• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جا داره که از

همرزمان abtin / natars / ESMIGHELE / trian / morteza1986 / amin734mo

کمال تشکر رو داشته باشم. فعالیت در این مدت بسیار خوب بود

افراد زیادی به اینجا می آیند و میروند اما تنها هنرجویان واقعی پایدارند

ممنون از حسن توجه شما

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با سلام ممنون از سوال بکر و خوب شما تشکر میکنم

من در یک توضیح خلاصه و کوتاه و بیان یک تاکتیک مسئله رو روشن میکنم

در درگیریهای چند نفره بهترین راه استفاده از تاکتیک هست نه تکنیک

در مورد فرق تاکتیک با تکنیک چندینو چند بار توضیح دادم . دوستانی که آشنایی ندارن و تاپیک رو از ابتدا مطلالعه نکردن اگر خواستن دوباره توضیح میدم.

در زمان و مکان نا منظم و تعداد نفرات نامنظم فقط یک جنگجوی متخصص در نبرد نامنظم هست که پیروزه.......

در ریو های قدیمی همیشه استفاده از تاکتیک به تکنیک مقدم بوده

در اینجا به چندتا از تاکتیک های نام منظم از اموزشهای نین جوتسو اشاره میکنم

1. سعی کنید کاری کنید که دشمن دورتون حلقه نزنه : یک راه حل قدیمی خودتون رو به یک دیوار نزدیک کنید دیوار باعث میشه دورت حلقه نزنن

2. هیچگاه ثابت نمون و سنگ رو در جهت مخالفت پرت کن ( سامورایی ها این کارو واسه فرار از دست موزدوران میکردن)

3. استفاده از میتسوبیشی ( پودر کور کننده) در مورد میتسوبیشی صحبت کردم گذشته . موادی که نینجا ها در چشم میپاشیدن که ......... خود خاک هم میتونه به عنوان میتسو بیشی عمل کنه

4.استتار : روشی که سالیان دراز کارآمدترین روش بوده و هست

دوستان دقت داشته باشید که همه این ها تاکتیک بودن

ممنون از حسن توجه شما

درود استاد میلاد
میشه به صورت خلاصه و کلی
فرق بین تاکتیک و تکنیک رو توضیح بدین
ممنون میشم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
یه تمرین واقعی مشکل رو حل میکنه

در یک مبارزه یک به چند باید 10 تا چشم داشته باشید

عملکرد مغز باید از دست و پا جدا بشه

درست مثل رانندگی شما اینقدر باید تمرین کنی که فقط با دست و پات ماشین رو جلو میبری و چشمات بطور180 درجه دور و برت رو کنترل میکنه
تا سرعت ماشین با دست و پات کم و زیاد بشه

به نکته بسیار خوبی اشاره کردین مبارزه به صورت فطری یعنی استفاده از ضربات بدون فکر کردن مهمترین عامل برتری در مبارزه هست برای رسیدن به این هدف فقط و فقط باید تمرین کرد این مهم نیست که شما چندتا تکنیک و ضربه و فنون رو بلد باشید مهم اینه که چندتاش رو انقدر تمرین کرده باشید که در مبارزه بدون کوچکترین مشکل و به طور غریزی انجام بدین.

در مورد تجربه خودم دوتا تکنیک پرتابی رو که یکیش دربرابر ضربه مشت و یکی هم در برابر ضربه پا بود بارها و بارها توی باشگاه و خونه تمرین کردم جوری شده بود که شب توی خواب به نحوه اجراش فکر میکردم بعضی وقتها بود که انگشتهام به شدت ورم میکرد اما علاقه داشتم که به بهترین وجه یادش بگیرم آخرم انقدر روش کار کردم که در برابر ضربات بدون اینکه بخوام روش فکر کنم بی اختیار این فنون رو انجام میدادم

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
به نکته بسیار خوبی اشاره کردین مبارزه به صورت فطری یعنی استفاده از ضربات بدون فکر کردن مهمترین عامل برتری در مبارزه هست برای رسیدن به این هدف فقط و فقط باید تمرین کرد این مهم نیست که شما چندتا تکنیک و ضربه و فنون رو بلد باشید مهم اینه که چندتاش رو انقدر تمرین کرده باشید که در مبارزه بدون کوچکترین مشکل و به طور غریزی انجام بدین.

در مورد تجربه خودم دوتا تکنیک پرتابی رو که یکیش دربرابر ضربه مشت و یکی هم در برابر ضربه پا بود بارها و بارها توی باشگاه و خونه تمرین کردم جوری شده بود که شب توی خواب به نحوه اجراش فکر میکردم بعضی وقتها بود که انگشتهام به شدت ورم میکرد اما علاقه داشتم که به بهترین وجه یادش بگیرم آخرم انقدر روش کار کردم که در برابر ضربات بدون اینکه بخوام روش فکر کنم بی اختیار این فنون رو انجام میدادم

دقیقا درست مثل مواجه با کسیکه با زبانش میخواد تو رو اذیت کنه و تو بطور غریزی با فن ضرب المثل اونو سر جاش لال میکنی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

با تشکر
دیدگاه شما نکات ریز فنی رو تجزیه و تحلیل میکنه . آفرین

با تشکر

ممنون از حسن توجه شما همرزم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درود استاد میلاد
میشه به صورت خلاصه و کلی
فرق بین تاکتیک و تکنیک رو توضیح بدین
ممنون میشم

سلام

واست یک مثال خیلی ساده میزنم :

فکر کن یه مبارزه واقعی در پیش داری و فرد مقابلت حالا یا با سلاح یا بی سلاح روبروی تو هست ، حالا اگه باهاش گلاویز شدی و فن روش زدی (میتونه هر فنی باشه) به این میگن اجرای تکنیک . حالا اگر خاک برداری و با یک مکر (حرومزادگی:) ) خاک بپاشی توچشمش که خیلی قدرت مانور به شما میده ، شما یک تاکتیک اجرا کردی. به همین سادگی

فرق یک جنگجو یا یک متخصص نبرد نامنظم (خیابانی یا......) با یک رزمی کار معمولی این هست که جنگجو تاکتیک بلده و از تکنیکهاش مثل یک گرگ استفاده میکنه اما یک رزمی کار معمولی تخصصی در تاکتیک به طور حرفه ای نداره.

حالا به کی میگن یک جنگجو و رزمی کار معمولی سوال کنید در خدمتم

ممنون از حسن توجه شما

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
سلام

واست یک مثال خیلی ساده میزنم :

فکر کن یه مبارزه واقعی در پیش داری و فرد مقابلت حالا یا با سلاح یا بی سلاح روبروی تو هست ، حالا اگه باهاش گلاویز شدی و فن روش زدی (میتونه هر فنی باشه) به این میگن اجرای تکنیک . حالا اگر خاک برداری و با یک مکر (حرومزادگی:) ) خاک بپاشی توچشمش که خیلی قدرت مانور به شما میده ، شما یک تاکتیک اجرا کردی. به همین سادگی

فرق یک جنگجو یا یک متخصص نبرد نامنظم (خیابانی یا......) با یک رزمی کار معمولی این هست که جنگجو تاکتیک بلده و از تکنیکهاش مثل یک گرگ استفاده میکنه اما یک رزمی کار معمولی تخصصی در تاکتیک به طور حرفه ای نداره.

حالا به کی میگن یک جنگجو و رزمی کار معمولی سوال کنید در خدمتم

ممنون از حسن توجه شما

دقیقا درسته

یاد خاطره ای افتادم

سربازی که بودم چند تا سرباز حروم زاده بلانسبت سرباز اومده بودن با لوله منو بزنن من دستم آب جوش بود توی صورت اونی که لوله دستش بود آب جوش پاشیدم فقط میگفت سوختم سوختم
بعدش با یک مشت بالای چشمش چند سانت آبروش شکافت خون اومد
اون چند تا هم عقب نشینی کردند

کم کم داره از نینجتسو خوشم میاد

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دقیقا درسته

یاد خاطره ای افتادم

سربازی که بودم چند تا سرباز حروم زاده بلانسبت سرباز اومده بودن با لوله منو بزنن من دستم آب جوش بود توی صورت اونی که لوله دستش بود آب جوش پاشیدم فقط میگفت سوختم سوختم

عجب تاکتیکی فکر نکنم طرف تا آخر خدمت طرفای شما آفتابی شده باشه:lol:
اتفاقا توب مبارزه با چند نفر اگه بشه یکیش رو بمرگونی بقیه حساب میاد دستشون:lol:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دقیقا درسته

یاد خاطره ای افتادم

من توصیه میکنم شما رزمی کار نکنین:D

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
عجب تاکتیکی فکر نکنم طرف تا آخر خدمت طرفای شما آفتابی شده باشه:lol:
اتفاقا توب مبارزه با چند نفر اگه بشه یکیش رو بمرگونی بقیه حساب میاد دستشون:lol:

آگاهی وقتا آدم باید شدت عمل بخرج بده تا جونش در امان باشه

آخرای سربازی بود که به یادگیری جودو مشغول شدم بعد سربازی به جوجیتسو علاقمند شدم ولی توی ایران کسیو پیدا نکردم این کاره باشه

جودو هم که محدودیت تکنیک داره

دیگه میخوام برم آیکیدو رو با جودو ترکیبی یاد بگیرم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

آخرای سربازی بود که به یادگیری جودو مشغول شدم بعد سربازی به جوجیتسو علاقمند شدم ولی توی ایران کسیو پیدا نکردم این کاره باشه

این از شدت عمل گذشته بود طرف رو ترکونده بودید:lol:
جودو ورزش خوبیه تکنیک های جالبی داره راستی باشگاه تختی هردوش رو داره هم آیکیدو و هم جودو سالن تربیت بدنی توی هفت تن هم روز های زوج عصر آیکیدو داره جوجیتسو هم من توی باشگاه کما پوسترش رو دیدم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

رضا جان به بوکس علاقه نداری احیانا؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
رضا جان به بوکس علاقه نداری احیانا؟

حق با استاد آبتین به ورزش بوکس هم فکر کنید
خدایی توی تمام ورزش هایی که کار کردم هیچ کدوم به لذت بخشی بوکس نبود به نظر من هم با روحیات شما جور درمیاد واقعا آدم رو تخلیه میکنه اگه قید دو چیز رو بزنی بهترین ورزشه

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
بوکس خوبه
ولی برای آسیب رسوندن به پاهای حریف فقط تکنیک ها پا و تکنیک های گلاویزی دفاعی جوجیتسو حریف رو زمین گیر میکنه
بوکس نفس میخواد باید هر روز چند کیلومتر تمرین دو داشته باشی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
بوکس خوبه
ولی برای آسیب رسوندن به پاهای حریف فقط تکنیک ها پا و تکنیک های گلاویزی دفاعی جوجیتسو حریف رو زمین گیر میکنه
بوکس نفس میخواد باید هر روز چند کیلومتر تمرین دو داشته باشی

قصد دخالت در تصمیم شما ندارم اصلا. اما باز هم اگر مایل بودی می تونیم کمی بیشتر صحبت کنیم درباره مواردی که اشاره کردی.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
قصد دخالت در تصمیم شما ندارم اصلا. اما باز هم اگر مایل بودی می تونیم کمی بیشتر صحبت کنیم درباره مواردی که اشاره کردی.

استاد آبتین
خوشجال میشم شما چراغ راه تاریکی های ما باشی

لطفا درباره رشته هایی که گفتم بنده را راهنمایی کنید

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
به نظر من در درگیری های واقعی ورزشی مثل بوکس میتونه کاربرد بسیار زیادی داشته باشه فنون دفاع شخصی ریسک بسیار بالایی داره و معمولا توی درگیری واقعی نمیشه روی اونا حساب باز کرد کسانی میتونن از فنون دفاع شخصی استفاده کنن که فوق العاده حرفه ای باشن و به قول natars جان ضربات و فنون رو از روی عادت بر اثر تمرین بسیار زیاد انجام بدن .... به علاوه در بیشتر درگیری ها ضربات دست نقش تعیین کنندای دارن استقامت ، نفس و سرعت هم از برگ های برنده یک رزمی کار هستد که با شنا ، طناب و دو میشه اونا رو بالا برد

بالا