morteza1986
Registered User
- نوشتهها
- 209
- لایکها
- 474
سلام.خیلی ممنون دوست عزیز.درسته ساندا خیلی باحاله.سلام به آقا مرتضی یه مدت نبودید دلمون براتون تنگ شده بود
تبریک میگم پس شدیم هم رشته ای سبک خیلی خوبی هست![]()
سلام.خیلی ممنون دوست عزیز.درسته ساندا خیلی باحاله.سلام به آقا مرتضی یه مدت نبودید دلمون براتون تنگ شده بود
تبریک میگم پس شدیم هم رشته ای سبک خیلی خوبی هست![]()
یک سوال دوستان؟
چرا بروس لی هیچ وقت قبول نکرد با بزرگای رزمی کار هم عصرش مبارزه کنه؟
هیچ وقت فرصتش نشد در این مورد تحقیق کنم و راست و دروغ هارو از هم سوا کنم
از دوستان اگر کسی میدونه لطف بزرگی در حق من میکنه
با تشکر
میگن بروس لی یه بار گفته بود بعد از خدا از مشتای محمد علی می ترسم. الله اعلم
ولی محمد واقعا اسطور هستش. از شما به خاطر عکس ها تشکر می کنم استاد آبتین
به عقیده ی من محمد علی روح یک مبارز اساطیری رو داشت.
حالا شاید کاتا بلد نبود!!! ولی مسلم اینکه یک جنگجو بود و هست
یک سوال دوستان؟
چرا بروس لی هیچ وقت قبول نکرد با بزرگای رزمی کار هم عصرش مبارزه کنه؟
هیچ وقت فرصتش نشد در این مورد تحقیق کنم و راست و دروغ هارو از هم سوا کنم
از دوستان اگر کسی میدونه لطف بزرگی در حق من میکنه
با تشکر
Muhammad Ali vs Cleveland Williams
1966
زیباترین مبارزه ی محمد علی
مشاهده پیوست 295343
مشاهده پیوست 295344
این مبارزه را به عنوان زیباترین مبارزه محمد علی و البته، یکی از زیباترین مبارزات تاریخ بوکس می شناسند. در این ویدئو بخش هایی از آن را می بینید. Cleveland Williams بوکسوری با استایل Brawler بود و آنطور که جورج فورمن می گفت ضربات بسیار نیرومندی داشت.
چه استایل جالبی حسابی خواسته روحیه طرف خراب کنهمن رو یاد مربی سال های پیش بوکس خودم استاد رنجبر انداخت انشالله هرجا هستن خودشون و خانوادشون سلامت باشن
استاد آبتین اگه ممکنه از ادامه و راندهای دیگه این مبارزه هم کلیپ هایی بذارید
ممنون
خب این عکس مربوط به راند سوم (و آخر) این مبارزه است. جایی که محمد علی بعد از یک اسلیپ سریع به سبک خودش، با یک ضربه اورهد تعادل ویلیامز را بهم زد که بسیار زیبا بود. هنوز به یوتیوب دسترسی ندارید ترین گرامی؟
نه متاسفانه استاد آبتین هنوز دسترسی به یوتیوب ندارم و وی.ن هم به سختی صفحه رو باز میکنه
ویلیامز رو ناک اوت کرد کلیپش رو ندارید
راستش همه چیز در یوتیوب پیدا میشود. من قصد داشتم از آرشیو ویدئوهایم اونهایی که کوتاه تر هستند را در آپارات دانلود کنم و لینک بدهم تا شاید عده ی بیشتر حوصله و وقت دیدنشان را پیدا کنند.
حالا یک ویدئوی کامل و با کیفیت از این مبارزه را دارم، از آنجا که بسیار زیبا هست بزودی آپلود می کنم و لینک می دم.
ممنونم از شما که پست های بنده را با دقت دنبال می کنید جناب ترین.
خواهش میکنم
بسیار ممنون استاد آبتین .. پست های شما بسیار مفید هست و من بشخصه از همه آنها استفاده میکنم
الان که صحبت بکس هستش
دوست دارم از راکی مارسانوی بزرگ هم یادی بکنم
تنها قهرمان بدون شکست بوکس حرفه ای که ایده فیلم بسیار زیبای گاو خشمگین مارتین اسکورسیزی با بازی رابرت دنیرو شد
در مورد مجموعه فیلم های راکی هم استالونه بعد از تماشای مسابقه محمد علی با جو فریزر ایده فیلم به ذهنش میرسه و از روی اون تو سه روز فیلمنامه شو می نویسه
خود استالونه گفته فیلم های راکی بیشتر در موضوع عشق هستند تا بوکس
من برای رشته بوکس خیلی احترام قایل هستم چون همیشه احتمال آسیب های ناقص کننده بدن وجود داره (چیزی که اویاما ازش می ترسید)
ولی با اینحال همشون ادامه میدن. برای شخص من هیچ چیز ترسناک تر از رینگ بوکس نیست. یه جوری مثل قسمت های آخر سریال ها میمونه
همه چیز باید همونجا و به هر قیمتی شده تموم بشه
هنوزم آرشیو فیلم های راکی رو دارم:happy:
به نظر من هیچ ورزشی به لذت بخشی بوکس نیست واقعا معرکه هست البته درسته رینگ ممکنه ترسناک باشه ولی خدائیش رفتن داخلش با اون سر و صداهاش و مبارزه با حریف خیلی حال میده یجورایی تخلیت میکنه ........ماه های اول یادش بخیر استاده نمیذاشت برین داخل رینگ تمرین کنیم دستکشم نمیذاشت دستمون کنیم تا یواشکی میرفتیم طرف رینگ می انداختمون بیرون میذاشتمون جلو آیینه مشت بزنیم میگفت تکون نخورید از اینجا فقط همین و طناب ....... روزی که برای اولین بار بهمون اجازه داد بریم توی رینگ و میت بزنیم یادش بخیر چه حالی داد ولی اولین مبارزه توی رینگ استرس خیلی بالایی داره
الان که صحبت بکس هستش
دوست دارم از راکی مارسیانوی بزرگ هم یادی بکنم
تنها قهرمان بدون شکست بوکس حرفه ای که ایده فیلم بسیار زیبای گاو خشمگین مارتین اسکورسیزی با بازی رابرت دنیرو شد
در مورد مجموعه فیلم های راکی هم استالونه بعد از تماشای مسابقه محمد علی با جو فریزر ایده فیلم به ذهنش میرسه و از روی اون تو سه روز فیلمنامه شو می نویسه
خود استالونه گفته فیلم های راکی بیشتر در موضوع عشق هستند تا بوکس
من برای رشته بوکس خیلی احترام قایل هستم چون همیشه احتمال آسیب های ناقص کننده بدن وجود داره (چیزی که اویاما ازش می ترسید)
ولی با اینحال همشون ادامه میدن. برای شخص من هیچ چیز ترسناک تر از رینگ بوکس نیست. یه جوری مثل قسمت های آخر سریال ها میمونه
همه چیز باید همونجا و به هر قیمتی شده تموم بشه