• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
استاد آبتین
خوشجال میشم شما چراغ راه تاریکی های ما باشی

لطفا درباره رشته هایی که گفتم بنده را راهنمایی کنید

خواهش می کنم آقا رضا. خیلی به من لطف داری. واقعا ممنونم.

راستش هر کسی، آگاهانه یا ناآگاهانه تصویری از مبارزه در ذهنش می سازه. بهرحال شما و من آشنایی خوبی با هم داریم. فکر می کنم مبارزه برای شما یک مفهوم قاطع و سر راست داره. یک کار سریع و تمیز! :)

اگر تا این جا را درست گفته باشم، بنظرم اولویت شما با رشته های "ضربه - محور" هست. بوکس و مشتقاتش، وینگ چون و غیره ...

البته بنده خودم رو در جایگاه ابراز نظر درباره ی ابعاد فنی رشته ی کهنسال و عمیقی مثل جوجیتسو قرار نمی دهم. هر چند در زمینه هنرهای رزمی مختلف تحقیق و تجربه انجام می دهم، اما به این معنا نیست که حق دارم درباره شان نظرات فنی بدهم.

درباره ی بوکس حق با شماست، بهرحال نواقصی دارد و برای جبران آنها لازم است ترکیب بشود با رشته دیگری. اما فوق العاده است این رشته.
اینکه اشاره کردی باید روزی چند کیلومتر دوید، جای بحث دارد. هر کسی در هر سطحی از مبتدی تا پیشرفته، اگر بتواند تمرینات روزانه داشته باشد، طبیعتا برایش مفید است اما به طور معمول، تمرینات سنگین روزانه مخصوص افرادی است که خودشان را آماده مسابقات می کنند.

افرادی که آشنایی قبلی با یک رشته ندارند و مشغول یادگیری می شوند، باید بر یادگیری تکنیک ها و مهارت ها و آماده سازی تدریجی جسم و ذهن شان تمرکز کنند. برخی اساتید را دیده ام که افراد بعضا مبتدی را با تمرینات سنگین خسته می کنند اما در مقابل، زمان بسیار کمی را برای آموزش صرف می کنند. بعضی از آنها اصلا دانش مناسبی ندارند که بخواهند انتقال بدهند و بعضی شان هم نیازی به این کار نمی بینند لابد!

البته یک چیز دیگه هم به ذهنم رسیده بود. فکر کردم یادگیری بوکس شما را کاملا آماده می کند برای جیت کان دو. یک وقت دیدی آمدی سمت تهران با هم جیت کان دو تمرین کردیم! :)

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
به نظر من در درگیری های واقعی ورزشی مثل بوکس میتونه کاربرد بسیار زیادی داشته باشه فنون دفاع شخصی ریسک بسیار بالایی داره و معمولا توی درگیری واقعی نمیشه روی اونا حساب باز کرد کسانی میتونن از فنون دفاع شخصی استفاده کنن که فوق العاده حرفه ای باشن و به قول natars جان ضربات و فنون رو از روی عادت بر اثر تمرین بسیار زیاد انجام بدن .... به علاوه در بیشتر درگیری ها ضربات دست نقش تعیین کنندای دارن استقامت ، نفس و سرعت هم از برگ های برنده یک رزمی کار هستد که با شنا ، طناب و دو میشه اونا رو بالا برد

بسیار دقیق و مفید! موافقم و بسیار ممنونم ترین عزیز.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
آبتین عزیز من توی ضربات مشت ضعیفم الخصوص مچ دست راستم که توی تصادف پارسال از 3 ناحیه شکست و هنوزم خوب نشده

ولی توی ضربات پا سرعت بالایی دارم

جوجیتسو ازین نظر میگم که بذار برات مثالی بزنم
مار دیدی چقدر راحت میدونه کجای طعمش رو بگیره که خفه بشه
جوجیتسو هم بنظرم میتونه مفید باشه چون سبک سریع و وحشیانه ای هست

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
آبتین عزیز من توی ضربات مشت ضعیفم الخصوص مچ دست راستم که توی تصادف پارسال از 3 ناحیه شکست و هنوزم خوب نشده

به نظر من هم وینگ چون برای شما انتخاب خوبیه
در ضمن صرف مجود یک سری فنون در بعضی رشته ها به این معنی نیست که شما بتونید اونا رو اجرا کنید
و یا اینکه سایر رشته ها نتونن چنین ضریاتی به نقاط مورد نظر شما وارد کنن
هر کس در هر رشته رزمی میتونه هر اسیب دلخواه به هر نقطه دلخواه حریف رو وارد کنه و تعیین کننده درستی این درجه مهارت و استادی شماست
با این اصلاحاتی که امروزه انجام دادن دیگه نمیشه گفت فلان رشته برتری خاصی نسبت به بقیه داره (مگر موارد خاص)
همه این رشته ها دارن به سرعت خودشون رو کامل می کنن و دعوای بین سبک ها
مثل دعوای بین اینتل و amd یا مثلا PS3 و Xbob 360 هستش

به نظر شخص من شما اگه اون رشته ای رو که بیشترین تطابق رو با نیازهاتون داره و بهش علاقه مند باشی انتخاب کنی
با افزایش مهارت و تاکتیک به اهدافتون می رسید و در ضمن همیشه هم میتونید از فنون خاص سایر رشته ها هم یاد گرفته و استفاده کنید

این که سریع باشی و دست نیافتنی، چیزیه که خودت باید بهش برسی
مثل همین دعواکارهای خیابونی که با استفاده از تجربه و تاکتیک (که در بالا اشاره شده) تقریبا تو هیچ دعوایی بازنده نیستن

یک چیزی هست بهش میگن- SPIRIT- ما میگیم - آن -. باید اونو پیدا کنی

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
با سلام ممنون از سوال بکر و خوب شما تشکر میکنم

من در یک توضیح خلاصه و کوتاه و بیان یک تاکتیک مسئله رو روشن میکنم

در درگیریهای چند نفره بهترین راه استفاده از تاکتیک هست نه تکنیک

در مورد فرق تاکتیک با تکنیک چندینو چند بار توضیح دادم . دوستانی که آشنایی ندارن و تاپیک رو از ابتدا مطلالعه نکردن اگر خواستن دوباره توضیح میدم.

در زمان و مکان نا منظم و تعداد نفرات نامنظم فقط یک جنگجوی متخصص در نبرد نامنظم هست که پیروزه.......

در ریو های قدیمی همیشه استفاده از تاکتیک به تکنیک مقدم بوده

در اینجا به چندتا از تاکتیک های نام منظم از اموزشهای نین جوتسو اشاره میکنم

1. سعی کنید کاری کنید که دشمن دورتون حلقه نزنه : یک راه حل قدیمی خودتون رو به یک دیوار نزدیک کنید دیوار باعث میشه دورت حلقه نزنن

2. هیچگاه ثابت نمون و سنگ رو در جهت مخالفت پرت کن ( سامورایی ها این کارو واسه فرار از دست موزدوران میکردن)

3. استفاده از میتسوبیشی ( پودر کور کننده) در مورد میتسوبیشی صحبت کردم گذشته . موادی که نینجا ها در چشم میپاشیدن که ......... خود خاک هم میتونه به عنوان میتسو بیشی عمل کنه

4.استتار : روشی که سالیان دراز کارآمدترین روش بوده و هست

دوستان دقت داشته باشید که همه این ها تاکتیک بودن

ممنون از حسن توجه شما
سلام.ممنونم.استفاده از چه نوع ضرباتی بهتره؟ دست؟ پا؟ زانو؟ آرنج؟ ترکیبی از اینها؟ درگیری تن به تن رو توصیه میکنید؟ منظورم استفاده از فنون گلاویزی و....هست. با تشکر

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
آگاهی وقتا آدم باید شدت عمل بخرج بده تا جونش در امان باشه

آخرای سربازی بود که به یادگیری جودو مشغول شدم بعد سربازی به جوجیتسو علاقمند شدم ولی توی ایران کسیو پیدا نکردم این کاره باشه

جودو هم که محدودیت تکنیک داره

دیگه میخوام برم آیکیدو رو با جودو ترکیبی یاد بگیرم
به شما پیشنهاد میکنم مدتی هاپکیدو کار کنید.احتمالا خوشتون بیاد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
به شما پیشنهاد میکنم مدتی هاپکیدو کار کنید.

s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif

s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif
s050.gif

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

خدا بد نده مچ دستتون هنوز هم درد میگیره؟ اگه استخوان هنوز درست جوش نخورده فعلا به دستتون فشار نیارید

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
خدا بد نده مچ دستتون هنوز هم درد میگیره؟ اگه استخوان هنوز درست جوش نخورده فعلا به دستتون فشار نیارید

بله خرداد پارسال سوار موتور بودم با سرعت 60 تا پرایدی که خلاف جهت بلوار بود به من اصابت کرد و من بعد از افتادن روی زمین و چند دست غلطک زدن مچ دستش از 3 ناحیه شکست هم پایین مچ و هم بالای مچ

خلاصه شست دستم رو که عمو میکنم درد داره وزنه هم که میخوام بزنم البته چند کیلو تاندوم های مچم کشیده میشه و درد میگیره

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بله خرداد پارسال سوار موتور بودم با سرعت 60 تا پرایدی که خلاف جهت بلوار بود به من اصابت کرد و من بعد از افتادن روی زمین و چند دست غلطک زدن مچ دستش از 3 ناحیه شکست هم پایین مچ و هم بالای مچ

خلاصه شست دستم رو که عمو میکنم درد داره وزنه هم که میخوام بزنم البته چند کیلو تاندوم های مچم کشیده میشه و درد میگیره

امان از دست آدمای بی مسئولیت
خب دوست من شما هنوز مچ دستتون خوب نشده چرا با وزنه کار میکنید اینجوری خب بدتر میشه شما اگه هم میخواید تمرینات رو شروع کنید خیلی سبک و در حد همون نرمش ( حتما با پزشک صحبت کنید)فعلا باشگاه رزمی رو تا بهبودی بهتر به تعویق بندازید شما حتی اگه باشگاه رزمی هم برید بهتون اجازه استفاده از دست ضربه خورده رو تا بهبودی نمیده

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
امان از دست آدمای بی مسئولیت
خب دوست من شما هنوز مچ دستتون خوب نشده چرا با وزنه کار میکنید اینجوری خب بدتر میشه شما اگه هم میخواید تمرینات رو شروع کنید خیلی سبک و در حد همون نرمش ( حتما با پزشک صحبت کنید)فعلا باشگاه رزمی رو تا بهبودی بهتر به تعویق بندازید شما حتی اگه باشگاه رزمی هم برید بهتون اجازه استفاده از دست ضربه خورده رو تا بهبودی نمیده

خود فیزیو تراپ گفت از دستت کار بکش تا جون بگیره تا حدی بهتر شده ولی کامل خوب نشده
منم موافقم نباید به دستم فشار بیارم
ولی نمیشه از تمرین با ضربات پا غافل شد

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

که این طور. ناراحت شدم آقا رضا. امیدوارم دستت به مرور بهتر بشه. اهمیت تکنیک ها ضربات دست بسیار زیاده. خوبه که در ضربات پا قوی هستی.

در مورد جوجیتسو هم با شما موافقم. این خشونت قابل فهم هست و به تاریخ جوجیتسو بر می گرده. این رشته برای کشتن بوجود آمده ...

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
خود فیزیو تراپ گفت از دستت کار بکش تا جون بگیره تا حدی بهتر شده ولی کامل خوب نشده

خب اون منظورش این بوده که ازش استفاده کنی در حد خوب نه اینکه نابودش کنی:D
حالا با هماهنگی پزشک انشالا بعد از بهبودی چه سبکی رو میخوای کار کنی فکراتو کردی؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
تو شیراز محدودیت سبک وجود داره اگر تهران یا اصفهان بودیم یه چیزی
استاد خوب تو شیراز کم پیدا میشه و به ورزش های رزمی اهمیت داده نمیشه

دسترسی هم که به استاد آبتین و استاد میلاد برای فراگیری جیت کان دو و تای جوتسو نیست
نظرم رو هاپکیدو یا آیکیدو هست

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561

از تمرینات مچ دست با وزده های سبک شروع کن و تا دستت خوب نشده مشت نزن
تمرینات کششی هم از ملایم شروع کن
تنها راه معالجه و تقویت استخون ها و تاندون ها تمرینات با وزنه هستش
عضلات قوی پشتش تقویت تاندون ها و افزایش بافتشون رو در پی داره که
تمام این عوامل با هم بعلاوه افزایش تراکم استخوانی باعث بهبود وضعیت مچ شما میشه
در ضمن بعد از تمرینات اصلا از مچ بند استفاده نکن که باعث ضعف عضلات میشه
استفاده از حلقه های تقویت مچ هم تاثیر داره+ بعد از تمام این مراحل به دستت اجازه ریکاوری بده
و از سایر تمرینات فیزیو تراپی-آب گرم-ماساژ نرم+داروهای ضد التهاب (ایبو پروفن و پماد الان اسمش یادم رفت :D) در مواقع اضطرار استفاده کن

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
که این طور. ناراحت شدم آقا رضا. امیدوارم دستت به مرور بهتر بشه. اهمیت تکنیک ها ضربات دست بسیار زیاده. خوبه که در ضربات پا قوی هستی.

در مورد جوجیتسو هم با شما موافقم. این خشونت قابل فهم هست و به تاریخ جوجیتسو بر می گرده. این رشته برای کشتن بوجود آمده ...

خوب دیگه قسمت بود که دستم اینطوری بشه

نمیدونی آبتین چه حالی داد وقتی دکتر داشت دستمو جا مینداخت چه حال خوبی بودم انگار مثل جوجیتسوی برزیلی دیدی جفت پاشون رو میندازن رو گردن حریف رو زمین بعدش یکی از دستای حریف رو با شدت میکشن

روز بعد دستم عمل شد و 3 تا میله یا همون پین 7 سانتی رفت تو دستم و برای 33 روز دستم تو گچ بود

همون موقع هم که دستم تو گچ بود روزها برای اینکه بدنم ضعیف نشه بشین و پاشو و تمرین حرکت باز کردن 180 درجه پا انجام میدادم بدون اینکه به دستم فشار یا ضربه بیاد

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
تو شیراز محدودیت سبک وجود داره اگر تهران یا اصفهان بودیم یه چیزی
استاد خوب تو شیراز کم پیدا میشه و به ورزش های رزمی اهمیت داده نمیشه

دسترسی هم که به استاد آبتین و استاد میلاد برای فراگیری جیت کان دو و تای جوتسو نیست
نظرم رو هاپکیدو یا آیکیدو هست

توی بعضی از سبک ها شیراز سطح بسیار بالایی داره و باشگاهاش قهرمان کشور هستن توی جوجیتسو هم فارس سطح بالایی داره

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
از تمرینات مچ دست با وزده های سبک شروع کن و تا دستت خوب نشده مشت نزن
تمرینات کششی هم از ملایم شروع کن
تنها راه معالجه و تقویت استخون ها و تاندون ها تمرینات با وزنه هستش
عضلات قوی پشتش تقویت تاندون ها و افزایش بافتشون رو در پی داره که
تمام این عوامل با هم بعلاوه افزایش تراکم استخوانی باعث بهبود وضعیت مچ شما میشه
در ضمن بعد از تمرینات اصلا از مچ بند استفاده نکن که باعث ضعف عضلات میشه
استفاده از حلقه های تقویت مچ هم تاثیر داره+ بعد از تمام این مراحل به دستت اجازه ریکاوری بده
و از سایر تمرینات فیزیو تراپی-آب گرم-ماساژ نرم+داروهای ضد التهاب (ایبو پروفن و پماد الان اسمش یادم رفت :D) در مواقع اضطرار استفاده کن

پیروکسیکام :Dاین مچ بند رو من یه زمان به علت درد مچ از مچ بند استفاده میکردم حالا بدجوری بهش عادت کردم توی خونه هم از مچ بند استفاده میکنم یجورایی وقتی بازش میکنم انگار یه چیزی کم دارم:D

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
پیروکسیکام :Dاین مچ بند رو من یه زمان به علت درد مچ از مچ بند استفاده میکردم حالا بدجوری بهش عادت کردم توی خونه هم از مچ بند استفاده میکنم یجورایی وقتی بازش میکنم انگار یه چیزی کم دارم:D

اره همون

برخلاف تصور استفاده از ایجور وسایل اشتباهه مگر این که مثلا وقتی تمرین بسیار سنگین داری
این که مثلا همیشه موقع تمرین اسکوات یا لیفت از کمربند استفاده کنی باعث ضعف عضلات میشه
مگر برای موقعی که میخوای رکرد بزنی یا احتمال اسیب هست و...

شما هم با بستن مچ دستتون به ضعیف شدن مچتون کمک می کنید!
درد همیشه هم بد نیست (در بدنسازی درد خوب و درد بد داریم)
من به شخصه از درد و تحملش خوشم میاد. خدا رو چه دیدی شاید یه وقتی شکنجمون کردن!!!

بالا