• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام دوستان !

من هم توی شرق تهران دنبال یه باشگاه آیکیدو هستم... کسی اگه سراغ داره بگه لطفا !

درمورد کلمه اوس، من فکر کنم که این کلمه مخفف کلمه おねがいします باشه( onegaishimasu) که معنی "لطف کنید" یا "بفرمائید" رو میده...

آخه ژاپنی ها خیلی از این لغت استفاده میکنند :D خیلی هم مودب هستند :D

اون O-sensei هم بخاطر این اولش O داره که، O حرف احترام هست... و مثلا کلمه آب یا (میزو) رو که میخوان محترمانه استفاده کنند، میگن: اومیزو...

ببخشید پا برهنه پریدیم وسط:دی

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام به همه دوستان . پیداست این چند وقت اینجا خیلی خبرا بوده . دوستان یه راهنمایی میخواستم . بهترین زمان برای ورزش صبح است یا شب آیا حقیقت داره که بهترین زمان برای ورزش شب است . آیا حقیقت دارد تمرین در صبح باعث افزایش کلسترول خون میشود ؟؟

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
بچه ها اگه كسي از دست من ناراحت شد من معذرت خواهي مي كنم . ببخشيد . اون آقايي كه مي نوشت يا علي زير پست هاش . آقاي ميگ ميگ ، آقاي ميلاد ، آقاي ليا ، آقاي three heart ، و آقاي s.alireza . ببخشيد . من عذر خواهي مي كنم از شما عزيزان .

خواشه میکنم، منم به خاطر تندرویم معذرت میخوام.

سلام دوست عزیز

خوشحالم که دوستانی که در این تاپیبک هستن همه به نوعی دانشمند و دارای احترامن . عذرخواهی نیازی نیست ء شما هم یکی از اعضای محترم این تاپیک هستی. (البته تا زمانی که ما همه به هم احترام بگذاریم)

من در جایگاه خود از دوستان میخواهم برگردن. آقای یا علی موال ؛جناب لیا، خانم سارا ،جناب علی رضا ،جناب tree heart و....... این بار من از شما خواهش میکنم برگردید. اگر هم برنگردید من هم دیگر نمی مانم

خوشحالم برگشتید و منم نرفته بودم و همچنان از این تاپیک و دانش شما و دوستان استفاده میکنم.

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
خیلی ممنون.
معنی درست "اوس" که در کاراته میگن چیه غیر از احترام و اطاعت؟در جایی شنیدم که اویاما گفته که باید به روح حقیقی اوس رسید که برام گنگه. چرا در سبکهای اوکیناوایی این لفظ هست و در سبک های ژاپنی آریگاتو میگن و از اوس استفاده نمیشه؟
.

سلام . با اجازه از ميلاد كه ازش سوال پرسيدي . آريگاتو به ژاپني معني Thank You به انگليسي رو ميده . ممنون و متشكر ( آريگاتو :D )

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
سلام به همه دوستان . پیداست این چند وقت اینجا خیلی خبرا بوده . دوستان یه راهنمایی میخواستم . بهترین زمان برای ورزش صبح است یا شب آیا حقیقت داره که بهترین زمان برای ورزش شب است . آیا حقیقت دارد تمرین در صبح باعث افزایش کلسترول خون میشود ؟؟

اگر يكي از اهداف تمرين سوزاندن چربي باشه ، تمرين در صبح باعث افزايش سرعت متابوليسم بدن و سوزوندن كالري بيشتر در طول روز ميشه چون براي سوزوندن كالري زمان بيشتري داريد . نظر شخصي من اينه كه زمان تمرين رو با توجه به نظريه جديد Muscle Confusion در بدنسازي كه ميگه عضلات در دراز مدت به حالات و تعداد و نوع تمرين عادت مي كنند و پيشرفتشون كم ميشه ، جا به جا كنيد . يعني يه مدت صبح ها تمرين كنيد يه مدت شب ها . اينجوري دچار ورزش زدگي هم نمي شيد . اگر مي خواهيد شب تمرين كنيد به هيچ وجه به پارك نريد چون در شب عمل توليد اكسيژن در درخت ها برعكس ميشه يعني اكسيژن مي گيرند و دي اكسيد كربن پس ميدن . در قديم مي گفتن شب زير درخت نخوابيد كه جن زده ميشيد . به اين دليل بود كه افرادي كه زير درخت مي خوابن در شب دچار كم بود اكسيژن شده و خفه مي شدن بعد اينها فكر مي كردند كار جن هاست :lol: كلا چون ميزان اكسيژن شب ها در پارك كاهش پيدا ميكنه اگر در پارك تمرين مي كنيد صبح و عصر زمان هاي بهتري هستند . اينكه تمرين صبحگاهي باعث افزايش كلسترول ميشه رو تا حالا نشنيده بودم ، به چند نفر ميگم ببينم اونا شنيدن اين مطلب رو يا نه .

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
اين ويدئو رو هم ببينيد جالبه حجمش يك مگ بيشتر نيست . فلسفه آب ، صحبت هاي بروسلي . ترجمه ش رو هم مي نويسم .

ذهنت رو خالي كن / بي حالت باش / بي شكل / مثل آب / آب رو اگر در فنجان بريزي / تبديل به فنجان ميشه / آب رو داخل بطري بريز / تبديل به بطري ميشه / آب رو داخل قوري بريز / تبديل به قوري ميشه / آب مي تونه جاري بشه / و مي تونه از هم بپاشه / آب باش دوست من .

Bruce Lee - Water Philosophy - YouTube

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سلام دوستان !

من هم توی شرق تهران دنبال یه باشگاه آیکیدو هستم... کسی اگه سراغ داره بگه لطفا !

درمورد کلمه اوس، من فکر کنم که این کلمه مخفف کلمه おねがいします باشه( onegaishimasu) که معنی "لطف کنید" یا "بفرمائید" رو میده...

آخه ژاپنی ها خیلی از این لغت استفاده میکنند :D خیلی هم مودب هستند :D

اون O-sensei هم بخاطر این اولش O داره که، O حرف احترام هست... و مثلا کلمه آب یا (میزو) رو که میخوان محترمانه استفاده کنند، میگن: اومیزو...

ببخشید پا برهنه پریدیم وسط:دی
فکر میکنم کلمه O از اول Oshiba میاد که فامیلی موریهه اوشیبا بنیانگذار آیکیدو هست.

سلام . با اجازه از ميلاد كه ازش سوال پرسيدي . آريگاتو به ژاپني معني Thank You به انگليسي رو ميده . ممنون و متشكر ( آريگاتو :D )

بله میدونم اریگاتو معنیش چیه! منظورم اینه که چرا در سبکهای اوکیناوایی اینو نمیگن و میگن اوس.
Arigato Gozaimashta

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خیلی ممنون.
معنی درست "اوس" که در کاراته میگن چیه غیر از احترام و اطاعت؟در جایی شنیدم که اویاما گفته که باید به روح حقیقی اوس رسید که برام گنگه. چرا در سبکهای اوکیناوایی این لفظ هست و در سبک های ژاپنی آریگاتو میگن و از اوس استفاده نمیشه؟
در کلاسها سبکهای ژاپنی غالبا در انتها به "شومن" احترام میزارن که به عنوان بنیانگذار سبک در نظر گرفته میشه مثلا در کاراته fonakoshi snsei یا در ایکیدو O-sensei؛حالا سوال من اینه که در ژاپن هم همین فلسفه مطرحه یا شومن تفسیر خاصی داره؟
با تشکرات فراوان.

سلام
در مورد کلمه اوس باید بگم که معنای احترام نمیده بلکه به معنای این که (من توجه شدم ) یا من فهمیدم،
حالا واست مو شکافی میکنم. اوس تو جایگاه خودش یه نوع فعل هستش که معنی فشار دادن یا فشار آوردن میده و معنی شینوبوش به معنای استقامت هست ، این دو عبارت در هنرهای رزمی اکیناوایی باهم ترکیب شد و معنای آن تبدیل شد به ( استقامت تا حد مطلق فشار و سختی) برای همین بود که اویاما روح حقیقی اوس رو همون نهایت استقامت در مقابل تمرینات سخت و سختی ها معرفی کرد.

در مورد این که چرا در سبکهای اکیناوایی اوس به کار میره اما در کوریو های قدیمی به کار نمیره به این خاطر هست که خواستگاه کلمه اوس از یک کلمه چینی هست به نام اوسو که در خود اکیناوا شکل گرفت و در سبک های رزمیش نفوذ کرد. اما آریگاتو کلمه ای ژاپنی در خود ژاپن بود و..........

در مورد آریگاتو هم یک نکته بگم که کلمه آریگاتو به تنهای کاربرد غیر رسمی داره و در مکالمه های خصوصی کاربرد داره اما کلمه آریگاتو گزایماس کاربرد رسمی داره و در دوجوها ی قدیمی استفاده میشده.

در مورد شومن باید بگم که معنای بنیانگذار نیمیده بلکه به معنای روبرو هست . زمانی که در دوجو همه روبروی سنسی نشستن شومن ری داده میشه یعنی اینکه احترام به الگویمان که از او یاد میگیریم.

در کوریو های قدیمی در جواب اطاعت سنسی (ها سنسی) به کار میرفته.

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اين ويدئو رو هم ببينيد جالبه حجمش يك مگ بيشتر نيست . فلسفه آب ، صحبت هاي بروسلي . ترجمه ش رو هم مي نويسم .

ذهنت رو خالي كن / بي حالت باش / بي شكل / مثل آب / آب رو اگر در فنجان بريزي / تبديل به فنجان ميشه / آب رو داخل بطري بريز / تبديل به بطري ميشه / آب رو داخل قوري بريز / تبديل به قوري ميشه / آب مي تونه جاري بشه / و مي تونه از هم بپاشه / آب باش دوست من .

Bruce Lee - Water Philosophy - YouTube

با تشکر

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

در مورد تمرین فقط من یک جمله میگم

در قدیم میگفتن تمرین باید صبح . ظهز. شب انجام بشه .ااااااااااااااااما روی اصول و کنتزل شده

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
شما هر چقدر انعطاف بدنيت بيشتر باشه پرفورمنس و اجراي حركاتت دقيق تر ميشه . همين 180 هم يكي از مراحل اندازه گيري ميزان انعطاف بدني شماست . انعطاف بدني بيشتر = اجراي صحيح تر .

انعطاف بدنی یه چیزه 180 یه چیز . اگر شما میگی کسی که 180 میزنه میتونه بهتر یه ضربه پا رو اجرا کنه از کسی که مثلأ پاش 130 درجه باز میشه ، کاملأ اشتباه میکنی از نظر من . به قول سیفو قهرمانی : مگه الان آدما روی اسب مبارزه میکنن که بخوان با 180 درجه باز کردن پا بتونن روی اسب رو بزنن ؟ ...

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
استاد وینگ چون
خود بروسلی هم که شاگرد ویینگ چون بوده انعطاف پذیری فوق العاده ای داشته هرچند بروسلی در زدن ضربات بالاتر از کتف به سر حریف مشکل داشته

megalomaniac

Registered User
لایک‌ها
75
انعطاف بدنی یه چیزه 180 یه چیز . اگر شما میگی کسی که 180 میزنه میتونه بهتر یه ضربه پا رو اجرا کنه از کسی که مثلأ پاش 130 درجه باز میشه ، کاملأ اشتباه میکنی از نظر من . به قول سیفو قهرمانی : مگه الان آدما روی اسب مبارزه میکنن که بخوان با 180 درجه باز کردن پا بتونن روی اسب رو بزنن ؟ ...

خوب منم همون اول همين رو گفتم ديگه ، گفتم كه اگه اشتباه تمرينات اسپليت رو انجام بديد مي تونيد 180 باز كنيد اما ضربه هاي كيك رو نمي تونيد درست بزنيد . هر چيزي روش و اصول فني داره كه بايد درست دنبال بشه . در مورد جمله اول شما ، هر چقدر عضلات در حركت آزادي بيشتري داشته باشند اين مسئله بيانگر انعطاف بدني بيشتر خواهد بود . و قطعا انعطاف بدني كسي كه پاش 180 درجه باز ميشه بيشتر از كسي هست كه 130 پاش باز ميشه . من سيفو قهرماني رو نميشناسم ، كلا چون خودم تمرين مي كنم كساني كه مطرح هستن رو شناخت ندارم ولي جمله هاي اينجوري به نظرم بهانه آوردن براي پيشرفت نكردنه . آخه چرا وقتي مي توني انعطاف بدني بيشتري داشته باشي اين كار رو نكني ؟ زماني هم نمي بره آخه كه اصلا بخواي براي رد كردنش جمله بگي :)

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان اگه ممکنه یکم بیشتر در مورد نینجا توضیح بدید بهترین استادان ای رشته در ایران چه کسانی هستند
با تشکر

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان اگه ممکنه یکم بیشتر در مورد نینجا توضیح بدید بهترین استادان ای رشته در ایران چه کسانی هستند
با تشکر

با سلام

در مورد سوال شما. میشه کمی بیشتر توضیح بدید؟ شما در ایران تمرین میکنید؟ یا میخواهی تازه شروع کنی؟

اما اگه دوست داری بدونی دور من خط بکش :rolleyes: من چیزی در مورد این که کی............ نینجوتسو نمیدونم.:cool:

سوالات فنی دیگه در مورد نینجوتسو بپرس سوالاتی که همیشه از .................... پرسیدی و از جواب دادنش تفره رفتن، اون سوال ها رو بپرس .
و سوالات تکنیکی

ممنون از حسن توجه شما

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
در مورد نیروی درونی (نیروی چی ) میشه یه توضیح بدین

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
با سلام

در مورد سوال شما. میشه کمی بیشتر توضیح بدید؟ شما در ایران تمرین میکنید؟ یا میخواهی تازه شروع کنی؟

اما اگه دوست داری بدونی دور من خط بکش :rolleyes: من چیزی در مورد این که کی............ نینجوتسو نمیدونم.:cool:

سوالات فنی دیگه در مورد نینجوتسو بپرس سوالاتی که همیشه از .................... پرسیدی و از جواب دادنش تفره رفتن، اون سوال ها رو بپرس .
و سوالات تکنیکی

ممنون از حسن توجه شما
در ایران تمرین می کنم
یه تاپیک تو همین انجمن هست ولی با چیزی که ما تمرین می کنیم و شما اینجا میگید فرق میکنه برای مثال در این تاپیک گفته شد نینجا بیشتر برای نفوذ و ....هاست ولی در اون کشتی را یکی از تمرین های نینجا میدونیم
اگه میشه یه لیست از بهترین مربی های ایران بگذلرید

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در ایران تمرین می کنم
یه تاپیک تو همین انجمن هست ولی با چیزی که ما تمرین می کنیم و شما اینجا میگید فرق میکنه برای مثال در این تاپیک گفته شد نینجا بیشتر برای نفوذ و ....هاست ولی در اون کشتی را یکی از تمرین های نینجا میدونیم
اگه میشه یه لیست از بهترین مربی های ایران بگذلرید

من سکوت میکنم در این مورد باید دوستان بگن

چی میخواهی در مورد نینجوتسو بدونی ؟

یه نگاه به این فیلم بنداز. اگر خواستی حتما بگو تا فیلم رو واست ترجمه کنم.

[video]http://uploading.com/files/9m14b3db/SOKE%2B-%2Byoshishiro.WEBM/[/video]

[video]http://uploading.com/files/mf627335/yoshi.WEBM/[/video]

توجه داشته باش که فرمت کلیپ ها WEBM هست با یه نرم افزاری دانلود کن که این فرمت رو ساپورت کنه

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یکی از دوستان در پست خصوصی در مورد نوشته های این حکم سوال کرده بود. سوال خوبی بود گفتم اینجا بزارم تا دوستان هم ببینن

باید بگم این مجوز بوجینکان هست و روی عکس واستون توضیح میدم

bg.JPG

بالا