با سلام خدمت شما اساتید محترم
خدمت شما استاد محترم خوش آمد می گویم و خیلی خوشحالم که شما را در فروم می بینم
برای ما افتخاره که شما استاد محترم درباره ی سبک خودتون نیوکونگفو مطالبی ارائه کنید و سطح اطلاعات ما را در این زمینه افزایش بدید
من شخصا در این باره اطلاعات ناچیزی دارم و ممنون می شوم من را در بالا بردن سطح معلوماتم در این باره کمک کنید
این هدف اصلی تمام سبک های رزمی است فقط متاسفانه بعضی ها این هدف را فراموش کرده اند و یا ...
خوشحالم که مدیر بخش هم ما را از یاد نبردند و گاهی به ما سر می زنند
از شما سپاسگذارم
از توضیحات شما درباره ی کوساری ممنونم
ممنونم استاد
من هم از شما از بابت مطالب ارزندتان کمال تشکر را دارم و حظورتان در فروم باعث خرسندی اینجانب می باشید
در ضمن
فوت خانم چياكواوياما همسر سوساي اوياما را به شما و استاد آرشیتکت تسلیت عرض می کنم
استاد آرشیتکت از مطالب خوب شما هم سپاسگذارم
بی شک زحمت زیادی می کشید که خود جای تقدیر و تشکر دارد
دو مو آریگاتو گوزایماس
// اوس //
موفق و پیروز باشید ..
سلام
من arash هستم و یک نیو کونگفوکارم.هشت ساله که مشغول ورزش رزمی .....
خدمت شما استاد محترم خوش آمد می گویم و خیلی خوشحالم که شما را در فروم می بینم
برای ما افتخاره که شما استاد محترم درباره ی سبک خودتون نیوکونگفو مطالبی ارائه کنید و سطح اطلاعات ما را در این زمینه افزایش بدید
من شخصا در این باره اطلاعات ناچیزی دارم و ممنون می شوم من را در بالا بردن سطح معلوماتم در این باره کمک کنید
ما بر پایه های جوانمردی و راد مردی استواریم
این هدف اصلی تمام سبک های رزمی است فقط متاسفانه بعضی ها این هدف را فراموش کرده اند و یا ...
hamedsullivan
مدیر ورزش
خوشحالم که مدیر بخش هم ما را از یاد نبردند و گاهی به ما سر می زنند
از شما سپاسگذارم
سلاح های مختلفی که دارای اسم کوساری هستند ، وجود دارند .....
از توضیحات شما درباره ی کوساری ممنونم
استاد، پيوستن دوباره شما به فروم باعث خرسندي بسيار اين جانب گرديد. مراتب احترام اين حقيررا پذيرا باشيد.
ممنونم استاد
من هم از شما از بابت مطالب ارزندتان کمال تشکر را دارم و حظورتان در فروم باعث خرسندی اینجانب می باشید
در ضمن
فوت خانم چياكواوياما همسر سوساي اوياما را به شما و استاد آرشیتکت تسلیت عرض می کنم
تاریخچه کیوکوشین کاراته
قسمت پنجم
......
استاد آرشیتکت از مطالب خوب شما هم سپاسگذارم
بی شک زحمت زیادی می کشید که خود جای تقدیر و تشکر دارد
دو مو آریگاتو گوزایماس
// اوس //
موفق و پیروز باشید ..