• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
ممنون از دوستان
سوال بعدی اینکه تفاوت جلسه های تمرین سنتی نینجا با تمرینات روزش چیه؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون از دوستان
سوال بعدی اینکه تفاوت جلسه های تمرین سنتی نینجا با تمرینات روزش چیه؟

مفهوم سوالت رو درست نفهمیدم. اما

این رو بدون سرشار از تفاوت هست. و این که جوتسو کای ها هیچ گاه روی تاتامی تمرین نمیکردن. آموزشات نینجوتسو در محیط طبیعی و آموزش جنگ های نا منظم ( رفتارهای چیریکی) میدیدن. ناناجوتسو و باجوتسو روی سنگ های سخت و درد آور وای.......................
فرمول های پیچیده برای ساخت مواد منفجره برای کشتار جمعی و فلج کردن ارتش از درون. تراکنش های پیچیده برای زنده ماندن و بقا.

متسفانه در اینترنت سایت های انگلیسی زبان . ویکی . اروپایی ها و امریکایی ها بدون دانش در مورد زبان و فرهنگ و شیوه و مکتب هنر های آسیایی هر چیزی که میبینن مینویسن و میگن و تمرین میکنند و سبک گسترش میدهند که سر شار از دروغ ، غلط و کمیت است. و متسفانه ما ترجمه میکنیم و میخوانیم.

چیزی که شما از نینجوسو در فیلم اروپا. امریکا. یک نمایش بیش نیست.

ژاپنی ها کسانی که فلسفه مدازس خیلی قدیمی که در بانکی (طبیعت) تمرین میکنن یک عقیده دارن این که : یک جنگجو از دل طبیعت بیرون میاد نه از مکان نرم و راحت

برای من پیام خصوصی بزار و بگو کجا کار میکنی و......... حقایق و چیزهای زیادی از شینوبی بودن باید بفهمی. امیدوارم بتونم کمکت کنم با من تماس بگیر

ممنون از حسن توجه شما

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
چرا برای چربی سوزی کربوهیدرات و برای حجم پروتئین تجویز کردید !؟؟

انرژي لازم براي سوزاندن چربي از پروتئين و خود چربي نمياد بلكه از كربوهيدرات مياد . براي حجم هم كه بايد سروينگ پروتئينتون رو با توجه به ميزان كالري كه احتياج داريد در روز ( كه به اين صورت محاسبه ميشه : وزن ضربدر ده + بيست در صد عدد قبلي + 600 كالري ) افزايش بديد .

bodywight + resting metabolic rate (weight * 10 ) + daily acitivy burn (RMR * 20%) + exercise calories( 600 calories

مثال براي كسي كه وزنش هشتاد كيلوگرم هست :

800 = 10 * 80
800 + 160
600 + 960
1560 كالري در روز

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
انرژي لازم براي سوزاندن چربي از پروتئين و خود چربي نمياد بلكه از كربوهيدرات مياد . براي حجم هم كه بايد سروينگ پروتئينتون رو با توجه به ميزان كالري كه احتياج داريد در روز ( كه به اين صورت محاسبه ميشه : وزن ضربدر ده + بيست در صد عدد قبلي + 600 كالري ) افزايش بديد .

bodywight + resting metabolic rate (weight * 10 ) + daily acitivy burn (RMR * 20%) + exercise calories( 600 calories

مثال براي كسي كه وزنش هشتاد كيلوگرم هست :

800 = 10 * 80
800 + 160
600 + 960
1560 كالري در روز

ممنون از اطلاعاتتون. با تشکر از شیوه نگارش فنی شما

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
مشهور ترین سامورایی های ژاپن

Akechi Mitsuhide
Date Masamune
Hattori Hanzō
Hōjō Ujimasa
Honda Tadakatsu
Kusunoki Masashige
Minamoto no Yoshitsune
Minamoto no Yoshiie
Miyamoto Musashi
Oda Nobunaga
Saigō Takamori
Saitō Hajime
Sakamoto Ryōma
Sanada Yukimura
Sasaki Kojirō
Shimazu Takahisa
Shimazu Yoshihiro
Takeda Shingen
Tokugawa Ieyasu
Toyotomi Hideyoshi
Uesugi Kenshin
Yagyū Jūbei Mitsuyoshi
Yagyū Munenori
Yamamoto Tsunetomo
Yamaoka Tesshū
Eugène Collache

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
یکی از مشکلات این تاپیک اینکه دوستان با ابهام صحبت میکنند و و چیزی که مخاطب نیاز داره رو براورده نمی کنند من خودم به عنوان تازه کار نیاز به راهنمایی خیلی زیاد دارم ولی....

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یکی از مشکلات این تاپیک اینکه دوستان با ابهام صحبت میکنند و و چیزی که مخاطب نیاز داره رو براورده نمی کنند من خودم به عنوان تازه کار نیاز به راهنمایی خیلی زیاد دارم ولی....

سلام

سوالاتت رو بپرس . اما سوالات کلی نپرس. سعی کن در مورد یک موضوغ خاص باشه که جواب واحدی داشته باشه

ممنون از توجه شما

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
میشه درباره ضربه فیلیپینی یکم توضیح بدید چطوری به صورت عالی این ضربه رو بزنیم؟
دوست گرامی این سوال رو میشه فقط به صورت عملی نشون داد و با کلمات فقط به ابهام شما اضافه خواهد شد.
برای اینکه بی جواب نمونه: اصل در این ضربه پرتاب پای اول به همراه چرخش کمر است یعنی ابتدای حرکت.

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان ضربه اي كه به اشتباه به اسم فيليپيني ! در ايران معروف شده ، نام اصليش ضربه ي 540 درجه است كه اموزشش رو ميذارم اينجا . اين بهترين آموزش اين ضربه است كه تا حالا ديدم در 30 ثانيه ! آموزش ميده فوق العاده موجز و مفيد . نوع ديگري از ضربه 540 درجه هست كه بهش ميگن تورنادو . فرقشون با هم اينه كه در 540 درجه شما روي همون پايي كه باهاش ضربه زدي مياي پايين ولي در تورنادو روي پاي غير ضربه زننده فرود ميايد .

540 Kick Tutorial - YouTube

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان ضربه اي كه به اشتباه به اسم فيليپيني ! در ايران معروف شده ، نام اصليش ضربه ي 540 درجه است كه اموزشش رو ميذارم اينجا . اين بهترين آموزش اين ضربه است كه تا حالا ديدم در 30 ثانيه ! آموزش ميده فوق العاده موجز و مفيد . نوع ديگري از ضربه 540 درجه هست كه بهش ميگن تورنادو . فرقشون با هم اينه كه در 540 درجه شما روي همون پايي كه باهاش ضربه زدي مياي پايين ولي در تورنادو روي پاي غير ضربه زننده فرود ميايد .

540 Kick Tutorial - YouTube

بله دوست من کاملا تایید میشه
ضربه ای به اسم فیلیپنی یا حرکت هایی مثل تایتانی و......... در ایران به اشتباه به این نام ها خوانده میشن .

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
این یکی انگار یه پاشو با فتوشافت متقنجر کردن(هیکلیرو میگن)!!!

دوست من اين آقاي جاش ساندكوئيست ، قهرمان اسكي پاراالمپيك هست كه يك پاش رو در كودكي در اثر سرطان از دست داده . ايشون با يك پا اسكي ميكنه اين هم وب سايت رسمي ايشون هست مي تونيد ويدئو هاي اسكي كردن و سخنراني كردنشون رو كه به بقيه روحيه ميدن رو تماشا كنيد . ايشون نويسنده هم هستند . نمي دونم اين فتوشاپ چجوري افتاده سره زبونا ، اين روزا ديگه نميذاره كسي چيزي رو باور كنه .

Motivational Speaker Josh Sundquist | Bestselling Author of Just Don't Fall

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
رونین

ronin.jpg

رونین سامورایی های شورشی بودن که به دنبال فدرت نظامی بودن و با دولت برای افزایش مقدار مالیات مردم شورش میکردن.

اکثز تکنیک های خارج شده و لو رفته از قصر امپراطوری رو میتوان منبعش رو رونین ها که از قصر فرار کرده و شینوبی ها (نینجا های رانده شده) معرفی کرد.

حق مطلب محفوظ

ممنون از حسن توجه شما

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
رونین

مشاهده پیوست 142652

رونین سامورایی های شورشی بودن که به دنبال فدرت نظامی بودن و با دولت برای افزایش مقدار مالیات مردم شورش میکردن.

اکثز تکنیک های خارج شده و لو رفته از قصر امپراطوری رو میتوان منبعش رو رونین ها که از قصر فرار کرده و شینوبی ها (نینجا های رانده شده) معرفی کرد.

حق مطلب محفوظ

ممنون از حسن توجه شما

البته رونین از نظر اتیمالوژی به معنای "آدم معلق" هست و در ژاپن باستان به سامورایی ای اطلاق می شده که ارباب نداشته.
با در نظر گرفتن سنت ها و قوانین، می شه گفت رونین ها آدم های بدبختی بودن. از طرفی بر اساس مانیفست سامورایی ها ( بوشیدو ) از دست دادن ارباب، سامورایی رو دچار شرمندگی می کرده و شرافتش رو ازش سلب می کرده. از طرف دیگه رونین ها حقوقی هم نداشتن، زمین زراعتی هم نداشتن، در نتیجه ممر درآمدی هم نداشتن.
در نهایت زندگی بدون شرافت، همراه با سرخوردگی و تحقیر اونها را به سمت سپوکو سوق می داده ...
:(

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در مورد وب سایت ها و وبلاگ های هنرهای رزمی درون ایران

بدبختانه تمام وب سایت ها و وبلاگ های ایرانی در مورد هنرهای رزمی جنبه مارکتینگ و تبلیغاتی داره .
اکثر اونها به منافع خودشون فکر میکنند نه خواننده.

بارها دیده شده مطالب این تاپیک رو دزدیده و درون وبلاگ وسایت خودشون میزارن. و حتی خود من به چشم دیدم مطالب خود من را خوانده و برای خود من به نقل از خودشان تفصیر میکنند. واقعا خجالت آوره .

خجالت آوره وقتی نماینده سبک و مربی .............. وارد تاپیک میشه و مطالب تاپیک رو خوانده و به شاگردانش برای خود نمایی شروع به آموزش میکند.

حق مطالب این تاپیک مخصوص بجهای pt میباشد و هر گونه کپی برداری از مطلب دوستان دزدی به حساب می آید.

از طرف تمام اعضای فعال بخش هنر رزمی . کوچیک شما میلاد

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
در مورد وب سایت ها و وبلاگ های هنرهای رزمی درون ایران

بدبختانه تمام وب سایت ها و وبلاگ های ایرانی در مورد هنرهای رزمی جنبه مارکتینگ و تبلیغاتی داره .
اکثر اونها به منافع خودشون فکر میکنند نه خواننده.

بارها دیده شده مطالب این تاپیک رو دزدیده و درون وبلاگ وسایت خودشون میزارن. و حتی خود من به چشم دیدم مطالب خود من را خوانده و برای خود من به نقل از خودشان تفصیر میکنند. واقعا خجالت آوره .

خجالت آوره وقتی نماینده سبک و مربی .............. وارد تاپیک میشه و مطالب تاپیک رو خوانده و به شاگردانش برای خود نمایی شروع به آموزش میکند.

حق مطالب این تاپیک مخصوص بجهای pt میباشد و هر گونه کپی برداری از مطلب دوستان دزدی به حساب می آید.

از طرف تمام اعضای فعال بخش هنر رزمی . کوچیک شما میلاد

ميلاد جان اگر جايي مشاهده كردي ، آدرس رو اطلاع بده كه يك تصميم جدي در اين زمينه بگيريم . دزدي اطلاعات از ديگران و عدم ذكر منبع و انتشار با نام جعلي غير از نويسنده اصلي متاسفانه خيلي رايج شده

بالا