• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه اساتید و خیر مقدم به اساتید گرامی ، استاد Sosai Oyama و استاد pure .
به همه سلام میکنم و البته سعی میکنم بیشتر سر بزنم.
با اجازه استاد امیر کمی از نیروی درون مینویسم. استاد در پست های اولتان کمی از نیروی درون گفتید و قول دایدید که باز هم بگویید و آنرا به ما آموزش بدهید. ممنون میشوم اگر این کار را بکنید.
و حالا یک تمرین ساده و کارآمد برای افزایش کمی نیروی درونتان:
البته این یک تمرین ساده است و بیشتر برای تنفس است ولی تنفس و نیروی درون با هم ارتباط نزدیکی دارند و به هم مربوط اند.
اگر حداقل به مدت 10 روز و روزی 3 نوبت این تمرین را انجام دهید اثر قابل ملاحظه آنرا روی بدنتان و روحتان خواهید دید:
به مدت 7 ثانیه نفس عمیق بکشید . بعد نفستان را 28 ثانیه حبس کنید . سپس در عرض 14 ثانیه بازدم کنید و نفستان را خالی کنید.
معمولا برای شروع 7 ثانیه کمی مشکل است. شما میتوانید برای تمرین با 4 ثانیه شروع کنید. در واقع نسبت زمانها مهم است . یعنی اگر 4 ثانیه نفس کشیدید ، 16 ثانیه آنرا حبس کرده و 8 ثانیه ای آنرا خالی کنید.خیلی مهم است که بتوانید طوری عمیق نفس بکشید که دقیقا در زمان معین باشد و در عین حال نفس کم نیاورید و موقع بازدم نیز در زمان مورد نظر با سرعتی بازدم کنید که نه نفس کم بیاورید و نه زیاد .

با تمرین زیاد و صحیح میتوانید توانایی خود را بالاتر ببرید. من با کی تمرین 10 ثانیه نفس کشیدن را هم انجام دادم. شما باید در هر نوبت روزانه 10 بار سری 3 گانه دم ، حبس ، بازدم را انجام دهید.

مطمئن باشید وقت زیادی از شما نخواهد گرفت و البته اثر آنرا همهانطور که من دیدم خواهید دید.

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان واساتيد گرامي:
بعد از پايان امتحانات و پيش رو داشتن يك تابستان گرم ان شا ا... بتوانم به فروم بيشتر سر بزنم .

فلسفه كونگ فو توآ
شال سفيد
نشانه مبتدى بودن شخص وخالى بودن از تجربه و به گفته ديگر به فلسفه پاكى و قابليت رنگ پذيرى يعنى
ورود به مرحله تغيير و حركت داراى هفت خط را ديكال.
از شالبند سفيد به سبز با 17909 تكنيك و تركيب و عكس العمل سازى و خاصيت موجى، فيزيولوژى انسانى
درجه ديپلم دانشكده مى باشد.

شال سبز
به معناى روئيدن مى باشد در فضاى فيزيكى و به حركت درآوردن ناشناخته هاى بدن براى تحرك بيشتر،
براى دريافت مى بايستى با هفت شا لبند سبزمبارزه نمايد و تا حدودى نيزآشنا با مراحل فكرى باشد.
به شالبند سبز راهدا ن مى گويند.

شال قهوه اى
به معناى سوختگى است. يعنى تجربه گرفتگى و پختگى در فضاى فيزيكى و روحى كه از يازده خط تشكيل يافته .
درا ين مرحله شخص بايستى با سى وپنج شالبند قهوه اى مبارزه كند و ا ين دليل بر تكامل جسمى و فكرى فرد
كونگ فو كار نسبت به سايرين مى باشد. به شالبند قهوه اى راهبان مى گويند. شالبند قهوه اى با52021 تكنيك و
عكس العمل سازى و خاصيت موجى با استدلال فكرى در حركات تكنيكى درجه ليسا نس مى باشد.

شالبند مشكى
به معنى عبور از مرز تا ريكيها و نادانى هاست و ورود به دنياى اسرا ر آميز نيروهاى فيزيكى و فيزيولوژى بدن انسان. شا ل مشكى با 3000 تكنيك تركيب و عكس العمل سازى متكى بر علوم ( رياضيات، فيزيك،شيمى) درجه ابداع و استقلال تنى و پژوهش و تحصيل در شش مايگاه و درجه فوق ليسانس مى باشد.

شالبند قرمز
گذشتن از خود و در خود فنا شدن و به پائين ترين مرحله انسانى رسيدن و همچنين خون براى ادا به جهات جامعه بارور شدن است. شالبند قرمز راهبرى، توان سازى وتحقيق در انسان ها ويا كاوش و پژوهش درخود گرايى شش مايگاه، ابداع و خروج از دايره انديشه ها درجه دكترا مى باشد.

شالبند سرخ خط سفيد
سسلسله حالات اين مايگاه در تغييرات روح و روا ن و منطق حالات وحركات مهر، بقا،تا كى بودن و چگونه بودن (هستى هستا) و بيان توا ن در طريقت و به عالم معنا(در زمان بى زمان) نوشتن و گفتن فارق از دانشكده انشاَء ( توآ) بازنشستگى يا راهبرى را پروفسورا مى گويند.
چرا تما شاچى نداريم؟
1. تماشاگر انسان پوچى مى شود كه براى گذراندن وقت و براى سرگرمى در محل حضور مى يابد.
2.چون كارى انجام نمى دهد مرتكب خلاف و خيانت به انسانها در زمان مى شود و همچنين خيانتى به خودش مى كند
3.همواره نيروهاى استعمارگر با براه انداختن بازيها و مسابقات و تلف كردن وقت مردم آنها را استعمار كرده اند.
4.براى گذراندن وقت عموماً تماشاچى به مصرف مواد مضر مى پردازد.
5.تماشاچى با ديدن همراهان در خود احساس پوچى و ضعف و غيره مى نمايد.
((زمان دوست و دشمن شماست وقت خويش را با نادانان و بى درك شوندگان مگذار زيرا سخن انان دشمن بى پايان پدران وفرزندان شماست))

(راهبر شالبند سرخ ابراهيم ميرزايى)
با تشكر The one

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام و عرض ادب /اوس/.
"تاريخچه كيوكوشين كاراته"

قسمت سوم
1964 /
سبك موي تاي كيك بوكسينگ ( Muai Thai Kick Boxing)، كاراته ژاپن را به مبارزه فرا خواند لكن اوياما اين فراخواني را نپذيرفت. ايشان بعدا و به همين منظور سه نفر از هنرجويان را به تايلند فرستاد كه دو نفر ازآنها به مقام قهرماني دست يافتند. با اين پيروزي چشمگير آقاي ساتو (Sato ) وزير خارجه پيشين ژاپن و برنده جايزه نوبل به عنوان رئيس سازمان جهاني كيوكوشين كاي كان((Kaicho و سوساي اوياما به عنوان مدير(Kancho ) سازمان مذكور حركتي وزين به اين سبك دادند.
در همين سال ساختمان مركزي سازمان (Hunbu ) رسما در توكيو تاسيس شد.
دانشگاه جورجيا (Georgia ) از اوياماد دعوت كرد تا به مدت يك ماه جهت آموزش و اجراي حركات نمايشي به آمريكا برود.

1965 /
اولين كمپ زمستاني كيوكوشين در منطقه ميتسومينه (Mitsumine ) برگزار گرديد.
كتاب اين است كاراته ( This is Karate ) با سه هزار صفحه و بيست هزار عكس توسط اوياما تدوين وبه چاپ رسيد.
آقاي استيوآرنيل (S.Arneil ) از كشور انگلستان اولين هنرجويي بود كه موفق شد براي اولين بار مبارزه 100 نفري را انجام دهد.
اوياما به منظور انتصاب نماينده كيوكوشين در نيويورك به آمريكا مسافرت كرد.

1966 /
اوياما آقاي كوروساكي (Kuro Saki ) را جهت تدريس و توسعه كيوكوشين به اروپا اعزام كرد.
مجله كاراته مدرن ( Modern Karate) توسط اوياما تهيه و به چاپ رسيد. اين مجله بهترين نشريه رزمي بود كه در آن مقطع به چاپ رسيده بود.
كيوكوشين در آمريكا و آمريكاي جنوبي تاسيس و شروع به فعاليت نمود.
هنر پيشه معروف به نام سين كانري (Sean Connery ) كه به 007 شهرت داشت جهت فراگيري كاراته كيوكوشين نزد سوساي آمد.
شيروكه اوياما (S.Oyama ) موفق به انجام كوميته 100 نفره شد.

1967 /
آقاي كاتو (Kato ) جهت تدريس و توسعه كيوكوشين عازم استراليا شد.
مجله كاراته حياتي (Vital Karate ) به چاپ رسيد.

آقاي لوك هالندر(L.Hollander ) مبارزه 100 نفره را با موفقيت انجام داد.

1968 /
آقاي اوگورا (Ogura ) جهت تدريس به كشور برزيل فرستاده شد.
كتاب مبارزه مسافر دور دنيا (Fighting travel around the word ) منتشر گرديد.
سوساي مسافرت طولاني مدت خود را به جزاير هاوايي ، آمريكا ، انگليس ، اروپا و اردن آغاز كرد.
كيوكوشين كاراته در اروپا پايه گذاري شد و نمايندگان اروپا در سميناري كه با حضور اوياما در آمستردام هلند برگزار گرديدگرد هم آمدند. كيوكوشين كاراته فعاليت خود در خاور ميانه را آغاز كرد و سوساي به تدريس خصوصي پادشاه اردن مشغول شد.
كيوكوشين در اقيانوسيه نيز فعاليت خود را رسما آغاز كرد.

1969 /
پسرهاي كاراته (Boys Karate ) ، كاراته براي ميليونها نفر (Karate for the millions ) ، مردان جوان كاراته (Young mans Karate) و مجله دفاع شخصي (Self defence ) كه توسط اوياما تدوين شده بود به چاپ رسيد.
كيوكوشين كاراته در آفريقاي جنوبي و كشورهاي جنوب شرق آسيا آغاز به كار كرد.
اولين دوره مسابقات سراسري كيوكوشين كاراته در توكيو با حضور 48 شركت كننده از سبكهاي كيوكوشين ، كيك بوكسينگ ، جودوكا برگزار گرديد و جمع كثيري از مردم ازآن ديدن كردند.
در مسابقات سراسري ژاپن ، تروتومو يامازاكي به مقام اول دست يافت ، كازويوكي هاسگاوا و كاني باروبوكو به ترتيب عناوين دوم وسوم را به خود اختصاص دادند

easter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگر امکان دارد کمی درباره سبک رزمی

جکی چان توضیح دهید .

ممنون
:)

Brucelee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
zemne arze salam va khaste nabashid
az in ke dar in site ozv shodam besiar khoshhalam rastesh man modati bood ke be donbale ye site khoob dar zamineye martial arts boodam va matalabi ke shoma be kar bordid ghabele setayesshe
har chand ke hamin aval majbooram enteghadi bokonam dar jahat keyfiate kar bazi az mataleb site dar morede zen dorost nist har chand ke axaran kamele
ghabl az har chiz khodamo moarefi mikonam:
man... hastam hodoode 34 sal sename va 24 sale ke dar zamineye honarhaye razmi dar sabkhayi chon kung-fu vosho jeet kune do va chand sabke digar dore dideam
hadafe man ine ke shoma doostane geram rai az tajrobiate andake khodam bahre man sazam dar zamineye taktik mobareze zarabat kari pa va dast va...
va hadafe aslim shenadsandan shakhse Bruce Lee ke bedoone shak behtarin razmikare shenakhte shode ast
chenanche soali dashtid zekr konid (az Jeet Kune Do va ya khode shakhse Bruce Lee)
omidvaram movafagh bashid.

Brucelee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بروسلی هر چند که 31 سال پیش از دنیا رفته امّا یاد وخاطره اش در دل میلیونها نفر زنده است زندگی کوتاه وی پر از ماجرا و حادثه بود. بروسلی یکی از معروفترین رزمی کاران وهنر پیشگان بوده است. وی در اواخر دهة 60 واوایل دهة 70 میلادی به علّت اجرای ضربات عالی وتکنیک های برتر در مبارزه در محافل گونگ فوی بین المللی معروف ومشهور شد. او همیشه تکنیکی را که خودش ابداع کرده تمرین می نمود وبه نمایش می کذاشت. فیلم های گونگ فوی بروسلی بسیار هیجان آور وشگفت انگیز بود. بروسلی یکی از 7 نفر معروف در محافل کونگ فوی جهان به شمار می رفت و به علّت هنرمند وهنرپیشه بودن وی شرکت هالیوود آمریکا بعد از مرگش یک موزة یادبود برای او درست کرد. بروسلی در بازیگری مهارت زیادی داشت وتکنیک های بوکس چینی را خیلی خوب اجرا می کرد، لذا مردم جهان احترام زیادی برایش قائلند. علت کسب این همه موفّقیّت این بود که وی سبکی به نام جیت کان دو که حرکات، ضربات وتکنیک های آن مربوط به زمان و عصر خودش بود را ابداع نمود. اینمیراث گرانهایی بود که او به ووشوی چینی داد. بروسلی ،جیت کان دو را بر اساس تکنیک های ووشو و برخی سبک های خارجی بوجود آورد وبعد ان را به یک سبک مبارزه ای تبدیل کرد . بنیان گذاشتن جیت کان دو روح انقلابی بروسلی را ظاهر می کرد. او حرکات و تکنیک هایی را که در کونگ فوی چینی ( ووشو) برتر بود ، انتخاب می کرد. وی از نظریات محافل ووشوی سنّتی تخطّی می کرد واز تکنیکها وضربات متعلّق به رشته های دیگر که کاربرد خوبی داشت نیز استفاده می نمود. حرکات این سبک ، ساده وضربات آن کاربردی وتکنیک هایش خیلی شدید وخشن می باشد. نتیجة کار بروسلی ، در جمع آوری سبک های ووشو در جیت کان دو ظاهر می باشد . بروسلی می گفت : از بی قانونی تا قانون ، از بی محدودیتی تا محدودیت که این عالی ترین گوهر ایدئولوژی جیت کان دو است. در جیت کان دو، تکنیک وحرکات مخصوصی برای دست وپا وجود ندارد. جیت کان دوکار باید در مبارزه ، با توجّه به حرکت وتکنیک های اجرایی حریف، حرکت وتکنیک خود را عوض کند ، تا بتواند حریفش را شکست دهد. مبارز میتواند از هر محیط وشرایطی عبور کند و هیچ شرایط محیطی نمی تواند او را محدود کند . بنابراین کسی که جیت کان دو را به طور کامل اموزش دیده و با موفّقیّت تمام فنون این سبک را یاد گرفته باشد ، می تواند حریفش را به راحتی شکست دهد. این حقیقت کاربرد و خلاصه ومعنای جیت کان دو است

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمت دوست جدیدمان Brucelee خیر مقدم عرض میکنم.
امیدوارم بتوانم از مطالب شما استفاده کنم.

aikirei.gif

Brucelee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متشکرم
از دوستان خواهشمندم که بحث ادامه بدن (دوستان علاقه مند به هنرهای رزمی)

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از lord cyah :

با تشکر از همه دوستان بابت مطالب خوبشان

همه کلاس های نین جتسو به این شکل است که تا ثبت نام نکنید نمیشه برای دیدن رفت سر کلاس؟
چند روز پیش رفتم یکی از کلاس های ننینجوتسو را از نزدیک ببینم . گفتن کسی را برای تمشا راه نمیدیم باید ثبت نام کنید. بعد از کلی خواهش که خوب ندیده که نمیشه عضو شد . گفت خوب 10 دیقه اول را ببین بقیش را تو ذهنت مجسم کن :blink: :happy:

10 دیقه اول هم که مثل همه کلاس های دیگه بود هیچ فرقی نداشت به غیر از اینکه یه اهنگ های خیلی تند گذاشته بودند.( چیزی که من تونستم از ادامه این تمرین تو ذهنم مجسم کنم اینکه احتمالا در ادامه با وجود این اهنگ های مختلف احتمالا کاری نمیکنند به غیر از ..)

حلا یه وقت هست یه ورزش های مثل کشتی یا کاراته که لیگ های منظم داره و نزدیک مسابقه ها شون
کسی را سر کلاس راه نمیدن که خوب منطقی است . ولی..

انصافا ادم ندیده چه طور میتوتند انتخاب کند . نمیشه که قایم شد، بعد بگه من بهترم.​

با سلام و تشکر از تمام اساتید
استاد لرد کیاش من نمیدونم شما به کدوم باشگاه و کدوم سنسی مراجعه کردید ولی من خودم برای انتخاب این رشته چندین روز برای دیدن میرفتم.
ابته من تو تهران تو کپکانیان میرفتم و اخلاق سنسی که در شیراز است را نمیدانم ولی شاید موقع یک تکنیک خواص بوده که بعید میدونم اینجوری باشه.

با تشکر فراوان

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نقل از The_Last_Dragon :
با سلام و تشکر از تمام اساتید
استاد لرد کیاش من نمیدونم شما به کدوم باشگاه و کدوم سنسی مراجعه کردید ولی من خودم برای انتخاب این رشته چندین روز برای دیدن میرفتم.
ابته من تو تهران تو کپکانیان میرفتم و اخلاق سنسی که در شیراز است را نمیدانم ولی شاید موقع یک تکنیک خواص بوده که بعید میدونم اینجوری باشه.

با تشکر فراوان

شما لازم نیست درباره چیزی که نمی دونی حرف بزنی و بهتره به همون دنیای فانتزی خودت تو کبکانیان برگردی و فکر کنی که الان نینجا هستی و خوشحال باشی که یا کسی بهت میگه استاد یا در مسابقات نینجا !!!!!! :blink: :f34r: مقام میرای ، ممکن تو به خودت جسارت نداده باشی و سر اون بحث از آقای فرجی چیزی نپرسیده باشی ولی من مطمئن هستم که چند نفر اینجا پرسیدن نمی دونم که اونا جواب واقعی رو گرفتن و یا نه ( ولی من جوابم رو گرفتم و فهمیدم که یه عده واقعا حالا از روی تفکر یا از روی به قول خودشون مریدی و اطلاع رسانی و ... اینا رو به کانچو گفتن )

-----------------
از چیزی که این دوست ووشو کار عزیز به ما گفتن من حدس میزنم که ایشون باشگاه صا ایران رفتن ، و کلا این حرف رو مسئول باشگاه صا ایران ، آقای موئید گفتن ، ایشون برای سبک های دیگه مثه جودو که سنسی بشاورد تو سانس قبل از ما تدریس میکنننیز هم این کارو میکنن ! در غیر اینصورت اگه باشگاه دیگه ای بوده ، به دلیل مسایل درون باشگاهی و صلاح دید هر یک از سنسی های در حال تدریس بوده ( که این مساله تو این 3 سالی که من دارم کار میکنم به ندرت اتفاق افتاده ) ، به هر حال روال کاری اکثر کلاس های رزمی و خصوصا ما اینه که کاملا گرم کنیم و حرکات گرم کردن کمو بیش تو همه ورزش ها و یا هنر های رزمی مشترک هست و این هم خودش از 20تا 40 دقیقه زمان میبره ، همشهری عزیز من خوشحال میشم که از طریق pm با شما در تماس باشم و با هم یک قرار ملاقات بزاریم !
من نمیخواستم دیگه اینجا جواب کسانی که به اصطلاح نینجوتسو ( یا به عبارتی نینجا ایران / بوجینکان در ایران نیست ) کار میکنند بدم ولی چون پست قبلی به نظر من حالت اهانت و مسخره کردن داشت مجبور شدم این جواب رو بدم . به هر حال تو این مدت که اینجا پست ندادم از اطلاعات عزیزان رزمی کار دیگر رشته های حد اکثر استفاده رو بردم و امیدوارم این عزیزان موفق باشند .

موفق و سرخوش باشید

راستی اینم جواب در مورد کاتاهای واقی نینجوتسو که مثل فرم های ایرانی جین مای و ... نیستن و اکثرا 2 نفره انجام می گیرن :
http://www.bujinkansf.org/faq/#starting

و اینم درباره اینکه چرا در نینجوتسو مسابقه نیست ! ولی در چیزی که در ایران کار میشه 5 نوع سیستم مبارزاتی هست :

http://www.bujinkan.hr/index.php?page=pitanja&id=faq_en#nin2
http://www.bujinkan.hr/index.php?page=pitanja&id=faq_en#nin1

به امید روزی که اولین بوجینکان دوجو نینجوتسو در ایران تاسیس بشه و ایرانیان بتونن از مکتب و هنر نینجوتسو واقعی بهره بگیرن !

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوست عزیز اگر من این پاشخ را بصورت توهین آمیز نوشتم چشم ببخشید غلط کردم.ضمنا اگر میبینی که چند نفر یک جمع دوستانه تشکیل دادن و به هم استاد میگن نشانه بزرگی نیست و برای فهمیدن معنی کامل استاد بهتره بری یک کتابخانه یا بری کتابفروشی یک سری کامل فرهنگ لغت دهخدا بخری و به معنی اون رجوع کنی و من تا حالا تو هیچ مسابقه نینجوتسو شرکت نکردم که بخوام مقام بیارم(خبرها رو بهت بد رساندن) و فعلا مدتی است که نتونستم ادامه بدم ولی انشاالله بزودی برمیگردم.ضمنا هر کسی که نینجوتسو کار میکنه برای یک مدت کمی نینجا نمیشه.
و ضمنا بنده پشت تلفن به کانچو اکبر فرجی جسارت کردم و ازشون پرسیدم که آیا شما تو ژاپن و زیر دست خود ماساکی هاتسومی آموزش دیدیی و ایشون گفتند بله من تو ژاپن آموزش دیدم.

و بقول اون کسی که گفته بود اگر عشق علی کفر است بزار من هم عاشق بمیرم شما هم دست مبارک را سر کچل این بنده بردارید و اگه این نینجوتسو واقعی نیست بزار ما همینطوری ادامه بدیم و بمیریم.

ضمنا اگر خواستی درباره نوشته من اضحار نظر کنی اول خوب بخون بعد ز.................

با تشکر فراوان و عرض معذرت از اساتید مخصوصا استاد لرد کیاش بخاطر جسارت من

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام ،
خواهش میکنم می تونی دفعه دیگه توهین آمیز ننویسی ، درباره لغت نامه ! لغت نامه زندگی از لغت نامه انسان ها پیروی نمی کنه به قولی اوشوو عارف بودایی معاصر ( روحش شاد ) میگه :

{ .... تنهایی مترادف و مشابه تاریکی است .شما تنهایی خود را نمی شناسید . شما تنهایی خود و زیباییش را جربه نکرده اید، نیروی بیش از اندازه اش، قدرتش را تجربه نکرده اید . در فرهنگ های لغت تنهایی و انزوا مترادف هستند ، اما هستی از فرهنگ لغت شما پیروی نمی کند . و هیچ کس هم تا به حال سعی نکرده یک فرهنگ لغت وجودی بسازد که متغاییر و متناقض هستی نباشد . تنهایی نبود است ... }

! و همونطور که استاد تو جامعه یک معنی میده ! تو هنر های رزمی هم معنی دیگه میده !

بعدم گفتم ، چیز های فانتزی که شما تو کبکانیان کار می کنید ، رو به همه نسبت ندید و نگید خبر را بد رسوندن ، چون من خودم را بالاتر از این می دونم که بخوام درباره شما اطلاعات اونم مدل نینجایی بگیرم ! من تنها درباره آقای خنجری و آقای فرجی از مراجعی که صلاحیت داشتن و نظرات می کردن و بوجینکان وشیهان های خارجی اطلاعات گرفتم ! !
اگه امثال شما درباره سبک نینجا رنجر خبرگزاری میکنه ، درباره این سنسی و اون سنسی خبرگزاری میکنه و چیزای دیگه ! یا یه عده احساسات آدمی رو برانگیخته می کنن و میان حرفاشون کلمات و جملاتی میارن که در مرور زمان منجر به پالایش فکری میشه ! و .... و...

اگه نرم افزار نینجا میزنید روش می نویسید در صورت کپی ویروس " نینجا چیچی " می گیره کامپیوتر ،
اگه تیم ملی نینجوتسو !!!!!!:eek: :eek: دارید !
انواع اقاسم مسابقات از شورکین و آکروبات تا کمیته و کاتاهای من در آوردی دارید و حداقل امثال شما تو یکیش شرکت میکنه !
اگه کاتاها و حرکاتی که انجام می دید ماله فیلماس ! ( مثلا دایره زدن و گفتن جی فو : تاکسی دو ! شمشیر رو تو زمین کردن و کشیدن بیرون برای ضربه تو آمریکن نینجا ! تکه هایی از کاتاهای من درآوردی کندرمای که فرم چینی هست تا کاتای ژاپنی تو همین نرم افزار نینجا قابل دیدن هست و ... و ... )

اگه نصف مطالب که کار میشه از کتابای " آشیدا کیم " هست و حتی اسم چندتا از کتاب هایی که کانچو تالیف کرده ، ترجمه اسم همون کتابای آشیدا کیم هست !!! { درباره این فرد چیزی نمیگم چون تو بوولشیدو و کل اینترنت درباره جک بودن این فرد و قرارهای میلیون دلاریش برای انجام مسابقه و بعد هم حضور نیافتن و ... و .... زیاد چیز نوشته شده ! }

اگه تو استاژها آقای فرجی میاد و میگه " ژاپنی ها و خارجی ها و هاتسومی خیلی نرم کار می کنند و تا یه ضربه بشون می خوره کلی احترام و اونا تی تیش مامانی هستن ! و نینجوتسو رو به ورزش تبدیک کردن و ما اینطوری نیستیم و به ما میگن نینجای اکشن و .. و .... :blink: :blink: و اونا فقط تای جوتسو کار می کنن یه دفاع شخصی و ما بهتر کار می کنیم !! ( اسم هنر اینا تو تمام دنیا بودوو تایجوتسو هست ) !!!! )

اگه هنوز بعد از گذشت چندین سال از تاسیس اولین دوجو سبک خودشون تو ایران به تمرین در طبیعت میگن " شیدوشی کای " در صورتی که شیدوشی کای انجمن شیدوشی هاست !!

اگه دو سال پیش تو شهدا کرج من از آقای فرجی پرسیدم " چرا هاتسومی رو به ایران دوعت نمی کنیید ؟ گفت اون نمیاد چون از قدرت ما میترسه و باید از خداش هم باشه که بگه ما نینجاییم و با اینکارا ما براش تبلیغ میشیم " در صورتی که حقیقت چیز دیگه ای است

و هزار و هزار چیز دیگه ، که میشه گفت ولی جاش اینجا نیست و من به خودم قول دادم چیز تازه تر نگم و آبروریزی نکنم تا مشکلی هم پیش نیاد ! { حداقل به خاطر اینکه بناینگزار سبک خودش هست تو ایران و افغانستان و ترکیه به قول خودشون ! }

نه خیر داداش ما اینطوری نیستیم ! شما بهتره این روش رو ادامه ندید ، چون خود آقای فرجی سر همین مساله با نینجارنجر ............. شده لبه شمشیر :wacko:

با یک سوال پشت تلفن نمیشه حل کرد این موضوع رو ، به اینا نمیگن جسارت ، میگن شهامت ! برو ازش کارت شیدوشی ، مدرک حداقل شودان ، چیزی رو بگیر !!!!

ا----------------|------------------------------------------------------|

شما می تونی شما بابونه صحت ، یا اچ & اس استفاده کنی که به ریزش مو دچار نشی ! من دست از سر شما برداشته بودم ! شما توهین کردی ، لازم شد جواب بدم و بگم که تو با کارای فانتزیت درباره چیزی که اطلاع نداری حرف نزن !

چون به قول سنسی هاتسومی " همه جا افرادی هستند که به دنبال جمع کردن نفر برای ابراز قدرت هستند و
یا از اسم نینجوتسو برای بالا بردن خودشون استفاده می کنن و این تو همه جا اتفاق می اقته ... لازم نیست که ما نگارن آنها باشیم چون افرادی که به دنبال روح بوودو و نینپو هستن حقیقت رو ود درک می کنن ، و ما بهتر است به کار خود برسیم و جایگاه واقعی بوودو تای جوتسو رو نشان بدیم ... "

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
لازم شد که توضیحی از کاتا در هنر های رزمی ژاپنی بدم !

کاتا در هنرهای رزمی سنتی ژاپن ، اکثرا به صورت دو یا چند نفره انجام میشد ، این با کلمه تیمی که امروزه به کار میره تقاوت داره ! تو حالت فوق دو یا چند نفر آوکه میشودن و تکنیک هایی پایه و اساسی و روش های پایه و اساسی برای دفاع رو که ممکن بود در یک درگیری و یا جنگ واقعی صورت بگیره ، بازتاب می کردن ف و پس از اون به بررسی حالت های عمیق تر و مشکلات بعدی مثلا اگه فاصله فرق کنه و یا سلاح باشه و ... می پرداختند
همچنین کاتاها به این علت شامل دو یا 3 حرکت بسیار ساده و مختصر بودند

کاتا بعد از دوران فئودال اهمیتی اینگونه یافت تا هنر را از نابودی در مقابل فشار هایی که به آن وارد می شود حفظ کند تا در زمان مناسب به شکل قبلی و اصلی خود برگردد و کاتا به شکل امروزی ، به طوری که چندین تکنیک را پشت سر هم بگذارند و ... تشابهی بسیار بسیار کمتر یا می توان گفت کوچکترین تشابهی با محیط واقعی جنگ و مبارزه داشته باشد با پیدایش ورزش های رزمی ژاپنی در قرن 20 استخوان بندی کنونی خود را کامل کرد. به طوری که امروزه کاتا و فورم در خیلی از رشته ها به عنوان خود هنر در آمده .

هنوز در بعضی هنرها و ریو های شنتی ژاپنی از جمله بوجینکان کاتا به همان شکل اصلی و سنتی خود ، انگونه که در دنشو های دست به دست گشته نوشته شده ، و در طول سالیان سال نبرد کاربرد خود را نشان داده ، تدریس می شود

Shiken Haramitsu Daykomoyo --- Ninpo Ikkan

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
ممنونم از جواب دوستانThe_Last_Dragon و cyb3rninja666 .
خوب پس همیشه به این صورت نیست و اتفاقی بوده
احتمالا سوء تفاهم شده من که تو پست استاد دراگون مطلب خاصی نندیدم در واقع جواب من بود.

حدس میزنم که ایشون باشگاه صا ایران رفتن ، و کلا این حرف رو مسئول باشگاه صا ایران ، آقای موئید گفتن ، ایشون برای سبک های دیگه مثه جودو که سنسی بشاورد تو سانس قبل از ما تدریس میکنننیز هم این کارو میکنن ! در غیر اینصورت اگه باشگاه دیگه ای بوده ، به دلیل مسایل درون باشگاهی و صلاح دید هر یک از سنسی های در حال تدریس بوده ( که این مساله تو این 3 سالی که من دارم کار میکنم به ندرت اتفاق افتاده ) ، به هر حال روال کاری اکثر کلاس های رزمی و خصوصا ما اینه که کاملا گرم کنیم و حرکات گرم کردن کمو بیش تو همه ورزش ها و یا هنر های رزمی مشترک هست و این هم خودش از 20تا 40 دقیقه زمان میبره
بله درسته من باشگاه صاایران رفتم ولی خود سنسی مانع شدن . در مورد شروع کلاس هم حق با شماست از دهدیقه اول نمیشه انتظار کار خاصی را داشت روالش هم همین است. من از همین بدم امد، ادم وقت میزاره اون موقع شب میاد تا کار اصلی را ببینه نه گرم کردن،

اینجور که گفتید شانس من بوده که بد موقع رفته بودم.

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همهگی:happy:
بالاخره امتحانات تموم شد:rolleyes: و جوابشم اومد.
حالا دیگه وقته تمرینه. من و استاد امیر یک سری تمرینات رو شروع کردیم و ممکنه دیر به دیر پست بدیم .در ضمن اگه کسی دوست داشت با ما تمرین کنه خوشحال میشیم.
خبر دیگه اینکه داریم رو یه سایت کار میکنیم که اگه خدا بخواد تا آخر تابستون را میافته.اونجا میشه تخصصی تر صحبت کرد.

فعلا سانایورا:f34r:

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
" تاريخچه كيوكوشين كاراته "

قسمت چهارم

1970 /
كتابهاي كلاس كاراته (Karate class ) و كاراته پيشرفته (Advance Karate ) به چاپ رسيد.
دومين دوره سمينار نمايندگان اروپا در لندن و اولين دوره سمينار نمايندگان آمريكا در شهر لوس آنجلس با حضور استاد اوياما برگزار شد.
دومين دوره مسابقات سراسري ژاپن با موفقيت انجام شد. در اين دوره ، كازويوكي هاسگاوا به قهرماني رسيد و تروتومو يامازاكي دوم شد.

1971 /
جهت اطلاع بيشتر كاراته كاها ، نشريه اي به نام ( براي كساني كه كاراته را شروع ميكنند / For people who start karate ) منتشر گرديد.
نمايندگي مركزي آمريكا در شهر نيويورك با حضوراوياما و كيندزي(Kindzey)
شهر دار آن شهر تاسيس و آغاز به كار كرد.
سن سي كيشي ( (Kishiجهت آموزش و توسعه فني كيوكوشين به آمريكا اعزام شد.سومين دوره مسابقات سراسري ژاپن انجام شد. كاتسواكي ساتو، ياسوهيكو اوياما و دايگو اويشي به ترتيب به عناوين اول تا سوم دست يافتند.
سن سي كان مورا (Kan Mura ) جهت آموزش به آمريكا اعزام گرديد.

1972 /
سن سي ايزوبه (Isobe ) جهت آموزش و گسترش و گسترش كيوكوشين به برزيل اعزام شد.
كانچو اوياما جهت آموزش و توسعه كاراته به برزيل اعزام شد.
چهارمين دوره مسابقات سراسري ژاپن در همين سال با موفقيت برگزار شد.
سن سي هوارد كالينز ( Howard Collins) از كشور انگلستان با موفقيت مبارزه يك صد نفره خود را انجام داد.
در مسابقات سراسري ژاپن ميوكي ميورا اول شد هوارد كالينز از انگلستان به نايب قهرماني دست يافت و توشي كازوساتو عنوان سوم را از آن خود كرد.

1973 /
كانچو با جمعي از نمايندگان سازمان ملاقات و قول داد كه دو سال بعد (1975) اولين دوره مسابقات جهاني را برگزار نمايد.
آقاي ميورا (M.Miura ) مبارزه يكصد نفره انجام داد.
جزوه كاراته زندگي من ( My Karate life ) از كانچو به چاپ رسيد.
پنجمين دوره مسابقات سراسري ژاپن همانند ادوار گذشته در توكيو انجام شد.
در اين مسابقات هاتسويو روياما ، تروتومو يامازاكي و توشي كازو ساتو به ترتيب عناوين اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

1974 /
كانچو به طور خصوصي به شهرام ( ازوابستگان رژيم پهلوي ) كيوكوشين را آموخت و به او دان دو اعطا نمود.
كانچو از سوي كميته فني و ساير نمايندگان آن سازمان به دان 9 ارتقا پيدا كرد.
ششمين دوره مسابقات سراسري ژاپن برگزار گرديد. كاتسواكي ساتو قهرمان اين دوره از مسابقات گرديد. تاكاشي آزوما به نايب قهرماني دست يافت و هاتسوئو روياما سوم شد.

1975 /
سمينار نمايندگان IKO با حضور كانچو اوياما در هاوايي برگزار گرديد.
اولين دوره مسابقات جهاني كيوكوشين كاراته با حضور128 شركت كننده از 36 كشور در توكيو برگزار شد.كاتسوئو ساتوبه مقام قهرماني رسيد و هاتسوئو روياما و جوكو نينوميا عناوين دوم و سوم را به خود اختصاص دادند . (توضيح اين كه مسابقات مذكور با نام بزرگان كاراته بر روي پرده سينما در سراسر جهان رفت ). مجله كاراته من (My karate ) به چاپ رسيد.

1976 /

كتاب دنياي كاراته به مناسبت برگزاري اولين دوره مسابقات جهاني به چاپ رسيد.
فيلم اولين دوره مسابقات جهاني تحت عنوان قوي ترين كاراته به چاپ رسيد.
مجله راه كيوكوشين به چاپ رسيد.
هشتمين دوره مسابقات سراسري كيوكوشين كاراته برگزار شد. توشوكازوساتو به مقام قهرماني رسيد ، جوكونينوميا به مقام دوم دست يافت و تاكاشي آزوما سوم شد.
قسمت دوم فيلم قوي ترين كاراته تهيه ودر اختيار همگان قرا گرفت.

Brucelee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نکاتی در مورد مبارزه (که بروس لی بر آنها معتقد بود):

حمله شما:

حمله شما بايد ساده ومستقيم باشد، چون ممکن است کنترل آن دشوار باشد، اما در برابر مبارزي که با نقشه حرکت مي کند، بايد دست به يک حمله پيچيده ومرکب بزنيد .
زمان سنجي، کليد يک حمله پيچيده است، پس بايد آنقدر تمرين کنيد تا در آن کاملا ماهر شويد، حمله فريبنده شما بايد حواس حريف را منحرف کند تا راهي براي ضد حمله شما باز شود .

پاهاي توانا:

اگر پاهايتان را با مهارت به کار ببريد، احتمالا به آساني شکست نخواهيد خورد، زيرا با لگدهاي قوي ومرگبار خود، مي توانيد حريفتان را عاجز کنيد . لگد ساق پا مي تواند حمله اي را متوقف کند، در حالي که لگد جانبي مي تواند کمر حريف را بشکند .
لگد چرخشي مي تواند حريف را به زانو در آورد يا او را شگفت زده کرده وبه زمين بيندازد .
از لگد جارويي به ندرت استفاده مي شود چون حريف را فقط زخمي مي کند، اگر چه در فيلم ها صحنه هاي جالبي خلق مي کند، اما در واقعيت قدرت چنداني ندارد.

تاکتيک:

تاکتيک مخصوص فرد باهوشي است که همواره يک قدم از حريفش جلوتر است .
او در مبارزه از هوش خود بهره مي گيرد در حالي که حريفش از ديدن اين نور غافل است .
براي هر يک از حريفانش تاکتيک متفاوتي را به کار مي گيرد، تاکتيک مشت ولگدهايي که در سطح بالا وپائين پرتاب مي شوند.
او حريفش را با دقت مطالعه وبررسي مي کند وبا قضاوتي صحيح وبا جرأت مبارزه مي کند .
تاکتيک به تنهايي ضامن پيروزي نيست، طرز برخورد هم قسمتي از اين فرآيند است .
مبارزي که اعتماد به نفس اش قوي باشد، شيوه مبارزه را آگاهانه طرح ريزي مي کند .

دستهاي ماهر:

در مبارزه، دستها اهمّيت حياتي وويژه اي دارند، آنها حکم سپر وشمشير گلادياتورها را دارند .
از دستها بيشتر براي ضربه زدن استفاده مي شود، اما آنها ابزارهاي دفاعي يک مبارز نيز محسوب مي شوند .
دستها چابکتر از پاها هستند، از اين رو مي توانند به سرعت ودر جهات مختلف حرکت نمايند .
کسي که در تکنيکهاي دست مهارت داشته باشد، مي تواند در رقابت با اکثر رزمي کاران پيروز شود .
تصور کنيد که اگر دست نداشتيد، در يک مبارز? واقعي چه مي کرديد .
اما افراد زيادي هم هستند که دست دارند، اما هرگز طرز استفاد? صحيح از آنها را نياموخته اند .

دفع حمله:

دفع حمله يک تاکتيک دفاعي است که به سادگي قابل اجرا است حرکتي است که براي منحرف کردن ضربه حريف به کار مي رود .
اگر به اندازه کافي تمرين کرده باشيد دفع حمله به صورت اتوماتيک انجام خواهد شد . اگر با تکنيک دفع حمله را برانيد انجام آن بسيار ساده خواهد بود .
دفع حمله با دفاع متفاوت است زيرا که دفع حمله خيلي قويتر وغير قابل کنترل است .
زيرا مي تواند تعادل شما را مختل کند وقدرت ضد حمله را از شما سلب کند.

ضربه هاي راست:

موضوع فقط کمبود سرعت نيست که شما واقعا نگرانش هستيد، بلکه مسئله ضرباتي است که عليه حريفان گوناگون به کار مي بريد، شايد اين ضربه ها براي هر مبارزه اي مناسب نباشند، بنابراين موجبات ناراحتي وسردرگمي شما را فراهم مي آورند .
پس بياموزيد که ضربه ها را درست وبجا به کار ببريد تا بتوانيد در برابر همه دشمنان به نحو احسن مبارزه کنيد .

ضد حمله:

ضد حمله ممکن است ظاهرا شبيه دفاع باشد، اما در واقع شکل پيشرفته تر حمله است .
ضد حمله يک استراتژي حيله گرانه است ونياز به هنر واقعي در مبارزه مي باشد .
ضد حمله مي تواند حريف را بي قرار، مخصوصا وقتي که صبورانه انتظار مي کشيد .
بهترين زمان براي ضد حمله زماني که حريف اول حرکت مي کند زيرا نمي تواند گارد مؤثري داشته باشد .

مهارت در حرکت:

دقت در حرکت يک ويژگي غريزي نيست، بلکه مانند ساير مهارتها مستلزم آموزش ويادگيري است .
تمرين واجب است والا مانند هر فن ديگري که احتياج به تکرار وتمرين دارد، به تدريج از بين خواهد رفت .
سعي کنيد، پاهايتان را سريعا حرکت بدهيد، وحتي در ناتواني کامل هم نااميد نشويد .
بزودي با مهارت واستادي کامل قادر به فريب دادن حريفتان خواهيد شد، مخصوصا هنگامي که به عقب وجلو حرکت مي کنيد .
با اراده اي آهنين تمرين وتمرين کنيد ... تا در اولين رويارويي با حريف، در اوج قدرت ومهارت باشيد .

مهارت در لگد زدن:

لگد به عنوان نخستين حربه دفاعي در برابر حمله به کار مي رود .
زيرا لگد بهترين ضربه اي است که از فاصله دور مي توان اعمال کرد.
لگد در برابر يک مبارز ماهر وسيله اي با ارزش محسوب مي کردد. مبارزي که قادر نيست تاکتيک هايش را بهم بريزيد, خوب مي داند که چه موقع بايد ضد حمله کند . مهارت در لگد زدن زماني بدست مي آيد که واقعا سخت تمرين کرده باشيد .
با اين نوع تمرين مستمر ومداوم مي توانيد بر رخوت وستي فائق آييد .

هدفها:

در مبارزه نمي توان ملايم ومهربان بود, چون مسئله مرگ وزندگي در ميان است .
لگد زدن به کشاله رانهاي حريف وحتي فرو کردن انگشت در چشم هاي حريف مانعي ندارد .
مبارزه کردن فقط به معناي زدن نيست بلکه هدف گرفتن نقاط ضعف حريفتان است .
به جاي اينکه از چند ضربه استفاده کنيد, بهتر است کار را با يک ضربه تمام کنيد .
در بدن هدفهاي متعددي وجود دارند که نسبت به يک ضربه حساس هستند . اما شما بايد کاملا ماهر وآماده باشيد تا با تمام وجودتان ضربه بزنيد .

امیدوارم بهره ای هر چند ناچیز برده باشید.
موفق باشید

kongkido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شعري از بروسلي استاد افسانه اي كونگ فو

--------------------------------------------------------------------------------

من کيستم
بزرگ مردی هستم برتر از هر آنکه ديده ام
يا کوچکی بی مصرف ناشيانه راه بر خود بستم
مردی هستم به خود مغرور با روشی هميشه پيروز
طبيعت برای سروری زاده هر لحظه برای دوستی آماده
يا با يک قلب ترسان پاورچين ميان بيگانگان
چون پسرکی گمشده در جنگلی تاريک پشت تبسمی لرزان
بيشتر ما در آرزوی اولی هستيم ولی ميتريسم که دومی باشيم.
منبع اين شعر:brucelee Was Human After All نوشته وارن گراهام.از مجله معتبر Black Belt ترجمه ن.چوبينه

ninja266

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتيد محترم سلام..من يكي از علاقه مندان به فنون رزمي هستم...حالا فكر نكنيد من در اين زمينه به طور حرفه اي فعاليت مي كنم..متاسفانه نه...ولي چند روزي است كه در كلاس كيوكوشين كاراته ثبت نام كردم و همراه با اون كار با نانچيكو را نيز ياد ميگيرم..از اين به بعد با سوالاتم شما را به زحمت مي اندازم
كسي درمورد نينپو چيزي مي دونه ؟:rambo:
كسي درمورد نماد yin yang چيزي ميدونه ؟ فكر كنم كه مربوط به يه سبك رزمي باشه..اگه چيزي مي دونيد لطفا بگيد..

بالا