• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
سلام به آقا مرتضی یه مدت نبودید دلمون براتون تنگ شده بود
تبریک میگم پس شدیم هم رشته ای سبک خیلی خوبی هست ;):D
سلام.خیلی ممنون دوست عزیز.درسته ساندا خیلی باحاله.

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561

میگن بروس لی یه بار گفته بود بعد از خدا از مشتای محمد علی می ترسم. الله اعلم

ولی محمد واقعا اسطور هستش. از شما به خاطر عکس ها تشکر می کنم استاد آبتین

به عقیده ی من محمد علی روح یک مبارز اساطیری رو داشت.
حالا شاید کاتا بلد نبود!!! ولی مسلم اینکه یک جنگجو بود و هست

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
خوب بروس لی گفته بود قدرت مشت باید به اندازه قدرت پا و سرعت پا باید به اندازه سرعت دست باشه
دقیقا بخاطر همین بروس لی شیفته مشت های محمد علی شده بود

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
یک سوال دوستان؟

چرا بروس لی هیچ وقت قبول نکرد با بزرگای رزمی کار هم عصرش مبارزه کنه؟
هیچ وقت فرصتش نشد در این مورد تحقیق کنم و راست و دروغ هارو از هم سوا کنم
از دوستان اگر کسی میدونه لطف بزرگی در حق من میکنه

با تشکر

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
یک سوال دوستان؟

با تشکر

البته بروسلی با خیلی از اساتید سبک های رزمی مبارزه کرد
شاید یکی از علت هایی که مثلا بین اساتید مشهوری همچون بروسلی و اویاما مبارزه نشد شهرت هردو طرف بود

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
میگن بروس لی یه بار گفته بود بعد از خدا از مشتای محمد علی می ترسم. الله اعلم

ولی محمد واقعا اسطور هستش. از شما به خاطر عکس ها تشکر می کنم استاد آبتین

به عقیده ی من محمد علی روح یک مبارز اساطیری رو داشت.
حالا شاید کاتا بلد نبود!!! ولی مسلم اینکه یک جنگجو بود و هست

من هم از شما ممنونم.
بله مبارزان بزرگ، روح بزرگی دارند.
راستی نظر من را بخواهید داشتن کاتا یا نداشتن آن عملا معیاری برای ارزش گذاری بر سبک ها و روش های مبارزه نیست. در غرب بوکس را یک "علم" می دانند و من هم موافقم.

یک سوال دوستان؟

با تشکر

کاملا بر عکس دوست گرامی. کاملا برعکس. در واقع لی با تمام کسانی که مایل بودند با او مبارزه کنند، مشتاقانه مبارزه کرد. بامزه اش اینجاست که هیچ وقت هم شکست نخورد. شاید زمانی درباره مبارزات بروس لی بحث هایی کردیم در آینده.
ممونم از توجه تان.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
Muhammad Ali vs Cleveland Williams
1966

زیباترین مبارزه ی محمد علی

889286-1966-how-muhammad-ali-and-cleveland-williams-mat-6492739.jpg

cleveland_williams.jpg

این مبارزه را به عنوان زیباترین مبارزه محمد علی و البته، یکی از زیباترین مبارزات تاریخ بوکس می شناسند. در این ویدئو بخش هایی از آن را می بینید. Cleveland Williams بوکسوری با استایل Brawler بود و آنطور که جورج فورمن می گفت ضربات بسیار نیرومندی داشت.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
Muhammad Ali vs Cleveland Williams
1966

زیباترین مبارزه ی محمد علی

مشاهده پیوست 295343

مشاهده پیوست 295344

این مبارزه را به عنوان زیباترین مبارزه محمد علی و البته، یکی از زیباترین مبارزات تاریخ بوکس می شناسند. در این ویدئو بخش هایی از آن را می بینید. Cleveland Williams بوکسوری با استایل Brawler بود و آنطور که جورج فورمن می گفت ضربات بسیار نیرومندی داشت.

چه استایل جالبی حسابی خواسته روحیه طرف خراب کنه :D من رو یاد مربی سال های پیش بوکس خودم استاد رنجبر انداخت انشالله هرجا هستن خودشون و خانوادشون سلامت باشن
استاد آبتین اگه ممکنه از ادامه و راندهای دیگه این مبارزه هم کلیپ هایی بذارید
ممنون

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
چه استایل جالبی حسابی خواسته روحیه طرف خراب کنه :D من رو یاد مربی سال های پیش بوکس خودم استاد رنجبر انداخت انشالله هرجا هستن خودشون و خانوادشون سلامت باشن
استاد آبتین اگه ممکنه از ادامه و راندهای دیگه این مبارزه هم کلیپ هایی بذارید
ممنون

خب این عکس مربوط به راند سوم (و آخر) این مبارزه است. جایی که محمد علی بعد از یک اسلیپ سریع به سبک خودش، با یک ضربه اورهد تعادل ویلیامز را بهم زد که بسیار زیبا بود. هنوز به یوتیوب دسترسی ندارید ترین گرامی؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
خب این عکس مربوط به راند سوم (و آخر) این مبارزه است. جایی که محمد علی بعد از یک اسلیپ سریع به سبک خودش، با یک ضربه اورهد تعادل ویلیامز را بهم زد که بسیار زیبا بود. هنوز به یوتیوب دسترسی ندارید ترین گرامی؟

نه متاسفانه استاد آبتین هنوز دسترسی به یوتیوب ندارم و وی.ن هم به سختی صفحه رو باز میکنه
ویلیامز رو ناک اوت کرد کلیپش رو ندارید

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
نه متاسفانه استاد آبتین هنوز دسترسی به یوتیوب ندارم و وی.ن هم به سختی صفحه رو باز میکنه
ویلیامز رو ناک اوت کرد کلیپش رو ندارید

راستش همه چیز در یوتیوب پیدا میشود. من قصد داشتم از آرشیو ویدئوهایم اونهایی که کوتاه تر هستند را در آپارات دانلود کنم و لینک بدهم تا شاید عده ی بیشتر حوصله و وقت دیدنشان را پیدا کنند.
حالا یک ویدئوی کامل و با کیفیت از این مبارزه را دارم، از آنجا که بسیار زیبا هست بزودی آپلود می کنم و لینک می دم.

ممنونم از شما که پست های بنده را با دقت دنبال می کنید جناب ترین.

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
الان که صحبت بکس هستش
دوست دارم از راکی مارسیانوی بزرگ هم یادی بکنم
تنها قهرمان بدون شکست بوکس حرفه ای که ایده فیلم بسیار زیبای گاو خشمگین مارتین اسکورسیزی با بازی رابرت دنیرو شد

در مورد مجموعه فیلم های راکی هم استالونه بعد از تماشای مسابقه محمد علی با جو فریزر ایده فیلم به ذهنش میرسه و از روی اون تو سه روز فیلمنامه شو می نویسه
خود استالونه گفته فیلم های راکی بیشتر در موضوع عشق هستند تا بوکس

من برای رشته بوکس خیلی احترام قایل هستم چون همیشه احتمال آسیب های ناقص کننده بدن وجود داره (چیزی که اویاما ازش می ترسید)
ولی با اینحال همشون ادامه میدن. برای شخص من هیچ چیز ترسناک تر از رینگ بوکس نیست. یه جوری مثل قسمت های آخر سریال ها میمونه
همه چیز باید همونجا و به هر قیمتی شده تموم بشه

Last edited:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
راستش همه چیز در یوتیوب پیدا میشود. من قصد داشتم از آرشیو ویدئوهایم اونهایی که کوتاه تر هستند را در آپارات دانلود کنم و لینک بدهم تا شاید عده ی بیشتر حوصله و وقت دیدنشان را پیدا کنند.
حالا یک ویدئوی کامل و با کیفیت از این مبارزه را دارم، از آنجا که بسیار زیبا هست بزودی آپلود می کنم و لینک می دم.

ممنونم از شما که پست های بنده را با دقت دنبال می کنید جناب ترین.

خواهش میکنم
بسیار ممنون استاد آبتین .. پست های شما بسیار مفید هست و من بشخصه از همه آنها استفاده میکنم

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
خواهش میکنم
بسیار ممنون استاد آبتین .. پست های شما بسیار مفید هست و من بشخصه از همه آنها استفاده میکنم

تایید و تشکر
هم از استاد آبتین و هم از ترین گرامی
من اینجا واقعا احساس می کنم که در یک روز بهاری در باغ گیلاس نشستم و به هایکو گوش میدم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
الان که صحبت بکس هستش
دوست دارم از راکی مارسانوی بزرگ هم یادی بکنم
تنها قهرمان بدون شکست بوکس حرفه ای که ایده فیلم بسیار زیبای گاو خشمگین مارتین اسکورسیزی با بازی رابرت دنیرو شد

در مورد مجموعه فیلم های راکی هم استالونه بعد از تماشای مسابقه محمد علی با جو فریزر ایده فیلم به ذهنش میرسه و از روی اون تو سه روز فیلمنامه شو می نویسه

من برای رشته بوکس خیلی احترام قایل هستم چون همیشه احتمال آسیب های ناقص کننده بدن وجود داره (چیزی که اویاما ازش می ترسید)
ولی با اینحال همشون ادامه میدن. برای شخص من هیچ چیز ترسناک تر از رینگ بوکس نیست. یه جوری مثل قسمت های آخر سریال ها میمونه

هنوزم آرشیو فیلم های راکی رو دارم:happy:
به نظر من هیچ ورزشی به لذت بخشی بوکس نیست واقعا معرکه هست البته درسته رینگ ممکنه ترسناک باشه ولی خدائیش رفتن داخلش با اون سر و صداهاش و مبارزه با حریف خیلی حال میده یجورایی تخلیت میکنه ........ماه های اول یادش بخیر استاده نمیذاشت برین داخل رینگ تمرین کنیم دستکشم نمیذاشت دستمون کنیم تا یواشکی میرفتیم طرف رینگ می انداختمون بیرون میذاشتمون جلو آیینه مشت بزنیم میگفت تکون نخورید از اینجا فقط همین و طناب ....... روزی که برای اولین بار بهمون اجازه داد بریم توی رینگ و میت بزنیم یادش بخیر چه حالی داد ولی اولین مبارزه توی رینگ استرس خیلی بالایی داره

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
هنوزم آرشیو فیلم های راکی رو دارم:happy:
به نظر من هیچ ورزشی به لذت بخشی بوکس نیست واقعا معرکه هست البته درسته رینگ ممکنه ترسناک باشه ولی خدائیش رفتن داخلش با اون سر و صداهاش و مبارزه با حریف خیلی حال میده یجورایی تخلیت میکنه ........ماه های اول یادش بخیر استاده نمیذاشت برین داخل رینگ تمرین کنیم دستکشم نمیذاشت دستمون کنیم تا یواشکی میرفتیم طرف رینگ می انداختمون بیرون میذاشتمون جلو آیینه مشت بزنیم میگفت تکون نخورید از اینجا فقط همین و طناب ....... روزی که برای اولین بار بهمون اجازه داد بریم توی رینگ و میت بزنیم یادش بخیر چه حالی داد ولی اولین مبارزه توی رینگ استرس خیلی بالایی داره

درسته

بوکس از رشته های هستش که به دلیل همین مسایل گاها ضربان قلب مبارزها 220 رو هم رد میکنه
میشه گفت که مبارزه خالصه بدون هیچ گونه اضافات.
توی آمریکا هم در کنار بسکتبال و بیسبال بسیار به این رشته احترام میگذارند و براشون حکم کشتی ما رو داره
واقعا یکی از آرزوهام اینه که یک بار برم سالن مدیسون اسکویر گاردن و بک مسابقه معروف رو ار نزدیک ببینم
بعدشم دوست دارم دان کینگ رو ملاقات کنم، معروف ترین برگزار کننده مسابقات بوکس از مبارزات محمد علی تا حالا

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
الان که صحبت بکس هستش
دوست دارم از راکی مارسیانوی بزرگ هم یادی بکنم

راکی مارسیانوی بزرگ، بله! ممنونم از یادآوری شما. در واقع ایشان کابوس جو لوئیز شده بودند!
اما امین گرامی فیلم گاو خشمگین بر اساس زندگی بوکسور دیگری تهیه شده است.

درباره فیلم های خاطره انگیز راکی همان طور که فرمودید سه مبارزه مشهور کلی و فریزیر و اتفاقات و حواش مربوط به آنها، الهام بخش استالونه برای تهیه ی سری فیلم های راکی بالبوآ بود. اما نکته ای که احتمالا نشنیده باشید این است که ایده ی اصلی فیلنامه راکی بالبوآ عینا از ماجرای بوکسور رده پایین و گمنامی به اسم Chuck Wepner که محمد علی را در سال 1976 به مبارزه طلبید کپی برداری شده است. Chuck Wepner در صورتیکه موفق می شد علی را شکست دهد علاوه بر شهرتی که بدست می آورد، میلیونر هم میشد!

در نهایت وپنر، با وجود انگیزه ی بالا و سخت جانی که از خودش نشان داد، درب و داغان شد و هیچی به هیچی. اما بر عکس راکی بالبوآ در اولین فیلم راکی، آپولو کرید را (که در واقع همان محمد علی بود) شکست داد و زندگی اش متحول شد. :happy:

بالا