• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اتفاقا من 65 کیلو بیشتر وزن ندارم

ولی دست و پای پهنی دارم

خب پس چالاکی لازم برای حرکات جوجیتسویی که گذاشتین رو دارید:)
وزن 65 بیشتر مبارز رو داره و از سخت ترین وزن ها برای مدال هست:happy:

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
درود

دوستان شاید این سوالم تکراری باشه ولی خوب نمیشه بشینی این تاپیک به این طویلی را بخونی تا به جواب برسی

میخواستم ببینم ادم اگه بخواد خودش را واس دعوا اماده بکنه بهترین ورزش چیـــــه؟یچیزی که کامل بدن را بیاره روی پا و اماده کنه واس مبارزه!!!

میدونم در کل نباید دعوا کنی و دیه خیلی بالایی داره ولی یوقته دیگه ادم مجبور میشه:دی

ممنون

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
Jujitsu Quantum Jeremy Corbell

با توجه به فیلتر بودن یوتیوب این دو تا کلیپ رو اینجا در اینجا پیوست کردم دانلود کنید نظرتون چیه؟

خوب نظر من :
نظر من اینه که این سبک ترکیبی از جوجیتسوی اصیل و برزیلی و پانکریشن است تا نظر دوستان چی باشه

بسیار ممنون از کلیپی که گذاشتید من اولین بار بود که نام این سبک رو میشنیدم به نظرم حرکات پانکریشن ، جودو به همراه جوجیتسو رو داشت
از نظر تکنیک هم به نظرم علیرغم چند تا تکنیک خوب بعضی از فنون بیشتر جنبه نمایشی داشتن تا کاربردی البته این نظر شخصی من هست شاید هم اشتباه باشه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود

دوستان شاید این سوالم تکراری باشه ولی خوب نمیشه بشینی این تاپیک به این طویلی را بخونی تا به جواب برسی

میخواستم ببینم ادم اگه بخواد خودش را واس دعوا اماده بکنه بهترین ورزش چیـــــه؟یچیزی که کامل بدن را بیاره روی پا و اماده کنه واس مبارزه!!!

میدونم در کل نباید دعوا کنی و دیه خیلی بالایی داره ولی یوقته دیگه ادم مجبور میشه:دی

ممنون
برای دعوا ورزش های خشنی مثه موی تای رو باید یاد داشته باشی
یا اینکه یه ادم دفاع شخصی کار ماهر یا به قول استاد میلاد یک جنگجو در درگیری های نامنظم باشی

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
برای دعوا ورزش های خشنی مثه موی تای رو باید یاد داشته باشی
یا اینکه یه ادم دفاع شخصی کار ماهر یا به قول استاد میلاد یک جنگجو در درگیری های نامنظم باشی

اوکی داداش . ممنون

فقط فکر میکنم شروعش واسم سخته

بعد از چندین سال ورزش نکردن بخوای بری رزمی کار کنی:دی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
درود

حتما مطالعه کنید دوست گرامی. چه این تاپیک و چه هر منبع دیگه ای. اما بدون مطالعه اقدامی نکنید ...

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اوکی داداش . ممنون

فقط فکر میکنم شروعش واسم سخته

بعد از چندین سال ورزش نکردن بخوای بری رزمی کار کنی:دی

دوست من صفحه های قبل رو حتما بخونید این تاپیک اساتید و رزمیکاران بسیار خوبی داره که شما با مطالعه صفحات قبل حتما به طور کامل راهنمایی خواهید شد.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
ورزش های کشتی و کاراته از رشته های المپیک از سال 2020 بدلیل تماشاچی کمتر حذف میشن
تکواندو هم در معرض خطر حذف شدن از رشته های المپیک رو داره

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
دوست من صفحه های قبل رو حتما بخونید این تاپیک اساتید و رزمیکاران بسیار خوبی داره که شما با مطالعه صفحات قبل حتما به طور کامل راهنمایی خواهید شد.

چشم داداش حتما شروع میکنم کم کم بخونم تاپیک را

ممنون

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ورزش های کشتی و کاراته از رشته های المپیک از سال 2020 بدلیل تماشاچی کمتر حذف میشن
تکواندو هم در معرض خطر حذف شدن از رشته های المپیک رو داره

:eek: یعنی قراره کشتی حذف بشه...بعدم قرار بود کاراته و ووشو به عضویت المپیک در بیان یعنی اونم ول شد
خبرتون موثق هست آقا رضا

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
:eek: یعنی قراره کشتی حذف بشه...بعدم قرار بود کاراته و ووشو به عضویت المپیک در بیان یعنی اونم ول شد
خبرتون موثق هست آقا رضا

بله خبر موثق از کمیته المپیک

در المپیک 2016 مسکو
ایران آخرین تیم کشتی اعزامی رو به المپیک میفرسته

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بله خبر موثق از کمیته المپیک

در المپیک 2016 مسکو
ایران آخرین تیم کشتی اعزامی رو به المپیک میفرسته

المپیک این همه ورزش مسخره و مضحک داره که هر دوره هم داره بهش اضافه میشه اونوقت اون ورزشهای واقعی و اصیل رو میخوان حذف کنن...واقعا جالبه

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
اسکواش هم حذف شد
البته دلیل اینکه کشتی و کاراته ور حذف کردند دلیل دیگری هم داره مثلا میگن در همین المپیک 2012 لندن تعداد تماشاچی ها با توجه به صندلی ها خیلی کم بوده

پرطرفداران ورزش در المپیک دومیدانی و شنا فکر کنم باشن

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اسکواش هم حذف شد
البته دلیل اینکه کشتی و کاراته ور حذف کردند دلیل دیگری هم داره مثلا میگن در همین المپیک 2012 لندن تعداد تماشاچی ها با توجه به صندلی ها خیلی کم بوده

پرطرفداران ورزش در المپیک دومیدانی و شنا فکر کنم باشن

خب به نظر من این دلیل احمقانه هست این بستگی به کشور محل برگزاری داره که چه ورزشی بیشتر صندلی ها رو اشغال کنه
بعدم این اصلا دلیل خوبی نیست اگه کشتی حذف بشه کاراته ووشو هم در بدو ورود نابود شن تکواندو هم امکان حذف داشته باشه یعنی عملا هنرهای رزمی مبارزه ای رو نابود کردن بوکس رو حذف کنن به جاش رقص با بندهم که گذاشتن دیگه المپیک کامل میشه:D

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
خب به نظر من این دلیل احمقانه هست این بستگی به کشور محل برگزاری داره که چه ورزشی بیشتر صندلی ها رو اشغال کنه
بعدم این اصلا دلیل خوبی نیست اگه کشتی حذف بشه کاراته ووشو هم در بدو ورود نابود شن تکواندو هم امکان حذف داشته باشه یعنی عملا هنرهای رزمی مبارزه ای رو نابود کردن بوکس رو حذف کنن به جاش رقص با بندهم که گذاشتن دیگه المپیک کامل میشه:D

خوب جودو حذف نشد تکواندو هم روی لبه پرتگاه حرکت میکنه
راستی ووشو هم حذف شد

جالبه که کشتی و تکواندو 2 تا از ورزشی هایی که ایران توش مدال میگرفت رو دارن حذف میکنن:lol:

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
مقامات ایران هم گفتن سیاسیه و چون ما مدال میاریم حذف میشه!
تکواندو هم به طور رسمی از 2000 اضافه شده بود
قبلش تو 1988 سیول و المپیکای بعدی هم حضور نمایشی داشت

دلیل حذف هم میگن اقبال کمتره، فعلا که قراره مذاکره کنن
البته تو المپیکای قبلی هم صحبتش بود و اینکه اون همه قوانینو عوض کردن مثلا برای محبوب تر کردنش بود
اما کشتی حیفه، جزو 5 رشته اصلی هستش از هزار سال قبل

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
خوب جودو حذف نشد تکواندو هم روی لبه پرتگاه حرکت میکنه
راستی ووشو هم حذف شد

جالبه که کشتی و تکواندو 2 تا از ورزشی هایی که ایران توش مدال میگرفت رو دارن حذف میکنن:lol:

آره دقیقا فکر کنم باید دیگه روی رده های 60-70 المپیک حساب باز کنیم.....شاید توطئه استکبارجهانی باشه:D

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
مقامات ایران هم گفتن سیاسیه و چون ما مدال میاریم حذف میشه!
تکواندو هم به طور رسمی از 2000 اضافه شده بود
قبلش تو 1988 سیول و المپیکای بعدی هم حضور نمایشی داشت

دلیل حذف هم میگن اقبال کمتره، فعلا که قراره مذاکره کنن
البته تو المپیکای قبلی هم صحبتش بود و اینکه اون همه قوانینو عوض کردن مثلا برای محبوب تر کردنش بود
اما کشتی حیفه، جزو 5 رشته اصلی هستش از هزار سال قبل

بعید میدونم سیاسی باشه ولی واقعا حذف ورزش هایی مثل کشتی و تکواندو هیچ توجیهی نداره

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
دوستان میخواستم یه توضیح کوتاهی در مورد رشته هاپکیدو بگید و اینکه واسه خانوم ها مناسبه؟

باتشکر

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
دوستان میخواستم یه توضیح کوتاهی در مورد رشته هاپکیدو بگید و اینکه واسه خانوم ها مناسبه؟

باتشکر

اگر ناراحت نمیشید میشه قبلش بپرسم
چرا همیشه اسم خانوم ها به بلا-ناز-جون-...ختم میشه

واقعا نمیدونم!

بالا