• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
از تایجوتسو و کوپو جوتسو خوشم میاد

برای نینجا شدن آدم پیر میشه

تای جوتسو کلمه ای است که در بوجینکان بودو تایجوتسوی جناب آقای سوک ماساکی هاتسومی به کار میره .

شما دقیقا به دنبال چه هستی؟

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
برای آموزش نینجتسو چند مرحله از این مجموعه رشته ها باید طی بشه و چند سال طول میکشه؟
و آیا رفتن به ژاپن را توصیه میکنید؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بعضی از دوستان در پیام ها راجع به فرق بین سانشو و ساندا سوال میپرسن که این مورد توسط من و دوستان توضیح داده شده

در سانشو (الان شده ساندا) ضربات آرنج و زانو و قفل کردن مفصل جزء ضربات ممنوعه به حساب میاد در آن از پوشش های حفاظتی مثل هوگو و کلاه و .استفاده میشود و زیر نظر مستقیم فدراسیون ووشو هست و مسابقات ووشو در بخش مبارزه بدین صورت انجام میشود که به آن کیک بوکسینگ چینی آماتور هم گفته میشود

103-sanshou-21.jpg xinsrc_35208052121146252169618.jpg

ضربات مهلک و قوی در ساندا. حتما ببینید!

در ساندا (الان شده سانداوانگ) از تمام ضربات ممنوعه بالا استفاده میشود فنون پرتابی و پانکریشن همچنین انواع فنون استفاده از زانو و آرنج در آن محدودیتی ندارد این مسابقات آزاد ،و زیر نظر مستقیم فدراسیون نیست به آن کیک بوکسینگ چینی حرفه ای هم میگویند

cover4-0136.jpg Sanda01.jpg

حسین اجاقی افتخار ووشوی ایران

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
چند از فنون درگیری تای جوتسو یکی از اساتید نینجای ژاپن اجرا میکرد واقعا حیرت کردم

جا خالی دادن مقابل مشت مهاجم و زدن ضربه کف دست به دنده های زیر بغل و پرت شدن مهاجم

بدن انسان نقاط ضعف زیاد داره و در نینجتسو مشخص میشه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
چند از فنون درگیری تای جوتسو یکی از اساتید نینجای ژاپن اجرا میکرد واقعا حیرت کردم

جا خالی دادن مقابل مشت مهاجم و زدن ضربه کف دست به دنده های زیر بغل و پرت شدن مهاجم

بدن انسان نقاط ضعف زیاد داره و در نینجتسو مشخص میشه

ضربه به عصب زیر بغل که به بازو و شانه و گردن وصل میشه به علت پوست نازک تر در این قسمت بهترین نقطه برای یک ضربه کنترل شده هست زدن یک ضربه کنترل شده به این قسمت باعث درد شدید و تحت تاثیر قرار گرفتن تمام بدن به ویژه شانه و گردن میشود .
ESMIGHELE جان درست میگن در بیشتر هنرهای رزمی به ویژه سبک های دفاع شخصی فراگیری نقاط حساس وجود داره اگه کلیپی در این زمینه دارید ممنون میشیم بذارید

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116

amersad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان...من نمیدونستم سوالم رو باید کجا بپرسم...برای همین اینجا میپرسم...
18 سالمه...قبلا تکواندو کار میکردم تا کمربند آبی ولی ول کردم این ورزش رو...چون خیلی در مبارزه ی تن به تن جواب نمیده!
از تابستون میخوام یه ورزش رزمی برم که بتونه تو دعوا کمکم کنه!البته چند ماهی هست بدنسازی میرم....
میخواستم بدونم به نظر دوستان محترم کدوم ورزش بهتره از لحاظ قدرت بدنی و آسیب دیدگی کمتر خودم....در ضمن حتما باید از بین اینها باشه...کاراته...کونگ فو...ووشو...کیک بوکس...
ممنون میشم کمکم کنید...

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به همه ی دوستان...من نمیدونستم سوالم رو باید کجا بپرسم...برای همین اینجا میپرسم...
18 سالمه...قبلا تکواندو کار میکردم تا کمربند آبی ولی ول کردم این ورزش رو...چون خیلی در مبارزه ی تن به تن جواب نمیده!
از تابستون میخوام یه ورزش رزمی برم که بتونه تو دعوا کمکم کنه!البته چند ماهی هست بدنسازی میرم....
میخواستم بدونم به نظر دوستان محترم کدوم ورزش بهتره از لحاظ قدرت بدنی و آسیب دیدگی کمتر خودم....در ضمن حتما باید از بین اینها باشه...کاراته...کونگ فو...ووشو...کیک بوکس...
ممنون میشم کمکم کنید...

شما خودت کدام رو انتخواب میکنی؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ممنون میشم کمکم کنید...

با سلام
همیشه سعی کنید از درگیری خودداری کنید درگیری ودعوا چیزی جز پشیمانی و ناراحتی نخواهد داشت
انتخاب یک سبک بستگی به علاقه و استعداد شما داره ،در مبارزه و درگیری سبک زیاد مهم نیست از اونجا که قبلا تکواندو کار میکردین به نظرم کونگ فو انتخاب مناسب تری برای شما باشه ........اون چیزی که مهمه
تمرین بسیار زیاد روی فنون کاربردی (باید انقدر تمرین کنی که فنون رو نه از روی فکر بلکه به طور غریزی اجرا کنی ) آمادگی بدنی بالا و حفظ خونسردی و آرامش
اگرچه باز هم میگم در درگیری خویشتن داری، لبخند و حفظ خونسردی همه مشکلات رو حل میکنه و احتیاجی به دعوا و عواقب بعد از آن نیست

Amin.Reborn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ممنون میشم کمکم کنید...

حالا که میخوای دعوا کمی از اونایی که نوشتی فقط آخری به دردت میخوره + جیت کان دو، بوکس و...
که کاتا ندارن و فقط مناسب درگیری هستند. برای بقیه باید روحت رو هم تزکیه بدی (؟) که ظاهرا الان مد نظر شما نیست.

در ضمن برگ برنده برای دعوا جسور بودن و چالاکیه نه فن مگر اینکه واقعا وارد باشی. غیر از موارد خاص برنده دعوا اونیه که بیشتر خونسرده و کمتر میترسه
اگر می خوای آسیب نبینی آیکیدو و اینا خوبن که تو لیستت نیست.
پس پیشنهاد من به ترتیب لیست تو میشه: کیک بوکس، کاراته، کونگ فو و ووشو + جسارت و داشتن سر نترس و در نهایت استفاده بیشتر از فنون مهلک گفتاری!!!

و ایضا جا خالی دادن:D

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
منم موافقم که زبان در خط حمله هر شخصی بازی میکند
هنرهای رزمی باید برای دفاع بکار گرفته شوند دفاعی که همزمان با حمله است و خاتم الرزم تمامی سبک های رزمی دنیا جیت کان دو بروس لی بر مبنای تفکر و تقابل انرژی پین و یانگ است
دور از ضربه و ضربه زدن

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اگر کسی به شما حمله کند٬ پاسخ شما به محرک٬ تکنیک شماره ٬۱ شماره ٬۲ شماره ٬۳ بخش ٬۴ پارگراف ۵ نیست.
برعکس٬ حرکت شما باید مثل صدا و انعکاس آن باشد٬
بدون دخالت قصد و نیت قبلی.
استاد بروسلی

یعنی حرکات غریزی با تمرین مستمر نه مکانیکی...ضربات ساده کاربردی قدرتمند نه پیچیده و دست و پاگیر
خدایی بروسلی حرفهاش ، فیلم هاش و سبکش چقدر برای ما آموزنده هست ایکاش بیشتر زندگی میکرد

Amin.Reborn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در واقع بروس لی یک بدعتی گذاشت و گفت که کاتا اتلاف وقته و مستقیم رفت سر اصل داستان.
چیزی که در فیلماش هم همون فلسفه رو میگه یعنی مغلوب کردن حریف با مستقیم ترین روش بدون اضافات
حتی اگه وارد کردن ضربات به جاهای حساس باشه که آسیب های جبران ناپذیر داره
اسمش دیگه روشه جیت کان دو: وارد کردن مشت مستقیم.

Amin.Reborn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
البته اگه تا ته داستان بریم معانی فلسفی زیادی پشت همین ضربات به ظاهر ساده و مستقیم داره
این که حریفو بشناسی و در لحظه با اون یکی بشی و بر علیه خودش وارد عمل بشی
اصولا هیچ روش مبارزه اصیلی بدون این مفاهیم شکل نمیگیره
روح مبارزه بسیار فراتر از اون چیزهاییکه که در مسابقات شاهدش هستیم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
البته اگه تا ته داستان بریم معانی فلسفی زیادی پشت همین ضربات به ظاهر ساده و مستقیم داره
این که حریفو بشناسی و در لحظه با اون یکی بشی و بر علیه خودش وارد عمل بشی
اصولا هیچ روش مبارزه اصیلی بدون این مفاهیم شکل نمیگیره
روح مبارزه بسیار فراتر از اون چیزهاییکه که در مسابقات شاهدش هستیم

کاملا درسته روح مبارزه بسیار فراتر از مسابقات کلیشه ای و محدود رزمیست
فلسفه هنر رزمی بروسلی بر روی همین مورد تاکید داشت بروسلی عقیده داشت هنر رزمی باید خارج از هر محدودیت باشد و در هر شرایط و با هر حریفی تطبیق و کارایی داشته باشد

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در واقع بروس لی یک بدعتی گذاشت و گفت که کاتا اتلاف وقته و مستقیم رفت سر اصل داستان.
چیزی که در فیلماش هم همون فلسفه رو میگه یعنی مغلوب کردن حریف با مستقیم ترین روش بدون اضافات
حتی اگه وارد کردن ضربات به جاهای حساس باشه که آسیب های جبران ناپذیر داره
اسمش دیگه روشه جیت کان دو: وارد کردن مشت مستقیم.

سلام
بروس لی از منتقدان کاتا با هدف مبارزه بود. این بحث البته با بروس لی شروع نشده است. بهرحال کاتا فوایدی داشته و دارد اما، بله، در جیت کان دو کاتا وجود ندارد.
و یک نکته دیگه؛ جیت کان دو را دقیقا نمی شود وارد کردن مشت مستقیم ترجمه کرد ...

از شما دعوت می کنم به تاپیک جون فان جیت کان دو سری بزنید.

بالا