trian
Registered User
- نوشتهها
- 2,086
- لایکها
- 2,885
همه رفتن؟؟؟
سلام به آقا میلاد
آره به خاطر امتحاناس که ینجا مسکوت شده بذارید این چنتای آخری هم تموم شه اونوقت میترکونیم
همه رفتن؟؟؟
همه رفتن؟؟؟
سلام به آقا میلاد
آره به خاطر امتحاناس که ینجا مسکوت شده بذارید این چنتای آخری هم تموم شه اونوقت میترکونیم![]()
اینم یه کلیپ با حجم کم درگیری عادی
دعوا دو مرد
تقریبا بیشتر درگیری های عادی خیابانی به این صورت انجام میشه...ضربه های بی هدف ، عدم خونسری ، مشت های شلاقی عدم تعادل مناسب گلاویز شدن به صورت گرفتن یقه یا بازو که این نوع درگیری ها رو بخوبی میشه کنترل کرد
به طور کلی
حفظ آرامش برای جلوگیری از کند شدن ضربات ،بستن گارد و ، رعایت فاصله مناسب و جوگیری از نزدیک نشدن بیش از حد ، ضربه های ساده و مستقیم ،استفاده از فنون ساده رزمی ، بر هم زدن تعادل عدم استفاده از ضربه های بلند پا برای جلوگیری از برهم خوردن تعادل در مبارزه با چند نفراستفاده از ضربه های پا به پایین
ممنون برای مشارکت خوب شما در تاپیک
یه ویدئو که دیدنش خالی از لطف نیست. پسری که با یک دست کِندو تمرین میکنه :happy:
و یک سوال! بهونه ما برای تمرین نکردن چیه؟ :blush:
لینک
لینک
بسیار جالب. ممنون.
فک می کنم افراد برای تمرین کردن، باید برای خودشان هدف و انگیزه ی درونی داشته باشند یا بسازند. انگیزه های بیرونی دوام ندارند ...
ممنون استاد میلاد
راستی آقا میلاد مدتی که در شیراز بودین نینجوتسو شیراز رو توی چه وضعی دیدین ؟
آخه من آموزش های رزمی ام رو خصوصی با استاد می گرفتم یک مدت هم میخواستم نینجوتسو کار کنم اما توی باشگاهی که رفتم متاسفانه هیچ چیز تازه ای نداشت و نینجوتسوی واقعی رو کار نمی کردن
لینک
سلام عزیز
شما هم شهری ما هسی کاکو؟
در مورد نینجوتسو بوجینکان من مدت ها پیش صحبت کردم سوال داری بپرس
ممنون از حسن توجه شما
اینم یه کلیپ با حجم کم درگیری عادی
دعوا دو مرد
تقریبا بیشتر درگیری های عادی خیابانی به این صورت انجام میشه...ضربه های بی هدف ، عدم خونسری ، مشت های شلاقی عدم تعادل مناسب گلاویز شدن به صورت گرفتن یقه یا بازو که این نوع درگیری ها رو بخوبی میشه کنترل کرد
به طور کلی
حفظ آرامش برای جلوگیری از کند شدن ضربات ،بستن گارد و ، رعایت فاصله مناسب و جوگیری از نزدیک نشدن بیش از حد ، ضربه های ساده و مستقیم ،استفاده از فنون ساده رزمی ، بر هم زدن تعادل عدم استفاده از ضربه های بلند پا برای جلوگیری از برهم خوردن تعادل در مبارزه با چند نفراستفاده از ضربه های پا به پایین