استاد کمی از تکنیک های تای جوجتسو بصورت تصویری برامون بذارید فنون گلاویزی کاربردی جالبی ازشون دیدم
ممنون از حسن توجه شما
در مورد فنون هر سوالی باشه دز خدمتم
اما هم آموزش مجازی کار درستی نیست هم این که وقت من اجازه نمیده
اما هر سوالی باشه در خدمتم
استاد کمی از تکنیک های تای جوجتسو بصورت تصویری برامون بذارید فنون گلاویزی کاربردی جالبی ازشون دیدم
اتفاقا این اعتراض چند نفر از اساتید ژاپنی بود که به ایران سفر کرده بودن
خودشون مونده بودن که اینجا چه خبره که تعداد سبک های رزمی ایرانی از ژاپن و چین هم بیشتره
ممنون از حسن توجه شما
در مورد فنون هر سوالی باشه دز خدمتم
اما هم آموزش مجازی کار درستی نیست هم این که وقت من اجازه نمیده
اما هر سوالی باشه در خدمتم
ایجاد سبک جدید باید دلایل بسیار بسیار متقن و محکمی داشته باشد.
در غیر این صورت سبک سازی یا از روی نادانی اتفاق می افتد یا سودجویی.
کسی میتونه سبک جدید بیاره که از همه مسابقاتش پیروز بیرون بیاد
دایره گرده هرجاش رو دست بزنی گرده مهمه اینه که چطوری لمسش کنی
من تازه این پست رو دیدم.با اینکه جوک قدیمی هست ولی چون بصورت غیر منتظره ای اینجا مطرح کردید باعث شد کلی بخندم.ما سه نفرو کجا می برین؟
من تازه این پست رو دیدم.با اینکه جوک قدیمی هست ولی چون بصورت غیر منتظره ای اینجا مطرح کردید باعث شد کلی بخندم.
ازتون ممنونم
حق با دوستان هست کسی که میخواد سبکی رو به وجود بیاره یا حتی به صورت مربی و استاد مشغول بشه باید هم از از نظر علمی و هم از نظر عملی تجربه لازم رو داشته باشه که واقعا توی بعضی از باشگاه ها کوتاهی میشه متاسفانه نمیگیم توی همه باشگاه ها ولی توی بعضی هاش فقط از روی سود جویی و همین طور بند پ اقدام به زدن باشگاه و همچنین مربیگری میکنند در حالیکه هنرجو با دادن هزینه هایی که الان زیر 30 تومن در ماه نیست سردرگم و بهره وری لازم رو به هیچ وجه نداره و هنوز یه مدت نگذشته هم که به خاطر تمرین نامناسب دچار مصدومیت میشه
یک مثال راجع به خودم موقعیکه از توآ برای یادگیری سبک ساندا رفتم خداوکیلی بعد از 6 ماه خصوصی کار کردن استاد گفت بیا یه مدرک مربیگری بهت میدم با یه باشگاه وایسا به خدا عین حقیقته اونم منی که فقط چهارتا مشت و لگد بلد بودم و اصلا صلاحیت لازم برای مربیگری رو نداشتم برای همین باید برای انتخاب باشگاه و استاد مناسب دقت کرد
دلیلش اهمیت ندادن به ورزشی های رزمی در ایرانه
طوری بشه که در ساعات ورزش بجای فوتبال به بچه های مدرسه هنرهای رزمی یاد بدند
اگر کسی از دوران دبستان در همین مدارس هنرهای رزمی اصولی یاد بگیره برای خودش در بزرگسالی استاد میشه اگر پشتکار داشته باشه
فوتبال برای ما نون و آب نمیشه فایده ای هم نداره ولی ورزش های رزمی فرق داره
تایید میشه.الان پول بیت المال رو دارن میدن به فوتبالیست های آماتوری که چند صد میلیون و حتی میلیاردی پول میگیرن و تو زمین راه میرن و قاه قاه میخندن به ریش همه ی طرفدار هاشون که بدون هیچ چشم داشتی میان و این .........ها رو تشویق میکنن. هیچ افتخاری هم که برای ایران کسب نمیکنند حتی در سطح آسیا! جام جهانی و المپیک پیشکششون.اونوقت تیم ملی کشتی فرنگی(و نه فقط یک نفر کشتی گیر شرکت کننده از ایران)قهرمان المپیک میشه و بجای اینکه سر تا پای این عزیزان رو طلا بگیرن کاری میکنن که سرمربی درجه یکشون استعفا بده.فوتبال داخل سالن هم به همین ترتیب. بچه های رزمی کار هم که هیچی با دستمزدشون خرج خورد و خوراکشون رو هم نمیتونن در بیارن چه برسه به خرید خونه و سوار شدن ماشین های فول آپشن. افسوس..
دلیلش اهمیت ندادن به ورزشی های رزمی در ایرانه
طوری بشه که در ساعات ورزش بجای فوتبال به بچه های مدرسه هنرهای رزمی یاد بدند
اگر کسی از دوران دبستان در همین مدارس هنرهای رزمی اصولی یاد بگیره برای خودش در بزرگسالی استاد میشه اگر پشتکار داشته باشه
فوتبال برای ما نون و آب نمیشه فایده ای هم نداره ولی ورزش های رزمی فرق داره
یک مطلب دیگر.
به چه کسی می شود گفت استاد؟ از نظر شما چه مقدار زمان لازم است تا فردی در یک رشته رزمی به "استادی" برسد؟
تلقی بنده از کلمه استاد، فردی است که سال های سال و به طور پیوسته، در یک زمینه ی خاص ِ هنری، ورزشی، علمی، مهارتی، صنعتی و غیره، مشغول به یادگیری، تمرین، تحقیق و مطالعه بوده است.
بحث شش ماه و یک سال و دو سال نیست. داریم از یک عمر حرف می زنیم.
خیلی از افراد می توانند به عنوان مربی و تمرین دهنده فعالیت کنند ولی باز هم نمی شود آنها را استاد بدانیم.
من تا همین چند سال پیش،پرسپولیسی بودم.اون هم از نوع کاملامتعصب! ولی الان لیگ ایران رو نگاه نمیکنم حتی بازی استقلال-پرسپولیس.چون وقتی میبینم بازیکن، حتی معدود موقعیت هایی رو هم که گیرش میاد بخاطر نداشتن بار فنی از دست میده بعد به نشونه ی حسرت، دستش رو میکشه رو موهاش و از اینجور ادا اطوار ها در میاره احساس میکنم داره به من انواع و اقسام فحش ها رو میده.چون میدونم براش مهم نیست تیمش ببازه یا ببره.اون که در هر صورت پولش رو میگیره و به مخاطب خاصش و شرکت تو پارتی پیش رو فکر میکنه و اینکه با پول قلمبه ای که از تمدید قرارداد یا بستن قرارداد جدیدش به جیب میزنه چکار باید کنه!تازه این فوتبالیستها خیلی هاشون با پارتی بازی و بدون حداقل داشتن بار فنی به اینجا میرسن خدایی ما توی ایران انقدر از این فوتبالیستها بهتر داریم که گمنام هستن اینا از فوتبالیست شدن فقط توی قرارداد و پول گرفتن حرفه ای هستن
برای اینکه هم از موضوع تاپیک خیلی دور نشیم و کمی هم اعصابمون آروم بشه پیشنهاد میکنم در مورد مبارزه ی یک نفر در مقابل چند نفر بحث کنیم...
آره درسته اینجوری فقط اعصاب خودمون رو خورد میکنیم
به نظر من در مبارزه با چند نفر هم اگه راهی برا فرار یا دسترسی به سلاح سرد نداشته باشیضربات پای پایین ، ضربه به نقاط حساس مثل ب...ضه و ...، عدم استفاده از ضربات پای بالا برای جلوگیری از برهم خوردن تعادل ، نگاه به جلو حواس به پشت سر چون احتمالا اولین ضربه رو از اونجا میخوریم میتونه موثر باشه
درود
در واقعا مبارزه با چند نفر کار ساده ای نیس باید خیلی مهارت داشت که فرد بتونه با چند نفر مبارزه داشته باشه یا درگیر بشه
در اینجا به نظر من استفاده از سلاح سرد بهتره....
برای اینکه هم از موضوع تاپیک خیلی دور نشیم و کمی هم اعصابمون آروم بشه پیشنهاد میکنم در مورد مبارزه ی یک نفر در مقابل چند نفر بحث کنیم...