• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه .
من دوباره برگشتم. از همه ممنونم و پستهایشان رو خوندم . از استاد lord ciyah هم ممنونم . خیلی مطلب جالبی بود. من به ووشو خیلی علاقه دارم . یکم در مورد انتخاب صلاح میشود بنویسید.
با تشکر

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
"تاريخچه كيو كوشين كاراته"

قسمت دوم

1956 /
سوساي تمرينات را در اوكيناوا شروع كرد ،سپس به جنوب شرق آسيا مسافرت كرد و به مطالعه سبكهاي مختلف پرداخت. او همچنين دوجو خود را در پشت دانشگاه ري كيو(Rikkyo ) افتتاح كرد ،هنگامي كه تني چند از مربيان معروف همچون ميزوشيما ( Misushima) ، ياسودا (yasuda ) ،ايشي باشي (Ishibashi ) و مينا ميموتو ( Minamimoto ) تمرينات كيوكوشين را نزد سوساي شروع كردند ، اين ابر مرد كاراته به آنها آموخت كه كاراته پس از 1000 روز تمرين شروع مي شود و پس از 10000 روز تمرين به اوج خود ميرسد .

1957 /
اوياما به اروپا و آمريكا مسافرت كرد . وي مجددا با گاو نر وحشي مبارزه كرد و زخمي شد. ايشان به مدت 6 ماه مورد ميهمان نوازي قرار گرفت. پس از بازگشت به ‍ژاپن مربيان جديدي به نامهاي ياجيما (Yajima) و ماتسويي (Matsui) به او پيوستند.

1958 /
سوساي كتاب كاراته چيست( What is Karate) را تدوين وبه چاپ رساند ، كتاب مذكور پر فروشترين كتاب سال ژاپن شد. در همين سال اوياما به نيويورك رفت و پس از مدتي تمرين و اجراي نمايشهاي مختلف مجددا به ژاپن بازگشت. سوساي به هوكايدو(Hokkaido )رفت و با ببر وحشي مبارزه كرد ولي در اين مبارزه موفقيتي بدست نياورد.
اولين دوجو خارج از ژاپن و در جزاير هاوايي توسط بابي لو تاسيس شد.بنا به دعوت FBI سوساي به واشنگتن رفت و به آموزش و اجراي كارهاي نمايشي و تمشي واري پرداخت.
مدرسه نظامي وست پونيت (West Point )از ماس اوياما جهت تدريس دعوت به عمل آورد.

1959 /
اوياما در اولين دوره مسابقات ها وايي حضور پيدا كرد و به عنوان سر داور مسابقات مذكور را به پايان رساند ،در همين مسابقات كارهاي نمايشي از خود نشان داد و مورد تشويق شركت كنندگان و تماشاچيان قرار گرفت.
سوساي در اولين دوره تمرينات مدرسه تابستانه به چيبا مسافرت كرد.
اوياما جهت به نمايش گذاشتن قدرت كيوكوشين به اروپا و آمريكا مسافرت نمود.

1960 /
سوساي باز هم به اروپا و آمريكا مسافرت كرد.
در دومين دوره مسابقات هاوايي نيز حضور يافت. در اين مسابقات 72 نماينده از 16 كشور شركت داشتند.

1961 /
ماس اوياما در شهر فرانسيسكو دوجو كيوكوشين را افتتاح كرد.
در سومين دوره مسابقات هاوايي حضور پيدا كرد.
در شهر لوس آنجلس دوجو كيوكوشين را افتتاح كرد. ايشان تمرينات را هفته اي سه بار در دوجوي خود شروع كرد.
در اولين دوره مسابقات آمريكاي شمالي در نيويورك دعوت گرديد تا سر داوري اين مسابقات را به عهده بگيرد.

1962 /
سوساي به اروپا و آمريكا مسافرت كرد تا از رهگذر آن علاوه بر اجراي كارهاي نمايشي و شناساندن كاراته واقعي ، مطالعه اي نيز بر انواع مبارزه هاي رزمي داشته باشد.
در چهارمين دوره مسابقات هاوايي شركت كرد.
سوساي به ژاپن بازگشت ،نسبت به بر گزاري آزمون ارتقا درجه اقدام نمود كه 20 نفر از شاگردانش به كمربند سياه نائل شدند.

1963 /
سوساي به اروپا ، آمريكا و آفريقاي جنوبي مسافرت كرد.
ايشان ساختمان مركزي سازمان جهاني كيوكوشين كاي كان كاراته (I.K.O ) را در منطقه ايكي بوكورو (Ikebukuro ) توكيو بنا نهاد.
اوياما به آمريكا بازگشت و در دومين دوره مسابقات آزاد كاراته در شهر هارت فورد (Hartford ) شركت نمود.

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Sosai Oyama :
با عرض سلام وادب خدمت همه اساتيد
خصوصا استادارشيتكت، روج اريا وشينگ يينگ كه به اين حقيرلطف بيشتري
دارند.
منم خدمت شما استاد گرامی سلام میکنم ./اوس /

امیدوارم که موفق باشید . دوست دارم در کنار شما بتونم این سبک رو بیشتر معرفی کنم . /اوس/

" کیکوشین چیزی نیست جز روح و قدرت"

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
... خیلی مطلب جالبی بود. من به ووشو خیلی علاقه دارم . یکم در مورد انتخاب صلاح میشود بنویسید.
ممنون. این که خیلی خوبه میتونید خیلی راحت چند کلاس کونگ فوی چینی(ووشو) را ببینید .
اگر هم تمایل داشتید کار کنید فقط دقت کنید استاد خوبی داشته باشه.

در مورد سلاح من اطلاعات چندانی ندارم ولی استاد شائولین میتوند خیلی بهتر توضیح بدهند .
مثل اینجا : http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=37718&page=4
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=37718

چهار سبک اصلی ووشو را که حتما دوستان می شناسند. شاولین - چانگ چوان(مشت بلند) - نان چوان (مشت قدرتی) - و ، تایچی

shifu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از lord cyah :
ممنون. این که خیلی خوبه میتونید خیلی راحت چند کلاس کونگ فوی چینی(ووشو) را ببینید .
اگر هم تمایل داشتید کار کنید فقط دقت کنید استاد خوبی داشته باشه.

در مورد سلاح من اطلاعات چندانی ندارم ولی استاد شائولین میتوند خیلی بهتر توضیح بدهند .
مثل اینجا : http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=37718&page=4
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=37718

چهار سبک اصلی ووشو را که حتما دوستان می شناسند. شاولین - چانگ چوان(مشت بلند) - نان چوان (مشت قدرتی) - و ، تایچی

در پی فرمایش استاد گرامی؛
البته با اجازه تمامی اساتید می خواستم مطلبی در مورد شمشیر بنویسم:
همانطور که می دانید شمشیر یکی از باستانی ترین و مقدس ترین سلاح های رزمی است تا آنجا که گفته شده:
یک شمشیر می تواند جهانی را به دو نیم تقسیم کند و یا خوکی را از میان بردارد
الیته سلاح یا سبکی را که انتخاب می کنید درست به سلاح گوش کنید. سلاح شما را انتخاب خواهد کرد.
البته من خیلی کوچکتر از این هستم که بخواهم به شما حتی پیشنهادی بکنم به هر حال به سلاح و سبک خود در هنگام انتخاب گوش کنید.

موفق باشید.

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اساتيد محترم ودوستان عزيز

پس ازتوضيحات كوتاهي كه درباره بنيانگذارسبك«كيوكوشين كاراته» خدمت شما بزرگواران ارائه كردم،مقدمه اي درموردجايگاه كنوني كاراته درجهان را ازاخرين كتاب مرحوم«سوساي ماسوتاتسواوياما»يعني طريقت كيوكوشين انتخاب كرده،انرا تقديم مينمايم.اميدوارم مفيد واقع شود. اين نوشته همچنين ماهيت اصلي كيوكوشين كاراته را براي علاقمندان شرح خواهد داد. ..
مدتي است كه ورزش كاراته قلب نسل جوان رادرسرتاسرجهان تسخيركرده است.دليل استقبال مردم ازاين ورزش،احساس قدرت كردن است كه اين احساس راهمه مردم يا لااقل مردان بسياردوست دارند.دراين عصركه جنگ هسته اي، مبارزات كامپيتري وجنگهاي راه دورباعث ريخته شدن خون ملتهاي ضعيف براي اهداف ملل قويتر مي شود، ادميان نسبت به هر نوع مبارزه اي بدبين هستند.كشمكش هاي وحشيانه ميان مردم در قرن بيستم، محرك خوبي براي اختراع سلاحهاي پيچيده ترشده است.به طوري كه اگرجنگ جهاني ديگري
نظير دوجنگ جهاني قبلي به وقوع پيوندد، استفاده ازاين سلاحها منجر به نابودي كامل همه موجودات زنده ازجمله حيوانات وگياهان خواهد شد.دراين دوره كه همه چيز به نحواحسن سازمان يافته است ، طبيعي است كه جوانان به فنون منطقي، موثروعرفاني هنرهاي رزمي مشرق زمين، روي اورند تا بتوانند با دستهاي خالي ازجان ومال خويش دفاع كنند.علاوه براين استقبال مردم از ورزش كاراته
دليل ديگري هم دارد وان اعتراض به تشكيلات فزاينده زمان ماست.امروزسرنوشت انسانها را سازمانهاي عظيم تعين ميكنند ودراين راستاكشورهاي بزرگ همه كاره هستند. درچنين شرايطي، تعجب اورنيست كه مردم روش كاراته را اموزش تا شايدازاين راه بتوانند
جاه ومقام در خور ادمي رابه اوبازگردانند.من در سه دهه اخير، دهها كتاب درزمينه اين ورزش نوشته ام كه اكثر انهادرباره فنون كاراته وقوي كردن جسم هستند. البته، ازانجا كه اموزشهاي ذهني وروحي در تقويت واقعي جسم بسيار ضروري هستند،اصول اخللاق ورفتاررا نيز هميشه درنظرداشته ام. تعليمات خودرا باانچه كه«هيجده فن »ناميده ميشود، به روش شاكوـ ريكي اغاز كردم، اماخيلي
زود متوجه شدم كه اگر صرفآ به تقويت جسم بپردازم، درست مثل اين است كه مجسمه بودارا ساخته باشم، بدون اينكه هيچگونه روح
خاصي را به ان اختصاص داده باشم. درطي سالياني كه به اين ورزش واموزش ان در كلاس مشغول بودم گاهي سوء تعبيرهايي درذهنم پيش مي امد كه باعث مي شد در مورد خود وروش اموزشي كه درپيش گرفته بودم فكركنم. بعضي از اين افكار مربوط به مساله
تاثرواندوه انسان بود.چه چيز باعث بوجود امدن غم واندوه در زندگي انسان مي شود؟ مرگ والدين، خواهر، برادر، فرزندان وساير خويشان ودوستان، سرنوشت غم انگيز يك ملت، جداييهاي اجباري از فردمورد علاقه وازجنس مخالف در نتيجه مرگ ويا به دلايل ديگر
هر يك ميتواند عاملي براي تاثرواندوه شديد در انسان باشد. اما يكي ازريشه هاي رواني تاثرواندوه در انسان، خيانت دو دوست ويا استاد وشاگرد نسبت به يكديگراست كهدرد ورنج ناشي ازان به همان اندازه درد واندوه غريزي است كه به دنبال مرگ يكي ازعزيزان درانسان
بوجود مي ايد. ماجراي ژوليوس سزار وخيانت بروتوس دوست محبوب واحتمالا جانشين او را نسبت به وي همه مي دانيم.ژوليوس سزارديكتاتور بزرگ، كه احتمالا مي خواست به پادشاهي برسد، قصدداشت در مقابل خائنين خود كه شمشيرهايشان را به سمت او گرفته بودند از خود دفاع كنند كه ناگهان بروتوس، دوست محبوبش را در ميان انان ديد. كلمات ژوليوس سزاردرواپسين لحظات خطاب به بروتوس چنين بودند:«توچرا، بروتوس؟» ، اين كلمات تلخ حاكي از اندوه عميق اوست زيرا مورد خيانت كسي قرار گرفته كه زماني دوست محبوب او بوده است. اين مطالب را مي نويسم، زيرا احتمال دارد امثال بروتوس در ميان شاگردان من هم باشند. اما در صورت برخورد با چنين مواردي نمي دانم چه خواهم كرد. مسلما از خود سوال خواهم كرد كه چرا به وي علاقه داشتم، چراازاودفاع مي كردم وچرا به او اموزشهاي لازم را در جهت تكامل كاراته مي دادم. حتي شايد بخواهم از شدت ناراحتي او را از بين ببرم. اما نهايتاجز غصه خوردن كاري انجام نخواهم داد، چرا كه دنبال كردن شخصي كه از دست رفته، بيهوده است ونابود كردن يك انسان هم چاره كار
نيست.اما در مورد خيانت، معمولا خائنين هرگز روزگارخوش نخواهند ديد. بروتوس و ساير دوستان خائنش، همگي درعين شرمساري
مرتكب خود كشي شدند. حقيقت امر اين است كه انسانها اعضاي يك بدن هستند وارتباط اين اعضا را با يكديگر، پيوندهاي رواني، ممكن مي سازد. يكي ازمشكلترين وظايفي كه بر عهده انسانهاست، انتخاب درست افرادي است كه دوروبرانها هستند.بنابراين بايد در انتخاب دوست دقت ومراقبت لازم به عمل ايد. درگذشته به تنهايي دركوهستان تمرين مي كردم وبيشتر اوقات انزوا را ترجيح مي دادم. به همين
دليل اعضاي ساير مكاتب كاراته به من مهر مرتد زدند. اما با گذشت زمان فهميدم كه انسان ناچاراست زندگي اجتماعي داشته باشد وبا همنوعان خود در تماس باشد. سرانجام ان زمان كه متوجه شدم كه روش كاراته من براساس تماس نزديك با ساير انسانهاست، بسياري ازسرگشتگي هايي كه برايم پيش امده بود و موجبات ناراحتي خاطرمرا فراهم كرده بود برطرف شد.دوستان وشاگردان خوبي پيدا كردم
البته انسانهاي ناباب هم سر راهم قرار گرفتند، اما با اين وجود هرگاه به گذشته ام مي نگرم، مي بينم كه ازبديها به نسبت بيشتر درس گرفته ام تاازخوبيها. تلخ كامي ها و رنجها هردو به منظور قويتركردن من در سرنوشتم گذاشته شده بودند. گاه درد ناشي ازان رنجها،
حتي بيشتر ازدرد ناشي ازضربات حريف در كاراته بود. در اين نوشته، فلسفه اي را كه اساس ان تجربيات شخصي است، به شما تقديم مي كنم. اميدوارم با خواندن ان از بروزهرگونه ناخوشايندي براي خوانندگان كه براي خود من هم پيش امده بود، جلوگيري شود. درضمن مي خواهم در درك انچه به زندگي من معنا ومفهوم بخشيد، انان را ياري كنم.

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد ارشيتكت

واقعا خوشحالم، شمااستاد مسلم كيوكوشين كاراته هستيد. از مطالب ارزنده و مفيد شما كه از مجله وزين وپربار

« دنياي كاراته » نقل شده كمال تشكررادارم.اوس

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
واقعا خوشحالم، شمااستاد مسلم كيوكوشين كاراته هستيد. از مطالب ارزنده و مفيد شما كه از مجله وزين وپربار

« دنياي كاراته » نقل شده كمال تشكررادارم.اوس

ببینم انتظار داشتی اون اطلاعات رو به اون دقیقی تو حافظه ام حفظ داشته باشم؟

همه میدونن که اونا رو از کجا مینویسم .

احتیاجی به گفتن جنابعالی نبود.

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عرض سلام وادب خدمت استاد ارشيتكت.

بنده يكبار ديگر مراتب احترام خود را به عرضتان مي رسانم.شما بي شك استاد كيوكوشين كاراته هستيد. من هرگز قصد رنجش خاطر جنابعالي را نداشته و ندارم و يك بار ديگر از مطالب ارزنده شما كه بادلسوزي نوشته شده، تقدير مي نمايم، لذا در رابطه با مقاله هاي ارزنده تان، تعدادي از اساتيد محترم با اين حقير تماس حاصل كرده ونمي دانستند كه جنابعالي انها را از كجا نوشته ايد.و بنده نيز جهت
اطلاعات بيشتر، اين نكته مهم را عنوان نمودم واين مطلب نشانه درك والاي شما از سبك اصيل كيوكوشين كاراته مي باشد. من هم اميدوارم در كنار شما به معرفي هر چه بيشتر اين سبك بپردازيم.
اوس

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كاراته كيوكوشين با هزار روز تمرين اغاز شده و پس از ده هزار روز تمرين به اوج خود مي رسد.

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
سلام خدمت تمام اساتید!

استاد اویاما!
خوشحالیم که به حضور خودتون در این جمع ادامه دادین!
امیدوارم از مطالب خوبتان ما رو بی بهره نذارین!

در ضمن اساتید بهتره به خاطر سوئ تفاهمی کوچک ناراحت نشن!
این کارا بعیده از یه رزمی کار!;)

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

بنده يكبار ديگر مراتب احترام خود را به عرضتان مي رسانم.شما بي شك استاد كيوكوشين كاراته هستيد. من هرگز قصد رنجش خاطر جنابعالي را نداشته و ندارم و يك بار ديگر از مطالب ارزنده شما كه بادلسوزي نوشته شده، تقدير مي نمايم، لذا در رابطه با مقاله هاي ارزنده تان، تعدادي از اساتيد محترم با اين حقير تماس حاصل كرده ونمي دانستند كه جنابعالي انها را از كجا نوشته ايد.و بنده نيز جهت
اطلاعات بيشتر، اين نكته مهم را عنوان نمودم واين مطلب نشانه درك والاي شما از سبك اصيل كيوكوشين كاراته مي باشد. من هم اميدوارم در كنار شما به معرفي هر چه بيشتر اين سبك بپردازيم. اوس

اوس

خدمت شما استاد گرامی سلام و عرض ادب.

اگر من زیاده روی کردم شما ببخشید. شاید من متوجه منظور شما نشدم . یا شاید چون سرم به خاطر مسابقات کشوری بچه ها شلوغه و وقت زیادی ندارم اون موقع اعصابم خورد بوده.

در ضمن من هم از مطالب خوب شما تقدیر و تشکر میکنم.

من همیشه اینو گفتم که دوست دارم در کنار شما استاد گرامی بتونیم این مکتب رو تو این فروم به بچه ها معرفی کنیم چون واقعا کیوکوشین کای گمنامه.
//اوس:)

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

اطلاعات بيشتر، اين نكته مهم را عنوان نمودم واين مطلب نشانه درك والاي شما از سبك اصيل كيوكوشين كاراته مي باشد. من هم اميدوارم در كنار شما به معرفي هر چه بيشتر اين سبك بپردازيم. اوس

اوس

خدمت شما استاد گرامی سلام و عرض ادب.

اگر من زیاده روی کردم شما ببخشید. شاید من متوجه منظور شما نشدم . یا شاید چون سرم به خاطر مسابقات کشوری بچه ها شلوغه و وقت زیادی ندارم اون موقع اعصابم خورد بوده.

در ضمن من هم از مطالب خوب شما تقدیر و تشکر میکنم.

من همیشه اینو گفتم که دوست دارم در کنار شما استاد گرامی بتونیم این مکتب رو تو این فروم به بچه ها معرفی کنیم چون واقعا کیوکوشین کای گمنامه.
//اوس:)

pure

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Persiana :
راستي اين شوآن فالون و فالون گونگ که جديدا کتابشون تو کتابفروش ها دراومده دقيقا چيه؟ همون تاي چيه؟!!
سلام دوستاي عزيزم
براتون آرزوي موفقيت دارم و خوشحالم كه به جمع شما پيوستم.
من يك تمرين كننده فالون گونگ هستم و 22 سالمه و حدود 1 سال و نيمه كه فالون دافا يا فالون گونگ رو تمرين مي كنم و روز به روز شاهد ثمر بخشي اين روش تزكيه هستم.
اميدوارم بتونم بيشتر با شما صحبت كنم.
موفق باشيد

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد شينگ يينگ

مراتب ارادت اين حقير را بپزيريد. از اينكه اينقدر به من لطف داريد، واقعامتشكرم. اميدوارم لياقت اين همه محبت را داشته باشم. با وجود دردسرهاي واقعا خفن دانشگاه حتما وقتي براي اين جمع صميمي و محترم خواهد بود.

با كمال تشكر.اريگات گزايماس تا.
اوس

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد ارشيتكت

خواهش مي كنم،شما بزرگوارتر از ان هستيد كه از اين حقير عذرخواهي كنيد. براي شما استاد بزرگ از صميم
قلب ارزوي موفقيت ميكنم.
به اميد روزي كه جامعه جهاني كيوكوشين كاراته، همانند قبل، زير يك پرچم،با اتحاد كامل به حيات خود ادامه دهد.
اوس

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تنديت را مهار نما و همچو خاك متواضع باش.

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد pure

ورود شما در اين جمع، ودر اين فروم باعث خرسندي اين جانب گرديد.مراتب احترام اين حقير را بپذيريد. لذا از جنابعالي تقاضا دارم به تشريح كامل سبك خود براي من و براي تمامي علاقه مندان بپردازيد. اوس

pure

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sosai Oyama :
استاد pure

ورود شما در اين جمع، ودر اين فروم باعث خرسندي اين جانب گرديد.مراتب احترام اين حقير را بپذيريد. لذا از جنابعالي تقاضا دارم به تشريح كامل سبك خود براي من و براي تمامي علاقه مندان بپردازيد. اوس
ممنونم از محبت شما
لطف كنيد و براي آشنا شدن با فالون گونگ به اين آدرس مراجعه كنين:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=49215
در ضمن چون نمي دونستم كه در چه شاخه اي فالون گونگ رو معرفي كنم ترجيحا در شاخه ورزش اين كار رو انجام دادم.
با آرزوي موفقيت و سلامتي

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد pure

از محبت شما سپاسگذاري مي كنم. حتما به سايت مراجعه خواهم كرد. اميدوارم در همين فروم به فعاليت خود ادامه دهيد. اوس شيماس.

بالا