- نوشتهها
- 1,169
- لایکها
- 3,286
استاد آبتین
خوشجال میشم شما چراغ راه تاریکی های ما باشی
لطفا درباره رشته هایی که گفتم بنده را راهنمایی کنید
خواهش می کنم آقا رضا. خیلی به من لطف داری. واقعا ممنونم.
راستش هر کسی، آگاهانه یا ناآگاهانه تصویری از مبارزه در ذهنش می سازه. بهرحال شما و من آشنایی خوبی با هم داریم. فکر می کنم مبارزه برای شما یک مفهوم قاطع و سر راست داره. یک کار سریع و تمیز!
اگر تا این جا را درست گفته باشم، بنظرم اولویت شما با رشته های "ضربه - محور" هست. بوکس و مشتقاتش، وینگ چون و غیره ...
البته بنده خودم رو در جایگاه ابراز نظر درباره ی ابعاد فنی رشته ی کهنسال و عمیقی مثل جوجیتسو قرار نمی دهم. هر چند در زمینه هنرهای رزمی مختلف تحقیق و تجربه انجام می دهم، اما به این معنا نیست که حق دارم درباره شان نظرات فنی بدهم.
درباره ی بوکس حق با شماست، بهرحال نواقصی دارد و برای جبران آنها لازم است ترکیب بشود با رشته دیگری. اما فوق العاده است این رشته.
اینکه اشاره کردی باید روزی چند کیلومتر دوید، جای بحث دارد. هر کسی در هر سطحی از مبتدی تا پیشرفته، اگر بتواند تمرینات روزانه داشته باشد، طبیعتا برایش مفید است اما به طور معمول، تمرینات سنگین روزانه مخصوص افرادی است که خودشان را آماده مسابقات می کنند.
افرادی که آشنایی قبلی با یک رشته ندارند و مشغول یادگیری می شوند، باید بر یادگیری تکنیک ها و مهارت ها و آماده سازی تدریجی جسم و ذهن شان تمرکز کنند. برخی اساتید را دیده ام که افراد بعضا مبتدی را با تمرینات سنگین خسته می کنند اما در مقابل، زمان بسیار کمی را برای آموزش صرف می کنند. بعضی از آنها اصلا دانش مناسبی ندارند که بخواهند انتقال بدهند و بعضی شان هم نیازی به این کار نمی بینند لابد!
البته یک چیز دیگه هم به ذهنم رسیده بود. فکر کردم یادگیری بوکس شما را کاملا آماده می کند برای جیت کان دو. یک وقت دیدی آمدی سمت تهران با هم جیت کان دو تمرین کردیم!
Last edited: