• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ممنون.وضعیت سیفو بزتپه و ابماس چطوره؟
جیت کاندوی کوه کمری چه وضعیتی داره؟

ممنونم، نظر بنده البته ملاک نیست.

راستش چندان درباره سیفو بزتپه اطلاعاتی ندارم. یکی از دوستان می گفت وینگ چون را با رشته ی دیگری تلفیق کردند. اینطور است؟

درباره آقای کوه کمری راستش نظرم مساعد نیست.

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
ممنونم، نظر بنده البته ملاک نیست.

راستش چندان درباره سیفو بزتپه اطلاعاتی ندارم. یکی از دوستان می گفت وینگ چون را با رشته ی دیگری تلفیق کردند. اینطور است؟

درباره آقای کوه کمری راستش نظرم مساعد نیست.
مثل اینکه سیفو بزتپه با استفاده از تجارب خودش در سبک های مختلف و البته وینگ چون به شاگردان خودش آموزش میده.میگن به مامورین سیا و یگان آزادسازی گروگان و چند ارگان دیگه آموزش میدن. در مورد ابماس هم میگن استادهاشون چیز زیادی به هنرجوها منتقل نمیکنن و زمان زیادی برای آموزش نیاز هست.من زمانی میخواستم برم ابماس ولی چیزهایی که خوندم و شنیدم باعث شد منصرف بشم. وزنه ی نکات منفی به نکات مثبت،سنگینی میکرد وگرنه بعضی ها هم خیلی تعریف میکنن.
....والله اعلم
یه کلیپ از مبارزه ی آقای کوه کمری دیدم خیلی باحال بود.حیف که به جیت کاندوی ایران اعتمادی نیست.آدمو گیج میکنن:wacko:

ali.emami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی میتونه یه باشگاه کیک بوکسینگ حرفه ای در شمال تهران به من معرفی کنه؟ منظورم از حرفه ای اینه که سطح کلاس بالا باشه و استاد دلسوز.
یه جا میرفتم استادش حدااقل 1 جلسه کلا نمیومد دو جلسه دیگه ام شل و ول بود.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوستان
نمیدانم با این بازی به سام SLENDER آشنایی دارید یا نه
ولی یه بازی واقعا معرکه ولی واقعا سبکه
یعنی هر سیستمه پایینی هم میتانه اجراش کنه
بازی روی ترس آدم عمل میکنه و خیلی عجیب ضربان قلب رو بالا میبره!
توی این بازی باید 8 نوشته کاغذی رو پیدا کنید که در جاهای مختلفه
این بازی برای زیر 18 سال اصلا توصیه نمیشه ولی اینجا زدم تا دوستان رزمی کار و جنگنجو مثل میلاد جان حتما بازی کنن و نظرشان رو بگن
ممنون
میشم
از همون اول که بازی کردن خیلی دوست داشتم نظر شما ها رو هم بدانم
اینم لینک دانلود

• Click here to view the original image of 574x378px and 80KB.
    0_9_7.jpg

دانلود با لینک های مختلف :

Download Slender: The Eight Pages Free

Slender: The Eight Pages 0.9.7 for Windows - Indie Horror game, see description - gameupdates.org

http://www.playerattack.com/intersti...9.7---Windows/

حجم : (62.8 MB)

Slender V. 0.9.7
    قطعا جاش اینجا نیست فقط میخوام نظر شما رو جویا بشم
    هرکی دانلود میکنه یا نه اینجا خبرشو بده

راستی شرایط
  • حتما سعی کنید با هندزفری بازی کنید
  • حتما سعی کنید تنها باشید
  • اگرم درو پنجره رو بستید و چراغ خاموش بازی کردید که دیگه معرکس
  • به هیچ عنوان بدون صدا بازی نکنید!
  • وقتی صفحه برفکی میشه دلیلش اینه که شما دارید به(.....) یه چیزی نگاه میکنید ویا بهش نزدیک میشید بهش نزدیک نشید و نگاهشم نکنید ازش فاصله بگیرید و دوربشید اگه این کارو نکنید..........
  • دیگه خود دانید:)
یا علی

سلام چه جالب :eek:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون
ولی جالبیش وقتیه که دانلود کنی و بازی کنی
اگه تانستید یه دوربین هم بزارید از خودتان ضبط کنه:دی

ای به قربانت اصلا مِ قسه ی نیرم اگر چوم دراری چوگم :D

رو چوم حتما
:)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
کسی میتونه یه باشگاه کیک بوکسینگ حرفه ای در شمال تهران به من معرفی کنه؟ منظورم از حرفه ای اینه که سطح کلاس بالا باشه و استاد دلسوز.

خودت گشتی؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
[FONT=&] بهرحال به نظرم همان طور که شما هم فرمودید، فرد باید به سراغ اساتید اصلی سبک برود و آموزش کافی ببیند. هیچ راه میان بری هم نیست.
[/FONT]
[FONT=&]در مورد جیت کان دو باید بیشتر هم دقت شود. [/FONT]lineage[FONT=&] اساتید را باید بررسی کرد. تعدادی از مهمترین اساتید جون فان جیت کان دو مانند [/FONT][FONT=&]Ted Wong [/FONT][FONT=&]،[/FONT]Jesse Glover[FONT=&]، [/FONT]Jerry Poteet[FONT=&] طی یکی دو سال اخیر از دنیا رفته اند. فردی که می خواهد [/FONT]JKD[FONT=&] آموزش ببیند باید ترجیحا به شاگردان مستقیم یکی از اساتید اصلی مراجعه کند.[/FONT]
[FONT=&]
پس از آن هم، تصور می کنم فردی که تشکیلات تازه ای برای ترویج و آموزش یک سبک راه می اندازد، باید مصمم، صادقانه و دقیق بر تمام مراحل توسعه ی سبک نظارت داشته باشد.

چیزی که ما تا امروز دیده ایم، حاشیه، درگیری، بی صداقتی، تهدید و امثال این بوده است ... [/FONT]

ممنون از شیوه نگارش و نکته بینی شما

با تشکر

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام

لیست باشگاه ها و استادها رو اداره تربیت بدنی داره که میتونید بپرسید به علاوه شما بعد از پیدا کردن باشگاه و قبل از ثبت نام ابتدا چند روز نحوه تمرینات و استادشون رو ببینید و با شاگردها در مورد باشگاه و استاد صحبت کنید بعد اقدام به ثبت نام کنید ...
در ورزشهای رزمی استاد خیلی مهم هست هنرجویان بعضی از باشگاه ها حتی در زدن یک ضربه مشت معمولی هم مشکل دارند

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

ممنونم که نظر بنده را پرسیدید. مطمئن نیستم که کمکی بکند.

مشکلاتی که در آموزش کونگ فو و به طور خاص وینگ چون وجود دارد، به عملکرد نادرست چینی ها هم ربط دارد.

برخی از کسانی که در دوران طلایی وینگ چون در دهه پنجاه و شصت میلادی، تحت نظر ایپ من آموزش دیده بودند، بعد از مرگ او در اوایل دهه ی هفتاد، راه های جداگانه در پیش می گرفتند، ادعاهای نادرستی مطرح می کردند و خود را وارث حقیقی وینگ چون معرفی می کردند.

چنین شرایطی مسلما تبعات بدی در پی دارد.

در ایران فردی که به معرفی و آموزش وینگ چون پرداخت، آنطور که متوجه شدم درWing Tsun آموزش دیده، شاخه ی از وینگ چون که بوسیله ی Leung Ting یکی از آخرین شاگردان ایپ من ایجاد شد. خب انتظار میرفت ایشان با جدیت به آموزش WT بپردازند و نه چیز دیگری.

شخصا وقتی با داستان هایی مانند آنچه که در سایت ایرانی دیدیم مواجه می شوم، اولین فرضیه ام این است که فرد می خواهد از شهرت و اعتباری که به دست آورده ست، به شکل نادرستی استفاده کند. البته همان طور که می دانید، این کارها مختص ایرانی ها هم نیست، نمونه های خارجی هم بسیار دارد.

در مورد جیت کان دو اوضاع وخیم تر بوده است، هر چند آهسته دارد رو به بهبودی می رود. ماجرا از این قرار است که بعد از مرگ بروس لی، یکی از شاگردان او شاخه ای ایجاد کرد به نام JKD Concept. او سوار بر موج محبوبیت ِ بروس لی، روش خود را بعنوان جیت کان دوی اصیل مطرح کرد و چیزی نمانده بود دستاورد سالها مطالعه، تحقیق و تلاش لی به کلی نابود شود.

سود جویی آدم ها انتها ندارد.

JKD Concept نه تنها کوچکترین تشابه و ارتباطی با جیت کان دوی لی ندارد، بلکه حتی، از نظر مفاهیم و تکنیک ها، با آن در تناقض و تضادی جدی است.

چیزی که در ایران به عنوان جیت کان دو کالی اسکریما می بینید، به طور خوشبینانه، گونه ای از همان JKD Concept است.

ترکیب ناهمگونی است از بیست، سی سبک!

درود بر شما .

شما سرورید ،

یک نظریه در مورد سبک های چینی خوانده ام . صحت این موضوع را نمیدانم ، نگارنده هم به طور صحیح و دقیق تحقیق نکرده بود . اما گفتنش خالی از لطف نیست . بد نیست تا این نظریه به چالش کشیده شود . در این نظریه گفته شده که چینی ها هیچگونه علاقه ای به آموزش سبک های خودشان به غیر چینی ها نداشتند . به همین دلیل وقتی انحصار آموزش سبک های چینی شکسته شد ، چینی ها سعی در این داشتند که یکسری از سبک ها و فنون به طور کلی حذف شود یا حدالامکان به اشتباه آموزش داده شود و تحریف شوند .
حال با این اوصاف آیا میتوان ربطی بین مسائل آموزشی سبک هایی مثل وینگ چون و چوی لی فوت و ....... ایجاد کرد ؟؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
دوستان عزیز کسی اون بازی رو انجام نداد؟
میلاد جان عزیز، که از اونیکی رگشم استفاده کرد در پاسخ به ما که فقط باید در جوابش بگم : فِرَه عزیزی داشی بِرا
آبتین جان عزیز
آرمین جان عزیز
فری نایت عزیز که هنوز اسمشو نمیدانیم
تریان عزیز که اسم ایشان رو هم هوز نمیدانیم
و مخصوصا نترس جان عزیز که این بازی باب خودشه!
هنوز منتظر واکنش های شما دوستان گلم نسبت به این بازی هستم
البته زیاد دسته کمش نگیرید اگه با هندزفری بازی کنید یه چیزی فراتر از بازیه!

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
میلاد جان عزیز، که از اونیکی رگشم استفاده کرد در پاسخ به ما که فقط باید در جوابش بگم : فِرَه عزیزی داشی بِرا
آبتین جان عزیز
آرمین جان عزیز

در اولین فرصت امتحان می کنم محمد جان.
راستی شما با چه گویشی دارید صحبت می کنید؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
درود بر شما .

شما سرورید ،

یک نظریه در مورد سبک های چینی خوانده ام . صحت این موضوع را نمیدانم ، نگارنده هم به طور صحیح و دقیق تحقیق نکرده بود . اما گفتنش خالی از لطف نیست . بد نیست تا این نظریه به چالش کشیده شود . در این نظریه گفته شده که چینی ها هیچگونه علاقه ای به آموزش سبک های خودشان به غیر چینی ها نداشتند . به همین دلیل وقتی انحصار آموزش سبک های چینی شکسته شد ، چینی ها سعی در این داشتند که یکسری از سبک ها و فنون به طور کلی حذف شود یا حدالامکان به اشتباه آموزش داده شود و تحریف شوند .
حال با این اوصاف آیا میتوان ربطی بین مسائل آموزشی سبک هایی مثل وینگ چون و چوی لی فوت و ....... ایجاد کرد ؟؟

ممنونم.
راستش شاید نشود این تئوری را اثبات کرد. اما تا حدودی می شود آنرا باور کرد.
چینی ها حساسیت بسیار افراطی و زیادی به این مساله نشان می دادند و به شدت از انتقال هنرهای رزمی شان به سایرین جلوگیری می کردند. بعید نیست هنوز هم رسوبات چنین عقایدی در بین برخی از اساتید وجود داشته باشد.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
آبتین جان عزیز
آرمین جان عزیز

خیر متاسفانه بنده بازی نکردم . ( آخرین بازی که کردم IGI بود . :D )

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آبتین جان عزیز
آرمین جان عزیز

ممنون دوست عزیز تعریفش رو زیاد شنیدم
بعد از امتحانات ترمم حتما بازیش میکنم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
درود بر شما .

شما سرورید ،

ممنونم.
راستش شاید نشود این تئوری را اثبات کرد. اما تا حدودی می شود آنرا باور کرد.
چینی ها حساسیت بسیار افراطی و زیادی به این مساله نشان می دادند و به شدت از انتقال هنرهای رزمی شان به سایرین جلوگیری می کردند. بعید نیست هنوز هم رسوبات چنین عقایدی در بین برخی از اساتید وجود داشته باشد.

االبته انحصار طلبی سبک های چینی در مورد بعضی از اساتید صدق میکنه ولی از اونجا که خیلی از اساتید چین هم با اون موافق نبودن و این سبک ها رو به غیر چینی ها آموزش میدادن بعید میدونم که سبک ها به غلط به کشورهای دیگه صادر شده باشه از نمونه اون هم بروسلی که با این کار مخالف بود ....البته این نظر شخصی منه

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
دوستان توجه کنند که بازی خیلی کوتاه و بیش از 10 تا 20 دقیقه بیشتر وقت نمیگیره
درکل یک مرحله بیشتر نداره که باید توی همون مرحله 8 تا نوشته رو پیدا کنید(البته اگه بتانید )خودم به شخصه 6 تا بیشتر نتانستم پیدا کنم
البته میتانستم ولی خوب بازی کنید میفهمید چرا نمیشه!

در اولین فرصت امتحان می کنم محمد جان.
راستی شما با چه گویشی دارید صحبت می کنید؟
منتظر نظراتت هستم آبتین جان البته دیگه تا بعد امتحانات نت نمیام و یه یک ماهی از دست من راحتین خواستم قبل رفتنم بفهمم نظراتتان رو
گویش شیرین کردی کرمانشاهی:D
خیر متاسفانه بنده بازی نکردم . ( آخرین بازی که کردم IGI بود . :D )
به IGI که خوره خودم بود هم یک هم دو رو تمام کردم
یادش بخیر هنوز که هنوزه به خیلیا پیشنهادش میکنم
ولی درکل این بازی خیلی کم حجم و وقت زیادی نمیگیره(10 تا 20 دقیقه)
ممنون دوست عزیز تعریفش رو زیاد شنیدم
بعد از امتحانات ترمم حتما بازیش میکنم
هرطور صلاح میدانی نگم وقت گیر نیست بشینی پاش بعدا مشروطیت:D رو بندازی تقصیر ما;)
نه شوخی کردم ایشالله به بهترین نحو ممکن قبول میشیم:rolleyes:
دوستان ضربه زیر گلو خیلی خطرناکه حواستان باشه حسابی
من توی یه جابه جایی یه مشت زدم به حریفم خورد بالای سینش نزدیک گلوش ولی بیچاره داشت خفه میشد و به سرفه کردن افتاد
هنوز که هنوزه حسه نرمی گردنش روی دستمه....
ممنون از همگی
یا علی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
االبته انحصار طلبی سبک های چینی در مورد بعضی از اساتید صدق میکنه ولی از اونجا که خیلی از اساتید چین هم با اون موافق نبودن و این سبک ها رو به غیر چینی ها آموزش میدادن بعید میدونم که سبک ها به غلط به کشورهای دیگه صادر شده باشه از نمونه اون هم بروسلی که با این کار مخالف بود ....البته این نظر شخصی منه

بله با شما موافقم ترین جان. این هم منطقی نیست که تصور کنیم همه ی اساتید مشغول آموزش های اشتباه هستند.

اما مساله ی نژاد پرستی در زمینه هنرهای رزمی واقعا جدی بود و افرادی مانند بروس لی که مثال زدید استثنا هستند.

به علاوه خود بروس لی از این قضیه متضرر شده بود! زمانی که در دهه 50 در هنگ کنگ زیر نظر ایپ من آموزش می دید، بعد از گذشت چند سال، تعدادی از شاگردان ایپ من پی بردند که مادر بزرگ ِ مادری ِ لی آلمانی است.

از آن به بعد به شدت ایپ من را تحت فشار قرار دادند تا از آموزش بیشتر به بروس خودداری کنند. او در نهایت تسیلم خواسته ی اطرافیان و شاگردان شده و ادامه ی آموزش مستقیم به لی را متوقف کرد. ایپ من را فردی پایبند به سنت ها می دانند ...

لی در ادامه ی زندگی، نه فقط به عنوان یک رزمی کار، بلکه به عنوان یک آزاداندیش و فیلسوف، به نقد جدی چنین عقایدی می پرداخت و البته بهایش را هم می پرداخت.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اینها را گفتم یاد فیلم Goodfellas ساخته مارتین اسکورسیزی افتادم که در آن روابط خرده مافیاها را می دیدیم. راوی می گفت "برای اینکه بخواهید در دار و دسته های گانگستری سردسته بشوید، باید صد در صد ایتالیایی باشید."

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بله با شما موافقم ترین جان. این هم منطقی نیست که تصور کنیم همه ی اساتید مشغول آموزش های اشتباه هستند.

اما مساله ی نژاد پرستی در زمینه هنرهای رزمی واقعا جدی بود و افرادی مانند بروس لی که مثال زدید استثنا هستند.

به علاوه خود بروس لی از این قضیه متضرر شده بود! زمانی که در دهه 50 در هنگ کنگ زیر نظر ایپ من آموزش می دید، بعد از گذشت چند سال، تعدادی از شاگردان ایپ من پی بردند که مادر بزرگ ِ مادری ِ لی آلمانی است.

از آن به بعد به شدت ایپ من را تحت فشار قرار دادند تا از آموزش بیشتر به بروس خودداری کنند. او در نهایت تسیلم خواسته ی اطرافیان و شاگردان شده و ادامه ی آموزش مستقیم به لی را متوقف کرد. ایپ من را فردی پایبند به سنت ها می دانند ...

لی در ادامه ی زندگی، نه فقط به عنوان یک رزمی کار، بلکه به عنوان یک آزاداندیش و فیلسوف، به نقد جدی چنین عقایدی می پرداخت و البته بهایش را هم می پرداخت.

ممنون دوست من ، یکی از علتهای دیگش هم به دنیا اومدن لی توی آمریکا بود که باعث شد اون رو یک چینی کامل ندونن
ضمنا من راجع به ایپ من هم نمی دونستم که ریشه هایی از انحصارطلبی رو داشته البته میدونستم که لی در آمریکا حتی حاضر به خرید خونه برای ایپ من بودکه ایپ من به آمریکا بیاد ولی این استاد قبول نکرد...البته این شاید نظرشخصی من باشه اما بعد از بروسلی این نژادپرستی رزمی چینی در بین استادان این کشور کمتر شد

Last edited:
بالا