• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد کمی از تکنیک های تای جوجتسو بصورت تصویری برامون بذارید فنون گلاویزی کاربردی جالبی ازشون دیدم

ممنون از حسن توجه شما

در مورد فنون هر سوالی باشه دز خدمتم

اما هم آموزش مجازی کار درستی نیست هم این که وقت من اجازه نمیده

اما هر سوالی باشه در خدمتم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اتفاقا این اعتراض چند نفر از اساتید ژاپنی بود که به ایران سفر کرده بودن
خودشون مونده بودن که اینجا چه خبره که تعداد سبک های رزمی ایرانی از ژاپن و چین هم بیشتره

:lol: ها ها ها

دقیقا

این مسئله رو من چندینو چند سال پیش در کوتاکی نو مورا بیان کردم همه دهنشون باز موند

و این که مدت ها من در مورد مک دوجوها و دجوهای تقلبی صحبت کردم که با مخالفت زیادی از همرزمان برخورد کردم

این ها همیشه هست

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
ممنون از حسن توجه شما

در مورد فنون هر سوالی باشه دز خدمتم

اما هم آموزش مجازی کار درستی نیست هم این که وقت من اجازه نمیده

اما هر سوالی باشه در خدمتم

در تکنیک های تای جوتسو وقتیکه دو نفر دارن هر دیگر رو مشت مالی میکنن چطوری اونی که سریعتره میتونه دست طرف مقابل رو از زیر آرنج با دستش بدزده و علنی یک دست حریف از کار بیوفته؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ایجاد سبک جدید باید دلایل بسیار بسیار متقن و محکمی داشته باشد.

در غیر این صورت سبک سازی یا از روی نادانی اتفاق می افتد یا سودجویی.

کسی میتونه سبک جدید بیاره که از همه مسابقاتش پیروز بیرون بیاد
دایره گرده هرجاش رو دست بزنی گرده مهمه اینه که چطوری لمسش کنی

حق با دوستان هست کسی که میخواد سبکی رو به وجود بیاره یا حتی به صورت مربی و استاد مشغول بشه باید هم از از نظر علمی و هم از نظر عملی تجربه لازم رو داشته باشه که واقعا توی بعضی از باشگاه ها کوتاهی میشه متاسفانه نمیگیم توی همه باشگاه ها ولی توی بعضی هاش فقط از روی سود جویی و همین طور بند پ اقدام به زدن باشگاه و همچنین مربیگری میکنند در حالیکه هنرجو با دادن هزینه هایی که الان زیر 30 تومن در ماه نیست سردرگم و بهره وری لازم رو به هیچ وجه نداره و هنوز یه مدت نگذشته هم که به خاطر تمرین نامناسب دچار مصدومیت میشه
یک مثال راجع به خودم موقعیکه از توآ برای یادگیری سبک ساندا رفتم خداوکیلی بعد از 6 ماه خصوصی کار کردن استاد گفت بیا یه مدرک مربیگری بهت میدم با یه باشگاه وایسا به خدا عین حقیقته اونم منی که فقط چهارتا مشت و لگد بلد بودم و اصلا صلاحیت لازم برای مربیگری رو نداشتم برای همین باید برای انتخاب باشگاه و استاد مناسب دقت کرد

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
ما سه نفرو کجا می برین؟
من تازه این پست رو دیدم.با اینکه جوک قدیمی هست ولی چون بصورت غیر منتظره ای اینجا مطرح کردید باعث شد کلی بخندم.:D
ازتون ممنونم

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
من تازه این پست رو دیدم.با اینکه جوک قدیمی هست ولی چون بصورت غیر منتظره ای اینجا مطرح کردید باعث شد کلی بخندم.:D
ازتون ممنونم

آره اتفاقا یه حالتی پیش اومد که دقیقا موضوعش مثل همون جک شد

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
حق با دوستان هست کسی که میخواد سبکی رو به وجود بیاره یا حتی به صورت مربی و استاد مشغول بشه باید هم از از نظر علمی و هم از نظر عملی تجربه لازم رو داشته باشه که واقعا توی بعضی از باشگاه ها کوتاهی میشه متاسفانه نمیگیم توی همه باشگاه ها ولی توی بعضی هاش فقط از روی سود جویی و همین طور بند پ اقدام به زدن باشگاه و همچنین مربیگری میکنند در حالیکه هنرجو با دادن هزینه هایی که الان زیر 30 تومن در ماه نیست سردرگم و بهره وری لازم رو به هیچ وجه نداره و هنوز یه مدت نگذشته هم که به خاطر تمرین نامناسب دچار مصدومیت میشه
یک مثال راجع به خودم موقعیکه از توآ برای یادگیری سبک ساندا رفتم خداوکیلی بعد از 6 ماه خصوصی کار کردن استاد گفت بیا یه مدرک مربیگری بهت میدم با یه باشگاه وایسا به خدا عین حقیقته اونم منی که فقط چهارتا مشت و لگد بلد بودم و اصلا صلاحیت لازم برای مربیگری رو نداشتم برای همین باید برای انتخاب باشگاه و استاد مناسب دقت کرد

مطالبی که فرمودید، فجایع دردناکی هستند از نگاه کسی که کمترین دلبستگی به هنرهای رزمی داشته باشد.

سبک بوجود آوردن آنقدر فرایند پیچیده ای دارد، آنقدر دشوار است که اصلا می توانیم بگوییم "ناممکن" است! البته نظر شخصی عرض می کنم.

درباره آموزش و مربی گری هم باید بگویم یک تجارت کثیف به راه انداخته اند آقایان ...

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
یک مطلب دیگر.

به چه کسی می شود گفت استاد؟ از نظر شما چه مقدار زمان لازم است تا فردی در یک رشته رزمی به "استادی" برسد؟

تلقی بنده از کلمه استاد، فردی است که سال های سال و به طور پیوسته، در یک زمینه ی خاص ِ هنری، ورزشی، علمی، مهارتی، صنعتی و غیره، مشغول به یادگیری، تمرین، تحقیق و مطالعه بوده است.

بحث شش ماه و یک سال و دو سال نیست. داریم از یک عمر حرف می زنیم.

خیلی از افراد می توانند به عنوان مربی و تمرین دهنده فعالیت کنند ولی باز هم نمی شود آنها را استاد بدانیم.

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
دلیلش اهمیت ندادن به ورزشی های رزمی در ایرانه
طوری بشه که در ساعات ورزش بجای فوتبال به بچه های مدرسه هنرهای رزمی یاد بدند
اگر کسی از دوران دبستان در همین مدارس هنرهای رزمی اصولی یاد بگیره برای خودش در بزرگسالی استاد میشه اگر پشتکار داشته باشه
فوتبال برای ما نون و آب نمیشه فایده ای هم نداره ولی ورزش های رزمی فرق داره

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
اگر کسی از دوران دبستان در همین مدارس هنرهای رزمی اصولی یاد بگیره برای خودش در بزرگسالی استاد میشه اگر پشتکار داشته باشه

تایید میشه.الان پول بیت المال رو دارن میدن به فوتبالیست های آماتوری که چند صد میلیون و حتی میلیاردی پول میگیرن و تو زمین راه میرن و قاه قاه میخندن به ریش همه ی طرفدار هاشون که بدون هیچ چشم داشتی میان و این .........ها رو تشویق میکنن. هیچ افتخاری هم که برای ایران کسب نمیکنند حتی در سطح آسیا! جام جهانی و المپیک پیشکششون.اونوقت تیم ملی کشتی فرنگی(و نه فقط یک نفر کشتی گیر شرکت کننده از ایران)قهرمان المپیک میشه و بجای اینکه سر تا پای این عزیزان رو طلا بگیرن کاری میکنن که سرمربی درجه یکشون استعفا بده.فوتبال داخل سالن هم به همین ترتیب. بچه های رزمی کار هم که هیچی با دستمزدشون خرج خورد و خوراکشون رو هم نمیتونن در بیارن چه برسه به خرید خونه و سوار شدن ماشین های فول آپشن. افسوس..

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
فوتبال در ایران جنبه سیاسی داره
اگر ورزش های رزمی در جامعه ای توسعه پیدا کنه جرم کمتر میشه چون دیگه بیشتر مردم دفاع شخصی بلد میشن

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
تایید میشه.الان پول بیت المال رو دارن میدن به فوتبالیست های آماتوری که چند صد میلیون و حتی میلیاردی پول میگیرن و تو زمین راه میرن و قاه قاه میخندن به ریش همه ی طرفدار هاشون که بدون هیچ چشم داشتی میان و این .........ها رو تشویق میکنن. هیچ افتخاری هم که برای ایران کسب نمیکنند حتی در سطح آسیا! جام جهانی و المپیک پیشکششون.اونوقت تیم ملی کشتی فرنگی(و نه فقط یک نفر کشتی گیر شرکت کننده از ایران)قهرمان المپیک میشه و بجای اینکه سر تا پای این عزیزان رو طلا بگیرن کاری میکنن که سرمربی درجه یکشون استعفا بده.فوتبال داخل سالن هم به همین ترتیب. بچه های رزمی کار هم که هیچی با دستمزدشون خرج خورد و خوراکشون رو هم نمیتونن در بیارن چه برسه به خرید خونه و سوار شدن ماشین های فول آپشن. افسوس..

تازه این فوتبالیستها خیلی هاشون با پارتی بازی و بدون حداقل داشتن بار فنی به اینجا میرسن خدایی ما توی ایران انقدر از این فوتبالیستها بهتر داریم که گمنام هستن اینا از فوتبالیست شدن فقط توی قرارداد و پول گرفتن حرفه ای هستن

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

حرف شما کاملا درسته حالا اگه یه تیم فوتبال خوب هم داشتیم دلمون نمی سوخت نه این تیم با این بازیکنا که شدن درجه 2 آسیا ولی پول گرفتن و قرارداد هاشون در سطح حرفه ای هست
این شیوه توی مدارس به ویژه جنوب شرق آسیا داره انجام میشه مثلا در تایلند بچه ها از موقعیکه به مدرسه میرن موی تای رو هم یاد میگیرن و این براشون یه سنت هست

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
یک مطلب دیگر.

به چه کسی می شود گفت استاد؟ از نظر شما چه مقدار زمان لازم است تا فردی در یک رشته رزمی به "استادی" برسد؟

تلقی بنده از کلمه استاد، فردی است که سال های سال و به طور پیوسته، در یک زمینه ی خاص ِ هنری، ورزشی، علمی، مهارتی، صنعتی و غیره، مشغول به یادگیری، تمرین، تحقیق و مطالعه بوده است.

بحث شش ماه و یک سال و دو سال نیست. داریم از یک عمر حرف می زنیم.

خیلی از افراد می توانند به عنوان مربی و تمرین دهنده فعالیت کنند ولی باز هم نمی شود آنها را استاد بدانیم.

صحبت های شما کاملا درسته استادآبتین ایکاش به این مطلب پررنگ شده توسط شما توجه میشد متاسفانه یه جورائی بی در و پیکر شده همین الان خداشاهده چند نفر رو میشناسم که باشگاه زدن اما سابقشون رو چه عرض کنم خب اینا میخوان چجوری هنرجوها رو درست تمرین بدن رزمی که فقط دویدن و چهارتا شنا و مابو و ضربه به میت نیست خب این هنرجو وقتی درست تمرین داده نمیشه بدنش آماده نیست طبیعیه دچار مصدومیت میشه همون رزمی رو هم درست یاد نمیگیره

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
تازه این فوتبالیستها خیلی هاشون با پارتی بازی و بدون حداقل داشتن بار فنی به اینجا میرسن خدایی ما توی ایران انقدر از این فوتبالیستها بهتر داریم که گمنام هستن اینا از فوتبالیست شدن فقط توی قرارداد و پول گرفتن حرفه ای هستن
من تا همین چند سال پیش،پرسپولیسی بودم.اون هم از نوع کاملامتعصب! ولی الان لیگ ایران رو نگاه نمیکنم حتی بازی استقلال-پرسپولیس.چون وقتی میبینم بازیکن، حتی معدود موقعیت هایی رو هم که گیرش میاد بخاطر نداشتن بار فنی از دست میده بعد به نشونه ی حسرت، دستش رو میکشه رو موهاش و از اینجور ادا اطوار ها در میاره احساس میکنم داره به من انواع و اقسام فحش ها رو میده.چون میدونم براش مهم نیست تیمش ببازه یا ببره.اون که در هر صورت پولش رو میگیره و به مخاطب خاصش و شرکت تو پارتی پیش رو فکر میکنه و اینکه با پول قلمبه ای که از تمدید قرارداد یا بستن قرارداد جدیدش به جیب میزنه چکار باید کنه!
یادش بخیر.تیم ملی ایران سابق:کریم باقری با شوت هایی که هر دروازه بانی رو میتونست تسلیم کنه،علی دایی با FINISHING های بی نظیرش در تاریخ فوتبال آسیا و ضربات سری که میتونست رو سر هر مدافعی به توپ ضربه بزنه.خداداد عزیزی که سبک بازیش مثل فرانکو زولا بود و فوق العاده موثر بازی میکرد. احمد رضا عابد زاده که تو بازی تاریخی مقابل استرالیا عالی عمل کرد.همینطور موشک هامبورگ و رایان گیگز آسیا و جادوگر(البته در جوانی)و....
یاد باد آن روزگاران یاد باد....

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
برای اینکه هم از موضوع تاپیک خیلی دور نشیم و کمی هم اعصابمون آروم بشه پیشنهاد میکنم در مورد مبارزه ی یک نفر در مقابل چند نفر بحث کنیم...

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
برای اینکه هم از موضوع تاپیک خیلی دور نشیم و کمی هم اعصابمون آروم بشه پیشنهاد میکنم در مورد مبارزه ی یک نفر در مقابل چند نفر بحث کنیم...

آره درسته اینجوری فقط اعصاب خودمون رو خورد میکنیم
به نظر من در مبارزه با چند نفر هم اگه راهی برا فرار یا دسترسی به سلاح سرد نداشته باشی:rolleyes: ضربات پای پایین ، ضربه به نقاط حساس مثل ب...ضه و ...، عدم استفاده از ضربات پای بالا برای جلوگیری از برهم خوردن تعادل ، نگاه به جلو حواس به پشت سر چون احتمالا اولین ضربه رو از اونجا میخوریم میتونه موثر باشه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
آره درسته اینجوری فقط اعصاب خودمون رو خورد میکنیم
به نظر من در مبارزه با چند نفر هم اگه راهی برا فرار یا دسترسی به سلاح سرد نداشته باشی:rolleyes: ضربات پای پایین ، ضربه به نقاط حساس مثل ب...ضه و ...، عدم استفاده از ضربات پای بالا برای جلوگیری از برهم خوردن تعادل ، نگاه به جلو حواس به پشت سر چون احتمالا اولین ضربه رو از اونجا میخوریم میتونه موثر باشه

درود
در واقعا مبارزه با چند نفر کار ساده ای نیس باید خیلی مهارت داشت که فرد بتونه با چند نفر مبارزه داشته باشه یا درگیر بشه
در اینجا به نظر من استفاده از سلاح سرد بهتره....

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
درود
در واقعا مبارزه با چند نفر کار ساده ای نیس باید خیلی مهارت داشت که فرد بتونه با چند نفر مبارزه داشته باشه یا درگیر بشه
در اینجا به نظر من استفاده از سلاح سرد بهتره....

یه تمرین واقعی مشکل رو حل میکنه

در یک مبارزه یک به چند باید 10 تا چشم داشته باشید

عملکرد مغز باید از دست و پا جدا بشه

درست مثل رانندگی شما اینقدر باید تمرین کنی که فقط با دست و پات ماشین رو جلو میبری و چشمات بطور180 درجه دور و برت رو کنترل میکنه
تا سرعت ماشین با دست و پات کم و زیاد بشه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

با سلام ممنون از سوال بکر و خوب شما تشکر میکنم

من در یک توضیح خلاصه و کوتاه و بیان یک تاکتیک مسئله رو روشن میکنم

در درگیریهای چند نفره بهترین راه استفاده از تاکتیک هست نه تکنیک

در مورد فرق تاکتیک با تکنیک چندینو چند بار توضیح دادم . دوستانی که آشنایی ندارن و تاپیک رو از ابتدا مطلالعه نکردن اگر خواستن دوباره توضیح میدم.

در زمان و مکان نا منظم و تعداد نفرات نامنظم فقط یک جنگجوی متخصص در نبرد نامنظم هست که پیروزه.......

در ریو های قدیمی همیشه استفاده از تاکتیک به تکنیک مقدم بوده

در اینجا به چندتا از تاکتیک های نام منظم از اموزشهای نین جوتسو اشاره میکنم

1. سعی کنید کاری کنید که دشمن دورتون حلقه نزنه : یک راه حل قدیمی خودتون رو به یک دیوار نزدیک کنید دیوار باعث میشه دورت حلقه نزنن

2. هیچگاه ثابت نمون و سنگ رو در جهت مخالفت پرت کن ( سامورایی ها این کارو واسه فرار از دست موزدوران میکردن)

3. استفاده از میتسوبیشی ( پودر کور کننده) در مورد میتسوبیشی صحبت کردم گذشته . موادی که نینجا ها در چشم میپاشیدن که ......... خود خاک هم میتونه به عنوان میتسو بیشی عمل کنه

4.استتار : روشی که سالیان دراز کارآمدترین روش بوده و هست

دوستان دقت داشته باشید که همه این ها تاکتیک بودن

ممنون از حسن توجه شما

بالا