ببینید این ویدئو چقدر لایک گرفته در حالی که جیت کان دویی که می بینید کاملا "من در آوردی" است :
jkd - why is jkd different Q1 - YouTube
این قند شکن ما با تیوب مشکل داره!
اگه لینک دیگه ای هست دریغ نکنید
ببینید این ویدئو چقدر لایک گرفته در حالی که جیت کان دویی که می بینید کاملا "من در آوردی" است :
اره همون
برخلاف تصور استفاده از ایجور وسایل اشتباهه مگر این که مثلا وقتی تمرین بسیار سنگین داری
این که مثلا همیشه موقع تمرین اسکوات یا لیفت از کمربند استفاده کنی باعث ضعف عضلات میشه
مگر برای موقعی که میخوای رکرد بزنی یا احتمال اسیب هست و...
شما هم با بستن مچ دستتون به ضعیف شدن مچتون کمک می کنید!
درد همیشه هم بد نیست (در بدنسازی درد خوب و درد بد داریم)
من به شخصه از درد و تحملش خوشم میاد. خدا رو چه دیدی شاید یه وقتی شکنجمون کردن!!!
نظرتون در مورد ترکیب جوجیتسوی کوانتوم و جوجیتسوی برزیلی با کشتی و پانکریشن چیه؟
رضا جان شما همون هاپکیدو کار کن ترکیبی از چندتا سبکهنظرتون در مورد ترکیب جوجیتسوی کوانتوم و جوجیتسوی برزیلی با کشتی و پانکریشن چیه؟
این سبک استیون سیگال که گفتی خیلی جالبه منم اسمشو نمیدونم اگه کسی میدونه بگه!!مطمینی اینایی که گفتی کافیه؟
چرا دنبال سبک استیون سیگال نمیری؟ فنون شکستن مفاصل و ناتوان کردن حریف به صورت سریع و تمیز!
این استیون سیگال یه بار سر آموزش شون کانری برای یه فیلم زد مچ دستشو شکوند!
اسم سبکش یادم نیست ولی موثره
ظاهرا شما فقط طالب مبارزه خالص هستی
پس یک رشته مثل وینگ چون، جیت کاندو، بوکس و یا کیک بوکس رو به عنوان پایه شروع کن و فنون دیگه رو از رشته های دیگه قرض بگیر
این سبک سیگال خیلی موثره، مثل فلسفه بروس لی که اونهم دنبال حذف اضافات و انجام حرکات مهلک و سریع و فوری بود (اگه اشتباه نکنم)
نظرتون در مورد ترکیب جوجیتسوی کوانتوم و جوجیتسوی برزیلی با کشتی و پانکریشن چیه؟
رضا جان شما همون هاپکیدو کار کن ترکیبی از چندتا سبکه
این سبک استیون سیگال که گفتی خیلی جالبه منم اسمشو نمیدونم اگه کسی میدونه بگه!!
:lol:آقا امین راست میگن شما همین سبک ها رو یاد بگیرین یکسال نشده فنون چند تا سبک مختلف رو بهتون یاد میدن
من که سرچ کردم نوشته بود استیون سیگال آیکیدو، کاراته، کندو و جودو کمربند داره
آره سیگال زنش ژاپنی بوده و آموش هاش هم توسط پدر زنش و در ژاپن بوده
این کوانتوم هم احتمالا به چیزی از این من درآوردی هاست
والا من 7 سال تو دانشگاه فیزیک خوندم اما ارتباط کوانتوم با رزمی رو احساس نکردم
جدی میگی؟میشه بگید استیون سگال چکارس؟
زندست یا مرده ؟
در چه دوره زندگی میکرده و دیگر اطلاعات
میشه بگید استیون سگال چکارس؟
زندست یا مرده ؟
در چه دوره زندگی میکرده و دیگر اطلاعات
آقا رضا من تا حالا شمارو ندیدم ولی با توجه به علاقه بسیار زیاد شما به درگیری و مبارزه به نظرم آواتارتون (باداسپانسر) و همین طور استیون سیگال خیلی به شخصیتتون میخوره:happy:
جدی میگی؟
همون هنر پیشه درشت هیکل سرخپوست
100% دیدیش
زنده هست
Steven Seagal
اتفاقا من 65 کیلو بیشتر وزن ندارم
ولی دست و پای پهنی دارم
باد اسپنسر از هنر پیشه های بسیار مورد علاقه منه، هر وقت این عکسو میبینم حال می کنم
اخیرا یه عکس ازش دیدم خیلی پیر شده
من هم بر عکس آواتارم 110 کیلو وزنمه!