• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جین (سرعت)

hokusai_manga_martial_arts1.jpg

سرعت در روش ها و مکاتب رزمی جایگاه بسیار مهمی داره
نقش سرعت در نوع و نحوه روش اجرای تکنیک بسیار تاثیر گذار هست. حال یک سوال پیش می آید که آیا قدرت مهمتر است یا سرعت؟ در جواب سرعت

آیا یک رزمی کار سریع موفق است یا یک بادی بلدینگ کار و نکته : آیا یک متخصص نقاط حساس(کیوشو) سریع پیروز است یا یک رزمیکار معمولی؟

جواب اساتید بزرگ : جین (سرعت) قدرتیست که (تن چی جین) به انسان ها داده اند. هر کس استعاد سرعت را ندارد.

سرعت سوختی مصرف میکند به نام تنفس
بله این اصل جین هست

اصل انرژی درون ;)

ممنون از حسن توجه شما

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
جین (سرعت)

مشاهده پیوست 275147

سرعت در روش ها و مکاتب رزمی جایگاه بسیار مهمی داره
نقش سرعت در نوع و نحوه روش اجرای تکنیک بسیار تاثیر گذار هست. حال یک سوال پیش می آید که آیا قدرت مهمتر است یا سرعت؟ در جواب سرعت

آیا یک رزمی کار سریع موفق است یا یک بادی بلدینگ کار و نکته : آیا یک متخصص نقاط حساس(کیوشو) سریع پیروز است یا یک رزمیکار معمولی؟

جواب اساتید بزرگ : جین (سرعت) قدرتیست که (تن چی جین) به انسان ها داده اند. هر کس استعاد سرعت را ندارد.

سرعت سوختی مصرف میکند به نام تنفس بله این اصل جین هست

اصل انرژی درون ;)

ممنون از حسن توجه شما
عجب پستی محشر بود عالی بود ممنون میلاد جان واقعا ممنون
یعنی به سوالی جواب داده که همیشه دوست داشتم جوابشا بدانم
تنفس توی سرعت و استارت و مخصوصا درگیریهای سرعتی زمین تا اسمان با تنفس استقامتی فرق میکنه
شاید یک شخص بتواند 20 کیلومتر دو استقامتی رو یک نفس بدود
ولی ممکنه همون شخص توی یه دوی استارتی یا یه درگیری سرعتی حتی 10 ثانیه هم نفس نداشته باشد
خیلی عجیبه سرعت در اجرای حرکات رابطه به شدت مستقیمی داره با سرعت در مصرف نفس
به نظر من شناگر ها بیشترین نفس رو در کارهای سرعتی دارن
نه بخاطر اینکه زیر آب میرن و نفس گرتن زیر اب به خاطر سرعتی که برای قرق نشدن در آب باید از بدن بکشید
شاید کمتر از 10 ثانیه نفس خالی میکنه باید خیلی تمرین کرد
تنفس از راه بینی به شدت توی کارهای سرعتی و درگیری ها مفیده و تاثیر شگفت انگیزی داره
اگه تاحالا امتحان نکردید حتما اینکار رو بکنید ولی مطمئن شما دوستان حرفه ایم حتما این قضیه رو میدانید.
لطفا هرچی مطلب راجع به سرعت و تنفس در سرعت دارید بزارید خیلی ممنون میشم
بازهم ممنون میلاد جان

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ریوکو (قدرت)
4g.jpgSnowTraining1.jpg

قدرت در هنرهای رزمی موجب افزایش بازدهی و استقامت یک رزمی کار میشود.

در ژاپن قدارت را به معنای زور بدنی نمیدانند بلکه قدرت را به معنای مقاومت بدنی تفسیر میکنند. قدرت گاهی کیمه هم تعریف میشه

ژاپنی ها عقیده دارند که سرما مربی سر سختی هست

ممنون از حسن توجه شما

پس دوستان تمرین رو تو زمستون از دست ندید

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
وای خدای من :eek: امیدوارم برنامه طنز بوده باشه، نه اجرای چنین حرکاتی به نام سامورایی :eek: فقط میتونم بگم دردناکه :)

مشاهده فیلم

245.gif
واقعا افتضاح بود واقعا افتضاح بود یعنی اصن خرااااااااب
یارو لباس مشکیه خیلی خفن بود
25r30wi.gif
دفعه اول انقدر قلط؟قلت؟غلت؟ خورد که زد به یه سه پایه رو انداخت
دفعه دومم که فاجعه بار افتاد پایین از رو سن
2mo5pow.gif

اصلا وحشتناک بود اون یکی که الکی یه دادی زد کل ملت بهش خندیدن! یه نمایش طنز بود تا رزمی هیجانی!
شیهانم که فقط با بند شمشیرش ور میرفت!

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یه نکته رو باید اشاره کنم که ژاپنی ها و چینی ها نماد قدرت رو ببر و یا پلنگ میدونن

برای همین روش و فنون زیادی بر پایه این ها بنا شده که خود بسیار قابل توجه هست

ممنون از حسن توجه شما

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سرعت ، قدرت ، دقت و هوشیاری در انجام تکنیک ها و فنون تهاجمی و به خصوص دفاعی به همراه کنترل تنفس در حین مبارزه مهمترین فاکتورهای برتری در یک مسابقه هست دوستان چقدر خوب اینها رو توضیح دادن به طور کلی با بهبود و کنترل تنفس در مبارزه میتوان سرعت رو بالا برد و بالا بردن سرعت میتوان حریف را کنترل کرد و با کنترل حریف میتوان در مبارزه پیروز شد ...همون طور که دوستمون هم گفتن از بهترین تمرینها برای استقامت و تقویت شش ها شناست
از مطالب خوب دوستان ممنون

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
یه نکته رو باید اشاره کنم که ژاپنی ها و چینی ها نماد قدرت رو ببر و یا پلنگ میدونن

برای همین روش و فنون زیادی بر پایه این ها بنا شده که خود بسیار قابل توجه هست

ممنون از حسن توجه شما

به نکته بسیار خوبی اشاره کردین همین طوره .....در چین ببر را نمادقدرت .. پلنگ نماد سرعت ..مار انرژی درون..درنا مواجه با حریف قویتر و اژدها ترکیبی از قدرت این 4 حیوان شاید به همین دلیل هست که بر روی شالبند دان آخر کونگ فو چین نماد اژدها قرار دارد
فنون کونگ فوی چین هم به تقلید بیشتر از این حیوانات و بخصوص ببر هست که جایگاه ویژه ای در هنر های رزمی چین دارد

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
نماد قدرت خداست
خداوند مبدا و منشا تمام قدرت ها و نیرو های عالم هست.این قدرت به اشکال مختلف بروز پیدا میکنه. یکیش اجرای حرکات رزمی.
در مجموع: لا حول و لا قوت الا بالله العلی العظیم

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
خداوند مبدا و منشا تمام قدرت ها و نیرو های عالم هست.این قدرت به اشکال مختلف بروز پیدا میکنه. یکیش اجرای حرکات رزمی.

بطور یقین بدون اراده و اجازه خداوند حتی برگی از درخت نخواهد افتاد

مشت و لگدی که با سرعت در نبرد رزمی زده میشه مدیون قوه جاذبه است

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
نماد قدرت خداست

البته دوستان توجه داشته باشند که در کونگ فوی چین نسبت دادن نماد قدرت به حیواناتی مثل ببر فقط الهام گیری از طبیعت و اجرای فنون بر پایه حیوانات هست مگرنه شعار شائولین یادآوری خدای مطلق برای تمام بشریت و اطاعت از خداست و در مکتب شائولین اولین اصلی که به آن اشاره شده شُکر گذاری از خداوند به خاطر نعمتهای بی پایانش است.

به قول ESMIGHELE جان تاپیک رفت توی مذهب و فلسفه

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
البته دوستان توجه داشته باشند که در کونگ فوی چین نسبت دادن نماد قدرت به حیواناتی مثل ببر فقط الهام گیری از طبیعت و اجرای فنون بر پایه حیوانات هست مگرنه شعار شائولین یادآوری خدای مطلق برای تمام بشریت و اطاعت از خداست و در مکتب شائولین اولین اصلی که به آن اشاره شده شُکر گذاری از خداوند به خاطر نعمتهای بی پایانش است.

به قول ESMIGHELE جان تاپیک رفت توی مذهب و فلسفه
من نگفتم خداوند نماد قدرته،گفتم منشا و مبدا قدرت هست.خدا رو که نمیشه دید پس باید از نشانه هایی که در جهان وجود داره پی به قدرتش ببریم.به قول شما الهام گیری از ببر!
در مورد مذهب هم باید بگم ایراد ما ایرانی ها این هست که دین رو فقط مختص نماز و روزه و استغفر الله و... میدونیم.یادمون رفته دین عزیزمون برای همه ی مشکلاتی که ممکنه برای انسان ها پیش بیاد راه حل تعیین کرده.وگرنه دچار مشکلاتی که الان گریبانگیرشون هستیم نمیشدیم.اون هم راه حل هایی که همگی عقلانی هستن.چیزی که بر پایه ی عقل باشه در هر عصر و دوره ی زمانی کاربرد داره و کهنه نمیشه. موافق نیستید؟
اینجا تاپیک هنر های رزمی هست.پس مثال در مورد رزم میزنم.از کسی که نام شریفش در ذهن، تداعی گر مردی دلیر و جنگاور در نبرد با دشمنان و در عین حال بی نهایت متواضع و مهربان با ضعفاست.(مطابق مثلی که اساتید واقعی هنر های رزمی به شاگردانشون مدام یادآوری میکنن:ببری باش تیز دندان ولی از کنار آهویی بی دفاع به آرامی گذر کن) منظورم سرور مردان عالم حضرت علی(علیه السلام)هست.کافی هست نهج البلاغه رو باز کنید و خطبه های امیرالمومنین رو در مورد جهاد(موضوع این تاپیک:رزم)بخونید و متعجب بشید از اینکه این توصیه ها چقدر کاربردی و ملموس هستند.
تشکر از همگی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
من نگفتم خداوند نماد قدرته،گفتم منشا و مبدا قدرت هست.خدا رو که نمیشه دید پس باید از نشانه هایی که در جهان وجود داره پی به قدرتش ببریم.به قول شما الهام گیری از ببر!
در مورد مذهب هم باید بگم ایراد ما ایرانی ها این هست که دین رو فقط مختص نماز و روزه و استغفر الله و... میدونیم.یادمون رفته دین عزیزمون برای همه ی مشکلاتی که ممکنه برای انسان ها پیش بیاد راه حل تعیین کرده.وگرنه دچار مشکلاتی که الان گریبانگیرشون هستیم نمیشدیم.اون هم راه حل هایی که همگی عقلانی هستن.چیزی که بر پایه ی عقل باشه در هر عصر و دوره ی زمانی کاربرد داره و کهنه نمیشه. موافق نیستید؟
اینجا تاپیک هنر های رزمی هست.پس مثال در مورد رزم میزنم.از کسی که نام شریفش در ذهن، تداعی گر مردی دلیر و جنگاور در نبرد با دشمنان و در عین حال بی نهایت متواضع و مهربان با ضعفاست.(مطابق مثلی که اساتید واقعی هنر های رزمی به شاگردانشون مدام یادآوری میکنن:ببری باش تیز دندان ولی از کنار آهویی بی دفاع به آرامی گذر کن) منظورم سرور مردان عالم حضرت علی(علیه السلام)هست.کافی هست نهج البلاغه رو باز کنید و خطبه های امیرالمومنین رو در مورد جهاد(موضوع این تاپیک:رزم)بخونید و متعجب بشید از اینکه این توصیه ها چقدر کاربردی و ملموس هستند.
تشکر از همگی

حق با شماست ما با الهام گیری از مخلوقات خدا جان و دل به منبع قدرت میدهیم و با تکیه بر یاد خدا اعتماد به نفس خود را بالا و به آرامش می رسیم
با تکیه بر دین میتوانیم کمبودهای خود را جبران وبه تعالی برسیم
هنررزمی فقط مبارزه و درگیری نیست، خیلی از اصول و عقاید و اخلاقیات است ، که باید از بزرگانی همچون امیرالمومنین یاد بگیریم

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
دوستان عزیز کسی اون بازی رو انجام نداد؟
میلاد جان عزیز، که از اونیکی رگشم استفاده کرد در پاسخ به ما که فقط باید در جوابش بگم : فِرَه عزیزی داشی بِرا
آبتین جان عزیز
آرمین جان عزیز
فری نایت عزیز که هنوز اسمشو نمیدانیم
تریان عزیز که اسم ایشان رو هم هوز نمیدانیم
و مخصوصا نترس جان عزیز که این بازی باب خودشه!
هنوز منتظر واکنش های شما دوستان گلم نسبت به این بازی هستم
البته زیاد دسته کمش نگیرید اگه با هندزفری بازی کنید یه چیزی فراتر از بازیه!

چند وقت پیش دانلودش کردم ولی فرصت نشده بازی کنم ،ولی عکسهاش رو دیدم
فکر کنم از اینم خوشتون بیاد : amnesia the dark descent
رو اکثر سیستما اجرا میشه

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
چند وقت پیش دانلودش کردم ولی فرصت نشده بازی کنم ،ولی عکسهاش رو دیدم
فکر کنم از اینم خوشتون بیاد : amnesia the dark descent
رو اکثر سیستما اجرا میشه
چه عجب تشریف آوردید دلمون برای پست های طولانی ولی غنی و بی تکلف شما تنگ شده بود.:rolleyes:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خب دوستان امروز چه روزیه؟؟
بــعــــــلــه
تولد ارمین خان هست همون Lord Viper خودمون
تولدت مبارک ارمین عزیز
ایشا ا.... صد ساله بشی و همیشه کراوماگا کار کنی:D

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
منم تبریک میگم به آرمین جان عزیز ایشالله که 100 سال دیگه عمر سلامت و با عزت داشته باشی:)
حالا که تولدته یکی از بهترین نکته هایی که اشاره کردی رو میگم البته همش خوب بوده ها ولی این یکی بدجور منو به فکر واداشته

این که مثلا به میلاد جان گفته بودی تو تاحالا چه خدمتی در رابطه با رشته رزمی ای که کار کردی به کشور کردی
البته نه به عنوان یه طعنه بلکه به عنوان یه تلنگر که چندین بار خواستم این جا توی تاپیک روش مانور بدم که هر دفعه به دلایلی نمیشد!
در کل خیلی دوست دارم که میلاد جان هم به خاطر خودش و خانوادش(از نظر استخدام توی یه ارگان دولتی و حقوق و مزایای عالی) هم به خاطر وطنش بره و آموزشهایی رو که دیده به یگان های مهم و حیاتی کشور هم آموزش بده
البته میدانم محمدودیت هایی داره ولی فکر میکنم راه هایی باشه برای اینکار

در کل هدف اصلی تبریک تولدت بود که فکر کنم با این مطالب ازش دور شدیم و تبریک ما از سرت پرید پس دوباره تبریک میگم
party.gif

اینجا هم داره برف میاد خفن
santa.gif
بعد چند وقت چشممان به جماله جناب شخیص برف روشن شد!:happy:

موفق و موید باشیم
یا علی

Last edited:
بالا