• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوستان همرزم یک توصیه...در کنار ورزش و سبک رزمی که انجام میدین میتونید از ورزش هایی مثل تکنو یا پارکور هم استفاده کنید این ورزش ها با تقویت سیستم قلب و عروق و تنفس و همچنین آمادگی جسمی مطلوب و افزایش سرعت و چابکی میتوانند مکمل بسیار خوبی در کنار رزمی باشن ....
ما قرار نیست از ارتفاع 4 متری بپریم و یا با سر بچرخیم بلکه تمرینات بسیار خوبی برای استفاده در ورزشهای رزمی داره که میتونیم از اونها استفاده کنیم
بعضی از دوستان من در کنار رزمی کار میکنند که تاثیر بسیار مطلوبی داشته

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
حتی از رقص چیا چیا هم میشه برای تقویت رقص پا در جیت کان دو برای گیج کردن مهاجم استفاده کرد

natarsجان فکر کنم تبحر خاصی هم توی رقص داشته باشی :lol:
آره خب چرا که نه به خصوص رقص پا که یکی از فاکتورهای موفقیت در مبارزه هست ما برای کنترل فاصله با حریف و تغییرجا در مسابقه در بیشتر سبک ها باید رقص پای مناسب و سریع داشته باشیم

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
natarsجان فکر کنم تبحر خاصی هم توی رقص داشته باشی :lol:
آره خب چرا که نه به خصوص رقص پا که یکی از فاکتورهای موفقیت در مبارزه هست ما برای کنترل فاصله با حریف و تغییرجا در مسابقه در بیشتر سبک ها باید رقص پای مناسب و سریع داشته باشیم

رقص پا باعث میشه اگر قرار از طرف حریف ضربه ای دریافت کنیم بصورت سیبل متحرک باشیم قابلیت مانور دادن داشته باشیم

همواره در مسابقه ما نسبت به حریف باید تابع 3 ضابطه ای باشیم FGH هر کدام تابع هم بصورت چرخشی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بسیار عالی.. پس شما یک پارکور کار حرفه ای هم هستید
آره اتفاقا به برخی از حرکات نینجوتسو هم بی شباهت نیست ..
با توجه به سابقه حرفه ای شما در پارکور خوشحال میشیم درباره این رشته و اشتراکش با رزمی بیشتر توضیح بدین
بسیارممنون

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوستان همرزم یک توصیه...در کنار ورزش و سبک رزمی که انجام میدین میتونید از ورزش هایی مثل تکنو یا پارکور هم استفاده کنید این ورزش ها با تقویت سیستم قلب و عروق و تنفس و همچنین آمادگی جسمی مطلوب و افزایش سرعت و چابکی میتوانند مکمل بسیار خوبی در کنار رزمی باشن ....
ما قرار نیست از ارتفاع 4 متری بپریم و یا با سر بچرخیم بلکه تمرینات بسیار خوبی برای استفاده در ورزشهای رزمی داره که میتونیم از اونها استفاده کنیم
بعضی از دوستان من در کنار رزمی کار میکنند که تاثیر بسیار مطلوبی داشته

درود بر شما . کاملا موافقم .

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بله حرف شما متین و درست. مخصوصا برای سبک های کم تحرک

در اصل پارکور متولد یکی از هنرهای نینجا به نام (شوتنو جوتسو) اومده که شامل بالا رفتن از درخت ،روشهای فرار و...............

من از سال 82 پارکور تمرین میکردم فکر میکنم نزدیک به 8 ساله اون زمان پارکور در تهران نبود و ما با دوستان به خاطر زمینه ای که در نینجا داشتیم در استان فارس شروع که هر کودم از بچه ها رفتن یه شهر دیگه راه اندازی کردن.............. حالا در سراسر کشور :) تمرین میشه

قبلا فیلمهای پارکوری غیر از B13 با البسه نینجا بود مثل یا ماکازی ، تلاش بزرگ و.............................
و تو ین چند سال اخیر هم شلوار های مشکی گشاد (مثل شلوار کردی) تو پارکور میپوشن و............

دوستمون به نکته خوبی اشاره کرد

من هم اکنون پارکور یا به عبارتی (شوتنو جوتسو) هنوز هم تمرین میکنم :rolleyes:

ممنون از حسن توجه شما

این هم یک سری عکس های قدیمی
مشاهده پیوست 278282مشاهده پیوست 278283مشاهده پیوست 278284مشاهده پیوست 278285

خواهش میکنم استادمیلاد
اگه اشتباه نکنم پارکور در ایران سال 83-84 بود که رسمی شد
سال 82 فکر کنم شما اولین کسائی بودین که واردش کردین
توی کدوم شهرستان بودین:)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بله حرف شما متین و درست. مخصوصا برای سبک های کم تحرک

در اصل پارکور متولد یکی از هنرهای نینجا به نام (شوتنو جوتسو) اومده که شامل بالا رفتن از درخت ،روشهای فرار و...............

من از سال 82 پارکور تمرین میکردم فکر میکنم نزدیک به 8 ساله اون زمان پارکور در تهران نبود و ما با دوستان به خاطر زمینه ای که در نینجا داشتیم در استان فارس شروع که هر کودم از بچه ها رفتن یه شهر دیگه راه اندازی کردن.............. حالا در سراسر کشور :) تمرین میشه

قبلا فیلمهای پارکوری غیر از B13 با البسه نینجا بود مثل یا ماکازی ، تلاش بزرگ و.............................
و تو ین چند سال اخیر هم شلوار های مشکی گشاد (مثل شلوار کردی) تو پارکور میپوشن و............

دوستمون به نکته خوبی اشاره کرد

من هم اکنون پارکور یا به عبارتی (شوتنو جوتسو) هنوز هم تمرین میکنم :rolleyes:

ممنون از حسن توجه شما

این هم یک سری عکس های قدیمی
مشاهده پیوست 278282مشاهده پیوست 278283مشاهده پیوست 278284مشاهده پیوست 278285

پارکور= خطر بسیار و اسیب دیدگی
البته پارکور رشته خوبیه ولی چون متاسفانه زیاد باشگاه نداره و بیمه هم نداره جوونا تو پارک ها پارکور کار میکنن
که این روشی غیر اصولیه و باعث اسیب دیدگی میشه اگه به اندازه باشگاه های رزمی باشگاه اموزش پارکور هم بود خیلی خوب میشد
اونطوری دگ با خیالت راحت هم میشد رزمی کار کرد هم پارکور:)

arash1123

Registered User
لایک‌ها
104
پارکور= خطر بسیار و اسیب دیدگی
البته پارکور رشته خوبیه ولی چون متاسفانه زیاد باشگاه نداره و بیمه هم نداره جوونا تو پارک ها پارکور کار میکنن
که این روشی غیر اصولیه و باعث اسیب دیدگی میشه اگه به اندازه باشگاه های رزمی باشگاه اموزش پارکور هم بود خیلی خوب میشد
اونطوری دگ با خیالت راحت هم میشد رزمی کار کرد هم پارکور:)

یه زمانی هم یکی از دوستان ما که کیوکوشین هم کار میکنه جو میگیره و میره پارکور کار میکنه این بنده خدا بعد از چند جلسه تمرین میشه همسایه یه آتل تو دستش
یکی نیست بگه داداش من این ورزش برای فیزک بدنی و سن خاصیه
بیکاری با 90 کیلو میری پارکور ؟؟!!!!

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
در المپیک 2000 سیدنی وقتیکه داشتم ماهواره میدیدم این ورزش رو دیدم و جالب اینکه تشکی که برای این کار استفاده میشه مثل فنر خاصیت ارتجاعی داشت
بنظرم ژیمناستیک یه چیزه دیگست

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یه زمانی هم یکی از دوستان ما که کیوکوشین هم کار میکنه جو میگیره و میره پارکور کار میکنه این بنده خدا بعد از چند جلسه تمرین میشه همسایه یه آتل تو دستش

بله دوست من حرف شما متین و درست

اما نکته ای که هست همه باید دقت کنن و از دنیای هالیودی بیرون بیان

یک سری قانون ها باید رعایت کرد :

1. هیچ وقت جو گیر نشی (چهار تا دختر ببینی ....................:lol: )

2.اگر بترسی آسیب میبینی

3.وقتی خسته هستی حرکت نزن

4.بچه بازی نیست هر کاری

و این که این روزها من میبینم هر قشری وارد پارکور میشه نه به معنای این که هر کسی نمیتونه وارد پارکور بشه بلکه به این معنا که در هنر های هر کسی توانایی خاصی داره و باید ببینه آیا میتونه یا نه؟

و نکته دیگه این که این روزا فرق بین پارکور با فری ران قاطی شده و هردوش به صورت ناسنجیده تمرین میشه .

پارکور سراسر خطر و مشکل داره چون نحوه فرودهاش مشکل داره که تو نینجوتسو کاملا تنظیم شده هست اما کمتر کسی میدونه این رو من چندین سال پیش مطرح کردم که مخالف زیادی با من شد حتی به من خندیدن

دوستان زیادی داشتم که جلوم قطع نخاع شدن و بیمارستانی و........

اما من هنوز پارکور یا به عبارتی شوتنو جوتسو خودمون بعد از 8 سال تمرین میکنم;)

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خواهش میکنم استادمیلاد
اگه اشتباه نکنم پارکور در ایران سال 83-84 بود که رسمی شد
سال 82 فکر کنم شما اولین کسائی بودین که واردش کردین
توی کدوم شهرستان بودین:)

ممنون

فکر میکنم یک گروه دیگه هم یک گوشه دیگر از شهر بودن برو بچ شیراز

در کل هدفمون سازنده بود

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بسیار عالی.. پس شما یک پارکور کار حرفه ای هم هستید
آره اتفاقا به برخی از حرکات نینجوتسو هم بی شباهت نیست ..
با توجه به سابقه حرفه ای شما در پارکور خوشحال میشیم درباره این رشته و اشتراکش با رزمی بیشتر توضیح بدین
بسیارممنون

با تشکر از حسن توجه شما

بله بله سعی میکنم حرکات کریز و فرار رو تو این تاپیک توضیح بدم. حتی حرکات آکروباتیک

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود
منم خودم یه مدت کار میکردم ولی اسیب دیدم دگ ولش کردم
اصلا پارکور رو اگه بخوای بدون باشگاه و غیر اصولی یاد بگیری اصلا فایده نداره

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
ممنون

فکر میکنم یک گروه دیگه هم یک گوشه دیگر از شهر بودن برو بچ شیراز

در کل هدفمون سازنده بود

میلاد نینجا پس شما توی درگیری دسته جمعی همیشه حرف اول رو خواهید زد
من یه فیلمی دیدم نشون مداد تبحر نینجا بحدی بود که از پیچ گوشتی بعنوانی برای پرتاب چاقو استفاده میکردن

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بله دوست من حرف شما متین و درست

اما نکته ای که هست همه باید دقت کنن و از دنیای هالیودی بیرون بیان

یک سری قانون ها باید رعایت کرد :

1. هیچ وقت جو گیر نشی (چهار تا دختر ببینی ....................:lol: )

2.اگر بترسی آسیب میبینی

3.وقتی خسته هستی حرکت نزن

4.بچه بازی نیست هر کاری

و این که این روزها من میبینم هر قشری وارد پارکور میشه نه به معنای این که هر کسی نمیتونه وارد پارکور بشه بلکه به این معنا که در هنر های هر کسی توانایی خاصی داره و باید ببینه آیا میتونه یا نه؟

و نکته دیگه این که این روزا فرق بین پارکور با فری ران قاطی شده و هردوش به صورت ناسنجیده تمرین میشه .

پارکور سراسر خطر و مشکل داره چون نحوه فرودهاش مشکل داره که تو نینجوتسو کاملا تنظیم شده هست اما کمتر کسی میدونه این رو من چندین سال پیش مطرح کردم که مخالف زیادی با من شد حتی به من خندیدن

دوستان زیادی داشتم که جلوم قطع نخاع شدن و بیمارستانی و........

اما من هنوز پارکور یا به عبارتی شوتنو جوتسو خودمون بعد از 8 سال تمرین میکنم;)

ممنون از حسن توجه شما

با نظر استادمیلاد کاملا موافقم
رزمی در کنار پارکور یا تکنو بهترین حالت ممکن برای آمادگی بدنی و ارتقاء رزمی هست ..اما در باشگاه و تحت نظر مربی نه اینکه به قول آقا میلاد جوگیر بشی وسط خیابان خودت رو از پل هوایی بندازی پایین یا کارهای خطرناک دیگه سرخود انجام بدی بعضی از دوستای من در کنار رزمی پارکور (روی قانون) کار میکنند آمادگی بدنیشون بینظیره...خود آقا میلاد که که هردو رو کار میکنه به خوبی این رو میدونه

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
Last edited:
بالا