• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اگر کسی به شما حمله کند٬ پاسخ شما به محرک٬ تکنیک شماره ٬۱ شماره ٬۲ شماره ٬۳ بخش ٬۴ پارگراف ۵ نیست.
برعکس٬ حرکت شما باید مثل صدا و انعکاس آن باشد٬
بدون دخالت قصد و نیت قبلی.
استاد بروسلی

یعنی حرکات غریزی با تمرین مستمر نه مکانیکی...ضربات ساده کاربردی قدرتمند نه پیچیده و دست و پاگیر
خدایی بروسلی حرفهاش ، فیلم هاش و سبکش چقدر برای ما آموزنده هست ایکاش بیشتر زندگی میکرد

ممنونم ترین گرامی
شما به اصل Directnes اشاره داشتید که یکی از جدی ترین اصول جیت کان دوست.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ممنونم ترین گرامی
شما به اصل Directnes اشاره داشتید که یکی از جدی ترین اصول جیت کان دوست.

خواهش میکنم استاد آبتین
شما اطلاعات ارزشمندی در زمینه جیت کاندو هنر رزمی بروسلی دارید که خوشحال میشیم ازشون استفاده کنیم
اگه ممکنه درباره تکنیک های جیت کاندو و به خصوص تمرین های ساعد بروسلی هم در این بخش یا بخش جیت کاندو توضیح بدین
ممنون

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اگه استاد میلاد هست که میگه نینجا:lol:
چند روز نبودین دلمون براتون تنگ شده بود

من هیچ گاه چنین پیشنهادی رو نمیدم و ندادم.

حیطه و تجربه من ،به من این اجازه رو نخواهد داد. ممنون اگر در نگارشتون تجدید نظر کنید

رعایت احترام برای همه هم رزمان محترم است

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
من هیچ گاه چنین پیشنهادی رو نمیدم و ندادم.

حیطه و تجربه من ،به من این اجازه رو نخواهد داد. ممنون اگر در نگارشتون تجدید نظر کنید

رعایت احترام برای همه هم رزمان محترم است

ممنون از حسن توجه شما

اخلاق و منش شما به همراه مطالب بسیار خوبتون برای همه ما اثبات شده هست استاد میلاد
این رو یک شوخی رزمی قلمداد کنید ;) و اگر که باعث ناراحتی شما شد از شما عذرخواهی میکنم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
با تشکر از مشارکت شما و همه دوستان

ممنون از حسن توجه شما جالب بود

متشکرم استاد میلاد راستی اگه ممکنه در مورد تمرین های که برای زدن شوت بک مفید هست هم یک مقدار توضیح بدین
ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اخلاق و منش شما به همراه مطالب بسیار خوبتون برای همه ما اثبات شده هست استاد میلاد
این رو یک شوخی رزمی قلمداد کنید ;) و اگر که باعث ناراحتی شما شد از شما عذرخواهی میکنم

درود به شما هم رزم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
متشکرم استاد میلاد راستی اگه ممکنه در مورد تمرین های که برای زدن شوت بک مفید هست هم یک مقدار توضیح بدین
ممنون

شوت بک :lol: وای ی ی ی شما منو به یاد چندین نو چند سال پیش انداختید :D خیلی وقت بود که این کلمه رو نشنیده بودم:lol: به قولی : دمت گرم کاکو خیلی حال دادی .کولی خندیدم:lol:

والا شوت بک یا همون وال فلیپ چنتا قلق داره
1. آمادگی فیزیکی بالا
2.بلد بودن بک فلیپ
3. تشک ایمنی
4.شجاع بودن:lol:
5.وقتی میخواهی پای دومت رو بزاری سقف رو ببینی:)

ممنون از حسن توجه شما

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
شوت بک :lol: وای ی ی ی شما منو به یاد چندین نو چند سال پیش انداختید :D خیلی وقت بود که این کلمه رو نشنیده بودم:lol: به قولی : دمت گرم کاکو خیلی حال دادی .کولی خندیدم:lol:

والا شوت بک یا همون وال فلیپ چنتا قلق داره
1. آمادگی فیزیکی بالا
2.بلد بودن بک فلیپ
3. تشک ایمنی
4.شجاع بودن:lol:
5.وقتی میخواهی پای دومت رو بزاری سقف رو ببینی:)

ممنون از حسن توجه شما

آخه توی باشگاه بچه های تالو کار میزنن خیلی خوشم اومد آمادگی بدنی خوبی دارم به نظرتون چقدر طول میکشه بتونم یک شوت بک خوب بزنم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آخه توی باشگاه بچه های تالو کار میزنن خیلی خوشم اومد آمادگی بدنی خوبی دارم به نظرتون چقدر طول میکشه بتونم یک شوت بک خوب بزنم

مربی خوب داری؟

اگر مربی خوب داری خیلی زود:rolleyes:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
مربی خوب داری؟

اگر مربی خوب داری خیلی زود:rolleyes:

استاده تخصصش ساندا و جودو هست هرچی هم بچه های تالو میزنن فکر کنم خودشون یاد گرفته باشن:)
حرکتهای عرب (چرخ و فلک بدون دست) و شوییز و این جور حرکتها رو میتونم خیلی خوب بزنم یعنی با این وضعیت شوت بک رو نمیتونم درست یادش بگیرم:(

Last edited:

Amin.Reborn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تفسیر شما در مورد جیت کاندو این است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تفسیر؟ نه! فقط معنی تقریبی اونو گفتم که اشاره ای هم به سبکش داشته باشه.
و البته نمی دونستم که بعدا روح در یک بدن دیگر حلول کرده شخص صاحب سبک اونو مورد افاضه فضل قرار خواهد داد
و گرنه رسمی تر صحبت می کردم و.............(الان امضای شما رو دیدم).%

البته من با آداب ابن دوجو آشنا نیستم و اگر بی ادبی از طرف من صورت گرفته

با حفظ مواضعم از همه و مخصوصا سنسی عذر می طلبم

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
تفسیر؟ نه! فقط معنی تقریبی اونو گفتم که اشاره ای هم به سبکش داشته باشه.
و البته نمی دونستم که بعدا روح در یک بدن دیگر حلول کرده شخص صاحب سبک اونو مورد افاضه فضل قرار خواهد داد
و گرنه رسمی تر صحبت می کردم و.............(الان امضای شما رو دیدم).%

دقیقا متوجه منظور شما نشدم دوست گرامی. امیدوارم شما هم رنجیده نشده باشید.

راستش "وارد کردن مشت مستقیم" نه تفسیری از جیت کان دو می تواند باشد و نه معنای تقریبی آن.

چیزی که باید در عبارت جیت کان دو مورد توجه و تاکید قرار بگیرد، مفهوم "جیت" است و نه "کان". جیت به معنای متوقف کردن و بازداشتن. کان به معنای مشت می تواند با "تک" به معنای لگد و یا حتی با هر چیز بازدارنده ی دیگری مثل یک سلاح جایگزین شود.

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
ضربه به عصب زیر بغل که به بازو و شانه و گردن وصل میشه به علت پوست نازک تر در این قسمت بهترین نقطه برای یک ضربه کنترل شده هست زدن یک ضربه کنترل شده به این قسمت باعث درد شدید و تحت تاثیر قرار گرفتن تمام بدن به ویژه شانه و گردن میشود .
ESMIGHELE جان درست میگن در بیشتر هنرهای رزمی به ویژه سبک های دفاع شخصی فراگیری نقاط حساس وجود داره اگه کلیپی در این زمینه دارید ممنون میشیم بذارید
با تشکر از مطالب خوب شما جناب trian ،از پست هاتون مشخصه شخص مطلعی هستین
یکی از دلایلی که این اواخر پست نمیزارم اینه که اکثر گفتنی ها رو شما میگین و دیگه نیاز نیست بنده چیزی بگم :)
این مطلب که میزارم خطاب به شما نیست ،چون در راستای فرمایش شماست و مرتبطه نقل قول کردم

-----------------------------------------------------------------------------------

نقاط حساسی که در عمل قابل استفاده هستن کم هستن و حتی میشه بهشون گفت اعضاء حساس (گلو ،چشم ،بیضه و ... )
اکثرا تصورشون در مورد نقاط حساس اون صحنه های فیلم هست که توش قهرمان فیلم 2 تا انگشت میزاره رو طرف و طرف بیهوش میشه یا به غلط کردن میوفته ،انتظار دارن با گرفتن فلان عصب طرف بشینه زمین و مثل کوزت التماس کنه که ولش کنن :lol: نمیگم نمیشه، میشه ولی در حالت که طرف همکاری کامل بکنه

وقتی کسی با تمام قوا و به قصد وارد کردن آسیب جدی به شما حمله میکنه پیدا کردن این اعصاب و درست ضربه زدن به اونها خیلی کار سختیه (هر چه زودتر این واقعیت رو که ما اویاما یا راهب شائولین نیستیم بپذیریم برای خودمون بهتره) با کمترین تحرک حریف همه حساب و کتابها بهم میریزه ،شاید هم موفق بشید ولی زمانی که حواس شما روی دستتون و پیدا کردن عصب هست طرف حواسش به کوبیدن مشت چکشی به سر و صورت شماست ،به این فکر کنید که شاید فن شما نگیره ولی مشت اون تو بینی یا چشم شما حتما میگیره ... از طرف دیگه توجه شما رو جلب میکنم به هورمون آدرنالین که باعث میشه تا درجه بالایی از درد رو اصلا حس نکنه شخص

بعد هم غرور و خشم و اراده بعضی خیلی قوی تر از این حرفهاست که با درد تسلیم بشن ،اینها به درد تمرین در باشگاه میخوره ... وقتی شوکر بعضی وقتها اثر نمیکنه دیگه بحث نقاط حساس فرعی و نمایشی که بگیر نگیر داره منتفیه و اگر بخواین شخصی رو کنترل کنین فنون قفل مفصل ساده و کاربردی بهتر هستن ،استفاده از Pressure point های عجیب غریب و مهجور واقع گرایانه نیست

--------------------------------------------------------------------
کلیپ :

این کانال یوتوب رو چند ماه پیش پیدا کردم ،رو مطالبش نمیتونم نظری بدم چون چندتاش رو بیشتر ندیدم ،ولی کارشون جالبه
محور کلی کلیپهاشون نینجوتسو هست بیشتر ... البته کلیپهای سیستما هم دارن
اکثرا در مورد نقاط حساس قسمتهای مختلف بدن هستن و با 3D max کار شدن

gekiryudojo - YouTube

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
حالا که میخوای دعوا کمی از اونایی که نوشتی فقط آخری به دردت میخوره + جیت کان دو، بوکس و...
که کاتا ندارن و فقط مناسب درگیری هستند. برای بقیه باید روحت رو هم تزکیه بدی (؟) که ظاهرا الان مد نظر شما نیست.

در ضمن برگ برنده برای دعوا جسور بودن و چالاکیه نه فن مگر اینکه واقعا وارد باشی. غیر از موارد خاص برنده دعوا اونیه که بیشتر خونسرده و کمتر میترسه
اگر می خوای آسیب نبینی آیکیدو و اینا خوبن که تو لیستت نیست.
پس پیشنهاد من به ترتیب لیست تو میشه: کیک بوکس، کاراته، کونگ فو و ووشو + جسارت و داشتن سر نترس و در نهایت استفاده بیشتر از فنون مهلک گفتاری!!!

و ایضا جا خالی دادن:D
100% درسته ،دید بسیار واقع گرایانه ای دارید به مسئله از شما ممنونم و لطفا به فعالیت در تاپیک ادامه بدید :happy:
این مطلب هم مثل پست قبل در جواب به شما نیست ولی چون در ادامه فرمایش شماست نقل قول کردم

اول عرض کنم که این مطلب صرفا در مورد درگیری های خیابانی هست و نه مسائل دیگه : اگر میخواید بزن بهادر شید لازم نیست رزمی کار کنید و فن یاد بگیرید ،کم نیستن بچه های شر محله که بدون هیچ سابقه رزمی یک رزمی کار شیک و مرتب و فن بلد رو میزنن له میکنن ... اون آدم اگر بخواد بهتون فن هایی که به صورت عملی بلده یاد بده یک صفحه A4 هم نمیشه ... چیزی که اون داره جرات ،جسارت و چالاکیه

بنده هم رزمی کار هستم و اصلا قصد ندارم رزمی رو بیارم پایین ولی یاد گرفتن یک سبک سنتی-زمانبر مثل انواع کونگ فو و یا یتیم و مصادره شده مثل جت کان دو ،یا سبک پیچیده ای مثل جوجیتسو برای "درگیری خیابانی" مثل اینه که وقتی خطی های ونک سر خیابون هستن برین چند سال پولتون رو جمع کنین تا هیلیکوپتر بخرین و بعد با هلیکوپتر برین ونک !

بگذریم که خیلی از این سبکها در ایران وضع خرابی دارن ،تعداد سبکهایی که شما میتونین یاد بگیرین به تعداد انگشتان دسته و انتخابتون محدود ،بعضی هاشون هم که با اینکه پدر مادر دار هستن به درد این مسائل نمیخورن (مثل آیکیدو)

همینطور که ایشون فرمودن کسی که میخواد دعوا / مبارزه خیابانی کنه (بگذریم که این انگیزه درسته با غلط) بهتره بره سراغ کیک بوکس و بوکس و موی تای و امثالهم ،مهمتر از اون رو جسارت و دل و جراتش کار کنه ... ذهنش رو تعلیم بده و آماده کنه ،موقع درگیری آدمهای عادی مثل من و شما وقتی برای فکر کردن و پیدا کردن بهترین ضربه و استراتژی نخواهیم داشت ،اگر پیش فرض و روتینتون رو درست و واقع بینانه انتخاب کرده باشید "احتمال" پیروزیتون بیشتر خواهد بود

در ضمن فکر اینکه برید یک سبکی یاد بگیرید و باهاش هر کسی رو بزنید از سر بیرون کنید ،تو دعوا و درگیری آدم 2 تا میزنه 2 تا میخوره ... دنبال کمال نباشید چون نه وقتش رو داریم ،نه انرژیش رو و نه می ارزه به اینهمه زحمت ،همین که آدم کتک خور صرف نباشه و به جای هر کبودی که رو صورتش میشینه یه کبودی رو صورت طرف بزاره و حفظ غرور و آبرو کنه کافیه ... حساب کسانی که به رزمی علاقه شخصی و عشق دارن جداست

البته از همه اینها بهتر اجتناب از درگیری و دعواست

Last edited:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
با تشکر از مطالب خوب شما جناب trian ،از پست هاتون مشخصه شخص مطلعی هستین
یکی از دلایلی که این اواخر پست نمیزارم اینه که اکثر گفتنی ها رو شما میگین و دیگه نیاز نیست بنده چیزی بگم :)
این مطلب که میزارم خطاب به شما نیست ،چون در راستای فرمایش شماست و مرتبطه نقل قول کردم

-----------------------------------------------------------------------------------

نقاط حساسی که در عمل قابل استفاده هستن کم هستن و حتی میشه بهشون گفت اعضاء حساس (گلو ،چشم ،بیضه و ... )
اکثرا تصورشون در مورد نقاط حساس اون صحنه های فیلم هست که توش قهرمان فیلم 2 تا انگشت میزاره رو طرف و طرف بیهوش میشه یا به غلط کردن میوفته ،انتظار دارن با گرفتن فلان عصب طرف بشینه زمین و مثل کوزت التماس کنه که ولش کنن :lol: نمیگم نمیشه، میشه ولی در حالت که طرف همکاری کامل بکنه

وقتی کسی با تمام قوا و به قصد وارد کردن آسیب جدی به شما حمله میکنه پیدا کردن این اعصاب و درست ضربه زدن به اونها خیلی کار سختیه (هر چه زودتر این واقعیت رو که ما اویاما یا راهب شائولین نیستیم بپذیریم برای خودمون بهتره) با کمترین تحرک حریف همه حساب و کتابها بهم میریزه ،شاید هم موفق بشید ولی زمانی که حواس شما روی دستتون و پیدا کردن عصب هست طرف حواسش به کوبیدن مشت چکشی به سر و صورت شماست ،به این فکر کنید که شاید فن شما نگیره ولی مشت اون تو بینی یا چشم شما حتما میگیره ... از طرف دیگه توجه شما رو جلب میکنم به هورمون آدرنالین که باعث میشه تا درجه بالایی از درد رو اصلا حس نکنه شخص

بعد هم غرور و خشم و اراده بعضی خیلی قوی تر از این حرفهاست که با درد تسلیم بشن ،اینها به درد تمرین در باشگاه میخوره ... وقتی شوکر بعضی وقتها اثر نمیکنه دیگه بحث نقاط حساس فرعی و نمایشی که بگیر نگیر داره منتفیه و اگر بخواین شخصی رو کنترل کنین فنون قفل مفصل ساده و کاربردی بهتر هستن ،استفاده از Pressure point های عجیب غریب و مهجور واقع گرایانه نیست

--------------------------------------------------------------------
کلیپ :

این کانال یوتوب رو چند ماه پیش پیدا کردم ،رو مطالبش نمیتونم نظری بدم چون چندتاش رو بیشتر ندیدم ،ولی کارشون جالبه
محور کلی کلیپهاشون نینجوتسو هست بیشتر ... البته کلیپهای سیستما هم دارن
اکثرا در مورد نقاط حساس قسمتهای مختلف بدن هستن و با 3D max کار شدن

gekiryudojo - YouTube

خواهش میکنم Lord Viper عزیز هدف من از پست گذاشتن در این تاپیک یاد گرفتن مطالب و بالابردن سطح خودم از دوستانی چون شماست و نه یاد دادن که توی این زمینه تخصصی ندارم پس خواهش میکنم مطالب خوبتون رو ادامه بدین
مطالب شما عالی بود ..در مورد بالارفتن آدرنالین وگرم بودن بدن و کاهش حس درد کاملا درسته چه بسا درگیری هایی که طرف حتی چاقو خورده و تازه بعد از درگیری این رو فهمیده
شاید یک راهکار این باشه که در این موارد باید بتونیم بهترین عکس العمل رو داشته باشیم شاید تفاوت یک رزمی کار با آدم عادی این هست که چند سال از عمرش رو در باشگاه به تمرین ضربه زدن ، ضربه خوردن و بالابردن آمادگی بدنی گذرونده پس در هر حال نسبت به آدمهای عادی برتری هایی خواهد داشت تحمل ضربه بالاتر و قدرت ضربه بیشتر بدن آماده تر فقط اینجا چاشنی که لازم داره جسور و نترس بودن هست که طبعا برای رسیدن به این هدف باید خونسرد باشه
دوم در مبارزه با شخص عادی شر طبعا ممکنه ضربه هایی رو هم بزنه و هم بخوره اما مهم اینجاست که ضرب هایی که میخوره رو کنترل و ضرباتی رو که میزنه هدفمند باشه که کار زیاد سختی در مواجه با شخص عادی نیست
در مورد خشم و غرور طرف حمله کننده ،علیرغم خطرناک بودن میتونه یک نقطه ضعف هم محسوب بشه خشم باعث عدم دقت و ضعف ضربات و همچنین عدم کنترل میشه چنین فردی مثلا حتی فکر این رو هم نمیکنه که وقتی با تمام وجود و عصبانی حمله ور میشه مثلا با یک ضرب پای تای تام ساده به پشت زانو نقش بر زمین ، وبه سختی غافل گیر شه و شاید شدت ضربه براش به شدت گرون تموم شه یا شاید در موقع حمله و ضربه اصلا انتظار تغییر جهت سریع و ناگهانی و ضربه مشت از پشت رو که بارها در باشگاه تمرین کرده نداشته باشه ضربات غافلگیر کننده حتی اگه نگیم کار رو زود تموم میکنه لااقل میتونه باعث تحلیل روانی و استرس شدید در فرد متخاصم بشه
پس اگه خونسرد و جسور باشه و بتونه باهوش از مزیت ها و برتری های خودش در ضربه های ساده و قدرتمند که بارها و بارها اونها رو در باشگاه به میت و کیسه و حریف زده استفاده کنه و از عربده کشی و داد فریاد یک مشت لات که تنها مزیت اونها در دعوا محسوب بیم نداشته باشه میتونه مبارزه رو خوب تموم کنه
خوشحال میشم نظر شما رو هم در این زمینه بدونم

البته هدف فقط بحث در مورد ارائه راهکارهای درگیری در هنرهای رزمی و مشورت با اساتید و همرزمان عزیز هست
واله هیچ عقل سلیمی دنبال دعوا و درگیری و طبعات بسیارخطرناکی که میتونه داشته باشه نیست

Last edited:

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
با سلام خدمت همقطاران

من همون Amin.Reborn که 3 روز دسترسیم محدود شده بود
خوشحالم که در جمع شما هستم

Salute

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود بر همه دوستان و استادان : چند وقتی بود که نبودم و دلم برای همتون تنگ شده بود . چند صفحه اخیر را خواندم و مطالب زیادی از همه شما یاد گرفتم .

دیشب اتفاق جالبی افتاد . به دیدن یکی از مطرح ترین نماینده های آی کی دو استاد آق ساقلو رفتم . آدم بسیار فعال و کار کرده ای بود . روی حرکاتش تسلط بالایی داشت و به خوبی شاگردانش را آموزش داده بود . اما وقتی ازش پرسیدم آی کی دو چیست ؟ در جواب بهم گفت : سنسی موریهه اوشیبا ، در سه سبک جودو ، جوجیتسو ، کاراته صاحب دان 8 و دان 9 بودند و از تلفیق این 3 سبک آی کی دو را به وجود آوردند . نمی دونستم چی بگم . واقعا نمی دونستم . فقط نگاه کردم !

بالا