• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
برای یه رزمی کار 180 درجه لازمه.حتی خیلی ها هم هستن سعی میکنن بیشتر از 180 درجه پاشون رو باز کنن.خیلی از کسایی هم که پاشون میگیره بعد از ضربه به خاطر همین انعطاف کمه. مثلا اگه بخواید با لگد به سر حریف بزنین و حریف پاتون رو بگیره و به طرف بالا بکشه مطمئنا اگه انعطاف بدن کم باشه به مشکل برمیخورین( خودم تجربه کردم که میگم).

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آقا میلاد این Samurai Hanbo Jutsu،آیا رشته یا سبک خاصیه؟ Shoto Tanemura رو نوشته بود در مورد آموزشش توی نت. میشناسیدش؟
در مورد کیهون هایken و Bo آیا رشته اصلی وجود داره؟ منظورم اینه که تمام رشته هایی که تمرین اینها رو دارند آیا از خودشونه؟ یا ریشه خاصی داره؟
Hojo Jutsu از مهارتهای سامورایی هاست؟ در کدام رشته ها این رو آموزش میدن؟
با تشکر از شما.

سلام استاد.

سوالات شما بسيار فني و خوب ميباشد. همين جا از شما براي فعاليت خوب شما تشکر ميکنم.

سامورايي هانبو جوتسو سبک نيست ؛ اين کلمه رو به مکانهايي ميگن که راه و روش هاي سامورايي درونش تعليم داده ميشه.

در مورد شوتو تانامورا چندين بار بحث کردم. خلاصه ميگم : چنتا شيوه هنر رزمي ژاپني تنمرين کرده به گفته خودش و مدتي هم با هاتسومي بود بعدها که فهميد هاتسومي هم نينجوتسو (مک)........ کنار رفت و سبکي درست کرد به نام گنبوکان و.....................

در مورد کن و بو هم منظوز همان کن جوتسو و بوجوتسو هست که هر ريو بنا به دانشش با شيوه خواص تمرين داده ميشه .

بله هوجوجوتسو به سامورايي ها آموزش داده ميشده و به نطامي هاي امپراطوزي واسه بستن زنداني ها و........... در نينجوتسو هم آموزش داده ميشده مثلا يکي از لاين هاي آموزشي خود من هوجوجوتسو بود.

ممنو از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
میلاد جان یه سوال اصلا ما چیزی به عنوان فایت یا مبارزه دو به دو در نینجا داریم یا نه؟

در مورد مبارزه فایت و دو بدو روی رینگ در نینحوجوتسو وجود نداره . چون گفتم هدف نینجوتسو چیز دیگس نه مبارزه.

اگر هم منطورت جنگیدن تن به تن هست زمانی که نینجا گیر میوفتاده مجبور بوده............

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
باز کردن 180 درجه ای پا یعنی وقت تلف کردن .

باز کردن 180 برهه زمانی داره . در سن کم بهترین کاره که اگه مرتب تمرین بشه پیر هم که بشی باز میکنی و کاربرد هم داره

اما در سن زیاد یادگیری 180 درجه وقت تلف کردن و خطرناک است

ممنون از حسن توجه شما

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
برای یه رزمی کار 180 درجه لازمه.حتی خیلی ها هم هستن سعی میکنن بیشتر از 180 درجه پاشون رو باز کنن.خیلی از کسایی هم که پاشون میگیره بعد از ضربه به خاطر همین انعطاف کمه. مثلا اگه بخواید با لگد به سر حریف بزنین و حریف پاتون رو بگیره و به طرف بالا بکشه مطمئنا اگه انعطاف بدن کم باشه به مشکل برمیخورین( خودم تجربه کردم که میگم).

خیلی سادس : وقتی میبینی احتمال شکست هست خوب نزن برادر من !
ما ایرانیا چرا اینطوری هستیم آخه !

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75

تاييد ميشه .

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
باز کردن 180 برهه زمانی داره . در سن کم بهترین کاره که اگه مرتب تمرین بشه پیر هم که بشی باز میکنی و کاربرد هم داره

ممنون از حسن توجه شما

ميلاد جان اين انديشه درست نيست و شايعه است . هر كسي در هر سني مي تونه نهايت بين سه تا چهار ماه صد و هشتاد باز كنه پاهاش رو . اين تفكر رو معمولا در باشگاه هاي ايران رواج ميدن كه شخص بايد در سن خاصي به انعطاف بدني برسه . اون ويدئو اموزشي كه گذاشتم رو ببينيد .

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75

ممنون از حسن توجه شما

ميلاد جان اين انديشه درست نيست و شايعه است . هر كسي در هر سني مي تونه نهايت بين سه تا چهار ماه صد و هشتاد باز كنه پاهاش رو . اين تفكر رو معمولا در باشگاه هاي ايران رواج ميدن كه شخص بايد در سن خاصي به انعطاف بدني برسه . اون ويدئو اموزشي كه گذاشتم رو ببينيد .

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
خیلی سادس : وقتی میبینی احتمال شکست هست خوب نزن برادر من !
ما ایرانیا چرا اینطوری هستیم آخه !

خیلی وقت ها تو مبارزه به تنها چیزی که فکر نمیکنیم اینه که حرکاتمون رو برنامه ریزی کنیم پس حداقل باید بدنمون طوری باشه که آمادگی عکس العمل حریف رو داشته باشیم. انعطاف پا یکی از این موارده.مثلا تو خیلی از مبارزات که حریف آمادگیش رو نداره به جای همون گرفتن پا به جاش با یه مشت ساده به شکم حریف رو ( وقتی گاردش رو حین حمله باز میکنه و نفسش حبسه) از پا درمیارن!
در ضمن تردید یا ترس تو مبارزه باعث شکست میشه

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
خیلی وقت ها تو مبارزه به تنها چیزی که فکر نمیکنیم اینه که حرکاتمون رو برنامه ریزی کنیم پس حداقل باید بدنمون طوری باشه که آمادگی عکس العمل حریف رو داشته باشیم. انعطاف پا یکی از این موارده.مثلا تو خیلی از مبارزات که حریف آمادگیش رو نداره به جای همون گرفتن پا به جاش با یه مشت ساده به شکم حریف رو ( وقتی گاردش رو حین حمله باز میکنه و نفسش حبسه) از پا درمیارن!
در ضمن تردید یا ترس تو مبارزه باعث شکست میشه

نیازی به برنامه ریزی نیست در کل .. شما در مبارزه ضربه ای رو میزنی که بیشتر روش تمرین داشتی . چرا ؟ چون جای بیشتری رو از مغزت گرفته . و بیشتر توی مغزت مرور میشه .
من دلیلی برای 180 باز کردن نمیبینم . همونطور که میلاد نینجا گفت اگر در سن کم باشه خوب اشکالی نداره . وقت هست یه چیز اضافه بر سازمان یاد بگیریم .
1000 بار مبارزه کنم با لگد به سر حریفی که آماده نابود کردنه ضربه نمیزنم . ضربه پا به سر بهترین بهونه برای دفاع کردن حریف و بعد هم شکسته .

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
نیازی به برنامه ریزی نیست در کل .. شما در مبارزه ضربه ای رو میزنی که بیشتر روش تمرین داشتی . چرا ؟ چون جای بیشتری رو از مغزت گرفته . و بیشتر توی مغزت مرور میشه .
من دلیلی برای 180 باز کردن نمیبینم . همونطور که میلاد نینجا گفت اگر در سن کم باشه خوب اشکالی نداره . وقت هست یه چیز اضافه بر سازمان یاد بگیریم .
1000 بار مبارزه کنم با لگد به سر حریفی که آماده نابود کردنه ضربه نمیزنم . ضربه پا به سر بهترین بهونه برای دفاع کردن حریف و بعد هم شکسته .

خيلي جالبه ديشب داشتم با دو نفر وينگ چون كار كه يكي از استراليا بود و ديگري از آمريكا صحبت مي كردم همين حرفهاي شما رو تكرار مي كردن ! يكي شون مي گفت دليل اينكه ضربه پا به سر حركت خطرناك و ضعيفيه اينه كه ممكن باعث بشه پاي ساپورتت با ضربه ي حريف بشكنه ! من فقط اين ويدئو اسطوره ي مسابقات MMA يعني كرو-كاپ ( ميركو فيليپوويچ ) رو بهشون دادم . ديگه هيچي نگفتن ، يعني رفتن تو خودشون :lol:

Mirko Cro Cop Filipovic Legendary Highlights - YouTube

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423

ممنون از حسن توجه شما

موافقم

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315

ممنون از حسن توجه شما

دقيقا !!!!:cool:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718

حرف شما درسته ولی درمبارزه های امتیازی بیشترین امتیاز رو ضربه پا به صورت داره و در مبارزه های ناک اوتی هم بیشترین ناک اوت ها ضربه پا به سر هستش که خودش این انگیزه رو ایجاد میکنه که حین مبارزه از این ضربات استفاده بشه و یه جورایی ضروریه.:)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوست عزیز

خوشحالم که دوستانی که در این تاپیبک هستن همه به نوعی دانشمند و دارای احترامن . عذرخواهی نیازی نیست ء شما هم یکی از اعضای محترم این تاپیک هستی. (البته تا زمانی که ما همه به هم احترام بگذاریم)

من در جایگاه خود از دوستان میخواهم برگردن. آقای یا علی موال ؛جناب لیا، خانم سارا ،جناب علی رضا ،جناب tree heart و....... این بار من از شما خواهش میکنم برگردید. اگر هم برنگردید من هم دیگر نمی مانم

هنر های رزمی شامل احترام، اخلاق، اصالت دانش است

ممنون از حسن توجه دوستان

مشاهده پیوست 136328
هااااااااا
سلام علیکم جمیعا!!!!
خوب من گفتم تا وقتی که استاد میلاد نباشن ما هم نیستیم پس حالا که هستن ما هم هستیم!
البته با عرض پوزش از دوست خوبم آقا میلاد که اون شب ...........
خوب در کل کمپلت ارتباطم با دنیای ناپاک!اینترنت قطع شده بود
وتازه امروز دوباره وصل شد و دیدم چقدر از دنیا عقبمو تاپیک که یه زمانی سوت و کور بود 3-4 صفحه از ما جلو زده
هنوز خیلی چیزارو نخواندم ولی 4-5 تا ست از صفحه آخر خواندم الانم پون وقتش نیست نمتانم بقیه رو بخوانم و یه سری که در مورد ضربه به سر بودو جواب بدم
ضربه به سر:کار هر مرد نیست خرمن کوفتن
همینو بس
یا علی

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
خيلي جالبه ديشب داشتم با دو نفر وينگ چون كار كه يكي از استراليا بود و ديگري از آمريكا صحبت مي كردم همين حرفهاي شما رو تكرار مي كردن ! يكي شون مي گفت دليل اينكه ضربه پا به سر حركت خطرناك و ضعيفيه اينه كه ممكن باعث بشه پاي ساپورتت با ضربه ي حريف بشكنه ! من فقط اين ويدئو اسطوره ي مسابقات MMA يعني كرو-كاپ ( ميركو فيليپوويچ ) رو بهشون دادم . ديگه هيچي نگفتن ، يعني رفتن تو خودشون :lol:

Mirko Cro Cop Filipovic Legendary Highlights - YouTube

من تصویری در این کلیپ ندیدم که من رو قانع کنه ! شاید اون دوستان وینگ چون کار ( مطمئنأ از وینگ چون فقط دفاع کردنش رو یاد گرفتند ) منظورشون چیز دیگه ای بوده . شاید در مورد وضع هوا حرف میزدند . نمیدونم .

ولی در مورد این کلیپ . بنده حاظرم خرج و مخارج سفر این دوستمون رو به ایران بدم و بیاد مقابل یکی از سیفو های وینگ چون داخل ایران قرار بگیره . اگر شکست خورد 2 برابر هزینه ای که کردم رو بهم پس بده اگه نه من هزینه رفتش رو هم میدم .
و این قول رو بدم که به ازای هر یک ضربه که که میزنه و به احتمال 80% دفع میشه ، این سیفوی داخلی 20 ضربه رو بزنه به این آقا .

هرچند این نوع مسابقات رو وحشی گری محض میدونم و حاضر نیستم لحظه ای حتی به عنوان تماشاگر در اون مکان قرار بگیرم . و 2 نفر رو ببینم که با سیاست مقابل هم قرار میگیرن و یکی با برنامه ریزی قبلی برنده میشه اونم با یه ضربه به ظاهر مهلک . و بعد از مسابقه به خوبی و خوشی زمین مسابقه رو ترک میکنن .

شما بیا در باشگاه ما ( اصلأ نه یه باشگاه وو وای تائو دیگه که رسمی باشه ) به کسی که شالبند آبی داره یه دونه ضربه پا به صورت بزن . اگر بعدش مسابقه تموم نشد هرچی خواستی به من بگو .

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
حرف شما درسته ولی درمبارزه های امتیازی بیشترین امتیاز رو ضربه پا به صورت داره و در مبارزه های ناک اوتی هم بیشترین ناک اوت ها ضربه پا به سر هستش که خودش این انگیزه رو ایجاد میکنه که حین مبارزه از این ضربات استفاده بشه و یه جورایی ضروریه.:)

معذرت میخوام قصد توهین به سبکی رو ندارم ولی در مبارزه واقعی که در خیابون صورت میگیره نه در روی تاتامی های المپیک ، این ضربه منسوخ شدس از لحاظ سبک به روز وینگ چون .

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
راستی این هم کلیپی خیلی ساده از یه مبارزه خیلی ساده از کیک بوکس و وینگ چون که از قبل یادم بود گفتم بذارم . شما ببین و بهش بگو که ضربه پا به صورت وینگ چون کار بزنه .
نکته قابل توجه اینه که این وینگ چون کار wt کار هست و چیزی از حمله در وینگ چون نمیدونه .

Wing chun kung fu Vs Kick Boxing - YouTube

بالا