از تایجوتسو و کوپو جوتسو خوشم میاد
برای نینجا شدن آدم پیر میشه
تای جوتسو کلمه ای است که در بوجینکان بودو تایجوتسوی جناب آقای سوک ماساکی هاتسومی به کار میره .
شما دقیقا به دنبال چه هستی؟
از تایجوتسو و کوپو جوتسو خوشم میاد
برای نینجا شدن آدم پیر میشه
چند از فنون درگیری تای جوتسو یکی از اساتید نینجای ژاپن اجرا میکرد واقعا حیرت کردم
جا خالی دادن مقابل مشت مهاجم و زدن ضربه کف دست به دنده های زیر بغل و پرت شدن مهاجم
بدن انسان نقاط ضعف زیاد داره و در نینجتسو مشخص میشه
سلام به همه ی دوستان...من نمیدونستم سوالم رو باید کجا بپرسم...برای همین اینجا میپرسم...
18 سالمه...قبلا تکواندو کار میکردم تا کمربند آبی ولی ول کردم این ورزش رو...چون خیلی در مبارزه ی تن به تن جواب نمیده!
از تابستون میخوام یه ورزش رزمی برم که بتونه تو دعوا کمکم کنه!البته چند ماهی هست بدنسازی میرم....
میخواستم بدونم به نظر دوستان محترم کدوم ورزش بهتره از لحاظ قدرت بدنی و آسیب دیدگی کمتر خودم....در ضمن حتما باید از بین اینها باشه...کاراته...کونگ فو...ووشو...کیک بوکس...
ممنون میشم کمکم کنید...
شما خودت کدام رو انتخواب میکنی؟
سلام به همه ی دوستان...من نمیدونستم سوالم رو باید کجا بپرسم...برای همین اینجا میپرسم...
18 سالمه...قبلا تکواندو کار میکردم تا کمربند آبی ولی ول کردم این ورزش رو...چون خیلی در مبارزه ی تن به تن جواب نمیده!
از تابستون میخوام یه ورزش رزمی برم که بتونه تو دعوا کمکم کنه!البته چند ماهی هست بدنسازی میرم....
میخواستم بدونم به نظر دوستان محترم کدوم ورزش بهتره از لحاظ قدرت بدنی و آسیب دیدگی کمتر خودم....در ضمن حتما باید از بین اینها باشه...کاراته...کونگ فو...ووشو...کیک بوکس...
ممنون میشم کمکم کنید...
ممنون میشم کمکم کنید...
البته اگه تا ته داستان بریم معانی فلسفی زیادی پشت همین ضربات به ظاهر ساده و مستقیم داره
این که حریفو بشناسی و در لحظه با اون یکی بشی و بر علیه خودش وارد عمل بشی
اصولا هیچ روش مبارزه اصیلی بدون این مفاهیم شکل نمیگیره
روح مبارزه بسیار فراتر از اون چیزهاییکه که در مسابقات شاهدش هستیم
در واقع بروس لی یک بدعتی گذاشت و گفت که کاتا اتلاف وقته و مستقیم رفت سر اصل داستان.
چیزی که در فیلماش هم همون فلسفه رو میگه یعنی مغلوب کردن حریف با مستقیم ترین روش بدون اضافات
حتی اگه وارد کردن ضربات به جاهای حساس باشه که آسیب های جبران ناپذیر داره
اسمش دیگه روشه جیت کان دو: وارد کردن مشت مستقیم.