ممنون از دوستان
سوال بعدی اینکه تفاوت جلسه های تمرین سنتی نینجا با تمرینات روزش چیه؟
چرا برای چربی سوزی کربوهیدرات و برای حجم پروتئین تجویز کردید !؟؟
انرژي لازم براي سوزاندن چربي از پروتئين و خود چربي نمياد بلكه از كربوهيدرات مياد . براي حجم هم كه بايد سروينگ پروتئينتون رو با توجه به ميزان كالري كه احتياج داريد در روز ( كه به اين صورت محاسبه ميشه : وزن ضربدر ده + بيست در صد عدد قبلي + 600 كالري ) افزايش بديد .
bodywight + resting metabolic rate (weight * 10 ) + daily acitivy burn (RMR * 20%) + exercise calories( 600 calories
مثال براي كسي كه وزنش هشتاد كيلوگرم هست :
800 = 10 * 80
800 + 160
600 + 960
1560 كالري در روز
یکی از مشکلات این تاپیک اینکه دوستان با ابهام صحبت میکنند و و چیزی که مخاطب نیاز داره رو براورده نمی کنند من خودم به عنوان تازه کار نیاز به راهنمایی خیلی زیاد دارم ولی....
دوست گرامی این سوال رو میشه فقط به صورت عملی نشون داد و با کلمات فقط به ابهام شما اضافه خواهد شد.میشه درباره ضربه فیلیپینی یکم توضیح بدید چطوری به صورت عالی این ضربه رو بزنیم؟
دوستان ضربه اي كه به اشتباه به اسم فيليپيني ! در ايران معروف شده ، نام اصليش ضربه ي 540 درجه است كه اموزشش رو ميذارم اينجا . اين بهترين آموزش اين ضربه است كه تا حالا ديدم در 30 ثانيه ! آموزش ميده فوق العاده موجز و مفيد . نوع ديگري از ضربه 540 درجه هست كه بهش ميگن تورنادو . فرقشون با هم اينه كه در 540 درجه شما روي همون پايي كه باهاش ضربه زدي مياي پايين ولي در تورنادو روي پاي غير ضربه زننده فرود ميايد .
540 Kick Tutorial - YouTube
این یکی انگار یه پاشو با فتوشافت متقنجر کردن(هیکلیرو میگن)!!!
رونین
مشاهده پیوست 142652
رونین سامورایی های شورشی بودن که به دنبال فدرت نظامی بودن و با دولت برای افزایش مقدار مالیات مردم شورش میکردن.
اکثز تکنیک های خارج شده و لو رفته از قصر امپراطوری رو میتوان منبعش رو رونین ها که از قصر فرار کرده و شینوبی ها (نینجا های رانده شده) معرفی کرد.
حق مطلب محفوظ
ممنون از حسن توجه شما
در مورد وب سایت ها و وبلاگ های هنرهای رزمی درون ایران
بدبختانه تمام وب سایت ها و وبلاگ های ایرانی در مورد هنرهای رزمی جنبه مارکتینگ و تبلیغاتی داره .
اکثر اونها به منافع خودشون فکر میکنند نه خواننده.
بارها دیده شده مطالب این تاپیک رو دزدیده و درون وبلاگ وسایت خودشون میزارن. و حتی خود من به چشم دیدم مطالب خود من را خوانده و برای خود من به نقل از خودشان تفصیر میکنند. واقعا خجالت آوره .
خجالت آوره وقتی نماینده سبک و مربی .............. وارد تاپیک میشه و مطالب تاپیک رو خوانده و به شاگردانش برای خود نمایی شروع به آموزش میکند.
حق مطالب این تاپیک مخصوص بجهای pt میباشد و هر گونه کپی برداری از مطلب دوستان دزدی به حساب می آید.
از طرف تمام اعضای فعال بخش هنر رزمی . کوچیک شما میلاد