رشته های ورزشی دیگه مثه چوگان و تیر اندازیو و این چیزا که اون زمان ها برای آمادگی مردم و سربازها در هنگام جنگ استفاده میشده
شاید الان هم توی ژاپن به نینجوتسو مثه ایران به ورزش باستانی نگاه میکنن
اینکه ورزش خوب و قوی و عالیه ایه و ورزش باستانیمونه بزار بریم جایگاهمان هم توی ملت خوبه
چون تقریبا همین تفکر در رابطه با ورزش باستانی توی ایران و مخصوصا خانواده های اصیل وجود داره
من خودم به شخصه چندین بار قصد داشتم برم باستانی ولی متاسفاته به خاطر دوری زور خانه از محل ما نشد که برم
البته این طرز فکر من بود که خودمم الان میگم نتونستم به زبان نوشتاری خوب تعریفش کنم و منظورمو برسانم ولی شاید یه چیزی توی همه جریان ها باشه
به هر حال یه ورزش -هنر - هنر رزم - هنر سری رزم و.... که یه ملت طی چندین سال به سختی اونو یاد گرفتن و فرا گرفتن نباید به همین راحتی هم از بین بره
موفق باشیم
یا علی

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
بزارید دوتا سوال بپرسم :
1دلیل سیاهی رفتن چشم در انجام حرکات متوالی چی میتونه باشه؟
2برای بهبود درد ناشی از تمرینات سخت چه راه هایی هست؟
ممنون

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
بزارید دوتا سوال بپرسم :
ممنون
سلام
1-کم خونی و کاهش قند بدن که خیلی خطری و احتمال بیهوشیم داره-بیشتر چون احتمالا خانوم هم هستی کم خونیه حتما درمان کنید و قرص آهن زیاد بخورید-پسته هم که جای خود دارد(خیلی دوز دارم)
2-چه دردی؟درد ناشی از ضربه خوردن؟ضربه زدن؟کوفتگی بدن؟جمامی؟خستگی یا همون کوفتگی عضلات؟
حدث میزنم سوالت برای گزینه سه و آخری بود که استراحت کردن خواب خوب خیلی موثره ولی دوش آب گرم یا بهتر از اون استخرو جکوزی آب گرم عاااالیییی(تست شده) و همچنین ماساژ-
بعد تمرین هم بدن و قسمت های ماهیچه ای ران پا - پشت ساق پا - بازوها شکم و سینه را مالش بدین و شل کنین و به سمت چپ و راست حال لخت تکان بدید(برای جلوگیری از جمامی و کوفتگی)
سرد کردن بعد از تمرین هم سعی کنین اصلا فراموش نکنین چیزی که اصلا توی ایران رعایت نمیشه
ویا اگه کسی انجام بده دیگران به نحوی مسخرش میکنن من که کاری به این چیزا ندارم و همیشه انجام میدم
امیدوارم کمکی کرده باشم
یا علی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
تاپيك دوباره وارد سكوت شده

آقا یکم از جودو و جوجیتسو بگو مطمئن باش من ساکت نمیشم . :lol:

بزارید دوتا سوال بپرسم :
ممنون

جواب سوال اولی رو نمی دونم چون تعداد مواردی که باعث این اتفاق میشوند زیاد است . پس بهتره گیجت نکنم .
در مورد سوال دومت باید بگم که اینجور دردها با تمرینات کششی PNF قبل از اتمام تمرین و همچنین بعد از تمرین ، گرم نگه داشتن بدن و اگر فراموش کردین که این کار ها رو انجام بدین یه حمام آب ولرم و بعد آب نمک و ........ میتونه مشکلات را حل کنه . البته اگر درد ناشی از مبارزه باشه باید یه روش دیگه به کار ببری .

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
1-کم خونی و کاهش قند بدن که خیلی خطری و احتمال بیهوشیم داره-بیشتر چون احتمالا خانوم هم هستی کم خونیه حتما درمان کنید و قرص آهن زیاد بخورید-پسته هم که جای خود دارد(خیلی دوز دارم)
2-چه دردی؟درد ناشی از ضربه خوردن؟ضربه زدن؟کوفتگی بدن؟جمامی؟خستگی یا همون کوفتگی عضلات؟
حدث میزنم سوالت برای گزینه سه و آخری بود که استراحت کردن خواب خوب خیلی موثره ولی دوش آب گرم یا بهتر از اون استخرو جکوزی آب گرم عاااالیییی(تست شده) و همچنین ماساژ-
بعد تمرین هم بدن و قسمت های ماهیچه ای ران پا - پشت ساق پا - بازوها شکم و سینه را مالش بدین و شل کنین و به سمت چپ و راست حال لخت تکان بدید(برای جلوگیری از جمامی و کوفتگی)
سرد کردن بعد از تمرین هم سعی کنین اصلا فراموش نکنین چیزی که اصلا توی ایران رعایت نمیشه
ویا اگه کسی انجام بده دیگران به نحوی مسخرش میکنن من که کاری به این چیزا ندارم و همیشه انجام میدم
امیدوارم کمکی کرده باشم
یا علی
ممنون
درد ناشی از ضربه رو چگونه تسکین میدن؟
بابت سوال 1 هم من مرد هستم باز هم از کم خونیه؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ممنون
سلام
درد ناشی از ضربه رووووو..
بذار هر دو تاشو پاسخی از استاد میلاد بدم
برای درد ناشی از ضربه از روغن الوک و شتر مرغ باید استفاده کنی که طبق گفته های ایشون که قرار لطف کنه و برای من هم هدیه:)دی) بفرسته خیلی موثر و مفیده
و به نوعی میشه گفت یه تسکین دهنده موضعی و یه سر کننده ی طبیعیه و همچینین اگه جای ضربه ورم کنه حتما بلافاصله از کمپرس یخ و یا در صورت در دسترس نبودن زیر آب سرد بگیرید
اینکه مردی خوب چه بهتر!
آره مردها هم کم خونی میگیرن که البته حواست باشه که توی مردان کم خونی خطرناک تر از زنانه
من خودم کم خون بودم و اینا زمانی که رفتم برای حجامت فهمیدم که دکترش بهم گفت
به هرحال سعی کردم درمانش کنم
همین چند وقت پیش رفتم خون بدم که دکتتره گفت تو خونت خوبه ولی اگه خون بدی کم خون میشی و خطرناکه!
الانم احساس میکنم چون بعد باشگاه یکم لرزش پا و دست در صورت سنگینی تمرین دارم یا بعضی مواقع که بلند میشم جلوی چشام سیاهی میره(ماهی 2-3 دفعه)
ولی تا حالا توی باشگاه مشکل سیاهی برام پیش نیامده به غیر از یه بار که بر اثر یه ضربه بیهوش شدم!
جواب دوم که گفتم از استاد میلاد باشه رو میگم
اینکه گفتم سیاهی چشات مال کم خونی این یه دلیلش بود یه دلیلشم گفتم کمبود قند خونه که اونم میلاد جان گفت که 20 ددقیقه قبل از تمرینت یه نصفه لیوان آب قند رقیق یا شربت رقیق یعنی زیاد شیرین نباشه یا دو تا سه تا قند بسشه که واقعا موثر بود ودم تست کردم وعاالی بود امرو نخوردم و آخرای باشگاه خیلی احساس ضعف و سرگیجه و لرزش پایه خیلی بدی گرفته بودم.
یکی از قدیمی های باشگاه هم گفت که 20 دقیقه قبل باشگاه یه مشت کشمش سبز یا 50 گرم کاکائو بخور
سوالی بود دوباره در خدمتم
راستی هم میلاد جان گفت هم همین هم باشگاهی ما که 2 ساعت قبل باشگاه هیچی نخور حتی آب
یا علی

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
درد ناشی از ضربه رووووو..
بذار هر دو تاشو پاسخی از استاد میلاد بدم
برای درد ناشی از ضربه از روغن الوک و شتر مرغ باید استفاده کنی که طبق گفته های ایشون که قرار لطف کنه و برای من هم هدیه:)دی) بفرسته خیلی موثر و مفیده
و به نوعی میشه گفت یه تسکین دهنده موضعی و یه سر کننده ی طبیعیه و همچینین اگه جای ضربه ورم کنه حتما بلافاصله از کمپرس یخ و یا در صورت در دسترس نبودن زیر آب سرد بگیرید
اینکه مردی خوب چه بهتر!
آره مردها هم کم خونی میگیرن که البته حواست باشه که توی مردان کم خونی خطرناک تر از زنانه
من خودم کم خون بودم و اینا زمانی که رفتم برای حجامت فهمیدم که دکترش بهم گفت
به هرحال سعی کردم درمانش کنم
همین چند وقت پیش رفتم خون بدم که دکتتره گفت تو خونت خوبه ولی اگه خون بدی کم خون میشی و خطرناکه!
الانم احساس میکنم چون بعد باشگاه یکم لرزش پا و دست در صورت سنگینی تمرین دارم یا بعضی مواقع که بلند میشم جلوی چشام سیاهی میره(ماهی 2-3 دفعه)
ولی تا حالا توی باشگاه مشکل سیاهی برام پیش نیامده به غیر از یه بار که بر اثر یه ضربه بیهوش شدم!
جواب دوم که گفتم از استاد میلاد باشه رو میگم
اینکه گفتم سیاهی چشات مال کم خونی این یه دلیلش بود یه دلیلشم گفتم کمبود قند خونه که اونم میلاد جان گفت که 20 ددقیقه قبل از تمرینت یه نصفه لیوان آب قند رقیق یا شربت رقیق یعنی زیاد شیرین نباشه یا دو تا سه تا قند بسشه که واقعا موثر بود ودم تست کردم وعاالی بود امرو نخوردم و آخرای باشگاه خیلی احساس ضعف و سرگیجه و لرزش پایه خیلی بدی گرفته بودم.
یکی از قدیمی های باشگاه هم گفت که 20 دقیقه قبل باشگاه یه مشت کشمش سبز یا 50 گرم کاکائو بخور
سوالی بود دوباره در خدمتم
راستی هم میلاد جان گفت هم همین هم باشگاهی ما که 2 ساعت قبل باشگاه هیچی نخور حتی آب
یا علی

با تشكر از شما براي توضيحات خوبتون. شما به من لطف داري

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون

قابل توجه به اين كه هر ناحيه از بدن نوع خاص خودش درمان داره.

كدام ناحيه تا بهتر راهنمايي كنم.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آقا یکم از جودو و جوجیتسو بگو مطمئن باش من ساکت نمیشم . :lol:

جواب سوال اولی رو نمی دونم چون تعداد مواردی که باعث این اتفاق میشوند زیاد است . پس بهتره گیجت نکنم .
در مورد سوال دومت باید بگم که اینجور دردها با تمرینات کششی PNF قبل از اتمام تمرین و همچنین بعد از تمرین ، گرم نگه داشتن بدن و اگر فراموش کردین که این کار ها رو انجام بدین یه حمام آب ولرم و بعد آب نمک و ........ میتونه مشکلات را حل کنه . البته اگر درد ناشی از مبارزه باشه باید یه روش دیگه به کار ببری .

سلام دوست من

در مورد جودو و جوجيتسو مطالب زيادي هست كه بايد گفت . شما شروع كنيد تا ما هم استارت بزنيم

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوست من

در مورد جودو و جوجيتسو مطالب زيادي هست كه بايد گفت . شما شروع كنيد تا ما هم استارت بزنيم

به نظر شما چرا در سال 1886 جودو کارهادر برابر جوجیتسو کار ها کم نیاوردند . جوجیتسو یه سبک جنگی بود که پر از خشونت بود . میشه علت ضعیف شدن سبک جوجیتسو را این موضوع دانست که در مقطعی از زمان ژاپنی ها حق تمرین رزمی را نداشتند ؟؟

یا شاید هم اشتباه میکنم !! شاید جودو چیزی داره که ......

• Like
Reactions: lya

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
به نظر شما چرا در سال 1886 جودو کارهادر برابر جوجیتسو کار ها کم نیاوردند . جوجیتسو یه سبک جنگی بود که پر از خشونت بود . میشه علت ضعیف شدن سبک جوجیتسو را این موضوع دانست که در مقطعی از زمان ژاپنی ها حق تمرین رزمی را نداشتند ؟؟

یا شاید هم اشتباه میکنم !! شاید جودو چیزی داره که ......

با درود فراوان

Tokyo1886.jpg

در سال هاي 1882 تا 1886 زمان امپراطوري ميجي ‍‍ژاپن دچار تغير و تحول زيادي پيدا كرده بود طوري كه در ظاهر كشور از جنگو خونريزي رو به آرامش رفته بود و سيستم هاي رزمي اصيل ‍ژاپني كمرنگتر شده بودن

حالا بماند كه تاريخچه به وجود اومدن جودو.......... كه توضيحش براي دوستان جالب براي خواندن نيست.

اما در اين سالها نكاتي هست. جوجيتسو يك مكتب نظامي و پيچيده رزمي جنگي بود كه واسه اهداف مليتي و جنگ هاي واقعي طراحي شده بود با رفتن كشور رو به آرامش اين مكتب از حالت آماده باش خودش بيرون اومده بود
و آن زمان مردم هم ديگه نيازي به يادگيري سيستم پيشرفته براي زنده ماندن خودشون نداشتن. يادگيري جوجيتسو فاكتورهاي خاصي داشت كه هر كسي حق يادگيري نداشت و هر كسي استعداد ياد گيري نداشت
جوجيتسو مكتبي بسيار كاربردي و فوق العاده خطرناك بود . به هر حال............

تو همين زمان ها بود كه شخصي به نام جيگورو كانو تصميم گرفت تغييراتي در جو جيتسو بده : 1. خشونت در كمترين حد ممكن 2.تمرين براي همه 3.آموزش راحت 4. ورزشي براي رقابت (نه كشتن)

ايشون خواست كاري كنه كه چيزي باشه كه همه بتونن تمرين كنن و آموزش بدن و يك ورزش رقابتي باشه و يك سري از تكنيك هاي مرگبار جوجيتسو رو جذف كرد و........

حالا سال 1886 شده بود همه ميخواستن بدونن جوجيتسو بهتره يا جودو تصميم گرفته شد مسابقه اي بين شاگردان جيگورو كانو و جوجيتسو كارهايي كه تاكنون مبارزه براي رقابت( مسابقه) نكرده بودن برگذار بشه كه كدام روش بهتره. در اين جا بود كه شاگردان جيگورو كانو برنده ميشن. و جوجيتسو كارها شكست ميخورن .
از همين زمان بود كه جودو محبوب شد و مردم رو به سبك رقابتي و همه فراگير اومدن و...............................

اما دوستان سوال اينجاس آيا جودو بهتر از جو جيتسو بود؟ آيا پدر (جوجيتسو) از پسر خودش(جودو) شكست خورد؟

نه دوستان دقت كنيد كه در زماني كه اين مسابقه شروع شد اين رقابت داراي قانون بود يعني شما در مسابقه كلمه اي بنام قانون داريد كه چه ضرباتي آزاد و چه آزاد نيست ؛ جوجيتسو كارها قوانيني تو تمرين اصلي خودشون نداشتن و متخصص جنگهاي نا منظم بودن در حالي كه در اون مبارزه قانون حكم راني ميكرد و نميتونستن مانور بدن و براي تكنيكهاشون قانون تعيين شده بود براي همين عده اي ميگويند اين مبارزه قانوني نبود.

من هم خود با اين نظر موافقم

ممنون از حسن توجه شما

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
با درود فراوان

ممنون از حسن توجه شما

منم موافقم مثه مبارزه یه کشتی کج کار با یه کشتی گیر میمونه که البته مقایسه درستی نیست ولی منظورم از قوانینشه که بگن فقط باید کشتی بگیرین + یکی دو مورد مجز
خوب معلومه کشتی کج کاره کاری از دستش بر نمیاد .............
از مقایسه معذرت ولی ........
یا علی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ناحیه زانو(ضربه اشتباه)وکمر البته برای من نه کاربر jaido
سلام
منم خودم چند سال پیش از ناحیه زانو آسیب دیدم و دوسال محرو شدم از ورزش
خیلی خطریه این ناحیه
هرچه زودتر برو پیش دکتر فزیوتراپ من یکم دیر رفتم ولی خدا رو شکر که زیاد زیاد دیر نشده بود و الا باید زانوم میرفت زیر عمل جراحی
زودتر برو که زانوخیلی نقطه حساسیه
کمرم هیمنطور ولی کمر درد عموما با خواب و استراحت راحت ودرستش یعنی موقع خواب زیر کمرت گود نباشه و زیاد بد نشست و برخواست نداشته باشی کم کم حل میشه
به نظر من برای کمر درد و زانو درد آب و استخر بسیار بسیار نتیجه درمانی عجیبی دارن
مخصوصا برای زانو توی آب راه رفتن
برای کمر هم توی آب گرم یا جکوزی رفتن و اگه بشه دراز کشیدن عالیییییییییییه
کمر با ماساژ شاید ردیف شه
البته یادت باشه خیلی از دردهای کمر توی شروع یه ورزش دلیلش ضعیف بودن کمره که با فیله و شکم کم کم خوب میشه
زانو هم که بری فیزیوتراپی نرمش های خاص خودشو داره و اینکه یه سری روش برای اینکه کمتر بهش فشار بیاد
مثه:چارزانو نشنستن (اصلا) و استفاده از دستشویی فرنگی که من تا حالا یه هیچ وجه از ش استفاده کردم! سربالایی نرفتن و یه سری موارد دیگه
الان من خودم یه حالتی دارم هیمشه سر سفره یا هرجایی نود درصد یه پام که آسیب دیده درازه!
البته تو مهمانی ها که به شدت اذیت میشم و وقتی بعد از چند ده دقیقه از شدت درد بلند میشم یه چرخی بزنم چنان طرق توروق میکنه که همه اینطوری میشن:blink:
!!
خلاصه حسابی حواست به زانوهات باشه
از اون روغن الوک و شتر مرغ هم برای این ناحیه استفاده کن که بگفته میلاد جان برای این قسمت خیلی اثر بخشه کمرا نمیدانم شاید باشه.....
موفق وسلامت باشیم

بن دائم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به به
میبینم جمع اساتید جمعه . آقا کسی شمشیر سامورایی اصل سراغ نداره ؟ میخوام بخرم . بدخواهام زیاد شدن

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با درود فراوان

مشاهده پیوست 154922

در سال هاي 1882 تا 1886 زمان امپراطوري ميجي ‍‍ژاپن دچار تغير و تحول زيادي پيدا كرده بود طوري كه در ظاهر كشور از جنگو خونريزي رو به آرامش رفته بود و سيستم هاي رزمي اصيل ‍ژاپني كمرنگتر شده بودن

حالا بماند كه تاريخچه به وجود اومدن جودو.......... كه توضيحش براي دوستان جالب براي خواندن نيست.

اما در اين سالها نكاتي هست. جوجيتسو يك مكتب نظامي و پيچيده رزمي جنگي بود كه واسه اهداف مليتي و جنگ هاي واقعي طراحي شده بود با رفتن كشور رو به آرامش اين مكتب از حالت آماده باش خودش بيرون اومده بود
و آن زمان مردم هم ديگه نيازي به يادگيري سيستم پيشرفته براي زنده ماندن خودشون نداشتن. يادگيري جوجيتسو فاكتورهاي خاصي داشت كه هر كسي حق يادگيري نداشت و هر كسي استعداد ياد گيري نداشت
جوجيتسو مكتبي بسيار كاربردي و فوق العاده خطرناك بود . به هر حال............

تو همين زمان ها بود كه شخصي به نام جيگورو كانو تصميم گرفت تغييراتي در جو جيتسو بده : 1. خشونت در كمترين حد ممكن 2.تمرين براي همه 3.آموزش راحت 4. ورزشي براي رقابت (نه كشتن)

ايشون خواست كاري كنه كه چيزي باشه كه همه بتونن تمرين كنن و آموزش بدن و يك ورزش رقابتي باشه و يك سري از تكنيك هاي مرگبار جوجيتسو رو جذف كرد و........

حالا سال 1886 شده بود همه ميخواستن بدونن جوجيتسو بهتره يا جودو تصميم گرفته شد مسابقه اي بين شاگردان جيگورو كانو و جوجيتسو كارهايي كه تاكنون مبارزه براي رقابت( مسابقه) نكرده بودن برگذار بشه كه كدام روش بهتره. در اين جا بود كه شاگردان جيگورو كانو برنده ميشن. و جوجيتسو كارها شكست ميخورن .
از همين زمان بود كه جودو محبوب شد و مردم رو به سبك رقابتي و همه فراگير اومدن و...............................

اما دوستان سوال اينجاس آيا جودو بهتر از جو جيتسو بود؟ آيا پدر (جوجيتسو) از پسر خودش(جودو) شكست خورد؟

نه دوستان دقت كنيد كه در زماني كه اين مسابقه شروع شد اين رقابت داراي قانون بود يعني شما در مسابقه كلمه اي بنام قانون داريد كه چه ضرباتي آزاد و چه آزاد نيست ؛ جوجيتسو كارها قوانيني تو تمرين اصلي خودشون نداشتن و متخصص جنگهاي نا منظم بودن در حالي كه در اون مبارزه قانون حكم راني ميكرد و نميتونستن مانور بدن و براي تكنيكهاشون قانون تعيين شده بود براي همين عده اي ميگويند اين مبارزه قانوني نبود.

ممنون از حسن توجه شما

استاد دمت گرم . آب پاکی رو ریختی رو دستم . جوجیتسو موریس یا بهتر بگم جوجیتسو مورگان چه قدر به جوجیتسو گدشته ژاپن شباهت دارد ؟؟

بالا